RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟑 "𝐵𝑢 𝑏𝑖𝑧𝑖𝑚 ℎ𝑖𝑘𝑎𝑦𝑒𝑚𝑖𝑧..."


PGW: Son Eklenen Parta Git

Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
2,904
Beğeni sayısı
826
PG Nakit
165
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Bret Hart
Benim carlar kudurtmus birkaç kişiyi, razıyız yarın sabah genel bir değerlendirme atarız şimdi daha yeni eve gelebildim.

Önceki sahibin acısını bizden çıkarmış Jeff ag

omegayı övdük de diğer iki aptalı oynaman çarların kudurtmasından çok güreşçilerin kudurtması ya, senlik bir şey yok.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
1,514
Beğeni sayısı
592
PG Nakit
200
Şovun yarısında çıkmak zorunda kaldık, ufak bir değerlendirme atalım.

Dream'le arayı düzelttik ama Goldust'ın canını sıkıyoruz. Bursalı Bursalısız yapamıyor. Lodge'un kemerleri çözüp Gacy-Goldust melodramının yaşanacağı senaryoya geçeceğiz gibi. Lodge'un kaybedip momentum toplaması zor olur ama kemer alacak ikiliden biri Angelico olursa anas

Yeni oyuncuların aktif olduğunu görmek çok güzel. Uzun süredir kapalı kutu gibiydik, tüm arkadaşlar keyif alır umarım. Chamber'a Reigns girer diyorduk ama Gunther sağlam çıktı. Maçtaki spear kickotunu çok beğenmedim açıkçası. Reigns'in chamber dışı rotasını merak ediyoruz. Joe'ya da ayrıca tebrikler. Karakterinin özellikle çakal çukallığa bulaşması meraklandırdı. Çember maçının sürprizlerinden olur.

Uncle Howdy işi kod spami dışında nereye varacak bilmiyoruz ama Cody-Rollins çok kısa geçildi gibi. Hala daha RR'daki saldırıya tatmin edici bir cevabı gelmedi. Cody'nin sadece dayak yemesi bile yeterli gerçi.

Jey'e yazık oldu. Bilgisayarında sorun var diyordu hala çözemedi sanırım. Bate'e de güzel fırsat oldu, momentum hemen başarıya dönüştü. Valentine hikayesi bizim Slammy gibi bir şeylerin aracı olarak kalmaz umarım. Bryan bu ikiliyi bir şeylerini almadan (Venis'in penisi) bırakmıyor, bu sefer yarım kalan işi tamamlayacaktır.

Punk vs. El Patron pure cinema. Soylemez şirkete babalık yapıyor da kimse farkında değil.

"Bok kokusu" duoyu Elite basmış. Karakterleri ezmeden inanılmaz eğlenceli segment çıkarmışsınız. YB'ı bilmesem de Omega yeni era'nın yükselenlerinden olacak şüphesiz.

Now iyice Reborn muamelesi görürken Jericho ilaç gibi geldi. No Way Out'taki maça hypelandırdı, Dream de kendini "beni seç" diye ikna etmeye çalışan 2 şampiyonun ortasında buldu. Üçü için de birden fazla olası senaryo var, bu saatten sonra oturur keyifle takipleriz. Elinize sağlık, şirketin etrafında dönen her olaya full+full hypeız nazar değmesin.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Benim carlar kudurtmus birkaç kişiyi, razıyız yarın sabah genel bir değerlendirme atarız şimdi daha yeni eve gelebildim.

Önceki sahibin acısını bizden çıkarmış Jeff ag
Aga öyle bir adamın cari aldın ki istemsizce reaksiyon veriyoruz dhdhdhjsjsksks
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Velveteen'in bir de kemer kaybettiğinin yüzüne vurulmasını ya da Velveteen'in kendisinin bunu daha net dile getirmesini isterdim. Lodge da çok yeni olduğu için daha ısınamadım onlara. Zaten belli ki bizi ısıtmak için yapılmış bir segment, o yüzden izlemeye devam ediyorum.

Gunther ve Reigns konusunda karakterlerin sahipleri ve performansları hakkında pek takipçi olmadığım için günter ağabeye başarılar dileyebiliyorum sadece şu anlık.

Oğlum başımıza kripto fetöcüleri mi sardınız tavşanlar kodlar modlar ne oluyor anasını satayım ya... Sana bir ustalık yaparım aklın şaşar Seth ayağını denk al

Abi bu NOW banlanmalı bu şovdan ya. Jey dostum kemerini kaybetmiş, üzüldüm. Az kahrımızı çekmedi zamanında.

Bryan'a da söyledikleri konusunda başarılar dileyelim.

Punk'ın bu ceza kesme had bildirme triplerini sevmedim başımda Seth olmasa bir uğrardım kapısına.

Joe ağabeye de tebrikler.

Abi Ospreay ve Hardy'ye mikrop deme işi komik olmuş bu üç adam tarafından ya biraz had bilelim.

Şovun sonu bayağı sardı, Jericho'nun böyle bir iddiada bulunması bayağı iyi olmuş. Daniels'ın deli hallerinden ben çok çektim, siz de dikkat edin beyler...

Elinize sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: