WWE NXT: Spring Breakin’ 2024 2. Gün Tartışma Konusu


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1


Yeni Şampiyon Trick Williams Şovu Açıyor

Yeni NXT Şampiyonumuz Trick Williams büyük bir coşkuyla şovu açıyor, yoğun destek var kendisine. İlk olarak Ilja Dragunov'a, kendisini en iyi versiyonuna ittiği için teşekkürlerini sunuyor. Ardından bu yeni eranın adını Whoop That Era olarak adlandırıyor. Williams'ın lafını kesen ise Lash Legend oluyor. Williams'ı tebrik ediyor Legend, sonrasında ufak tension temalı flörtleşmeler dönüyor. Legend son olarak Trick'e bu şampiyonluğun tadını çıkarmasını, çünkü yakında her şeyin çökeceğini söylüyor ve segment burada sona eriyor.

***

NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu Maçı
Oba Femi (ş) vs. Ivar


Şovun ilk maçında keyifli sayılabilecek bir aksiyon izletiyor bu ikili. Ivar son bölümde galibiyete vurduğu Moonsault ile yaklaşmış olsa da Oba Femi tuşta ayaklarını ipe koyarak kurtulmayı başarıyor. Maçı ise son bölümde yaptığı atağın ardından vurduğu Pop-Up Powerbomb ile kazanıyor şampiyon ve saltanatını sürdürmeye devam ediyor.

Kazanan ve hala NXT Kuzey Amerika Şampiyonu: Oba Femi (11:11)

Oba Femi zaferini kutlarken bir müzik duyuluyor, BU WES LEE! WES LEE GERİ DÖNÜYOR! SULOAKDEMIR'IN EVDE BAYRAKLAR NEREYE KADAR YÜKSELEBİLİRSE ORAYA KADAR YÜKSELDİ! Wes Lee ringe geliyor ve Oba Femi ile yüz yüze geliyorlar. Oba Femi ona bakarak kemerini kaldırıyor.

***

Jacy Jayne vs. Thea Hail

Son bölümde kenarın da yardımıyla Hail, Jacy Jayne'i Kimura Lock ile pes ettiriyor ve galibiyeti alıyor.

Kazanan: Thea Hail (7:57)

Maçtan sonra Fallon Henley, Thea Hail'a bir forearm geçirip ona ihanet ediyor ve yuhalamalar eşliğinde ring terk ediyor.

***

The OC (Karl Anderson & Luke Gallows) vs. Tyriek Igwe & Tyson Dupont

Çok da uzun sürmeyen maçta The OC o kadar da efor harcamadan galibiyeti alıyor.

Kazanan: The OC (2:15)

NXT Genel Müdürü Ava'dan Bir Duyuru

Ava ringe bir duyuru için geliyor. NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu'nun geleceğini açıklıyor Ava! Bu kemer sahibini 6'lı bir merdiven maçında bulacakmış ve bu maçın katılımcılarını belirleyecek qualifying maçları da gelecek haftadan itibaren başlayacakmış. Duyurudan sonra Jadia Parker geliyor, herkesi yok edip kemeri alacağına söz veriyor derken onun lafını kesen de Sol Ruca oluyor. Ruca kemeri kendisi alacağı için Parker'ın ilk şampiyon olamayacağını söylüyor. Bu sefer de Arianna Grace geliyor, kızları terbiyeye davet ediyor derken "MICHIN" MIA YIM! Michin konuşa konuşa ringe geliyor. Sonrasında Grace söze giriyor ama Michin çok geçmeden ne anlatıyon be abla dercesine forearmı koyuyor Grace'e! Ortalık karışıyor bundan sonra ve arka alandan da birçok kadın güreşçi gelerek kavgaya katılıyor. Kemerin aksiyonu daha başlamadan yoğun oldu.

Arka alanda sürpriz misafirlerimiz var, Street Profits! Bu gece AOP ile maçları öncesi Frazer & Axiom'ı gazlıyorlar. AOP'nin onların sahip olduğu kalbe sahip olmadıklarını söylüyorlar.

***

Ridge Holland vs. Shawn Spears

Ridge Holland özellikle son kısmında yoğun bar koyduğu maçtan Spears'a vurduğu Redeemer DDT ile rahatlıkla galip ayrılmayı başarıyor.

Kazanan: Ridge Holland (7:35)

***

NXT Tag Team Şampiyonluğu Maçı
Axiom & Nathan Frazer (ş) vs. Authors of Pain


Maçın son bölümünde ortalık bir tık karışıyor. Hatta Scarlett ve Kross ring kenarından banlanıyor. Hakem onlarla münakaşa halindeyken Pete Dunne ve Tyler Bate burada! AOP, Axiom'ın maskeyi çıkarmaya çalışırken apronda görünüyorlar ve Rezar'a Double Enzuigiri! Frazer da bu sırada ringe girip Akam'a Superkick'i koyuyor ve o halde Axiom, Akam'ı roll-up'a almış oluyor. Tuş başarılı! Axiom & Frazer bu ufak kaostan beslenerek kemerlerini korumayı başarıyor.

Kazanan ve hala NXT Tag Team Şampiyonları: Axiom & Nathan Frazer (9:35)

***

NXT Underground Maçı
Natalya vs. Lola Vice


Maçın son bölümünde Natalya, Lola Vice'a Sharpshooter bağlamış durumda. Uzun bir süre boyunca tutuyor hatta. Lola Vice tam elini yere vuracakken Shayna! Shayna, Petrovic'e Kirifuda bağlamış durumda. Natalya onu görünce Lola'yı bırakıp Shayna'ya dalıyor ve onu indirip tekrar ringe dönüyor derken Shayna yine gelip Natalya'yı çekmeyi deniyor ama Natalya ayağıyla itiyor onu. O sırada Lola Vice, Spinning Back Fist'i koyuyor Natalya'ya! Natalya yerle bir oluyor ve Lola Vice peş peşe dirsekler vuruyor. Zil çalıyor o esnada!

TKO ile Kazanan: Lola Vice (11:51)

***

Roxanne Perez'in Ava'nın ofisinde Ava ile maçı izlediğini görüyoruz. Roxanne Perez biraz hararetli görünüyor ve kimse bana dokunamaz vırt zırt yapıyor. O sırada Ava onun lafını kesiyor ve gelecek haftaki rakibini açıklıyor Perez'e! O isim Chelsea Green! Green de giriyor ofisten içeri. Green, Perez'in karşısına geçip bir şeyler söylese de Perez onun elini çekip kaprisli kaprisli hareketlerle alanı terk ediyor. Green ise oldukça mutlu bir şekilde Ava'ya sen en iyisisin diyor ve şov bu görüntülerle sona eriyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: