RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟐 "𝘒𝘶𝘵𝘴𝘢𝘭 𝘊̧𝘢𝘯𝘵𝘢"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
52aybyy.png


PAYBACK #32
19 Nisan Cuma, 21:00 - C
Acrisure Arena
Palm Springs, CA


9ti81m2.jpg
Taunt.gif


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #32 BAŞLIYOR!

Val Venis: CALIFORNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Seyircilerin hepsinden PGW Şampiyonu Val Venis'e yoğun bir reaksiyon geliyor. Ringdeki kırmızı halı, siyah masanın başında bağırarak konuşmaya devam ediyor.

Promo.gif


Val Venis: Tüm nevalenizi alın ve kendinizi tarihin en iyi programına hazırlayın çünkü bu ne Miz TV ne Piper's Pit ne de Peep Show gibi saçmalıklara benziyor. Bu programda sadece gerçekler ve olabilecek şeyler konuşuluyor ve... Ve erken bitmiyor. Şimdi... Bu program için ilk konuğumu almak üzere onu duyuruyorum... Bayanlar ve baylar, karşınızda; PGW'nin geleceği, en potansiyelli güreşçisi, bir kazanova olma adayı, bilgilerini ve dahi tecrübelerini tamamen bu şirketin daimi main eventerı Val Venis'den alan, 2024 ROYAL RUMBLE KAZANANI.... TYLER... BATE!


AVvXsEhmMmwTDX6WWXXte30PPbL9tJS8m4QSG2G1RKsySkNI_umQi0KWqNRwHH03mrmUk4s-WIlBo9XBeGon12WF5XozYA_0Z_kUL8NjC-6FvN3RqQP9f5BdgN8aPkOjtT01tzPvnwX2vn5PacxMN4ukfkR9Ad3Ck3mKPex33rJvf72VmtF_HguuM1c5rwBi=s320


Yoğun yuhalamalar sonrası Tyler Bate girişte gözüküyor. Seyircileri irite edecek hareketlerde bulunup ringe doğru ilerledikten sonra Val Venis'in önünde saygıyla eğilip onun elini sıkıyor ve karşılıklı oturuyorlar. Daha sonra Val ona bir mikrofon takdim edip söze giriyor.

Val Venis: Tyler... Biliyorsun bu benim programım ve burada konuşulacak ilk konunun güncel bir konu olmasını istiyorum... Dolayısıyla konuşmamız gereken husus... Bryan Danielson.

Seyirciler bu ismi duyduğunda yoğun bir cheer tufanı yaratıp "YES!" işine girseler de Val mikrofonla bağırıp sesin üstüne çıkıyor.

Val Venis: Evet... Evet... Bunu duymak her seferinde bir zulüm haline geliyor ve bazen diyorum ki keşke... (BOO!) Keşke... (BOO!)

giphy.gif


WORST SHOW EVER!
WORST SHOW EVER!
WORST SHOW EVER!


Tyler Bate: CALIFORNIA! ÇENE-

WORST SHOW EVER!
WORST SHOW EVER!
WORST SHOW EVER!


Val Venis: Anlaşılıyor ki burada Johnny Mayhem tarzında bir aptallık var. O da sizin gibiydi. Bir şeyi ona ne kadar anlatırsanız anlatın yine kendi bildiğini okur ve sığ görüşleriyle etrafa zarar verirdi. California... Onunla benziyorsunuz ama şu anda benim bir PGW şampiyonu onun ise bir loser olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Tıpkı... Tıpkı Bryan Danielson gibi ve ben şu anda bu ismi söyledikten sonra mikrofonu bırakıp çocuklarınızı mutlu etmek için çektiğiniz o YES tauntuna izin vermeyeceğim hayır bunu yapmayacağım ve hiç susmayacağım siz istediğinizi yapabilirsiniz ama BEN! Ben, (YES! YES! YES!) Ben, ben PGW şampiyonuyum ve bu benim şovum sırf bu yüzden bile ne kadar saygısız ve hoşgörüden yoksun insanlar olduğunuzu anlatıyorsunuz tek bildiğiniz sürü gibi herkesin yaptığı bir tauntu takip edip boşu boşuna enerjinizi harcamak ve benim şovumu sabote etmek ama BEN! (nefes alıyor, YES tezahüratları tekrar devreye gireceğinde devam ediyor) Ben, benim şovumu benden çalmanıza izin vermeyeceğim. Bryan-


AVvXsEjY1Pg6JAuZ8-QPVtHbzeU4WgjyTdgfdq7DH7ZnOsg7mCNKfvUSrAutMl2oEQVPnL-b1wJhSA71jd1PgX4LHnmjCOXsSiAqI21u2BS_g8JqR4AvDTzl-8NtTLXZ-nzSnuWqZe2VkmjUdLNfc3IPXilTXnf6ipARrc2MpDJxUK4BfRvScj2OVHZVSvB8qw=s320


AMERICAN DRAGON GİRİŞTE! Seyircilerden yoğun bir cheer var. Anlaşılıyor ki Bryan, PGW'de çokça seviliyor! Bu sırada konuşması bölünmesin diye uğraşan Val Venis bununla birlikte iyice sinir küpü olup etrafı süzmeye başlıyor. Bryan seyircilerle selamlaşıp içeri girdikten sonra alaycı şekilde Val ve Tyler'a baktıktan sonra üçüncü sandalyeye oturup elindeki mikrofonla sırıtmaya başlıyor.

Promo+2.gif


Bryan Danielson: Defalarca olan bölünmeme çabanı hiçe sayıp müziğimi çaldırıp girişte göründüğüm için üzgünüm Val ama ortada bir gerçek var ki... Bu şov gerçekten tarihin en kötüsü.

wrestler-bryan-danielson-yes-yes-yes-chant-ze6mzl5pf3bmtx8g.gif


Seyircilerden yoğun bir cheer var!

Tyler Bate: Öyle mi dersin? O halde neden sen daha iyisini yapmıyorsun? Ne de olsa 2024 Royal Rumble kazananını sen de kendi programında konuk alıp tanıtabilirsin! Boşuna uğraşma Bryan, Val ile aynı klasmanda değilsiniz bile. O buranın kaşarıyken sen daha labne peynir bile değilsin. Tüm bu insanlar, seni şişirip senden bir kahraman yaratmak istiyorlar çünkü dominant bir şampiyon izlemek onların hayali değil.

Bryan Danielson: Nasıl bir şampiyon izlemek istiyorlar Bate?

Promo+with+Title.gif


Val Venis: Nasıl mı? Nasıl bir şampiyon izlemek istiyorlar sana söyleyeyim. Ezik bir şampiyon Bryan. Tıpkı senin gibi. Hep öyleydi. Bu insanların istediği her zaman buydu ama ben oğlum, ben onlardan bunu aldım. Onların hep umduğu ve dilediği şey benim omzumdaki bu şeyin Johnny'nin omzunda olmasıydı ama ben... Ben Johnny'de bu unvanı tutacak bir omuz bırakmadım. O benim karşıma her çıktığında ben ona gösterdim ve şimdi bir uyumsuz hayal kurucu olarak burada jobberlık yapıyorsa, halen kovulmadıysa benim sayemde. The Sex sayesinde. Ona pişirip sunduğum hikaye sayesinde. Onu ben var ettim ve ben yok ettim. Bu insanların hiçbiri, seni sevdiği için seni desteklemiyorlar. Benden nefret ettikleri için bu YES tauntunu atıyorlar çünkü Bryan ben... Ben onlardan hep istedikleri şeyi aldım. Onlar gibi ezik bir kişiliğin burada, PGW şampiyonu olarak boy göstermesi hayallerine bir kabus gibi çöktüm ve bambaşka bir şampiyon izlettim. Kendilerini Johnny'de görmeye çalıştılar. Kötü yaşam standartlarının yarattığı kötü hayatın emsalini burada Johnny'de gördüler ama ben... Ben onlardan aldım Bryan. O yüzdendir ki belki de hiçbir zaman arkasında destek görüp sevilen bir şampiyon olamayacağım. Belki de Johnny Mayhem rüyasından tüm bu insanları uyandırdığım için hep nefret edileceğim. Ama biliyorum ki, ben iyiyim. Ben doğru olanı yapıyorum. Ve işte karşımda bir Johnny Mayhem 2.0 ile konuşup, ona doğruları anlatmaya çalışıyorum. Çünkü bana yazılmış olan şey bu. Bu insanların istediği ezik şampiyonu onlara asla vermemek. Bu seferki istedikleri sensin Bryan. Ne acı ki, sen daha benim arkadan yetiştirdiğim varisimi bile yenemiyorsun. Tyler Bate seni yendi Bryan. Eğer bu unvan için karşıma birinin çıkması gerekiyorsa o en başından beri Tyler. Ama o senin gibi değil. O, bu insanları kandırarak ve onların desteğini arkasına alarak benden bir şeyler elde etmeye çalışmıyor. Tyler, Royal Rumble 2024'ü kazanıp WM'da benim karşıma çıkacak ve sen... Sen belki de herhangi bir adam olarak hatırlanacaksın. Hep olduğu gibi.

Bu uzun konuşma karşısında bazı seyirciler etkilenip Val'ı alkışlarken Bryan alaycı bir ifadeyle önüne doğru gülümseyip düşündükten sonra söze giriyor.

Promo+1.gif


Bryan Danielson: Bu hikaye sana yazılmadı Val. Bana yazıldı. Sadece sen her eline aldığında tersten okuyorsun. Tüm bu insanlar, beni izlemeyi sevdikleri için, benim mücadelemi haklı gördükleri için benim arkamdalar. Basit bir ring maçında, Tyler ile birlikte hile yapıp sonrasında bunu "Tyler seni yendi" olarak anlattığınız için ise bu şovun tarihin en kötü şovu olduğunu söylüyorlar. Nedeni basit, çünkü insanlar gerçek şeyler seyretmek istiyorlar. İnsanlar, Johnny Mayhem'e kaybedip sonrasında onu sakatlayıp üstüne bir de O'Neil'in masasının altına yatıp title shot alan bir erekte problemi yaşayan yaşlı adam yerine gerçek bir şampiyon istiyorlar. (seyirciler iyice alevleniyor) İnsanlar artık ne Johnny Mayhem'i ne seni istiyorlar. (YES!) İnsanlar artık ne sizin samimiyetsiz dostluk hikayenizi, ne de birbirinize olan nazınızı geçirmenizi seyretmek istiyorlar. (YES!) Tüm bu insanlar Val, Bryan Danielson'ı istiyorlar.

Mikrofonu önüne indirip öylece seyircileri dinleyen Bryan öylece Val ve Bate'e bakıyor.

Tyler Bate: Sen bir eziksin. Ve öyle kalacaksın. Biliyorsun değil mi? Şu anda burada yaptığın şey Val'ı kışkırtıp ondan bir title shot koparmak! Oh! Ne de olsa bu derede balık çok, pişer orada bize düşer burada! Öyle mi? Kendini akıllı zannediyorsun ama burada rezil ediyorsun Brya-

tyler-bate-nxt.gif


Konuşmasına devam edecekken Val tarafından omzuna dokunulan Bate, saygısını koruyup mikrofonunu aşağı indiriyor. Val ağır ağır söze giriyor.

Val Venis: Her şeyi unut, ama bana erekte problemi yaşayan yaşlı bir adam dediğini unutma. İstediğin bu unvan için bir hak mı? Ben buranın ilk ve tek Triple Crown şampiyonuyum Bryan. Kiminle dans ettiğin hakkında en ufak bir fikrin yok. Elimden bunun gibi kaç tane unvan geçti ve hepsinde bu ringe çıkıp bir erkek olduğumu gösterdim. Şimdi, benim programımı berbat etmene rağmen sana istediğin şeyi veriyorum. Ama bunu kendi çıkarım için yapıyorum. Çünkü 27 Nisan'da seni bu ringe gömüp Wrestlemania'ya şampiyon gitmek üzere hazırlandığımda bu yanımda görmüş olduğun adam, Tyler Bate; Royal Rumble 2024 kazananı olarak benim karşımda olacak ve biz onunla tarihe geçen bir maç çıkaracağız. Sen? Sen... Belki de birileri bu günleri hatırlarsa, Val Venis'in "geçiş rakibi" olarak tarih sayfalarında yerini alacaksın.

Ringi terk etmek üzere Bate'i de yanına alıp aşağı inmeye hazırlanan Val'ın arkasından Bryan bağırarak durduruyor.

Promo-1.gif


Bryan Danielson: Bu gece, ana olayda Val. Sen ve ben. PGW Şampiyonluğu ortada değil. Eğer Tyler Bate'in yaptığı gibi beni yenersen bir daha burada asla karşına çıkmayacağım. Ama ben kazanırsam, Royal Rumble 2024'de geçiş rakibin ile karşılaşacaksın. Bana bu hakkı senin vermeni değil, kendim yaratmak istiyorum. Buranın şampiyonuyla bu gece bir maç istiyorum Val.

Şampiyon bir süre önüne bakıp düşündükten sonra Bate'in kafası kurcalanmış bakışı karşısında mikrofonu ağır ağır yukarı götürüyor.

Val Venis: O halde orada ol.

Leaves+the+Ring.gif
Clap.gif


Sözünü söyleyip mikrofonu öylece aşağı bırakan Val Venis, omzundaki PGW Şampiyonluğunu düzeltip Tyler Bate ile öylece arka alana ilerliyor. Bryan ise istediğini istediği şekilde almanın verdiği mutlulukla seyircilere "YES!" çektirirken reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif



Entrance+6.gif


Kingdom ile klasikleşmiş girişini gerçekleştirip pyroları patlatan Cody, bu şovdaki maçı için seyirciler ile tokalaşarak ringe doğru ilerliyor. İçeriye girip rakibini beklemeye koyuluyor.


Entrance+2.gif


Head of the Table ile bir süre sonra tekrar PGW'de gözüken Roman Reigns seyircilerden karışık tepkiler alıyor. Cody'e yenildikten sonra burada pek görünmemişti ve şimdi bir nevi return yaptı sayabiliriz! Cody tüm ciddiyetiyle ringde onu beklerken Roman içeri giriyor.

Already+in+the+Ring+2.gif
Already+in+the+Ring+2.gif


Roman bir süre Cody'i süzdükten sonra tişörtünü çıkarıyor. Cody ringin etrafını turlarken ikisi de bir süre sonra zilin çalmasını bekliyor ve hakem gerekli hazırlıkları başlatıp bir nevi bu ikili arasındaki maçın rövanşını başlatıyor!

Cody Rhodes vs. Roman Reigns

how-would-you-react-if-roman-reigns-defeated-cody-rhodes-in-v0-22puba6vjx6c1.jpeg


Zil çalıyor ve iki güreşçi ringin ortasında karşı karşıya geliyor. Seyirciler bununla birlikte iyice alevlenirken Roman, hızla rakibine doğru koşuyor ve ona bir dizi hızlı yumrukla saldırıyor. Cody, geri adım atmaya çalışıyor, ancak Roman'ın saldırılarından kaçmak zor. Roman, köşeye sıkıştırdığı Cody'e yumruklarını yağdırıyor, ama Cody hızla karşılık veriyor ve Roman'a sert bir diz darbesiyle cevap veriyor. Cody, Roman'ı köşede sıkıştırıyor ve ardından ringin ortasına fırlatıyor. Roman, yerde kıvranırken Cody, ringin köşesine tırmanıyor ve turnbuckle'a çıkıyor. Seyirciler coşkuyla bağırırken Cody, Roman'a bir Flying Elbow Drop yapmak için havalanıyor! Ancak Roman hızla kalkıyor ve Cody'nin hareketini yakalıyor, onu omzuna alıp ringin ortasına Slamliyor! Roman, hızla iplerden sekip Cody'ye doğru koşuyor, ancak Cody aniden ayağa kalkıyor ve Roman'ı karşılıyor. İkili birbirlerine sert bir şekilde çarpıyor ve bir süre yerde yatıyorlar. Ancak hemen kalkan Roman, Cody'yi kaldırıyor ve ona bir Samoan Drop yapıyor! Cody, yerde kıvranırken Roman, köşeye doğru koşuyor ve ona bir Spear yapmak için hazırlanıyor. Ancak Cody, son anda hızla kalkıyor ve Roman'ın Spear'ını karşılayarak ona bir Reverse DDT yapıyor!

Superman+Punch.gif


Roman, ringin ortasında yerde kıvranırken Cody hızla ayağa kalkıyor ve rakibine doğru koşuyor. Ancak Roman da hızla tepki veriyor ve onu yakalayıp kaldırıyor. İkili birbirlerini karşılıklı olarak yumruklamaya başlıyor! Cody bu savaştan üstün çıkıp Roman'ı iplere sıkıştırıyor ve ardından ona sert bir Clothesline ile vuruyor. Roman, yerde yatarken Cody, ringin köşesine doğru koşuyor ve üst turnbuckle'a tırmanıyor. Ancak Roman da hemen ayağa kalkıyor ve Cody'yi köşede yakalıyor. İkili, köşede çekişmeye başlıyorlar ve her biri diğerine sert darbeler indiriyor. Sonunda, Cody'in başarılı bir counter ile Roman'ı yere serdiği bir an geliyor. Cody, ringin ortasına koşuyor ve ona bir Running Knee Strike yapıyor! Roman yerde yatarken Cody, etrafa bakıp seyircileri arkasına alıyor adeta! Ancak Roman da hızla ayağa kalkıyor ve Cody'e doğru koşuyor. Cody, hızla karşı hamle yapıyor ve onu bir Dropkick ile yere seriyor. Roman, yerde kıvranırken Cody, hızla ona bir Leg Drop yapıyor ve ardından onu tuşlamak için hazırlanıyor. Hakem saymaya başlıyor... 1......2...... Roman attı! Cody, Roman'ı kaldırıyor ve ona bir Suplex yapmayı deniyor, ancak Roman karşı koyuyor ve ona bir Snap DDT yapıyor! Cody yerde yatarken Roman, ringin köşesine koşuyor ve ona bir SUPERMAN PUNCH! Hakem sayıyor! 1..........2..........

V3C4JIK.jpeg


Cody attı! Roman bunu bekliyormuşçasına hızlıca ayağa kalkıyor ve Spear için bekliyor! Cody ağır ağır ayaklanıyor diyebiliriz... Roman spear için koşuyor...

z1xrdXB.jpeg


CODY ÇEKİLDİ! ROMAN KAFASINI KÖTÜ ÇARPIYOR! CODY HEMEN ROMAN'I KAVRIYOR VE CROSS RHODES'A ALIYOR!

Celebration.gif


CHRISTOPHER DANIELS! BİR ANDA RİNGE GİRDİĞİ GİBİ CODY'İ YERE SERİYOR VE CROSS RHODES'U BOZUYOR!

Kazanan: -

61421-16627335125404-1920.jpg


Hakem zili çaldırarak maçı sonlandırıyor! Roman, maçı katletmiş olmasından dolayıdır ki World Heavyweight Şampiyonu Christopher Daniels'a şaşkın şekilde bakarken o sırada Daniels'ın, Cody'i hırpaladığını görünce bu şaşkın bakış açıkçası bilenmiş bir bakışa dönmüyor.

3a8e9-16590910938646-1920.jpg


Daniels yerdeki Cody'i yumruklamayı bırakıp bir süre nefes alıyor ve bu sırada Roman ile bakışıyor. Daniels "o benim" diyerek Cody'i işaret ettikten sonra "en azından şimdilik" diye ekliyor. Biz duyuyorsak Roman hayli hayli bunları duyuyor olmalı ve ringden aşağı inip arkasına bile bakmadan arka alanı tutuyor. Bu sırada Daniels, yavaş yavaş ayaklanmaya çalışan Cody'i tutuyor... Daniels kemerini tam Cody'nin önüne doğru bırakıyor. Ne peşinde?

Angel+Wings+into+a+Title.gif


ANGEL WINGS INTO THE WORLD HEAVYWEIGHT TITLE! Cody'nin alnından kanlar, bu altından unvana doğru akarken Daniels'ın adının yazdığı kısmı adeta suluyor. Daniels bunu isteyerek mi yaptı bilmiyoruz ama kamera zooma girdiğinde çok akılda kalıcı bir görüntü oluşmuş durumda! Daniels, Cody'nin kafasının altından unvanını alıp omzuna atıyor ve onun başında bir şeyler söylerken kameraların yavaş yavaş kapandığını görüyoruz.

abw4hsg.gif



l-intro-1687455996.jpg


Supermassive Black Hole! Johnny Mayhem girişte beliriyor. Seyircilerden karışık tepkiler alıyor. Geçen ay şirketin kaderinin bağlı adamın düştüğü bu durum insanı şok edecek cinsten. Geçen hafta Jey Uso ile yaşadıkları halen bir soru işaretiyken Mayhem hızlı bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Yürürken hiçbir seyircinin yüzüne bile bakmıyor ve direkt ringe giriyor.

e540e-16875771527583-1920.jpg


Bir süre ringin ortasında dönüp durduktan sonra ringin ortasında duran hakeme bakıyor. Ardından direkt görevliden mikrofon almak için ilerliyor.

Michael Cole: Bu herifin maçı yok mu? Ne mikrofonu?

JBL: Belki maçtan önce söylemesi gereken iki çift lafı vardır. Bu hasta herifin geçen haftaki mağlubiyetinden sonra attığı tokatı nereye bağlayacağını merak ediyorum.

Mayhem mikrofonu alır almaz hakemi umursamadan konuşmaya başlıyor.

121225819_976130796230278_8572815025122110723_n.jpg


Johnny Mayhem: Spiker masasındaki mahalle orospusu kılıklı dostlarımızın konuşma seansı bittiyse konuşmak istiyorum. Bugün maça falan çıkmıyorum. Çünkü bugün Jey Uso hakkında konuşma vakti.

Mayhem'e çoğunluğu olumsuz olan tepkiler geliyor. JBL spiker masasından kalkıp onun karşısına dikilmek istiyor fakat Michael Cole onu sakinleştiriyor ve yerine oturtuyor.

Johnny Mayhem: Geçen haftadan beri başımın etini yiyorsunuz. Neden Jey Uso'nun karşısına dikildiğimden çok maç sonrası ona neden o tokadı vurduğumu sorguluyorsunuz. Halen anlamıyor musunuz? Jey şu an sahip olduğu her şeyi bana borçlu. Başka kimseye değil, Johnny Mayhem'e borçlu! Bu ringin ortasında bir devrim yapmamdan günler önce Jey Uso'yu kim sikine takıyordu? Omuzunda o Pure kemeri olmasına rağmen Jey hiç kimsenin aklına gelmeyen üçüncü sınıf bir şampiyondu. Ben One Night Stand'de kendi savaşımı kazanırken insanlar onun üstüne sandalye fırlatıyordu. Şirketten istifa eden bazı PGW yöneticileri bile her zaman bu şirketin geleceğini ben olarak gördüklerini itiraf ediyor! Jey.... Jey sen sadece bir yedektin. Benim yedeğimdin. Civil War 2024'de bir talihsizlik sonucu ilk defa ışığımı o ringe bıraktım ve sen sanki kendininmişcesine sahiplendin. Ve siz... Siz tüm izleyiciler, onu sevdiniz. Onu benden çok sevdiniz. Benim yedeğim olan bir adamı sevdiniz. Bunu bana nasıl yaptınız?

Mayhem'in gözlüğünün altından birkaç damla yaş aktığını görüyoruz, seyirciler şaşkın.

morrison-on-the-post-show-scrum-1669065994.jpg


Johnny Mayhem: Benim yerimde kim olsa şu an kötü adam olmuştu. Ama ben olmayacağım. Ben bu hikayenin iyi adamıyım. Underdog'um. Ben bu şirketin başından beri olduğum adamım. Val Venis'in güreş tarihine geçmesine neden olan, Jey Uso'yu sıfırdan zirveye taşıyan o adamım... BEN HERKESİN BAŞARILI OLDUKTAN SONRA YOK SAYDIĞI O ADAMIM. Bu yüzden artık her hareketim daha sivri olacak. Artık kimse benim sayemde ana kemer alamayacak, artık hiç kimse benim sayemde Sole Survivor olamayacak!

Seyirciler bu narsist tavırlara şok oluyorlar. Johnny Mayhem farklı bir gerçeklikte yaşıyormuş gibi konuşmaya devam ediyor.

Johnny Mayhem: Benim biraz olsun dinlenmeye ihtiyacım var. Geçen hafta fazlasıyla yıprandım ve hakem yüzünden o maçı kaybettim. PGW hakemlerinin 3'ü vuracakken ellerini durdurma hastalığı düzelene kadar sikko maçlara çıkmayacağım. Benimle karşılaştıktan sonra Prince of PGW turnuvasını kazanıp sonra da zirveye oturan eski düşmanım Humberto'ya da hareketim ders olsun. Düzgün hakemlerle çalışmadığın sürece beni saçma sapan maçlarla geçiştiremeyeceksin. Ama inat edersen "Chairman" O'Neil babandan sonra yeni cici baban "Boss" The Rock'a da veda etmek zorunda kalırsın.

Seyirciler Mayhem'e "EVE GİT" tezahüratları atıyor. Onu yuhalamıyorlar çünkü ona acıyorlar. Mayhem buna daha da sinir oluyor. Hakem şaşkın bir şekilde ona bakıyor çünkü Mayhem'in şu an maça çıkması lazım. Mayhem onu umursamadan mikrofonu indiriyor ve ringden inmeye yelteniyor...


samoa-joe-aew.gif


Samoa Joe, PGW'da! Şirketin ilk transferlerinden ve aynı zamanda gemiyi ilk terk edenler birisiydi Joe. Fakat aylar sonra tekrardan bu arenada. Johnny Mayhem şaşkın bakışlarla ona bakıyor. Joe'nun anonsu maçın diğer katılımcısı olarak yapılırken Mayhem'in hakeme ve diğer görevlilere bağırdığını görüyoruz. Joe ise hiç umursamadan ringe giriyor. Hakemin de Mayhem'i pek dinlediğini sanmıyoruz. Zil çalıyor!

Singles Match
Johnny Mayhem vs. Samoa Joe


Maç başlıyor. Mayhem söylediklerinden sonra bu maçın başlamasına çok sinirleniyor. Hemen mikrofonu kendisine yaklaştırıp Joe'ya bağırmaya başlıyor.

Johnny Mayhem: Sen beni dinlemedin mi gerizekalı adam? Geri dönsen iyi olur Joe. Bugün maça falan çıkmayaca-

MAYHEM LAFINI BİTİREMEDEN SAMOA JOE BULDOZER GİBİ MAYHEM'E ÇARPIYOR!

rha1ap4.gif
7tmvb7b.gif


Mayhem söve söve yerde debeleniyor. Ringden çıkıp gitmek için eğiliyor ama Joe onu saçından tutarak ringin ortasına kadar getiriyor. Ama Mayhem'den Enzuigiri! Joe yerde kalkacak gibi olurken koşuyor ve tam kafasına tekmeyi vuruyor. Joe tam anlamıyla yerde!

271s0jj.gif


Mayhem ayağa kalkıyor ve ringden inmek üzere iplere yaslanıyor. Fakat birkaç saniye sonra gözü turnbuckle'a kitleniyor. Seyirciler de gaza geliyor! Mayhem ipleri bırakıp köşelere doğru ilerliyor. Johnny Mayhem maçı terk etmekten vazgeçiyor!

Michael Cole: Survivor Series 2023 travması.

JBL: PTSD.

Mayhem, turnbuckle'a doğru gelmişken JOE ÇOKTAN AYAKLANIYOR VE MAYHEM ONDAN CLOTHESLINE YİYOR. KÖŞELERE YAPIŞIYOR! Mayhem maçı terk etme tribi yüzünden çok zaman kaybetti. Joe onu köşelerde bir süre yumrukladıktan sonra kaldırıyor ve...

g4yvsq5.gif


MUSCLE BUSTER! ÇOK SERTTİ. JOE TUŞA GİTTİ 1............2.........

Screen-Shot-2022-05-18-at-5.19.54-PM.png


3!

Kazanan: Samoa Joe

samoa-joe-2.jpg


Michael Cole: 9 aydır güreş camiasında olmasa da hiç paslanmamış. Royal Rumble için çok tehlikeli bir aday.

JBL: Rumble'da Joe'yu yerler. Bugün böyle taşaklı durmasının tek sebebi Johnny Mayhem'in aptallığı!

Joe gülerek galibiyetini kutluyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Bu sırada Mayhem'in yerde kendine geldiğini ve sinirden kıpkırmızı olduğunu görüyoruz. Hakeme bağırıp çağırıyor ancak hakem de ringden iniyor. Johnny Mayhem ringde tek başınayken...

1EL4zcX.png



72bhbgg.png


Mr. Berto girişte! Mayhem yerde acı içinde boynunu tutarken ona bakıyor.

Mr. Berto: Johnny... Seni çok uzun zamandır tanıyorum. Seni kendinden bile daha iyi tanıyorum. Çünkü biz bu yarışa aynı yerden başladık. Sen 10 ay önce bu şirketin kapısından dostunla girdin, ben kuzenimle. İkimiz de kendi takımlarımızın ezilen adamıydık. İkimiz de daha fazlasını hak ettiğimizi iddia ediyorduk. İkimiz de yanımızdaki dostlarımızın bizi gölgede bıraktığını düşünüyorduk... Günün sonunda haklıydık. Yöntemlerimiz yanlış olsa bile haklıydık... En azından benim için öyleydi. Yanlış yapsam da, kuzenimi incitsem de ben eninde sonunda hakkım olanı aldım. Dünya Ağırsiklet şampiyonu oldum. Hedeflerime kavuştum Johnny. Sen... Sen ise ayağına gelen her fırsatı teptin. Sonrasında ise sadece suçsuz insanları suçladın. Venis'i, beni, Jey Uso'yu, birkaç dakika önce PGW hakemlerini bile suçladın! Anlamıyorum... Seninle ben, insanların en çok istediği hayal maçının başrolü olan iki adamdık. Johnny Mayhem vs. Humberto Garza... Eğer kariyerimi bitiren bir boyun sakatlığı olmasaydı bunun ikinci defa, en büyük arenada yaşanmasını çok isterdim. Ama bunun yaşanmayacak olmasının asıl nedeni benim boyun sakatlığım veya genel müdür olmam değil. Bunun tek nedeni sensin. Çünkü sen, 10 koca ay boyunca sadece kendine zarar veren bir adamdın. Şimdi ise sadece kendine değil, bu şirkete de zarar veriyorsun.

Seyircilerden Humberto'ya destek geliyor.

Mr. Berto: En son ne zaman bir maç kazandın Johnny? Hatırlayamıyorsun değil mi? Buna rağmen her seferinde sana fırsat verildi. Sen ise tüm fırsatları kaçırdın ve suçu hep diğerlerinde buldun. Artık düzen değişti. Dwayne Johnson, Chairman değil. O bölüm sonu canavarı. Ona ve düzenine hakaret edip birkaç şov uzaklaştırma aldıktan sonra bu ringlere dönecek bir durumun artık yok. Ben ise... Artık senin rüya rakibin değil, genel müdürünüm. PGW bundan sonra seni sırtında taşımak zorunda değil. Çünkü sen Mayhem, insanları yüz üstü bırakarak bu şirketten çok şey çaldın. Hiçbir zaman da bedelini ödemedim. Bugüne kadar... Bugün, her şeye sahip olabileceğin bu şirketten, hiçbir şeyle dönüyorsun.

Humberto derin bir nefes alıyor.

dqd2jmw.png


Mr. Berto: Johnny Mayhem, kovuldun.

L2EpXz7.jpeg


Bitti. Chairman Era'nın en çok screentime alan güreşçilerinden Johnny Mayhem'in devri tıpkı Angel Garza gibi bitiyor. Berto, bir süre daha hayal kırıklığıyla Mayhem'e bakıyor ve ardından arka alana gidiyor. Nötr bir ifadeyle öylece girişe bakıp Berto'nun ardından birinin gelmesini bekliyor gibi görünen Mayhem kimse gelmeyince bir süre sonra aşağı iniyor ve seyircilerin yüzüne dahi bakamadan müziksiz şekilde arka alana doğru yürüyor. PGW'da, Mayhem dönemi sona eriyor.

abw4hsg.gif


o5tKr37.jpeg


Wes Lee: "Tekke her yerdedir" mottosunun bir zırva olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Eğer öyle olsaydı bu kadar yürümezdik.

Angelico: Sabret Wes. Peder'in sübutu kat'i cemalini görmek o kadar da kolay zuhur eden bir durum değ-

Wes Lee: Ne saçmalıyorsun sen?

Angelico: Saygılı ol Wes. Benim bir Elçi olduğumu unutma. Tekke'nin içindeki yapıyı bu denli hiçe sayarsan günahlarından arınmak için bir şansın olmaz. Bunu böyle bil. Geldik.

Parmağıyla bir yapıyı işaret eden Angelico, nefes nefese kalmış Wes'e bakıyor. Wes'in elinde Money in the Bank çantası olduğunu görüyoruz. Angelico bir rehber edasında söze giriyor.

Angelico: Burası Tekke'nin herhangi bir yapılarından biri. Bunlardan her ülkede, her kıtada binlerce tane var. Peder bu yapıların hepsinin içinde olamıyor o yüzden genelde içeride başka türden Tekke zatları olur. Kitab-ı Mukaddes'i iyice okuyup kendimi adamadan önce ben bir suhteydim ve Sefir bana her şeyi öğretti.

eT9Thmm.jpeg


Wes Lee: Sefir?

Angelico: Peder'in ardından en saygı duyulası en kutsal kişidir. Bir Sefir olmak yıllar alır. Benim de en büyük hayalim. Tekke'nin evrensel bir yapı olduğunu unutma Wes. İçeri girelim. Orada tanıdık yüzlere denk gelmen olası.

Tahtadan bir kapı açılıyor ve içeride hafif hafif çalan bir çanı duyuyoruz. Wes etrafa şaşkın bir şekilde bakarken Money in the Bank çantasını biraz daha sarmalamaya başlıyor. İçerisi beklediğinden kalabalık çıkıyor. Angelico ona eliyle gel diye işaret edip yönlendirdikten sonra bir odanın önünde duruyorlar. Angelico kapıyı tıklatıp sesleniyor...

Angelico: Saygıdeğer Peder... Ben Elçilerinizden Angelico ve yanımdaki... (Wes gözünü devirip ona nedense kızgın şekilde bakıyor) Suhte. Wes.

yZgMtgO.jpeg
AKReW6N.jpeg


Onay aldıktan sonra içeri girip Wes'i de çekiştiren Angelico, ona oturacağı yeri gösterip kendi de oturuyor. Peder'in ağır ağır kadraja girdiğini ve bir süre ikiliyi süzdükten sonra söze girdiğini görüyoruz.

muo9y2q.jpg


Peder: Hoş geldin ve... İyi ki geldin Wes. Ben Peder.

Kendisine uzatılan eli havada bir süre seyreden Wes, bir süre sonra kibarlıktan da olsa kendi elini de uzatıp sıkıyor. Kamera yakın çekime girdiğinde, Christopher Daniels'ın bir maçta Wes'in eline kazıdığı yıldız şeklini kapamak için yaptırdığı dövmenin üstüne Peder tarafından işaret parmağıyla hafif dokunulduğunu görüyoruz.

Peder: Wes Tekke... İçerisinde yüz binlerce farklı türden insan barındıran bir düşünce yapısı ve cennete açılan bir kapı. Bizler burada sadece... İnanırız. Aynı ateş etrafında birleşir, dualar ederiz. İçimizde bulunan kimse günahsız sayılmış, mükemmel dünyeviler değildir. Dolayısıyla sen de öyle sayılırsın. Hepimiz gibi senin de sırtına bu zamana kadar yüklendiğin pişmanlıklar var. Hatta belki de bir pişmanlıktan da büyük, daha öte sayılabilecek bir duygu durum. Neyden bahsettiğimi anlıyorsun değil mi Wes...

nVhftYr.jpeg


Dedesinden bahsedilen Wes gözlerini deviriyor ve Peder'i dinlemeye devam ediyor.

Peder: Sana bir kuş gibi hafif olmayı vaat ediyorum. Bunun için bizim aramıza gelmeni, bir Suhte olup Kitab-ı Mukaddes'i sonuna kadar okuyup anlamanı istiyorum. Ve bir şey daha...

Gözünü Wes Lee'nin elinde tuttuğu Money in the Bank çantasına çeviren Peder söze tekrar giriyor.

Peder: Bugüne kadar hayranlıkla dinlediğimiz her peygamberin sabrın selameti sonrasında oluşan eşsiz bir hikayesi vardır.

Ayağa kalkıp ahşap bir kutuya doğru yöneliyor. Wes tedirgin ve meraklı şekilde Peder'i izliyor.

Peder: Senin de öyle olacak. Sabredeceksin Wes. Tanrı bizi ne olursa olsun hayatımızın bir yerinde bu sınava tabi tutar. Senin de sınavın işte bu elindeki şeyle. Senin şansın, Angelico gibi paha biçilemeyecek bir dosta sahip olman ve senin onu buraya benim yanıma getirmesi. Bu sınavı geçmek istiyor musun? Benim manevi oğlum, Serpençe seninle aynı işi yapıyor sayılır. Güreşmek onu çocukluğunda tanıdığımdan beri vazgeçilmez bir tutkusu ve bugüne kadar hep beni dinledi. O... O senden çok daha zor bir sınava girdi Wes. Dibi boyladı. Ama sabretti ve yıllar sonra ayağa kalkarak güreş şirketlerinin tekelinde kim olduğunu gösterdi. Ve bundan sonrasında beni dinlemenin ne kadar önemli bir şey olup sabretmenin değerini her seferinde vurguladı. Senden... Senden çantanı bu ahşap kutunun içerisine koymanı istiyorum Wes.

fcEcwuN.jpeg


Şaşkın bir şekilde Peder'in gösterdiği ahşap kutuya bakan Wes, Angelico'nun onu "hadi!" diye dürtmesiyle kendine geliyor ve bir süre tereddütle baktıktan sonra ayağa kalkıyor. Büyülenmişçesine bir Peder'e, bir çantasına, bir de Angelico'ya bakıyor.

Peder: Senden onu kendime ya da Tekke'nin içerisinde barındırdığı güreşçilerden birine istemiyorum Wes. Benim amacım çanta değil, seni kazanmak. Senin doğru olanı yapmanı sağlamak. Onu dualarımla donatmış olduğum bu ahşap kutunun içerisine alacağım ve açmaman için sana engel olacak bir kilit bile koymayacağım. Çünkü bu sınav seninle sabrın arasında. Sadece... Bu kutu Wes. Günü geldiğinde tüm kalbinle inanıp o rampayı koşacağın zamana kadar, bu kutsal kutuda kutsal haline gelmiş çantayı saklayacaksın. Ve emin ol, artık aramızda olduğun için orada senin için her şey daha kolay hale gelecek.

Kutuya bakakalan Wes, Angelico tarafından artık iyice tartaklanıp dürtülmeye başlayınca çantayı uzatıp uzatmamak konusunda yaşadığı tereddütü zor da olsa aşmaya başlıyor ve çantayı uzatıyor. Peder elini havaya kaldırıp bekliyor...

Peder: "The Lodge" seni korur.

aDg5JKR.jpeg


Uzattı! Wes Lee, çantasını Peder'e verdi! Peder teşekkür mahiyetinde sakince kafasını sallayıp ağzının içinden birtakım sözler söylüyor ve çantayı bu ahşap kutunun içerisine yerleştiriyor. Angelico ona doğru olanı yaptığını anlatacak şekilde baktıktan sonra Peder ahşap kutuyu kapatıp Wes Lee'ye geri veriyor. Mr. Money in the Bank, bir nevi yeni çantasına bakıyorken bu segment sonlanıyor ve büyük ekranda artık ringi görüyoruz. Arenadaki sinematik mod gidiyor ve ışıklar açılıyor.

abw4hsg.gif


Reklamlar bitiyor, kameramız arenaya açılıyor. Karşımızda ring bulunuyor, içerisinde hakem ile anonsör bulunuyor. Herkes şovun ne şekilde devam edeceğini merakla bekliyor ki, bu merak halini tüm arenada aniden çalmaya başlayan şarkı kesiyor. O isim buraya geliyor, biz de şovun ne şekilde devam ettiğini çok iyi bir şekilde anlıyoruz.


AVvXsEhl5bixJli4LkyummBedpzOjyZNYMsR-umZ1-U6C3oGWUfvo4O9Xk7uqlyCwKwD97CwR1pB_F7Nx9ZOQBRCZWt95OUf8Czjhrz6-BXjHX_SnF7uCn0PoUXiHdWRctB-pap65nehsCUYvhEdFEjt-wQhJBsKaESVvWvIrz--usYWOgzXHUA6fI1vdxxTRQ=s620


Arka alandan gelen isim Bryan Danielson! Bryan Danielson buraya geliyor! Arka alandan iki elini havaya doğru kaldırmış bir şekilde geliyor, seyirciler yoğun bir şekilde cheerlıyorlar kendisini. Kendisinin nameplatesi çıkıyor ve anonsu gerçekleştiriliyor. Bryan ringe ilerliyor, çelik basamakları kullanarak apron'a çıktıktan sonra oradan köşeye çıkıyor ve iki elini havaya doğru kaldırarak tekrardan tauntunu yapıyor. Seyircilerin pozitif reaksiyonları eşliğinde ringin içine atlıyor ve köşesine geçip rakibini beklemeye başlıyor.


Entrance+1.gif


Arka alandan gelen isim bir şampiyon! PGW Champion is here! Val Venis burada! Havlusu beline sarılı, kemeri ise omzunda. Kendisi stage'de belirdikten sonra, şiddetli tepkiler ve reaksiyonlarla karşı karşıya kalıyor. Bunlara pek aldırış etmiyor ve hatta hoşuna gidiyor. Val ağır adımlarla ringe ilerliyor, ringe ilerlediği esnada nameplatesi çıkıyor ve anonsu gerçekleştiriliyor. Ringe vardığında ise ringe girmek yerine sağına dönüyor ve ilerliyor. Uzak kameranın çektiği tarafa geldiğinde ipi tutarak apron'a tırmanıyor ve seyircilere dönerek dans ediyor. Sonrasında iplerin arasından ringe giriyor, ringin ortasına geçiyor ve havlusuyla birlikte şov yapıyor! Havlusunu seyircilere fırlatıyor ve köşesine geçiyor!

İki güreşçi de burada, karşılıklı köşelerdeler ve birbirlerine kötü ifadelerle bakıyorlar. Hakem Val'in bulunduğu köşeye gidiyor ve kemeri devralıyor. Aldığı kemeri anonsöre teslim ediyor. Anonsör ringi terk ederken, hakemimiz Val'in kontrollerini yapıyor. Sonrasında da Bryan'ın kontrollerini yapıyor. Sorunsuz geçen kontrollerin ardından, ringin tam orta noktasına geçiyor ve elini kaldırıyor. Fazla geçmeden işareti veriyor ve maçı başlatıyor!

Singles Match
Val Venis (c) vs. Bryan Danielson


Diving+Elbow+Drop.gif


Maçın başlamasıyla birlikte temkinli adımlarla ringin merkez ekseni etrafında dönüyorlar. Bryan'dan ani bir ön adım ve üstüne Kick to the Knee! Val dizini tutuyor, Bryan rakibinin karnına bir tekme atıyor ve öne doğru eğilen rakibini Headlocka bağlıyor. Val'in kurtulmak için efor sarf ettiğini, en sonunda da rakibinin sırtına attığı rastgele yumruklar ile kurtulduğunu görüyoruz. Bryan sırtını tutarak ilerliyor, bu esnada Val kendisini toparlıyor ve rakibini iplere gönderiyor. Bryan iplerden sekiyor ve Val'den Big Boot geliyor! Olmadı, Bryan altından kayarak arkasına geçti Val'in! Bu kadar da değil, hızla ayağa kalkıyor ve bu esnada arkasına dönen Val'e; çok sağlam bir Forearm Smash vuruyor! Val bu hareketin etkisiyle iyice affalıyor fakat yere devrilmiyor. Diğer tarafa döndüğümüzde iplere doğru hareketlenen bir Bryan var. İplerden sekiyor ve... İşte bu sefer oldu, Val'den bir Big Boot! Bryan yerde, Val bu kadarıyla yetinecek gibi durmuyor. İplere doğru koşuyor, iplerden sekiyor ve Elbow Drop yapıyor. Tuş denemek üzere rakibinin bacağını kaldırıyor fakat hakemin elini 1. kez vurmasıyla birlikte rakibinin bacağını bırakıyor. Aklında başka bir şey var, iplerin arasından apron'a geçiyor ve hiç durmadan Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalktıktan sonra Diving Elbow Drop yapıyor! Aklındakini gerçekleştirmiş oluyor böylelikle! Hakem tuşu sayıyor, 1...

AVvXsEg4Lsihu3rNXroKmnO4JMGU6GzrqI3xVliy7fBFv3dQYerEOKwtBmiiE4NBDktAMi_G6CfI_U65rzxs3_1NhS7s2_n2SrVKLlYpyfB0BTkIhVfiy_EPwX_8KJmvNxv7Pa0FFWI3_zog7EXWx-9gb8vottJ6rUS1ygXK181AciLDnMFawHDoPH04zC3d4A=s619


2 olmadı, Bryan'dan Kickout geldi. Öyle görünüyor ki, Val maçın temposunu bir an bile olsun düşürmek istemiyor; bunu bir an önce ayağa kalkıp rakibini köşeye göndermesinden rahatlıkla anlayabiliyoruz. Val rakibinin üstüne doğru koşuyor fakat Stinger Splash yapmak üzereyken Bryan çekiliyor! Val göğsünü tutarak arkasına dönüyor ve Bryan'dan Chop! Val sırtını köşeye çarpıyor ve Val'in göğsüne bir Chop daha, bir daha, bir daha ve bir daha! Val kendisini yere bırakıyor ve oturur pozisyondayken sırtını köşeye yaslıyor. Bryan tam karşılarında bulunan köşeye doğru koşuyor, köşeye sırtını vuruyor. Evet, köşeye sırtını vuruyor ve oradan adeta iplerden sekmişçesine dönerek köşedeki rakibinin göğsüne doğru Running Corner Dropkick yapıyor! Şimdi Val ringin ortasına yuvarlanarak gidiyor, Bryan ise iplerin arasından apron'a geçiyor. Bryan apron'dan, Top-rope'ye çıktıktan sonra direkt ayağa kalkıyor ve rakibinin de ayağa kalkmasının ardından Missile Dropkick yapıyor. Göğsüne üst üste darbeler alıyor Val. Bryan rakibinin bacağını kaldırıyor, hakem ise saymaya başlıyor. 1... 2... Kickout geldi! rakibinin kolunu tutuyor, herkes ne yapacağını merak ediyor. Tüm gücüyle çekiyor, iplere doğru sürüklüyor onu. İplere yakın bir noktaya geldiklerinde ise koltuk altlarından tutarak onun üst vücudunu iplerin dışına çıkarıyor, bacakları hala ringin içinde bulunuyor. Bryan hızla apron'a çıkıyor...

JBL: Hayır! Bunu yapma!

Micheal Cole: Holy.

Apron'da bulunan Bryan, köşeye kadar geriledikten sonra koşmaya başlıyor...

AVvXsEjKm10bKZGdLkwkBCmutcAZkAorr6R_Y4RsTZnjfiTnyFMqk2pUedaTUadImet_dtmMzDz2ube9GGCJUpKIab8PTB6-CLuabo9sOTIPGsnUlTDj3sPg8xv4oBAVUIKZT2d-qlzvF_Ao1S3u8DUy-jVoTlSsnFGRi1HEA4t6TonARLsmGurHX88Stf-wGw=s652


APRON RUNNING KNEE DROP!

Outside+Grounded+Punch.gif


Bu sahiden harikaydı! Bryan iyice hypelanmış durumda! Kendisine ringin dışına bırakıveren Val'i ayağa kaldırıyor. Sonrasında onun arkasına geçiyor ve German Suplex yapıyor! Val ağır geldi! Bryan onu kaldırmakta zorlandığından bırakıyor. Val'in ayakları tekrardan yere değiyor. Rakibinin yüzüne bir dirsek darbesi geliyor. Bryan yüzünü tutarak geriye savruluyor, bu sürede Val de bir dinlenme fırsatı buluyor. Bryan rakibinin üstüne doğru gidiyor ve yumruk atıyor! Val bunu havada yakalıyor ve o bir yumruk atıyor! Üstüne bir yumruk daha atıyor, Bryan bunun etkisiyle kendisini yere bırakıyor. Bryan'ın kendisini toparladığı sürede, Val iplerin altından kayarak ringin içine giriyor ve hemen üstüne yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor. Bu hamleyle hakemin saymasını sıfırlamış oluyor. Ringin dışına tekrardan döndükten sonra rakibini ayağa kaldırıyor ve Russian Leg Sweep yapıyor! İkisinin de sırtı oldukça acımış gibi duruyor! Val sırtını tutarak ayağa kalktıktan sonra rakibini de ayağa kaldırıyor. Ensesinden tutarak kendisiyle birlikte ilerlettiği rakibinin kafasını sert bir biçimde çelik basamağa vuruyor! Bryan yüzünü tutarak kendisini tekrardan yere bırakıyor. Val ise onun üstüne eğilir pozisyonda onun üzerine geçip yumruklar atmaya başlıyor! Hakem bunu durdurmak üzere saymayı kesiyor ve ringin dışına çıkıyor. Val'e bırakması konusunda direktif veriyor fakat Val duracak gibi değil. Val üst üste yumruklar atmayı sürdürüyor rakibine. Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... Hakem 4 demeden, Val rakibini rahat bırakıyor ve onu kaldırdıktan sonra ringin içine gönderiyor. Kendisi de iplerin altından kayarak ringin içine giriyor.

AVvXsEi-wWVdZw6Gfp-h5cvBataVCK9ZwAhlgH9QlzQYfCud5dRi9ri_fE7FsXI8xyCyP67zCJhhrVnGxDgbc5-65fZ9Jm7b81DSyxiJ2Xqpz2NzeouOeRilVGECTQTdSKP4J8GLnFdeepCrpy7G6aAin8All6DxZwDjbZZGn0bjl4l6kiuCGbb1XVSajO_jMA=s620


Val ringe girer girmez Bryan'ı ayağa kaldırıyor. Rakibini köşeye gönderdikten sonra kendisi de o noktaya gidiyor. Rakibini kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin ayaklarını iplerin üstünden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu omzuna atan Val, Superplex yapmak üzere! Hay aksi! Bryan, Val'in karnına bir yumruk atıyor. Val afallıyor, Bryan bir yumruk daha atıyor. Bunun birkaç kez daha tekrarlanması sonucunda Val rakibini tamamen bırakmak zorunda kalıyor ama hâlâ Second-rope'de durmakta. Bryan'ın rakibinin yüzünü hedef alan yumruk alan yumruğu, Val'in ringin matına düşmesine yol açıyor. Val iplere kadar sürüklenerek gidiyor, iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Ne? Bryan atladı, Val'in koluna atladı! Diving Knee Drop to the Arm! Koluna sarmaya başladı rakibinin! Acısını yaşamasına izin bile vermiyor, hızla Val'i doğrultuyor ve Inverted Stomp Facebreaker! Hiç durmak yok! Yerdeki rakibine bir de Stomp! Stomp to the Elbow! Kolunu tutuyor çaresizce! Kolunu tutuyor rakibinin. Fuji... FUJIWARA ARMBAR! FUJIWARA ARMBAR'A ALDI! FUJIWARA ARMBAR! VAL VENIS CİYAKLIYOR ADETA!

İŞLER VAL İÇİN OLDUKÇA ZOR BİR NOKTAYA GELDİ. KENDİSİ PES ETMEMEK İÇİN FAZLASIYLA ZORLANIR DURUMDA! KENDİSİNİ İPE DOĞRU ATIYOR, ATMAYA YELTENİYOR! BRYAN TÜM GÜCÜYLE ZORLUYOR RAKİBİNİ!

NİHAYET VAL ELİNİ İPE ATIYOR! ROPEBREAK! BRYAN RAKİBİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR. NE? OMG! OMG!

Heel+Hook.gif


RAKİBİNİ BACAĞINDAN ÇEKEREK RİNGİN ORTASINA KADAR GETİRİYOR. BU SEFER FARKLI BİR NOKTAYI HEDEF ALIYOR. HEEL HOOOK!! HHEELLLLLL HOOOOOOOOK! VAL ÇOK KUVVETLİ BİR TONLA BAĞIRIYOR. ACI ÇEKİYOR. KONTROLÜ KAYBETMİŞ DURUMDA.

VAL'İN ALDIĞI HASAR ÇOK FAZLA. MAÇA DEVAM EDEBİLECEK Mİ, İNANIN BUNU KESTİRMEK ÇOK ZOR. İKİ ELİYLE İPLERE DOĞRU SÜRÜKLENMEYE, GİTMEYE ÇALIŞIYOR. DAYANACAK MI? GÜÇTEN DÜŞTÜ. ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

VAL VENIS BU MAÇIN HÂLÂ İÇİNDE! ONU YILDIRMAK ASLA KOLAY OLMADI, OLMAYACAK DA! GÜCÜNÜ TOPLIYOR VE RAKİBİNİN BİR TARAFTAN KENDİSİNE ACI VERMESİNE RAĞMEN ROPEBREAK YAPMASINI BİLİYOR!

sg-jblreturns_noc091612--bbcb9845c14a4fc1a5e2babc07e13d7a.jpg


JBL: Şampiyonu yenmenin bu kadar kolay olacağını mı zannediyordu?

Micheal Cole: O kadar kolay değil.

Lower+the+Ropes.gif


Bryan rakibini bırakmak zorunda kalıyor. Val hiçbir şey yapmıyor, kalakalıyor bu şekilde. Bryan kendisine birkaç tokat attıktan sonra rakibine gidiyor. Rakibini saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu iplere gönderiyor... Yere düştü. Val iplere gittiği esnada dengesini kaybetti ve yere düştü. Oldukça kötü bir görünüm verdi. Val ipi tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Bu Bryan'ın iştahını kabartmış olmalı ki, rakibinin üstüne gidiyor. Bryan koşuyor rakibine doğru! Val en üstteki ipi aşağıya doğru çekerek eğiliyor! Bryan iplerin üstünden ringin dışına düşüyor. Val kötü durumda da olsa, kıvrak zekası ile maçın içinde tutunmayı başarıyor. Val sendelyerek tam karşısında bulunan iplere gidiyor. Ringin dışına düştükten sonra öfkeyle ayağa kalkan Bryan, iplerin altından kayarak kendisini ringin içine tekrardan sokuyor. Bryan rakibinin üstüne doğru koşuyor. Val'den Back Body Drop! Bryan ipleri tutarak apron'da kalmayı başarıyor. Val arkasını dönüyor ve Bryan'dan iplerin arasından rakibine bir tekme geliyor! Val bu tekmeyi yakaladı, gergin tavırlarla Dragon Screw Leg Whip yapıyor! Bryan acı içinde iplerin arasından ringin içine atıveriyor kendisini. Val ise ipi tutarak ayağa kalkıyor. Rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor.

Big+Package.gif


Bryan nihayet ayakta. Val rakibini tüm gücüyle köşeye gönderiyor. Bryan sert bir biçimde sırtını köşeye çarpıyor, sırtını yaslayarak orada dinleniyor. Val rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Corner Clothesline yapıyor. Hemen üstüne ensesinden iterek ringin ortasına göre gönderiyor Bryan'ı. Kendisi de aynı yönde koşuyor, Bryan ringin ortasında duraksıyor ama Val koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor ve Shoulder Tackle yapıyor! İkili eş zamanlı olarak ayağa kalkıyor, Val'den bir Shoulder Tackle daha geliyor! Val ayaklanıyor, Bryan bu sefer biraz daha geç ayağa kalkıyor. Bryan ayağa kalkar kalkmaz, Val'den rakibinin karnına bir tekme... Bryan eğilerek karnını tutuyor, Val'den de Piledriver geliyor. Üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, hakem sayıyor. 1... 2... 3 olmadı, Kickout geldi. Ağrılarına rağmen hiçbir şey olmamış gibi sürdürüyor maçı. Val ayağa kalktıktan sonra rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Aradan geçen zamanın ardından Bryan ayakta, Val rakibinin karnına direkt bir tekme atıyor. Üstüne Big Package! Big Package geldi! Big Package! Rakibinin tuttuğu bacağını serbest bırakmıyor ve hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

Money+Shot.gif


3 olmadı! Val direkt ayağa kalkıyor. Bir rakibine, bir de Top-rope'ye bakıyor. Derin bir nefes aldıktan sonra ağır adımlarla iplere yöneliyor. İplerin arasından apron'a geçtikten sonra vakit kaybetmeden Top-rope'ye çıkıyor. Top-rope'de bulunan Val, orada ayağa kalkıyor ve dans etmeye başlıyor! Maçın böyle kritik bir anında bile eğlenmeyi ihmal etmiyor. Kısa süren dansının ardından, atlıyor. Val havaya sıçrıyor! Flaşlar patlıyor, fotoğrafçılar kameralarına sarılıyorlar! VAL VENIS'TEN CUM SHOT! CUM SHOT'INI YAPTI! EN BÜYÜK SİLAHINI KULLANDI, CUM SHOT'I YAPTI! ÜSTELİK BAŞARILI! VAL RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN AYRILMIYOR, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. ARENADA BÜYÜK BİR SESSİZLİK SÖZ KONUSU, HAKEME HİÇ KİMSE EŞLİK ETMİYOR. 1... 2...

KICKOUT!

AVvXsEivDId3V0tKs-zEHy5xjx-MOiHxUOlfDAmY9afjbUen2B0Dox4koisXmSkyirfQmzI88uvRDCqrLd1BssT6r_ZaRmLHh7UyKAVp-uDZTZX_2XwwiZFcDkgk1AGZPyTzVX21VRP_MphBvEoiDTxoswEORga-5Iri37TA32tzTzktnxf3_G8emovS4-KP-Q=s652


ÇILDIRTTI!! Val eliyle ringin matını yumrukluyor! Çıldırıyor, kafayı yiyor! Ona göre bu iş çoktan bitmiş olmalıydı! Öfkesinden kuduran Val, rakibini ayağa kaldırıyor. Rakibini sakalından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor. Bir saniye! Ayağını Second-rope'ye koyarak köşeye çarpmadan durmayı başarıyor. Val direkt rakibine doğru koşuya kalkıyor. Bryan son anda çekiliyor ve Val köşeye tosluyor. Göğsünü tutarak geriye savruluyor. Bryan iplere atıyor tek elini, ayakta bu şekilde duruyor. Bryan rakibinin kolunu tuttuktan sonra karşılarında bulunmakta olan köşeye doğru gönderiyor. Hayır, Val rakibini köşeye gönderiyor! Val onunla birlikte koşuyor. Ne oyun ama! Ne gösteri ama! Bryan havada ters takla atıyor! Aov! Bryan doğru bir şekilde düşmüyor, bacağını tutuyor. Val rakibine doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Bryan eğilerek bundan kurtuluyor ve sendeleyerek iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor, Val'den yumruk! Bryan eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor ve Flying Clothesline yapıyor!

7pwlg6b.jpg


NO SELL! VAL'DEN NO SELL! VAL AYAĞA KALKIYOR! BRYAN ŞOK OLMUŞ DURUMDA! BRYAN YAŞADIĞI ŞAŞIRMA HALİNE RAĞMEN RAKİBİNE ROLLING ELBOW YAPIYOR! ROLLING ELBOW! NE??? YAPAMADI? YAPAMADI! VAL RAKİBİ BU HAREKETİ YAPAMADAN İŞİ KENDİ LEHİNE ÇEVİRİYOR. NASIL MI? SPIN-OUT SITOUT POWERBOMB! HİÇ SAYDIRMIYOR BİLE! DİREKT TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. APRON'A BİLE GEÇMEDEN! DİREKT TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. VAKİT KAYBETMİYOR VE ATLIYOR RAKİBİNİN ÜSTÜNE! CUUUUUUM SHOOOOOT!!!

AVvXsEimmh34NqxsSsIYYDhqlpCxEXWQ_T4EPzdifp9XEO8oOj5gfGtL3eR7T1CO-TZ0cgDTqXXJAYeYdnOZP0QXPXmPzhaekAmSSZIR9I2b1Y8I-4vce91rn9bWJaR-6mXtbQbv2DKNgYjAeo6k7yyHAD_h9n9-_hDQ9EvmXtZ4UBmdB8Z0gHzpVfSl9J3z8A=s617


ÇEKİLDİ! OLACAK GİBİ DEĞİL! VAL YERE TOSLADI! ACI İÇİNDE YERDE YATIYOR! BU SIRADA İPİ TUTARAK AYAĞA KALKAN BRYAN'I GÖRÜYORUZ. RAKİBİNİN YANINA GİDİYOR VE İKİ ELİNDEN TUTUYOR RAKİBİNİ! OH MY GOD! ARM-HOLD STOMPS TO THE HEAD! BİR SANİYE, OLACAK GİBİ DEĞİL! OLACAK İŞ DEĞİL BU! ÜST ÜSTE! ART ARDA! HIRSLA, NEFRETLE! BAYGINLIK GEÇİRDİ! VAL BAYGIN BİR ŞEKİLDE YERDE YATIYOR! HAKEM İTİYOR! HAKEM BRYAN'I İTEREK UZAKLAŞTIRIYOR! EĞİLİYOR VE VAL İLE İLGİLENİYOR.

BRYAN İSE ÖFKELİ BAKIŞLARLA KÖŞEYE GEÇİYOR. İKİ ELİYLE EN ÜSTTEKİ İPİ TUTUYOR. HAKEME ÇEKİLMESİNİ SÖYLÜYOR. MAÇA DEVAM ETMEK İSTEYEN VAL, HAKEMİ ÜNİFORMASINDAN ÇEKİYOR KONTROLSÜZCE. HAKEMDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKIYOR. BRYAN KOŞUYOR, HAKEM KENARA ÇEKİLİYOR. BRYAN'DAN BUSAIKU KNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

HAKEMİ ÖNÜNE ATTI! HAKEMİ ÖNÜNE ATTI! BUSAIKU KNEE HAKMEE! HAKEM YERDE! BRYAN YERDEKİ HAKEM İLE İLGİLENİYOR. AMA... VAL RAKİBİNİ SAKALINDAN TUTUYOR. BRYAN AYAĞA KALKIYOR VE AYAĞA KALKAR KALKMAZ SPINEBUSTER! VAL'DEN SPINEBUSTER! DİREKT RAKİBİNİ AYAĞA KALDIRIYOR VE BİR DE BIG PACKAGE YAPIYOR! BIG PACKAGE!

i6s3jjb.jpg


Val Venis: (bağırıyor) BATE! BATE BURAYA GEL!

ETRAFTA GELİP GİDEN YOK.

Val Venis: HAY SİKEYİM! NERDE BU?

q9gvz2v.png


RİNGİN İÇİNDEKİ VAL'İ ÇEKEN KAMERA HIZLI BİR ŞEKİLDE DÖNÜYOR. KADRAJIMIZDA TYLER BATE! BIYIĞINI DÜZELTİYOR! SONRASINDA KAMERAMANIN ELİNDEKİ KAMERAYI KAPIYOR! ZORLA ALIYOR KAMERAYI! KAMERA İLE RİNGİN İÇİNE GİRİYOR! YERDEKİ BRYAN'I ÇEKİYOR VE ELİNİ KAMERANIN ÖNÜNE KOYUP ORTA PARMAĞINI GÖSTERİYOR! VAL YERDEKİ BRYAN'I KALDIRIYOR! KOLUNA GİRİYOR ONUN! TYLER BATE KOŞUYOR!!! KAMERAYI KAFASINA GEÇİRECEK RAKİBİNİN! VURUYOR!

5e43htt.png


AMA YANLIŞ KİŞİYE! BRYAN EĞİLDİ VE KAMERA VAL'İN KAFASI İLE BULUŞTU! KAMERA VAL VENIS'İN KAFASINDA PATLIYOR! ALNINDA BİR AÇILMA SÖZ KONUSU. DÜŞÜK ŞİDDETLE KAN ÇIKIYOR CAM KESİĞİNDEN KAYNAKLI. TYLER BU OLANA İNANAMIYOR. AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE İZLİYOR YERDEKİ VAL'İ. SONUNDA BRYAN'I HATIRLIYOR. ARKASINA DÖNÜYOR...

AVvXsEgPBEBWZZ6qV5OehoYrRVyz7vD4F4Tr3RUrGlrhGRAhCf0vTbkcWjBvP3rRecRozzJhpWRqWHl8UiDFOfftBahYwMvBlg1NmYgzSkWYrHQ7qiuD5Uu8inKDrZmmFqcc5DV6--ud8ewCX6kTGorKdlHnvhlRJRliIj6geI5xfkUoGsREvYaTRD8t7l3GLw=s652


BUSAIKU KNEE!! BUSAIKU KNEE!! YERE DÜŞEN TYLER, YUVARLANARAK RİNGİN DIŞINA BIRAKIYOR KENDİSİNİ. BRYAN TEKRARDAN KÖŞEYE GEÇİYOR, TAUNTUNU YAPIYOR. VAL VENIS BİR SÜRE SONRA AYAĞA KALKIYOR, BRYAN KOŞUYA GEÇİYOR VE BUSAIKU YAPIYOR! BUSAIKU KNEE!

OLDU! OLDU! RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATIVERİYOR KENDİSİNİ. AMA SAYAN YOK!

iXBVet4zQfqSV.gif


BİR SANİYE! ARKA ALANDAN KOŞARAK GELEN BİR HAKEM VAR! STAGE'DE GÖRÜYORUZ SON SÜRAT KOŞUYOR! RİNGE GİRİYOR VE SAYIYOR!!

1... 2...

3!

Kazanan: Bryan Danielson

Screenshot-667.jpg


JBL: İmkansızı başardı!

BRYAN DANIELSON BAŞARIYOR! PGW ŞAMPİYONU VAL VENIS'I YENİYOR VE ROYAL RUMBLE'DA KEMERİN ORTADA OLDUĞU BİR MAÇTA ONUNLA GÜREŞME ŞANSI ELDE EDİYOR! Seyircilerden Danielson'a büyük destek geliyor. Bryan, başarmış olmanın verdiği mutluluk ve bir yandan da maçın yorgunluğundan dolayı gülerek yerde yatıyor. Sonrasında dizlerinin üstünde duruyor ve taunt'unu yapıyor. Seyirciler ona tezahüratlar atarken bir süre sonra aralarındaki ses uğultuya dönüyor. Resmen Danielson'a arkasını dönmesini söylüyorlar!

AVvXsEjVGYTtAJCj7oqUVsSyWcFyrsZJTli8pX8DO97bMxWB1mGtLDpfRt_tX-fjkQXjcQ5axQ86F2ruJ8XjJfeHfO2xy3NeQ80VL-5FDHAS8vJh2P3LJFt4HTzGVDot7qTSXNiDP1YiN5KJKgit67oLLtLRd3gOmsaHQoU0bwkAq-6tY8fyN3GdidoEqlpY=s320


DANIELSON KAFASINI ÇEVİRDİĞİNDE ARTIK ÇOK GEÇ- TYLER BATE'DEN ROLLING KAPO KICK! DANIELSON'I GAFİL AVLADI! ŞİMDİ ONUN YÜZÜNE DOĞRU YAKLAŞIYOR VE BAĞIRARAK KONUŞUYOR!

Tyler Bate: Asıl maçı unutma ezik adam! Royal Rumble maçını unutma! Çünkü benden kaçamayacaksın.

Bate şimdi yerde yatan ağabeyi Venis'e bakıyor ve resmen onun öcünü almış olmanın gururuyla köşelere çıkıyor. Gövde gösterisi yaptıktan sonra WrestleMania logosunu gösteriyor!

AVvXsEhS44uEEC17W8Gs8eNuK4t0lYzYeIC76NZDx_UDiAx7Dl5hcTrW2u0TQZcMT7X7gvQkqJcXaoiLRzczLK0n1Zv5m7Gz99Uy8AZGpcVNboqsb8Xe9oUqAoJjZepqkhIT-M5u8bpR70PuqI1_EmW889UvCXnis97FWaLG270Q8S5HlDHeZKgNIpTtraHy=s320


Michael Cole: Royal Rumble 2024'ün galibine mi bakıyoruz?

JBL: Bilemiyorum Michael, bilemiyorum!

Bate köşede logoyu göstermeye devam ederken seyircilerin çığlık çığlığa kalmasına neden olacak bir isim koşarak ringe giriyor!

f32f6786e86a55c49ab94acc8f36654d_1440_810.webp


BU JEFF HARDY! TYLER BATE'IN VE VAL VENIS'IN BİR ZAMANLARKİ HASIMI! Jeff, Bate köşelerden iner inmez yanında getirdiği sandalyeyi Bate'in kafasına fırlatıyor! Bate darbe yüzünden sersemlerken...

Sc6vr2.gif


Jeff onun karnına tekmeyi indiriyor ve Twist of Fate! Tyler Bate yerde! Seyircilerden inanılmaz bir destek var Hardy'e! Hardy, Bate'in başında ona bağırıyor.

Michael Cole: Bu gördüğümüz adam Royal Rumble'a 1 numaradan girecek. Buna rağmen Rumble'ı kazanırsa yer yerinden oynar.

JBL: Onu 1 numaradan sokan adam bu şirkette olduğu sürece dediğin şey çok zor!

Corner+Enzuigiri+Kick.gif


JBL BU LAFI ÖYLESİNE SÖYLEMİYOR ÇÜNKÜ ALBERTO DEL RIO DA KOŞARAK RİNGE GİRMİŞ BİR ŞEKİLDE JEFF'IN DÖNMESİNİ BEKLİYOR. O DÖNER DÖNMEZ ENZUIGIRI KICK'I HARDY'NİN KAFASINA İNDİRİYOR. HARDY CESET GİBİ YERE YIĞILIYOR. ŞİMDİ ALBERTO ONU KALDIRIP ÜST İPLERDEN ATIYOR. BU SIRADA RICARDO'NUN RİNGİN KENARINA ÇOKTAN GELDİĞİNİ VE ALBERTO'YU ALKIŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ. ALBERTO AĞIR ADIMLARLA TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR VE WRESTLEMANIA LOGOSUNA BAKIYOR!

7a67a-16668091767825-1920.jpg


Michael Cole: Mesaj verildi.

JBL: x3 geliyor Michael. Hem de çok fena geliyor!

Fakat seyircilerin arasından gelip Ricardo'yu yere seren birisi var. Bu Angelico! Alberto şok içerisinde ona bakarken Angelico girişe doğru bakıyor...


JBL: NE?

Michael Cole: MR. MONEY IN THE BANK GELİYOR!

2QkN2L.gif


AMA WES LEE SEYİRCİLERİN ARASINDAN ÇIKIYOR! MR. MONEY IN THE BANK CASH-IN İÇİN BURADA DEĞİL! KARŞI KÖŞELERDEN TAKLA ATARAK ALBERTO'YU İNDİRİYOR. ŞİMDİ ALBERTO'YU ENSESİNDEN TUTARAK KALDIRIYOR VE ÜST İPLERDEN ATIYOR!

JBL: Artık çantasını da bir deliden vahiy gelene kadar kullanmayacağına göre Rumble'ı kazanmak onun tek kurtuluş şansı.

Michael Cole: Deli demeyelim... Aziz Petrus bence Wes Lee'ye doğruları söylüyor.

Wes Lee, Alberto'yu "eleme" gösterisine devam ederken ona bağırarak ringe giren birisi var!

bqqNnX.gif


BU SOLE SURVIVOR VE AYNI ZAMANDA PURE ŞAMPİYONU JEY USO! WES LEE ONA KOŞAR KOŞMAZ USO'DAN SUPERKICK! WES LEE YERE YIĞILMADAN BİR DE SPEAR! JEY USO, WES LEE'Yİ YERE SERİYOR. RİNGİN DIŞINDAKİ ANGELICO HEMEN RİNGE GİRİYOR AMA JEY TAM ÇENESİNE SUPERKICK'I İNDİRİYOR, ANGELICO APRONDAN YUVARLANARAK AŞAĞI DÜŞÜYOR.

Michael Cole: Royal Rumble'da Tekke'yi yiyecek adam belli oldu!

JBL: Herife unvan yetmiyor anasını satayım. "Sole Survivor", "Pure Şampiyonu" ve 1 hafta sonra "Royal Rumble galibi"?

Jey iyice Rumble havasına girip yerdeki Wes Lee'yi üst iplerden atmayı düşünüyor. Fakat o şovunu yaparken giriş kısmından ilerleyip ringe girmiş ve durmadan kendisine bakan ismi fark ediyor!

parker-boudreaux-aew-1.jpg
Jey-Uso-WWE-2023.png


BU HARLAND! HİÇBİR ŞEY YAPMADAN, SADECE JEY'E KİTLENMİŞ BİR ŞEKİLDE. JEY, GÜLEREK ONA YAKLAŞIYOR VE ANİ BİR SUPERKICK VURUYOR!

7d63e-16884345716370-1920.jpg
Jey-Uso-Worried-Fear-Sad-Angry-Face-WWE-RAW-November-20-2023-WrestleFeed-App.jpg


AMA BİR SIKINTI VAR ÇÜNKÜ HARLAND YEDİĞİ TEKMEYE RESMEN SİNEK ÇARPMIŞ GİBİ TEPKİ VERİYOR. HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ, DURUŞUNU BİLE BOZMUYOR. JEY ŞOK İÇERİSİNDE, ARENA ŞOK İÇERİSİNDE. JEY ŞİMDİ TEDİRGİN BAKIŞLARLA ONA BAKIYOR VE TEKRAR ONA DOĞRU KOŞUYOR...

parker-boudreaux-clothesline.gif


HARLAND'DAN CLOTHESLINE, JEY HAVADA TAKLA ATIYOR.

Michael Cole: Bu çocukta bir gariplik var. Hiçbir harekete tepki vermiyor. Yüzüne demir levyeyle vursan halen dikilmeye devam edecekmiş gibi.

JBL: E o zaman Royal Rumble'ı alması en garanti isim diyebilir miyiz?

FAKAT JBL BU LAFI SÖYLER SÖYLEMEZ RİNGE GİREN O İSİM, HARLAND'I BACAKLARINDAN TUTUP DENGESİNİ KAYBETMESİNİ SAĞLAYARAK RİNGDEN DÜŞMESİNE NEDEN OLUYOR.

joe-gacy-november-10-a.jpg


BU JOE GACY! İNANILMAZ BİR POP GELİYOR İKİLİYE. AYLAR SONRA KARŞI KARŞIYALAR. HARLAND RİNGİN DIŞINDA ONA BAKIYOR AMA RİNGE GİRİP BİR ŞEY YAPMIYOR. GACY GÜLEREK ONA BAKARKEN HARLAND'IN ARKA ALANA GİDİŞİNİ İZLİYORUZ. FAKAT BİRDEN IŞIKLAR KAPANIYOR... JOE GACY NE OLDUĞUNU ANLAMAMIŞ HALDE ETRAFINA BAKINIRKEN GİRİŞTEN MOR DUMANLAR ÇIKIYOR... BİR HOLOGRAM VAR! ARENADA TANIDIĞIMIZ BİR SES YANKILANIYOR.

20170517_nxt_velvet--99da657c628382fc32d7bfe4bfed8555.jpg


2 7 N İ S A N ' D A K A R Ş I M D A O L
E M İ N O L B U S E F E R
U C U B E N E D E Ğ İ L
S A D E C E S A N A

D O K U N A C A Ğ I M

joe-gacy-wwe.gif


Işıklar geldiğinde Joe Gacy'nin sinirli bir şekilde girişe baktığını görüyoruz. Joe Gacy vs. Velveteen Dream, PGW World Televisİon Championship maçı artık resmi! Fakat bir gariplik var çünkü ışıklar açıldığından beri seyirciler çığlık çığlığalar. Bu çığlıkların nedeni ringde duran Joe Gacy değil!

20171010_nxt_dreamrush--b21a6ba6ec19cb0dc0f6f41274396ac1.jpg


VELVETEEN DREAM! IŞIKLAR AÇILDIĞINDAN BERİ VELVETEEN ONUN ARKASINDAYDI! KEMERİNİ YERE BIRAKIYOR VE ONU FARK EDEN JOE GACY'I KENDİNE ÇEKİP SIRTLIYOR, DREAM VALLEY DRIVER!

nxt-2018.11.07-Dream-1024x576.jpg


GACY YERDE HAREKETSİZ. FAKAT DREAM ÖFKESİNİ HALEN DİNDİREMİYOR. ŞİMDİ DREAM, GACY'NİN YÜZÜNE DOĞRU YAKLAŞIYOR VE ONU BOĞAZLAYARAK TELEVISION KEMERİNİ GÖSTERİYOR.

Velveteen Dream: Ucubene söyle, Royal Rumble'da bizim maçımız başladığında senin köşende olsun. Sahibine neler yapacağımı izlemesini istiyorum.

Dream'e seyircilerden inanılmaz bir destek var. Ayağa kalkıyor ve ringin dışında yatan tüm isimlere bakıyor. Ringde sadece o ve elindeki Television kemeri var. Dream gururla orada dururken RİNGİN ALTINDAN ÇIKAN BİRİSİ VAR!

Golden+Cross.gif
maxresdefault.jpg


GOLDUST! DREAM ONU FARK ETMİYOR BİLE. ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE RİNGE ATIYOR KENDİSİNİ VE DREAM'I ÇEVİRİYOR... GOLDEN CROSS!

Final+Cut.gif


AMA HINCINI ALAMIYOR. ÇÜNKÜ GEÇEN HAFTA YAŞANANLARDAN SONRA DREAM İLE OLAN MESELESİ APAYRI BİR SEVİYEDE! YERDE ACI İÇİNDE YATAN DREAM'I KALDIRIYOR VE TAM TELEVISION KEMERİNİN ÜSTÜNE DENK GELECEK BİR ŞEKİLDE FINAL CUT VURUYOR! FINAL CUT'I VURDU. DREAM ACI İÇİNDE BAĞIRIYOR. FAKAT GOLDUST HALEN ONU BIRAKMIYOR. ŞİMDİ DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKÜYOR VE...

tumblr_owwv66nYDp1wo1lvro1_500.gif
92105d95b51859e4-600x338.jpg


YERDEKİ DREAM'E DOKUNMAYA BAŞLIYOR? NE? YAVAŞÇA DREAM'IN VÜCUDUNA DOKUNUYOR.

JBL: BU ÜÇLÜNÜN ARASINDAKİ "DOKUNMA" HİKAYESİ ARTIK APAYRI BİR BOYUTA ULAŞTI!

ŞİMDİ GOLDUST, DREAM'E DOKUNMAYI BIRAKIYOR VE ONU KİLİDE ALIYOR... DROWNING IN DREAMS! GOLDUST, GEÇEN HAFTA DREAM'IN KENDİSİNE TATTIRDIĞI İLACI ONA TATTIRIYOR! DREAM ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALIYOR. GOLDUST, DROWNING IN TEARS'I HİÇ OLMADIĞI KADAR SERT BİR ŞEKİLDE SIKIYOR. EN SONUNDA DREAM BİLİNCİNİ KAYBETMEDEN KİLİDİ BIRAKIYOR!

20140804_Goldust_GOTN_v1.gif
Dream.jpg


Dream yerde acı içinde kıvranıyor. Goldust sürünerek onun yanından geri geri gidiyor... PGW kemerinin kaderiyle başlayan bu ana olay, Royal Rumble maçının katılımcılarının şovuyla ve finalde Television kemeri etrafındaki destansı hikayenin son perdesiyle noktalanıyor. Goldust, Rumble öncesi ayakta kalan tek adam olurken kameralar kapanıyor.

PGW PAYBACK #32
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account