CM Punk Bu Kez Ospreay'e Sallamış

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Kanka sen benim dediğim şeyle arasındaki bağlantıyı anlamıyorsun. Cody'nin taht parçaladığı zaman bile vay be ne iyi olay lan demiş birisiyim ama Tony Khan gibi şirketin sahibi bir adamın ALL IN footage yayınlayacağım demesi bana garip kaçıyor. Hatta seninle izlerken Cody'nin YB göndermesine de coşmuştuk. Bunlar güzel şeyler ama şirket sahibi dediğin birisinin bunu yapması komik geliyor bana. Önce otursun düzgün şov yazmayı ve profesyonel olmayı öğrensin.
Beratcım ALL IN footage damdan düşüp hop hadi yayınlayak reyting olsun diye yayınlanmıyor Punk'ın podcaste bulunduğu ithamlara cevap olarak yayınlanıyor.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Beratcım ALL IN footage damdan düşüp hop hadi yayınlayak reyting olsun diye yayınlanmıyor Punk'ın podcaste bulunduğu ithamlara cevap olarak yayınlanıyor.
Tony Khan'ın bu adamı iplememesi lazım. Anlatmak istediğim tam olarak bu aslında.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Gazeteci sordu, Punk kendiliğinden oraya girmedi. Ortada kuyruk acısı yapılacak bir mevzu yok. İşine devam etmeyip Punk’a hala sataşan AEW tarafı. Ancak onların da gerçek bir şirket olmadığını Phil baba söyledi, artık o gözle bakmıyoruz.
Ex-WWE güreşçileri şirkete sallarken de durum tam olarak böyleydi zaten, muhabir sorar güreşçi cevaplar bunu anlatmaya çalıştığım çok oldu benim de ama bu farkındalığın karşılıklı olmaması sıkıntı zaten. Bu arada eğer kaçırmadıysam aylardır AEW tarafından atılmış herhangi bir taşa denk gelmedim ben.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Tony Khan'ın bu adamı iplememesi lazım. Anlatmak istediğim tam olarak bu aslında.
Eğer bu konudaki mevzu gibi ya da dünkü Triple H'in Ospreay'e sallaması gibi küçük dokundurmalar olsaydı mevzu bu kadar büyütülmez yine küçük göndermeyle karşılık verilir bu döngü böyle devam ederdi ki sektörün içinde de olması gerekiyor zaten bunlar. Fakat durum burada farklı, podcastte CM Punk göndermede bulunmuyor alenen hakaret ve ithamlarda bulunuyor, şirket sahibi olarak böyle bir şeye sessiz kalmamasını eleştiremem ben.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Eğer bu konudaki mevzu gibi ya da dünkü Triple H'in Ospreay'e sallaması gibi küçük dokundurmalar olsaydı mevzu bu kadar büyütülmez yine küçük göndermeyle karşılık verilir bu döngü böyle devam ederdi ki sektörün içinde de olması gerekiyor zaten bunlar. Fakat durum burada farklı, podcastte CM Punk göndermede bulunmuyor alenen hakaret ve ithamlarda bulunuyor, şirket sahibi olarak böyle bir şeye sessiz kalmamasını eleştiremem ben.
Gönderme olayına laf etmiyorum zaten tabii ki olacak biz forumlar bile yapıyoruz arada yani. Ben zamanında AEW tarafından HHH ve Vince'e defalarca hakaret ve ithamlar geldiğini hatırlıyorum. Özellikle yeni şovlara başladığı dönem olması lazım. Vince biraz absürt bir örnek oldu ama anladın ne demek istediğimi.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Gönderme olayına laf etmiyorum zaten tabii ki olacak biz forumlar bile yapıyoruz arada yani. Ben zamanında AEW tarafından HHH ve Vince'e defalarca hakaret ve ithamlar geldiğini hatırlıyorum. Özellikle yeni şovlara başladığı dönem olması lazım. Vince biraz absürt bir örnek oldu ama anladın ne demek istediğimi.
Ben herhangi bir AEW güreşçisinin alenen WWE'ye hakaret ettiğini hatırlamıyorum. Eleştirenler oldu tabii ama üstü kapalı göndermelerden ya da taştaş geçmelerden öteye gittiği tek an TK'in McMahon'a (yine üstü kapalı) tacizci ithamında bulunması idi ki bunun gerçek olduğunu da öğrendik zaten.

İşin IWC kısmında ironik olan bu üstü kapalı göndermelerden rahatsız olan fanların neredeyse hepsinin gönderme işinin babası olan DX ekibinin üyesi Triple H'in fanı olması. Antipatik bulunan Young Bucks, DX'in yaptığından fazlasını yapmadı hiç.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben herhangi bir AEW güreşçisinin alenen WWE'ye hakaret ettiğini hatırlamıyorum, üstü kapalı göndermelerden öteye gittiği tek an TK'in McMahon'a (yine üstü kapalı) tacizci ithamında bulunması idi ki bunun gerçek olduğunu da öğrendik zaten.

İşin IWC kısmında ironik olan bu üstü kapalı göndermelerden rahatsız olan fanların neredeyse hepsinin gönderme işinin babası olan DX ekibinin üyesi Triple H'in fanı olması. Antipatik bulunan Young Bucks, DX'in yaptığından fazlasını yapmadı hiç.
Yine bana göre yanlış. WWE'den kimseyi akladığım falan yok ayrıca bunu WWE'de yapsa dalga geçerdim. Ben sadece senin WWE yapınca laf edip AEW yapınca laf etmeyişinden tartışmayı başlattım. Sana göre ise ben tam tersiyimdir.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Yine bana göre yanlış. WWE'den kimseyi akladığım falan yok ayrıca bunu WWE'de yapsa dalga geçerdim. Ben sadece senin WWE yapınca laf edip AEW yapınca laf etmeyişinden tartışmayı başlattım. Sana göre ise ben tam tersiyimdir.
Ben AEW yapınca laf edip, WWE yapınca alkışlayanlara laf ediyorum.

Bu sektörden en çok haz aldığım durumlar bu göndermeler olmuştur her zaman, ekteki konuyu bu şekilde açma sebebim Punk'ı göndermesinden dolayı ayıplamak değil, AEW gönderme yaptığında ayıplayanların tepkisini görmek.

Yine de podcastte Punk'ın alenen sallamasını usüle uygun bulmuyorum. AEW'nun buna olan tepkisinin profesyonellik dışı bulanları anlıyorum fakat işleri çirkinleştiren ve basitleştiren ve inatla devam ettiren taraf Punk'ın kendisi. Bu ithamlara yanıtı taştaş geçerek göndermelerle veremezsin.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben AEW yapınca laf edip, WWE yapınca alkışlayanlara laf ediyorum.

Bu sektörden en çok haz aldığım durumlar bu göndermeler olmuştur her zaman, ekteki konuyu bu şekilde açma sebebim Punk'ı göndermesinden dolayı ayıplamak değil, AEW gönderme yaptığında ayıplayanların tepkisini görmek.

Yine de podcastte Punk'ın alenen sallamasını usüle uygun bulmuyorum. AEW'nun buna olan tepkisinin profesyonellik dışı bulanları anlıyorum fakat işleri çirkinleştiren ve basitleştiren ve inatla devam ettiren taraf Punk'ın kendisi. Bu ithamlara yanıtı taştaş geçerek göndermelerle veremezsin.
Tamamdır anladım seni. Tepkini anlıyorum seninle daha dün konuştuğumuz için kendime sandım ve açıkladım. Tony Khan ise ortalığı daha çok karıştıracaktır. Punk gibi bir adamı susturamazsın.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Tamamdır anladım seni. Tepkini anlıyorum seninle daha dün konuştuğumuz için kendime sandım ve açıkladım. Tony Khan ise ortalığı daha çok karıştıracaktır. Punk gibi bir adamı susturamazsın.
Ortalık yansın zaten de yaslanıp izleyelim. Bu hafta hiç olmadığı kadar taş attı WWE, hata yaptıkları kısım senenin en büyük haftasonunda IWC'nin odağının WrestleMania'dan kayması oldu. Dönütlerin cingenliğini Çarşambadan itibaren izlemeye başlarız.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: