Senelerdir akp'ye tepki olarak karşısında en güçlü rakibi chp'ye oy attım. Son seçim oylar bölünmesin muhabbetine çevremdeki birçok insanı kırdım. Hatta rahmetli babamı hasta yatağından kaldırıp oy vermeye götürdüm hem de iki kere. Fakat bunun karşılığında chp 14 ve 28 mayıs akşamlarında bizleri yüzüstü bıraktı. Daha ben bu partiye kesinlikle oy veremem.
2019 yılında akp kazanır özgürlüklerimiz kısıtlanır diye adını dahi bilmediğim Tunç Soyer denen zata oy verdim. Adam 4.5 sene hiçbir şey yapmadı. Şimdilerde göstermelik olarak asfalt vs bir şeyler yapıyor.
@Beast Incarnate in deyimi ile sunta oyları toplama derdinde. Ama memnun değilim ve biliyorum ki Soyer değil de Buğra Gökçe aday olsa eminim yine hizmet gelmeyecek. Çünkü seçmeni çantada keklik biliyorlar. En basitinden belediyeye bağlı Çeşme yolları çok berbat. Çok kötü. Ve sırf akpye inat hizmet alamamak bana daha fazla rasyonel gelmiyor.
Tunç bey devletten bütçe alamadığına yakınıyor ama Allah aşkına asfalt çalışması yapacak kadar da mı senin bütçen yok? Ya da çöp sorununu çözecek kadar? Laf-ı güzah.
Ayrıca chp'ye biz en son büyükşehirleri verdik. Peki bu süreçte iktidar neyi yapmak istiyordu da biz engel olabildik? Mülteci sorunu şiddetlendi, ekonomik krize girdik. Ya her şeyi geçtim şu yaz saati uygulamasını kaldırmayı bile beceremediniz.
Şimdilerde şunu anlatıyorlar yav belediyeleri alalım erken seçim olacak o zaman iktidarız. Basın gidin işinize biz o yetkiyi size 2019 yılında verdik. Erken seçim oldu mu? Ya da olan seçimi kazanbildiniz mi? Biz Ekrem veya Mnsur'u cb olarak görmek istedik adamlar cenel başkanum dediler korkaklık ettiler. Şimdi ise 2028'de mi aday olacaklarmış. Geçti o tren kardeşim.
Daha yazacağım çok şey var. Kalbim çok kırık ve öfke doluyum. Bir çift mavi göz deyip Kemalizm ırkçılıktır diyen adamı İzmir'den mv yaptınız. Salın şu seçmenin yakasını. Beni temsil etmiyorsunuz. Sizden nefret ediyorum. Size oy vermeyeceğim.