RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟐 "𝘒𝘶𝘵𝘴𝘢𝘭 𝘊̧𝘢𝘯𝘵𝘢"

PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Worst show ever olarak başlamış harbiden de ejderha imdada yetişmiş. Şampiyonu yenersen şampiyonluk maçına çıkarsın temalı maçlar beni pek sarmıyor ama maçı bir görelim bakalım.

Ağabey adam bana daldı maçı ben almışımdır ya bir kontrol edelim onu. Hayvan herif az buz bir hareket de yapmıyor. Sorarız hesabını.

Mayhem büyük bunalıma girmiş. Öyle bir şeyi kim yaşasa bu triplere girerdi herhalde o yüzden pek kızamıyorum. Maçta da büyük batırmış. Kovulma işine fena şaşırdım açıkçası aklımın ucundan geçmezdi Mayhem işinin böyle bir sonunun olması. Devamı gelir mi bilmiyorum, pek hakim değilim karakterin sahibinin durumuna falan.

Wes Lee yine bir şekilde bir eşekliğe imza atacak, ben de o günü bekliyorum merakla. Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek maalesef.

Bu RPG'de bu kadar uzun bir maç göreceğimi düşünmezdim açıkçası, bayağı sağlam mücadele olmuş. Şampiyonun bu kadar hengamenin içinde tuş edilmesi de karizmasını biraz kurtarmış Venis'in. Sonraki kapışma da RR öncesinin vazgeçilmezidir. Velveteen çarptı gözüme maçı alabilecek isim olarak ama şovda neler olur bilmiyorum tabii. Ellerinize sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
Wes Lee'nin manipüle olduğunu görmek şaşırttı. İki hafta içerisinde kafasına hızlı bir şekilde girildiyse muhtemelen bunun da dedesine yapılan göndermeler olduğunu varsayarsak ileriki haftalarda bu olayın devamını da yansıtacaklarını düşünüyorum. Çantayı uzun süre kullanmaması güzel bir heyecan kattı, 2014 Rollins izliyor gibiyim ve bu olayla beraber çantanın ne zaman kullanılacağını artık daha zor tahmin edebiliriz gibi geliyor.

Ana olay Rumble öncesi şova göre gayet iyi olmuş. Tüm karakterlerin neden kazanmak istediğini belirtmeleri de hoş bir detay olmuş. Del Rio x3 üst üste vurgulanıyor ve kendisi Mayhemden sonra kazanma ihtimali verdiğim ikinci kişiydi. Mayhem quit attığı için şu anlık tahminim kendisi.

Tüm bu hengamenin sonuna da geçen haftaki olayı da entegre edince güzel bir çilek olmuş. Dream karakteri hep ilgi çekici olmuştu ama bu sefer gacy ve goldust ikilisi de hiç sırıtmadan ona ayak uydurmuş. Keyifli bir rekabet izletiyorlar.

Me başlangıcından sonra ortadan kaybolduk şimdi okuyup yorumlayabildik.
 

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
4,520
Beğeni sayısı
1,201
PG Nakit
290
Çok iyi şov olmuş elinize sağlık.

Öncelikle Val Venis gerçekten mükemmel bir şampiyon. Yani daha Sex zamanlarından Venis'in heel olması gereken taraf olduğunu düşünüyordum ama bu kadar iyi olacağını ben bile tahmin etmiyordum. Belki de yanına Bate'in eklenmesi ile birlikte birbirlerini tamamladıkları için daha da benimsememiz kolaylaştı bu karakteri. Diğer bir nokta ise Tyler Bate. Başta SEX hikayesi varken ne alaka ekstra fazladan bir adam max herhangi bi yancı olur işte denilen adam şu an şirketin en eğlenceli karakterlerinden birisi ve Rumble 2024 alacağını hala pek sanmasam bile bence baya iyi şeyler yapacak maç içinde. Bryan için ise bir şey dememe gerek yok sanırım. Hakan aylardır oyun istikrarını bir türlü sağlayamadığından keyifle bir karakterini izleyemiyorduk fakat eğer bir karaktere tutunursa böyle olacağı çok belliydi. Bryan bana yeni gelmiş bir adam gibi gelmiyor şu an hani 2 şov içinde resmen uyum sağladı evrene. Hacken etkisi derim buna. Son söylemek istediğim şey Venis maç hakkı verse bile Bryan'ın geçiş rakibi kelimelerine takılıp ana olay için bir maç istemesi çok akıllıca bir tercih olmuş booking için. Hem Bryan'ın değerini hem feudun değerini hem de olabilecek olasılıkları çok arttırıyor. Çok iyi segment.

Cody vs. Reigns... Bu ikisinin zaten RPG içinde bir mazisi var aynı gerçekte olduğu gibi. Humberto sonrası bir denemek istemiştim ama yoğunluktan devam ettirememiştim umarım Reigns'in yeni sahibi benden çok daha istikrarlı olur çünkü Roman çok az ve aralıklı oynansa bile RPG için önemli bir karakter. Maça Daniels'ın basması doğru tercih Roman'ın momentumunu debut maçı ile yenilerek harcamak doğru olmazdı. Daniels vs. Cody geçmişinden ötürü ilgimi çekiyor ama bu işin sonunda Daniels'ın kemeri koruyup yoluna devam edeceğini ve WM yolunda Cody'nin başka şeyler yapacağını düşünüyorum ben. Belki de yanılırım ama.

JoMa segmentine ve maçına gelelim. Ben Mayhem'ın yeni karakterini aslında çok sevmeye başlamıştım. Kuzen oynamaya devam etseydi mükemmel bir geri dönüş hikayesi olarak ilerleyebilirdi ama heel olarak ilerlerdi bu süreçten sonra. Şimdi bu veda ile birlikte WWE Cody/WWE Drew misali bir babyface geri dönüşü ve yükselişi olabilir ilerisi için. Joe'yu da tebrik ederim. Her ne kadar JoMa en alt seviyelere düşmüş olsa bile debut maçında PGW için bu denli önemli bir çarı yenerek debut yapmak büyük iştir. Maç sonrası olanlar için ise benim çarın gelip bunu yapması gerçekten anlamlı oldu. Yani gerçekten birkaç ay boyunca RPG için dream match gibi bir şeydi Mayhem vs. Berto maçı. İkisi de takımlarında benzer konumda başlayıp benzer şekilde ilerleyeceğini tahmin ettiğim iki karakterdi ama çok başka yerlere gitti ikisinin de hikayesi. Şu kısım çok vurucu olmuş: Bugün, her şeye sahip olabileceğin bu şirketten, hiçbir şeyle dönüyorsun. Segment ve Mayhem'den ayrı olarak Mr. Berto işinin çok iyi işlendiğini düşünüyorum bu arada. Hani bakınca WWE'deki herhangi bir Meksikalı elemanın bu seviye GM rolüne oturması gerçekten çok ilginç. Artık daha da rahata düştüğümden yakın zamanda promo gelecek bakalım.

Tekke olayını daha okumadım şu an okumak istemiyorum bu şovda çünkü önceki şovlarda da okumadım daha. Onları toplu bir şekilde okuyacağım yakın zamanda eski şovlara da bakarak.

Main Event başta dediğim gibi çok akıllıca düşünülmüş bir iş ve dediğim gibi bir sürü olasılık barındırıyordu ve sonunda olduğu gibi hem Bryan galibiyetine hem de olası Bate&Venis ayrılığına yol açtı bu maç. Maç sonu kargaşa ise tam Rumble öncesi gerçekte görmek istediğim türden bir kapışma olmuş. Ringde duran isimlere bakıyorum ve o kadar çok Rumble favorisi var ki cidden yorum yapamıyorum. Kaç yıldır RPG oynuyorum ilk defa bu kadar çok Rumble favorisi görüyorum. GOLDUST mükemmel bu arada. Onun da hikayesini bir tık kaçırdım o yüzden detaylı bakacağım yine fakat karakteri az çok anladıysam RPG'de son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı gimmicklerden birisi. Sef'in de başarıyla oynadığına eminim daha promolarına bakamasam bile.

Şu uzak kaldığım 3-4 aylık RPG serüvenine döneceğim döneceğim dememe rağmen tam dönemiyordum artık bu şovun ardından Rumble ile kesin dönüyorum gibi bir sıkıntı olmadığı sürece. Tekrardan elinize sağlık. Rumble'da canlıyız.
 
Üst
Click here to login using your socials account