Fenerbahçe - Tartışma Konusu

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
2,911
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Haftaya ne olursa olsun, bunu 6 yenilen Nordsjeland maçından sonra da elendiğimiz Olympiakos maçından sonra da söyledim İsmail Kartal bu takımda kalmalı. Ne macera aramaya ne kulübü milyonlarca euro külfet altına sokmaya gerek var. 96 puan yapmışsın, Mourinho Guardiola gelse ne kadar fazlasını yapacak? Takımın iskeletini koru, gerekli takviyeleri yap devam et. Bitti gitti. Bu konuyu tartışmam kesinlikle. İnşallah Fenerbahçe vasat başkanlarının popülizm rüzgarına kapalıp bir hata yapmaz. Pahalıya patlar.
Öyle deme hocam. Daha Mourinho gelip 21. haftaya kadar Türk liginin dinamiklerini çözecek.

Badger

kralkaya
Konular
491
Beğeni sayısı
528
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Haftaya ne olursa olsun, bunu 6 yenilen Nordsjeland maçından sonra da elendiğimiz Olympiakos maçından sonra da söyledim İsmail Kartal bu takımda kalmalı. Ne macera aramaya ne kulübü milyonlarca euro külfet altına sokmaya gerek var. 96 puan yapmışsın, Mourinho Guardiola gelse ne kadar fazlasını yapacak? Takımın iskeletini koru, gerekli takviyeleri yap devam et. Bitti gitti. Bu konuyu tartışmam kesinlikle. İnşallah Fenerbahçe vasat başkanlarının popülizm rüzgarına kapalıp bir hata yapmaz. Pahalıya patlar.
İsmail Kartal'ın kalmasında bir sakınca görmüyorum ama ekibinin takviyelerle ve değişikliklerle güçlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Kendisinin de bu konudaki komplekslerinden arınması gerek.

agaoglu23

belair
Konular
22
Beğeni sayısı
731
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Ekibine kaliteli hocalar alındığı senaryoda imza atarım bu mesaja.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: