CM Punk Bu Kez Ospreay'e Sallamış

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ortalık yansın zaten de yaslanıp izleyelim. Bu hafta hiç olmadığı kadar taş attı WWE, hata yaptıkları kısım senenin en büyük haftasonunda IWC'nin odağının WrestleMania'dan kayması oldu. Dönütlerin cingenliğini Çarşambadan itibaren izlemeye başlarız.
WM XL dönüm noktası oldu her anlamda. Büyük olaylar gelecek buna eminim. Dediğin gibi arkamıza yaslanır keyifle izleriz.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ex-WWE güreşçileri şirkete sallarken de durum tam olarak böyleydi zaten, muhabir sorar güreşçi cevaplar bunu anlatmaya çalıştığım çok oldu benim de ama bu farkındalığın karşılıklı olmaması sıkıntı zaten. Bu arada eğer kaçırmadıysam aylardır AEW tarafından atılmış herhangi bir taşa denk gelmedim ben.
Ben WWE’ye sallayan güreşçilere tek bir laf etmediğim için içim rahat.

AEW’den ayrılana kadar yapılan mobinge say Murat. Adam sustukça “Punk şöyle kötü insan, böyle sevilmiyor” diye haber girdirdi malum ekip. Atalarımız “alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” demiş. Adam ağzını bir kere açtı, ardlarının yanıklığından bütün bir Dynamite’ı Punk’a sallamak için kullandılar. Şu noktada sadece acıyorum. Gerçekten WWE’ye alternatif olabilecek bir şirketten bir hobi projesine dönüştüler.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Ben WWE’ye sallayan güreşçilere tek bir laf etmediğim için içim rahat.

AEW’den ayrılana kadar yapılan mobinge say Murat. Adam sustukça “Punk şöyle kötü insan, böyle sevilmiyor” diye haber girdirdi malum ekip. Atalarımız “alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” demiş. Adam ağzını bir kere açtı, ardlarının yanıklığından bütün bir Dynamite’ı Punk’a sallamak için kullandılar. Şu noktada sadece acıyorum. Gerçekten WWE’ye alternatif olabilecek bir şirketten bir hobi projesine dönüştüler.
McMahon'ın AEW'a karşı stratejik olarak yaptığı en iyi şey asla karşılık vermeyip AEW'a odak sağlamamasıydı. Hunter döneminde bunun böyle olmayacağını bu hafta iyice görmüş olduk, ateşe ateşle karşılık verecekler ve bunun uzun vaadede AEW'nun yararına olacağını düşünüyorum. Düşmanlaştırıp doğal rakip olarak görmeye başlarlarsa AEW'a rant da sağlarlar ki bence şirketin en başından beri istediği şey buydu. Bundan sonrasını oturur keyifle izleriz yani.

Bunları söyleme sebebim 'WWE'ye alternatif olabilecek bir şirket' sıfatından hala vazgeçmemiş olmam.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
McMahon'ın AEW'a karşı stratejik olarak yaptığı en iyi şey asla karşılık vermeyip AEW'a odak sağlamamasıydı. Hunter döneminde bunun böyle olmayacağını bu hafta iyice görmüş olduk, ateşe ateşle karşılık verecekler ve bunun uzun vaadede AEW'nun yararına olacağını düşünüyorum. Düşmanlaştırıp doğal rakip olarak görmeye başlarlarsa AEW'a rant da sağlarlar ki bence şirketin en başından beri istediği şey buydu. Bundan sonrasını oturur keyifle izleriz yani.

Bunları söyleme sebebim 'WWE'ye alternatif olabilecek bir şirket' sıfatından hala vazgeçmemiş olmam.
Bu referansları sen ben anlıyoruz, seyircinin büyük çoğunluğu için hiçbir anlamı yok. IWC’nin anlayacağı birkaç makaradan (MMA Hour’u dışarıda tutuyorum. Orada şahsi yaşanmışlığı var iki adamın) ciddi sataşma çıkarmak baya ezik bir davranış. AEW bu yüzden hiçbir zaman ciddi bir şirket olmayacak. Zaten 5 senede net gelir elde etmemiş, Tony Khan’ın harcayacak sınırsız parası olduğu için çarklarını döndürebilen bir şirketten bahsediyoruz. Komik olmayalım.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Bu referansları sen ben anlıyoruz, seyircinin büyük çoğunluğu için hiçbir anlamı yok. IWC’nin anlayacağı birkaç makaradan (MMA Hour’u dışarıda tutuyorum. Orada şahsi yaşanmışlığı var iki adamın) ciddi sataşma çıkarmak baya ezik bir davranış. AEW bu yüzden hiçbir zaman ciddi bir şirket olmayacak. Zaten 5 senede net gelir elde etmemiş, Tony Khan’ın harcayacak sınırsız parası olduğu için çarklarını döndürebilen bir şirketten bahsediyoruz. Komik olmayalım.
Bu kıvılcım referanslar karşılıklı hale gelirse harlanır ve IWC dışına çıkacaktır zamanın WCW-WWF göndermeleri gibi daha açık hale gelir. Zaten IWC bu kadar yumuşak kıçlı olup ota boka tepki göstermeseydi çoktan gelirdi, ama harlanmış belli bir alevden sonra negatif IWC tepkilerini umursamayacak hale geldiler, All In kayıtlarını yayınlama kararının IWC tarafında 'PrOfesYoneLLiK DıŞı' tepkisi alacağını bile bile yapıyorlar mesela.

Çark konusunda da yanlışın var, ben bu şirketin ekonomisiyle son ilgilendiğimde, hem kanalın hem Khan ailesinin en kârlı projesi olmaya devam ediyordu. Zaten eksi üstüne eksi yazsalar Okada ve Mercedes'e zibilyon saymazlardı. Her ne kadar para sınırsız gibi görünse de en nihayetinde bir iş yani bu da, ki daha Streaming Service işine girecekler.

Onu da geçtim zaten aksi olsa çoktan 800 IWC hesabı şartellerini kapattırmıştı şirketin. Her sene Discovery'nin CEO'su değişsin de güreş sevmeyip Dynamite'ı iptal ettirsin diye haber kovalayan yamyamlar var burada, ekonomik olarak stabil olmasalar bunun yangını Roma'yı tekrar yakardı.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu kıvılcım referanslar karşılıklı hale gelirse harlanır ve IWC dışına çıkacaktır zamanın WCW-WWF göndermeleri gibi daha açık hale gelir. Zaten IWC bu kadar yumuşak kıçlı olup ota boka tepki göstermeseydi çoktan gelirdi, ama harlanmış belli bir alevden sonra negatif IWC tepkilerini umursamayacak hale geldiler, All In kayıtlarını yayınlama kararının IWC tarafında 'PrOfesYoneLLiK DıŞı' tepkisi alacağını bile bile yapıyorlar mesela.

Çark konusunda da yanlışın var, ben bu şirketin ekonomisiyle son ilgilendiğimde, hem kanalın hem Khan ailesinin en kârlı projesi olmaya devam ediyordu. Zaten eksi üstüne eksi yazsalar Okada ve Mercedes'e zibilyon saymazlardı. Her ne kadar para sınırsız gibi görünse de en nihayetinde bir iş yani bu da, ki daha Streaming Service işine girecekler.

Onu da geçtim zaten aksi olsa çoktan 800 IWC hesapı şartellerini kapattırmıştı şirketin. Her sene Discovery'nin CEO'su değişsin de güreş sevmesin diye haber kovalayan yamyamlar var burada, bunun yangını Roma'yı tekrar yakardı yani.
Samimi olsalardı All In kayıtlarını ilk gün yayınlayıp haklılığını şirket ortaya koyardı. Onun yerine Punk ve Ace babaya All Out’da yaşanan kavga için NDA imzalatıp dünyanın parasını verdi adamlara. Gerçekleri söyledikten sonra zorlarına gidince yayınlamak tabii ki profesyonellik dışı. Steven P. New’a daha fazla tazminat için dosya vermekten ileriye gidemezler.

Brüt gelir olarak Khanların en başarılı projesi olduğu doğru. Ancak net getiri olarak durum böyle değil. Bu hesapları bir gazeteci internette paylaşmıştı. Bulursam sana atayım, çetele çetele bakarsın.

Okada ve Mercedes’e para vermesi bu tartışmada önemsiz. Adamın babası dünyanın en zengin 163. insanı… Gerçi bu işe başlamadan önce dünyanın en zengin 40. insanıydı. 🤡

IWC’nin gerçek dünyada en ufak etkisi yok. 800 değil 8000 hesap da olsa iş dünyasına etki etmez. Discovery’nin CEO’su güreş sevdiği için değil, güreş en ucuz TV programı olduğu için tercih ediyor. Garanti izleyeni de varken niye riske girsin ki adamlar?

Ezcümle, ne olup ne biteceğini zaman içerisinde göreceğiz. Punk konusunda ben haklı çıktım. Adam WWE’ye geldiğinden beri tek bir sorun yok ve şirkete para kazandırıyor. Öte yandan AEW hiç olmadığı kadar kötü durumda, şovlarında eziklikten Punk’ı hala ağızlarında sakız yapıyorlar. Umarım alternatif konusunda sen haklı çıkarsın. Her ne kadar artık izlemesem de sektörde ciddi bir alternatif herkesin işine gelir. Bunu da zamanla göreceğiz.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Samimi olsalardı All In kayıtlarını ilk gün yayınlayıp haklılığını şirket ortaya koyardı.
İhtiyacı var mıydı ki...

Okada ve Mercedes’e para vermesi bu tartışmada önemsiz. Adamın babası dünyanın en zengin 163. insanı… Gerçi bu işe başlamadan önce dünyanın en zengin 40. insanıydı. 🤡
Bunu örnek olarak gösterme sebebim bunun en nihayetinde bir iş olduğu ve başarılı bir iş adamının ölü bir projeye ısrarla büyük yatırım yapmaya devam etmeyecek olmasıydı.

IWC’nin gerçek dünyada en ufak etkisi yok. 800 değil 8000 hesap da olsa iş dünyasına etki etmez. Discovery’nin CEO’su güreş sevdiği için değil, güreş en ucuz TV programı olduğu için tercih ediyor. Garanti izleyeni de varken niye riske girsin ki adamlar?
Discovery örneğimi yanlış anladın, IWC yangını Discovery'e şovu iptal ettirsin diye yapıyor demedim. Discovery CEO değiştirdiğinde 'Aha bu kesin AEW iptal ettirir' diye bir hikaye uydurup dezonformasyon yapacak kadar hayvan bu adamlar demek istedim. Yani en ufak kasiste böyle bir hayvanlık yapan adamlar ortada kötüye giden bir ekonomi olsa ortalığı 56 yapardı.

Umarım alternatif konusunda sen haklı çıkarsın. Her ne kadar artık izlemesem de sektörde ciddi bir alternatif herkesin işine gelir. Bunu da zamanla göreceğiz.
AEW'nun iyiye gitmesi güreşin, hatta WWE'nin dahi işine gelir ki benim umudum o yönde. Hayırlısı olsun diyelim. 🤙

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
İhtiyacı var mıydı ki...
Vardı bu arada. Ben hala All Out'daki olayı yürüten 3. partinin kamuyu aydınlatmak için yayınlayacağı duyuruyu beklerken 1 sene sonra adamların NDA imzalayıp Punk ve Steel'ı susturduğunu öğrendik. Punk bunların kocası olana kadar da All In kaydını da kendilerine sakladılar. Ortada kendileri tarafından yapılan bir yanlış olmasa kimse bu kadar üstünü örtmeye uğraşmaz hocam.

Yani şahsen ben böyle düşünüyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: