NOW RPG: Aliexpress'ten Gelen Bray Wyatt'a Mesaj


Ensiferum

wyatt
Katılım
4 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
1,822
Beğeni sayısı
491
PG Nakit
0


Far From Any Road!

Işıklar sönüyor. Elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt, solunda kuzu maskeli Erick Rowan ve sağında Braun Strowman ile girişte görünüyor. Wyatt Ailesi, ağır adımlarla ringe ilerliyor. Bray derin derin ringe baktıktan sonra basamakları tırmanıyor ve içeri giriyor. Wyatt sallanan sandalyesine kuruluyor ve lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.

bray-wyatt-entrance.jpg


Bilge bir adam, anatominin insan tabiatına haksızlık olduğunu söylemişti bana. İnsan gibi komplike, karmaşık bir mahlukatı belli başlı kemiklere ve organlara sınıflandırmak. İnsan mahlukatının potansiyelini kısıtlamak. Oysa insan dediğimiz şey, içinde hazineler kadar felaketler de barındıran bir yolculuk gibi. Ne yana doğru akacağı önceden bilinemeyecek bir su. Aynı genlere sahip, aynı anatomideki adamlardan biri eline makineli tüfek alıp onlarca insanı öldürürken, diğeri binlerce insanı kurtarabilecek bir şifa için senelerce kariyer yapıyor. Bu, biraderlerim ve bacılarım, insan mahlukatının doğadaki diğer hayvanlardan farklı olmadığının ispatıdır. Diğer canlılar gibi yaşar, onlar gibi ürer ve onlar gibi ölür. Ancak diğer canlıların aksine bir adem evladını öldürmek farklı bir etik anlayışına bağlanmıştır. İşte bu madamlar ve mösyöler, sınırı çizdiğimiz yer. (Wyatt eliyle ringin ortasını gösteriyor) İşte burada, sizler diğer canlılarla olan bütün benzerliklerinize ve doğanın karşısında aciz bir mahluk olduğunuz gerçeğine sırtını çözerek Yerküreye dönüp "bu, benim" diyorsunuz. Sadece bugün değil. Dün de değil. Zamanın başlangıcından beri. Tekrar ve tekrar, hayat, bir ibret neşeri gibi kendini tekrar etmeye devam ediyor. Orta çağda şövalyeler ve lordlar vardı, şimdi ise siyasetçiler var. Bundan bir asır sonra dengelerin ne yönde olacağını öngörmek güç olsa da, kıç öpmek için yarış eden adamların sığınacağı bir liman mutlaka olacaktır. Ve benim kavgam da tam olarak bunla. Buraya altın yağmalamaya gelmedim. 10 yıldır defalarca ispatladığım şeyi bir kez daha ispatlamaya da gelmedim. Buradayım çünkü denge için bana ihtiyaç var. Kanlı yaraya tampon uygulayan bir turnike gibi. Bütün bu süreçten sonra, daha önce görmediğim hiç bir şeyi görmeyeceğime emin bir şekilde terör estirmeye geldim. Ve zaman, bu kez beni şaşırtmayı başardı. Daha önce görmediğim bir şey gördüm: Kendi derisi çok üşüdüğü için başkasının pelerinini örtünmeye çalışan bir adam.

Wyatt volta atarken Braun Strowman boş gözlerle seyirciye bakıyor.

61403290a1a4a6c6eca0352e21743425.jpg


Bu yolunu kaybetmiş grubun adını zikrederek nefes harcamak, benim için büyük bir yük. Ancak, işlerin geldiği nokta itibariyle artık bu "Righteous" defterini açmamız gerekiyor. Zaman içinde yeşillik alanlara giderek metafizik şeylerden bahsetmenin onları Wyatt Ailesi yapacağını düşünen soytarılarla yollarımız kesinleşti. Ama diğerlerinin aksine, Vincent kendisiyle beni eşdeğer gibi görüyor ve beraber bir grup teşkil etmemiz gerektiğini düşünüyor. (Wyatt pis pis sırıtıyor) Ceylanlarla aslanların aynı yatağa girmesi, aslanlar için anlamsız olduğu kadar doğanın kurallarına da ters. Ancak yanlışa düşmeyin madamlar ve mösyöler, Vincent isimli soytarı bu birleşmeyi gerçekten öyle istediği için teklif etmiyor. Bana ve kardeşlerime karşı başlatmış olduğu bu boş münakaşayı bitiremeyeceğinin farkında olduğu için istiyor. Karşıma çıkardığı ayaktakımının üzerinden nasıl buldozer gibi geçeceğimi çok iyi biliyor. Buradaki güruhu bu aptal yalanlara inandırabilirsin evlat. Ama istediğin kadar harla, eğer ateşin dibine pamuk döşediysen çıkarabileceğin duman ancak kargaları ürkütür. Anlattığın bütün bu yolculuk saçmalıklarını dinliyorum. Ve şunu net bir şekilde görebiliyorum: Bizim gibi olmak istiyorsun. Şu NOW çöplüğünde burada yazdığı öykünün bir anlamı olan tek adam benim. Sen de bunu istiyorsun: Yaptıklarının bir anlamı olmasını. Ama kendini kandırdığın nokta şu: Eğer kendi kafanın içinde yaptıklarının bir amaca hizmet ettiğine kendini inandıramıyorsan, dışarıdakilere bu düşünceyi aşılamana imkan yok. Tırmanamayacağın duvara merdiven dayamaya devam et; günü gelip NWO Trios altını için bizim karşımıza çıktığında başlattığın bu taarruzu taşlarla ya da sopalarla değil; asitle ve ateşle karşılayacağız. Ne Righteous, ne House of Black, ne de başka biri... NOW, Wyatt Family'nin dünyası ve biz imkan verdiğimiz için nefes alma şansı buluyorsunuz. Follow... the buzzards.

Wyatt yere çöküp kollarını iki yana açıyor. Wyatt Ailesi klasikleşmiş pozunu verirken kameralar kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: