GUNTHER (ş) vs. Sheamus - Kıtalararası Şampiyonluğu | Clash At The Castle: Maçın sertliğinin tablosunu, maç sonu Sheamus'ın gövdesinin haline bakarak çizebilirsiniz. Muhteşem bir maçtı, maç içindeki build-up'ı da çok beğendim, aradığım sertlik dozajını da hissettim. Sadece en azından son bölümlerde ufak bir tempo ile harmanlanabilirdi bu sertlik. Ama yine de bayağı memnun kaldım ben bu maçtan, ki İngiliz seyircisi faktörünü de es geçmemek lazım. İngiliz güreş tutkunlarının olduğu bir arenada 2 adet damacanayı güreştirsen o maçın bile havasını üste çekebilirler, o derece biliyorlar güreş ve diğer sporlarda eğlenmenin hakkını vermeyi. GUNTHER'ın Sheamus'ın beline vurduğu stomp maç sonunda Sheamus'ın Brogue Kick vuramamasına bağlanması da çok hoştu. Sheamus bir an beli doğrultamayınca kendi kendime ne alaka dedikten sonra o stomp geldi gözümün önüne. Bu maça bir tabir takarsam kesinlikle "Titanlar Savaşı" olurdu. Maç başlamadan önceki o bakışma olsun, ikilinin sert tokatlarını/choplarını birbirlerine sergileme çabası olsun o titanlar savaşı grafiğini net bir şekilde canlandırdı gözümde. | ****1/2