Bu oluşumun ülkeyi rahat bırakabileceği gerçeği bile hayallerimi süslüyor AKP'den sonraki ikinci beka sorunu.
Yav arkadasim aklin mi kıt senin? Daha once bu takimin otobusune ates edildi. Direkt sofore hedefleyip tum takimi oldurme girisiminde bulunuldu. Ben diger yapay sacma salak futbol tartismalarina girmiyorum. Hepsi ayni bokun laciverdi tamam mi? Kimse bana gs sutten cikmis ak kasik, fb seytan ya da tam tersi edebiyati yapmasin. Mal degiliz Allaha sukur.
Dun saha icinde kutlama yapan oyunculari dovme, belki de oldurme (liva kafaya darbe aldi beyin sarsintisi gecirebilirdi, beyin kanamasi gecirebilirdi) girisiminde bulundular. Ali koca bayilmam ama bu yaptigi dogru. Abi salak misiniz? Hakem dovuluyor, futbolcuyu oldurmeye sahaya atliyor 100 kisi falan... Buna birileri dur demeli.
Ali Koc baskanliga ilk geldiginde hakemler hakkinda konusmayacagim dedi. Dogru olan da oydu. Fakat bakti aglamayana meme yok. Kuralina gore oynamaya basladi. Herkes gibi davraniyor diye niye bu adam seytanlastiriliyor? Gs, ts yoneticileri melek mi? Fikir sicmayi birakip akli selim yorum yapin suraya. Sizin yerinize de biz dusunmeyelim.