Fenerbahçe Ligden Çekilebilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,038
Beğeni sayısı
4,437
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hakanı mı atsam, Arifi mi atsam, Okanı mı atsam, Helikopteri mi atsam, Spor olimpiyatların da kullanılan stadı mı atsam, İmralıda ki lavuğu mu atsam. Bilemedim sen seçsene
images

Konular
213
Beğeni sayısı
1,011
PG Nakit
330
Hakan Şükür'ü at direkt ama ben de sana milli takımın dünya kupalarında en hızlı gol atan oyuncusunu veya tarihindeki en golcü oyuncusunu atabilirim karşılık olarak. Futbolcunun tarikatçı olması TR tarihindeki en iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştiriyor mu merak ediyoruz. Daha önce bunuda anlattık "fetö metö" tayfaya ama anlatamazsın ki siz laftan anlamayan bir topluluksunuz AKPliler gibi kendi yaşam alanlarınızda hayali düşmanlara karşı savaşan bir avam topluluğundan ibaretsiniz.

LAN KONUYLA NE ALAKASI VAR AKFKSCKDMKCSMKCMSCNSKFJSNCSKDKSKXK

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
LAN KONUYLA NE ALAKASI VAR AKFKSCKDMKCSMKCMSCNSKFJSNCSKDKSKXK
Galatasaray'ı dua ve himmet yükseltti iddiası değil mi sizinki? Eee Galatasaray'ın tarikatçı olduğunu iddia ettiğiniz oyuncular bileğinin hakkıyla bu başarıları elde ettiyse, sportif başarıları siyasi geçmişlerinin etkisi altında değilse size bu konu altında ne demek düşüyor? Lütfen açıklayın bekliyorum ahahaha.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Altını doldurabileceksek %100 arkasındayım. Zira yükümlülük durumları vs. var. Onun dışında zaten yıllardır yapılması gereken yapılmış olur. İstenmediğimiz yerde duracak değiliz, alın oynayın teneke liginizi.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,011
PG Nakit
330
Galatasaray'ı dua ve himmet yükseltti iddiası değil mi sizinki? Eee Galatasaray'ın tarikatçı olduğunu iddia ettiğiniz oyuncular bileğinin hakkıyla bu başarıları elde ettiyse, sportif başarıları siyasi geçmişlerinin etkisi altında değilse size bu konu altında ne demek düşüyor? Lütfen açıklayın bekliyorum ahahaha.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Söz konusu olan Fethullah Gülen ve Galatasaraylı oyuncuların görüntüleri 1996'da çekiliyor. 2016'da tekrar gündeme getirilip sanki gizlenen birşey ortaya çıkmış gibi tartışılıyor. Bugün yani 2024'de hala Galatasaray ve FETÖ bağlantısı üzerine aynı laflar aynı görüntüler konuşuluyor. Hayır nereye varacaksınız söyleyinde bitsin artık. FETÖ denilen CIA destekli darbeci örgütü başımıza musallat eden kişilerden çok Okan ve Arif'i konuştunuz ruh hastaları sizi.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
674
PG Nakit
434
1 1
Kanıtı bile ortada olmayan yalanla dolanla çevrilmiş şike senaryosu için Fenerbahçe'yi suçlayanların takımına bakıyorum da sizin eteğini öptüğünüz, dua ve himmetle sizi ayağa kaldıracak olan imamınız ülkeye darbe girişimi yaptı lan. Bence insanın ağzını açarken biraz utanması olur susar yani. Daha CAS raporundan haberi yok, UEFA'nın açıklamalarından haberi yok. UEFA'nın kararı Türk yargısına göre aldığından haberi yok. TFF'den iki yöneticinin "kesin şike yapmışlar" dediğinden haberi yok. Daha sonra TFF'nin bizim böyle bir açıklamamız yok demesinden haberleri yok. Daha sonra UEFA'nın çıkıp bakın kanıtı böyle böyle dediniz diye TFF'yi osurtmasından haberi yok. Hürriyet manşetlerinden gördüklerini sarkazm ile birleştirip haklı çıkmaya çalışıyorlar. Bir de gelmişler utanmadan FB Türkiye'de aklandı, UEFA tarafında aklanmadı diyorlar... Vallahi akıl tutulması. Bunların kıblesi cemaat olduğundan imam patlayınca kıbleyi şaşırdılar salyalarla saldıracak yer arıyorlar. Ben söyleyeyim yeni imamınız menzil köyünde gidin bir okutun üfletin üzerinize iyice manyak olmuşsunuz.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Kanıtı bile ortada olmayan yalanla dolanla çevrilmiş şike senaryosu için Fenerbahçe'yi suçlayanların takımına bakıyorum da sizin eteğini öptüğünüz, dua ve himmetle sizi ayağa kaldıracak olan imamınız ülkeye darbe girişimi yaptı lan. Bence insanın ağzını açarken biraz utanması olur susar yani. Daha CAS raporundan haberi yok, UEFA'nın açıklamalarından haberi yok. UEFA'nın kararı Türk yargısına göre aldığından haberi yok. TFF'den iki yöneticinin "kesin şike yapmışlar" dediğinden haberi yok. Daha sonra TFF'nin bizim böyle bir açıklamamız yok demesinden haberleri yok. Daha sonra UEFA'nın çıkıp bakın kanıtı böyle böyle dediniz diye TFF'yi osurtmasından haberi yok. Hürriyet manşetlerinden gördüklerini sarkazm ile birleştirip haklı çıkmaya çalışıyorlar. Bir de gelmişler utanmadan FB Türkiye'de aklandı, UEFA tarafında aklanmadı diyorlar... Vallahi akıl tutulması. Bunların kıblesi cemaat olduğundan imam patlayınca kıbleyi şaşırdılar salyalarla saldıracak yer arıyorlar. Ben söyleyeyim yeni imamınız menzil köyünde gidin bir okutun üfletin üzerinize iyice manyak olmuşsunuz.
Adamlar resmi siteye CAS tarafından onaylı şike yazmış kanıtı olmayan diyor QWEQLŞEQKEŞQWKEKEELŞQEQWQWELKEQWLŞQWEKEŞ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: