Ahmet Türk'le yan yana otururken DEM'leniyor gibi degildin pek sanki sayın gaz pedal.
deathcrushh sadece özgürlük Katılım 8 Tem 2023 Konular 25 Mesajlar 270 Beğeni sayısı 88 PG Nakit 870 Favori Güreşçi Joey Janela 29 Mar 2024 #11 Ahmet Türk'le yan yana otururken DEM'leniyor gibi degildin pek sanki sayın gaz pedal.
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 468 Mesajlar 2,149 Beğeni sayısı 494 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim 29 Mar 2024 #12 Nature Boy' Alıntı: Ben Atatürkçüyüm, bir partinin üyesi değil. Kimsenin mayın eşekliğini yapmıyorum. Bu sınıflandırma işini AKP’den öğrendiniz ama onu bile beceremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Buna cevap versene hadi @Spear of Chaos
Nature Boy' Alıntı: Ben Atatürkçüyüm, bir partinin üyesi değil. Kimsenin mayın eşekliğini yapmıyorum. Bu sınıflandırma işini AKP’den öğrendiniz ama onu bile beceremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Buna cevap versene hadi @Spear of Chaos
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 7,042 Mesajlar 17,460 Beğeni sayısı 4,450 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 29 Mar 2024 #13 Ama Lvbel C5 Gaz Pedal pp'li biri bana günceldeki en güçlü ve en makul muhalefet partisinin CHP olduğunu söylemişti...
Ama Lvbel C5 Gaz Pedal pp'li biri bana günceldeki en güçlü ve en makul muhalefet partisinin CHP olduğunu söylemişti...
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,247 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 29 Mar 2024 #14 Koymuş.
Money Makerz undefeated Katılım 27 Haz 2023 Konular 120 Mesajlar 907 Beğeni sayısı 676 PG Nakit 434 1 1 Geliştirici Yönetim 29 Mar 2024 #15 Spear of Chaos' Alıntı: Sen hala akıllanmadın mi ulan yeter artık ya. Sana ekmek yediren CHP genel başkanlarına iyi dileklerimi iletiyorum buradan. Genişletmek için tıkla ... CHP dediğin şey direkt olarak Muharrem İnce ve onun gibi olanlardır. Bu yorum çok anlamsız olmuş.
Spear of Chaos' Alıntı: Sen hala akıllanmadın mi ulan yeter artık ya. Sana ekmek yediren CHP genel başkanlarına iyi dileklerimi iletiyorum buradan. Genişletmek için tıkla ... CHP dediğin şey direkt olarak Muharrem İnce ve onun gibi olanlardır. Bu yorum çok anlamsız olmuş.