CM Punk Bu Kez Ospreay'e Sallamış

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Oğlum WrestleMania haftası yersiz ve alakasız bir MMA podcastinde ben mi salladım şirkete ne kör adamsın sen?
Punk'ın bu hareketlerine alışığız AEW dönemi WWE'ye sallarken KRAL YİNE SAPLIYOR çekiyordun. O zaman niye gıkın çıkmıyordu? #arşivunutmaz

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Oğlum WrestleMania haftası yersiz ve alakasız bir MMA podcastinde ben mi salladım şirkete ne kör adamsın sen?
Dayı adam durduk yere “AEW’in anasını şöyle belledim” mi dedi? Aylardır bu adam basına tek bir şey söylemedi. Elite tarafı gibi de Meltzer’e Alvarez’e gizliden hikaye de aktarmadı. Ariel de bu yüzden adamın ne yaşadığını merak edip sordu.

Sevdiğin şirketin ne kadar dandik olduğunu öğrenmek canını sıkmıştır ancak bu kadar da uğraşmayın be abicim!

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Punk'ın bu hareketlerine alışığız AEW dönemi WWE'ye sallarken KRAL YİNE SAPLIYOR çekiyordun. O zaman niye gıkın çıkmıyordu? #arşivunutmaz
Ben sallama işine her zaman okeydim zaten ama AEW salladığında 'Niye işine bakmıyorlar, WWE'yi dillerinden düşürmüyorlar' diyen elemanlar şu an WWE SAPLIYOR çekiyor. Punk'ın aksine ben iki yüzlü olmadım hiç, daha dün ALL IN footage'ı yayınlama muhabbetinde gömüldü şirket.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Dayı adam durduk yere “AEW’in anasını şöyle belledim” mi dedi? Aylardır bu adam basına tek bir şey söylemedi. Elite tarafı gibi de Meltzer’e Alvarez’e gizliden hikaye de aktarmadı. Ariel de bu yüzden adamın ne yaşadığını merak edip sordu.

Sevdiğin şirketin ne kadar dandik olduğunu öğrenmek canını sıkmıştır ancak bu kadar da uğraşmayın be abicim!
Zaten derdim AEW'e sallaması değil ben severim kaosu ama IWC'nin ikiyüzlülüğü ayar ediyor beni. Çünkü benzer podcastlerde ex WWE güreşçileri WWE'ye salladığında sayfalarca gömülüyordu ama aynı olayı Punk yaptığında kral saplıyora döndü mevzu.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben sallama işine her zaman okeydim zaten ama AEW salladığında 'Niye işine bakmıyorlar, WWE'yi dillerinden düşürmüyorlar' diyen elemanlar şu an WWE SAPLIYOR çekiyor. Punk'ın aksine ben iki yüzlü olmadım hiç, daha dün ALL IN footage'ı yayınlama muhabbetinde gömüldü şirket.
Kanka sen benim dediğim şeyle arasındaki bağlantıyı anlamıyorsun. Cody'nin taht parçaladığı zaman bile vay be ne iyi olay lan demiş birisiyim ama Tony Khan gibi şirketin sahibi bir adamın ALL IN footage yayınlayacağım demesi bana garip kaçıyor. Hatta seninle izlerken Cody'nin ELITE göndermesine de coşmuştuk. Bunlar güzel şeyler ama şirket sahibi dediğin birisinin bunu yapması komik geliyor bana. Önce otursun düzgün şov yazmayı ve profesyonel olmayı öğrensin.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Zaten derdim AEW'e sallaması değil ben severim kaosu ama IWC'nin ikiyüzlülüğü ayar ediyor beni.
Gazeteci sordu, Punk kendiliğinden oraya girmedi. Ortada kuyruk acısı yapılacak bir mevzu yok. İşine devam etmeyip Punk’a hala sataşan AEW tarafı. Ancak onların da gerçek bir şirket olmadığını Phil baba söyledi, artık o gözle bakmıyoruz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: