Kesinlikle katılıyorum. Hikaye olarak en iyisi ve ana karaktere kendimizi en çok bağladığımızdı. Sonradan çıkan Liberty City paketiyle de 2 farklı karakterin farklı hikayelerini de oynuyor oluşumuzun yanı sıra Gay Tony hikayesinde erotik sahneler de vardı, diğerinde mc hayatını ciddi anlamda yaşattığından bahsetmeyeceğim bile derken bahsetmiş oldum. Sadece kasvetli havasından dolayı sevmemek çok yanlış olur çünkü gerçekten çok sağlam hikayenin yanı sıra açık dünya olarak da aşırı artı yönleri vardı. Tamam, GTA SA ve GTA 5 gibi oyunlarda açık dünya olarak daha fazla özellik olabilir ama çoğu özellik, oyuncuların pek kullanmadığı işe yaramayan şeyler. GTA 4'te ise oyunda rastgele takılırken arkadaşlarımızdan, manitalardan vs. aniden telefon gelip bowlinge, kabareye, içmeye veya yemeğe falan gidebiliyorduk. Rastgele kullanım dışı bile olan interiorlara girebiliyor olmamız da ince ama güzel bir detaydı. Yani aslında hikayeye odaklanılsa bile oynanış olarak daha keyif veren, daha gerçekçi hissettiren detaylar vardı. Mükemmel bir oyundu ya! Anlat anlat bitiremem ben bu oyunu.