Ümit Özdağ 2028 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Olacak

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,741
Beğeni sayısı
1,572
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Seni de göndereceğiz Bero.
Yav işte hemen karşı çıkıyorsunuz ben objektif yorum yaptım belki Özdağ'ı destekliyorum nereden biliyorsunuz? Bu yerel seçimlerde de göreceğiz Erbakan'ı iç Anadolu insanı çok seviyor. Karadeniz insanı da öyle. ak parti seçmenleri Ak Partiden sonra bu adama oy verir sağlam ak parti sağlam aday çıkarmazsa ki çıkarsa bile emekli kitle şu an kızgın. Bu kitleye iki seçenek var ya MHP ya da yeniden refah. Yeniden refahın geçmişi de var. Sığınmacıların oyunu da alır derdi yok sığınmacılarla. Ben Fatih Erbakan'ı çok ciddi bir aday olarak görüyorum 2028'de. Özdağ'ın geçeceğini hiç sanmıyorum.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yav işte hemen karşı çıkıyorsunuz ben objektif yorum yaptım belki Özdağ'ı destekliyorum nereden biliyorsunuz? Bu yerel seçimlerde de göreceğiz Erbakan'ı iç Anadolu insanı çok seviyor. Karadeniz insanı da öyle. ak parti seçmenleri Ak Partiden sonra bu adama oy verir sağlam ak parti sağlam aday çıkarmazsa ki çıkarsa bile emekli kitle şu an kızgın. Bu kitleye iki seçenek var ya MHP ya da yeniden refah. Yeniden refahın geçmişi de var. Sığınmacıların oyunu da alır derdi yok sığınmacılarla. Ben Fatih Erbakan'ı çok ciddi bir aday olarak görüyorum 2028'de. Özdağ'ın geçeceğini hiç sanmıyorum.

Güzel kardeşim alınma yauv 🫶

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Senin forumda yaptığın dalga muhabbetlerin ile gerçek düşüncelerini ayıramıyorlar Bero. Yoksa hak ehli adamsın, çizginden şaşma.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: