RPG Royal Rumble 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
166
Mesajlar
569
Beğeni sayısı
1,306
PG Nakit
0
nyagfn7.png


TOniCPg.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE ROYAL RUMBLE 2024 BAŞLIYOR!

DFjKdf9VwAQ-41e.jpg:large



goldust-entrance.gif
joe-gacy-entrance.gif


Joe Gacy ve yanında kadim dostu... Koruyucu meleği, sevgi dili temsilcisi Goldust! Daha kısa tabirle, PGW Tag Team Şampiyonlarımız! Joe Gacy, bir kez daha bu ringde sevgi dilinden çıkıp elinden geleni yapacak. Goldust onun sırtını sıvazlarken Gacy bir anda ona dönüp ringi gösteriyor ve kafasını sallayıp adeta bunun bir intikam maçı olduğunu bize gösteriyor! Goldust ringin dışarısında kalırken Gacy ringde rakibini beklemeye başlıyor.


Entrance+with+Title+2.gif


Ve... Television Şampiyonu Velveteen Dream, kendisiyle özdeşleşmiş unvanıyla girişini gerçekleştiriyor! Ringdeki Joe Gacy ve aşağıdaki Goldust ona öyle bakıyorlar ki Velveteen Dream yerine başka biri olsa bu ringe gelmek istemeyebilirdi! Fakat o bunu hiç görmüyorcasına ağır ağır ilerliyor ve merdivenlerden çıkarken kenardaki Goldust'a bakıp "ucube" diyerek sayıklıyor. Goldust kafasını sallayıp Gacy'i gösteriyor. Velveteen ağzının kenarıyla kısa bir süre sırıtıp ringe giriyor ve Gacy'nin karşısına dikiliyor.

joe-gacy-entrance.gif
Already+in+the+Ring+1.gif


Üstündekileri çıkaran Velveteen Dream, unvanını hakeme teslim ediyor. Hakem maçın Television Şampiyonluğu olduğunu duyurup sırasıyla Joe Gacy'i ve şampiyonu tanıtıyor. Daha sonrasında gerekli kontrolleri sağlıyor. Goldust, Gacy'e son bir kez bir şeyler söylerken Gacy onu dinleyip kafasını sallıyor ve her şey hazır... ZİL ÇALIYOR!

PGW World Television Championship
Velveteen Dream (c) vs. Joe Gacy


AVvXsEgNh0_MaqZOgB_rPOSNg03AAWXIzMo8YBWv0qkfxmxNwOy9KCBgbL1mPuGYdNkzwKbCfm2r-nQq440CWBr0aieaYGq68r9gYwEznUkhZs0SD73KECCLjvbeiJjWQJ0misGbVsnWIZuAI_CZ1Nb4xH401FXNIoF1ycd49z9EyjjN-q-9hWm59h_WlEb72w=s320


Güreşçiler temkinli adımlarla ringin ortasına ilerlemelerinin ardından Lock-up'a giriyorlar. Bu süreçten üstün çıkan Velveteen oluyor, rakibini Headlock'a bağlıyor. Gacy'nin kurtulmak adına efor sarf ettiğini görüyoruz ama pek etkili durmuyor. En sonunda rakibini iplere kadar götürüyor ve onun sırtını iplere değdirdikten sonra, iplerden destek alarak onu karşı tarafa doğru gönderiyor. Velveteen'in iplere gittiği esnada, Gacy'nin de onunla birlikte koştuğunu görüyoruz. Velveteen iplerden seker sekmez Running Back Elbow ile karşılaşıyor. Velveteen göğsünü tutarak ayağa kalkıyor hızla, Gacy ayağa kalkan rakibini güçlü bir biçimde köşeye gönderiyor. Sırtını köşeye çarpan Velveteen, sırtını oraya yaslayarak dinleniyor. Diğer taraftan koşmak üzere gerilen Gacy'i görüyoruz. Koşmaya başlıyor ve rakibine Corner Body Splash yapıyor! Hayır, Velveteen üstüne doğru gelen rakibinin yüzüne tekme atarak bu tehlikeyi savuşturuyor. Gacy yüzünü tutarak geriye doğru savruluyor, Velveteen rakibine doğru koşmaya başlıyor ve ona Clothesline yapıyor! Başarısız! Gacy eğilerek bundan kurtuluyor fakat rakibinin kolunu yakalıyor ve Velveteen'in Clothesline'sini Uranage Slam'e çeviriyor! Goldust'ın alkışlamaya başladığını görüyoruz. Bunun üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, hakem hızla saymaya başlıyor. 1... Hakem elini ikinci kez ringin matına vuracakken Velveteen kurtulmayı başarıyor.

Michael Cole: Ne dersin John?

JBL: Oldukça hızlı başladılar!

Rope+Hung+Famouser.gif


Gacy ayağa kalktıktan sonra saçından tuttuğu rakibini iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor! Gacy rakibini zeminle buluşturmayı hedeflemişti ama Velveteen iplere sıkı bir biçimde tutunarak apron'da kalmayı başarıyor. Gacy rakibinin üstüne doğru koşuyor, Velveteen'den rakibine Forearm Smash! Gacy yüzünü tutarak geriye savruluyor, bu esnada Velveteen'in tempoyla Top-rope'ye çıktığını görüyoruz. Top-rope'ye çıktıktan sonra ayağa kalkıyor ve Diving Double Axe-handle yapıyor! Velveteen ring matına indikten hemen sonra rakibinin saçını kavrıyor ve onu ayağa kaldırıyor. Ayağa kaldırdığı rakibini iplere gönderiyor! Hayır, Gacy rakibini iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sekiy... Sekmiyor, kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Bunu gören Gacy direkt rakibinin üstüne doğru koşmaya başlıyor. O da ne? Velveteen'den rakibine Back Body Drop! Rakibini iplerin üstünden atıyor! Gacy ipleri tutarak apron'da kalmayı başarıyor. Velveteen rakibinin düştüğünü zannediyor ve taunt'unu yapıyor. Ama tekrardan o tarafa döndüğünde kendisine gülerek bakan Gacy'i görüyor. Direkt Gacy'e doğru koşmaya başlıyor, Gacy ise attığı yumruk ile rakibini savuşturuyor. Velveteen yüzünü tutarak geriye savrulurken, Gacy iplerin arasından ringin içine giri... Velveteen'den ani bir çıkış! İpe tekme atıyor! Gacy'nin yerine kimse olmak istemezdi. Acı içinde özel bölgesini tutuyor, Velveteen onun vücudunun üst kısmını iplerin arasından çıkardıktan sonra Rope Hung Famouser yapıyor! Bu gerçekten harikaydı! Hemen tuş! 1...

Corner+Boxing+Punches+Sequence.gif


Hakem elini ikinci kez ring matını vurmasıyla, Gacy'nin atması bir oluyor. Velveteen rakibinin ayağa kalkmasının bekliyor ve aradan geçen sürenin ardından Gacy'nin ayağa kalktığını görüyoruz. Velveteen onu tüm gücüyle köşeye gönderiyor, Gacy sertçe sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanarak dinleniyor. Velveteen rakibine doğru yürümeye başlıyor. Tam köşeye vardığı esnada Gacy harekete geçiyor ve onun yüzünü ittiriyor! Bu Velveteen'i oldukça öfkelendirmiş olmalı ki, rakibine üst üste yumruklar atmaya başlıyor! Adeta bir boksör gibi rakibine yumruklar atmaya başlıyor! Bu her ne kadar seyircileri hypelasa da hakemin müdahale etmesi gereken bir hal alıyor. Hakem diskalifiye etmek üzere sayıyor, 1... 2... 3... Hakem 4 demeden Velveteen buna bir son veriyor. Yerde oturur pozisyonda yaslanan Gacy'i ayaklandırdıktan sonra kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirmesinin sonrasında kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Bir adım daha yukarıya, Top-rope... Velveteen'den Avalanche Frankensteiner! Bir saniye, bekle! Gacy takla atmadı, hala köşedeler. Gacy rakibini kaldırıyor ve atlıyorlar oradan! Super Powerbomb! Velveteen acı içinde sırtını tutuyor. Gacy tuşa gitmek yerine rakibinin ayağa kalkmasını istiyor. Velveteen nihayetinde ayağa kalkıyor. Gacy iplere doğru koşmaya başlıyor. İplerden Handspring olacak şekilde sekiyor ve hamlesini yapıyor! HANDSPRING LARIAT!

KMmyFGSGZLVICrx-800x450-noPad.jpg


Oldu, artık gözler hakemde! Goldust da heyecanla eşlik ediyor. 1... 2...

ATTI! Şampiyon attı! Gacy'nin buna anlam vermeye çalıştığı esnada, Velveteen yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor. Gacy hakemle bir şeyler konuşurken, gözler Goldust'a dönüyor fakat kendisi maça hiçbir müdahalede bulunmuyor. Bir süre sonra Gacy ayağa kalkıyor ve o da ringin dışına çıkıyor. Yerde uzanan Velveteen'i saçından kavrayarak ayağa kaldırdıktan sonra kaldırıyor ve... Body Slam vuruyor! Velveteen acı içinde kıvranıyor, çok sert bir darbe aldı sırtına! Bu esnada Gacy ile Goldust'ın göz göze geldiğini gözlemliyoruz. Göz göze gelmelerinin hemen üstüne Gacy rakibinin bir kolunu tutuyor. Onu çelik basamaklara kadar sürükledikten sonra saçından tutarak doğrultuyor ve çelik basamaklara yaslanacak şekilde oturur pozisyona getiriyor. Gacy oldukça geriye çekildikten sonra koşmaya başlıyor...

JBL: Yok artık daha neler!

Michael Cole: Jesus...

NE? CANNOOOOOONBAAAAAAAAAAAAAAL!

Throw+Headfirst+To+The+Announcers+Table+Multiple+Times.gif


ÇEKİLDİ! Velveteen çekildi ve Gacy korkunç bir şekilde çelik basamaklara tosladı! Çelik basamaklar dağılıyor! Goldust'ın ağzı apaçık kaldı, Gacy'nin çektiği acı onu da etkiliyor. Velveteen ayağa kalkıyor ve ringe girip çıkıyor. Böylelikle hakem en baştan saymaya başlıyor. Velveteen rakibini ayağa kaldırdıktan sonra onunla birllkte spiker masasına gidiyor. Kafasının arkasından kavradığı rakibinin kafasını spiker masasına vuruyor! Bir daha! Bir daha! Bir daha! Çıldırmış! Bu adam çıldırmış olmalı!

Gözü dönmüş olan Velveteen'i ancak hakem durdurabildi ve öyle oldu. Hakem ring içinde saymayı bırakıyor ve hızla oraya gittikten sonra uyarı veriyor. Velveteen bunu çok umursamış gibi gözükmüyor. Rakibini doğrulttuktan sonra onu ringin içine sokuyor, kendisi de manalı manalı Goldust'a bakarak ringin içine giriyor. Ringe girmesinin ardından rakibinin arkasına geçiyor ve onun kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra Gacy kalkıyor, Velveteen'den German Suplex! Orada dur! Gacy havadayken attığı dirsek ile engel oluyor buna. Velveteen rakibini serbest bırakıyor ve yüzünü tutarak geriye savruluyor. Gacy kendisini hızla toparlıyor ve Bicycle Kick yapıyor! Bu güzel hareketin ardından iki güreşçi de kendisini yere bırakıyor. Seyirciler ritimli şekilde alkışlamaya başlıyorlar, Goldust da bu ritime eşlik ederek apron'a vurmaya başlıyor. Güreşçiler ufak ufak toparlıyorlar. Aradan belli bir müddet geçiyor ve eş zamanlı olarak ayağa kalkıyorlar. Birbirlerine doğru koşmaya başlıyorlar, Gacy'den Clothesline! Velveteen hızla ayağa kalkıyor ve ayağa kalkar kalkmaz o Clothesline yapıyor! Gacy eğilerek bundan kurtuluyor fakat Velveteen koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor ve Gacy'den Spinebuster geliyor! Velveteen hızla ayağa kalkıyor ve bir kez daha Clothesline vurmayı deniyor! Gacy bir kez daha eğilerek bundan kurtuluyor ama rakibinin kolunu bırakmıyor. O da ne? Rakibinin iki kolunu da yakaladıktan sonra Full Nelson Bomb yapıyor! Üstelik bununla da sonlandırmıyor, Rings of Saturn'e çeviriyor bunu! RINGS OF SATURN GELDİ!

VELVETEEN KORKUNÇ BİR ŞEYİN İÇERİSİNDE! BUNU KIRIŞAN YÜZÜNDEN ANLIYORUZ! ACI İÇİNDE! BUNDAN KURTULMAYI BAŞARABİLECEK Mİ, KENDİSİ DE BUNDAN EMİN DEĞİL GİBİ. KOLLARININ İKİSİ DE KULLANAMIYOR, SADECE AYAKLARIYLA KENDİNİ İPLERE YANAŞTIRIP AYAĞINI İPE ATMAYA ÇALIŞIYOR. ORAYA VARABİLECEK Mİ? HAKEM SORU SORUYOR, PES EDECEK MİSİN DİYE. PES EDECEK Mİ?

ezzcrc3.png


AYAĞINI İPE ATIYOR VE ROPEBREAK OLUYOR! GACY LANET EDEREK AYAĞA KALKIYOR. RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLEDİĞİ SÜREÇTE TAUNT'UNU YAPIYOR. UZUN BİR SÜRE GEÇİYOR, VELVETEEN AYAĞA KALKIYOR. GACY İPLERE KOŞUYOR, HANDSPRING OLACAK ŞEKİLDE SEKİYOR VE HANDSPRING LARIAT VURUYOR! BİR DAHA!

Deadlift+Dream+Valley+Driver.gif


NEEEEEEEEEE? AMAN TANRIM! VELVETEEN RAKİBİNİ HIZLA SIRTINA ALIYOR VE DREAAAAAAAAAAAM VALLLLLEY DRIVEERRR!!! YOK ARTIK! YERDE YATAN RAKİBİNİN ÜSTÜNE ANLIK OLARAK ATLIYOR VE ONU SIRTINA ALARAK AYAĞA KALKIYORRRR!!! MUTANT! DEADLIFT YAPTI! DEEEEEEADLIFT! DEADLIFT DREAM VALLEY DRIVER GELDİ! TUŞ! 1... 2...

Purple+Rainmaker.gif


KICKOUT! ATTI! VELVETEEN HIZ KESMEDEN İPLERE GİDİYOR. İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇTİKTEN SONRA TOP-ROPE'YE GEÇİYOR. ORADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA DERİN BİR NEFES ALIYOR VE VERİYOR. DOĞRU AN GELDİ, ÇATTI. ATLIYOR! PUUUUUURPLLE RAIINMAAAAAAKEEEER! GOLDUST ENDİŞEYLE TAKİP EDİYOR OLAN BİTENİ. TUŞA GİDİYOR VELVETEEN. HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR, SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR. 1... 2...

FuDkbVD.jpeg


KICKOUT! Velveteen hakeme 3 olması gerektiğini söylüyor ama bu itirazın bir karşılığı olmuyor. Velveteen ağır ağır ayağa kalktıktan sonra rakibine... DROWNING IN DREAMS! DROWNING IN DREAMS YAPIYOR! TÜM GÜCÜNÜ KULLANIYOR! TÜM GÜCÜYLE SIKIYOR! ACI ÇEKTİRİYOR ONA! BOĞUYOR! MAÇ GACY İÇİN OLDUKÇA KÖTÜ BİR NOKTAYA GİDİYOR. ÜST ÜSTE HASARLAR ALIYOR VE BU DAHA NE KADAR DEVAM EDEBİLİR, BİLMİYOR. BİR SANİYE? GÖZLERİ KAPANDI! GACY'NİN GÖZLERİ KAPANDI! BAYGINLIK GEÇİRDİ! GACY BAYGINLIK GEÇİRDİ! BUNU GÖREN HAKEM VELVETEEN'E BIRAKMASINI SÖYLÜYOR AMA VELVETEEN BIRAKMIYOR. HAKEM HIZLA GACY'NİN ELİNİ TUTUYOR, HAVAYA KALDIRIYOR VE SERBEST BIRAKIYOR. HAVADA TUTAMAZSA, BU İŞ BİTTİ DEMEKTİR!

PmUCgMM.jpeg


Velveteen bir anda gözünü devirip etrafa bakmaya başlıyor.

Neşe: Bu neyin tepkisi, bu neyin reaksiyonu? Bunu yapanlar onlar değillerdi! Bize bunu onlar yapmadı!

Velveteen Dream: Bunu yapan onlardı! Yerine doldurulamayacak bir zarar verdiler!

Barbaros: Yanılıyorsun Velveteen, bunu görmedin bile. Bunu yapan onlardan değildi! Onu bırak, onu rahat bırak. Gacy'i bırak.

Velveteen Dream: Bunu asla yapmam! Onu bırakmayacağım!

GACY ELİNİ HAVADA TUTUYOR! AMA BU ONUN BU ZULÜMDEN KURTULABİLECEĞİNE İŞARET Mİ, EMİN DEĞİLİZ! BİR SANİYE... KENDİ KENDİNE BAĞIRIYOR? DROWNING IN DREAMS'İ YAPTIĞI ESNADA KENDİ KENDİNE BAĞIRMAYA BAŞLIYOR!

Velveteen Dream: SUSUN ARTIK! SUSUN! SUSUN! SUSUN! SİZ YOKSUNUZ! BU BİR ALDATMACA! SİZ YOKSUNUZ! SİZ GERÇEK DEĞİLSİNİZ!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg


Michael Cole: Ne oluyor?

JBL: Bu adamın sağlıklı olmadığından adım gibi eminim!.

DdK8Cz7.jpeg


Velveteen'in kafasındaki sesler devam ediyor gibi görünüyor!

Neşe: Hedef yanlış. Silahını doğru yöne tutmuyorsun. Öfkeni doğru yöne yöneltmelisin.

Velveteen Dream: Siz yoksunuz!

Barbaros: Bunu yapmayı sürdüremezsin. Sen bu değilsin. Şimdi... Şimdi buna bir son vereceğiz ve Gacy'nin elini tutacağız.

Neşe: Biz buradaydık, buradayız ve burada olmayı sürdüreceğiz. Bununla yüzleşmeye ne dersin?


Velveteen Dream: AH! YETER ARTIK YETER! SUSUN!

GACY ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

p3lPQeV.jpeg


İNANILACAK GİBİ DEĞİL! BIRAKTI! DROWNING IN DREAMS'İ BOZDU! RAKİBİ TAM DA PES ETMEK ÜZEREYDİ! VELVETEEN İKİ ELİNİ KAFASINA KOYUYOR. KAFASINI ELLERİNİN ARASINA ALIYOR VE SIKMAYA BAŞLIYOR! GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMIYOR! DIŞARIDAN DEĞİL, İÇERİDEN HASAR ALIYOR ŞU ANDA. İÇİ ACIYOR ŞU ANDA! BU BİR İÇ BUHRAN! BU BİR BUNALIM HALİ! CİNNET GEÇİRİYOR! CİNNET GEÇİRİYOR!

CO4qqFT.jpeg


ROLL-UP! GACY ROLL-UP'A ALDI! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

EN2C3Rj.jpeg


KICKOUT! VELVETEEN ARKA TARAFINA TAKLA ATARAK HIZLA AYAĞA KALKIYOR, GACY DAHA ÖNCE AYAĞA KALKIYOR. DROWNING IN LOVE? DROWNING IN LOVE!! GACY RAKİBİNİ DROWNING IN LOVE'A BAĞLIYOR! BU SEFER SIRA VELVETEEN'DE! İMTİHAN SIRASI VELVETEEN'DE! ÜSTELİK SAVAŞTIĞI CEPHE BİR DEĞİL, BİRDEN FAZLA! ARADAN UZUN BİR SÜRE GEÇİYOR, VELVETEEN ELİNİ İPE ATACAK DEĞİL ELBETTE. ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

m5XXCa1.jpeg


GACY'E BİR DİRSEK! BİR DAHA! GACY OLDUKÇA GEVŞETMEK ZORUNDA KALDI AMA KENARDAKİ GOLDUST'A KISA BİR SÜRE BAKTIKTAN SONRA VELVETEEN'E DÖNÜP BİR HIŞIMLA "DOKUNMA!" DİYE BAĞIRIP DAHA DA SIKIYOR! BU RİNGİN İÇİNDE KAFASI YERİNDE ADAM YOK! GACY ADETA BU GÜNÜ BEKLEMİŞ OLMALI! ÖYLE SIKIYOR!

KoVnZ6J.jpeg


Neşe: Biz varken de bunu yapardın. Haksız olmana rağmen çabalardın. Uğraşın bir hiç uğruna!

Barbaros: Rüyalarda değil, sevgiyle boğul Velveteen. Bizi ancak öyle yaşatabilirsin. Biz bu şekilde varız!

Neşe: Bizim mutlu olmamızı istiyor olmalısın. O halde Gacy'nin sevgi selinde boğul!


Zor da olsa ağzından salyalar akmasına rağmen... Sayıklıyor!

Velveteen Dream: Onlar sizi yok etti!

Barbaros: O halde bize gel Velveteen. Seni burada bekliyoruz. Hiç mi özlemedin bizi?

Velveteen Dream: Gittiğinizden beri her an. Benim için her şey orada bitti. Ben orada kaldım.

Neşe: O zaman sadece kendini bırak. Doğrusu bu. Seni karşılayan ben olacağım.

VELVETEEN NE YAPACAK?

KENDİNİ BIRAKTI, KENDİNİ BIRAKTI! BAYILDI! KENDİNİ UYKUYA BIRAKTI! BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ!

Kazanan ve Yeni PGW World Television Şampiyonu: Joe Gacy

9TgMsbQ.jpeg


HERRRRRRRRE IS YOUR WINNNNNNNER...
AND NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW
PGW WORLD TELEVISION CHAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEE
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCYYYYYY!


vpdsUin.jpeg
kkOwdGn.jpeg


VELVETEEN DREAM'İN 119 GÜNLÜK SALTANATI, ŞİRKETİN EN UZUN SÜRELİ TEKLİ KEMER SALTANATI BİTİYOR! GOLDUST DİREKT OLARAK ELİNDEKİ TAG TEAM ŞAMPİYONLUĞU UNVANLARIYLA RİNGİN İÇİNE GİRİP JOE GACY'E VE TELEVISION CHAMPIONSHIP'E HAYRANLIKLA BAKMAYA BAŞLIYOR!

JMXQ81F.jpeg
5sKhN3B.jpeg


İKİLİ RİNGİN İÇİNDE ADETA BİR ŞÖLEN HAVASI YAŞATIRKEN SEYİRCİLER JOE GACY İÇİN "YOU DESERVED IT!" TEZAHÜRATLARINI KONUŞTURUYORLAR! BU İNANILMAZ BİR AN! TELEVISION ŞAMPİYONU VELVETEEN'İN DÖNEMİ SONA ERİYOR! Joe Gacy yeni unvanını beline taktıktan sonra Goldust onun omzuna Tag Team şampiyonluklarından birini geçirip sarılıyor! Joe Gacy, Goldust'a unvanını ellemesi için ısrarda bulunuyor. Goldust dokunduğu gibi irkilip adeta büyüleniyor! Gacy ayağa kalkıp onun bu hareketine gülmeye başlıyor.

MEzphJF.jpeg
9U2YfAe.jpeg


İkili ringde kutlamalarını sürdürüyorken biz de Goldust'ın son bir bakışıyla birlikte reklamlara gidiyoruz!

1fkt42e.gif


WRESTLING HAS MORE THAN ONE...
ROYAL FAMILY.



cody-rhodes.gif


Adrenaline in my soul
Every fight out of control
Do it all to get them off their feet
Crowd is here, about to blow
Waitin' for me to start the show
Out the curtain, lights go up, I'm home...


cody-rhodes-cody-rhodes-pyro.gif


WHOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Ve gecenin ikinci maçı! Cody Rhodes girişte. Göründüğü gibi atmosfere bırakıyor kendisini. Rampada bir süre duruyor ve tüm coşkusuyla pyroları patlatıyor. Philadelphia halkı bugün onun yanında! Yoğun tezahüratlar altında seyircilerle tokalaşıp sarılıyor ve ringe doğru ilerliyor. Ringe girmeden eşi Brandi ve kızları Liberty'e sarılıyor.

cody-michelle-liberty-brandi.jpg


Bu gece... Belki de onun PGW kariyerindeki en önemli gece. Çünkü çok ciddi bir fırsatı var. Her şeyi bitirebilir! Bazı şeyler, paralel gidebilir. Bilirsiniz. Dolayısıyla Cody Rhodes için kader maçına çıkmak... Kader gibi bir şey! 10 ay önce gittiği bu şirkete geri dönüp eninde sonunda ana kemere tekrar oynuyor! Ama rakibi bu sefer farklı.

Michael Cole: Ne diyorsun John? Hikaye bitecek mi?

JBL: Bit-


christopher-daniels-entrance.gif


Lafı bölünüyor çünkü World Heavyweight Şampiyonu girişte! Bu şovdan önce Cody Rhodes'a arkadan bir saldırı gerçekleştirmişti ve adeta bu hiç olmamış gibi davranıp ringdeki Cody'e doğru rampa boyu sırıtıyor.

JBL: Bitecek. Her hikaye gibi, bu da bitecek. Ama nasıl?

Seyircilerden biri onun kemerine dokunmak istiyor fakat ağzındaki sakızla bunu da dalgaya alırcasına karşılıyor. Merdivenlerden çıkıp içeri giriyor ve Cody'e gülmeyi sürdürüp turnbuckle'da unvanını kaldırıyor. Ardından aşağı inip anonsların yapılmasını bekliyor Cody gibi. Anonsör bu maçın anonsunu geçtikten sonra hakem iki tarafı da kontrol ettikten sonra zili çaldırıyor! WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP BAŞLIYOR!

kxx9iga.gif


World Heavyweight Championship
Christopher Daniels (c) vs. Cody Rhodes


Maç başladı. İkili face to face'e geliyor ve bir süre bakıyorlar. Sonrasında Daniels, Cody'i kafasından itiyor. Cody hızla bir gut kick ve sonrasında yere yatıp Uppercut. Sonrasında ikili birbirlerine hunharca girişiyor! Karşılıklı seri yumruklar! Bir Cody bir Daniels! Daniels yumruklarda üstünlük kuruyor fakat Cody bir yumruğundan eğilerek kaçıyor! Flip Flop N Fly! Komboyu Bionic Elbowu geçirerek tamamlıyor! Daniels sersemleyerek ring dışına düşüyor! Cody iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Cody ardından Daniels'ın kafasından tutuyor ve hızla aprona vuruyor. Sonrasında bir kez daha! Ardından bir kez daha! Fakat Daniels direniyor ve sonrasında tersine çeviriyor. Cody'nin kafasını üst üste aprona aprona vuruyor! Birkaç defa vurup Cody'i sersemlettikten sonra aprona çıkıyor ve Suicide Arabian Press! Fakat Cody bundan kaçıyor ve aprona çıkıp Disaster Kick! Sonrasında hızla ringe atıyor ve Tuş! 1.. 2.. Kickout! Cody hızla Daniels'ın kalkmasını bekliyor. Sonrasında iplere koşuyor ve Cody Cutter! Fakat Daniels bunu karşılıyor ve arkasından tutuyor. Blue Thunder! 1.. 2.. Kickout! Daniels sendeleyerek kalkıyor. Cody'de ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Daniels, Cody'i kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Ardından karşı köşeye geçiyor ve üstüne doğru koşuyor! Fakat Cody onu atlatıyor! Daniels kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor. Cody gelişine bir Powerslam'le yatırıyor! Ardından Daniels'ı tersten kaldırıyor ve Cross Rhodes!

Figure+Four+Leg+Lock.gif


Fakat hayır! Daniels sağlam bir diz darbesi geçiriyor! Ardından Cody'i tutuyor ve ringposta fırlatıyor! Cody sersemliyor. Daniels aprona geçiyor. Hanging Leg Scissors! Cody'i iplerde boğuyor! Hakem sayıyor 1- 2-3-4- Daniels bırakıyor! Cody boğazını tutarak yerde acıyla kıvranıyor. Ardından Daniels ringe giriyor. Cody'nin tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında Cody'nin kafasından tutarak Cody'i köşeye doğru taşıyor. Orta turnbuckle padi söküyor! Sonrasında Cody'nin kafasını tutuyor ve orta turnbuckle'a vurmaya başlıyor! Birkaç defa vurduktan sonra bırakıyor! Cody acıyla yerde yüzünü tutuyor. Sonrasında Cody'nin kafasından kanlar aktığını görüyoruz! Daniels, Cody'nin çenesinden tutarken Cody'nin pis pis güldüğünü görüyoruz. Daniels buna sinirleniyor ve bir yumruk! Cody gaza gelerek yavaşça kalkmaya başlıyor! Daniels vurdukça Cody daha da gaza geliyor ve ayaklanıyor. Daniels ayaktaki Cody'e bir yumruk daha geçiriyor fakat Cody bundan eğiliyor ve sağlam bir yumruk vuruyor! Daniels yere düşüyor tekrar kalkıyor! Cody'den üst üste yumruklar! Cody en sonunda gaza gelmek için kendi kafasını yumrukluyor! Sonrasında sağlam bir yumruk daha geçiriyor! Daniels bu yumruktan sonra yere yapışıyor! Cody, Daniels'ın bacağından tutarak ringin ortasına çekiyor ve Figure Four Leglock! Daniels pes mi edecek!?

Daniels bir süre sonra tersine çeviriyor ve sıkıyor! Cody acıyla iplere sürünüyor ve ipe tutunuyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4 Daniels kilidi bırakıyor. Daniels hızla Cody'i saçından tutarak kaldırıyor. Cody bir dirsek vuruyor! Daniels sersemliyor. Cody'den bir Cody Cutter! Ardından yeri yumruklayarak kalkıyor. Daniels'ı tersten kaldırıyor ve Cross Rhodes! Fakat hayır! Daniels bunu tersine çeviriyor ve sırtlıyor! Oradan LAST RITES'A ALIYOR! LAST RITES!

Christopher Daniels: Diğer herkes gibi... (nefes soluyor) daha iyisini yapmayı... Benden öğreneceksin.

Last+Rites.gif


YAPTI! Şampiyon tuşa gidiyor! 1..............................2..............................

Kickout! Cody atıyor! Daniels şaşkın! Daniels çıldırıyor! Cody'i ring dışına fırlatıyor! Peşinden kendisi de ring dışına çıkıyor! Ring dışında yerdeki minderleri söküyor! Sonrasında kaldırıyor ve bir STO ile Cody'i söktüğü yere vuruyor! Cody yerde acıyla kıvranıyor! Daniels ardından Cody'i kaldırıyor ve çelik merdivenin yarısını söküyor. Sonrasında Cody'i kaldırıyor ve Blue Thunder'la çelik merdivene vuruyor! Cody acı içinde kıvranıyor! Daniels, Cody'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Tuş deniyor! 1.. 2.. Kickout! Daniels sinirle Cody'i kaldırıyor ve Turnbuckle Uranage Slam! Padini söktüğü yere çakıyor! Cody acıyla sırtını tutarak yerde kıvranıyor! Daniels, Cody'e bir KOJI CLUTCH! Cody pes mi edecek!? Cody acı içinde kıvranıyor! Hakem Cody'nin nabzını kontrol ediyor! Cody bayılmak üzere! Fakat hayır! Cody tüm gücüyle kilidi çözüyor! Daniels'ın tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında ikisi de yerde kalıyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4-5-6- ikili karşılıklı iplere sürünerek ayaklanıyorlar. Birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Daniels bir yumruk! Cody'den de bir yumruk! Daniels bir yumruk daha! Cody'den de bir yumruk daha! Daniels bir yumruk daha! Cody bir yumruk daha! Cody yumruklarla üstünlük kuruyor! Cody bir yumruk daha sallıyor. Daniels eğiliyor. Cody'nin arkasından O'Connor Roll Pin! 1.......... 2....... Cody tersine çeviriyor! 1........ 2........... Daniels tersine çeviriyor!

p6FLA-.gif
mxt3ab6.gif


AMA HAYIR! Cody tekrar tersine çeviriyor ve oradan CROSS RHODES'A ALIYOR! SONRASINDA CROSS RHODES! TUŞA GİDİYOR! 1.. 2..

Kick+to+the+Gut+%252B+Angel+Wings.gif


Kickout! Cody şaşkın! Cody sinirle Daniels'ı kaldırıyor! Fakat Daniels sağlam bir High Knee vuruyor! Cody'nin tam kafasına! Cody dizlerinin üstüne çöküyor! Daniels dizlerinin üstünde Cody'nin tam kafasına hunharca yumruklar! Daniels bunu fırsat biliyor ve tutup ANGEL'S WINGS! Bitti bu iş! Daniels tuşa gidiyor! 1.. 2..

Kickout! Cody atıyor! Daniels sinirden kafayı yiyor! Hakemle tartışmaya başlıyor! Daniels öfkeyle Cody'i kaldırıyor ve sertçe dışarı fırlatıyor! Ardından kendisi de çıkıyor! Masayı açıyor! Cody'i masaya koyuyor. Peşinden kendisi de çıkıyor.

Christopher Daniels: (nefes nefese) Bur-... Burada bitiriyorum. Sen... Seninle bu kadar yeterli.

Şampiyon Cody'i sırtlıyor ve... ANGEL WINGS GELİYOR! MASANIN ÜSTÜNE ANGEL WINGS GELİYOR!

Cody-Rhodes-WWE.jpg


GELMİYOR! Cody bundan kurtuluyor ve arkasına geçiyor! Yandaki masaya bir CROSS RHODES! SPİKER MASASI KIRILDI! Çok sert! Cody, Daniels'ı hızla ringe sokuyor! Peşinden seri bir şekilde kendisi de giriyor! Cody yerde hareketsiz halde yatan şampiyon üzerinden tuşa gidiyor...

g9h40ue.gif


SEYİRCİLER DE HAKEME EŞLİK EDİYORLAR! CODY 1..............................2..............................

cade2434da4b353c6106098921bb9814


KICKOUT! İNANILMAZ! DANIELS ATIYOR! Cody şaşkın! Cody inanamıyor! Daniels, hareketsizce yerde yatıyor! Hakem Daniels'ın durumunu kontrol ederken Cody ipleri tutarak kalkıyor. Sinirle Daniels'ın kafasından tutuyor ve padi sökülmüş olan orta Turnbuckle'a Daniels'ı götürüp vurmaya başlıyor! Üst üste defalarca kez vuruyor! Daniels'ı kanatana kadar vuruyor! Daniels'ın kafasından kanlar süzülmeye başlıyor! Sonrasında oradan alıyor ve bir Cross Rhodes daha! Fakat hayır! Cross Rhodes yapmaktan vazgeçiyor! Daniels'ın kafasını biraz daha turnbuckle'a vuruyor! Sonrasında turnbuckle'a koyuyor ve oradan Top Rope'a çıkartıyor! Kendisi de Top Rope'a çıkıyor! Arkasından kavrıyor ve AVALANCHE CROSS RHODES!

Best+Moonsault+Ever+2.gif


OLMADI! Daniels, Cody'in kafasına üst üste yumruklar atıyor ve bundan kurtuluyor! Sonrasında hızla bir BEST MOONSAULT EVER! DANIELS VAKİT KAYBETMEDEN TUŞA GİDİYOR! 1..............................2..............................

3!

Kazanan ve Halen World Heavyweight Şampiyonu: Christopher Daniels

Celebration.gif


Bitti! Şampiyon bu sınavı da geçti! Cody başarısız oldu! O, yerde baygınca yatarken Christopher Daniels sakince hakemin unvanını takdim etmesini ve elini kaldırmasını bekliyor. Ardından seyircilere doğru unvanını kaldırıyor. Kutlamasını sürdürdükten sonra ringi terk etmeden önce yerdeki Cody'e doğru bakışlarını çeviriyor.

Cody-Rhodes-Sad-WrestleMania-39.jpg
vERGSMs.jpeg


Christopher Daniels aşağı inerken Cody bir kez daha hayal kırıklığına uğramanın verdiği boşluk hissiyle önüne bakıyor. Arka alana yürümeden önce son kez ringdeki Cody'e doğru dönüp unvanını kaldıran Daniels, doğrudan arka alana gidiyor. Bu sırada Cody'nin halen öylece beklediğini görüyoruz. Seyirciler de bu maçın sonucu sonrası boşluk hissine kapıldılar ve ne yapacaklarını bilmiyorlar.

JBL: Belki de ortada bir hikaye olmaması gerek.

JPPt0KaqwoTK_Q-n9ii0i7yCmqS7Yjw-hA8scUC_rTE.png


IŞIKLAR GİDİYOR!


JBL: NE?

4bGAsIC.jpeg


CODY ŞAŞKINLIKLA GİRİŞE BAKIYOR! AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIRKEN SEYİRCİLERİN ARASINDAN GELEN BİRİSİ VAR!

271d49f40a614535a9e094477a78c165.gif
k6xWnzu.jpeg


CURB STOMP! CURB FUCKING STOMP! IŞIKLAR AÇILDIĞI GİBİ CODY'NİN KAFASI RİNGİN ZEMİNİYLE BULUŞUYOR! SETH ROLLINS PGW'DA! Seyirciler gözlerine inanamazken Seth Rollins tüm nefretini kusamamışcasına tekrar yerdeki Cody'e bakıyor. Cody'nin titrediğini görüyor. Fakat bu onun sinirini iyice bozuyor olsa gerek çünkü köşelere gidiyor! Üstündeki hırkayı çıkarıp atıyor ve ayağını deli gibi yere vurmaya başlıyor.

Taunt.gif
Curb+Stomp+2.gif


KOŞUYOR VE İKİNCİ CURB STOMP! CODY HAREKETSİZ! CODY ÖLÜ GİBİ YATIYOR! SEYİRCİLERİN ARASINDAKİ BRANDI RHODES VE KIZI RESMEN DEHŞET İÇİNDE KALIYOR!

32014cdc66b1ff210a76b41b8d042f5a594e1a25_hq.gif


Michael Cole: NE... NED... NEDEN? NEDEN? NEDEN? BU ADAM... BU ADAM DİĞER ŞİRKETE GİTMEMİŞ MİYDİ?

JBL: ORADAN KOVULALI HAFTALAR OLUYOR MICHAEL. AMA ASIL SORMAMIZ GEREKEN SORU NEDEN CODY'E SALDIRIYOR OLDUĞU!

Arenada "ne alaka" olmayan bir kişi bile kalmamışken Seth Rollins öylece Cody'nin başında nefes alıp veriyor! Kimse neden böyle bir şeyin olduğunu anlamadı! Ve Seth konuşmadıkça anlamayacağız da! Fakat şimdilik, o sessiz kalmayı tercih ediyor. Seyircilerin arasındaki Brandi Rhodes, babası için hüngür hüngür ağlayan kızını teselli etmeye çalışıyor!

he3GElv.jpeg
H9dnWGI.jpeg


Seth ise mikrofon istemiyor bile! Cody'nin kafasında bir süre daha öylece dikiliyor ve bekliyor. Onu bu halde izlemekten adeta zevk duyuyor. Bu yüzdendir ki bu amaçsız saldırının sebebini onu dinlemeden anlayamayacağız. Bu da bu gece olmayacağına göre, bu sekanstan sonra reklamlara gidiyoruz...

1fkt42e.gif


Bir hayli uzun süren reklamların ardından şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Reklamlardan dönmemizin ardından kameralar arenaya açılıyor. Karşımızda ring bulunmakta, içerisinde bir hakem ve anonsör Greg Hamilton var. Seyirciler şovun geri kalanını dört gözle bekliyorlar, bunu sırasıyla ekranlara verilen birkaç farklı seyircinin kadrajımıza girmesiyle anlayabiliyoruz. Seyircilerin içerisinde bulunduğu bekleme hali, dev ekrana giren görüntü ile son buluyor. Arenadakiler titantron'dan, ekranları başından şovu izleyen izleyiciler ise tam ekran olarak izliyorlar bu görüntüleri. Karşımızdaki video Bryan Danielson ile Val Venis arasında yaşananlara ait. Bu ikilinin arasında geçen feudu izliyoruz, Tyler Bate de bu görüntülerde vurgulanmış. Bu video bir süre sonra son buluyor, tekrardan ringe dönüyor ve gözler Greg Hamilton'a dönüyor. Kendisi şovu devam ettirecek maçın anonsunu gerçekleştiriyor!

oc8nmk2.png


Bütün arena ayağa kalkıyor bu anonsun sonrasında! Evet, başlıyoruz! Şarkı çalmaya başlıyor, yankılanıyor kulaklarda!


57xrt9z.gif


Michael Cole: DUYDUĞUMU SEN DE DUYUYOR MUSUN?

JBL: DUYUYORUM MICHAEL! TÜM PHILADELPHIA YILLAR SONRA FINAL COUNTDOWN'I DUYUYOR!

trl9enk.gif


THE AMERICAN DRAGON JUST ARRIVED! Seyircilerin şu ana kadar en yüksek reaksiyonunu kazanan isim! İnanılmaz bir YES! tufanı var! Final Countdown tüm şehirde yankılanırken Bryan Danielson girişte görünüyor. Bryan, seyircilerin bu desteğini karşılıksız bırakacak değil! Hemen kendini taraftarlara bırakıp tüm gücüyle YES! çekiyor. Ağır adımlarla ilerliyor. En sonunda içeri giriyor ve turnbuckle'a çıkıp herkesi ayağa kaldırıyor. Bu maçta seyircilerin hepsi onun tarafında!

gq2xmbz.gif


Danielson, aldığı bu şahane tepkiden memnun bir şekilde köşelerden iniyor ve rakibi Venis'i beklemeye başlıyor.


Entrance+with+Towel+1.gif


I'M GONNA MAKE YOU SAY ''OH MY GOD!'' Buralara gelmek onun için hiç kolay olmadı! PGW'nin en uzun soluklu güreşçilerinden! Bir Main Eventer! Bu Val Venis. PGW şampiyonumuzun yanında Tyler Bate görünmüyor. Havlusunun altındaki şampiyonluğunu ringe girdiğinde çıkarıp Bryan'a doğru kaldıracak gibi görünüyor ve... KALKTI!!!! Bryan alaycı şekilde ona doğru bakarken artık gerekli kontrollerin sağlanması yerindeyiz.

KZ0DDi.gif
AVvXsEjovWn2i-O7DvbBJNCgXiAttGr3izLImiJl6ddEKsX_KedisHmhr2cWTbTuv3PzVaQJqeGmbbG7X91iOF8e-lN8qngYCJR1R9KqDnnCigdH-laDTOsvf98fIsT9zFPNlSwXlgPCJgGYnWx_YfkeYt3Ip7pRmVcjaQ9-TzpsXy9jnH0i5OfS71gbmB_V9Q=s652


İki güreşçi de burada! Anonsörümüz önce Bryan Danielson'un anonsunu gerçekleştiriyor. Bryan kendisinin anonsunun gerçekleştirildiği esnada elini yumruk yaparak havaya kaldırıyor. Sonrasında Val Venis'in anonsu gerçekleştiriliyor. Val anonsu esnasında ringin ortasına doğru ilerliyor ve rakibinin gözüne sokarmışçasına kemerini havaya kaldırıyor (BOO!). Bryan pek tahrik olmuş, rahatsız olmuş gibi görünmüyor. Bu maça dair ayrı bir motivasyonu var gibi. Her neyse, seyirciler reaksiyonlar verirken hakem kemeri devralıyor ve ring dışındaki görevlilere teslim ediyor. Anonsörümüzün de ringi terk ettiğini eklememiz lazım. Artık maç başlayabilir. Hakem sırasıyla iki güreşçinin yanına gittikten sonra kontrollerini tamamlıyor. Sonrasında ringin ortasına geliyor, son bir kez daha bakış attıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Bununla eş zamanlı olarak zil sesi de duyuluyor ve maç başlıyor!

PGW Championship
Val Venis (c) vs. Bryan Danielson

AVvXsEiZiMdcGW1MLK_a1nUqhg9lBv_yyoE7SGdfpkpkJjXEf47eSkOA8IXznMIyvGuQxG5yAoGriirPPOuo1uoQ139In9Po1i1rdVx9Affh0bvLOtXf4AMDE3WvarbC6NUjT40OZpxVrOP9sSp-wf1OLwE3IZL5BgDes5qPbGXaXz8b4khOeYONJ5Su4H1NrA=s652


Çok geçmedi, güzel bir maçın ardından tekrardan karşı karşıyalar. Bryan olduğu yerde ısınmaya başlıyor, ipleri geriyor. Aov! Hızlı bir atak, Val direkt rakibinin üstüne koşuyor ve Clothesline yapıyor! Olmadı, Bryan eğiliyor ve hemen arkasına döndükten sonra rakibinin karnına yumruklar atmaya başlıyor. Kısa bir süre içerisinde Val'in sırtı köşeye geliyor, köşeye sıkışıyor. Bryan rakibinin karnına yumruklar atmayı sürdürüyor, Val'in kafasını iplerden ringin dışarısına çıkarması ile hakem müdahale ediyor ve Bryan'ı uzaklaşması yönünde uyuyor. Bryan uzaklaşıyor, bu esnada Val ise birkaç adım öne ilerliyor. Bryan, Test of Strength'e girmek üzere elini uzatıyor. Rakibi ilk elini veriyor ve ellerini birleştiriyorlar. Bryan üstten diğer elini uzatıyor, Val de elini uzatı... Val'den rakibinin karnına bir tekme! Arenada büyük bir yuhalama ile karşılaşan Val, rakibine bir Body Slam yapıyor. Bunun üstüne kendi ritmini kaçırmıyor, rakibinin üstünden de atladıktan sonra iplere doğru koşuyor. Val'in iplerden sektiği esnada rakibinin de ayaklandığını görüyoruz. Bryan üstünden atlıyor, Val ise durmuyor ve karşısında yer alan iplere doğru devam ediyor. Tekrardan iplerden sekiyor ve gecenin ilk Big Boot'unu yapıyor! Bir saniye, başarısız oldu! Bryan rakibinin ayağını havada yakaladı. Val'in yalvarır bakışlarla yapma dediğini rahatlıkla işitebiliyoruz. Bryan rakibine hiçbir acıma göstermeden Dragon Screw Leg Whip'i yapıyor!

Michael Cole: Anlaşıldı, bir güreş resitali bizleri bekliyor!

JBL: Let's go then!

lpayq8n.jpg


Val iplerden destek alarak ayağa kalkıyor, bir eli en üst ipte ve tam da ayağa kalktığı esnada bacağına Chop Block! Val bacağını tutarak yere bırakıyor kendisini. Bryan onu ayağa kaldırmak üzere üzerine doğru gidiyor rakibinin, Val ise mola işareti veriyor. Val köşeye sıkışıyor, Bryan rakibinin saçından tuttuktan sonra onu ayağa kaldırıyor derken... Val hızlı bir hamle ile rakibini kendisine doğru çekiyor ve rakibinin kafasının Turnbuckle Pad'ine çarpmasına yol açıyor. Bryan'ın acı içinde yüzünü tutarken, Val dinlenerek ayağa kalkma şansı buluyor. Val ayağa kalktıktan sonra rakibini doğrultuyor ve karşı taraflarında yer alan köşeye gönderiyor tüm gücüyle. Sert bir biçimde köşeye çarpan Bryan, köşeye sırtını yaslayarak dinleniyor. Diğer taraftan Val'in ona doğru koştuğunu ve Stinger Splash yaptığını görüyoruz. Ensesinden ringin ortasına doğru itiyor Bryan'ı, kendisi de onunla aynı yöne hareket ediyor. Bryan ringin ortasına yaklaştığında dururken, Val iplere doğru devam ediyor. İplerden sektikten sonra Big Boot'unu yapıyor, bu sefer başarılı! Val durmuyor bile, iplere doğru koşuyor. İplerden geri döndükten sonra Knee Drop yapıyor! Yerdeki rakibi göğsünü tutarken, hızla ayağa kalkıp tekrardan iplere hareketlenmeyi tercih ediyor Val. İplerden sekiyor ve bu sefer de Elbow Drop yapıyor. Rakibini yeterince yıprattığını düşünmüş olmalı ki, bir tuş denemesinde bulunuyor. Hakem saymaya başlıyor, 1...

2 olmadı, Kickout geldi. Val ayağa kalktıktan sonra, yerdeki rakibini de kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor. Bryan'ın sert bir şekilde zeminle buluştuğunu, Val'in de kahkahalar eşliğinde galibiyet sevinci yaşamasını izliyoruz. Seyirciler, Val'in geçtiği dalgayı yuhalıyorlar. Bunun sonrasında Val de ringin dışına çıkıyor, yerdeki rakibini kaldırıp omzuna aldıktan sonra spiker masasına doğru ilerliyor. Rakibini yüzüstü spiker masasının üstüne bırakmaya yelteniyor ki... Bryan'ın rakibinin omzundan indiğini görüyoruz. Direkt rakibinin bacağını hedef alıyor ve Chop Block yapıyor. Val elini bacağına atarak tek dizinin üstüne düşüyor, bu esnada gözler Bryan'a dönüyor. Kendisi hızlı adımlar eşliğinde çelik basamaklara gidiyor, çelik basamaklar yardımıyla apron'a çıkıyor. Orada Val'in ayağa kalkmasını, doğrulmasını bekliyor. Aradan belli bir süre geçiyor, Val tamamen ayağa kalkıyor ve Bryan apron'da bir süre koştuktan sonra atlıyor.

AVvXsEhGZSJENYpYW3TWAMVZkFM_mDNCtVX8su5Vf-izKHhddxQrQC9aO_Zbi8FPrfXk25icdf0UDNXi782MeNk8t6Vd-j4hhpLYDFtKD3K8LxPJ-WfsJpJg4erpb3k3SyO9maC5Wrzy9Z5WKa3zeeCgA3RR6bhtIOoP5VoxN2nTpELj6wneyjUbUM0Epj3HjA=s617


FLYING KNEE STRIKE OFF THE APRON! (YES! YES! YES! YES!)

Bryan tek elini bariyere atarak ayağa kalkıyor. Hakemin saymasını sıfırlamak adına ringe giriyor, geri çıkıyor. Sonrasında ne mi yapıyor, Ring-post'una yakın bir noktada olan Val'i saçından tutuyor ve ilerliyor. Val de mecburen emekleyerek onu takip ediyor. Bryan rakibini ayağa kaldırıyor ve onun kafasını Ring-post'una vuruyor! Kafasını oradan ayıramayan Val, tek dizinin üstüne çöküyor ve bu şekilde dinleniyor. Bryan rakibini kendisine doğru çeviriyor ve... Rakibinin göğsüne Repeated Chest Kicks! Rakibinin göğsüne üst üste darbeler veriyor, seyirciler de her darbe sırasında sayarak eşlik ediyorlar! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... Bryan bir adım geriye çekiliyor, geriliyor ve...

Roundhouse Kick!

Eğildi! Val eğildi ve böylelikle Bryan bacağını sertçe Ring-post'una vurmuş oluyor. Bryan acı içinde bacağını tutuyor, Val hızla ayaklanıyor ve rakibini hızla bariyerlere gönderiyor! Bryan sırtını feci bir şekilde bariyerlere çarptıktan sonra yere yığılıyor. Val'e döndüğümüzde ise ringe girdiğini ve geri çıktığını görüyoruz.

sg-jblreturns_noc091612--bbcb9845c14a4fc1a5e2babc07e13d7a.jpg


Michael Cole: Kendisi ufak seker halde, göğsü de kızarmış durumda.

JBL: Her neyse ne, kemerini korumak istiyorsa maça devam etmek zorunda!

Throw+to+the+Corner+%252B+Corner+Clotheslines.gif


Val rakibinin yanına gidiyor ve onu ayağa kaldırdıktan sonra onunla birlikte çelik basamaklara doğru gidiyor. Çelik basamaklara vardıklarında ise şiddetli bir biçimde rakibinin kafasını çelik basamağa vuruyor! Val rakibinin kendisini yere bırakmasına fırsat tanımıyor ve onun kafasını bir kez daha çelik basamak ile buluşturuyor! Bunun devamında onu ringin içine sokuyor, kendisi de tek eliyle ipleri tuttuktan sonra apron'a tırmanıyor. Apron'a çıkar çıkmaz köşeye doğru adımlıyor, Top-rope'ye çıktıktan sonra ayağa kalkıyor. Seyirci kitlesinin beklentisinin aksine Diving Elbow Drop yapıyor ve bunun üstüne tuşa gidiyor. Hakem saymaya başlıyor, 1... 2... Kickout geldi! Val maçı kafasında oynamış adeta, bu Kickout'ın üstüne ne yapacağını belirlemiş bir şekilde ayağa kalkıyor hızla. Rakibinin de ayağa kalkmasını bekliyor, zaman içerisinde ayağa kalkıyor Bryan. Val ayağa yeni kalkmış olan rakibinin tek kolunu tutmasının ardından tüm gücünü kullanarak onu köşeye gönderiyor! Sırtını kötü bir şekilde çarpan Bryan, sırtını köşeye yaslayarak dinleniyor. Kamera diğer tarafa dönüyor, kadrajımızda halihazırda koşmaya başlamış olan Val var. Rakibine sağlam bir Corner Clothesline yapıyor! Bununla rakibini rahat bırakacak gibi değil, hiç dinlenme fırsatı yaratmadan rakibini tam karşılarında yer alan köşeye doğru gönderiyor. O tarafa tekrardan koşmaya başlıyor ve bir Corner Clothesline daha vuruyor.

fj4l5wp.png


Val rakibini ensesinden iterek iplere doğru gönderiyor. Bryan'ın iplere doğru gittiği esnada kendisi de ringin ortasına doğru ilerliyor. Bryan iplerden sekiyor ve Val'dan Spinebuster! Beklenmedik bir anda Spinebuster! Spinebuster!

h3gxvms.jpg


Aman tanrım! Bu inanılır gibi değil! Bryan'ın bu yaptığı herkesin ağzını açık bırakıyor! Val'in kendisini havaya kaldırdığı esnada bunu Guillotine Choke'ye bağlıyor! Bu hareketi Guillotine Choke'ye çeviriyor! Bu sahiden büyüleyiciydi! Val güçten düşmemeye, direnmeye çalışıyor. Yere düşmemeye ve ayakta kalıp iplere varmak adına elinden gelen bütün eforu sarf ediyor ama nafile. Val ayakta fazla dayanamıyor ve bu pozisyonda yere düşüyorlar, Dişlerini sıkarak iplere doğru sürüklenmeye çalışıyor, çırpınıyor. Ama bu pozisyondayken bunu başarmak oldukça güç. Bryan rakibini perişan ediyor diyebiliriz! Val ağzından çıkan tükürükleri bile kontrol edemiyor, ağzından kontrolsüzce tükürükler çıkıyor. Bir süre sonra gözlerinin kapattığını da gözlemliyoruz! Bunu fark eden hakem, direkt kendisi ile konuşmaya başlıyor fakat yanıt yok. Geriye tek bir çare kaldı. Hakem Val'in tek elini tuttuktan sonra havaya kaldırıyor... Eli ringin matına düşerse, hakem kararıyla maçın dışına alınacak!

g5tzpds.jpg


Eli havada! Nasıl bir güç patlaması bu! Kıpkırmızı olan, damarları patlayacak gibi duran Val... Val ayağa kalkıyor bu pozisyonda! Bacakları titriyor! Bu resmen delilik! Tekrardan ayaktalar! Val koşuya kalkıyor ve rakibinin sırtını köşeye vuruyor! Bryan rakibini eski sıklıkta sıkamıyor artık, biraz gevşiyor bu kilit. Val son kuvvetiyle derin bir nefes alıp vermesinin ardından bulunduğu pozisyonu Big Package'ye çeviriyor!

Michael Cole: He is still in!

Rakibinin bacağını bırakmıyor ve köprü kuruyor. Hakem saymaya başlıyor, 1... 2...

Money+Shot.gif


Kickout geldi! İkili yerde, hemen ayağa kalkamıyorlar. Aradan uzun bir süre geçiyor, ikili eş zamanlı olarak ayağa kalkıyor. Val rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Shoulder Block vuruyor. Bryan yerde, Val sağında kalan ipe doğru koşuyor. Bu esnada Bryan ayağa kalkıyor, Val iplerden sekiyor ve rakibine Clothesline yapıyor! Bryan hızla bir kez daha ayağa kalkıyor ve bu sefer de Big Boot! Bryan bu hareketin etkisiyle ters dönüyor ve yüzüstü yere düşecekmiş gibi oluyor ama Val buna izin vermiyor. Rakibini ayakta tutmasının hemen üstüne Russian Leg Sweep yapıyor! Val bir yerdeki rakibine, bir de Top-rope'ye bakıyor. Kemerini koruma konusunda kararlı, öyle ki bir an bile çekinmeden sıradaki hamlesini uygulamaya koyuluyor. Val iplerin arasından apron'a geçtikten sonra Top-rope'ye geçiyor. Aldığı hasar neticesinde oldukça ağır bir tempoyla Top-rope'ye çıkıyor. Her neyse, bulunduğu noktada ayağa kalkan Val; kısa süreli dansının ardından atlıyor rakibinin üstüne!

CUM. SHOT. CUMMMM SHOOOOOOT! Oldu bu iş! Oldukça yorgun düşmüş olan Val, rakibinin üstünden çekilmiyor. Hakem saymaya başlıyor, kimse eşlik etmiyor. Derin bir sessizlik hakim arenada. 1... 2...

AVvXsEjQX1kKFy0fWXeNmDSDpEhyyhEsdZPuElQIVyc3Ngov75RjqU1wGCUHsvPOhQFIbsdllvRBFVKhXkLT6a6ENZAYq84L6mhS94LcLvlkwSikeBW-tqiI2YoMQeub-NnXKaOQCVPCPcYm6qSS3fPibcU1MutWN5a3PlHe07H2H27VF6Gh44khUv3TW51qBw=s652


ATTI! Kimse bunu beklemiyordu! Val iki dizinin üstüne geçiyor ve ring matını yumruklamaya başlıyor! Sinirleri bozulmuş durumda, o da sakinliğini koruyamıyor artık! Bunu fazla uzatmıyor, eğilerek sakalından tuttuğu rakibini ayağa kaldırdıktan sonra onu omzuna alıyor. Bu şekilde köşeye gidiyor ve onu köşeye geldiğinde serbest bırakıyor. Bryan yüzünü Turnbuckle Pad'ine çarpıyor! Yüzünü tutuyor, dinlenmek istiyor. Val rakibini doğrulttuktan sonra onu sırtlıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibine bir yumruk attıktan sonra onun bacaklarını iplerin üstünden geçiriyor. Ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor, rakibinin kolunu kendi omzuna atıyor. Superplex yapmak adına her şey hazır durumda! Superplex geliyor! Bir saniye... Bryan'dan rakibinin karnına bir yumruk, Val rakibini serbest bırakmıyor ama biraz afallıyor. Sonuç aldığını gören Bryan, birkaç yumruk daha atıyor. Val bırakacak gibi oluyor ve karnında bir yumruk daha buluyor. Bryan'ın kolunu rahat bırakıyor, dengesini yitiriyor ama Second-rope'de duruyor bir şekilde. Bryan'dan HEADBUTTT! ÇOK KONTROLSÜZ! ORANTISIZ GÜÇ KULLANDI ADETA! Öyle ki, Val ringin matına düşüyor; Bryan'a döndüğümüzde ise alnının açıldığını görüyoruz. Elini alnına götürdükten sonra elinde kan gören Bryan, seyircilere dönerek sırıtıyor. Sonrasında Top-rope'de ayağa kalkıyor. Atlıyor, havada süzülüyor! Diving Headbutt! Diving Headbutt geldi! Bryan'ın kanı, Val'in göğsüne bulaştı! Bryan hemen tuşa gidiyor, seyirciler eşlik ediyorlar. 1... 2...

AVvXsEiMTtN2DanDBkyKq7ruehtIJSK7suc1mPF6BRYbYrJhUfTKI5ey2Nrbumo7vhq_BpAg25Wfpeg2pgO14N5qsF8eUR93Y39sBpoZ5Z4zfot-apGCuBnfaOmcTYn1OMpB3-n_oikTRWjmXOGQWUlaP3AuvELPlUO-oUOPTo-EDBZ0zvnn_AdL7_0SQZiw6Q=s617


KICKOUT! Bryan kendisine birkaç tokat attıktan sonra ayaklanıyor. Yerdeki rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor bir süre. Nihayet Val ayağa kalkıyor, Bryan onu köşeye gönderiyor! Hayır, Val onu gönderiyor. Bryan'ın köşeye gittiği esnada, Val de onunla birlikte koşuyor. Bryan köşeye varıyor, Val ise onun çok yakınında! Bryan havada ters takla atarak rakibinin arkasına geçmeyi başarıyor! Arkasına dönüyor ve iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Val'den Lariat! Hayır, Bryan eğilerek bundan kurtuluyor ve koşmaya devam ediyor. Bir kez daha iplerden sektikten sonra Flying Clothesline ile süslüyor maçı!

NO SELL! NO SELL! Hiçbir şey olmamış gibi tekrardan ayağa kalkıyor! Hemen Bryan'a doğru koşuyor ve Big Boot yapıyor!

Heel+Hook.gif


Yapılabilecek en büyük hata buydu! Bryan rakibinin bacağını havada yakalıyor, rakibinin diğer bacağına çelme takıyor ve rakibinin yere düşmesine yol açıyor. Ama asla rakibinin bacağını bırakmıyor. Ne mi yapıyor? HEEL HOOK! HEEEEEEEEEEEL HOOOOOOOOOK! AAOV! VAL ELLERİNİN ARASINA ALIYOR SAÇLARINI! BACAĞININ AĞRISINI GÖRMEZDEN GELMEK İSTİYOR AMA BU NAMÜMKÜN! KENDİ SAÇLARINI YOLUYOR ADETA! YOLUYOR SAÇLARINI! KAFASINI SAĞA SOLA SALLIYOR, TUHAF REAKSİYONLAR GÖSTERMEYE BAŞLIYOR! DİŞLERİNİ SIKMAKTAN DİŞLERİNİ KIRACAK ADETA! İŞARET PARMAĞINI DİŞLERİNİN ARASINA KOYUYOR! ELİNİ ISIRIYOR! DAYANMAK İÇİN HER ŞEYİ DENİYOR! DAYANMAK ÇOK ZOR! DAYANMAK ÇOK GÜÇ! İPLERE SÜRÜNEREK GİTMEYE ÇALIŞIYOR! VAL İPLERE VARMAK İÇİN TÜM GÜCÜNÜ KULLANIYOR! İKİ ELİNİN ÜSTÜNE İPLERE KADAR SÜRÜNMEYE ÇALIŞIYOR! GÜCÜNÜ YİTİRDİ, DÜŞTÜ TEKRARDAN! VE....

ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! (THIS IS AWESOME!)

7e00u9v.png


Oha! Gücünü topladı, sürüklenme durumunu sürdürüyor ve iplere atıveriyor kendisini. Elini ipe atıyor! Ropebreak! Ropebreak oldu! Bryan mecburen rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Val elini ipten ayıramıyor, eli ipe yapıştı adeta. Bryan ağır ağır ayağa kalktıktan sonra köşeye geçiyor. İşaret parmaklarını havaya kaldırıyor, indiriyor. Bryan rakibinin ayağa kalkmasını beklediği süreçte tauntunu gerçekleştiriyor. Bunu yaparken ağzını açmıyor bile, bağırma görevi seyircilere kalıyor. (YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES! YES!)

AVvXsEgPBEBWZZ6qV5OehoYrRVyz7vD4F4Tr3RUrGlrhGRAhCf0vTbkcWjBvP3rRecRozzJhpWRqWHl8UiDFOfftBahYwMvBlg1NmYgzSkWYrHQ7qiuD5Uu8inKDrZmmFqcc5DV6--ud8ewCX6kTGorKdlHnvhlRJRliIj6geI5xfkUoGsREvYaTRD8t7l3GLw=s652


VAL VENIS AYAKTA! BRYAN KOŞMAYA BAŞLIYOR VE BUSAIKUUUUUUUUUUUUUU! BUSAIKU KNEEEEEEE! BUSAIIKUUUUUU KNEEEEE!

OLDU! OLDU! BRYAN RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR! HAKEM EĞİLİYOR VE SAYMAYA BAŞLIYOR, SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR! 1... 2...

KICKOUT! YOK ARTIK DAHA NELER! THE PENIS HALA İÇERİDE! O HALA MAÇIN İÇERİSİNDE! BRYAN ARTIK AĞLAMAKLI OLUYOR! DAHA NE OLMALI? DAHA NE YAPILMALI! DÜELLO ZAMANI! BRYAN HİÇBİR ŞEY YAPMADAN RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. UZUN, ÇOK UZUN BİR SÜRENİN ARDINDAN VAL AYAKTA. İKİLİ KARŞI KARŞIYALAR. BRYAN, RAKİBİNDEN KENDİSİNE VURMASINI İSTİYOR. VAL'DEN YUMRUK! BRYAN GERİYE SAVRULUYOR, HEMEN TOPARLIYOR VE BİR YUMRUK DA ONDAN! VAL SAVRULUYOR, TOPARLIYOR VE O DA YUMRUK ATIYOR! İKİLİ BUNU TEKRARLIYOR, TEKRARLIYOR. ÜSTÜN GELEN YOK. ARTIK RASTGELE BİRBİRLERİNE DALIYORLAR! BİRBİRLERİNE RASTGELE YUMRUKLAR ATMAYA KOYULUYORLAR! RASTGELE YUMRUKLAR SAVURUYORLAR! VAL ANİDEN YUMRUKLAR SAVURMAYI KESİYOR VE RAKİBİNİN YÜZÜNÜ CİMCİKLİYOR! (BOO!)

Big+Package.gif


BRYAN YÜZÜNÜ TUTARAK EĞİLİYOR. VAL VENIS'TEN BIIIIIIIG PACCKKKKKAGEEEEE! OLDU! HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

3 OLMADI! VAL DİREKT AYAĞA KALKIYOR, İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇİYOR. ÇOK AĞIR BİR ŞEKİLDE TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR! AYAĞA KALKIYOR, DANSINI YAPIYOR VE ATLIYOR!

JBL: Bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsun, Michael!

7pwlg6b.jpg


CUM SHOOOOOOOOT! MASSSSSSSIVSSEE CUMMMM SHOOOOOOOT! BEST CUM SHOT EVER!

ÇEKİLDİ! BRYAN ÇEKİLDİ! VAL RİNG MATIYLA KORKUNÇ BİR ŞEKİLDE BULUŞUYOR! ÇIRPINIYOR YATTIĞI YERDE. SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİ ŞU ANDA!

AVvXsEgfOy0qUMaGVL47csZDaJDeH6mP1zqsvNOh_0CEBuNFlDSeqcLMv_tqYwVJH9ejgYf60TxHiatgPq2cf0O_npyUkpHHNiMbAF6RT7ElAcQupNoMe3Zy1qqSxddraOIbjpWyP3rd5nNihcPREyvEM8FJ-kxwus2oweOAtqQmWrYyLl_qB9HePD_vsI0FdA=s652


YÜZÜ KANA BULANMIŞ OLAN BRYAN AYAĞA KALKIYOR. RAKİBİNE DOĞRU GİDİYOR. RAKİBİNİ SIRTÜSTÜ YATAR DURUMA GETİRDİKTEN SONRA... RAKİBİNİN İKİ ELİNİ TUTUYOR. ARM-HOLD STOMPS TO THE HEEEEAD! BU İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKTI! BU İŞ KONTROL DIŞINDA ARTIK! OLACAK İŞ DEĞİL BU! ÇITA İYİCE YUKARI ÇIKTI. VAL VENIS BAYGINLIK GEÇİRDİ. HAREKETSİZ, REAKSİYONSUZ BİR ŞEKİLDE! SANIRIM BAYGINLIK GEÇİRDİ! VAL RAKİBİNİ BIRAKMADAN LEBELL LOCK'A BAĞLIYOR! LEEEEEEEBEEEEEEEEEEEEEL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK! BRYAN YARINI YOKMUŞÇASINA SIKIYOR! BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ! BU NASIL BİR İŞ? İNANILACAK GİBİ DEĞİL! VAL'İN DURUMU GİTGİDE KÖTÜYE GİDİYOR. ELİNİ İPE ATIYORMUŞ GİBİ HAREKETLER YAPIYOR. BAŞI DÖNÜYOR ALDIĞI DARBELER NETİCESİNDE! SÜRÜKLENMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÇOK UFAK OYNAMALAR BUNLAR!PES EDECEK GİBİ! ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

BRYAN DANIELSON CİYAKLIYORRRRRR! NE? BAĞIRIYOR! KORKUNÇ BİR İNLEME SESİ BU! ÇOK KÖTÜ BAĞIRIYOR! NE OLUYOR?

87x7z2g.jpg


VAL RAKİBİNİN ELİNİ ISIRIYOR! ELİNİ ISIRIYOR! ELİNİ ISIRIYOR!! AAAAAAAAĞH! HAKEM BİR ŞEYLERİN TERS GİTTİĞİNİ ANLIYOR, VAL'İN ISIRDIĞINI GÖRÜYOR VE UYARIYOR. DİSKALİFİYE ETMEK ÜZERE SAYIYOR, 1... 2... 3... HAKEM 4 DEMEDEN VAL RAKİBİNİN ELİNİ ISIRMAYI BIRAKIYOR. BRYAN RİTMİNİ KAYBETTİ. VAL SÜRÜKLENİYOR, SÜRÜKLENİYOR VE ELİNİ İPE ATARAK ROPEBREAK YAPIYOR VE MAÇI SÜRDÜRÜYOR! KEMERİNİ KAYBETMEMEK ADINA SARF ETTİĞİ EMEĞİN HADDİ HESABI YOK!

n527grl.jpg


BRYAN RAKİBİNİ BIRAKIYOR. KÖŞEYE GEÇİYOR. BU NASIL BİR İŞKENCE? BU NASIL BİR ZULÜM? DURMAK YOK, DİNLENMEK YOK! TAUNTUNU YAPIYOR, AĞZINI AÇMIYOR BİLE! HAKEM BUNA BİR SON VERMESİNİ SÖYLÜYOR, ONDAN DURMASINI İSTİYOR. DİREKT VAL'E GİDİYOR VE ONUNLA İLGİLENMEYE BAŞLIYOR. VAL KENDİNE GELEBİLMİŞ DEĞİL. HAKEM ONUNLA İLGİLENİYOR, BİR ŞEYLER KONUŞUYOR.

BİR SANİYE! BİRİSİ BRYAN'IN AYAĞINI TUTUYOR. KENDİSİ HAREKET ETMEYE ÇALIŞIYOR AMA İKİ ELİYLE BİRİSİ ONUN BACAĞINI TUTUYOR! BRYAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR, ÇIRPINIYOR. ŞOK OLMUŞ DURUMDA! O DA BU OLANA ANLAM VEREMİYOR!

nk8wtdo.png


BUNU YAPAN TYLER BATE! TYLER BATE TUTUYOR RAKİBİNİN AYAĞINI! BRYAN HAKEME BAĞIRIYOR! TYLER HEMEN BIRAKIYOR!

5e43htt.png


HAKEM O TARAFA DÖNÜYOR VE ANİDEN BELİREN TYLER'I GÖRÜYOR. BUNUN ANLAMI NE OLABİLİR? PGW HAKEMLERİ BU SEFER BUNU YUTMAZ! HAKEM SUÇÜSTÜNDE YAKALAMADIĞI HALDE ONUN MÜDAHİL OLDUĞUNU ANLIYOR. TYLER HİÇBİR ŞEY YAPMADIĞINI SÖYLESE DE BUNA İNANMAYAN BİR HAKEM VAR. BUNUN SONUNDA... ONU KOVUYOR! TYLER KOVULDU! TYLER BU MAÇTAN KOVULDU! TYLER ÖFKESİNDEN ÇILDIRIYOR! VAL'E YARDIM ETMEK İSTERKEN YİNE İŞLERİ BATIRDI! TYLER YÜZÜ RİNGE DÖNÜK BİR ŞEKİLDE TERS ADIMLARLA STAGE'YE GİDİYOR. HAKEM, TYLER'IN ORAYI TERK ETMESİNİ GÖZLÜYOR. ONUN BURADAN GİTTİĞİNDEN EMİN OLMAK İSTİYOR AMA KAÇIRDIĞI BİR ŞEY VAR...

jx30obk.jpg


VAL VENIS'TEN, BRYAN DANIELSON'A LOOW BLOOOOOW! HAKEM BUNU GÖRMEDİ! GÖZLERİNDEN YAŞLAR GELİYOR BRYAN'IN! VAL, HAKEMİ PANTOLONUNDAN ÇEKEREK AYAĞA KALKIYOR! İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇİYOR. ORADAN DA TOP-ROPE'YE! HİÇ DURMADAN AYAĞA KALKIYOR. DANS FALAN YOK, EĞLENCE YOK. DİREKT ATLIYOR. FINAALLL CUM SHOOOOOOOT!

OLDU! VAL KIPIRDAYAMIYOR BİLE! HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW Şampiyonu Olan: Val Venis

Celebration+with+Title.gif


THE PENIS, VAL VENISSS! HERE IS YOUR WINNER, STILL PGW CHAMPIOOOOOOON... VALL VENIIIS! KAZANDI! KEMERİNİ KORUDU! HENÜZ AYAĞA KALKABİLMİŞ DEĞİL! VAL'İN KAZANDIĞINA DAİR ANONS YAPILDI! BÜTÜN ARENA VAL VENIS'İN ŞARKISIYLA YANKILANIYOR! MAÇ BİTMEDEN ARKA ALANA GİTMEMİŞ OLAN TYLER, STAGE'DEN KOŞARAK RİNGE GELİYOR. İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGE GİRDİKTEN SONRA YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATAN VAL'E GİDİYOR VE ONA SARILIYOR! DUYGU BOŞALMASI YAŞIYOR ADETA! DEV GİBİ ADAM VAL'İ HIZLA KALDIRIVERİYOR ANLIK HIRS İLE! ONA SIMSIKI SARILIYOR! HAKEM KEMERİ GETİRİYOR. TYLER, VAL'İN KOLUNA GİRİYOR VE KEMERİ VAL'İN OMZUNA KOYUYOR! ŞAMPİYON TEKRAR KEMERİ İLE BULUŞUYOR! HAVAYA KALDIRIYOR KEMERİNİ!

TP1q6l2.jpeg


AMA SEYİRCİLERE ÇIĞLIK ATTIRAN BİR GELİŞME VAR! ARKA TARAFTAN BRYAN'IN AYAĞA KALKTIĞINI GÖRÜYORUZ. KOŞUYOR!!

kmarIHL.jpeg


TYLER KAÇIYOR ADETA! VINLIYOR! İPİN ALTINDAN KAYARAK RİNGİN DIŞINA BIRAKIYOR KENDİSİNİ!

Knee+Plus.gif
yes-chant-yes-yes-yes.gif


VAL TEK KALDI! BRYAN'DAN BUSAIIKUUUUU KNEEEEEEEEE!! YERDE ÖLÜ GİBİ YATIYOR! KEMER DE YERDE! BRYAN'IN UMRUNDA BİLE DEĞİL! RİNGE DÖNÜK BİR ŞEKİLDE GERİ ADIMLARLA ARKA ALANIN YOLUNU TUTAN TYLER'A ÖFKELİ BAKIŞLARLA BAKIYOR! ONA NEFRETLE BAKIYOR! GÖZ GÖZELER UZAK MESAFELERDEN. BRYAN ONA NASIL ZARAR VEREBİLECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR. SEYİRCİLER RESMEN BRYAN'IN BUNU YAPMASI İÇİN "YES" CHANTLERI ATIYORLAR. VENIS ŞİMDİ ARKASINA DÖNÜYOR...AYAĞA ZAR ZOR KALKMAYA ÇALIŞAN VAL'İ BEKLİYOR. EPEY BİR ZAMAN GEÇİYOR, VAL AYAĞA KALKIYOR. BRYAN KOŞMAYA BAŞLIYOR VE BUSAI... NE?

svyl1qa.png


RUNNING SHOT!!! TAM DA VAL'İN TESTİSLERİNE! LOW BLOOOW! BRYAN İNTİKAMINI ALIYOR VE VAL'İN SEKS HAYATINI BİTİRİYOR BU TEKMEYLE!

eWw88ZC.jpeg


SEYİRCİLER BU DURUMDAN FAZLASIYLA MEMNUNKEN TYLER BATE ENDİŞEYLE OLANLARI İZLİYOR. ABİSİNİN BU DURUMDA OLMASI ONU YARALIYOR. ELİNİ BAŞINA GÖTÜRÜYOR. AĞLAMAKLI OLUYOR.

JBL: NE OLUYOR BÖYLE!


JBL: HAYIR!

1WYqtNe.jpeg


Michael Cole: O GELİYOR! MR. MONEY IN THE BANK GELİYOR! WES LEE BURADA!

yTL3Pw9.jpeg


MR. MONEY IN THE BANK GELİYOR! MR. MITB GELİYOR! CASH-IN GELIYOR! THE LODGE'IN INTROSUYLA DEĞİL, ORİJİNAL GİRİŞ MÜZİĞİYLE GİRİŞTE! WES LEE KUTSAL ÇANTA İLE GÖRÜNÜYOR! KARŞISINA ÇIKAN TYLER BATE'IN KAFASINA ÇANTAYI GEÇİRİP ONU İKİ BÜKLÜM ETTİKTEN SONRA ÇOK RAHAT... ÇOK SAKİN ŞEKİLDE... AĞIR ADIMLARLA RİNGİ SÜZÜYOR VE DAHASI... BRYAN BUNA KARIŞMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR!

TRmP31r.jpeg


AMA WES'DE KARARSIZ GÖRÜNÜYOR! BİR VAL'A BİR ELİNDEKİ KUTSAL ÇANTAYA BAKIYOR VE... BU SIRADA ARKA ALANDAN KOŞUP GELEN BİRİ VAR!

SjqbPVT.jpeg


Angelico: (nefes nefese) W... WES! WES SAKIN!

Bu Angelico! Elinde mikrofonu zar zor tutarak konuşmaya çalışıyor!

Angelico: Bun... (yutkunuyor) Bunu şimdi yapamazsın! "Kutsal Çanta"... Wes! Bunu bozamazsın! Her şeyi berbat edemezsin! PLANA SADIK KALMALISIN! O GÜN BUGÜN DEĞİL!

Wes Lee: Bunu... Bunu şimdi bitireceğim!

0s1ZT8f.jpeg


Angelico: HAYIR WES! HAYIR! BEN SENİN BURADAKİ TEK ARKADAŞINIM! ARKANDAKİ TEK KİŞİYİM! O ÇANTAYI DOĞRU KULLANIP ŞAMPİYON OLMANI İSTEYEN TEK... (terliyor, gücü tükeniyor) WES! GİDELİM BURADAN!

aoFLE4P.jpeg
EDd37Mq.jpeg


Elindeki ahşap çantaya öylece bakmaya başlayan Wes, ringde ölü gibi yatan Val'a ve onun başında dikilirken ağır adımlarla ringi terk etmeye koyulan Bryan Danielson'a bakıyor. Bryan bu sırada adımlarını hızlandırıp aşağı iniyor ve seyirciler bununla birlikte iyice alevleniyor! Wes'in tam yanında duruyor ve yandan bakışıyorlar... Bryan önüne devam ediyor! Arka alana gidiyor! Ama Angelico halen Wes'i ikna etmeye çalışıyor!

Angelico: Wes! Gidiyoruz. Beni dinliyorsun. Peder'i dinliyorsun! THE LODGE'I DİNLİYORSUN WES! BEN SENİN İÇİN VARIM! O ÇANTAYI, O KUTUDAN SAKIN ÇIKARMA!

e6ojq0v.jpeg


Mr. Money in the Bank ikna olmuş gibi görünüyor ve... Ahşap kutuyu aşağı indirip avcunun içine alıyor ve Angelico'nun da desteğiyle arka alana doğru gitmeye koyuluyor. Seyircilerin yoğun yuhalaması var! Angelico kamera yakın çekime girdiğinde Wes'e "Onların hepsi senin başarısız olmanı istiyorlar. Onlar Austin Theory'ler, Otis'ler izlediler ve şimdi aynısı sana da olsun istiyorlar!" diyerekten fısıldıyor. İkili omuz omuza arka alana doğru giderken biz de reklamlara gidiyoruz.

1fkt42e.gif

Gecenin ana olayından önce birkaç dakikalığına kameralar backstage'e dönüyor. General Manager Mr. Berto'yu görevlilerden biriyle konuşurken görüyoruz.

vKnbQCo.jpeg


Mr. Berto: Ne demek halen gelmediler? O otobüsün konumunu saatlerdir söylemenizi istiyorum.

Görevli: Efendim, emin olun fazlasıyla uğra-

Mr. Berto: Bir otobüs dolusu SUPERSTARS veteranı burada olacaktı. Bana acilen o otobüsün kaptanını bağlayın.

Berto, telaşlı bir şekilde görevliye bakarken seri bir şekilde koridordan giren birisi var!

VWG98lC.jpeg


Bu "Final Boss" The Rock! Onu hiç bu kadar öfkeli görmediğimize yemin edebilirim. Berto ona sesleniyor ancak Rock o kadar öfkeli ki onu duymuyor bile.

Mr. Berto: Bay Johnson-

Berto en sonunda onun peşinden gidiyor. Rock bir süre sonra camların birinde, arenanın girişini gören hizada duruyor. Berto da yetişir yetişmez o manzarayı görüyor.

xT3vRNp.jpeg


Mr. Berto: Nosotros estamos jodidos...

1fkt42e.gif

zvWSel4.jpeg


VE ANA OLAYDAYIZ!

chg4nr1.png


Greg Hamilton: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç 30 kişilik Royal Rumble maçıdır! İlk iki katılımcının girişiyle başlayacak olan bu maç, kalan 28 katılımcının 90 saniyelik aralıklarla ringe gelmeleriyle tamamlanacaktır. Bu süre içerisinde en üst ipten düşüp ringin dışına iki ayağı değen katılımcılar elenecek ve ringde kalan tek isim Royal Rumble 2024'ün galibi, Wrestlemania ana olayına giden adam olacaktır!


jeff-hardy-bvncv.jpg


#1: Jeff Hardy

No More Words! Maça 1 numaradan gireceği haftalar önceden kesinleşen Jeff Hardy girişte görünüyor. Seyircilerden kendisine çok olumlu tepkiler var. Hardy onlarla tokalaştıktan sonra seri adımlarla ilerliyor ve hemen ringe giriyor. O köşelere çıkarken spiker masamızda Hardy hakkında yorumlar yapılıyor.

ry457mu.jpg


Michael Cole: Ne dersin JBL, Hardy bugün imkansızı başarır mı?

JBL: Bu maçı kazanır mı bilemiyorum ama onu birinci sıradan sokan adamın hayallerini paramparça edeceğinden eminim.

Hardy ve seyirciler büyük bir merakla iki numarayı bekliyor...


intro-1702058384.jpg


#2: Wes Lee

STARBOY! Mr. Money in the Bank Wes Lee ikinci sıradan giriş yapıyor. Pederin, vahiy gelene kadar çantasını kullanmamasını tembihlemesinden sonra ona Mr. MITB demek güç olsa da teknik olarak o halen bu unvanın sahibi. Seyirciler ona karışık tepkiler verirken kendisi kimseyi aldırmadan ringe ilerliyor. Girdikten sonra Jeff Hardy ile uzunca bakışıyorlar. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor!

30-Man Royal Rumble Match

nWPPrd8.jpeg
jeffhardy5.jpg


İkili ringin ortasında dönüyor ve birbirlerine koşuyorlar. Wes, Jeff'in apış arasının altından kayarak hızla geçiyor ve hızlı bir Headscissors. Jeff iplerin önünde kalıyor. Wes hızla bir clothesline için koşuyor fakat Jeff ani bir big bootu geçiriyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Sleeper Slam'le yatırıyor. Sonrasında kaldırıyor ve irish whipe yolluyor. Fakat Wes ipleri tutuyor. Jeff üstünde doğru koşuyor. Wes back body drop şeklinde Jeff'i aprona postalıyor. Jeff oradan ani bir yumruk vuruyor. Sonrasında koşarak Top Rope'a çıkıyor ve Crossbody'le uçuyor! Ardından Wes'in bacaklarından tutuyor ve Leg Drop! Sonrasında hızla kaldırıyor ve Wes'i elemek için ring dışına fırlatıyor!

Fakat hayır! Wes iplere tutunuyor! Ayaklarını yere değmemek için zor tutuyor. Jeff ona doğru geliyor. Wes bir ters taklayla iplerden headscissors şeklinde Jeff'in boynundan yakalıyor! Fakat Jeff bunu Electric Chair Drop'a çeviriyor. Sonrasında tersine çeviriyor ve Alley Oop Facesbuster! Wes acıyla yüzünü tutuyor. Jeff, Wes'i kaldırıyor ve fırlatmak için ring dışına yolluyor fakat Jeff bunu tersine çeviriyor. Jeff fırlamaktan son anda kurtulsa da Wes hızla sağlam bir dropkicki geçiriyor! Sonrasında hızla köşeye geçiyor. Kardiak Kick! Hayır! Jeff bundan kaçıyor. Peşinden tutuyor ve Twist Of Fate! Fakat Wes bunu German Suplex'le karşılıyor! Ardından koşarak Front Flip DDT! Peşinden de bir Standing Shooting Star Press! Ardından kaldırıyor ve Jeff'i atmaya çalışıyor. O sırada geri sayım başlıyor.

lc6ZGj.gif



tumblr_n878oyHqI31spgk1lo2_r2_400.gif


#3: Ethan Carter III

"SEFİR" EC3 GİRİŞTE! WES, GEÇEN HAFTA ONUN ADINI DUYDUKTAN SONRA ŞİMDİ DE ONU GÜREŞ RİNGLERİNDE GÖRMENİN GARİP HİSSİNİ YAŞIYOR Ethan, Wes'le bir süre bakışıyor. Sonrasında ikili kafasını Jeff'e çeviriyor. Kafa göz kol bacak tekme yumruk ne verdiyse Jeff'e girip Jeff'i yatırıyorlar! Yerde üst üste stomplar! Ethan, yerde yatan Jeff'in tepesine çıkıyor ve Jeff'i hunharca yumruklamaya başlıyor. Sonrasında kaldırıyor ve kafasından tutuyor. Wes'in üstüne fırlatıyor. Wes bir Superkick! Jeff sersemliyor! Ethan kafasından tutuyor ve Rear Naked Choke! Wes'e vur diye işaret ediyor! Wes, Jeff'in karnına üst üste tekmeler vuruyor! Jeff acı içinde direniyor! Ethan bir süre sonra direkt Wes'e bırakıyor. Jeff dizlerinin üstüne kalırken Wes bir Superkick daha! Jeff acıyla yerde yatıyor. Ethan kaldırıp Jeff'i elemeye çalışsa da Jeff son nefesiyle iplere sarılarak direniyor! Wes'te yardıma geliyor. Jeff'i bacaklarından tutup havaya kaldırıyorlar ve elediler!

Hayır! Jeff direniyor. Onlardan kurtulup apronda yerde kalıyor. Üst üste stomplarla atmaya çalışsalar da Jeff iplere sarılmış durumda olduğu için başaramıyorlar! Ethan'la Wes birbirlerine bakıyorlar. Bir süre birbirlerini süzüyorlar. Ethan, "vur da sana göstereyim" dercesine özgüvenli bakarken Wes ona daha düşünceli şekilde bakıyor. En sonunda ikili bir kez daha Jeff'i kaldırıyorlar ve irish whipe yolluyorlar. Jeff gelişine Double Clothesline! Ardından hızla ayaklanıyor ve ayağa kalkmaya çalışan Wes'in sırtından zıplayarak Ethan'ın üstüne uçuyor! Sonrasında Wes'e Front Dropkick! Ardından Ethan'ı tutuyor ve atmaya çalışıyor fakat hayır! Wes arkasından vuruyor. Sonrasında seri yumruklarla köşeye götürüyor ve köşede tekmeliyor. Jeff acı içinde köşede yerde kalıyor. O sırada geri sayım başladı.

lc6ZGj.gif



]
Entrance+2.gif


#4: Tyler Bate

Tyler Bate! Yeni giriş müziğiyle koşarak ringe giriyor! Wes'le Ethan ellerini birbirine geçirip Bate'e lariat sallasalar da Bate bundan eğiliyor ve gelişine ikiliye bir Rebound Lariat vuruyor! Ardından önce Ethan'a sonrasında Wes'e bir Sucker Punch! Sonrasında Ethan'ı sırtlıyor ve Airplane Spinle döndürüyor! Fakat Wes bir anda kalkıp Ethan'ı sırtından çekip alıyor. Sonrasında Bate, Wes'i sırtlıyor ve ona da Airplane Spin yapıyor! Bir süre döndürdükten sonra Ethan karnına bir tekme atıyor. Wes soluklanmak için köşeye çekilirken Ethan, Bate'e üst üste yumruklar vuruyor. Bate Airplane spinin etkisiyle sallanırken bir anda Rolling Wheel Kicki geçiriyor! İkisi de yerde kalıyor. Bate bir süre sonra kalkıyor ve Ethan'ı, German Suplex şeklinde kaldırıyor. Atmaya çalışıyor fakat Ethan üst üste dirsek darbeleri vuruyor ve bundan kurtuluyor. Ardından One Percenter!

Fakat hayır! Bate bunu Back Suplexle karşılıyor! Bate peşine hızla bir dropkick çakıyor! Fakat o sırada Wes'te Bate'in arkasından dropkick çakıyor! Ethan ile Wes hızla ringin ortasında Bate'e girerken bir anda Jeff köşeden ayaklanıyor ve Ethan'a saldırıyor! Bate'de Wes'i alıyor! İkili karşılıklı köşelerde Wes ve Ethan'ı yumrukluyorlar. Bate atmaya çalışıyor fakat Wes direniyor. Jeff'te Ethan'ı atmaya çalışıyor fakat Wes, Bate'in arasından sıvışıp hızla Jeff'e saldırıyor! Bate peşinden gidiyor ve Wes'i tutup yere doğru fırlatıyor. Sonrasında Jeff'e eğilmesini söylüyor. Jeff eğiliyor. Ethan'a bir Sucker Punch daha! Ethan köşeye oturuyor. Bate ve Jeff ringin ortasında birbirlerine face to face yapıyorlar.

Karşılıklı yumruklaşmalar başladı! Bir Jeff bir Bate! Bate yorgun olmasından ötürü Jeff'e üstünlük kuruyor! Fakat Jeff bir anda Spinebuster şeklinde kaldırarak Inverted Atomic Drop! Sonrasında seri yumruklarla Bate'i iplere taşıyor. İplerden elemeye çalışıyor. O sırada geri sayım başlıyor.

lc6ZGj.gif



]
Entrance.gif


#5: HIV Zeke

Zeke koşarak ringe giriyor. Jeff'i saçından tutarak çekiyor ve yere fırlatıyor! Sonrasında Bate'i tutuyor ve bir Scoop Slam! Ethan ve Wes birlikte Zeke'ye giriyorlar fakat Zeke onları üstünden itiyor! Sonrasında Wes'e bir Scoop Slam! Ardından Ethan'a da bir Scoop Slam! Sonrasında Jeff'i kaldırıyor ve köşeye atıyor. hızla bir Clothesline'ı sallıyor! Ardından Bate'i kaldırıyor ve onu da başka bir köşeye atıp ona da bir Clothesline vuruyor! Taunt atıyor. Sonrasında Wes, Zeke'ye doğru geliyor. Tutuyor ve Book Of Ezekiel!

Fakat hayır! Ethan, Zeke'yi çeviriyor ve üst üste yumruklar! Bir süre yumruklar savurduktan sonra iplerden sekiyor fakat Zeke hızla bir Clothesline'ı geçiriyor! Sonrasında boğazından tutarak kaldırıyor ve Torture Rack'e alıyor! Torture Rack'le sıkıyor! Ethan acıyla kıvranıyor! Fakat o da ne!? Karşısında bir anda Bate'i görüyor! Bate top rope'ta. Hızla bir Diving European Uppercut vuruyor! Zeke sırtındaki Ethan'la birlikte yere yığılıyor! Bate, Zeke'yi kaldırıp ring dışına postalıyor ve ilk elenen Zeke oluyor!

Elenen: HIV Zeke Eleyen: Tyler Bate

Zeke üzgün bir şekilde kalkıyor. Sinirle apronu yumrukluyor. O sırada Bate'in arkasından Ethan saldırıyor ve Bate'i kaldırıyor. Hızla ring dışına fırlatıyor fakat Bate direniyor! İpleri tutuyor! Üst üste kafasına kafasına yumruklar vurarak elemeye çalışırken geri sayım başlıyor.

lc6ZGj.gif



]
lio-rush-may-31-a.jpg


#6: SGM

Ne? SGM- Superstars GM girişte! SUPERSTARS veteranlarına kurduğu kumpastan sonra şimdi de utanmadan Rumble'a giriyor. İnanılır gibi değil. Ringde herkes kendi halinde mücadele verirken Jeff Hardy gözünü ayırmadan ona bakıyor. 2023'ün Ağustos ayında Kıtalararası kemerini kaybetmesine neden olan adam karşısında! Mayhem #6 şovundan aylar sonra ilk defa aynı havayı soluyorlar! SGM, ringe girer girmez Jeff'e bakıyor. Jeff öfkesini kontrol edemi̇yor ve onun üstüne koşuyor...

lioaew.jpg
jeff-hardy-aew.jpg


SGM ÇEKİLİYOR VE HARDY'E ÇELME TAKIYOR! HARDY RİNGDEN DIŞARI FIRLADI! SGM KAHKAHA ATIYOR!

AMA HARDY ELENMİYOR ÇÜNKÜ SON ANDA İPLERE ASILI KALIYOR! AYAĞI ZEMİNE DEĞMEDİ! SGM ONU ELEDİĞİNİ SANIP GÜLERKEN JEFF HARDY DOĞRULUYOR VE ONU KENDİ YANINA ÇEKİYOR. SUPERSTARS GM KENDİNİ APRONDA BULURKEN HARDY'DEN ONUN KARNINA SERT BİR TEKME VE APRONDA TWIST OF FATE! SUPERSTARS GM, APRONDAN ZEMİNE SEKİYOR.

Elenen: SGM Eleyen: Jeff Hardy

Wes, Jeff'i çeviriyor ve kafasından tutarak fırlatmaya çalışıyor. Fakat Jeff direniyor. Onun yardımına Ethan'da geliyor. Ethanla Wes, Jeff'i elemeye çalışsalar da başaramıyorlar. Sonrasında ikisi birden Bate'e yöneliyor. Yerde acıyla yatan Bate'e üst üste stomplar vuruyorlar. Fakat o da ne!? Jeff ipleri tutarak hızla kalkıyor ve Ethan'ı çeviriyor. Kafasından tutarak karşı köşeye fırlatıyor. Ethan orta turnbuckle'a bodoslama giriyor. Wes ile Jeff ringin ortasında kalıyorlar. Bir süre dönüyorlar fakat Bate hızla ayaklanıyor ve Wes'i arkasından çevirip sırtlıyor. Airplane Spin'le döndürüyor ve aprona doğru yolluyor fakat Wes direniyor! Jeff'le Bate hunharca yumruklar vurarak Wes'i elemeye çalışıyorlar! Fakat Wes ipe sarılarak direniyor! O sırada geri sayım başlıyor.

lc6ZGj.gif



4xx0yeskffu71.gif


#7: Angelico

TEKKE'NİN ELÇİSİ GİRİŞTE! Angelico, girişte şovunu yaptıktan sonra koşarak Wes Lee'yi kurtarmaya gidiyor. Hızla ringe giriyor. Jeff'i arkasından çevirip Irish Whipe yolluyor ve gelişine Syuri Knee! Bate onu çeviriyor bir Enzuigiri! Sonrasında Jeff'e bir Superkick! Ardından da Bate'e bir Superkick! Wes'e elini uzatıyor. Wes apronda acıyla yatarken Angelico'ya tutunarak kalkıyor. Sonrasında aprondan top rope'a geçiyor. Bate ayaklanıyor arkasından Front Dropkickle atlıyor! Ethan'da köşesinden kalkıyor. Üçü birden Bate'e yerde girişiyorlar! Bate acı içinde yerde kıvranıyor! Sonrasında Jeff'e dönüyorlar ve onu da yerde stompluyorlar! Ardından Ethan, Bate'i kaldırıyor ve Wes'e bırakıyor. Wes bir Falcon Arrow'la yatırıyor! Ardından tutarak Bate'i ring dışına postalıyor.

Fakat hayır! Bate düşmüyor ve apronda kalıyor. Jeff'in de acı içinde yerde yattığını gördükten sonra. Wes, Bate'e gidiyor. Ethan ve Angelico'da Jeff'i alıyorlar. Jeff'e yerde seri stomplar! Sonrasında Angelico'dan Double Foot Stomp! Ethan'da Jeff'i kaldırıyor ve German Suplex! Sonrasında bir tane daha! Sonrasında da bir tane daha! Ardından sırtına alıyor ve Jeff'i yollamaya çalışıyor! Fakat Jeff bundan kurtuluyor ve Ethan'ı Angelico'nun üstüne itiyor! Angelico, Ethan'ı tutuyor. Jeff bir yumruk sallıyor. Ethan eğiliyor. Yumruk Angelico'ya geliyor. Ethan'da hızla Jeff'i Cobra Clutch'a almaya çalışsa da Jeff bundan kurtulup üstünden fırlatıyor. Ethan iplerde Jeff bir Clothesline ile Ethan'ı postalıyor.

Fakat Ethan düşmüyor! Ethan apronda kalıyor. Jeff üst üste yumruklar vurarak onu elemeye çalışıyor fakat Angelico sırtından bir yumruk. Jeff'i tutuyor ve Full Nelson Backbreakerla yatırıyor! Jeff acı içinde sırtını tutuyor. Angelico kaldırıyor ve Jeff'i tekrardan atmaya çalışıyor fakat Jeff bunu tersine çeviriyor ve Angelico'yu iplere doğru götürüp atmaya çalışıyor. Ethan, Jeff'in arkasından vurduktan sonra tekrardan geri sayım başlıyor.

1034629.gif


Sayımdan önce büyük ekranda ringi gösteren görüntü oradan kalkıyor ve ekran karıncalanıyor. Saniyeler sonra geri sayım başlıyor fakat normal sayaçtan farklı bir sayaç devreye giriyor.

JBL: Yine ne geliyor?

Michael Cole: Anlayıp görmek lazım. Galiba görevlilerle ilgili bir şey olmalı.

jK8AG_.gif




Entrance.gif


#8: Bo Dallas

PGW'nun en eskilerinden, Bo Dallas girişte beliriyor! Seyirciler onu gördüklerine sevinmişler gibi. Bo odaklanmış bir şekilde ringe doğru ilerliyor.

Michael Cole: Dallas'ı güreşirken görmeyeli aylar oluyor! Fakat... O ekran ve sayaç da neyin nesiydi?

JBL: PGW ile sözleşmesi bittikten sonra başka hiçbir yerde güreşmedi. Şimdi tekrardan burada. Kim ne derse desin, bu adam bu şirkete fazlasıyla sadık.

Bo koşarak ringe dalıyor. Ethan, Jeff'i yerde stomplarken hızla Ethan'ın arkasından vuruyor! Ethan arkasını dönüyor. Sonrasında Wes ve Angelico'da ona dönüp bakıyorlar. Bo onlara sakin olmalarını söylüyor. Üçü Bo'ya ters ters bakarlarken Bo bir anda Wes'i tutuyor ve ringden atmaya çalışıyor! Ethan ve Angelico ona arkasından girişip buna engel oluyorlar fakat Jeff'le Bate bir anda Ethan ve Angelico'yu karşılıklı iplere götürüyorlar ve oralarda elemeye çalışıyorlar.

Wes, Bo'dan kurtuluyor ve iplerden bir Enzuigiri çakıyor! Sonrasında hızla top rope'a çıkıyor ve Bo'nun üstüne Jumping DDT ile atlıyor. Sonrasında Bo'yu atmaya çalışıyor fakat Bo tersine çeviriyor. Wes karnına karnına yumruklar atarak kurtuluyor fakat Bo bir anda tutuyor ve köşeye koşup Bulldog vuruyor! Hayır Wes bundan kurtuluyor ve Bo'yu iplere atıyor. Fakat Bo iplere tutunarak son anda kurtuluyor! Wes üstüne koşuyor Bo bir forearm smashi geçiriyor. Peşinden hızla ringe dalıp seri bir dropkick vuruyor. Sonrasında Wes'i tutuyor ve atmaya çalışıyor. O sırada geri sayım başlıyor.

lc6ZGj.gif



Entrance+4.gif


#9: Roman Reigns

O burada! Bu şirkette öyle ya da böyle var olmayı başarmış, çoğu kişinin kabusu olan Roman Reigns girişte. O belirir belirmez ringdeki herkes tedirgin olmaya başladı bile. Reigns ağır adımlarla ilerlese de ringe yaklaştıkça adımlarını hızlandırıyor ve hemen içeri dalıyor. İçeri dalar dalmaz Jeff Hardy ve Bate'i yere serip elenmekten kurtulan EC3 ve Angelico ikilisine kitleniyor, koşarak onlara DOUBLE SPEAR VURUYOR!

double-spear-roman-reigns-600x338.jpg


EC3 ve Angelico yerde! Şimdi Reigns, Wes Lee'yi atmaya çalışan Dallas'ın ona baktığını görüyor. Dallas, Wes'e tekrar dönemeden Roman bir mızrak gibi fırlıyor ve ONA DA SPEAR!

Spear.gif


Roman Reigns ringdeki herkesi yere seriyor! Bir kişi hariç! Wes Lee, apronda zar zor durmakta... Onu elemeye çalışan Dallas'ın da Reigns tarafından yere serilmesinden sonra rahatlamış bir şekilde ringe tekrar giriyor fakat girer girmez Reigns'in bu sefer de ona Spear vurmak için koştuğunu görüyor!

maxresdefault.jpg
Outside%20Spear.gif


Wes Lee hemen en alt iplerden yuvarlıyor kendisini! Reigns kendisini frenlese de iplere yapışıyor. Wes, ringin dışında gülerek öylece dururken Reigns'in burnundan soluduğunu görüyoruz. Fakat o da aniden diğer köşeden kendisini yuvarlıyor ve ringin dışına çıkıyor. Wes kafasını çevirip ringe baktığını Reigns'i orada göremiyor! Çünkü Reigns ringin dışında tüm hızıyla ona koşuyor SPEEEEEEEARRRR! Wes Lee ortadan ikiye bölünüyor. Reigns hiç vakit kaybetmeden onu üst iplerden atarak bizzat elemek için ringe sokuyor. Peşinden de kendisi giriyor fakat...

jeff-hardy-twist-of-fate.gif


Jeff Hardy çoktan ringde ayaklanmış bir şekilde Reigns'i karşılıyor, o ringe girer girmez karnına tekmeyi vuruyor ve TWIST OF FATE! Ringdeki Reigns hükmü sona eriyor. Diğer güreşçiler de tekrardan birbirlerine girmeye başlarlarken geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif



FpT3.gif


#10: CM Punk

NE? CM PUNK, PGW'DA! NOW'IN EN BÜYÜK YILDIZLARINDAN BİRİSİ ŞU AN ROYAL RUMBLE'A GİRİŞİNİ YAPIYOR. SEYİRCİLER AYAĞA KALKIYOR VE PUNK RAMPADA BELİRİYOR! ARENA UĞULTUDAN GEÇİLMİYOR. PUNK, KLASİK TAUNT'UNU YAPIP CLOBBERIN' TIME DİYE BAĞIRIYOR VE HIZLI ADIMLARLA RİNGİN YOLUNU TUTUYOR. RİNGDEKİ GÜREŞÇİLER BİRBİRLERİNİ ELEME ÇABASINA SON VERİYORLAR VE GÖZLERİNİ PUNK'A DİKİYORLAR. PUNK'IN İSE İÇLERİNDEN SADECE BİR TANESİNE BAKTIĞINI GÖRÜYORUZ.

81ea8f982d80138969864fa83219337f.jpg
retoj5s.jpg


Michael Cole: CM Punk aylar boyu PGW'da debut yapmayı bekledi, aylar sonra resmen dalga geçilircesine SUPERSTARS şovuna maçı koyuldu ve o maça çıkmadan Jeff Hardy'e söylediği laflardan dolayı şirketten kovuldu.

JBL: "The rest is story" diye cümleni bitirmek isterdim Michael ancak bu kadar kolay geçemeyeceğim. CM PUNK, NOW'DA BİR DEVRİM BAŞLATTI VE ŞU AN NASIL OLUYOR DA BURADA AMINA KOYAYIM!

Jeff Hardy! Punk, gülerek Jeff Hardy'e bakıyor. Ringdeki diğer güreşçilerin arasından çıkan Jeff şimdi ringin ortasına geliyor. Punk da aprona çıkıp gözlerini Jeff'den ayırmadan ringe giriyor. Şimdi o da ringin ortasına geliyor. CM PUNK VE JEFF HARDY YÜZ YÜZELER! RİNGİN İÇİNDEKİ HERKES CİDDEN KAVGA ETMEYİ BIRAKIP JEFF HARDY'NİN ARKASINDA DURUYOR! (THIS IS AWESOME!)

PUNK TEK BAŞINA BİR ORDUYLA KARŞI KARŞIYA, KENDİ DURUMUNA GÜLÜYOR... AMA ANİ BİR ŞEKİLDE JEFF'İ KENDİNE DOĞRU ÇEKİP SIRTLIYOR! GO TO SLEEP!

5ub9etb.jpg


HAYIR JEFF HARDY, PUNK'IN KAFASINA DİRSEK VURUYOR VE PUNK'IN ARKASINA DÜŞÜRÜYOR! ŞİMDİ PUNK'I ÇEVİRİYOR VE KARNINA TEKMEYİ VURUYOR! TWIIIIIST OFFFFF FATEEEEEEE!

Twist.png


HAYIR- PUNK, JEFF'İ HAREKETİ VURMAK İÇİN DÖNERKEN AŞIRI SERT BİR BİÇİMDE İTİYOR... JEFF, KENDİ TARAFINDA DURAN TYLER BATE'IN ÜSTÜNE FIRLIYOR VE TYLER BATE ONA HEADBUTT'I VURUYOR! JEFF ALDIĞI DARBEYLE GELDİĞİ YERE DOĞRU SEKİYOR FAKAT BU SEFER DE ONU PUNK TEKRAR SIRTLIYOR- SIRTINDA ONU TAŞIYOR VE İPLERE YAKLAŞIYOR! G T S!

ebepmkp.jpg


VURDU! JEFF YEDİĞİ DARBENİN ETKİSİYLE İPLERDEN AŞAĞI DÜŞÜYOR.

Elenen: Jeff Hardy Eleyen: CM Punk

GC44tEU.jpeg
daca4-16638689796139-1920.jpg


Michael Cole: Bu...

JBL: Şovun belki de en şok edici anı.

JEFF HARDY ELENİYOR! BELKİ DE ŞOVUN EN BÜYÜK ŞOKUNU YAŞIYORUZ! CM PUNK FORMER PGW VE INTERCONTINENTAL ŞAMPİYONU JEFF HARDY'İ ELİYOR! Ardından mimiksiz bir şekilde ona bakıyor. Sanki yıllardır beklediği o anı yaşıyor gibi Punk. Jeff ise üzgün bir şekilde kendini bariyerlere yaslıyor ve Punk'a bakıyor. Jeff, elinden geleni yapsa da geçmişi onun yakasını bırakmıyor. Punk artık bakışlarını Jeff'den çekip ringe döndüğünde şok edici bir manzarayla karşılaşıyor çünkü demin ona asist yapan Tyler Bate dahil ringdeki tüm PGW güreşçileri Punk'a kitlenmiş vaziyette!

BnEUT6nEz6cBzXidrkZ3yd.jpg


ŞİMDİ HEPSİ BİRDEN PUNK'A SALDIRIYORLAR. PGW KADROSU NOW'IN EN BÜYÜK YILDIZLARINDAN BİRİSİNİ YERE DÜŞÜRÜYORLAR VE DELİ GİBİ TEKMELEMEYE BAŞLIYORLAR. BATE, WES LEE, ANGELICO, EC3, ROMAN REIGNS, BO DALLAS - HEPSİ PUNK'I YERDE TEKMELİYORLAR. ŞİMDİ PUNK CİDDİ ANLAMDA HAREKET ETMEYİ BIRAKINCA VURMAYI BIRAKIYORLAR. ONU KALDIRMAYA HAZIRLANIRLARKEN GERİ SAYIM BAŞLIYOR!

Slater+Battle+Royal+1.gif
lc6ZGj.gif



braun-strowman-entrance.gif


#11: Braun Strowman

NOW Trios Şampiyonu, Wyatt Family'nin Black Sheep'i Strowman girişte! Punk'ı kaldırıp atmak isteyen PGW kadrosu onu görünce irkiliyor. Hepsi Punk'ı bırakıp ona dönüyorlar. Strowman seri adımlarla ringe giriyor ve girdiği gibi üstüne koşan PGW kadrosuna buldozer gibi çarpıyor! Wes ayrı köşeye, EC3 ayrı köşeye, Bate ayrı köşeye... Neredeyse hepsi farklı köşelere sıçrarken aldığı darbeye rağmen ayağa kalkmaya çalışan Roman Reigns'i görüyoruz. Strowman onun kendisine doğru geldiğini fark ediyor ve çok sert bir Big Boot indiriyor. Roman da sonunda yerde kalıyor. Fakat bir terslik daha var çünkü birisi en başından beri ona doğru koşmamış vaziyette! Bu Bo Dallas! Kendisi köşelere çıkıyor ve Strowman'a saldırmak için hazırlanıyor...

Tornado+DDT.gif


Dallas'dan Tornado DDT! Strowman devrildi! Bo Dallas seyircilerden büyük bir destek alıyor. Şimdi onun tekrar ayağa kalkmasını bekliyor- FAKAT PUNK SERİ BİR ŞEKİLDE DALLAS'I SIRTLIYOR VE GTS POZİSYONUNA ALIYOR.

qmbolg7.jpg


Seri adımlarla onu tıpkı Jeff'e yaptığı gibi aşağı atmak adına iplere yaklaştırıyor ama Dallas iplere tutunup onun omuzundan kurtulup aprona atıyor kendisini! Punk öfkeli bir şekilde ona dönerken ROMAN REIGNS, PUNK'A SPEAR VURMAK İÇİN KOŞUYOR!

N49GQLAX.gif


PUNK SON ANDA ÇEKİLİYOR! ROMAN DURMAYA ÇALIŞSA DA APRONDA İPLERE TUTUNAN BO DALLAS'A ÇARPIYOR VE ROMAN REIGNS ONU ELİYOR!

Elenen: Bo Dallas Eleyen: Roman Reigns

reignssd.jpg


Reigns asıl hedefi o olmasa da bir kişiyi eledi! Punk gülerek PGW tayfanın bu durumuna bakıyor. Bu sırada Wes Lee, EC3, Angelico ve Tyler Bate'in yerdeki Strowman'ı kaldırıp ringden atmakla uğraştığını görüyoruz. Geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif



tumblr_ppikfxagCN1rmv1vdo3_500.gif


#12: GUNTHER

RING GENERAL! PGW'DAKİ İLK ADIYLA WALTER, ŞİMDİKİ ADIYLA GUNTHER GİRİŞTE! Seyirciler PGW veteranını tekrardan karşılarında görmekten fazlasıyla mutlu gibi duruyor. Ringdeki kargaşa devam ederken Gunther yavaş adımlarla ringin yolunu tutuyor. Üzerindekini çıkarıp seyircilere fırlatıyor ve ringe giriyor. Strowman'ı yerde tutmaya çalışan The Lodge ve Tyler Bate, Gunther'a bakıyorlar. Gunther da onlara dönüyor ve "onu bana bırakın" diyor! Şimdi dört isim birden kenara çekiliyorlar ve Gunther, ayağa kalkmaya çalışan Strowman'a yaklaşıyor.

20230113_SD_guntherstrowman--6c0e6cfd269b1ea40df3b6d17649994d.jpg


Chop, Chop, bir Chop daha! Strowman iplere kadar gidiyor ve en sonunda Gunther geri geri geliyor...

gifit_1713614621582.gif


Shotgun Dropkick! Strowman darbenin etkisiyle fırlıyor ve üst iplerden aşağı düşüyor!

Elenen: Braun Strowman Eleyen: Gunther

Strowman elendi! Şu an ringde tek NOW güreşçisi olarak CM Punk var. Punk tüm bunlar yaşanırken Reigns'i elemeye çalışıyordu ancak bir türlü başaramadı. Şimdi gözlerin kendisine döndüğünü fark ediyor fakat Wes Lee, EC3 ve Angelico birden Gunther'a saldırıyorlar!

wes-lee-july-10-a.webp
OyGyT.gif


Tyler Bate, Gunther'ın da PGW kadrosundan olduğunu anlatırcasına "ne yapıyorsunuz" diye onlara bağırıyor. The Lodge ekibinin ise "burada herkes tek başına" diye sayıkladığını duyuyoruz. Bate şok içinde onlara bakarken Punk, Reigns'i bırakıp koşarak ona doğru yaklaşıyor - Bate'e Roundhouse Kick vurdu! Bu sırada geri sayım başlıyor...

lc6ZGj.gif



Y6zlSHW.jpeg


#13: Charles Mason

Seyirciler bu müziğin kimin müziği olduğunu bir süre anlamasa da NOW yıldızlarından Charles Mason'ın girişte gözükmesiyle kafalarındaki soru işareti kalkıyor! Mason her zamanki gibi üzerindeki takım elbisesiyle ringin yolunu tutuyor. Bu sırada ringde The Lodge ekibinin Gunther'ı eleme çabasını izliyoruz. Tyler Bate'i yere seren CM Punk ise Charles Mason'a bakıyor. İki NOW yıldızı ringin ortasındalar. Punk, Mason'a Bate'i işaret ediyor. Mason ise gülerek kafasını sallıyor. Şimdi ikisi de Tyler Bate'i elemek üzere ilerliyor... HAYIR! CHARLES MASON, PUNK'I TUTUYOR VE İPLERDEN FIRLATIYOR!

7mN1haHfS6RcqxpeOMirty-FtmUryR5thfQG5b7Utxk.png


PUNK AŞAĞI DÜŞMÜYOR ÇÜNKÜ İPLERE TUTUNUYOR VE BIRAKMIYOR! Mason onun elenmediğinin farkında bile değil. Burada bir şirket adına savaşmadığının mesajını fazlasıyla veriyor ve arkasını dönüyor... FAKAT ROMAN REIGNS SPEAR İÇİN ONA KOŞUYOR!

buZi3wL.jpeg


SPEAR'I VURACAĞI ANDA WES LEE'DEN KARDIAC KICK! REIGNS YERE YIĞILIYOR, BOYNUNDAN GELEN SES ARENADA YANKILANDI! Wes Lee hiç vakit kaybetmeden onu kaldırıyor ve üst iplerden yolluyor!

HAYIR! ROMAN TUTUNDU!

gDcPCYi.jpeg


EC3! BIG BOOT'U ROMAN REIGNS'E YAPIŞTIRIYOR! ROMAN İYİCE SENDELİYOR AMA DÜŞMÜYOR! DÜŞMÜYOR! İPLERE SIMSIKI SARILIYOR!

61CSFXV.jpeg


FAKAT ANGELICO! ROMAN BİR DE SUPERKICK YİYOR!

Ofl903e.jpeg


Elenen: Roman Reigns Eleyen: Wes Lee & Ethan Carter III & Angelico (The Lodge)

j7mrfcz.jpeg


THE LODGE ADETA DANAYA GİRER GİBİ ROMAN'A GİRİYOR VE ONU ZOR DA OLSA ELİYORLAR! Wes Lee cash-inin hırsını adeta burada The Lodge ile alıp Roman'a doğru bakıp gülerken bu sırada Bate'in bilincinin açık olmasına rağmen yerde yatarak olanları izlediğini, Gunther'ın ayaklanıp EC3 ve Angelico ile uğraştığını ve Wes Lee'nin stable'ının arasından kopup Charles Mason'ı izlediğini görüyoruz. Geri sayım ise başlıyor!

lc6ZGj.gif



dustin-rhodes-goldust.gif


#14: Goldust

"THE FREAK" Goldust girişte. Gecenin başında bu hayattaki tek dostu Joe Gacy'nin tarihe geçmesini sağladı, şimdi ise kendi tarihini yazmak için burada. Goldust ihtişamlı girişini yavaş yavaş yaparken ringdeki Mason'ın Wes Lee'yi çoktan fark ettiğini ve bağırarak konuştuklarını görüyoruz. Mason, Wes'i resmen aşağılıyor "Sana gerçek tarikatı göstereyim" diyor ve ona doğru ilerliyor- Ama Punk aniden pusuya yattığı köşeden kalkıp Mason'ı çeviriyor, Roundhouse Kick! Mason iplere yığılıyor ve Wes Lee bunun üstüne koşuyor...

013_NXT_02282023BR_20239-5430376b9b38e197eeb0297dbdfb4213-e1690918452533.jpg


KARDIAK KICK! MASON ÜST İPLERDEN DÜŞTÜ!

Elenen: Charles Mason Eleyen: Wes Lee

Seyirciler bu spotun üstüne deli gibi tezahürat yapıyorlar Wes'e. O sırada Punk'ın üzerine Tyler Bate atlıyor ve onu deli gibi yumrukluyor. Bu sırada EC3 ile Gunther'ı elemeye çalışan Angelico ise Wes'in bu elemesine hayranlıkla bakıyor! EC3'ye yardım etmeyi bırakıp Wes'e gidiyor ve ona sarılıyor. EC3, Gunther'ı idare etmekte zorlanıyor ve Angelico'ya "gerizekalı, buraya gel!" diyerekten bağırıyor.

0dfa4ac1a32be3c2e60893891b0be024_1280_720.webp


Çok geç- çünkü Gunther ani bir hareketle sıyrılıp EC3'yi iplere yaslıyor. Gunther, tek bir hamleyle EC3'yi kaldırıyor ve atıyor!

1429059ef98c415e-600x338.jpg
5cc314e773142.image.png


Hayır- EC3 aprona atıyor kendini. Çünkü arkadan sinsice yaklaşan Goldust, Gunther'ı tek ayağından kaldırıp dengesini kaybetmesine ve üst iplerden düşmesine neden oluyor!


Elenen: GUNTHER Eleyen: Goldust

-4p0QG.gif
4usm9if.gifv


Gunther şok içindeyken Goldust hiç kimseyi umursamadan şov yapıyor. Bu sırada EC3 kendini ringin içine yuvarlıyor. Punk-Bate kendi aralarında kavga ederken geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif



malakai-black-entrance.gif


#15: Malakai Black

NOW'ın belki de en korkutucu ismi, Malakai Black girişte. Seyircilerden yoğun uğultular gelirken ringde kendine gelen EC3'nin Angelico'yu demin kendisini bıraktığı için azarladığını görüyoruz. Angelico özür diliyor ve Wes'in elemesinin gazına geldiğini söylüyor. EC3 hiç sakinleşmiyor, Wes ise ikilinin arasını bulmak için uğraşıyor. FAKAT TAM BU SIRADA BLACK RİNGE GİRİYOR VE EC3'YE BLACK MASS! NE OLDUĞUNU ANLAMAYAN WES'E DE BİR TANE BLACK MASS!

084_RAW_12022019cm_1529--b520c73789e2b3a715e9fd5359b1ed13.jpg


Goldust kenara çekilip ringin ortasında olanları izliyor, bu sırada Black'in karşısında Lodge'dan sadece Angelico kalıyor. Black ona kitlenmiş bir halde. Angelico korka korka geri geri adım atıyor- AMA CM PUNK İLE UĞRAŞAN TYLER BATE'E ÇARPIYOR! BATE RESMEN WWE 2K OYNUYORMUŞCASINA HEDEFİNİ DEĞİŞTİRİP ANGELICO'YU BOYNUNDAN TUTTUĞU GİBİ AŞAĞI FIRLATIYOR!

4fb61505f9694f1627a630c46fc957f9
9ca2f-1532805745-800.jpg


Elenen: Angelico Eleyen: Tyler Bate

AleisterBlackKick-1.jpg


Tyler Bate gülüyor, Angelico üzgün bir şekilde ona bakıyor. The Lodge'dan bir kişi eksildi. Royal Rumble'da gelmesi beklenilen Serpençe de halen burada olmadığı için işler onlar adına hiç iyi gözükmüyor. Tyler Bate gülerek Angelico’ya el sallıyor. şimdi arkasını dönüyor- MALAKAI'DAN BLACK MASS! TYLER BATE YERE YIĞILMADAN ARKASINDAKİ CM PUNK ONU SIRTLIYOR VE İPLERE GETİRİYOR. GTS! VURDU- TYLER BATE RİNGİN DIŞINA UÇUYOR!

6dKLLt.gif


Ama Bate üst iplerden değil de ortanca iplerden geçerek aşağı düşüyor! Hakem Bate'in üst iplerden düşmediğini işaret ediyor, TYLER BATE ELENMEDİ! CM Punk telaşlanırken Bate ucuz yırtmanın verdiği hisle gülerek ringin dışında öylece yatıyor. Punk şimdi ayaklanırken Goldust, Malakai Black'e en hazırlıksız anında arkadan saldırıyor ve yerde deli gibi stompluyor. EC3 ve Wes, yedikleri Black Mass'lerden yeni yeni kendilerine gelirlerken geri sayım başlıyor...

lc6ZGj.gif



jey-uso-wwe.gif


#16: Jey Uso

Rumble'ın en büyük favorilerinden birisi, Sole Survivor unvanının yanında "Pure Şampiyonu" olarak tarih yazmış o adam girişte - Jey Uso girişte! Jey, ringin ortasında öylece durup ona bakan CM Punk'a bakıyor. Şimdi tam gaz ilerlemeye devam ediyor fakat ringe girecekken birden duraksıyor. Dışarda ölü taklidi yapan Tyler Bate'e odaklanıyor. Şimdi koşarak onun yanına gidiyor ve o oturur pozisyonda olmasına rağmen Superkick'i gömüyor! Tyler Bate'in bu sefer ölü taklidi yapmasına gerek çünkü cidden hareketsiz kalıyor. Fakat Jey doymuyor ve onu tüm gücüyle İspanyol spiker masasına fırlatıyor. Bate onların arasına düşerken Jey ringe giriyor ve ayağa kalkmakta olan EC3'ye Superkick! Şimdi bir tane de ayağa kalkan Wes Lee'ye Superkick vuruyor! Superkick Party'i sanki o icat etmişcesine şölen izletiyor herkese. Jey şimdi bir Punk'a bir de ringin köşesinde yaşam savaşı veren ikiliye bakıyor.

0adf23932417eb1c-600x338.jpg
maxresdefault.jpg


Goldust ve Malakai Black birbirlerini eleme çabasında olduğundan Jey'i ve ayakta duran Punk'ı umursamıyorlar bile. Jey şimdi Punk'ın dibine kadar geliyor! Punk mimiksiz bir ifadeyle ona bakıyor.

6t2aj32.jpg
ogbp2ny.jpg


Jey Uso: Burayı senden ve senin gibilerden korumak benim görevim.

AVvXsEjGRLiQKbAOrmgUriV0P-DVFNvPP-v-BsKY606a-fPvITM_DykL_b5FqAW7XapRPKJfjD4n3DwjSUgheqnlxZ2THF9qDbEKB8-Glfrg6hiDaDi2J3HvF-YrQpf2DK8UR4HLrIs_KJkBA5DTTxpeR1xelBDfxhFZ6sfoixV3olh3aoCh_SOK27CH4QrS=w200-h113
AVvXsEgLWijzLn1G6CMCb8rRP2_M1d2u57tWZrz5cGC2BC7AEsUe1ZoW8bET5QfbIfIShTC9ZHqggP7a8wr3feilD98qLiousp5twgRznt0lJ0JcAstPNRyRtZscRXioA0xDuWDRFO2tLU-tbbY8coyzS-RM4nDyWxf2VFngBRFdIoYtubvaM3bEKEvDo7rm=s320


CM PUNK, JEY USO'YA TOKAT ATIYOR! Bu lafı duyunca geçmişteki travmaları tetikleniyor resmen! Jey yediği tokatın etkisiyle yere yığılıp ayağa kalkmaya çalışmadan Punk onun üstüne atlıyor ve deli gibi yumrukluyor onu. Şimdi Jey Uso'nun üzerinden kalkıyor ve onun ayağa kalkmak için çabalamasını izliyor. Jey biraz doğrulur gibi olduğunda onu çok sert bir şekilde itiyor ve köşelere çarpmasına neden oluyor. Şimdi geri geri gidiyor ve köşedeki Jey Uso'ya koşuyor Corner High Knee, üstüne Short-Arm Clothesline! Jey tam anlamıyla yerde ama Punk durmuyor, onu kaldırıyor ve Pepsi Twist

Michael Cole: Şu ringdeki birisi Jey Uso'yu kurtarsın!

Ama kimsenin kurtaracağı yok. EC3 ve Wes Lee, maçın başından beri burada olduklarından mahvolmuş bir haldeler. Goldust ise Black'i aşağı atmaya çok yakın. Punk, yerde acı içinde ayağa kalkmaya çalışan Jey Uso için Go To Sleep taunt'unu atıyor. Tam bu sırada geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif



rikishi-wwe-1.jpg


#17: Rikishi

RIKISHI! PGW'DA İNANILMAZ BİR MACERA YAŞAYAN GÜREŞ EFSANESİ, DÖLÜN BABASI GİRİŞTE! CM Punk şok içerisinde ona bakıyor. Rikishi ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Bu sırada Goldust'ın, Rikishi'nin girişiyle dikkatinin dağıldığını ve Black'in bu sayede elenmekten kurtulup Goldust'ı köşeye sıkıştırdığını görüyoruz. Wes ve EC3 kendilerine gelseler de oldukları yerde durup aksiyona girmiyorlar. Jey Uso babasının müziğini duyduğundan beri yerde sırıtıp duruyor. Ayağa kalkmaya çalışamıyor bile çünkü Punk ona stomp darbeleri indirmeye devam ediyor! Rikishi ringe girer girmez oğluna stomp darbeleri vuran Punk'ı kendisine çeviriyor! Punk dik dik ona bakarken... RIKISHI ONA TOKAT ATIYOR! PUNK'A TOKAT ATTI! PUNK KIZARAN YANAĞINA DOKUNUYOR VE GÜLÜYOR. Ama Punk aniden Rikishi'yi sırtlıyor!

fj25h5f.jpg
GTxETfv.png


Deli gibi bağırıyor, inanılmaz zorlansa da tam anlamıyla Rikishi'yi sırtına alıyor. Kameralara bakıyor şimdi ve GO TO SLEEP!

intro-1695136182.jpg


JEY USO'DAN PUNK'A SUPERKICK! RIKISHI ANINDA PUNK'IN ARKASINA KENDİSİNİ BIRAKIRKEN PUNK YERE YIĞILIYOR! Yediği darbeye rağmen ayaklanmak istiyor fakat Jey Uso onu tutuyor ve tüm gücüyle üst iplerden aşağı atıyor!

Elenen: CM Punk Eleyen: Jey Uso

1kv3pib.jpg


Punk elendi! Jey Uso, resmen dediğini yapıyor ve Punk tehlikesini ortadan kaldırıyor. Punk ayaklanır ayaklanmaz ringdeki Jey Uso ve Rikishi'ye bakıyor. Baba oğul omuz omuza durup Punk'a bakıyorlar. Punk, kin dolu gözlerini Jey Uso'nun üzerinden uzun bir süre çekmese de en sonunda arkasını dönüp orayı terk ediyor. Bu sırada baba oğul birbirlerine dönüyorlar. Rikishi kollarını açıyor! Jey ona sarılmadan uzunca bir süre yaşlı gözleriyle babasına bakıyor.

Michael Cole: Rikishi'nin PGW kariyeri çok kritik bir noktada sonlandı. Oğluna, tüm bu başarılarından sonra bir kere olsun sarılmayı en çok o hak etti.

JBL: Gözlerim dolacak anasını satayım!

c450cc584b9816375fa03d78437b8e8a.gif
Golden+Cross.gif


JEY BABASINA SARILAMADAN BLACK MASS! Black, Jey'i devirdi! Rikishi ne olduğunu anlayamazken Goldust onu çeviriyor ve Rikishi'ye Golden Cross! Goldust ve Black birbirlerini eleyemeyince aralarında konuşmasalar bile iş birliğine imza atıyorlar ve bu başarılı oluyor. Black, Jey'i tutup ringden atıyor!

Elenen: Jey Uso Eleyen: Malakai Black

_f77f6a2c-1cb7-11ea-9a0d-a0e38c0c67e3.jpg


Arkasından da Goldust, Rikishi'yi kaldırıp iplerden aşağı yolluyor!

Elenen: Rikishi Eleyen: Goldust

UtJmoDX.jpg
Pj1nrJg.jpg


Baba ve oğul birbirlerine sarılamadan eleniyorlar! Arenadaki herkes gözlerindeki yaş akmadan şok içinde kalıyorlar. Geri sayım başlarken Goldust ve Black'in bu hükümünden sonra Wes ve EC3'nin yattıkları yerden fırladığını ve ikisine arkadan saldırdığını görüyoruz.

lc6ZGj.gif



Bray-Wyatt.jpg


#18: Bray Wyatt

NOW Trios Şampiyonu, Wyatt Family'nin kurucusu Bray Wyatt girişte beliriyor. Elindeki lambasıyla ağır ağır yürüyerek ringe ilerliyor. Bu sırada Wes Lee ve EC3'nin, Goldust ve Black'i deli gibi stompladığını görüyoruz. Şimdi Wes, Black'e Kardiak Kick vurmak için iplere doğru gidiyor...

Back+Elbow.gif
Punchs.gif


Bray Wyatt'dan Back Elbow! Wes ne olduğunu anlayamadan kendisini yerde buluyor. Wyatt onun üstüne çöküp deli gibi yumruklamaya başlıyor. Tam bu sırada EC3, Wyatt'ın üstüne doğru koşuyor ama Wyatt'dan ona da çok sert bir clothesline geliyor!

Running+Clothesline.gif


JBL: Tekke'nin sonunu "Aile" mi getirecek?

Michael Cole: O zaman Petrus'un Romalısı Wyatt'mış diyebiliriz.

EC3 ve Wes Lee artık iki ölü beden gibi. Maçın başından beri gösterdikleri performanstan dolayı dayanacak güçleri kalmadı. Wyatt, özellikle gözüne Wes Lee'ye kestiriyor şimdi. Onu ayağa kaldıracakken birisi Wyatt'ı kendine çekiyor! Bu EC3 değil...

house-of-black-malakai-black.gif


Malakai Black! NOW'da bir türlü karşı karşıya gelemeyen ikili sonunda karşı karşıyalar. Wyatt, donuk bir şekilde Malakai'a bakıyor ama sonrasında kahkaha atmaya başlıyor. Şimdi ikili birbirine doğru koşuyor ve yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar! Malakai Black ve Wyatt deli gibi birbirlerini yumrukluyorlar!

yg0UC2m.gif
wwe-kevin-owens.gif


Goldust köşede kendine gelmiş bir şekilde onları izlerken Wes ve EC3 hareketsiz bir şekilde yatmakta. Geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif



akira-tozawa-entrance.gif


#19: Akira Tozawa

Üst üste 2 tane NOW entry'si geliyor! Fakat bu seferki pek de iddialı sayılmaz... Akira Tozawa girişte şovunu yaptıktan sonra seri adımlarla ringin yolunu tutuyor. Kameralar ringi çektiğinde Bray Wyatt'ın, Malakai Black'i çoktan yere serdiğini görüyoruz. Wyatt, yerdeki Black'i ringden atmak üzere iplere yaslıyor şimdi. Goldust'ın da ona yardıma geldiğini görüyoruz. Wes ve EC3 yerde yatmaya devam ederken Goldust & Wyatt ikilisine bağıran birisi var!

Already+in+the+Ring.gif


Akira Tozawa: おい、クソ野郎、男を行かせろ!一人は男でもう一人は死んだと思ってた、何なのバカ息子達?

Goldust, bunları duyunca resmen her bir kelimesini anlamışcasına öfkelenip Akira'ya doğru koşuyor ama Akira'dan, Goldust'a low blow kick!

098_RAW_09112017hm_0723--7c3540921db928568b2e73a42d2cb185.jpg


Goldust acı içinde yere yığılıyor. Şimdi Akira Goldust'ı kaldırmak için çabalıyor fakat kaldıramıyor bir türlü. Goldust'ı ayağa kaldıramayınca bağırıyor durmadan.

Akira Tozawa: 売春婦アーティストのゴールダストさん、日本語はどうやって分かりますか?

Fakat o Goldust'ı kaldıramadan Bray Wyatt onu ensesinden tutup aşağı fırlatıyor!

Elenen: Akira Tozawa Eleyen: Bray Wyatt

Wyatt şimdi yerde kalkmaya çalışan Goldust'a bakıyor ve ona elini uzatıyor?

cenc25c.png


Michael Cole: Bu Malakai Black'i eleme ortaklığı amacından sapıp fazla uzun sürdü.

JBL: Ortada bir ortaklık yok Michael çünkü Goldust'ın bu evrende tek bir ortağı var, o da burada değil!

RR13_Photo_070.jpg


Goldust, tam anlamıyla JBL'in sözlerini yansıtacak bir şekilde Wyatt'ın elini boş bırakıyor. Kendi kendine iplerden destek alarak kalkıyor. Wyatt, bu hareketi gülerek karşılıyor. Goldust'a karşı bir hamle yapmıyor yine de! Goldust da boş bakışlarla ona bakıyor. İkili bu sefer Black'in değil de EC3 ve Wes Lee'nin hareketlendiğini görüyorlar. Birbirleriyle konuşmadan ayrı ayrı hedeflere gidiyorlar! Bray, Wes Lee'yi; Goldust ise EC3'yi aşağıya atmaya çalışıyor. Geri sayım başlıyor!

lc6ZGj.gif


JBL: 20'ye dikkat et Michael.

Michael Cole: 20 mi? Neden?

JBL: İçimden geldi.


Entrance.gif


#20: Drew McIntyre

SERPENÇE! DREW MCINTYRE GİRİŞTE! THE LODGE'IN DİĞER VE... SON ÜYESİ! İNANILMAZ BİR POP GELİYOR! Sefir ve Wes Lee yerde dayak yemelerine rağmen deli gibi gülerlerken Wyatt ve Goldust şok içerisinde. Drew, korkutucu derecede garip bakışlarla ringin yolunu tutuyor. Drew'un adımları hızlanıyor ve şimdi seri bir şekilde ringe giriyor! En köşede anca ayağa kalkmış Malakai Black birden ona doğru ilerliyor...

daba90cfa8a1db64-600x338.gif


CLAYMORE! MALAKAI BLACK, CLAYMORE'U YEDİ. ŞİMDİ WES LEE, GOLDUST'I DREW'UN ÖNÜNE ATIYOR VE DREW ONU YAKALIYOR, FUTURE SHOCK DDT! GOLDUST DA YERDE! FAKAT BİR TERSLİK VAR ÇÜNKÜ DREW'U, BRAY WYATT KENDİNE ÇEVİRİYOR! AMA DREW'DAN GLASGOW KISS!

Future+Shock+DDT+2.gif
Drew+McIntyre+-+Glasgow+Kiss.gif


ŞİMDİ DREW KÖŞELERE GEÇİYOR! DELİ GİBİ SAÇINI BAŞINI YOLUYOR VE İPLERDEN DESTEK ALARAK KALKMAYA ÇALIŞAN BRAY WYATT'A KİTLENİYOR... WYATT KALKAR KALKMAZ ONA DOĞRU KOŞUYOR...

9ef95-16086629752616-800.jpg


CLAYYYYMORE KICK! WYATT RİNGDEN AŞAĞI FIRLIYOR!

Elenen: Bray Wyatt Eleyen: Drew McIntyre

Soğumaya bile gerek yok! Drew yerdeki Malakai'yi ensesinden tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onunla birlikte koşuyor. Malakai'yi iplerin üstünden ringin dışına atıyor! En azından attığını sanıyor. Öyle ki, arkasına dönüp sıradaki hedefini belirlemeye yelteniyor. Seyircilerin yoğun reaksiyonları üzerine tekrardan o tarafa dönüyor. Malakai'ye doğru koşmaya başlıyor ve ona Big Boot vurmak üzerine bacağını kaldırıyor... Malakai daha hızlı davranarak Roundhouse Kick yapıyor! Drew yüzünü tutarak kendisini yere bırakıyor. Malakai iplerin arasından ringe... Ayağını kaydırdı! Bray onun bacağını çekiyor ve sert bir şekilde apron'a çakılmasına yol açıyor! Wes hızlıca o yöne doğru ilerliyor ve ayağı ile Malakai'yi dışarı atmaya çalışıyor. Diğer taraftan EC3'nin ayağa kalktığını ve Goldust köşeye gönderdiğini görüyoruz. Kendisi de o bölgeye giderek Goldust'ı iplerin üstünden atmaya çalıştığını görüyoruz. Titantron'da sayaç çıkıyor, gözler o tarafa dönüyor...

lc6ZGj.gif



Entrance+2.gif


#21: Chris Brookes

CHRIS BROOKES BURADA! SEYİRCİLER AYAĞA FIRLIYORLAR! KOŞARAK RİNGE GİRİYOR...

Final+Cut.gif


İplerin altından koşarak ringin içine giriyor! Wes, Malakai ile uğraşmayı kesiyor ve ona doğru koşuyor. Chris Brookes'ten Back Body Drop geliyor! Sırtını tutarak ayağa kalkan Wes'e bir de Bicycle Kick geliyor! Wes bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne çöküyor, iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Snapmare DDT yapıyor! Wes yuvarlanarak iplere doğru giderken, Chris sıradaki hamlesini uygulamak üzere köşeye gidiyor. Goldust'ı elemeye çalışan EC3'ün sırtına bir tekme atıyor. EC3 sırtını tutarak arkasına dönüyor, Chris onu iplere gönderiyor. EC3 iplerden sekiyor ve Chris'ten Michinoku Driver geliyor! Bir saniye, Chris'in hazırlıksız olduğu bir anda arkasından saldırıyor Drew! Onu hızla ayağa kaldırmasının ardından köşeye götürüyor hızla ve Ring-post'una atıyor! Acı içinde omzunu tutuyor bulunduğu konumu değiştirmeden. Drew arkasını döndüğünde Chest Kick, bir Chest Kick daha! Drew'in sırtı iplere geldi. Bunu yapan Malakai. Direkt rakibini karşı tarafında yer alan iplere doğru gönderiyor! Hayır, Drew rakibini iplere gönderiyor! Malakai iplerden sekiyor ve Drew'dan Pop-up Spinebuster geliyor! Rakibinin bacaklarını üzerinden çekip, ayağa kalktığı esnada Goldust onu yakalıyor ve Final Cut yapıyor!

Top+Rope+Enzuigiri+Kick.gif


Şu anda birçok isim yerde, bir tek Goldust ayakta! Öpücük yapıyor ve seyircilere gönderiyor! Ama unuttuğu bir isim var ve o da Tyler Bate! Goldust yerdeki Wes'i ayağa kaldırmak üzereyken Tyler'ın saldırısına uğruyor. Ne olduğunu anlayamadan kendisini iplerin üstünden apron'a geçmiş olarak buluyor. Tyler tüm gücüyle Goldust'ı elemek için efor sarf ederken, diğer tarafa dönüyor. Wes ayağa kalktıktan sonra Chris'e doğru gidiyor. Onu ayağa kaldırdıktan sonra göğsüne bir Chop vuruyor. Bununla da son bulacak gibi değil, üstüne de bir yumruk. Snapmare yaparak rakibini yerde oturur pozisyona geçirdikten sonra rakibinin arka tarafına Dropkick vuruyor! Bu oldukça güzel bir komboydu! Wes de o tarafa yöneliyor ve Tyler'ın, Goldust'ı elemesine yardımcı oluyor. Bu iki isim işbirliği yaparak Goldust'ı elemeye çalışıyorlar. Başka bir taraftan EC3 ayağa kalkıyor, onun kafasında yerdeki Chris var! Onu ayağa kaldırdıktan sonra tüm gücünü kullanarak köşeye gönderiyor! Hayır, Chris bunu kendi lehine çevirdi ve o rakibini köşeye gönderdi! EC3 kötü bir biçimde sırtını köşeye çarptıktan sonra köşeye yaslanarak orada dinleniyor. Gözler Chris'te, rakibine doğru koşmaya başlıyor ve Running Corner Chop! Ne? Chris bir anlık patlama ile rakibini hızla Top-rope'ye oturtuyor!

Sonrasında Enzuigiri yapıyor! Top-rope Enzuigiri Kick! Maçın başından beri burada olan EC3, bu kadar yükü kaldıramıyor ve düşüyor! Önce apron'a, sonra da zemine!

Elenen: EC3 Eleyen: Chris Brookes

1UkR7fe.jpg
Hammering+Blows+Into+The+Corner.gif


EC3 maça veda etti! Yere düştükten sonra yatmayı sürdürüyor. Bu olanlara yetişemeyen Drew o tarafa gidiyor ve tabiri caizse köşeye sıkıştırdığı Chris'ten kendince intikam alıyor! Ona kontrolsüzce ve nefret dolu tekmeler, yumruklar atıyor. Chris sırtını köşeye yaslayarak oturur pozisyona geçtikten sonra bile saldırmaya devam ediyor! Bu esnada gözler titantron'a dönüyor çünkü sayaç tam olarak karşımızda!

lc6ZGj.gif


Sayaç sona eriyor fakat ses duyulduğunda kimse girişte görünmüyor ve bir sorun daha var... Işıklar sönüyor?

bdUxE8x.jpeg


fOsP0aK.jpeg


JBL: NE?

Michael Cole: OLAMAZ!

QZc06v.gif



Entrance+1.gif


#22: Y2J

zBKlB50.jpeg


O BURADA! NOW WORLD ŞAMPİYONU CHRIS JERICHO BURADA! PGW'DA! CHRIS JERICHO PGW'U KIRIYOR VE KAPIDAN TEKRAR İÇERİ GİRİYOR! PGW'DAN GİDİP NOW'IN ANA KEMER ŞAMPİYONU OLUP BURAYA GERİ DÖNÜYOR! SEYİRCİLERİN DESTEĞİYLE JERICHO BİR YERDEN SONRA KOŞARAK İÇERİ DALIYOR VE ROYAL RUMBLE 2024 DEVAM EDİYOR!

Oldukça uzun süren eforları sonucunda Goldust'ı eleme konusunda mücadele vermekten vazgeçen Wes ile Tyler, ringe koşarak gelen Jericho'ya bakıyorlar. Jericho'yu ilk karşılayan Wes ona doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Jericho eğilerek bundan kurtuluyor ve koşarak Tyler'a Judas Effect yapıyor! Tyler kendisini yere bıraktıktan sonra iplere doğru yuvarlanıyor. Wes, Jericho'nun karnına bir tekme atıyor ve sonrasında onu iplere gönderiyor. Jericho iplerden sekiyor ve bir Judas Effect de Wes'e yapıyor! Oldukça iyi başladı! Jericho köşedeki Drew'a doğru gidiyor ve ona birkaç tekme atıyor. Sonrasında onu tutuyor ve köşeye gönderiyor. Drew sırtını köşeye çarptıktan sonra yaslanarak orada dinleniyor. Jericho oraya doğru koşuyor ve Corner Clothesline yapıyor! Hayır, Drew eğilerek bundan kurtuluyor. Jericho göğsünü tutarak geriye savruluyor, Drew rakibine doğru koşmaya başlıyor ve Big Boot ile yere seriyor onu! Drew arkasını döndüğünde Top-rope'deki Goldust ile karşılaşıyor. Goldust hemen atlıyor ve Diving Hurricanrana'sını yapıyor! Pusu! Pusuda bekleyen Malakai'den Running Knee Strike! Goldust bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor, iplerden sekiyor ve Black Mass ile yüzleşiyor! Hayır, Goldust rakibinin bacağını havada yakalıyor ve bunu Dragon Screw Leg Whip'e çeviriyor! Malakai acı içinde bacağını tutarken, Goldust kendisini toparlıyor ve rakibini iplerin üstünden ringin dışarısına yolluyor!

Tutundu! İpleri tutarak apron'da tutundu! Goldust rakibine yumruk atıyor! Hayır, Malakai bunu blokladı ve Roundhouse Kick yaptı! Goldust birkaç adım geriye savruluyor, Malakai ipleri aşağı doğru gerdikten sonra zıplıyor. Ne? Malakai en üst iplere çıktığı esnada Goldust onun ayaklarını itiyor! Malakai dengesini kaybetti ve kendisini zeminde buldu! Goldust'tan bir eleme daha geliyor!

Elenen: Malakai Black Eleyen: Goldust

tumblr_olhhrdoAnx1vtad0lo1_400.gif


Goldust ile Malakai göz göze geliyorlar, Goldust sırıttıktan sonra arkasına dönüyor ve maça kaldığı yerden devam ediyor. Sıradaki eşleşme Goldust ile Chris Brookes arasında. Goldust'ın arkasına dönmesi ile bu ikili karşı karşıya geliyorlar. Bu ikili Lock-up'a giriyor, üstün çıkan Chris oluyor ve bunu Headlock'a bağlıyor. Goldust beklenmedik bir şekilde rakibini kaldırıyor! Goldust'tan Back Suplex! O da ne? Chris ayaklarının üstünde düşüyor, Goldust ayağa kalktığında ona Jumping Knee Strike yapıyor! Goldust yerde, Chris onu kaldırmak üzere eğilirken Tyler onun yönünü çeviriyor ve hızla Tyler Driver '97 ile yüzleştiriyor! Bu esnada gözler titantron'a dönüyor, sayaç gözler önüne geliyor.

lc6ZGj.gif



Entrance.gif


#23: Alberto "El Patron" Del Rio

Corner+Enzuigiri+Kick.gif


2x World Heavyweight Şampiyonluğu geçmişi bulunan ve PGW'de bunu yapan tek adam! Alberto Del Rio! Ricardo'nun onu yolcu etmesiyle girişte gözüküyor ve üçüncü bir ana kemer şansı için ringe doğru koşuyor! İplerin altından ringin içine kayarak giriyor. Kendisi ile ilk yüzleşen isim Wes. Alberto'dan ona bir Clothesline geliyor. Bir Clothesline da Drew'e. Yere düşen Drew, köşeye geçiyor ağır bir tempoyla. Bu esnada Wes ayağa kalkıyor, Alberto onun karnına bir tekme atıyor! Wes bunu tutmayı başardı! Ama o da ne, Enzuigiri! Alberto, Wes'i yere sermeyi başardı. Şimdi gözüne kestirdiği rakip Drew, Alberto köşede yaslanan rakibine doğru koşmaya başlıyor ve Corner Enzuigiri yapıyor!

7FH4v72.jpeg


Evet, Alberto bu hareketi yaptıktan sonra Jericho ile karşı karşıya geliyor. Bu esnada köşeye götürdüğü Goldust'ın bacağını kaldırarak onu ringin dışına atmaya çalışan bir Tyler söz konusu. İkili birbirlerine oldukça yakınlaşıyor ve face to face yapıyorlar. Bu face to face'yi Alberto'nun attığı yumruk yarıda kesiyor. Jericho afallıyor ve bir adım geriye savruluyor, Alberto bunun üstüne bir yumruk daha atıyor ve bir yumruk daha atıyor! Artık Jericho'nun sırtı iplere değiyor. Alberto rakibini karşı iplere gönderiyor. Jericho iplerden sekiyor ve Alberto'dan Discus Lariat geliyor! Jericho bundan eğilerek kurtuluyor ve arkasında olduğu rakibine Relase German Suplex yapıyor! Bunun ardından Top-rope'ye çıkıyor ve rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Diğer taraftan Goldust - Tyler Bate'ye dönüyor. Goldust rakibine yumruk atıyor ve onu savuşturuyor. Tyler yüzünü tutarak geriye savrulurken, Goldust rakibinin ensesine doğru çok tehlikeli bir Dropkick yapıyor! Chris Brookes ona doğru gidiyor, gözler diğer tarafa döndüğünde Jericho'nun, Alberto'ya Diving Double Axe-handle yaptığını görüyoruz. Bu hareketi yapar yapmaz onu ayağa kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Alberto apron'da tutunmayı başardı! Buna rağmen Jericho onu atmaya çalışıyor. Gözler diğer tarafa dönüyor, Chris Brookes ile Goldust... Chris ona birkaç yumruk sallıyor, gücünü kırıyor. Sonrasında ne? Tombstone Piledriver! Tombstone Piledriver yapmak üzere onu kaldırmaya yelteniyor ama bunu başaramıyor Goldust'ın direnmesinden ötürü. Sonrasında işi hiç uzatmıyor ve onu iplere doğru gönderiyor. Goldust kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Bu esnada Drew ile Wes'in, Jericho'ya saldırdığını görüyoruz! Bu ikili önce yere düşürdükleri Jericho'yu yumrukluyorlar, sonra da tekmelemeye başlıyorlar. Alberto yerde yatıyor. Her neyse, Chris rakibine doğru koşmaya başlıyor. Goldust'tan, Chris'e bir Back Elbow! Chris yüzünü tutarak geriye savrulmasının hemen ardından Goldust'a doğru tekrardan koşuyor. Goldust en üstteki ipi de aşağıya çekerek eğiliyor. Chris iplerin üstünden düşüyor! Hayır, iplere tutunarak apron'da kalmayı başardı. Ayağı şu anda boşlukta, Goldust ayağa kalktıktan sonra onun toparlamasını bekliyor. Chris iki ayağını apron'a basıyor derken... Goldust rakibinin bir bacağını yakalıyor ve iplerin arasından ringin içine sokuyor. Diğer bacağını da yapıyor. Sonrasında karşı tarafta kalan iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Chris'e Shattered Dreams yapıyor! Ama bunu köşede değil, iplerde yapıyor! Chris sırtüstü düştü! Sırtüstü zemine çakıldı!

qySfkAZ.jpeg


Elenen: Chris Brookes Eleyen: Goldust

lc6ZGj.gif


#24: Harland

the-trustbusters-ari-daivari.gif
mCKEHRx.jpg


Sayaç sona erdiğinde hiçbir giriş müziği duyulmuyor ve bu şekilde Harland girişte gözüküyor. Harland'ın belirdiğini gören Wes, Drew'a bir şeyler söylüyor. Kendisinin Jericho'yu bana bırak, sen Harland ile ilgilen dediğini anlıyoruz. Harland koşmadan, hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor ve içeri girip Drew'in tam karşısına geçiyor.

Drew'e kendisine vurmasını işaret ediyor. Drew vuruyor! Harland'da hiçbir etki olmuş gibi gözükmüyor! Drew bir tane daha vuruyor! Etki yok! Kuduruyor! Drew iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle yapıyor! Bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor, iplerden sekiyor ve o da Shoulder Tackle yapıyor! Ama bunun sonucu farklı, Harland'ın yaptığı Shoulder Tackle; rakibinin yere düşmesine yol açıyor. Drew ufak ufak ayağa kalkıyor ve Harland'dan Brainbuster! Harland ringin tam ortasında, gövde gösterisi yapıyor adeta! Goldust? Goldust kolundan tuttuğu Tyler'ı, Harland'a doğru gönderiyor! Bu bir tür güç birleşimi! Missile Dropkick! Harland affalıyor, Tyler hemen Goldust'ı çağırıyor. Goldust eşlik ediyor, iki güreşçi de Harland'ın kollarını kendi omuzlarına aldıktan sonra Assisted Suplex yapıyorlar! Goldust bu işbirliğinin devamını getirmek ve Harland'ı atmayı hedeflese de, Tyler'ın beklenmedik anda yaptığı Discus Big Boot buna engel oluyor. Tyler yerdeki Goldust'ı ayağa kaldırdıktan sonra bir de Exploader Suplex yapıyor! Goldust acı içinde sırtını tutarken, Tyler bu esnada iplerin arasından geçip, Top-rope'ye yöneliyor. Tyler tam da Top-rope'ye çıkıyor, orada ayağa kalkıyor ki... Wes ani bir atağa geçiyor ve fişek gibi Top-rope'ye çıkışının ardından Avalanche Frankensteiner yapıyor! BU NASIL BİR ŞEY? HAVADA TAKLA ATAN TYLER, GOLDUST'IN ÜSTÜNE SPIRAL TAP YAPARAK DÜŞÜYOR!

Michael Cole: NEFİS!

JBL: BU SAHİDEN EFSANE BİR GÖRÜNTÜYDÜ!

Tyler ağır ağır kalkıyor, bu esnada Top-rope'de tetikte bir biçimde bekleyen Wes'e dönüyor kameralar. Tyler tamamen ayağa kalktığında ise havada süzülüyor. Çok estetik bir Diving DDT ile Tyler'ı yere seriyor! Rakibini saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra Body Slam yapıyor! Final Flash zamanı bebeğim! Wes önce Second-rope'ye, sonra da Top-rope'ye çıktıktan sonra yüzünü ringe doğru çeviriyor. Ayağa kalkıyor ve işaret parmağıyla WrestleMania yazısını gösteriyor. Bu esnada oldukça önemli bir zaman kaybı yaşıyor! Öyle ki, Alberto hızla ayaklanıyor ve hızlı bir Enzuigiri vuruyor! Wes bu hareketin ardından kendisini zeminde buluyor! Hayır! Wes, Top-rope'den apron'a düşüyor fakat uçlarıyla iplere tutunuyor! Oradan düşmesi an meselesi! Alberto, Wes'i elemek üzere bir hamle yapacak gibiydi ki, Tyler'dan Bridge German Suplex geldi. Wes kendisini ufak ufak toparlıyor ve ringin içine giriyor.

AVvXsEiK4QRaRd0IKU_MFgbQqJaqPYCy_1Ewr7dE4-p3O4jRBczgJvCNx-wYVmd3KJjdwU4KuqMEwFGjQZSfF0Ts62ELYf9b6XWOHvLNGBc_g-jDpKK-Jc_6dHMC-THBBqK8p3vHwIcqFs040yZIEf4S9Wx-oZ3Bt1GWc90LkxJ030eQUVx-LEO9u9FwLu0hBA=s619


JERICHO! JERICHO! JERICHO'NUN İNTİKAMI! JERICHO'DAN TRIANGLE DROPKICK! WES DÜŞTÜ! WES LEE KENDİSİNİ ZEMİNDE BULUYOR! MAÇIN BAŞINDAN İTİBAREN BURADA OLAN O İSİM, MAÇA VEDA EDİYOR! WES ÜZGÜN...

VRlko9E.jpeg
FuRi8X5.jpeg


Elenen: Wes Lee Eleyen: Chris Jericho

TYLER BATE AN İTİBARIYLA MAÇIN EN UZUN SÜRE RİNGDE KALAN GÜREŞÇİSİ KONUMUNDA!

lc6ZGj.gif



68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f5455396a737a344151416f5650673d3d2d3733383934373237302e31356133393766343733383361376262313235383235363437302e676966


#25: Samoa Joe

PGW'nin yeni yüzlerinden bir başkası... Samoa Joe! Direkt olarak tam odak ringe doğru koşuyor! Ringe girer girmez Jericho'ya yumruklar atmaya başlıyor. Jericho kendisini yerde buluyor, Joe arkasına dönüyor ve Tyler'dan Dropkick geliyor! Hayır, Joe hiçbir şey olmamışçasına kenara çekiliyor. Tyler göğsünü tutarken, Joe koşmaya başlıyor. Harland'dan, Joe'ya bir Clothesline! Başarısız, Joe eğilerek bundan kurtuluyor ve arkasına geçtiği Harland'ı ileriye doğru itiyor. Harland'dan, Tyler'a bir Shoulder Tackle. Harland arkasına dönüyor, Joe rakibinin karnına bir tekme attıktan sonra DDT ile yere seriyor onu. Goldust beklenmedik bir anda, arkadan sarılıyor ona ve Back Suplex yapmaya çalışıyor ama başarısız. Joe'yu kaldırmayı başaramıyor ve acıyla sırtını tutuyor. Joe onu köşeye gönderiyor, sonra kendisi o tarafa koşuyor... Hay aksi! Drew'den CLAYMORE! Joe kendisini yerde buluyor. Drew ise tek dizinin üstünde durup, yavaş yavaş ayağa kalkan Alberto'ya gidiyor. Alberto'yu ayağa kaldırdıktan sonra onu iplere gönderiyor. Alberto iplerden sekiyor ve Back Body Drop! Alberto ayaklarının üstüne düştü, Drew arkasına dönüyor ve Alberto'dan Superkick! Drew bu hareketin etkisiyle iki dizinin üstüne geçiyor, Alberto ise iplere koşuyor. Alberto iplerden sekiyor ve Shining Wizards yapıyor! Drew eğilerek bundan kurtuluyor! İki güreşçi de aynı anda ayağa kalkıyorlar, Drew hızla rakibinin karnına bir tekme vurduktan sonra Future Shock DDT'sini yapıyor! Sonrasında ne mi yapıyor, Alberto'yu kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor!

Alberto ipleri tutarak ringde kalmayı başarıyor. Drew ona doğru koşuyor, Alberto rakibinin karnına kafa atmak üzere iplerin arasından çıkarıyor vücudunun üst bölümünü. Ne? Drew bunu tutuyor ve Rope-hung Future Shock DDT yapıyor! Bu gerçekten inanılmazdı! Drew, Alberto'yu kendi haline bırakıyor ve arkasına dönüyor. Arkasına döner dönmez kendisine doğru koşan Jericho'yu görüyor fakat karşı reaksiyon gösteremeden Codebreaker ile karşı karşıya kalıyor!

lc6ZGj.gif



the-elite-kenny-omega.gif


#26: Kenny Omega

ANLAŞILAN BU GECE PGW'NUN ÇEHRESİ TAMAMEN DEĞİŞİYOR! Civil War döneminden itibaren ekranlarda gözükmeyen Kenny Omega bu hasreti bitiriyor. Fazlasıyla yenilenmiş bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Seyirciler onu tekrardan görmeyi coşkuyla karşılarken Omega ringe ilerliyor. Üstelik yalnız değil, yanında Young Bucks da var! Birlikte ringe doğru ilerliyorlar! Herkes şok olmuş durumda! Ringe vardıklarında, yumruk tokuşturuyorlar ve Kenny ringe giriyor. Jericho onu bekliyor. Onlar birbirlerini çok eskiden tanırlar! Kenny iplerin altından kayarak giriyor. Ringe girer girmez Jericho'nun üstüne doğru koşmaya başlıyor, Jericho'dan Lariat! Kenny eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor ve Sliding Kick to the Leg yapıyor! Jericho bu hareketin etkisiyle yere düşüyor. Tyler, Kenny'e doğru koşuyor ve ona Big Boot yapıyor! Kenny yerden kayarak rakibinin arkasıına geçiyor. Sonrasında da direkt Kotaro Krusher ile onu yere seriyor. Kenny, Tyler'ı saçından tutarak köşeye götürüyor. Onun kafasını Turnbuckle Pad'ine vurduktan sonra iplerin üstünden atmak üzere girişimlerine başlıyor. Bu esnada Harland'ın da ayakta olduğunu, yerdeki Goldust'ı ayağa kaldırdıktan sonra ona bir Fallaway Slam yaptığını görüyoruz. Goldust iplere yakın bir noktada, Harland oraya da gidiyor ve Goldust'ı iplere yaslıyor. Sonrasında karşı tarafa, iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve Huge Big Boot!

WEh26tm.jpg


Ama hayır! Goldust eğilerek bundan kurtuluyor, Harland'ın vücudunun bir yarısı iplerin dışında, diğer yarısı da içeride. Şu anda tam olarak en üst ipte oturur pozisyonda. Goldust en üstteki ipi tutuyor ve aşağı-yukarı sallamaya başlıyor! Harland çok acı çekiyor, bu onun özel bölgesine korkunç bir acı veriyor! En sonunda Goldust bunu durduruyor, Harland'ı eleyeceğinden emin. Harland'ı itmeye başlıyor. Bunu tek başına yapmakta oldukça zorlanıyor, zaman içerisinde Joe'nun da oraya geldiğini ve eşlik ettiğini görüyoruz. İki kişi birlikte elemeye çalışıyorlar Harland'ı! Harland düşecek gibi değil, Alberto da onlara eşlik eden isimler arasında! Harland iplere yapışmış gibi, bir türlü düşmüyor! En üst ipe bir koala gibi sarılmış durumda! Resmen bir koala gibi en üste sarılmış durumda! Jericho... Jericho da onlara katılıyor! Hep birlikte bu canavarı elemeye çalışıyorlar!

Drew McIntyre: ÇEKİLİN ORADAN! ONU BANA BIRAKIN!

1fbe4d60dd7acc7741174ed2388048a5d27fb50d.gifv


Bütün isimler Harland'ı serbest bırakıyorlar, Drew koşmaya başlıyor ve CLAYMORE! Ama... Ama ipe yaptı! Claymore'u ipe yaptı! İpler korkunç bir derecede sallanıyor ve bu da ipe sarılmış olan Harland'ın dengesini kaybetmesine ve kendisini zeminde bulmasına yol açıyor! Harland maça elveda diyor!

Elenen: Harland Eleyen: Drew McIntyre

FtclSFz.jpg


lc6ZGj.gif



Entrance+1.gif


#27: Tyler Breeze

LOOK! LOOK EVERYONE IT'S TYLER! NOW'dan gelen başka bir güreşçi daha! Girişini gerçekleştirip hemen ringe doğru koşuyor! Breeze ringe girmeden önce, Kenny'nin Diving Crossbody yaptığını görüyoruz. Harland'ı elemeye çalışan bütün güreşçiler yerdeler! Breeze iplerin altından kayarak ringe giriyor. Ringe girer girmez Kenny'e bir Clothesline yapıyor. Kenny hızla ayaklanıyor ve bir Clothesline daha! Kenny bir kez daha ayağa kalkıyor ve... Breeze'den Beauty Shot geliyor! Hızlı bir başlangıç! Breeze'ye bu sefer gelen isim Tyler. Tyler onu saçından tutuyor ve köşeye gönderiyor. Breeze adeta iplerden sekiyormuş gibi köşeye sırtını çarpıyor, köşeden dönüyor ve Supermodel Kick yapıyor! Tyler kendisini yerde buluyor! Breeze şimdi yerdeki kalabalığa gidiyor, Goldust'u ayağa kaldırıyor ve ona Swinging Neckbreaker yapıyor! Ayağa kalktıktan sonra saçını düzeltiyor! Ona beklenmedik darbe Joe'dan geliyor. Joe onun karnına tekme atıyor, Breeze eğilerek karnını tutuyor. Joe tüm gücünü kullanarak rakibini köşeye gönderiyor. Breeze sırtını sert bir biçimde köşeye çarptıktan sonra yaslanarak dinleniyor orada. Joe koşmaya başlıyor ve CCS Enzuigiri yapıyor! Breeze için maçın geri kalanının berbat olacağından emin olmak adına onu hızla kaldırıyor, direkt sırtına alıp Top-rope'ye oturtuyor. Muscle Buster geliyor! Ringin tam ortasına geliyor, Breeze'yi yere vurmak üzere!

Kenny'den, Joe'nun bacağına Chop Block! Joe, Breeze'yi bırakmak zorunda kalıyor ve acı içinde bacağını tutuyor tek dizinin üstüne çökmüş halde! Kenny, Breeze'yi doğrultuyor ve ona... Ona Poisonrana yapıyor! Breeze yüzünü tutarak iplere doğru yuvarlanıyor. Bunun sonrasında Jericho ile Kenny karşı karşıya geliyor. Bu ikili sırasıyla birbirlerine Chop atıyorlar, diğer tarafa döndüğümüzde ise Alberto ile Drew'in bunu yaptığını görüyoruz! Karşı karşıya gelmiş olan bu isimler, birbirlerine yumruk atıyorlar.

lc6ZGj.gif



Entrance+2.gif


#28: Velveteen Dream

Buraya Television Şampiyonu olarak gelen ama maçta yaşadığı iç buhran sonrasında unvanını kaybeden Velveteen Dream bu maça 28. sıradan katılıyor! Ağır ağır, düşünceli şekilde kendi usülünde girişini gerçekleştirdikten sonra adımlarını hızlandırıyor ve içeri giriyor. Ringin içinde ayakta olan iki isim var, Drew ile Kenny. Kenny direkt koşuyor ona doğru. Velveteen onun karnına bir tekme atıyor, Kenny eğiliyor. Velveteen onu DDT pozisyonuna aldı, Drew koşuyor ve Velveteen'den onun da karnına bir tekme geliyor. Velveteen onu da DDT pozisyonuna alıyor. Velveteen Double DDT yapmak üzere, o da ne? Goldust, Velveteen'in arkasında. O da Velveteen'in boğazını tutuyor ve Neckbreaker yapıyor! Velveteen de DDT yapmış oldu böylelikle! Seyirciler bu spotu alkışlıyorlar! Velveteen sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Goldust ayağa kalkan rakibine direkt Inverted Atomic Drop yapıyor. Velveteen özel bölgesini tutarken, Goldust iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Velveteen'in Big Boot'u ile karşılaşıyor. Velveteen'in sıradaki engeli Joe. Velveteen'i ensesinden iterek iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sekiyor ve Joe'dan Overhead Belly to Belly Suplex geliyor!

Joe şimdi köşede oturur pozisyonda duran Kenny'e gidiyor. Ona Corner Facewashes yapmaya başlıyor. Diğer taraftan Jericho - Alberto ikilisini görüyoruz. Alberto şu anda Jericho'yu atmak üzere ciddi mesafe katetmiş durumda. Joe? Joe, Kenny kaldırıyor ve sırtına alıyor. Sonrasında onu Top-rope'ye oturtuyor. Hiç vakit kaybetmeden Muscle Buster geliyor! Muscle Buster geldi! Kenny boynunu tutuyor bu kontrolsüz hareketin ardından. Joe hiçbir acıma göstermiyor, Kenny'i ayaklandırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor!

Hiçbir direnç gösteremeyen Kenny, bu maçın dışında artık!

Elenen: Kenny Omega Eleyen: Samoa Joe

lc6ZGj.gif



Entrance+1.gif


#29: Matt Morgan

Matt Morgan! NOW'dan gelen akış kesilmiyor ve 29. sırada bile sürüyor! Morgan hızlı adımlarla ringe doğru ilerlerken ringde ilginç şeyler olmaya başlıyor. Alberto'ya sağlam bir yumruk atan Jericho, Second-rope'ye çıkmasının ardından Diving Codebreaker yapıyor! Breeze... Breeze yerdeki Drew'in kalkmasını bekliyor, Drew ayağa kalkıyor ve Supermodel Kick geliyor! Joe, Goldust'ın üstüne geçmiş; ona yumruklar atıyor. Matt nihayet ringde, onun eşleşmesi Velveteen ile oluyor. Velveteen ile yumruklaşmaya başlıyorlar. Matt üstün geliyor, Velveteen'i iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sekiyor ve Back Elbow geliyor. Ringde bir NOW hakimiyeti mevcut! Breeze bekliyor, Drew'in ayağa kalkmasını bekliyor. Ona bir tane daha Supermodel Kick vuracak. Ama Matt onun hazırlıklarını, Drew'u ayağa kaldırdıktan sonra; Carbon Footprint yapıyor! Breeze buna kızsa da, öfkesini bir şekilde gizlemeyi biliyor. Matt, Drew'i ayağa kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor!

Drew, elini apron'a koyuyor. Şu anda baş aşağı duruyor. Aşağı düşmemek için sıkıca dayanıyor. Matt onu itiyor, atmaya çalışıyor. Breeze'den yardım istiyor. Breeze yardıma gidiyor ve birlikte atmaya çalışıyorlar Drew'i. Drew'den, sonradan gelen Breeze'nin yüzüne bir tekme! Breeze yüzünü tutarak geriye savruluyor fakat Matt onu elemek üzere her türlü şeyi denemeyi sürdürüyor!

CacitYU.jpg


ANLIK ÖFKE! BREEZE, MATT'I AYAĞINDAN KALDIRIYOR VE HEM DREW'İ HEM DE MATT'I ELİYOR! İKİSİ DE ZEMİNLE BULUŞUYORLAR! İKİSİNİ DE ELEDİ!

AJYuDcl.jpg


Elenen: Drew McIntyre Eleyen: Tyler Breeze

Elenen: Matt Morgan Eleyen: Tyler Breeze

Serpençe bu maçın dışında! Matt Morgan da bu maçın dışında! Ringin aşağısında şaşkınlıkla Breeze'e bakan Morgan, kafasını aşağı indirip öylece arka alana doğru yürüyor. Bu sırada ringde olanları anlatmak lazım. Jericho, Alberto'yu Liontamer'a bağlamış durumda. Goldust ile Tyler aynı köşede peş peşe duruyorlar. Joe o köşeye doğru koşuyor ve Running Hip Attack yapıyor! Breeze ise Velveteen'i ringden atmaya çalışmakla meşgul. Şimdi Breeze bundan vazgeçiyor ve iplerden, ringin ortasına kadar getirdiği Velveteen'e Unprettier yapıyor! Sayıca üstünlüğü ele almış olan NOW güreşçileri, üstünlüğü çok iyi değerlendiriyorlar. Jericho, Liontamer'ı bırakıyor. Alberto'yu ringin dışına atacağından emin olmadan evvel, köşeye geçiyor ve taunt'unu yapıyor. Alberto ayağa kalkıyor ve Judas Effect geliyor! Jericho, Alberto'yu atmaya dursun. Joe, Goldust'ı iplere gönderiyor. Goldust iplerden sekiyor, Joe eğiliyor ve Goldust yere yattıktan sonra tokat vuruyor! Ayağa kalkacak ki, ayağa kalkmasıyla Unprettier'e maruz kalması bir oluyor!

Ringin içi böyleyken artık Royal Rumble'a son katılacak güreşçi için, #30 için geri sayım başlıyor. Tüm arena ayağa kalkıyor!

lc6ZGj.gif



5bd97b3b4977b3d4bf7eb63799b18466.gif


JBL: NE?

Michael Cole: BU.... BU OLAMAZ! WILL OSPREAY! WILL OSPREAY DÖNÜYOR!

Entrance+5.gif


#30: Will Ospreay

FORMER PGW & WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONU! KOCA BİR DÖNEM PGW'U DOMİNE ETMİŞ OLAN ADAM DÖNÜYOR! WILL OSPREAY GİRİŞTE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ HAVAYA DOĞRU BAKIP ARENANIN HAVASINI SOLUYOR! GEREK NOW GEREK PGW GÜREŞÇİLERİNİN HEPSİ ONU RİNGDE BEKLEMEYE BAŞLIYORLAR! Onu görür görmez Alberto ile uğraşmayı bırakıyor Jericho. Ospreay ringe giriyor, Jericho'dan Clothesline! Ospreay eğiliyor ve koşuyor iplere doğru. Oscutter! Jericho yerde! Breeze, Ospreay'e gidiyor fakat Hook Kick ile o da kendisini yerde buluyor! Joe, sıradaki isim Joe. Ospreay'dan Joe'nun karnına çok sert bir Shoot Kick! Joe bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne çöküyor ve Ospreay'den Robinson Special to the Face geliyor! Ospreay temposunu hiç kaybetmemiş! Tyler'ın kendisine doğru koştuğunu görüyor. Tyler'dan Clothesline geliyor! Ospreay? Will Ospreay'den Spanish Fly! Çok estetikti! Alberto da ona gidiyor, Ospreay'dan önce bir tekme üstüne Storm Breaker! Alberto'ya Storm Breaker yaptı! Hem de onu Tyler'ın üstüne atarak! Tyler çok önemli hasarlar aldı, üstelik maçın en uzun süre ringde kalan güreşçisi. Bunun farkında olan Ospreay, onu hemen ayağa kaldırmasının ardından iplerin üstünden ringin dışına atıyor!

op40KtG.jpeg


TYLER BATE'İ ATIYOR!

Elenen: Tyler Bate Eleyen: Will Osprea-

J91QNM8.jpeg


HAYIR! BATE TUTUNDU! BATE BARİYERLERE TUTUNDU! OSPREAY ONUN ARKASINDAN ŞAŞKINLIKLA BAKARKEN BATE SIKICA TUTUNUP KENDİNİ BARİYERİN ÜSTÜNE DOĞRU ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR...

A14ppBF.jpeg


BAŞARAMIYOR! TERİNDEN DOLAYI BARİYERLERDEN KAYIP TUTUNAMIYOR! Ayağı yere değmek üzere!

JBL: Peri masalı bitiyor Michael.

Michael Cole: Bitmemeli! Bir şekilde tutunmalı!

ovwjDgy.jpeg


KARŞISINDAKİ BİR SEYİRCİ ONU ELİNDEN TUTUP KENDİNE DOĞRU ÇEKİYOR! BATE ŞAŞKINLIKLA VE HAYRANLIKLA BU KIZA BAKARKEN BİR ANDA KENDİNİ BARİYERİN ÜSTÜNDE BULUYOR VE DİKKATLİ ADIMLARLA BARİYERDEN YÜRÜYOR... TÜM SEYİRCİLER BATE'E KİTLENİP ONU ALKIŞLARKEN O MERDİVENLERE ATLAMAK ÜZERE...

MEuVIMa.jpeg


ATLIYOR! BATE MERDİVENLERE ATLIYOR! BATE AYAKLARI YERE DEĞMEDEN RİNGE TEKRAR GİRİYOR! Kameralar seyirci kızı gösterirken Tyler Bate'i ilk kez bu şekilde görüyoruz! Ona uzun süre bakıyor ve "Valentine..." diyerek sayıklıyor.

Elenen: Tyler Bate

CrN0fS7.jpeg


Michael Cole: Valentine?

En sonunda ringe geri dönüyor... Bu sırada ringde Velveteen'i görüyoruz. Sırtında Goldust var, Dream Valley Driver geliyor! Hiç vakit kaybetmeden Top-rope'ye hareketleniyor. Velveteen tam elemek üzereyken, Tyler onu arkasından itiyor ringin içine doğru! Velveteen, Ospreay'in üstüne düşüyor. İki isim de acı içinde yerde yatarken, Tyler Top-rope'ye çıkıyor. Sonrasında ise atlıyor, Spiral Tap yapıyor! Bu hareket efsaneydi! Tyler ufak ufak ayağa kalkıyor, Onu karşılayan Alberto, karnına bir tekme vuruyor. Sonrasında onu iplere gönderiyor, Tyler iplerden sekiyor ve Alberto onu Titl-a Whirl Backbreaker ile karşılıyor! Tyler acı içinde sırtını tutarken, üstüne Alberto'nun yaptığı Double Foot Stomp acıyı ikiye katlıyor!

Alberto, Joe'ya gidiyor ve onu ayağa kaldırdıktan sonra iplere götürüyor ve elemeye çalışıyor. Bu esnada Breeze ile Jericho karşı karşıya. Breeze'den Chest Kick! Jericho göğsünü tutarak eğiliyor, Breeze ise iplere koşuyor. Breeze iplerden sekiyor ve Famouser yapıyor! Jericho çekiliyor ve Breeze kıçüstü yere düşüyor. Kalçasını tutarak ayağa kalkıyor fakat onun ayağa kalktığı süreçte Jericho'nun yaptığı Shining Wizards ile karşılaşıyor! Jericho onu ayağa kaldıracakken, Joe! Joe onu uykuya aldı! Coquina Clutch! Jericho kurtulmak için çırpınıyor ama dermanı yok, çaresi yok! Zaman içerisinde gözünün kapandığını görüyoruz Jericho'nun! Güçten düştü! Jericho'yu kenara atıyor ve ayağa kalkıyor...

Joe'nun ayağa kalkacağı esnada atlayan birisi var, bu Goldust! Elbow Drop yapıyor Joe'ya! Goldust ayağa kalkar kalmaz onu sırtlayan birisi var, bu yine Velveteen Dream! Dream Valley Driver! Bir kez daha Dream Valley Driver! Joe yerde uzanıyor öylece. Onun üstüne atlayan bir isim daha var, bu Ospreay! 630 SENTON yaptı! Bu büyüleyici! Şimdi iki elini birleştiriyor ve Joe'nun kalkmasını bekliyor. Aradan geçen zamanın ardından Joe ayağa kalkıyor ve Ospreay'den OsCutter geliyor! Bu 2. OsCutter oldu! Ospreay rakibini kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor. Joe ipleri tutuyor! Son anda ipi tutuyor ama... Ospreay'in Joe'nun ayağına basışı ve Joe'nun anlık olarak eliyle ayağını tutması üzerine Forearm Smash geliyor. Joe kendisini ringin zemininde buluyor, maç onun adına burada son buluyor.

will-ospreay-all-elite-wrestling.gif
GcJwgzd.jpg


Elenen: Samoa Joe Eleyen: Will Ospreay

Ospreay arkasına dönüyor ve Velveteen! Velveteen onun karnına attığı tekmenin üstüne Dream Over yapıyor! Velveteen onunla daha fazla ilgilenmek yerine, Tyler'ın yanına gidiyor. Kendisi beklenmedik bir Chop ile karşılaşıyor. Sonrasında da Bitter End geliyor! Velveteen yerde, Tyler hızla Breeze'ye doğru gidiyor. Onu köşeye gönderiyor. Sonrasında kendisi de oraya gidiyor ve onu Top-rope'ye oturtuyor. Kendisi de Second-rope'ye çıkıyor ve Superplex yapıyor! Bu olaya dahil olan birisi daha var, O isim de Goldust, o da Second-rope'ye çıkıyor ve Breeze'nin bir diğer kolunu da o kendi omzuna atıyor. Bu isimlerin altına giren iki isim mevcut, Onlar da Powerbomb yapmak üzere buradalar, Jericho ile Alberto! Ve bu unutulmaz an gerçekleşiyor! Bütün güreşçiler yerde, birisi hariç! Ospreay! Acı içinde kıvranan Breeze'yi adeta bir ceylan yavrusu gibi gözüne kestiriyor. Kolundaki bandanayı çıkartıp attıktan sonra onun doğrulmasını bekliyor. Breeze iki dizinin üstüne geçiyor ve...

HIDDEN BLADE! OLDU! Ospreay hızla onu ayağa kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor, hiçbir direnç ile karşılaşmadan!

Elenen: Tyler Breeze Eleyen: Will Ospreay

Michael Cole: İki hızlı eleme! Kimse onun böyle dönmesini beklemiyordu!

Ospreay, yerde yatan güreşçilerden Jericho'yu kaldırıyor. Onu köşeye gönderiyor ve onunla birlikte koşuyor, Corner Big Boot geliyor, bu hareketin ardından Jericho'yu alıyor ve Tornado DDT vuruyor! Ospreay ne yapıyor, Jericho'yu ayağa kaldırıyor ve iplerin üstünden atıyor! Jericho iplere asılarak duruyor! İki ayağı havada! Ospreay onu düşürmek için her şeyi deniyor! Taa ki arkadan Alberto'nun gelip Relase German Suplex yapmasına kadar! Jericho ringe ağır ağır dönerken, Alberto, Ospreay'e kurulmuş bir şekilde bakıyor. Ospreay iki elini yana açarak onu elemek üzere olduğunu ve bunu neden yaptığını soruyor.

SUPERKICK! Alberto'dan Superkick geldi! Ospreay yüzünü tutarak yerde yatıyor! O sırada Velveteen'in Top-rope'ye çıkmış olduğunu görüyoruz! Purple Rainmakeeeeeeeeeerr! Alberto arkasına dönüyor, Tyler'dan TYLER DRIVER '97!!!!! Jericho! Jericho'dan Codebreeaaaaaaaaaaker!! Jerıcho ayağa kalkıyor, Goldust'tan FINAL CUTTTTTT! GOLDUST'A DA DREAM OVER GELİYOR!!! HERKES YERDE, VELVETEEN AYAKTA! OSPREAY'İ KALDIRIYOR VE İPLERİN ÜSTÜNDEN RİNGİN DIŞINA ATIYOR! OSPREAY İPLERİ TUTARAK APRON'DA KALIYOR. VELVETEEN DE ORAYA GİDİYOR, OSPREAY'İ ATMAYA ÇALIŞIYOR. VELVETEEN ONUN KAFASINI KOLLARININ ARASINA ALIYOR VE ONU DA APRON'A ÇEKİYOR. İKİ İSİM DE APRON'DA, BİRBİRLERİNE SIRASIYLA YUMRUK ATIYORLAR...

İKİSİ DE BİRBİRİNİ BU ŞEKİLDE BİTİREMİYOR, WILL OSPREAY'DEN HEEL HOOK GELİYOR! AMA BU HEEL HOOK RAKİBİNİN RİNGİN İÇİNE DÜŞMESİNE YOL AÇIYOR! OSPREAY YÜZÜNÜ RİNGE DOĞRU ÇEVİRİYOR...

TRIANGLE ENZUIGIRI!!!!!!!!! OSPREAY GİTTİ! OSPREAY GİTTİ! ALBERTO'DAN TRIANGLE ENZUIGIRI, OSPREAY GİTTİ!

Elenen: Will Ospreay Eleyen: Alberto Del Rio

8zRbKzG.jpg
88SxvQJ.jpg


HIZLI GİDEN ATIN OLAYINA DÖNDÜ MEVZU. WILL İSTEYEREK YA DA İSTEMEYEREK FAZLA DİKKAT ÇEKTİ VE ORTAK HEDEF HALİNE DÖNÜŞTÜ. OSPREAY'E BAKTIĞIMIZDA, ALBERTO'YA BAKARAK GÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ. BU DİĞER HİÇBİR GÜREŞÇİNİN ELENİŞİNE BENZEMİYOR. PATRON DA OSPREAY'E BAKARAK GÜLÜYOR...

Alberto arkasına dönüyor ve Tyler'ın tokadıyla yüzleşiyor! Üst üste yumruklar geliyor! Alberto acı içinde darbeler alıyor, taa ki Jericho'nun Electric Chair Atomic Drop yapmasına kadar! Az önce kendisinin elenmemesini sağlayan Alberto'yu bu şekilde kurtarmış oluyor. Jericho ile göz göze geliyor. Jericho ona saldırmadan uzaklaşıyor. Yerdeki Tyler'ı kaldırıyor ve onu köşeye götürdükten sonra iplerin üstünden atmaya çalışıyor. Diğer taraftan Goldust ile Velveteen'i görüyoruz. Bu iki isim Lock-up halindeler. Velveteen üstün çıkıyor ve Headlock'a bağlıyor. Goldust rakibini sırtından iterek iplere gönderiyor, Velveteen iplerden sekiyor ve Goldust'tan Spinebuster geliyor! Bunun üstüne iplere doğru koşuyor, iplerden sekiyor ve Leg Drop ile süslüyor! Sonrasında Jericho'nun olduğu köşeye giderek ona arkadan bir tekme atıyor. Tyler derin bir nefes alırken, Goldust; Jericho'yu iplere gönderiyor.

Jericho iplerden sekiyor ve Inverted Atomic Drop geliyor, üstüne bir yumruk! Jericho yüzünü tutarak arkasına dönüyor ve Goldust'tan Golden Cross geliyor! Jericho inanılmaz hasarlar aldı, yerde yatıyor öylece. Goldust ayağa kalkıyor ve Velveteen ile karşılaşıyor. İkili göz gözeler. Birbirlerine girece... Goldust arkasına dönüyor ve Jericho'yu tekmelemeye başlıyor. Velveteen ise öylece izliyor onu! Goldust buna son veriyor ve... Bu sefer de Velveteen tekmelemeye başlıyor Jericho'yu! Koalisyon mu bu? Jericho perişan halde! Bir süre sonra Velveteen duruyor, Goldust ile birlikte Jericho'yu kaldırıyorlar ve ona Assisted Russian Leg Sweep yapıyorlar! Jericho'yu böyle rahat bırakacak değiller, onu bir kez daha ayağa kaldırıyorlar ve bu sefer de Assisted Suplex yapıyorlar!

Hayır, Jericho'nun ayağı yerden kesildiği anda Alberto onu bacağını çekiyor. Jericho yere yığılıyor, bu iki isim aynı anda koşmaya başlıyor ve Clothesline vuruyorlar Alberto'ya! Alberto yerde! Şimdi Goldust saçından tutuyor Jericho'yu ve ona FINAL CUT YAPIYOR!!!!! Bir saniye! Tyler, Goldust'ın üstüne atlıyor ve ona yumruklar atıyor! Lou Thesz Press! Üst üste yumruklar! Velveteen işbirliği yaptığı adamı mı tercih edecek yoksa maçı sona getirmeyi mi? Alberto sürüklenerek Velveteen'e doğru gidiyor...

Goldust umrunda bile değil! Jericho'yu ayağı kaldırıyor ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Bu iş bu kadar! Peri masalı burada bitti!

Elenen: Chris Jericho Eleyen: Velveteen Dream

9IGVeCE.jpg


0PRQoS2.jpeg
lvgIeDS.jpeg

q4cBiEc.jpeg
MGi8APw.jpeg


VE SON DÖRTLÜ! İŞTE KARŞIMIZDALAR! BU DÖRTLÜ İÇERİSİNDEN SADECE BİR GÜREŞÇİ WRESTLEMANIA ANA OLAYINA GİDEBİLECEK! VE ŞİMDİ.... SIRA BUNUN BELİRLENMESİNDE!

Bütün güreşçiler güreşmeyi bıraktılar, hepsi birbirlerinin ayağa kalkmalarını beklediler. Temkinli şekilde birbirlerini gözlüyorlar. Velveteen ile Goldust yanaşıyor, Alberto ile Tyler birbirlerine bakıyorlar. Velveteen'den tam yanında durduğu Goldust'a Superkick! Gülerek bakıyor şimdi karşısındaki iki isme. Tyler harekete geçiyor ve Velveteen'e gidiyor. Ona bir Running Knee Strike yapıyor! Velveteen iki dizinin üstüne geçiyor, Tyler arkasını dönüyor. Alberto kendisine doğru koşuyor. Alberto'dan Big Boot geldi! Alberto hızla ayağa kalkıyor ve Step-up Enzuigiri vuruyor! Sonrasında ne mi yapıyor, iplerin arasından geçip apron'a geçtikten sonra Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalkıyor ve Velveteen'in üstüne doğru atlıyor, Diving Elbow Drop geldi! Alberto ritmi kaçırmıyor, Velveteen'i ayağa kaldırdıktan sonra onu Ring-post'una fırlatıyor! Velveteen acı içinde tutuyor omzunu! Alberto arkasına dönüyor, Goldust'tan direkt Scoop Powerslam geliyor! Alberto'yu kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Hayır, Alberto ipleri tutarak ringe kalmayı başardı! Goldust hâlâ onunla uğraşıyor. Bu esnada Tyler'ı görüyoruz. Yerde öylece uzanan Velveteen'i ayağa kaldırıyor ve ona Tyler Driver '97 yapıyor! Hayır, Havaya yükseldiği sırada bunu Frankensteiner'a çeviriyor. Tyler hızla ayağa kalkıyor ve bir tekme atıyor! Velveteen bu tekmeyi havada yakalıyor ve onun bacağını sağa doğru iterek, Tyler'ı 360 derece döndürüyor. Sonra da onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Tyler ipi tutarak ringde kalmayı başarıyor! Velveteen ona doğru koşuyor ve Tyler'dan Velveteen'in karnına bir kafa! Sonrasında kendi kafasını, Velveteen'in bacaklarının arasına koyuyor ve bu şekilde ona Back Body Drop yapıyor! Havada süzülen isim bu sefer Velveteen! Velveteen de apron'da tutunuyor! İki isim apron'da! Tyler'dan bir yumruk! Velveteen'den karşılık geliyor ve o da yumruk atıyor! TYLER BUNU BLOKLUYOR! ÜST ÜSTE YUMRUKLAR ATMAYA BAŞLIYOR VELVETEEN'E! VELVETEEN OLDUKÇA SERSEMLEMİŞ DURUMDA! TYLER, VELVETEEN'İ TERS DÖNDÜRÜYO VE ONA RELASEEEEEEEE GERMAAAAAAAAAAAAN SUPLEEEEEEEEEX!!!!!!!!!!

İPLERİ TUTTU! İPLERİ TUTARAK RİNGDE KALIYOR! İPLERİ TUTUYOR VE KALDIRAMIYOR ONU! İPLERİ BIRAKTI! VELVETEEN HAVAYA KALKTIĞI SIRADA BUNU ARM DRAG'E ÇEVİRİYOR! İPİ ELİYLE SIMSIKI TUTAN TYLER, ACI İÇİNDE SIRTINI TUTARAK AYAĞA KALKIYOR. APRON'UN ÜZERİNDE KOŞAN VELVETEEN İSE BİG BOOT'U VURUYOR!

TYLER ÖNCE RING-POST'UNA TOSLUYOR, SONRASINDA TAKLA ATARAK ZEMİNE DÜŞÜYOR! VE SAATİ AŞAN MACERASI BURADA SON BULUYOR! NE SON OLDU AMA ONUN ADINA!

Elenen: Tyler Bate Eleyen: Velveteen Dream

I143zUV.jpeg
GsKoVNh.jpeg


Bir başka peri masalı buraya kadar... Tyler Bate eleniyor ve... Ve büyük bir hayal kırıklığıyla dışarıdan ringin içine bakıyor. Kafasını öne eğip bir süre boşluğa bakıyor. Daha sonra ise bu maçın içinde bariyerlere tutunduğunda onu elinden tutup ringe geri dönmesini sağlayan seyirci kızın olduğu kısma bakıyor fakat onu göremiyor. "Valentine" diye sayıkladığını tekrar görüyoruz. Tyler Bate'e neler oluyor? Bu sırada ringde Alberto'nun Goldust'u Cross Armbreaker'e bağladığını görüyoruz! Bu Cross Armbreaker, Velveteen'in; Alberto'ya yaptığı Purple Rainmaker ile son buluyor!

OobH7uZ.jpeg


Velveteen kimi bitirmeyi deneyecek? Goldust mı, Alberto mu? Bu seçimi belki kendisinin sonunu getirecek, belki de finaldeki rakibini belirleyecek. Purple Rainmaker yapmış olmasına rağmen Goldust'ı tercih eden Velveteen, onu iplere gönderiyor. Goldust iplerden sektikten sonra yere takılıyor ve düşüyor. Velveteen rakibine doğru gidiyor, Goldust'tan; Vekveteen'in karnına bir yumruk geliyor! Velveteen acı içinde karnını tutuyor, Goldust bu esnada ayağa kalkıyor ve Gourdbuster yapıyor! Velveteen acı içinde göğsünü tutuyor, Goldust taunt'unu yapıyor. İplere yakın bir noktadalar, Velveteen ayağa kalkıyor ve Final Cut, hem de bu Final Cut, Velveteen'in ringin dışına düşeceği şekilde! Ayaklarını iplere sardı! Goldust onu itiyor, her şeyi yapıyor düşürmek adına! Ama olmuyor, Alberto ayağa kalkmış durumda. İplere doğru koşuyor, iplerden kalkarak Enzuigiri'yi vuruyor Velveteen'e!

Ne? Goldust'tan Alberto'ya Backstabber! Arkadan bıçakladı onu! Alberto'yu saçından kavrayarak ayağa kaldırdıktan sonra ''Bir daha başrolünde benim olduğum filmde, önüme girme.'' diyor. Velveteen'i eleme fırsatını elinden kaçıran Alberto, İspanyolca küfürler eşliğinde göğsünden itiyor Goldust'ı. Goldust yumruk atmak üzere elini kaldırıyor ki... Arkasından aldığı Single Leg Dropkick ile kendini yerde buluyor! Bu Velveteen! Alberto ile göz gözeler. Alberto ona bakarak gülüyor, Velveteen gözlerini Alberto'dan ayırmadan kaldırdığı Goldust'a Dream Over vuruyor! Goldust hareketsiz, Velveteen onu kaldırıyor ve... Alberto hızla harekete geçiyor ve adeta elinden kapıyor Goldust'ı! Goldust'u o atıyor iplerin üstünden!

Altın çağ sona erdi!

lZZGsjQ.jpeg


Elenen: Goldust Eleyen: Alberto "El Patron" Del Rio

WGaDF1q.jpeg


Goldust eleniyor ve hayat bitiyor. En azından arenada bu şekilde! Alberto inanılmaz bir yuhalamaya maruz kalıyor! Hatta uğradığı tepkiye o da şaşırıyor ve seyircilere bakıyor! ARTIK RİNGDE SADECE İKİ GÜREŞÇİ KALDI!

twkyWkA.jpeg
PBkIJi9.jpeg


WRESTLEMANIA ANA OLAYINA GİDECEK İSİM YA ALBERTO YA DA VELVETEEN OLACAK! İkili köşelerine ayrılıp birbirlerini süzmeye başlıyorlar.

İkili Lock-up'a giriyor! Velveteen aniden bırakıyor ve kafasını tutmaya başlıyor! Alberto mola istemedi, Headbutt! Velveteen yere düştü! Beyni zonkluyor muhtemelen! Alberto onu kaldırıyor ve iplere gönderiyor tüm gücüyle! Velveteen iplerin üstünden geçiyor ve apron'da tutunmayı başarıyor. Alberto ona doğru koşuyor fakat Velveteen'den Rope-grip Enzuigiri geliyor. Oldukça yorgun düşmüş olan Velveteen, Top-rope'ye çıkıyor ama o da ne öyle? Alberto hızla oraya çıktıktan sonra Avalanche Hurricanrana'ya bağlıyor! Hay aksi! İşler kızışacağa benziyor! Takla atmadı, ayağı iplerden ayrılmadı. Velveteen tüm gücünü topladıktan sonra Alberto'yu kaldırıyor ve SUPER POWERBOMB YAPIYOR!!!!!!!!! Sırada Albertı'yu ipin üstünden atmak ve bu maçın sonunu getirmek kaldı! Velveteen, Alberto'yu iplerin üstünden atıyor ve tarih yazıyor!

0rsnXi7.jpg


Alberto tutundu! Alberto tutundu! İplere sımsıkı tutundu! Velveteen de oraya gidiyor! Alberto'ya yumruk atıyor! Ne? Alberto'dan Cross Armbreaker! Kendisini apron'a doğru bırakarak Armbreaker! Cross Armbreaker'e bağladı! Alberto, Velveteen'in kolunu iyice sıkıyor. Velveteen'in ayağı yerden kesiliyor, ayağı yerden kesildi! İplerin üstünden o da apron'a geçti! Velveteen'in tekrardan ağlamaya başladığını görüyoruz. Bu şovdaki 2. ağlaması oluyor bu! Velveteen çektiği acılardan yıldı! Alberto öyle bir kasıyor ki kendisini, 32 dişini bırakıyor adeta! Dişlerini gözden çıkardı! Sağlığını gözden çıkardı! Adeta rakibinin sağlığını yok sayarcasına! Velveteen'in gözler kapalı!

Ağlamaklı olan Velveteen? Velveteen? Velveteen ne yapıyor? Velveteen bunu nasıl yapabiliyor? Kolunu bıraktın be adam? KALDIRIYOR! KOLUNA SARILI OLAN ALBERTO'YU KALDIRIYOR! ONU RING-POST'UNA VURUYOR! MUTANT!

ALBERTO ARTIK RAKİBİNİN CANINI YAKMAK İÇİN KOLUNU TUTMUYOR, RİNGDEN DÜŞMEMEK ADINA SARILIYOR! VELVETEEN ONU BİR KEZ DAHA RING-POST'UNA VURUYOR!

BİTTİ! ALBERTO GİTTİ!

rSFqLoE.jpeg


Elenen: Alberto "El Patron" Del Rio Eleyen: Velveteen Dream

SkliLDQ.jpeg


Royal Rumble 2024'ü Kazanan ve Wrestlemania Ana Olayına Giden: Velveteen Dream

0KXQFox.jpeg


Velveteen Dream kazanıyor! WM ana olayına gidecek olan güreşçi, Velveteen Dream oluyor! Alberto ringin aşağısında öylece yerde çömelmiş şekilde boşluğa bakarken Velveteen Dream'in rüyasının bittiğine tanık oluyoruz! Ya da belki de, Alberto'nun x3 yapma rüyasının bittiğine. Ama kesin olan bir şey var ki... Dream over.

Xv0UAml.jpeg
1FQQIIE.jpeg


Alberto'yu görüyoruz. Kafası önünde, sadece seke seke yürüyor. Bariyerler kısmında durup bir süre gözleri tam olarak ringden düştüğü kısma odaklanıyor ve kitleniyor. Daha sonra kafasını iki yana sallayıp yoluna devam ediyor. Arenanın tepesinde tamamen mor renkli ışıklar yavaş yavaş hakim olmaya başlarken Velveteen Dream'in turnbuckle'a çıktığını görüyoruz. Elini kaldırıyor ve...

MrKLxFZ.jpeg


Arenada mor bir şimşeğin de çakmasıyla birlikte etraf tamamen bu renge bürünüyor!

4fwAErP.jpeg


Mor ışıklar tümüyle yer kaplıyor ve Velveteen... VELVETEEN DREAM... WRESTLEMANIA'YI İŞARET EDİYOR! BUNU YAPARKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMIYOR! HER GÜREŞÇİNİN HAYALİNİ... WRESTLEMANIA ANA OLAYINA GİTMEYİ BAŞARIYOR! Belki de... Belki de 10 aydır hep düşündüğü şeyi başarıyor! Bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey var ki...

YEBMJ6e.jpeg


VELVETEEN DREAM, ROYAL RUMBLE 2024'ÜN KAZANANI OLUYOR! Tüm coşkusuyla bunu kutlarken en sonunda gözlerini tıpkı Television Championship maçındaki gibi etrafa deviriyor... Yine mi? Hayır. Velveteen bu sefer sadece gökyüzüne ağlamaklı şekilde bakıp teşekkür mahiyetinde gözünü ağır şekilde kırpıyor. "Bana zarar vermek istemeyeceğinizi biliyordum." diyerekten sayıkladığını kamera onu en yakından çektiğinde duyabiliyoruz. Bu zaferini oralarda bir yerlerde, bazen güçlü; bazen en zayıf insan olarak fakat her zaman... Her zaman onu izlediğine inandığı iki arkadaşına adıyor. Ve inanıyor ki... Neşe'de, Barbaros'da onu gördü. Velveteen onları görmedi. Ama onlar onu gördü. Biz onu gördük. Bu sırada ekrana credit yazısı geliyor ve... Royal Rumble 2024'ü noktalıyoruz.

PGW: ROYAL RUMBLE 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©

 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: