RPG Royal Rumble 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,483
Beğeni sayısı
768
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Singles Match
Jon Moxley vs. CM Punk


nw2ku2c.gif


Fakat maç başlar başlamaz Punk, Moxley'e kitlenmek yerine resmen Hardy'e kitleniyor. Üstündeki tişörtü bile çıkarmadan mikrofon istiyor görevliden ve Hardy'e bakarak konuşmaya başlıyor.

4czi6ep.gif


Punk, Hardy'nin onca seneler boyunca bir gram olsun değişmediğini söylüyor. Arenada bulunan insanların ise tıpkı eskiden olduğu gibi bu numaraları yiyecek kadar saf olduğunu belirtiyor. İki tane keşin temizlendiğini iddia edip şirketin tepesini ele geçirme fikri sadece yoksunluk krizleri zirve yapana kadar sürermiş. Jeff ve Mox'un pudra uğruna PGW kemerini bile satabileceğini söylüyor. Bu yüzden Jeff Hardy'nin tüm bunlara rağmen şu an ana kemer şampiyonu olması güreş tarihinin en büyük lekesi olarak anılacakmış. Punk, bir keş her zaman keştir diyor. Zaman onu yine haklı çıkacakmış...

giphy-2.gif


AMA PUNK KONUŞMAYA DEVAM EDECEKKEN EDEMİYOR ÇÜNKÜ MOXLEY, PUNK'I ÇEVİRİYOR VE DEATH RIDER! TUŞA GİTTİ 1......2......3!

Kazanan: Jon Moxley

Moxley resmen tüm konuşma boyunca bunu bekliyormuşcasına coşuyor. Hardy'nin ise gülerek ayağa kalktığını ve spiker masasından kalkıp onu alkışladığını görüyoruz. Fakat ekrana bağlanan birisi var!

b2374-16850803021869-1920.jpg


Joe Gacy! Moxley'i tebrik ediyor ancak bu mesajı ona değil en yakın dostu Jeff Hardy'e iletiyormuş. Payback'te kendisine bir rakip aradığını duymuş ve bu onu memnun etmiş. Fakat rakibin kim olacağını beklemek için neredeyse bir hafta beklemenin anlamı yokmuş Gacy'e göre. Eğer gerçekten cesaretli bir şampiyon olduğuna inanıyorsa Nathan Jones ile güreşebilmeyi kabul etmesi gerektiğini söylüyor. Hardy bir süre Mox'a bakıyor. Mox bu teklifi kabul etmesini istiyor gibi. Hardy, Gacy'e dönüyor ve...

Ve sonrasında bunu onaylıyor. Gacy gülerek ona teşekkür ediyor. Payback'ten sonra şirketin yeni PGW Şampiyonunun Nathan Jones sayesinde kendisi olacağını söylüyor. Birkaç saniye sonra Gacy'nin yanında Jones beliriyor. İkili pis bir gülümsemeyle kameraya bakarken Rebellion sonlanıyor.

SUPERSTARS: REBELLION #15
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2024
All Rights Reserved

usta hazırda mı bekletiyordun biri yazar diye
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: