Özgür Özel: Mazlum Suriyelilerle Uğraşmayın


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,641
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ben türküm. Sizin başkan her şey oldu bir türk olamadı. Zaten olması için de bir sebep yok milliyetci insan chp desteklemez.

Tencere dibin kara benimki senden kara hesabı Bero. Bırak bu işleri artık güreş izle rahatla.
 

deathcrushh

sadece özgürlük
Katılım
8 Tem 2023
Konular
25
Mesajlar
259
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Masmaalesef ki haklı arkadaşlar. Bende en az sizin kadar ülkemin açıkça işgal edilmesinden çok ama çok rahatsızım fakat bu sorunun kaynağı Yenimahalle'de oturuyor. Bu iş artık sokakta mülteci avlayarak, küfürler ederek, toplumdan izole ederek çözülecek durumda değil. Adamlar vatandaş oldu ve hatırlıyor musunuz ama e-devlet'e isim değiştirme özelliği gelmişti herkes alay etmişti nickimi bacı_hoplatan21 yapacağım vs. diye de o sistem siz dalga geçerken vatandaş olan mültecilerin isminin değiştirmesine sebep oldu. Bu nasıl gizlendikleriyle alakalı aklımda kalan en büyük anektod. Zaten vatandaş oldukları için 66. maddeye göre de Türk sayılıyorlar.

Yani her şey düzelir ama bu göç probleminin içinden çıkılması çok zor bir durumda artık. Ülkedeki her problem için bir doktrin düşünülüyor ama göçmen sorunuyla alakalı elle tutulur fazla bir şey yok elimizde. Bence bu iş enstitüler kurulup orada göç ile ilgili eğitim almış, daha önce bu konularda başarılı olunmuş insanlara bırakılmalı. Ama bunun da ne kadar faydalı çözümler olacağı, doktrinlerin ne denli uygulanabileceği çok büyük bir tartışma konusu.
 

Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
379
Mesajlar
2,129
Beğeni sayısı
355
PG Nakit
695
Favori Güreşçi
Roman Reigns
ABD'li Biden ve tayfasını örnek almış kendine. Orda beyazları ezmeye başladılar, bu sinek de mevcut sistemi devam ettirip azınlık seviciliği yapıyor. Bir halt olmaz sizden.
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
178
Mesajlar
7,142
Beğeni sayısı
2,248
PG Nakit
990
Favori Güreşçi
MJF
1
Adamlar vatandaş oldu ve hatırlıyor musunuz ama e-devlet'e isim değiştirme özelliği gelmişti herkes alay etmişti nickimi bacı_hoplatan21 yapacağım vs. diye de o sistem siz dalga geçerken vatandaş olan mültecilerin isminin değiştirmesine sebep oldu.
Bu durum için güzel bir atasözüm var ama yazdığım gibi ban yerim.

Bitcoin tutun, kendi ardınızı sağlama alın arkadaşlar. 🤙
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: