RPG Purification Era'ya Kim/ler Damga Vurur?


Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
2,905
Beğeni sayısı
827
PG Nakit
165
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Bret Hart
Bu aktiflikle ve bu promo kalitesiyle benim Beyan Danielson damga vurur ama neresiyle vurur meçhul (!). Ardaelci ve Onur mutantları zaten cepte. 2 adet naif ruhlu sanat dostu insan da fazlasıyla belli ettiler bunu yapacaklarını. Diğer kemer şampiyonları vurmuş vuracağı kadar Taha da dahil olmak üzere, onları ayrı turuyorum zaten. The Lodge ile El Patron kesin var. Eşek modunu açmayan @Gloom da buraya yazılır. Ha bi de sapık @Nature Boy var; ilginç şeyler izleyebiliriz.
 

Namikawa Reiji

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
13
Mesajlar
907
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
130
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Velveteen Dream, Val Venis, Christopher Daniels'ın bu performansla zirveden düşeceklerini zannetmiyorum. CM Punk, Goldust, Joe Gacy, Daniel Bryan ve Wes Lee zirveeyi görmemiş kişiler olarak o noktalara çıkmaları şaşırtmaz. O noktayı görüp düşmüşlerde ise Rumble'da gösterdiği üzere Alberto El Patron bu dönemde ayağa kalkacaktır. Bray Wyatt da bir sürpriz yapabilir.

Mid-card ve upper mid-card için Malakai Black, GUNTHER, Tyler Breeze, Samoa Joe, Kenny Omega, Tyler Bate en önemli adaylar. Will Ospreay de mc kemerlerinde veya bireysel feudlarda bulunur diye düşünüyorum Boss'un paylaştığı haberlere göre düşünürsek.

Adımızı yazan bir kardeşimizin olduğunu bilmek güzel.. Kardeş dediklerimiz bile adımızı geçirmemiş, hesaplaşacağız hepsiyle.. 😎🤫💀
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: