Bu olayların sorumlusu AKP'dir eyvallah ama bana teröristleri savundurmayın. Onların demokrasisi partisi oyu olmaz, olamaz. Partileri olması başlı başına yanlış. Seçime girip seçilince kayyum atanmasına girmiyorum bile. Ben olsam o bölgede hiç seçim yaptırmam full kayyumla yönetirim. Kusura bakmayın da, AKP'yi sevin sevmeyin Diyarbakır'a falan yapılan yatırım Vatikan'a yapılsa adamlar Müslüman olurdu.
Bu arada 7 Haziran-1 Kasım 2015 kokusu alıyorum.
Yatirim yapma, iradesini gasp et, batiya is yapmaya gelince -ki insaat sektorunde ezici bir cogunluk Kurt iscilerden olusuyor- ustune ustluk goc edince niye buraya geldiniz diye disla, daga cikinca da niye daga cikiyorsunuz hepiniz teroristsiniz diye yaftala -eger uniter devlet olarak kalacaksak butun sorunlar demokrasiyle ve fikir alisverisiyle cozulmelidir- ustunden prim kas. Yemin ederim bu fikirler yuzunden bazen pragmatik mi dusunuyorum yoksa kurt milliyetcisi miyim diye ikilimde kaliyorum.
PKK sorunu ilk basta toplumsal esitsizlikten dogmus sonrasinds ise Ocalan'in diktatorlugunde uluslarasi silah ve uyusturucu kacakciligina evrilmis bir diktatorluk orgutudur. Ama bu sorun onlara ayni misilleme vererek cozulmez hocam. Biraz Hanefi Avci'nin, Ugur Mumcu'nun ve Soner Yalcin'in donemde yazdiklarina ve Cem Yuzbasi ile yazdiklarina yogunlasmanizi tavsiye ederim. Sen bir PKK militaninin kafasina sikinca orgut tamamen cozuluyor mu zannediyorsun? Aksine intikamla daha da yoguruluyor ve yerine bir suru daha militan koyabiliyor. Bu da orgutun temel motivasyonu zaten. Mesele gercekten kokunden cozulmek isteniyorsa ki bu iki tarafinda asla isine gelmez cunku iki taraf da birbirlerinden besleniyorlar, halk muhatap alinmali; onlarin ne istedikleri dinlenmeli ve buna gore hareket edilmelidir. Vurarak, kirarak, oldurerek bir seyler cozulmez. Bunlari ben soyleyince terorist ilan ediliyorum ama Cem Ersever'in ve Hanefi Avci gibi insanlarin yazdiklarini okuyun bana hak vereceksiniz.
Buraya dualarınızı gönderin lütfen, medyadakinden daha zor durumdayız.
Kürt milliyetçiliğine yakınsın kanka yaYatirim yapma, iradesini gasp et, batiya is yapmaya gelince -ki insaat sektorunde ezici bir cogunluk Kurt iscilerden olusuyor- ustune ustluk goc edince niye buraya geldiniz diye disla, daga cikinca da niye daga cikiyorsunuz hepiniz teroristsiniz diye yaftala -eger uniter devlet olarak kalacaksak butun sorunlar demokrasiyle ve fikir alisverisiyle cozulmelidir- ustunden prim kas. Yemin ederim bu fikirler yuzunden bazen pragmatik mi dusunuyorum yoksa kurt milliyetcisi miyim diye ikilimde kaliyorum.
GeberBuraya dualarınızı gönderin lütfen, medyadakinden daha zor durumdayız.
Bizim millette her şeye eleştiri getiriliyor da BTÖ’nün propagandası olduğu gibi kabul ediliyor. Bu hatayı zamanında Süleyman Demirel bile yapmışken sana kızamıyorum, ancak BTÖ’nün toplumsal sorunlardan çıkmadığı aşikar.Yatirim yapma, iradesini gasp et, batiya is yapmaya gelince -ki insaat sektorunde ezici bir cogunluk Kurt iscilerden olusuyor- ustune ustluk goc edince niye buraya geldiniz diye disla, daga cikinca da niye daga cikiyorsunuz hepiniz teroristsiniz diye yaftala -eger uniter devlet olarak kalacaksak butun sorunlar demokrasiyle ve fikir alisverisiyle cozulmelidir- ustunden prim kas. Yemin ederim bu fikirler yuzunden bazen pragmatik mi dusunuyorum yoksa kurt milliyetcisi miyim diye ikilimde kaliyorum.
PKK sorunu ilk basta toplumsal esitsizlikten dogmus sonrasinds ise Ocalan'in diktatorlugunde uluslarasi silah ve uyusturucu kacakciligina evrilmis bir diktatorluk orgutudur. Ama bu sorun onlara ayni misilleme vererek cozulmez hocam. Biraz Hanefi Avci'nin, Ugur Mumcu'nun ve Soner Yalcin'in donemde yazdiklarina ve Cem Yuzbasi ile yazdiklarina yogunlasmanizi tavsiye ederim. Sen bir PKK militaninin kafasina sikinca orgut tamamen cozuluyor mu zannediyorsun? Aksine intikamla daha da yoguruluyor ve yerine bir suru daha militan koyabiliyor. Bu da orgutun temel motivasyonu zaten. Mesele gercekten kokunden cozulmek isteniyorsa ki bu iki tarafinda asla isine gelmez cunku iki taraf da birbirlerinden besleniyorlar, halk muhatap alinmali; onlarin ne istedikleri dinlenmeli ve buna gore hareket edilmelidir. Vurarak, kirarak, oldurerek bir seyler cozulmez. Bunlari ben soyleyince terorist ilan ediliyorum ama Cem Ersever'in ve Hanefi Avci gibi insanlarin yazdiklarini okuyun bana hak vereceksiniz.