Bloodline senaryoya göre şirketten defedilmesi gereken bir kanserdi ve bu maç da son şanstı. Bloodline veya Roman Reigns tarafından rezil/mağdur edilmiş herkes de intikam için bu anı kollamış işte arkadaşlar. Daha ne kadar alakalı olabilirdi bilmiyorum. Geçen seneki maçın aynısını falan mı izlemek istiyordunuz anlamadım açıkçası. Cena hem Roman'a hem Solo'ya yenilmişti, rezil rüsva olmuştu Bloodline yüzünden. Undertaker'ın WM'de onu yenip "this is my yard now" diyen Roman ile kapanmamış bayağı büyük bir hesabı vardı ve WM'nin final bossu her zaman Undertaker olduğu için Rock'a karşı da vereceği bir mesajı vardı. Jey'i de açıklamaya gerek yok herhalde.
Shield kıyafetine bile kızılmış. Roman 10 sene önceki ihanetle hala yüzleşemediği için o günün intikamını almaya kalktı, sırf o kıyafeti gördüğü ve o müziği duyduğu için. Seth bunu Roman ile kemer maçına çıktığında da yapmıştı. Nitekim bugün sonuç verdi, 10 sene önceki ihanetin intikamını alacağım diye kemeri kaybetti Roman. RAW şovlarından birinde direkt Cody'nin "shieldı" olacağını da söylemişti. Ne alaka krizinize verilecek çok basit cevaplar var aslında anlayacağınız üzere.
Güzelliğini övdüğünüz eski dönemlerde müdahalesiz biten maç bulmanın zorluğunu da biliyorsunuzdur muhtemelen, o dönemleri o kadar sevdiğinize göre bayağı izlemişsinizdir. Dün yaşanan her şeyin hikayede bir karşılığı var. Benimle güreş konusunda beş dakika konuşan herhangi biri de normalde WWE bookingini savunmak için üç paragraf yazı yazmayacağımı bilir muhtemelen. Hayat bana bunu da yaşattı vallahi.
Dün gece çok güzel bir şey izledik, bu kadar negatif basılacak bir şey gördüğümüzü düşünmüyorum. Cody dümdüz bir maçla kemeri almış olsa hepimiz bir şeylerin eksik olduğunu hissedecektik. Biraz da akıntıya kapılmak lazım şöyle olaylarda.