Muharrem İnce'den İttifak, İzmir'in Seçimdeki Durumu ve İmamoğlu Açıklamaları


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
364
Mesajlar
5,607
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Cumhurbaşkanlığında da biz cumhuriyetçilerin moralini dusunsen iyi olurdu. Umarım adam akıllı destekler Eko'yu, tarafsız durup sadece onun lehine aciklama yaparsa Memleket oyları gene AKP'ye gider.
 
Son düzenleme:

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,902
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
420
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Senelerdir akp'ye tepki olarak karşısında en güçlü rakibi chp'ye oy attım. Son seçim oylar bölünmesin muhabbetine çevremdeki birçok insanı kırdım. Hatta rahmetli babamı hasta yatağından kaldırıp oy vermeye götürdüm hem de iki kere. Fakat bunun karşılığında chp 14 ve 28 mayıs akşamlarında bizleri yüzüstü bıraktı. Daha ben bu partiye kesinlikle oy veremem.

2019 yılında akp kazanır özgürlüklerimiz kısıtlanır diye adını dahi bilmediğim Tunç Soyer denen zata oy verdim. Adam 4.5 sene hiçbir şey yapmadı. Şimdilerde göstermelik olarak asfalt vs bir şeyler yapıyor. @Beast Incarnate in deyimi ile sunta oyları toplama derdinde. Ama memnun değilim ve biliyorum ki Soyer değil de Buğra Gökçe aday olsa eminim yine hizmet gelmeyecek. Çünkü seçmeni çantada keklik biliyorlar. En basitinden belediyeye bağlı Çeşme yolları çok berbat. Çok kötü. Ve sırf akpye inat hizmet alamamak bana daha fazla rasyonel gelmiyor.

Tunç bey devletten bütçe alamadığına yakınıyor ama Allah aşkına asfalt çalışması yapacak kadar da mı senin bütçen yok? Ya da çöp sorununu çözecek kadar? Laf-ı güzah.

Ayrıca chp'ye biz en son büyükşehirleri verdik. Peki bu süreçte iktidar neyi yapmak istiyordu da biz engel olabildik? Mülteci sorunu şiddetlendi, ekonomik krize girdik. Ya her şeyi geçtim şu yaz saati uygulamasını kaldırmayı bile beceremediniz.

Şimdilerde şunu anlatıyorlar yav belediyeleri alalım erken seçim olacak o zaman iktidarız. Basın gidin işinize biz o yetkiyi size 2019 yılında verdik. Erken seçim oldu mu? Ya da olan seçimi kazanbildiniz mi? Biz Ekrem veya Mnsur'u cb olarak görmek istedik adamlar cenel başkanum dediler korkaklık ettiler. Şimdi ise 2028'de mi aday olacaklarmış. Geçti o tren kardeşim.

Daha yazacağım çok şey var. Kalbim çok kırık ve öfke doluyum. Bir çift mavi göz deyip Kemalizm ırkçılıktır diyen adamı İzmir'den mv yaptınız. Salın şu seçmenin yakasını. Beni temsil etmiyorsunuz. Sizden nefret ediyorum. Size oy vermeyeceğim.
 

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
57
Mesajlar
1,156
Beğeni sayısı
255
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
İstanbul'da Eko'ya oy falan yok, 2019'dan beri kullanacağım tek metroyu hala bitiremedi. Ulaşım inanılmaz problemli, bazı İETT hatları iki-üç dakikada gelirken bazı otobüsleri millet 25-30 dakika bekliyor. Ehliyetim olduğundan dolayı ben araba ile gidiyorum ama bir damla yağmur düştüğünde trafik ölüm oluyor. Bakın İstanbul trafiği bayram haricinde hiçbir zaman akışkan olmaz -ozellikle Avrupa yakasının iç kesimlerinde- ama bir damla yağmur düştügünde hem tamamen kilitleniyor hem de bazen sular altında kalıyor yol lan.

Zafer kimi aday gösterirse veya işaret ederse ona kullanacağım. Particilik dünyanın en boktan şeyi ama mademki biz particiliği engelleyemiyoruz; onun bir parcasi olup karşı tarafları zor duruma sokarım. Bir oy bir oydur.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Genel seçimlerde bugün söylendiği gibi “Muharrem İnce haklı” falan değildi ama şimdi haklı. Özellikle HDP/HEDEP oyları hakkında yaptığı analizler oldukça kıymetli ve doğru analizler. Hem şehirdeki HEDEP oyu azınmsanmayacak derecede fazla, hem de Sırrı Süreyya Önder’in popülaritesi ve seveni (bunu ülke bazında söylüyorum) maalesef çok fazla. Kemik HEDEP oyları dışında bunların kriptosu olan ve “Ağbii Sırrı Süreyya Önder çok makara eğlenceli adam yaaa bizden biri” diyerek bu herife oy verecek insan sayısı da çok İzmir’de. Özlale de bence fena oy almayacak, ki kendisine oy atmayı düşünenlerden birisi de benim. Ben İzmir konjonktürü içerisinde kendimi tanımlayacak olursam CHP’nin hizmet kalitesinde yıllardır sınıfta kalmasından bıkmış, genel seçimlerden sonra partiyle olan gönül bağını tamamen koparmış, ama “belediyecilikte siyaset yapılmaz” düşüncesinde olsam dahi 25 yılın vebalinden dolayı oy pusulasında eli ampul simgesine hayatta gitmeyecek olan bir seçmenim ve benim gibi düşünen İzmirli sayısının da az olmadığını düşünüyorum, ha onlar yine gidip günün sonunda CHP’ye biçare oy atabilir ama ben CHP tam anlamıyla benim içime sinecek bir aday çıkarmadığı sürece İzmir BŞB’de benden CHP’ye zerre oy yok.

Bu tip kitlesel analizler bence de CHP tarihinin İzmir bakımından koltuğunun gerçekten sallandığı ilk yerel seçim olacağına dair işaretler veriyor. Ama seçime hala 3-4 ay var, bu 3-4 ay içinde derenin altından daha çok sular akar… Bekleyip göreceğiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: