RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟏 "𝘋𝘖𝘒𝘜𝘕𝘔𝘈!"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,405
PG Nakit
0
dlfp2gu.png


PAYBACK #31
12 Nisan Cuma, 23:00 - C
Charleston Coliseum

Charleston, WV

PAYBACK #31'DE BİZİ NELER BEKLİYOR?

9Qobhgx.png


1- Losers Enter Royal Rumble 2024 at #1: Alberto "El Patron" Del Rio vs. Jeff Hardy

2- Mr. Berto, PGW'nin sorunlarını çözmeye devam ediyor... Cody Rhodes ile ne konuşacaklar?

e3K7zWU.png


3- Bu sefer HIV Zeke değil, "Sole Survivor" Jey Uso, Pure Championship için bir open challenge yapıyor!

4- Arka alandaki Royal Rumble giriş sırası çekme kutusu olay oldu! Sıralar belli oluyor!

5- Mr. Money in the Bank'in başına bela olacak gibi görünen "Tekke" nasıl bir yer? Ya da bir yerden çok... Tekke bulaşıcı bir hastalık mı?

aXmTdNv.png


6- Television Championship (Main Event)
Velveteen Dream (c) vs. Goldust w/ Joe Gacy

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #31 BAŞLIYOR!


Entrance+2.gif


Michael Cole: Demek Royal Rumble'ın gidişatını belirleyecek maçla başlıyoruz.

JBL: Gidişatını değil, direkt galibini belirleyecek maç diyebiliriz Cole!

Alberto "El Patron" Del Rio! Siyah atkısıyla şovu açarak boy gösteriyor! Civil War'dan sonra pek konuşulmasa da aslında o gecenin gizli kahramanıydı. Patron, bir başka patronu buradan gönderdi ve ringe ilerliyor. Bir ana kemeri iki kez eline geçiren tek güreşçi olma özelliğini taşıyarak bu maça çıkıyor. Eğer üçüncüyü istiyorsa, bu maçı alıp Royal Rumble'a #1 girmemek zorunda! Turnbuckle'a çıkıp tauntlar atarken rakibini beklemeye koyuluyor.


Entrance+1.gif


Ve... Jeff Hardy! Eski PGW şampiyonu, Tyler Bate zaferinden sonra kendini ana kemer potasına atmak istiyor. Civil War'da yer almamasından onun savaşlardan artık haz etmediğini, sadece kendi için savaşma kararı aldığını anlamıştık. Royal Rumble maçına #1 girmek onun için de büyük bir hayal kırıklığı olabilir! Bunun bilincinde olarak ringe ilerliyor ve Alberto'nun karşısına dikilip zilin çalmasını bekliyor. Hakem zili çalıyor ve PAYBACK #31 BU MAÇLA BAŞLIYOR!

Losers Enter Royal Rumble at #1
Alberto" El Patron" Del Rio vs. Jeff Hardy


Enzuigiri+Kick+to+the+Corner.gif


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Jeff, Alberto'yu köşede doğru götürüyor orada bir süre sıkıştırıyor. Hakem ikiliyi ayırıyor. Jeff ayrıldığı sırada Alberto bunu fırsata çevirip bir tokadı oturtuyor! Jeff sinirleniyor! İkili tekrar ringin etrafını dönüyor. Bir Elbow And Collar Tie Up daha! Alberto hızla Jeff'in arkasına geçiyor. Headlocka alıyor. Fakat Jeff Alberto'nun koltuk altından sıvışarak kurtuluyor ve kolundan kitliyor. Ensesine bir tokat atıyor. Alberto arkasını dönüyor ikili ringin etrafını bir kez daha dönüyor. Sonrasında bir kez daha Lock Up için birbirlerine yaklaşıyorlar. Jeff hızla Alberto'nun kolunun altından geçip arkasından headlocka alıyor. Alberto, Jeff'i iplere atıyor. Jeff iplerden sekerek bir Shoulder Block. Sonrasında iplerden tekrar sekiyor. Alberto yere yattı. Jeff üstünden atlayıp iplerden sekiyor. Alberto gelişine bir hip toss yapmak istiyor fakat Jeff bunu tersine çeviriyor. Alberto sersemleyerek kalkıyor. Sonrasında birde Arm Drag. Ardından bacaklarından çekiyor ve Leg Drop! Fakat hayır Alberto bacaklarıyla sert bir şekilde Jeff'i üstünden itiyor! Jeff geri geri ring dışına fırlıyor. Jeff aprona tırmanarak tekrar girmek istiyor fakat Alberto iplerin arasından sağlam bir Enzuigiri!

Jeff kafasını tutarak yerde acı içinde kıvranıyor. Alberto ringden çıkıyor. Jeff'in üstüne çıkıyor ve üst üste yumruklar vuruyor. Sonrasında saçından tutarak kaldırıyor ve Jeff'i çelik merdivenlerin oraya taşıyor. Kafasını çelik merdivenlere vuruyor fakat Jeff bunu tersine çeviriyor. Alberto'nun kafasını çelik merdivene çakıyor! Sonrasında birde aprona çakıyor. Ardından spiker masasına doğru götürüyor. Spiker masasının üstünde üst üste yumruklar vuruyor! Ardından kolundan tutuyor ve hızla çelik merdivene fırlatıyor! Alberto çok sert çarpıyor! Jeff ringe girip çıkıyor ve count outı sıfırlıyor. Ardından ringe tekrar girip top rope'a çıkıyor. Alberto yorgun bir şekilde kalkıyor. Jeff üstüne Crossbodyle uçuyor! Jeff hızla ayaklanıyor ve biraz sallanıp taunt atıyor. Sonrasında Alberto'yu kaldırıyor ve çelik merdiveni Alberto'nun önüne kuruyor. Geri geri çekiliyor. Sonrasında hızla koşarak çelik merdivenin üstünden Alberto'ya uçuyor! Ardından Alberto'yu kaldırıyor ve ringe atıyor. Sonrasında hızla ringe giriyor. Alberto sallanarak kalkıyor. Jeff hızla Twist Of Fate! Fakat hayır! Alberto bundan kurtuluyor ve Jeff'i hızla ringposta fırlatıyor! Jeff bodoslama ringpostun demirine tosluyor! Alberto onu oradan çekip alıyor ve Bridging German Suplex! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Jeff'i oradan chinlocka alıyor! Jeff acıyla kalkmaya çalışıyor! Bir süre sonra başarılı oluyor! Alberto'nun karnına üst üste yumruklar! Ardından hızla iplerden sekiyor. Alberto gelişine bir big bootu koyuyor! Jeff sersemleyerek kalkıyor. Ardından bir tane de Tilt A Whirl Backbreaker! Sonrasında hızla kaldırıyor ve Cross Armbreaker!

Mule+Kick.gif


Fakat Jeff bundan kurtuluyor ve School Boy Roll Up! 1.. 2.. Kickout! Jeff bir anda Alberto'nun bacaklarından kavrıyor ve Leg Drop! Sonrasında ters takla atarak kalkıp Front Dropkicki çakıyor! Sonrasında Alberto'nun üstüne sürünüp tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout! Jeff ipe doğru sürünüyor. İpleri tutarak kalkıyor. Alberto'yu bacaklarından tutuyor ve köşeye çekip Catapult! Ardından hızla kalkıyor ve iplerden sekiyor. Fakat Alberto Back Body Drop şeklinde aprona yolluyor. Alberto hızla Jeff'in suratına bir yumruk geçiriyor! Ardından hızla ring dışına çıkıyor. Jeff'i tutarak bariyerlere doğru fırlatıyor! Orada üst üste stomplar vuruyor! Sonrasında kaldırıyor ve ringe sokuyor. Fakat kafasını ring dışında sabitliyor ve oradan bir big bootu çakıyor. Sonrasında ringe giriyor. Jeff sallanarak kalkıyor. Alberto hızla bir clothesline. Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Alberto hızla Jeff'in kafasına kafasına yumruklar atıyor! Sonrasında köşeye geçiyor ve Superkick hazırlığı yapıyor. Jeff acı içinde kalkıyor. Alberto hızla bir Superkick fakat Jeff bundan eğiliyor! Alberto arkasını dönüyor Jeff bir tekme sallıyor. Alberto bu tekmeyi tutuyor. Jeff Mule Kick! Alberto sırtını köşeye tosluyor. Jeff koşarak bir Corner Clothesline! Ardından köşede üst üste stomplar. Alberto köşeye oturuyor. Jeff Hardyac Arrest! Ardından Top Rope'a çıkıyor! Taunt atıyor ve Leg Drop!

Fakat Alberto bundan kaçıyor! Jeff boşa atlıyor! Alberto ring dışına çekiliyor. Jeff'i de tutup ring dışına çekiyor. Jeff'i kaldırıyor ve spikerlerin üstüne doğru fırlatıyor! Ardından spiker masasını açıyor. Ringe girip count outı sıfırlıyor. Jeff'i spiker masasının tepesine çıkartıyor ve kaldırıyor. Jeff spiker masasının üstünde Alberto'ya üst üste yumruklar! Ardından Alberto'nun üstüne doğru koşuyor ve ikisi birden diğer spiker masasına uçuyorlar! Masa kırıldı! Masa kırıldı! İkisi de yerde! Hakem count outı saymaya devam ediyor! 4-5-6-7-8- İkisi de tüm güçleriyle ayaklanıyor. 9- son anda ikisi de ringe giriyor! Birbirlerine tutunarak kalkıyorlar. Alberto bir yumruk! Jeff'ten de bir yumruk! Alberto'dan bir yumruk daha! Jeff'ten bir yumruk daha! İkili hızla yumruklaşmaya devam ediyor! Yumruklaşma yarışını Jeff kazanıyor ve üst üste seri yumruklarla Alberto'yu sersemletiyor! Alberto, Jeff'i üstünden itiyor fakat Jeff bir gut kick! Sonrasında tutuyor ve Twist Of Fate! Fakat hayır! Alberto bundan kurtulup Backstabber! Jeff acı içinde yerde kalıyor! Alberto, Jeff'i Back Suplex pozisyonunda kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Kafasına üst üste yumruklar! Sonrasında tersten bir Step Up Enzuigiri! Çok sert vuruyor! Jeff, Tree Of Woe pozisyonunda asılı kalıyor! Alberto oradan Top Rope'a çıkıyor! Double Foot Stomp!

Swanton+Bomb+1.gif


Fakat hayır! Jeff bundan kurtuluyor! Alberto'yu hızla tutup köşeden yere fırlatıyor! Oradan ayaklanıyor ve top rope'a çıkıyor! Whisper In The Wind! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Jeff yorgun bir şekilde kalkıyor. Alberto'yu kaldırıyor. Üst üste yumruklar savuruyor! Ardından tutuyor ve Twist Of Fate! Sonrasında aprona sürünüyor oradan da top rope'a çıkıyor. Swanton Bomb! Fakat hayır! Alberto kaçıyor! Jeff boşa atlıyor! Alberto hiç bekletmeden Cross Armbreaker'a alıyor! Jeff pes mi edecek!? Jeff dayanmaya çalışıyor! Jeff acı içinde yerde kıvranıyor! Alberto, Jeff direnmeye çalıştıkça Jeff'in kafasına kafasına tekmeler! Alberto sertçe sıkmaya devam ediyor! Fakat o da ne!? Jeff hızla ayaklanıyor! Alberto'nun tepesine çıkıyor ve hunharca Alberto'ya yumruklar sallıyor! Jeff kolunu tutarak acıyla geri geri bir şekilde Top Rope'a çıkıyor! Sonrasında tauntunu atıyor ve SWANTON BOMB! İkisi de yerde! İkili yerde acıyla yattıktan bir süre sonra Jeff zorlanarak Alberto'nun üstüne sürünüyor! Alberto'nun üstüne elini koyuyor! 1..................2....................

VSTT31r.gif


Kickout! Jeff şaşkın! Jeff zorlanarak köşeye doğru sürünüyor. Jeff köşede kalkmaya çalıştığı sırada birisi Jeff'in bulunduğu köşeye bir muşta bırakıyor! BU RICARDO RODRIGUEZ! TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞACAĞI YER KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR! RICARDO PATRONUNA YARDIMA GELDİ!

Rolling+Cross+Armbreaker+2.gif


Alberto yerde acıyla hakeme bağırıyor! Köşeyi işaret ediyor! Hakem muştayı alıp fırlatıyor sonrasıda dönüp Ricardo'ya bakıyor! Ricardo hakemle tartışıyor. O sırada Jeff sendeleyerek Alberto'nun üstüne yürüyor. Alberto aniden bir Low Blow! Alberto pis pis sırıtıyor! Ricardo şok içinde Alberto'ya bakıyor! Alberto hızla Jeff'i tutuyor ve Cross Armbreaker! Jeff pes mi edecek!? Jeff dayanmaya çalışıyor! Jeff bayılmak üzere! Jeff bilincini kaybediyor! Hakem Jeff'in nabzını kontrol ediyor!

Grounded+Superkick.gif


Fakat hayır! Jeff direniyor! Jeff direniyor! Jeff güçlükle ayağa kalkıyor ve Alberto'yu Deadlift şeklinde kaldırıp yere vuruyor! Jeff acıyla kolunu tutuyor! Alberto'da acı içinde kıvranıyor. Jeff ipi tutarak kalkmaya çalışıyor fakat o da ne! Alberto daha hızlı ayaklanıyor ve kalkmaya çalışan Jeff'e Superkick! Jeff acıyla yerde kafasını tutuyor. Alberto köşeye geçiyor ve alkış tutuyor! Si! Si! Si! Si! Si! Chantleri! Jeff dizlerinin üstüne kalkıyor. Alberto bir Superkick daha! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!

2nNwfk8.jpeg


Kazanan: Alberto "El Patron" Del Rio
Royal Rumble 2024'e 1. Sıradan Girecek Olan: Jeff Hardy

Celebration+1.gif


Alberto haftalar önce gerçekleşen "Champ vs. Champ" maçının intikamını Jeff'den bir nevi alıyor... Çünkü onu RR'a #1'den sokuyor! Önce dışarı çıkıp Ricardo'nun başını okşayıp onu sert bir şekilde göğsüne yatırıyor sonraysa köşeye çıkıp zaferine seviniyor. Royal Rumble 2024 için en ciddi adaylardan biri olan Alberto, adeta 3x için geliyorum diyor!

JBL: İki eski şampiyonun olduğu maçın kötü olma şansı zaten yoktu.

Michael Cole: Patron, adeta PGW'de ikinci baharını yaşıyor!

JBL: Eğer üçüncü kez bir ana kemer kaldırırsa onun rekorunu egale etmek çok zor olacaktır. Henüz 2x yapan başka biri bile yok!

Jeff Hardy yerde kendine gelmeye çalışırken biz de Patron'un kutlamasını izleyerek reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


3uhfao3.jpg


Arka alanda PGW'nin GM'i Mr. Berto'yu görüyoruz. Kendisi koridorda ilerlerken karşısına birisi çıkıyor. Berto, bu kişiyi görünce garip bir gülümsemeyle birlikte duraksıyor.

Mr. Berto: Aylarca aynı çatı altında güreşip bugün denk gelmemiz nasıl bir tesadüf?

l53ml0s.jpg


Bu Cody Rhodes! Buruk bir gülümsemeyle ona bakıyor.

Cody Rhodes: Kuzeninle denk gelmektense seninle daha önce denk gelmeyi tercih ederdim. En azından öyle olsaydı 2023'ü yüz boyalarıyla geçirmek yerine PGW şampiyonu olarak geçirirdim.

Mr. Berto, Angel kast edilince gülümsüyor.

Cody Rhodes: Geçmişten daha fazla konuşmak isterdim fakat direkt lafa gireceğim. Arka alandaki çoğu güreşçinin aksine Royal Rumble'da tek bir hedefim var, o da Christopher Daniels'ın karşısına çıkmak. PGW ilk açıldığında yarım bıraktığım bu iş, tarih yazmama engel olacak seviyede büyüdü. Daniels'ın benden nasıl korktuğunu herkes gibi sen de görüyorsun. Özellikle Civil War'da Team PGW için yaptıklarımdan sonra bence bunu hak ediyorum Humberto. Onun karşısına çıkmayı hak ediyorum.

h3cuwum.jpg


Mr. Berto: Cody, seni anlıyorum. İntikam istiyorsun ve kendince haklısın. The Rock bana bu görevi vermeden önce ikinizi de televizyondan izliyordum. Daniels ile aranızdaki profesyonellik dışı iletişim az daha Team PGW'nin kaybetmesine neden olacaktı. Benim için önemli olan tek şey bu. Burada en büyük suç Daniels'a ait olsa da senin haftalar boyu ona kustuğun nefretin payını da göz ardı edemem. Kısacası objektif bir şekilde baktığımda sen bu hikayenin Superman'i değilsin. O seni yeterli görmüyor, sen ise şirkete döndüğünden beri önüne kim çıkarsa yendiğini gösterip değiştiğini iddia ediyorsun.

Berto düşünüyorcasına duraksıyor.

Mr. Berto: Bana sorarsan, değiştin. Emin ol seni en iyi anlayacak adam benim. Eski bir dünya şampiyonu olmam benim de hata yapmadığım anlamına gelmiyor. Hatalarım çok insanın canını yaktı. Kendi kanımdan olanların bile... Fakat eninde sonunda ben de yeni bir sayfa açtım. Senin açmana da saygı duyuyorum. Bu yüzden önünü kesmek gibi bir niyetim yok. Royal Rumble'da Christopher Daniels ile World Heavyweight Championship'i kazanmak için savaşacaksın. Fakat unutma, bu maçın sonucu ne olursa olsun bir dahaki karşılaşmamızda senden bir bahane daha duymak istemiyorum.

hj0j7tl.jpg


Cody istediğini alıyor! Royal Rumble'ın ilk kesinleşen maçı Christopher Daniels vs. Cody Rhodes oluyor! Cody, Humberto'ya elini uzatıyor ve teşekkür ediyor. Humberto onun elini sıkıyor ve oradan ayrılıyor. Cody onun arkasından bakarken biz de ringe dönüyoruz.

abw4hsg.gif


play-68ccc4880000102--30561243677.jpg


Samantha Irvin: Sıradaki maç Pure şampiyonluğu adına bir Open Challenge'dır!



1HomDt.gif


Pure şampiyonu, "SOLE SURVIVOR" Jey Uso girişte beliriyor. İnanılmaz bir destek alıyor seyircilerden. Koşarak, neredeyse öndeki tüm seyircinin eline çakarak ringe doğru geliyor. Aprondan fırlıyor ve köşelere çıkıyor. Pure kemerini büyük bir coşkuyla kaldırıyor.

JBL: En iyi Pure şampiyonu olduğu kesin, peki PGW'nun gördüğü en iyi şampiyon mu?

Michael Cole: Şu an öyle anılmasa da bu serüven bittiğinde öyle anılacağından eminim.

Jey, köşelerden inip ringdeki yerini alıyor. Bu Open Challenge'ına cevap verecek kadar cesaretli olan her kim olacaksa onu beklemeye koyuluyor...


maxresdefault.jpg
8120345264eb97f2809bb1d673c11794_crop_exact.jpg


Johnny Mayhem girişte beliriyor! Geçen şovdaki gibi, yüzünde tilt edici ve yersiz bir gülümseme var. Jey, karşısına çıkan kişinin o olmasına şaşırmıyor da sanki onun bu tavırlarına ayar oluyor gibi. Mayhem'in arkasından birkaç tane kadın çıkıyor ve sırayla onu öpüyorlar. Bu sırada klasik hareketini yapıyor ve pyrolar patlıyor. Mayhem şimdi gülerek ringin yolunu tutmaya devam ediyor. Ringe girer girmez üzerindeki ceketi çıkarıyor ve seyircilere yolluyor. En sonunda Jey'e bakıyor ve gülerek "Seni yıldız yapmamın bedeli olarak omuzundakini almamı sorun etmezsin herhalde" diyor. Jey ise zoraki bir gülümsemeyle Mayhem'e bakıyor. Resmen rahatsız oluyor onun bu tavırlarından.

Michael Cole: Bence cidden delirdi. Başka bir açıklaması olamaz.

JBL: Boşver bu eziği Michael. Kuralları hatırlayalım.

PURE KURALLARI

Ekrana yansıtılan Pure kurallarından sonra hakem bu maçın süresinin 15 dakika olduğunu duyuruyor. Pure kemerini teslim aldıktan sonra iki güreşçinin de son kontrolleri yapılıyor ve zil çalıyor!

Pure Championship
"Sole Survivor" Jey Uso (c) vs. Johnny Mayhem

Jey%2BUso%2B-%2BSamoan%2BDrop.gif


İkili face to face atıyorlar. Jey bir tokat! Mayhem de buna cevap verircesine bir tokat! Jey bir tokat daha! Mayhem de bir tokat daha! İkili birbirlerine hızla tokatlar vuruyorlar! Ardından Mayhem bir chop! Jey'den de bir chop! İkili şimdi de karşılıklı choplaşıyor! En sonunda aynı anda birbirlerine chop atıp ipe doğru çekiliyorlar. Sonrasında hızla Elbow And Collar Tie Up! Jey headlocka alıyor. Mayhem, Jey'i iplere dayıyor. Üstünden fırlatıyor. Jey iplerden sekiyor ve shoulder block fakat Mayhem hızla çelme takıyor. Sonrasında yerde headlockla kitliyor. Oradan front headlocka alıyor. Ardından Mayhem, Jey'in kolundan kavrıyor ve kolunu çeviriyor sonrasında bir takla atıyor sonrasında tekrar kolunu çeviriyor ve bir Arm Drag! Ardından seri bir dropsault! Jey dizlerinin üstüne kalkıyor. Mayhem pis pis Jey'e sırıtıyor. Mayhem çok motive gözüküyor fakat Jey bir anda ayaklanıp Mayhem'i shoulder chargela köşeye yapıştırıyor! Sonrasında karşı köşeye koşuyor ve oradan hızla Stinger Splash için koşuyor. Fakat Mayhem bundan kaçıyor! Boşluktan faydalanıyor ve Flying Chuck! Fakat Jey bundan eğiliyor ve Mayhem arkasını döndüğünde sırtlayıp Samoan Dropla yatırıyor! Tuş 1.. 2..

Throw+into+a+Hip+Attack.gif
roman-reigns-vs-riddle-roman-reigns.gif


Kickout! Jey hızla Superkick için hazırlık yapıyor ve Superkick! Fakat Mayhem da kendi Superkickiyle karşılık veriyor! İkisi de bu hareketlerden sonra karşılıklı iplere çekiliyorlar! Ardından hızla birbirlerine koşuyorlar! Jey Spear fakat Mayhem hızla bir diz vuruyor! Jey sersemleyerek yere oturuyor Mayhem iplerden sekiyor ve RUNNING KNEE SMASH! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Mayhem şaşkın! Mayhem, Jey'in çenesinden tutarak kaldırıyor. Suratına sağlam bir yumruk geçirecekken Jey bunu tutuyor! Üst üste tokatlar! Tokatlayarak köşeye götürüyor! Köşede karnına karnına üst üste stomplar! Mayhem köşeye oturuyor! Jey karşı köşeye geçiyor ve taunt atıyor! Koşarak Running Hip Attack! Ardından top rope'a çıkıyor! Uso Splash'le üstüne atlıyor! Fakat Mayhem bunu dizleriyle karşılıyor! Hızla kip up yapıp kalkıyor ve ipe koşuyor! Flying Chuck! Fakat Jey bunu SPEARLA KARŞILIYOR! İkili yerde! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Mayhem'in eli ipte!

Mayhem'in kalan rope break hakkı: 2

Uu_GPh.gif


Jey hızla Mayhem'i kaldırıyor. Fakat Mayhem bir tokat! Sonrasında üst üste tokatlarla devam ediyor fakat Jey boşluğundan faydalanıp ani bir tekme sallıyor. Mayhem bunu tutup çeviriyor Jey'den bir Enzuigiri! Mayhem tek dizinin üstüne çöküyor! Jey bir SUPERKICK! Fakat Mayhem eğiliyor! Hızla ipe koşuyor ve FLYING CHUCK! Bu sefer yaptı! Bu sefer yaptı! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

Corkscrew+Plancha.gif
7uxsqvm.gif
qmdsnn.gif


KICKOUT! Mayhem çıldırıyor! Mayhem sinirden minderi dövüyor! Sonrasında Jey'i kaldırıyor ve Moonlight Drive! Fakat Jey bundan kurtuluyor bir yumruk sallamak isterken Mayhem kolundan kavrıyor ve C4! Ardından seri tuş deniyor! 1.. 2.. Kickout! Mayhem çıldırıyor! Hızla Jey'i kafasından tutarak ring dışına doğru fırlatıyor! Sonrasında Jey'in kalkmasını bekliyor. İplerden üstüne Corkscrew Placha ile uçuyor! Ardından Jey'i hızla kaldırıp çelik merdivene doğru sertçe fırlatıyor! Mayhem öfkeyle bağırıyor. Sonrasında Jey'i kaldırıyor ve ringe atıyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor. Moonsault'la atlıyor! Jey karnını tutarak acı içinde yerde kıvranıyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve koşarak bir Standing Shooting Star Press! Jey karnını tutarak balık gibi yerde çırpınıyor! Mayhem tekrardan Top Rope'a çıkıyor! Bu seferde Shooting Star Press'le atlıyor! Jey acı içinde yerde kıvranırken Mayhem, Jey'in karnına karnına stomplar vuruyor! Jey'in ağzından kanlar çıkmaya başlıyor! Mayhem, Jey'i tutuyor ve köşeye yaklaştırıyor sonrasında Second Rope'a çıkıyor ve STARSHIP PAIN! MAYHEM ATLIYOR VE BAŞARILI! JEY USO ACIDAN HAREKET EDEMİYOR! MAYHEM TUŞA GİDİYOR 1................ Uso gözünü açıyor 2............ MAYHEM AYAĞINI İPLEREK KOYUP DESTEK ALIYOR VE...

3-

15eae687cf71e347293543395201.gif


Hayır! Hakem 3'ü neredeyse vuracak olmasına rağmen Mayhem'in iplerden destek aldığını görüyor! Mayhem'e bağırıyor ve hile yaptığını gösteriyor. Mayhem ise resmen saliseler yüzünden tüm planının patladığının farkında. Seyirciler dahil kimse onun neden böyle bir yola başvurduğunu anlamasa da Mayhem'in feci öfkelenmeye başladığını görüyoruz. Sinirden gülüyor ve hakemin dibine kadar geliyor. Hakem ona azar çekerken Mayhem psikopat gibi gülmeye devam ediyor... FAKAT BİRDEN HAKEMİ YAKASINDAN TUTUYOR! Hakeme elini kaldıracakken Jey Uso ona bağırıyor!

Ci8aPV.gif
BJmVut.gif


MAYHEM ARKASINI DÖNER DÖNMEZ JEY USO'DAN MAYHEM'E ÇOK SERT BİR SUPERKICK! MAYHEM YÜZÜSTÜ YERE DÜŞÜYOR. Jey onu ayağıyla çeviriyor ve köşelere gidiyor... USO SPLASH! HAKEM SAYIYOR 1.........2........

3!

Kazanan ve Halen Pure Şampiyonu: Jey Uso

yvyrZT5.jpeg
C2LDnC5.jpeg


Jey Uso kemerini koruyor! Hakem hemen Pure kemerini alıp şampiyona teslim ediyor ve onun elini kaldırıyor. Jey Uso büyük bir gururla kemerini kaldırıp galibiyetini seyircilere ithaf ediyor. Bu sırada Johnny Mayhem'in ayağa kalkmaya çalıştığını görüyoruz. Fakat kalkamıyor! Kendisini son gücüyle köşelere doğru bırakıyor ve oraya yaslanıyor.

bY9J0F4.jpeg


Tam bu sırada Jey Uso'nun ona dikkatlice baktığını ve yanına doğru gittiğini görüyoruz. Jey, Pure kemerini omuzuna atıyor ve Mayhem'in yanına gidiyor. Mayhem nötr bir yüz ifadesiyle ona bakıyor ancak Jey tam tersi, resmen Mayhem'in düştüğü duruma üzülüyor gibi. Şimdi Jey elini uzatıyor Mayhem'e! İnanılmaz bir alkış geliyor seyircilerden. Mayhem resmen duygulanıyor ve uzunca bir süre Jey'e bakıyor...

Michael Cole: Öyle ya da böyle, Mayhem'i birisinin ayağa kaldırması lazım. Bu adam çok yara aldı. Civil War'da aldığı son yara ise onu hayattan soyutlayacak son darbeydi. Herif aldığı yaraları kamufle etmek için kendini deliye vuruyor ama özünün bu olmadığını en iyi PGW Universe biliyor.

Y66QpHg.jpeg


Ve en sonunda Mayhem elini tutuyor Jey'in! Jey onu ayağa kaldırıyor ve ikili birbirlerine sarılıyorlar! İNANILMAZ BİR AN! MAYHEM'İN GÖZÜNÜN DOLDUĞUNU GÖRÜYORUZ. Jey ise onu teselli ediyor. PGW serüvenleri aynı anda başlayan iki adam, aynı hedeflerde kesişen bir kariyer, mutluluklar ve hayal kırıklıkları... Hepsini ikilinin gözlerinde görüyoruz. Şimdi Johnny'nin Jey Uso'ya defalarca bir şeyi sayıkladığını duyuyoruz. Jey Uso bu iki kelimeyi resmen Johnny'nin ağzından 2-3 defa duyuyor. Şimdi Mayhem son bir kere daha, daha gür bir sesle söylüyor bunu!

Johnny Mayhem: Teşekkür ederim.

CÜMLESİNİ BİTİRİR BİTİRMEZ JOHNNY MAYHEM'DEN ÇOK SERT BİR TOKAT GELİYOR JEY USO'YA. TOKATIN SESİ ARENADA YANKILANIYOR! Jey şok içerisindeyken Mayhem seri bir şekilde kendini ringin dışına bırakıyor.

mJfJWDB.jpeg
ynwWTCj.jpeg


Mayhem ağır ağır, yüzünde sıfır mimikle arka alanın yolunu tutarken Jey Uso kızaran yanağına dokunuyor. Jey halen şok içerisinde! Mayhem bir süre daha ilerledikten sonra duruyor. Arkasını dönük bir şekilde rampada öylece duruyor! VE ARKASINI DÖNÜYOR... JEY'E BAKARAK GÜLÜYOR. PİŞKİN BİR ŞEKİLDE SIRITIYOR RESMEN! Jey geçirdiği şoku atlatamayıp öfkeyle karışık bir şekilde ona bakarken reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

UMg3Pls.jpeg


Royal Rumble için giriş sıralarının çekildiği bir kutunun etrafındayız. Başında bir hakem duruyor ve oraya gelen güreşçileri yönlendiriyor. Ve şimdi, kutuya bir el uzanıyor... İçeriden bir top alıp avcunun içinde sıkıyor...

pCnTRjc.jpeg
hH54sxu.jpeg
a6NkbXx.jpeg


Bu Bryan Danielson! Fakat topunu açmak üzere oradayken karşısına dikilen biri var... Daha doğrusu birileri. PGW Şampiyonu Val Venis ve Tyler Bate!

Val Venis: Boşuna uğraşıyorsun. Bu hikaye yazılıp çizileli çok oldu, Bryan. Burası bağ ve sen dağdan gelip beni kovamazsın. Bu... (unvanını işaret ediyor) Bunun için çok mücadele ettim. Aylar boyunca bir uyumsuz hayal kurucu ile uğraştım. Bana buna, PGW şampiyonluğuna çıkan yolları tıkadılar. Ama yine de... İşte karşındayım. Şirketin ilk ve tek Triple Crown şampiyonu Val Venis... En uzun PGW Tag Team Şampiyonluğu saltanatını süren Val Venis... Pure Şampiyonu Val Venis... Intercontinental Şampiyonu Val Venis... Bryan, kabul edelim ki benimle gireceğin savaş daha öncekilere benzemez. Benzeyemez.

Bryan Danielson: Güzel. O halde tüm bu söylediklerini yapan Val Venis, Royal Rumble 2024'de unvanını başarıyla koruyacaktır. Endişelenmene gerek yok gibi görünüyor.

Tyler Bate: Seni yendim Bryan. Bunu yaparak değiştiğimi belki de ilk kez daha iyi gösterdim. Ağabeyimin bana öğrettiği şeyler her saniye kafamın içinde ve tek bir motivasyonum var. O gün gelip bıraktığında ondan el almak. "Val Venis'in varisi" olmak. O yüzden iyi bir varis olduğumu bir kez daha kanıtlamam istiyorsa seni bir kez daha o ringe gömebilirim... Sırada ben varım.

Bate, Danielson'ın burnunun dibine kadar geliyor! Resmen onu kışkırtıyor.

Bryan Danielson: Ty-. Tyler. Bu... Bu gereksiz. Bak. Val'ın olgunlaşmış yaşına rağmen bir şeyleri halen idrak edemeyecek kadar sığ kafalı olduğunu kabullenip konuşmamı ona göre yapabilirim ama bu ikili ilişkide senin son derece mağdur olduğunu düşünüyorum. 10 sene sonra hayattaki en büyük övünç kaynağı olan cinsel organı aşağı doğru eğilip bir daha hiç dikilemeyecek bir adamın mentörlüğünde kendi benliğini bulmaya çalışıyorsun. Ama yanlış yerdesin Bate. Ben de bir zamanlar senin gibiydim ve hatalar yaptım. Ve belki de... Belki de Val'ı yenip omzundakini ondan alıp... PGW Şampiyonu olup sana bunu gösterebilirim. O yüzden... (elindeki topu gösteriyor) Bunun bir önemi yok. (topu sertçe arkaya doğru fırlatıyor) Ben, PGW şampiyonu olacağım Val. Bu olduğunda, en azından sende kalan bir şeyin olsun. (küçük Val'ı işaret ediyor) Kendine ve ona iyi bak.

Val ve Bate öylece alaycı şekilde Bryan'ın arkasından bakarken Val, Bate'e sırasını çekmesini işaret ediyor. Biz de bununla birlikte arka alanda kameralarımızı kapayıp sinematik bir segmente geçiş yapıyoruz. Arenadaki tüm ışıklar kararıyor ve herkes dev ekranda oynayan şeye odaklanıyor.

abw4hsg.gif


c7xgZrb.jpeg


Sefir: Karanlık bir ormanda parıldayıp sıcaklığıyla herkesi birleştiren o ateşin etrafında toplanma vakti geldi de geçti. İnsanların can damarlarına sızıp onların benliğini Nasuralı İsa'nın davası etrafında var etmenin... Kitab-ı Mukaddes'in zuhur etmediği tek bir ruh bile bırakmama amacında hareket etmenin, bugüne kadar davamız dahilinde tüm yaşamını buna adamış onca Sefirlerin, Elçilerin ve Suhtelerin yüzlerine Tanrı'nın bahçesine gittiğimizde gurur ve onurla bakabilmenin... Hepsinin vakti geldi de geçti.

Sefir: Tekke; başında bir tavan, altında bir taban ve etrafında dört duvar olan, sıkışıp kalacağınız bir yer değildir. Tekke, İsa'yı anlayabildiğiniz, inancımız etrafında birleşebileceğimiz, aynı ateşin etrafında düşünüp tartışabileceğimiz her yerdir. Tekke... Yüzyıllar boyu süregelmiş, size cennetin kapılarını açacak bir düşünce ilmidir. Ve sizler, buradasınız. Çünkü bu dünyada olanın bu dünyada kalacağını idrak edebilmiş seçilmiş akl-ı selim inananlarsınız. Sizlerden ricam ve minnetim, kurtarılacak; İsa'ya inanacak insanlar her yerdedir. Onları ikna etmek için gereken ilim ve irfan, Peder'in himayesinde olduğunuz için düşünce tufanlarınızda mevcuttur. O tufanların yarattığı selle insanları alıp götürmek sizin elinizdedir. Sizlerin ufkunu açmama izin verin... Niçin buradasınız? Onca gam, onca keder, onca zeval, onca sırtta kamburunuzla... Bu sessiz ormanda... Ateşin çıtırdayışını ve sıcaklığını... Hissedin kardeşlerim. Çünkü bunu bir daha tatma şansınız olmayabilir. Peder size... Tanrı'nın bahçesinden çok güzel bir tarla vaat ediyor. Her birinize.

Ateşin etrafında bağırarak bu konuşmayı yapan Sefirlerden biri, genç olduğu suratından belli olan bir dünyevinin yanına gidip onun kulaklarının dibine doğru fısıldar.

Sefir: Değerli kardeşim... Peder'in ilmi etrafında çılgınlar gibi dönüp, Kitab-ı Mukaddes'in kapaklarını bir sincap gibi aşılayıp kendine irfan katmak isteyen kardeşim... Yarın önemli bir sınavın olmasına rağmen... Niçin buradasın?

Suhte: Dünya, dünyada kalır. Bizim için önemli olan Tanrı'nın bahçesidir. O bahçedeki en güzel meyveleri yemek için ise tek yol Tekke'nin içinde önce bir "Elçi", sonra ise "Sefir" olmaktır.

Gi9R2TI.jpeg


Cevaptan fazlasıyla tatmin olan Sefir, bu yapının içinde Suhte sınıfından olduğunu anladığımız bir Hristiyan'ın başını okşayıp çember etrafında ilerler. Bu sırada arkada çalan ezginin ritmi iyice hızlanır ve çalan dünyevi iyice kendinden geçmeye başlayıp kafasını yukarı doğru salıp döndürür.

Sefir: Peki sen... Peder'in sözlerini ve Kitab-ı Mukaddes'in ayetlerini sular seller gibi zihninin içine konumlandırmış değerli Elçi kardeşim... Saatler sonra önemli bir toplantıya katılacak olmana rağmen neden buradasın?

Elçi: Her şeyden önce Tekke gelir Sefir. Dünyadan bize kalan önemsiz ve nacizane bir bedendir. O da zamanla çürür. Bir Elçi'nin sorumluluğu ise bu olmadan, bedeni çürüyedurmadan olabildiğince zeki ve atılgan olup Kitab-ı Mukaddes'in anlattıklarını herkese yaymaktır. Tanrı'nın Bahçesi'ndeki o güzel meyveleri yemek tüm dünyevilerin hakkıdır. Dolayısıyla, Tekke'yi anlatmak ve yaymak biz Elçi'lere takdim olmuş yegane bir misyondur. Her yere, her sokağa, insanların adımlarını attıkları her yere fısıldayıp onları Peder'in varlığından haberdar etmektir. Tekke, her türden dünyevinin ve inananın kendini gerçekleştirip huzur içine ereceği dünyanın her yerinden binlerce benimseyeni olan bir düşünce tarzıdır.

QsiyNAp.jpeg


Bu uzun konuşmadan sonra Elçi'lerden birinin omzuna dokunup sıvazlayan Sefir, ateşin etrafında turlamaya devam eder. Ardından tekrar bağırarak söze girer.

Sefir: Size dünyayı değil... Dünyadan ötesini vaat ediyorum. Ben... Bu oluşumun içerisinde Sefir katına erişebilmiş bir kardeşiniz olarak sizden minnet duyuyorum... Artık davamız eskisi gibi gizli saklı değildir. Çaresizlik içinde kalmış her dünyevinin önüne Kitab-ı Mukaddes'i bırakıp kendini bulmasını sağlamanız durumunda, erenlik ve cennet size yazılmıştır... Artık fısıldamak yok! Bir toplantıda, okulda, aile içi ziyaretinde, sanatevinde... Tanrı'nın bize sunduğu bu geçici dünyanın geçici olan her yerinde davamızı anlatmak, ve dahi aramıza yeni Suhte'leri dahil edip onlara bu kutsal suyu içirmenin vaktidir! Kabul edelim ki, bu ateş... Hepimizi aydınlatacak ve ısıtacak kadar harlıdır.

Etraftaki herkes bu sözleri anlayıp ve benimseyip dualar etmeye koyulurken Sefir bu ateşin etrafından ayrılıp bir ağacın etrafındaki yoldan ilerlemeye başlar. Biraz ilerledikten kısa bir süre sonra farlarını yakmış bir arabadan inen biriyle karşılaşıp adımlarını durdurur. Etrafta bu ikisinden başka kimse, ağaçların yapraklarının ve kuşların sesleri dışında duyabileceğimiz başka hiçbir ses yoktur.

ecfQZbZ.jpeg


Sefir: Neden burada değildin?

Serpençe: Sen de biliyorsun ki benim hasbıhallerde olmam gerekmiyor. Eğer öyle olsaydı işimin gerektirdiği birçok seyahatten mahrum kalırdım. Hatta bir arenada girişimi gerçekleştiriyorken kendimi uçağa atlamış, Tekke'nin ormanlarından birinde yakılmış bir ateş arayıp davul sesi duymaya çalışırdım.

Yüzü gözükmeyen bu ikiliden Sefir'in sesi PGW için pek tanıdık olmasa da Serpençe'nin sesinin tanıdık olduğu biraz kesin. Sefir bu sözün üzerine gömleğinin kollarını sıvayıp yakındaki bir çeşmenin suyunu açıyor.

Sefir: Bir süredir sende bu laflar var. Ne o, yoksa o çok sevdiğin şeye geri mi dönmeyi düşünüyorsun? En son güreştiğinde ne kadar boktan hissettiğini unutmuş olmalısın.

Serpençe: Güreşi benden alırsan bende hiçbir şey kalmaz.

Sefir: Peki neden buradasın?

Serpençe: Ben hep buradaydım. Güreşsem de, güreşmesem de. Üstelik... Tekke'nin yayılmasını isteyen sen değil miydin? Az önce orada bir nevi bunu söyledin. PGW beni gördüğünde, Tekke yüzyıllardır içinde bulunduğu o gizemli yapıdan kurtulmuş olacak. Güreş dünyasının tekeli olmuş bir şirkette The Lodge'ın temsilcisi olarak beni gören insanlar Kitab-ı Mukaddes'i seve seve okuyacaklar. Dolayısıyla sen de kurtların ağzında salyalarla gezdiği bu meralarda Elçi'lerine "lütfen bizi daha fazla yayın, lütfen Tekke'yi tüm arkadaşlarınıza anlatıp onları Hristiyan yapın" diye yalvarmak zorunda kalmayacaksın. Ya da Angelico gibilerini buraya kazandırmaya çalışmak için ekstradan mesai yapmayacaksın. Gerçi zor bir iş yapıyor da değilsin. Sonuç olarak o şirketten bu şirketten kovulup işsiz kalıp bunalıma girmiş tonlarca güreşçi eskisi var. Altı üstü gidip onları iyileştirip Tekke'ye kazandırıyorsun.

Sefir: Her neyse. Artık seni daha fazla dinlemek istemiyorum. Zaten kafam da ağrıyor. Bak, senin ne yapacağın beni pek ilgilendirmiyor. Ama Peder senin etrafında olmamı istediği için seninle oraya gelmeye de mecburum. Her şey bir senedir olduğu gibi kalsaydı, güreş bizden uzak olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşündüğümü de bil.

KmYjNed.jpeg


Serpençe: Kendini bu kadar önemli görmen güzel. Keşke ben de senin gibi olabilsem biliyor musun? Sence yarın öbür gün bir dünyevi olmaktan çıkıp Tanrı'nın bahçesindeki arsanda sakince yaşamaya başlasan senin yerine Peder'in başıma dikebileceği başka biri yok mu? Kendinden yüzlerce tane daha olduğunu unutuyorsun (küçümseyerek, baskılayarak söyler) "Sefir". Ben Peder için özeldim. Hep öyleydim. Ama sen... Sen yoksan senden daha çok var. Oradaki Elçilere ve Suhtelere, cennetin anahtarını sunacak o sözleri edecek başka bir Sefir'i, Peder bulamaz mı sanıyorsun? Ama ben, "Serpençe"... Bir taneyim Sefir. Senin asla ulaşamayacağın bir yer. Peder'in manevi oğluyum. Tüm bunlar bir kenara, fark etmen gereken gerçek; bu Tekke'nin içinde her türden insan var. Bir futbol takımı yöneticisinden, lise öğrencisine kadar. Bir yandan Kitab-ı Mukaddes'i okuyup bu hasbıhallere katılırken diğer yandan da işlerini yapıyorlar. Dünyevi olmaya devam ediyorlar. Ben de işimi yapacağım, güreşeceğim. Sen de ya seve seve, ya da sike sike oraya gelip benim arkamı kol-

Sefir: Bari bu hasbıhal gecesinde saygılı olsan... EN AZINDAN!

Çeşme suyunu kapatıp ellerini aşağı doğru sinirli şekilde sallamaya başlayan Sefir, Serpençe'nin oradan gitmeden önceki son sözünü bekler.

Serpençe: 27 Nisan, Sefir. O gün benim için 10'dan geriye sayıldığında ringde olmuş ve biraz olsun ortalığı temizlemiş ol. Bu senin... Ne deniyordu? Hasbıhallere katılmadığımdan bilirsin, kalabalık pek sevmiyorum.

lc6ZGj.gif


abw4hsg.gif


Uzun süren reklamlar nihayet bir son buluyor. Kameraların açıldığı alanda, ringi görüyoruz. Ringin içerisinde bir hakem ile Anonsör Greg Hamilton'ın olduğunu görüyoruz. Herkes şovun geri kalanını bekliyor. Bunu birkaç farklı seyirciyi tam ekran olarak görerek anlayabiliyoruz. Seyircilerin bir müddettir süren bekleme halini, Greg'in yaptığı anons bölüyor. Öyle ki, herkes bu anonsu dinlemeye koyuluyor. Bu anons, şovun sonunu getirecek olan Velveteen Dream (c) vs. Goldust maçına ait, üstelik ortada Television Championship bulunacak! Şovun öncesinde yapılmış olan bu maç, tam olarak şimdi gerçekleşecek! Anonsun tamamlanmasının ardından, maçın ilk katılımcısının şarkısının şarkısını işitiyoruz.


Entrance.gif
l-intro-1661971562.jpg


İçimizi ürperten o şarkı kulaklarımızda çınlıyor adeta! Etraf sapsarı durumda! Arka alandan gelen iki isim var: PGW Tag Team Şampiyonları Goldust ve Joe Gacy! İkili ağır tempoyla stage'ye gelmelerinin ardından, bir süreliğine duraksıyorlar. İkisi de önce etraflarına, sonra da birbirlerine bakmakla meşguller. Goldust elinde tuttuğu kemerini Joe Gacy'e veriyor, Gacy ise ilerlemesini işaret ediyor kibar bir beden diliyle. Goldust önde, Gacy'nin de arkasında olduğunu ve ringe ilerlediklerini görüyoruz. Ringe vardıklarında direkt ringe girmiyorlar. Sağ tarafa dönüyorlar ve ringin etrafında tur atmaya koyuluyorlar. Tam spiker masasının önünden geçiyorlar ve Goldust oradaki çelik basamak ile yukarı çıkmaya yelteniyor ki, Gacy onu durduruyor. Önce kendisi çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. Apron'da biraz ilerledikten sonra, ortanca ipi aşağı doğru geriyor. Goldust'ın işini kolaylaştırıyor böylelikle! Goldust basamakları kullanarak apron'a çıktıktan sonra vakit kaybetmeden iplerin arasından ringe giriyor. Girdikten sonra hareketsiz bir şekilde yakın olduğu köşede duruyor, Gacy ise tam arkasında; apron'da duruyor. Velveteen'i bekliyorlar...


Entrance+As+Champion.gif


Ve... Television Şampiyonu Velveteen Dream! Tüm ihtişamıyla girişte gözüküyor ve taunt atmaya başlıyor! Ringdeki Goldust'a bakışlarını devirip sinir abidesine bürünse de istifini bozmayıp ringe doğru ilerliyor ve merdivenlerden yukarı çıkıp turnbuckle'da taunt atıyor. Ardından aşağı iniyor.

Ring+Introduction+with+Title.gif


Samantha'nın anonsuyla karanlık bir ışıkta adı söylenen Television Şampiyonu Velveteen Dream, Jinder Mahal'e karşı bu unvanı koruduktan sadece bir şov sonra yeni bir maçta!

Already+in+the+Ring.gif
AVvXsEi4FPDioqS6yB_ooGY73QptcNfJHYCmyPdH4mpGd_D_y8g0TSR4yVEnmmanKC4gvdvwex5noGvW0iuulUe72mofQ0UnVmgubQeXw739kKI6kXqGe6esIR_RsQCSFGd3NwwGQApYlm7jGyIPivYh1EQFJIvviy-rBFhkj1MdH67UJNmPo6LJnDgfXMKBcw=s320


Diğer tarafta PGW Tag Team Şampiyonları var, Samantha anons edeceği sırada hakem Joe Gacy'i uyarıyor ve Gacy onu kafasıyla onaylayıp aşağı iniyor. Goldust adı anons edilirken tüm odağıyla Velveteen Dream'i süzerken anonstan sonra zilin çalmasını bekliyor!

Blake-Wuertz.jpg


Hakem unvanın ortada olduğunu işaret edip kaldırıyor ve dışarıdan zili çaldırıyor!

PGW World Television Championship
Velveteen Dream (c) vs. Goldust w/ Joe Gacy


Punches.gif


Velveten ile Goldust ringin ortasına doğru ilerliyorlar, aynı anda Test of Strength'e giriyorlar. Üstün çıkan Velveteen oluyor, üstüne doğru gidiyor rakibinin ve Goldust'ın sırtı ipe değene kadar onu sürüklüyor. Goldust'ın sırtının ipe değmesiyle birlikte, hakem ikiliyi ayırmak üzere araya giriyor. Velveteen sorun çıkarmadan geriye uzaklaşıyor. Hakem aradan çekilir çekilmez, Goldust koşmaya başlıyor ve Clothesline'ı vuruyor! Velveteen eğilerek bundan kurtuluyor, buna rağmen koşmayı sürdürüyor. Goldust iplerden sekiyor ve bu sefer Big Boot vuruyor! Velveteen bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor, hızla iplerden sekiyor ve Shotgun Dropkick yapıyor. Goldust yere düştükten sonra arkasına doğru takla atarak ayağa kalkıyor, Velveteen direkt rakibini iplere gönderiyor, iplerden seken Goldust'a bir de Dropkick yapıyor. Goldust yerde, Velveteen rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor ve devamında onu iplere doğru yolluyor tüm kuvvetiyle. Goldust sırtını köşeye çarpıyor ve köşeye yaslanarak dinleniyor. Velveteen koşmaya başlıyor ve Running Corner Uppercut yapıyor, durmuyor; rakibinin kafasını kolunun arasına aldıktan sonra bunu bir de Running Bulldog'a bağlıyor!

goldust1-1464251958-800.jpg
maxresdefault.jpg


Başarısız! Goldust yüzüstü yere düşmüyor, Velveteen kıçüstü yere düşüyor. Velveteen hızla ayağa kalkıyor. Goldust'tan rakibinin karnına önce bir tekme, yere uzandıktan sonra bir tokat! Velveteen yüzünü tutarak geriye savruluyor, Goldust bu esnada hızla ayağa kalkıyor. Velveteen'in ani bir atağa kalktığını ve rakibine Clothesline yaptığını görüyoruz! Hayır, Goldust bundan eğilerek kurtuluyor fakat bu kadarla da bitirmiyor. Rakibine Belly to Back Suplex yapıyor! Goldust hız kesmeden sürdürüyor, iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Knee Drop yapıyor! Başarılı! Hemen üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, hakem ise sayıyor. 1... 2 olmadı, Kickout geldi. Goldust yılmadan ayağa kalkıyor ve rakibini de kaldırıyor. Rakibini köşeye yolladıktan sonra ona doğru koşmaya başlıyor ve Running Hip Attack! Goldust rakibini Top-rope'ye çıkartıyor şimdi de! Kendisi de Second-rope'ye çıktıktan sonra rakibinin kolunu, kendi omzuna atıyor ve ona Superplex yapıyor!

joe-gacy-wwe.gif


Ama hayıır! Velveteen'i kaldıramıyor. Velveteen'den rakibinin karnına üst üste yumruklar, bu yumruklar bir hayli afallatıyor Goldust'ı. En sonunda rakibini tamamen bırakıyor, Velveteen'den kafa! Velveteen kafa atıyor, Goldust ringin içine düşüyor, diğer taraftan da Velveteen'e dönüyoruz, kendisinin alnına sarı renkte bir boya sürünmüş durumda, üstelik oldukça yorgun bir halde. Ama şu anda büyük bir fırsatı var, Goldust yerde ve kendisi de Top-rope'da! Velveteen acele bir şekilde kendisini toparlıyor, Top-rope'de ayağa kalkıyor. Kameramıza endişeli bir biçimde maçı takip eden Gacy yansıyor...

VELVETEEN TAUNTUNU YAPTIKTAN SONRA RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATLIYOR! PURPLE RAINMAKER!

Purple+Rainmaker.gif


BAŞARILI DA OLDU! HAKEM SAYIYOR! 1....................2......................

Down+in+the+Ring.gif


GOLDUST ATTI! GOLDUST ATTI! İNANILMAZ! VELVETEEN DREAM İNANAMIYOR!

Scoop+Powerslam.gif


3 olmadan rakibini attı üstünden. Gacy derin bir nefes alıyor. Velveteen maçı bitirme konusunda kararlı, öyle ki hız kesmeden ayağa kalkıyor. Rakibinin de ayağa kalkmasını bekliyor. Goldust tek dizinin üstüne geçiyor, Velveteen yumruk atmak üzere elini kaldırıyor ki... Goldust'tan ani bir çıkış! Rakibinin karnına bir yumruk! Velveteen karnını tutuyor, Goldust'tan bir yumruk daha! Velveteen bu sefer eğiliyor. Goldust'tan rakibinin karnına bir yumruk daha geliyor! Velveteen bunun etkisiyle geriye savruluyor, Goldust ayağa kalkmaya yelteniyor ki... Velveteen koşuyor ve onun karnına bir diz darbesinde bulunuyor! Bir süreliğine ayağa kalkmış olan Goldust, eğilerek karnını tutuyor. Bu esnada diğer taraftan rakibinin iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. Velveteen iplerden sekiyor, Goldust'tan Inverted Atomic Drop! Goldust hareketi yapmış olmasına rağmen hâlâ kendisini toparlayabilmiş değil. Velveteen kısa sürede kendisini toparlıyor ve iplere gidiyor tekrardan. İplerden sekiyor, bu sefer de Scoop Powerslam! İkisi de yerde, ikisi de yerde.

Aradan belli bir müddet geçiyor, iplerden destek alarak ayağa kalkan Goldust ayakta, arkasını dönüp rakibini ayağa kaldırma girişiminde bulunuyor. Bundan belli bir süreliğine vazgeçiyor çünkü dev ekranda bir görüntü var. Goldust, Gacy ve bütün arena... Herkes orada olan bitene odaklanıyor.

RbEAsFW.jpeg
RIIOPex.jpg


Sol üstte replay yazıyor. Görüntüler arka alanda. Soyunma odasının önündeyiz. Soyunma odasının kapısı açılıyor, içerisinden çıkan Velveteen. Maç öncesinde hazırlıklarını tamamlamış durumda. Şimdi de biraz ısınmak üzere soyunma odasını terk ediyor. Kendisinin soyunma odasından ayrılmasından kısa bir süre sonra görüntüler odanın içinde devam ediyor. Gıcırdayan kapı sesiyle birlikte kapanın kapanma sesini duyuyoruz. Şu anda tam ekran olarak karşımızda Velveteen'e ait olan ''Shocking Moment of the Year'' ödülünü görüyoruz. Kadrajımızda başka hiçbir şey yok.

iohl8ug.jpg


Ödül bir anda kadrajdan çekiliyor, boş vitrin tam olarak önümüzde duruyor. Ödülün yere vurulma ve kırılma sesini işitiyoruz! Sonrasında hızlı hareketlerle orayı terk etme ve kapının açılıp-kapanma sesini. Kameralar yerde paramparça bir şekilde duran ödülü çekiyor. Bunu kimin yaptığını görmedik! Görüntüler bu şekilde son buluyor.

qktNfYI.jpeg
8m4ejka.jpg


Goldust arkasını döndüğünde, Velveteen'i tam olarak karşısında buluyor.

Velveteen Dream: Bunu sen... Bunu siz yaptınız!

Joe Gacy: Bizden değil! Bizden değil! Başka biri!

Velveteen Dream: BENİ KANDIRAMAZSIN! UCUBENİ HARCAYACAĞIM! İZLE BUNU!

Avalanche+Dream+Valley+Driver.gif


Velveteen rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Lou Thesz Press!!! Velveteen üstüne çıktığı rakibini üst üste, art arda yumruklar atıyor! Goldust buna karşı koyamıyor, Velveteen'in gözü dönmüş durumda! Çıldırmış, delirmiş! Velveteen o kadar kontrolden çıkıyor ki, hakem araya girmek durumunda kalıyor. Hakemin uyarısına rağmen Velveteen buna bir son vermiyor. Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... Velveteen rakibinin üstünden çekiliyor. Elinden tutarak onu hızla ayağa kaldırdıktan sonra Dream Valley Driver yapıyor! Herkes Velveteen'in Top-rope'a çıkmasını bekliyor ama o bunu yapmıyor.

Velveteen Dream: BU SON RADDEYDİ! İkinizi de ortadan kaldıracağım!

KSpCOpG.jpeg


Ne yapıyor? Aşağı indi ve Goldust'ın yanına gidiyor...

ROLL-UP! GOLDUST ŞAMPİYONU ROLL-UP'A ALDI! 1................2...............

1D4wbJf.jpeg


FAKAT VELVETEEN ATIYOR! Ayağa kalktığı gibi Goldust'ın boynunu sarıp iyice sıkmaya başlıyor! ve... Bu da ne? Velveteen Dream'den daha önce hiç görmediğimiz tarzda bir hareket! Goldust kendini kurtarmaya çalışıp başta çırpınıyor, sonrasında ona ters dirsek darbeleri vurmaya başlıyor... İplere uzanıyor ama olmuyor!

Michael Cole: Bu... Tazmission?

JBL: Drowning in dreams.

5dmbar0.jpeg


GOLDUST HAREKETSİZ. VELVETEEN DİŞLERİNİ SIKA SIKA HAREKETİNİ YAPIYOR! GOLDUST FELAKET BİR DURUMUN İÇERİSİNDE! DIŞARIDAKİ JOE GACY TEDİRGİN ŞEKİLDE İÇERİYİ İZLİYOR!

8tdj5o3.gif


KENDİSİNİN GÖZLERİ KAPALI. HAKEM MAÇI BİTİRMEK ÜZERE GOLDUST'IN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR... VE... BIRAKIYOR...

JBL: Hayır! Kahretsin!

Goldust'ın eli düşüyor.

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Velveteen Dream

f3FKbR.jpg


Hakem zili çaldı ve maç bitti... Goldust başaramadı. Arka alanda gerçekleşen olay Dream'e ekstra bir öfkeyle gelen güç kattı diyebiliriz. Joe Gacy üzgün şekilde ringe bakarken bir şey fark ediyor. Daha doğrusu herkesin fark ettiği bir şey fark ediyor? Velveteen Dream yüzündeki ağlamaklı ifadeyle halen sıkmaya devam ediyor! Goldust'ı bırakmış değil? Gacy bir süre daha bekleyip oraya bakarken en sonunda elindeki TTC unvanlarını öylece yere bırakıp içeri dalıyor! Velveteen'in karşısına dikilip onu dürtmeye başlıyor! Kamera iyice ringin içine yaklaştığı için ne konuştuklarını duyabiliyoruz!

Z2tazH8.jpeg


Joe Gacy: HEY! BIRAK ONU VELVETEEN! NE YAPIYORSUN?

Velveteen Dream: Ödülümü, b- BENİM İÇİN EN ANLAMLI ŞEYİ YOK ETTİNİZ! Bedelini sadece bu maçı kaybetmekle ödeyemezsiniz! FAZLASI OLMALI! GİT BURADAN GACY! ONU RÜYALARINDA BOĞACAĞIM!

Joe Gacy: BUNU BİZ YAPMADIK!

Velveteen Dream: Doğru, siz yapmadınız... Yaptırdınız! BU SAÇMALIĞI... SONLANDIRACAĞIM! GİT BURADAN GACY! ONDA EN UFAK YAŞAM BELİRTİSİ YOK! SEN DAHİL KİMSE UCUBENİ ELİMDEN ALAMA-

AVvXsEjpltNXj3u4wrUDbkBwgjVzYZv8sajJ7Vgoxrx8KaK3CDpCOavG6T7bXPthcL7b2ZXpT3t1maJ6nIAT4oBSNMtMRJtF1Fkwr4Ca4dncR1VduyIhVSc9gRGskWUAamNFqTb59_nlEmVbspu69vApC2foYK6f4803Z3YCrScAmgCdakUbi7Yvz7otYEsalg=s320


Gacy bir uppercut vuruyor ve Goldust'ı hemen ordan çekip alıyor! Velveteen kafasını tutarken Gacy yavaş yavaş baygın Goldust'ı çekiştiriyor ve ringin dışına götürmeye çalışıyor.

tyspy9u.jpg


VELVETEEN AYAĞINDAN TUTUYOR! AYAĞINDAN TUTUYOR VE ONU RİNGDEN ÇIKARMASINA İZİN VERMİYOR! VELVETEEN, GOLDUST'I AYAĞINDAN TUTARAK RİNGİN ORTASINA DOĞRU ÇEKİYOR VE BİR KEZ DAHA DROWNING IN DREAMS'E ALIYOR! JOE GACY NE YAPACAĞINI BİLMİYOR ARTIK!

Joe Gacy: Velveteen!

Ba-l-ks-z-1.jpg
bvrhlmk.png


Velveteen dinlemiyor!

Joe Gacy: Velveteen! Dokunma-

Velveteen'den bir yumruk daha!

sf.jpg


Joe Gacy: Vel- Dokunm-

Velveteen duracağına daha fazla hızlanıyor! Üst üste hızlıca yumruk darbelerine başl-

Bicycle+Kick.gif
f3Fh51.jpg


GACY KENDİSİNİ HIZLA RİNGİN İÇİNE ATIYOR VE BICYCLE KICK'İ VURUYOR! VELVETEEN KENDİSİNİ YERDE BULUYOR! JOE SEVGİ DİLİNİ KESİYOR, SEVGİ DİLİNİ BİR KENARA BIRAKIYOR. VELVETEEN'İN ÜSTÜNE GEÇİYOR VE ONA ÜST ÜSTE YUMRUKLAR ATIYOR! KAMERA İYİCE JOE GACY'E YAKLAŞIYOR VE YAKARIŞLARINI DUYUYORUZ!

Joe Gacy: DOKUNMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Velveteen'in bir gözü kan çanağına dönmüş durumda! Gacy kıpkırmızı! Velveteen'in yüzünü durmadan yumruklamaya devam ediyor...

234foz5.jpg


Joe Gacy: (ağzından tükürükler saçarak) DOKUNMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

f3FJDL.jpg


Gacy üst üste yumruk darbelerine devam ediyor! Velveteen baygın falan değil! Yerde halen ağlamaklı halde öylece yatıyor ve yumruklara karşılık veremiyor! Gacy en sonunda gücü iyice tükenince duruyor ve nefes nefese kalıyor.

Joe Gacy: (dişlerini iyice sıkıp kasarak, öfkeyle) Ona... D-o-kunma.

kbpn8l3.jpg


Kamera, Joe Gacy'e nefesi kadar yaklaşıyor. Nefes alıp verişindeki öfkeyi, üzüntüyü ve pişmanlığı hissedebiliyoruz. Bunu yapmak istemedi, ama mecbur kaldı. Hissetmek zor değil. Fakat halen sesi çatallı şekilde "Dokunma" diye sayıklıyor. Velveteen ve Goldust yerde baygın şekilde öylece dururlarken Gacy nefesini solumaya devam ediyor. Şimdi Goldust'ı kucaklayıp ringden iniyor. Kamera onları ve ringde hareketsiz yatan Dream'i çekerken ekrana credit yazısı geliyor. PAYBACK #31 bu sekans ile sonlanıyor.

PGW PAYBACK #31
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

Johnkorey

Quiet Quitting
Katılım
2 Tem 2023
Konular
519
Mesajlar
6,948
Beğeni sayısı
1,207
PG Nakit
1,205
Konum
İzmir
Dokunma dokunma, kırılır kalbim dokunma
Kırma kırma, seven kalbimi kırma
Dokunma dokunma, ben yaralı bir gönülüm
Vurupta kırıpta kanatıp cana dokunma
Konu başlığına görünce bunu mırıldanmıştım. Kaptırmışız.

Dün mesai belimizi büktü. Memleketten canlıyız bu sefer kaza bela olmazsa.
 
Üst
Click here to login using your socials account