NOW RPG: Fark Var


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
s-7dc12af7c7a0e6255edbf558e9163d89f51901f9_0.jpg
Lesnar 1500 odalı külliyesinde otururken görüntüleniyor. Tam bu anda ekranımızda Lesnar'ın yüzü bulanıklaşıyor ve külliyedeki pistten uçan uçakları görünüyor. Bu uçakların arasında Lesnar yavaş yavaş yürüyerek külliyenin en orta odasına geçiyor ve koltuğuna oturuyor:

"Eyy Jericho! Çarşamba günü buradaki insanlara daha ne kadar kalleş, alçak, korkak olacağını gösterdin. İkimiz arasındaki ilk karşılaşmanın gerçekleşme sebebi senin benim şovumun tam ortasına sıçarak gelmendi. Yani, benimle yüzleşmeyi sen istedin. Ama görünen o ki o Jericho'dan eser kalmamış yerine; sefil! korkak! piç! bir Jericho geldi. Geçen hafta gerçekleşen NOW şovunu izlemedim ancak danışanlarımın raporuna baktığım zaman gene bir isim görüyorum: o isim de Jericho. Jericho, sana bir teklifim var: 2 hafta haftalık şova çıkma. Hem bu seyirci senden kurtulur hem de cebindeki para eksilir ve mac kazanmak için köpek gibi savaşırsın ha adamım? Kendini 2 hafta geçindireceğin bir paran varsa bu iyiliği kendine yap: 2 hafta boyunca yumruk dahi atma. Veya atacaksan da...

ERKEK GİBİ AT.

Büyük adamlarla savaşman için büyük adam olman gerekir. Sende ise büyük olan şey sadece yaşının sayısı. Küçük olan şeylere girecek olursam

(Gülme tutuyor Lesnar'ı. 5-6 saniye gülüyor ve devam ediyor.)

Cidden soracağım: sen bakir misin dostum? 3 olayının 2'si benim resitallerimi bitirip kaçmak ile alakalı. Önümüzdeki hafta NOW şovunda kemerlerle alakalı bir takım olaylar olacakmış: O kemerleri kendine yakıştırabiliyor musun gerçekten? Kötü şampiyon olmak = Jericho olmaktır, Chris Jericho olmaktır, Chris olmaktır. Kötü şampiyon sebep kötü kemerler kötü şovlar sonuçtur. Bu konuşma bu külliyede yapılmış en alt seviye konuşma oluyor; NOW şovları ise hep en alt seviye oluyor. Niye? Çünkü bu programları düşük seviye insanlar izliyor. Düşük seviyeli insanlar izledigi zaman ne olur? Chris Jericho insanların idolü olur? Ancak bu adam(yani kendisi) şirketin en tepesine çıktığı zaman NOW'un refah seviyesini yükseltecek, hitap ettiği kitleyi yükseltecek, ortada PGW diye bir şey kalmayacak. Bu adam, Hunter'ın istediği adamdır. Çünkü şu an izleyen insanların %19'u NOW Network'e sahipken benim en tepede olduğum dönemde bu 3-4 katına çıkacak ve onun cebine para girecek. Jericho kazara o kemerlere aday dahi olursa çevremde benim için NOW izleyenlerin çoğu NOW dahi izlemeye yeltenmez. Düşük seviyeli adamın izleyicisi düşük seviyeli olur!

Bu yüzden sizin Jericho gibi adamlara para kazandırmamanız için en kısa sürede Centro muzlu gofret satışını yasaklatacağım ve bu dersleri rutin şekilde vermeye devam edeceğim. Görüşmek üzere(dedikten sonra biraz yüzü düşüyor ve yere bakarak boş boş düşünüyor çok kısa bir süre) ezik adam ve hayranları!


Kameralar bu sözlerin ardından kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: