NOW #2 "𝘒𝘪𝘮𝘴𝘦 𝘣𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘴𝘱𝘰𝘵 ı𝘴̧ı𝘨̆ı𝘮ı 𝘤̧𝘢𝘭𝘢𝘮𝘢𝘺𝘢𝘤𝘢𝘬!"


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
5376


Yer: Norfolk, Virginia
Tarih: 17 Mart, Pazar
Saat: 22.00 C/B

Exclusive

Arenaya geçmeden önce NOW'ın CEO'su, Triple H'i ekranlarımızda görüyoruz.

Screenshot-2021-04-07-at-20.37.52.png


Triple H: Merhaba, NOW Evreni. Uzun süredir sizi beklettiğimin farkındayım. Bugün biraz farklı bir nedenden dolayı buradayım. Muhtemelen şov takvimimizdeki bazı aksamaları fark etmişsinizdir. Son sağlık kontrollerim beklediğim şekilde sonuçlanmadı. Yoğun bakımda kalmam nedeniyle çalışma arkadaşlarım bir süreliğine arenalarda bulunmak yerine yanımda bulunmayı tercih etti. Onlara minnettarım. Bir yandan da aksamanın kaynağı olduğum için mahcubum. Test sonuçları biraz izin almam gerektiği anlamına geliyor. Kalbim her zamankinden yorgun çıktı. Bu nedenle bir süreliğine dümeni bırakıyorum. Fakat korkmayın çünkü dizginleri kenimden bile daha çok güvendiğim bir adama bırakıyorum. Şovun başında o ismi açıklayacağım. Onu çok iyi tanıdığınızı ve bu kararımdan memnun olacağınıza eminim. Güvenin bana, bu geminin sorunsuz bir şekilde yelken açması ve birinci sınıf gösteriler sunması için gereken her şeye kendisi sahip. O, benim yokluğumu aratmayacaktır.

image-842b872d32.jpg


Triple H bu kadar erken ipleri elinden bırakmanın üzüntüsü ile başını tekrardan kaldırıp ekrana bakıyor.

Triple H: Kendimi tekrar eski halim gibi hissettiğim anda, tekrar burada olacağım. Buna söz veriyorum. Şimdi ise, anlayışınızı ve sürekli desteğinizi rica ediyorum. Kendinize iyi bakın ve bu destansı şovların tadını çıkarmaya devam edin. Çünkü bizim zamanımız tam olarak ŞU AN.

Hunter masadan kalkarken ekran kararıyor.

3tcscrn.jpg


73cqm5v.png


NOW şirketinin rengine özgü turuncu pyrolar patlıyor ve NOW #2 resmen başlıyor!

9dtb5fv.png


Spiker masasının iki klasik ismi Nigel McGuinness ve Kevin Kelly ikilisi karşılıyor bizi.

Kevin Kelly: Bayanlar ve baylar uzun bir aranın ardından turuncunun en tatlı tonu olan NOW'a hoş geldiniz!

Nigel McGuinness: Bu masayı özlemişim Kevin! Tekrardan burada oturup kıyasıya bir mücadeleyi anlatmak için sabırsızlanıyorum.

Kevin Kelly: Biraz daha sabretmen gerekecek Nigel çünkü sahne şimdi CEO'nun!


qupr0pk.png


KING OF KINGS! NOW'IN CEO'SU BURADA! Paul "Triple H" Levesque girişte gözüküyor ve bir süre kendisine gelen seyirci reaksiyonunu dinliyor. Seyircilerden "welcome back" sesleri yükseliyor. Triple H tatmin olmuş bir ifadeyle seyircileri selamlayarak ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakları geçiyor ve köşeye uzanıp mikrofonu aldıktan sonra konuşmasına başlıyor.

Triple H: NORFLOK, VIRGINIA! ARE YOU READYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!

Seyircilerden çok yoğun olumlu reaksiyon geliyor. Ardından hepsi birlikte "NOW" tezahüratları atmaya başlıyor. Hunter mikrofonu havaya kaldırıyor ve bir süre onların reaksiyonunu dinliyor. Ardından devam ediyor.

Triple H: İşte beklediğim ruh tam olarak bu! Bazı sıkıntılar yaşadım, yaşadık. Benim yaşadığım bu sıkıntılar şirketin de ilerlediği yolda bazı sektelere yol açtı. Öncelikle belirtmeliyim ki bu şirket büyük zorluklar ile başladı. Biz bu yola bir alternatif olmak için değil yeni bir soluk getirmek için çıktık. Fakat hayat bazen adil davranmıyor ve istediklerinize tam ulaşmışken bir anda önünüze bazı engeller çıkıveriyor. Geçen hafta tam olarak böyle bir engel ile karşılaştım. Anlık olarak kalbimde bir sızı hissettim ve ardından gözlerimi bir hastane odasında açtım.

Seyircilerden destek geliyor.

k15ldna.png


Triple H: Fakat sizi kendi dertlerim ile boğmak için gelmedim buraya. Her ne olduysa oldu ve şu an hala ayaktayım. Önemli olan da bu. Dostlarım, çalışma arkadaşlarım yanımda bulunmayı tercih etti. Ben olsaydım bunu tercih etmezdim ve işlerin yürümesi için elimden geleni yapardım. Belki de bu yüzden vücuduma sözümü geçiremiyorum. (hafif gülümser) Fakat bunun için onları suçlayamam. Onlara ve bana desteğini esirgemeyen her birinize minnettarım.

NOW arenası resmen bir olup Hunter'ı alkışlamaya başlıyor. Hunter duygulanmış bir ifade ile bir süre onlara bakıyor.

Triple H: Yaşanan tüm olumsuzlukların ardından şovun başında size belirttiğim gibi bu işten uzak kalmam gerekecek. İnanın böyle olmasını ben istemedim fakat doktorlar rekabet ortamı ve 32 yıllık bu aksiyonun vücuduma iyi gelmediğini iddia ediyorlar. Hayatımda belki de ilk kez onları dinleyeceğim. Çünkü benim bir ailem var, değer verdiğim insanlar var. Çok üzgünüm fakat onları yalnız bırakamam. Bunu düşünmek bile beni mahvediyor. Bu nedenle dinleneceğim fakat bu geri dönmeyeceğim anlamına gelmesin. Bu şirket olduğu sürece arka alan veya sizin karşınızda fark etmeksizin ben hep burada olacağım! Ama kral inzivadayken şirketi ayakta tutacak bir adam lazım, değil mi? Bayanlar ve baylar karşınızda NOW'ın yeni genel müdürü...

Triple H bir süre bekliyor ve ardından o ismi açıklıyor.

9xqdk1u.png


Triple H: ...MATT MORGAN!


rb8vnrb.png


Nigel McGuinness: Matt Morgan?

Kevin Kelly: Umarım gelecekte Hunter bu kararından pişmanlık duymaz. Bu adamı daha tanımıyoruz bile!

Sleeping Giant! Matt Morgan girişte gözüküyor. Ceketini eliyle düzeltiyor ve seyircileri süzüyor bir süre ve ardından kendinden emin ifadelerle basamakları geçip ringe giriyor. Ringe girdiği gibi Hunter ile el sıkışıyor ve onun yanına geçiyor. Hunter elini Morgan'ın omzuna koyuyor ve devam ediyor.

Triple H: Matt... Matt'i uzun yıllardır tanırım. Bir süre ayrı kalmak zorunda kaldı o yüzden yüzü bazılarınıza yabancı geliyor olabilir. Zamanında siyaset arenalarında gösterdiği performansı burada benim yokluğumda da göstereceğine eminim. Fazla uzatmadan sahneyi yeni GM'e bırakıyorum. Sahne senin Matt.

Hunter ve Morgan ikilisi tekrardan el sıkışıyor ve mikrofonu Morgan'a uzatıyor. Morgan mikrofonu alıyor fakat bir anda kimsenin beklemediği o müzik duyuluyor!


tl4rjv5.png


Kevin Kelly: Ne?

SHANE O MAC? Shane gerçekten burada! NOW arenasında! Fakat ne alaka? Shane girişte duruyor ve klasikleşmiş giriş hareketlerini yapmaya başlıyor. Seyircilerden yoğun destek var! Shane kenardaki seyircilerin yanına gidiyor ve onlarla selamlaşıyor. Ardından atik hareketlerle ringe doğru ilerliyor. Basamakları geçiyor ve ringe giriyor. Şaşkın bir ifadeyle onu izleyen Triple H'e ve yanındaki Matt Morgan'a bakıp sırıtıyor ve ringin köşesine çıkıp ellerini havaya kaldırıyor. Şimdi köşeden iniyor ve kenardan aldığı mikrofon ile Hunter ve Morgan ikilisine doğru dönüyor. Bir süre seyirci reaksiyonunu kontrol ediyor ardından konuşmaya başlıyor.

9ruofy5.png


Shane McMahon: Beni özlemişsinizdir diye umuyorum.

Seyircilerden olumlu reaksiyonlar yükseliyor. Shane sırıtıyor ve mikrofonu havaya kaldırıyor. Ardından indirip tekrardan ağzına götürüyor ve Hunter'a bakıyor.

Shane McMahon: Ama onların aksine seni pek mutlu göremedim Paul. Zor bir süreç geçirmişsin ve bundan geç haberim oldu. Bu nedenle uğrayamadım. Geçmiş olsun. Ayrıca... Ayrıca tamamlamam gereken bazı önemli işler vardı.

Hunter konuşmanın nereye gideceğini anlamaya çalışır bir ifade ile Shane'e bakıyor.

tnbgkky.png


Shane McMahon: Bilirsin ortada bir parti varken çağırılmazsam bu ağırıma gider. Özellikle de bu parti benim evimde yapılıyorsa.

Shane gülümsüyor. Hunter ise bozulur gibi oluyor.

Shane McMahon: Daha önce de buraya gelebilirdim fakat senin tek başına gayet iyi idare edebileceğini düşündüm. Fakat tüm bu yaşanan talihsizlikler bu şirketi ve süreci yıprattı ve şimdi sen çekip giderken bir anda yıllardır ortada gözükmeyen ve nereden geldiği belli olmayan bir adama şirketin iplerini bırakıyorsun. Morgan, beni yanlış anlamanı istemem bu seninle alakalı kişisel bir sıkıntı değil. Sen gittiğine göre burayı kimin yöneteceğini çok düşünmene gerek yok. O ismin kim olduğu belli. Zaten eşofman takımımı tozlu raflardan çıkartma zamanım gelmişti!

3ejzwo6.png


Shane sırıtıyor. Hunter da irrite olmuş bir hali olsa bile hafifçe sırıtıyor.

Triple H: Hoş geldin Shane. Keşke geleceğini daha önce bana haber verseydin. Tüm bu hazırlıkları yapmazdık. Fakat anlayabiliyorum. Klasik Shane ve gelen kısa süreli hevesler. Fakat sana üzücü bir haberim var Mr. Morgan ve rütbesi ile alakalı uzun süreli bir anlaşma yaptık bile. Ayrıca ben yokken onun gibi tecrübeli bir ismin her zaman fayda sağlayacağına eminim.

5aqiqvz.png


Shane bir kahkaha patlatıyor.

Shane McMahon: Sözleşmeler basit bir kağıt parçasından başka bir şey değil Hunter. Aynı şirket yöneticilerinin seçtikleri temsili ünvanlar gibi. CEO ha? Her zaman şatafatı çok sevdin. Fakat McMahon hisseleri ile kurduğun bu şirkette en az senin kadar söz hakkım vardır diye düşünüyorum damat. Yanılıyor muyum?

Triple H'in sinirden yüz ifadesi değişiyor fakat bozuntuya vermemeye çalışıyor.

Shane McMahon: Benin şartlarım açık. Bu şirketin bir hissedarı olarak yönetim hakkımı talep ediyorum.

İkili bakışıyorlar ve Hunter bir süre düşünüyor.

Triple H: Bir hissedar olarak bu en doğal hakkın. Fakat ben de bir hissedarım ve ayrıca şirketin CEO'suyum. Burada yokken beni temsil edecek kişiyi atayabilirim. Ben burada yokken Mr. Morgan ile birlikte ikili bir yönetim olarak çalışacaksınız. Anlaşacağınıza eminim. Benim şartlarım da bu.

mlfe7ze.png
3crjc54.png


Hunter elini uzatıyor. Shane bir süre düşündükten sonra elini sıkıyor. Ardından Matt Morgan'a doğru dönüyor. İkili bir süre bakıştıktan sonra Shane elini ona uzatıyor. Morgan da karşılık veriyor ve elini sıkıyor. İkili ve arkada duran Hunter'ın bakışları ile reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


7fva909.png


Kameralar ringe dönüyor ve Adam Copeland'ı görüyoruz. Onun NOW serüveni pek istediği gibi başlamamasına rağmen sıradaki maçı için ringin ortasında bekliyor. Kameralar onu çekerken bir anda ışıklar kararıyor ve led ekran açılıyor.

"Vinny..."

Bray-Wyatt-2.jpg


Bray'in sesi bu karanlık ortamda yankılanıyor.

Bray Wyatt: Etrafını saran karanlığı hissediyor musun?

Strowman ve Rowan, Bray'in arkasında sessizce duruyorlar.

Bray Wyatt: Seni görmediğimi sanma evlat. Seni gördüm. Tüm bu kendini gösterme çabalarına en başından beri gerek yoktu. Çünkü ben üç gözlü bir çobanım. Ve yanımda gördüklerin, benim kurtlarım. Eğer ben bir şeyi kaçırırsam emin ol onlar bana gösterir. Seni de çok önceden gördük. Fakat es geçtik. Çünkü seni avımız olacak kadar doyurucu görmedik.

Kamera, yakındaki bir fenerin titreyen ışığını yansıtarak Bray'in delici gözlerine yaklaşıyor.

43943_wyatt_thumb--0944ed8621f39ceff4834b112ac66ece.jpg


Bray Wyatt: Ama sen buna rağmen olmadığın gibi biri gibi davranabilirsin Vinny. Bir çeşit Bray Wyatt varyantı gibi... (Gülüyor) Ne de olsa özgürsün. Bize karşı gelmeye cüret etmekte özgürsün. Ama bir ağabey nasihatini es geçmeyecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uyarıma kulak ver Vincent.

Bray'in sesi iyice kısılıyor, resmen fısıldıyor...

Bray Wyatt: Çünkü akbabalar evcilleştirilemez.

Bray-lantern.gif


Işıklar tekrardan kapanıyor.


The_Wyatt_Family_WM30_entrance.jpg


Far from any road! Girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt ve yanında dikilen Rowan ve Strowman ikilisi gözüküyor. Üçlü karanlığı gaz lambaso ile yararak ringe doğru ilerliyor. Strowman ve Rowan ikilisi ringin dışında dikiliyor ve Wyatt çelik basamakları geçiyor ardından Copeland'a küçümser bir ifade ile çok kısa bir süre baktıktan sonra lambasına üflüyor. Bir anda tüm arenadaki ışıklar açılıyor. Wyatt gaz lambasını kenara bırakıyor ve köşesine geçtikten sonra gözlerini ayırmadan rakibine bakıyor.

Bray Wyatt vs. Adam Copeland

Zil çalıyor ve maç başlıyor! Wyatt sırıtıyor ve Copeland'a boşa çabalamamasını söylüyor. Copeland onu umursamadan hareket etmeye devam ediyor ve bir anda ikili birbirlerine koşuyor! Bray, Adam'ı hızlı bir Throat Thrust'la yatırıyor! Ardından kaldırıyor ve kafasından tutup hızla ring dışına yolluyor. Sonrasında ring dışına çıkıyor. Adam'ı bariyerler'e yolluyor. Sonrasında Running Body Block'la üstüne uçuyor fakat Adam kaçıyor! Bray'i kaldırıyor ve kafasından tutuyor aprona vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor Adam vuruyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9- Bray direniyor! Bir elbow strike! Ardından sağlam bir Throat Thrust daha! Bray kafasından tutarak Adam'ı hızla ringposta fırlatıyor fakat adam bunu tersine çeviriyor. Bray ringposta kafasını tosluyor! Adam oradan DDT pozisyonuna getiriyor ve The Impaler! Adam, Bray'i ringe atıyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Hızla Spear hazırlığı yapıyor. Üstüne koşuyor ve SPEAR! Fakat Bray bundan kaçıyor! Adam bodoslama bir şekilde ringposta tosluyor! Bray saçından tutarak Adam'ı oradan çekiyor ve SISTER ABIGAIL! 1............. 2..................

3!

Kazanan: Bray Wyatt

o0bibpf.png


Wyatt pek zorlanmadığı bu maçtan galip ayrılmayı başarıyor. Ayağa kalkıyor ve sırıtarak yerde yatan Copeland'a bakıyor. Ardından dışarıda duran Rowan ve Strowman ikilisine bakıyor. Tam ringden çıkmak üzereyken ring yeniden kararıyor! Göz gözü görmüyor resmen ortam kapkaranlık O sırada ringin ortasında yanmaya başlayan ufak bir ışık görüyoruz.

Bu... Bu bir gaz lambası. Fakat Wyatt'ın elinde tuttuğu lambanın aksine bunun dışı siyah değil beyaz bir metal ile kaplı. Işık daha fazla alanı aydınlatmaya başladıkça onu tutan ve tutan kişinin yanındaki isimler gözükmeye başlıyor.

t4nym8b.png
lwkzikf.png
5qm51wh.png


The Righteous! Vincent, Wyatt'a bakarak sırıtıyor. Paul London zevk içinde sırıtıp yerinde duramazken, Dutch'ın sakin ve gözlerini ayırmadan dışarıdaki Strowman ve Rowan ikilisine baktığını görüyoruz. Wyatt üçünün arasında mahsur kalmış bir durumda.

l7vsyqi.png


Vincent elindeki beyaz gaz lambası ile Wyatt'a doğru bakıyor ve ellerini iki yana doğru açarak ona kucak açıyor.

giphy.gif


Fakat Wyatt herhangi bir reaksiyon göstermiyor. Vincent ona doğru yaklaşıyor ve bir anda elindeki beyaz gaz lambasına üflüyor. Bir anda arena yine kapkaranlık oluyor. Işıklar çok kısa bir süre sonra tekrar açıldığında The Righteous üçlüsünü ringde görmüyoruz. Wyatt önce anlam veremez bir ifade ile etrafına baktıktan sonra bu ifade yerini ufak bir tebessüme bırakırken reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg



UUUUUUU CHAVO!

TakeOver: New York City'nin parlayan yıldızı Chavo Guerrero girişte. Üstündeki şık takım elbisesiyle bir süre seyircileri süzüyor. Ardından gülerek ringin yolunu tutuyor ve kendisine gelen olumsuz tepkileri yok sayıyor. Çelik basamakları geçtikten sonra görevliden mikrofon alır almaz konuşmasına başlıyor.

stream


Chavo Guerrero: HOLA AMIGOS! Beni özlediniz mi?

Yuhalamalar geliyor!

Chavo Guerrero: Ben hepinizi çok özledim! Dünyanın en obez, en bencil, en ezik hayranlarının enerjisi ve tutkusuyla çevrili bu ringe geri dönmek cidden harika hissettiriyor! En son birlikte olduğumuzda, boktan bir şirketin sözde en kötü şampiyonuydum. Geçtiğimiz haftalarda ise dünyaya Chavo Guerrero'nun neden o Gauntlet maçına hükmederek hesaba katılması gereken bir güç olduğunu gösterdim. İşime geldiğinde nasıl da en iyisi olabildiğimi gördünüz değil mi?

fby7f0g.jpg


Chavo sırıtıyor ve eliyle boşluğa #bestever yazıyor.

Chavo Guerrero: Ama size bir şey söyleyeyim dostlarım. Bu hırs sadece benim şampiyon olmamla alakalı değil. Hayır, hayır, hayır. Bu tarih yazmakla ilgili! EN İYİ YAPTIĞIM ŞEY BU. Bu, herkese Chavo Guerrero'nun sadece ilk değil, aynı zamanda tarihin gelmiş geçmiş en iyi şampiyonu olduğunu kanıtlamakla ilgili! EN KÖTÜ DEĞİL, EN İYİ! Tüm kariyerimi bu spora adadım, bu ringe sahip olduğum her şeyi verdim. Ve şimdi, tüm zamanların en büyük şampiyonu olarak mirasımı pekiştirmeye hazırım. Tehlikenin farkında mısınız? Şu an hazırda NOW Dünya şampiyonluğu için en büyük tehdit benim ve ikinci defa bir şirkete adını kazıyacak Chavo Guerrero tehdidini-


ohqqh9k.jpg
6i393oe.jpg


Chris Adonis girişte! Chavo konuşmasının bölünmesini beklemiyordu ancak Adonis tarafından bölünmesini sanki hiç beklemiyordu. Adonis gülerek ona bakıyor.

Chris Adonis: Chavito... Bu kadar yeterli değil mi? Biraz daha konuşmaya devam etsen dedenin cenazesini kaçırma anını da anlatacaktın sanırım. Tüm bu insanları bu eziyette kurtardım. Aslında kurtarmak zorundaydım. Çünkü bizzat yüzüne söylemem gereken bir şey var... Bu ikiyüzlü palyaço halinden cidden sıkıldım. PGW'den tekmeyi yiyince buraya gelip ahkam kesmen bana hiç inandırıcı gelmiyor. Tıpkı o ince kemiklerinin inandırıcı gelmediği gibi. Bu ahkamı kesecek biri varsa karşında duruyor. Şimdi madem ikinci defa bir şirketin ilk ana kemer şampiyonu olup ismini tam anlamıyla tarihe kazımak istiyorsun, o zaman bunu kanıtla.

galqxv5.png


Chavo Guerrero: Demek kanıt istiyorsun. O zaman elinden geleni ardına koyma çünkü seninle maça çıkmak için sabırsızlanıyorum...

Adonis üstündeki tişörtü çıkartıp ringe girmeye hazırlanıyor. Chavo ise gülerek devam ediyor.

Chavo Guerrero: Elbette haftaya! Üstümde bir takım elbise varken seni seve seve yenmek isterdim ancak işleri kendim için zorlaştırmak pek akıllıca olmazdı. Bu yüzden sabret. Önümüzdeki şov sana burada da kullanabileceğin bir lakap getireceğim, "NOW Jobber'ı".

Chavo gülerken Adonis girişte kafayı yiyor. Seyircilerin karışık tepkileriyle arka alana dönüyoruz.

3tcscrn.jpg


seth-rollins-696x392.jpg


Seth Rollins'i arka alanda görüyoruz. Kendisi röportaj vermek üzere NOW arka alanındaki belirli bir kalabalığı toplamış. Yüzünde gizlemeye çalıştığı bir gülümseme var. Çok geçmeden konuşmaya başlıyor...

eddie-kingston.jpg


HAYIR! O DAHA BAŞLAYAMADAN BİRDEN EDDIE KINGSTON ÜSTÜNE ÇULLANIYOR. Rollins'i deli gibi yumruklamaya başlıyor. Rollins, Kingston'ın ani saldırısından şaşkına dönerek ayaklanıyor, Kingston ise ona karşı olan nefretini, yumruklar ve tekmeler yağdırarak ifade ediyor. Rollins kendini savunmaya çalışsa da Kingston'ın yumrukları onun tökezlemesine neden oluyor.

Eddie Kingston: Bu sefer benden kolay kaçamayacaksın piç.

nl91v3j.png


Şimdi Kingston, Rollins'in kaburgalarına sert bir diz darbesi indiriyor. Rollins acı içinde bağırıyor. Kingston bir tane daha tekme vuruyor ve artık Rollins'in nefes almakta zorlandığını görüyoruz. Yakınındaki bir sandalyeyi kapıyor ve Rollins'in kaburgasına vahşi bir şiddetle vuruyor. Resmen Rollins'in kaburgasının çatlama seslerini duyuyoruz. Rollins'in artık dayanamayacağı an gelir gibi görünürken, bir anda yoğun bir ses duyuluyor güvenlik görevlileri akın ediyor. Hızla Kingston'u kontrol altına alıyorlar. O sırada güvenliklerin arkasında bir isim gözüküyor.

l15xplo.png


Matt Morgan: Benim yönetimim altında bu disiplinsizliğe izin veremem. Götürün şunu gözümün önünden.

Morgan'ın talimatı üzerinden güvenlikler hızla Kingston'u kontrol altına alıyorlar. Onu Rollins'ten uzaklaştırıyor ve bu acımasız saldırıya son veriyorlar. Kingston onlar tarafından yaka paça arenadan çıkarılıyor. Morgan eğilip Rollins'in durumunu kontrol ediyor. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Rollins ile ilgilenirken durumun vahim olduğunun işaretini veriyorlar. Bu görüntüler eşliğinde reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg



41qmbt4cs0i21.gif


Malakai Black tüm görkemiyle girişte beliriyor ve dumanlar arasında yürüyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıyor ve aprondan takla atarak ringe girip bağdaş kuruyor rakibini beklemeye başlıyor.


Y6zlSHW.jpeg


Charles Mason sinsi sinsi sırıtarak yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Black ona ters ters bakıyor. Mason apronun önünde duruyor biraz çevresini süzüyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıyor ve aprona geliyor.

9lwa51u.png


Apronda Hobbs'u süzüyor. Evet Hobbs spiker masasında!

Singles Match
Malakai Black vs. Charles Mason


aleister-black-tommy-end.gif


Maç başladı. İkili birbirlerine hunharca girişiyor. Tekme tokat yumruk diz her türlü girişirlerken Black, Mason'ı kavrıyor ve karnına seri diz darbeleri vuruyor. Diz darbeleriyle Mason'ı köşeye taşıyor. Köşede üst üste tokatlar bir sağ bir sol hızla Mason'ı tokatlıyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve side kickler vuruyor. Bir süre sonra Mason bacağından kavrıyor ve bacağına bir elbow vuruyor! Black dizini tutuyor o sırada bir Lariatı oturtuyor. Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout. Mason chinlocka alıyor. Black kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra kalkmayı başarıyor ve Mason'ın karnına karnına yumruklar vuruyor. Ardından kolundan tutup irish whipe yolluyor. Gelişine bir Roundhouse Kick sallıyor fakat Mason iplere tutunuyor ve ring dışına çekiliyor. Black Top Con Hilo için koşuyor fakat orta ipe atlayıp ters takla atıp bağdaş kurma tauntunu atıyor.

3r3f3xg8huoa1.gif
figefv.gif


Mason ringe hızla dalıyor ve Black'in üstüne atlıyor. Hızla yerde Black'i yumrukluyor. Black, Mason'ı üstünden atıyor. İkili birbirlerine doğru koşuyorlar. Black bir Bicycle Knee sallıyor fakat Mason bunu blokluyor ve tersten tutup Back Suplexle yatırıyor. Hızla tuş 1.. 2.. kickout. Mason, Sleeper Hold'a almaya çalışıyor. Fakat Black kilidi çözüyor. Mason'ın kolunu çeviriyor. Sonrasında bir takla ardından irish whipe yolluyor ve gelişine bir Dropkicki gömüyor. Sonrasında Mason'a hızlı bir Black Mass fakat Mason eğiliyor ve Lariat vuruyor. Ardından tutuyor ve Piledriver'a alıyor fakat Black back body dropla üstünden atıyor! Sonrasında koşarak bir Bicycle Knee! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Mason bu hareketten sonra kalkmaya çalışıyor. Black bacağını Mason'ın çenesine koyarak kaldırıyor. Mason dil çıkartarak onunla dalga geçiyor. Black buna sinirlenip bir Roundhouse Kick! Ardından German Suplex! Tuşa gidiyor. 1.. 2..

maxresdefault.jpg


Kickout! Black çenesinden tutarak kaldırıyor. Mason bir tokat geçiriyor! Black bir yumruk! Mason geri geri çekiliyor ve bir big boot! Black geri geri çekiliyor ve bacağına bir tekme vuruyor. Sonrasında hızla dizlerinin üstüne çöken Mason'a bir Shinning Wizzard! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Black, Black Mass için tekrar ayağını Mason'ın çenesine koyuyor. Black Mass! Bu sefer vurdu! Hayır! Mason eğiliyor ve Black'i hakemin üstüne itiyor. Black köşede hakemi sıkıştırıyor! Hakemin görüş açısını kapattığı sırada Mason'dan arkadan low blow! Sonrasında çeviriyor ve Piledriver! Ardından hızla tutuyor ve Sleeper Hold! Black pes mi edecek!? Black bayılmış gibi duruyor! Hakem Black'in nabzını kontrol ediyor!

tumblr_puzx2dDE3e1uvyu9yo1_540.gif


Fakat hayır! Black direniyor! Elini yumruk yapıyor! O sırada biri hakemi bacağından tutup ring dışına çekiyor! Bu Hobbs! Hobbs hızla ringe giriyor. Mason, Black'i bırakıyor ve ikili face to face atıyorlar! Mason, Hobbs'un kafasından itiyor. Hobbs buna gülüyor. Sonrasında Hobbs'ta onu itiyor! Arkasında Black! Black ani bir Black Mass'le yatırıyor! Sonrasında Hobbs hızla ring dışına çıkıp hakemi ringe atıyor! Hakem ayılıyor! Yavaş yavaş tuşu sayıyor! 1.. 2..

3!!!

Kazanan: Malakai Black

images


Black galibiyetini alıp arka alanın yolunu tutarken Hobbs ise yerdeki rakibini süzüyor. Kameralar kapanıyor.

3tcscrn.jpg



Strickland.png


Star Spangled-Banner duyuluyor ve Sean Strickland hızlı ve sinirli adımlarla ringe giriyor. Strickland hemen mikrofonu isterken müziği çalmaya devam ediyor.

Sean Strickland : Kapatın şu *mına kodumun müziğini babanın söyleyecekleri var.

Müzik kesildikten sonra Strickland konuşmaya başlıyor.

Sean Strickland : Geçtiğimiz hafta burada illegal hayatını duygusallaştırıp meşru kılmaya çalışan bir sokak artığına yumruklarımı tattırmak istiyordum fakat kendisi şirketten kaçmış. En azından yetkililerin verdiği bilgiler bu yönde. Belki sokak arasında kendi soyundan bir işe yaramaz onu vurmuştur. Sonuçta bu adamların hayatı böyle işliyor. Kaldırımlarda barut atıyorlar ve vuruluyorlar. Evet bence de toplumda bir değerleri yok. Canımı sıkan şey ise ben dövüşmeyi seven bir adamım ve bu karamel popolu i*ne herif kaçarak hem benim zevkimi elimden aldı hem de Sean Strickland'ın durdurulamaz yükselişinin bir nebze de olsa önüne geçti. Umarım benim tahminim çıkmıştır da birisi sana kıymıştır küçük adam yoksa sözleşmen olmamasına rağmen bir yerde denk gelirsek senin ağzını burnunu patlatacağım. Her neyse dediğim gibi ben dövüşmeyi seven bir adamım ve yetkililerden bir rakip istiyorum. G*tü yiyen varsa kendi de gelebilir de bu korkaklar ismimi duyunca bile arkasına bakmadan topukl-


3zevacn.png


Bu isim Akira Tozawa! Tozawa ringe doğru ilerliyor ve kenardan mikrofon istiyor.

Akira Tozawa : ショーン・ストリックランド、あなたの言動はあまり気持ちの良いものではありません。あなたは現代の生存問題です。君のお尻を蹴ってやるよ。

Sean Strickland : Bro ne diyorsun *mına koyayım? Senin s*kindirik üçüncü sınıf dilini kimse anlamıyor. Ya herkesin anlayacağı bir şekilde konuş ya da ağzına sağımı tattırmadan s*ktir ol git bu ringden.

Akira Tozawa : 理解できるかどうかは気に-

Strickland hiç beklemediği anda Tozawa'yı sol kroşeyle yere seriyor! Tozawa hareket bile edemiyor. Fakat yerde yarı baygın bir şekilde ağzından şu kelimeler dökülüyor.

1ehr2cq.png


Akira Tozawa : カーメロ・ハイシンが来週黒人のお尻を犯される

Strickland tepesinden bakıp gülümserken mikrofonu tekrar ağzına götürüyor.

cgfnx1j.png


Sean Strickland : Ufak dosta atalarının yaşadığının biraz da olsa tekrarını yaşattım. Umarım sen de onurlu bir savaşçı olursun ve üstesinden gelirsin küçük adam. Her neyse biraz daha karşıma düzgün biri gelmezse ya da kaçarsa buranın bir zaman kaybı olduğunu düşünmeye başlayacağım. Pek de sabırlı biri sayılmam.

Strickland'ın sözü bitince kameralarımız kapanıyor ve reklamlara gidiyoruz.

3tcscrn.jpg


pfxlszb.png


Arka alandan yoğun sesler giriyor ve arenanın otopark girişinden Eddie Kingston'ın arenaya girmeye çalıştığını görüyoruz. Etrafındaki güvenlikleri bir şekilde indirmiş ve yoğun uğraşlarının ardından arenaya adım atıyor!

fjcrmha.png


Fakat karşısına yine birkaç tane güvenlik çıkıyor. Güvenlikler hışımla onun üstüne atlıyorlar! Kingston kurtulmaya çalışıp iki tanesini yumrukları ile indiriyor! Fakat üç tanesi daha üstüne çullanıyor ve onu kontrol altına alıyorlar! Eddie çırpınarak kurtulmaya çalışıyor ve kenardaki süpürgeye uzanmaya çalışıyor.

Ve uzanıyor! Uzandığı gibi süpürgeyi bir silah gibi kullanarak karşısına çıkan güvenlikleri yıkıyor! Kingston art arda darbeler geçiriyor ve ayakta kalıyor! Şimdi en son etrafına bakıyor ve arenaya sonunda adım atıyor! Morgan'ın tüm uğraşlarına rağmen Eddie Kingston burada!

FAKAT BİR ANDA YERE YIĞILIYOR! KAFASINA YEDİĞİ DARBE İLE YERE YIĞILIYOR! Fakat kafasında parçalanan bu cisim ne? Bir metal selfie çubuğu!

n69bmxp.png


TYLER BREEZE! TYLER BREEZE NOW'DA! Aşağılayıcı bir ifade ile yerde yatan Kingston'a bakıyor. Ardından Morgan ve güvenlik ekibi olay yerine intikal ediyorlar. Breeze onlara bakıyor kısa bir süre ardından Kingston'ı teslim almaları için kenara çekiliyor. Güvenlikler yaka paça onu tutarken Morgan ona doğru yaklaşıyor.

Matt Morgan: Şirkette otorite boşluğu istemediğimi söylemiştim. Eddie Kingston...

Eddie nefese nefese ona bakıyor.

Matt Morgan: KOVULDUN!

Güvenlikler Kingston'ı yaka paça arenadan çıkarırken Morgan arkasını dönüyor ve Shane'i görüyor! Shane bir süre ciddi bir ifade ile ona bakıyor.

Shane McMahon: Doğru karar verdin. Tebrik ederim. Böyle bir ortak ile çalışmak güzel olacak.

ftapk9s.png


Shane sırıtıp Morgan'ın sırtını bir kere sıvazlayıp oradan ayrılırken kameralar kapanıyor.

3tcscrn.jpg


Kameralar gecenin ana olayı için ringe dönüyor.


INVASION! Dumanlar alttan ve yandan girişi kaplıyor. Arkadan alevler püskürüyor. Seyirciler hep bir ağızdan Goldberg diye bağırıyor. Arka alandan bağırma sesi geliyor.

tu4786c.png
fpDvwSa.png


Sesler Goldberg'in odasından geliyor! Odasının kapısına vurarak bağırıyor. David Otunga kapının önünde duruyor ve kapının kapısını tıklatıyor. Kapı aniden açılıyor ve güvenlikler irkiliyor. Goldberg bir eliyle diğer elinin avuç içine yumruk atıyor. Güvenlikler ve Otunga ile beraber sahne arkasında yürüyorlar ve perdenin ardına geçerek girişe geliyor.

2dXSINR.png


Otunga önden hızlıca geçiyor ve Goldberg ve onun çevresini sarmalayan güvenlikler ile birlikte ringe doğru ilerliyor. Dumanlar yükseliyor.

Kevin Kelly: Bildiğiniz gibi Mr. Otunga'nın büyük çabaları ve NOW yönetiminin uzlaşması ile birlikte Bill Goldberg tekrardan ringlere geri dönme hakkını kazandı. Bu nedenle bu önlemlere uyması gerekiyor.

Nigel McGuinness: Birçok insanın kariyeri ile oynayan bir adamın buraya adım atmaması gerekiyor.

Nigel kendisinin de mağdur olduğu bu konuya sinirli bir ifade ile cevap verdikten sonra kameralar girişe dönüyor.

JDRoOfZ.png


Dumanlar verilmeye devam ediyor. Goldberg girişe adım attığı anda konfetiler patlamaya başlıyor. Goldberg o sis perdesinin içine giriyor. Bir süre sonra dumanlar sönüyor. Goldberg burnundan soluyor. Bir yumruk ve bir tekme atarak şovunu yapıyor ve ringe doğru ilerliyor. Gazlı bir şekilde çelik merdivenden tırmanıyor ve ringe giriyor. Goldberg ringe girdikten sonra güvenlikler ringi terk ediyor fakat David Otunga ringin kenarında kalıyor. Goldberg ringin etrafında hızla dönerek rakibini beklemeye başlıyor.


huf10sa.jpg
fwtk27k.jpg


BEAST INCARNATE! Brock Lesnar girişte beliriyor. Klasik ısınmasını yapıyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor.

Kevin Kelly: Eğer elinizde Brock gibi bir isim ve bir ana ünvanınız varsa kimin taşıyacağı konusunda düşünmenize gerek yok. Bu belli olmuş demektir. Bakalım NOW arenasında kendisini diğer arenalarda olduğu gibi kanıtlayabilecek mi?

Ringin etrafını bir süre dolaşıyor ve rakibini süzüyor. Bu ikili birbirine hiç yabancı değil! Goldberg hafifçe sırıtıyor ve ringin dışındaki Otunga ile bakışıyor. Lesnar onlara bakıyor, sonrasında ısınıyor ve aprona sıçrıyor. Ardından ringe giriyor. Hakem ikiliyi kontrol ediyor ve sonrasında zili çalıyor maç başlıyor.

Singles Match
Goldberg /w David Otunga vs. Brock Lesnar


27kjtla.jpg
fxc7qpm.jpg
isuswi4.jpg


Maç başladı. Goldberg hızla Spear için Lesnar'ın üstüne koşmak için hareketleniyor fakat Lesnar hızla sıvışıyor. Ardından arkasına geçip kavrayıp German Suplex deniyor fakat Goldberg üst üste dirsek darbeleriyle bundan kurtulmayı başarıyor. Bu hareketlenmeden sonra Goldberg arkasını dönüyor. İkili birbirlerini süzüyor. Sonrasında pis pis gülerek ringin etrafında dönüyorlar ve ısınıyorlar. Ardından Lesnar elini havaya kaldırıyor. Goldberg'de buna karşılık elini havaya kaldırıyor ve ikili Elbow And Collar Tie Up yapıyor! Goldberg hızla headlocka alıyor. Lesnar, Goldberg'ü hızla üstünden fırlatıyor. Goldberg gelişine bir shoulder block! Seyircilerin cheerları eşliğinde Goldberg kaslarını gösteriyor. Ardından ikili tekrar ringin etrafında dönüyor. Sonrasında bir Elbow And Collar Tie Up daha! Sonrasında Lesnar, Goldberg'ü headlocka alıyor. Ardından Headlock Takedownla yatırıyor ve kafasına üst üste yumruklar sallıyor. Birkaç kez vurduktan sonra Goldberg üstünden fırlatıyor. İkili ayaklanıyor. Goldberg kafasını tutarak hafif sallanırken Lesnar hızla Goldberg'ü bir kez daha headlocka alıyor. Goldberg üstünden fırlatıyor. İkili birbirlerine koşuyor ve karşılıklı shoulder block yapıyorlar. Sonrasında bir kez daha koşuyorlar karşılıklı bir shoulder block daha! Ardından karşılıklı iplerden sekiyorlar bir kez daha koşuyorlar fakat o da ne!? Goldberg ipleri tutarak bir fake atıyor ve hızla bir SPEAR!

fr4jwwh.jpg
eqzdvwc.jpg


Sonrasında iplerden sekiyor bir Spear daha! Fakat Lesnar üstünden atlıyor. German Suplex! Sonrasında kaldırıyor bir tane daha! Sonrasında hızla F5 için sırtlıyor. Fakat Goldberg bundan kurtuluyor ve Lesnar'ı arkasından ringposta doğru itiyor! Lesnar bu hareketten sonra sersemleyerek ring dışına düşüyor. Ring dışında ayaklanıyor ve sendeliyor. Bariyerlerin oraya geçiyor. Goldberg hızla ring dışına fırlıyor ve koşarak bir SPEAR! Hemde bariyerlere! Bariyerleri yıkıyor! Sonrasında Lesnar'ı kaldırıyor ve ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor ve Spear için hazırlanıyor. Lesnar sendeleyerek kalkıyor. Goldberg üstüne bodoslama koşuyor ve bir Spear daha! Fakat Lesnar bundan kurtuluyor! Üstünden atlayarak kaçıyor Goldberg bodoslama ringposta giriyor! Lesnar arkasından tutuyor ve bir German Suplex! Sonrasında bir tane daha! Sonrasında bir tane daha fakat hayır! Goldberg kilidi çözüyor ve Judo Throwla Lesnar'ı üstünden fırlatıyor! Ardından iplerden sekiyor ve SPEAR!

2x4j01d.jpg
1g7yzcv.jpg


Fakat Lesnar hızla bir Jumping Knee Strike! Goldberg sendeleyerek kalkıyor. Lesnar Clinch Throw'la Goldberg'ü yere yapıştırıp tepesine çıkıyor ve kafasına kafasına üst üste yumruklar! Ardından Goldberg'ü tersten tutup kaldırıyor. Bir German Suplex daha! Sonrasında kaldırıyor ve bir tane daha! Sonrasında kaldırıyor ve bir tane daha! Ardından çenesinden tutuyor ve sırtlıyor! F5! Hayır! Goldberg bundan kurtuluyor ve Jackhammer! Hayır! Lesnar bundan kurtuluyor ve KIMURA LOCK! Hızla Kimura Lockla Goldberg'ü yere çekiyor! Goldberg pes mi edecek!? Goldberg acıyla kıvranıyor! Goldberg dayanmaya çalışıyor! Lesnar çok sert bir şekilde sıkıyor! Goldberg bir gazla kalkıyor! Koşa koşa Kimura pozisyonundaki Lesnar'ı köşeye vuruyor! Goldberg kurtulmayı başarıyor! Oradan Suplex pozisyonuna alıyor ve hızla JACKHAMMER! Tuş! Goldberg tuşa gitmekte çok zorlanıyor ve yerde acıyla kolunu tutuyor! Ardından sürüne sürüne Lesnar'ın üstüne elini atıyor! 1.. 2..

n9lgebf.jpg


Kickout! Lesnar bunu atmayı başarıyor! Goldberg bir gazla tekrar kalkıyor ve bir Spear için daha hazırlanıyor. Lesnar sendeleyerek kalkıyor. Goldberg üstüne koşuyor. Lesnar hızla sırtlıyor ve F5! F5! Lesnar hızla tuş deniyor! 1.. 2..

8xl6szo.jpg
eamh9b8.jpg


Kickout! Lesnar çıldırıyor! Lesnar şokta! Goldberg acıyla kafasını tutuyor! Lesnar kaldırıyor ve bir F5 daha! Fakat hayır! Goldberg bundan kurtuluyor! Lesnar'ı arkasından hızla Sleeper Hold'a alıyor! Lesnar acı içinde kıvranıyor! Fakat geri geri gelerek Goldberg'ün sırtını köşeye çarptırıyor! Sonrasında Goldberg'ün hasarlı kolunda üst üste yumruklar atarak kurtuluyor ve hızla sırtlıyor! F5! Fakat hayır! Goldberg, Lesnar F5'a alamadan üst üste dirsek darbeleri vuruyor ve Lesnar'ı kolundan tutup Irish Whipe yolluyor! Gelişine bir Superkick! Seyirciler yoğun bir şekilde Goldberg'ü yuhalıyor! Goldberg seyircilere dönerek pis pis sırıtıyor! Ardından Goldberg reaksiyona karşılık verircesine GTS tauntu atıyor! Çok yoğun olumsuz tepkiler var! Lesnar kafasını tutarak acı içinde kıvranırken Goldberg, Lesnar'ın boğazından tutarak kaldırıyor. Bir kez daha Jackhammer'a alıyor!

Fakat o da ne!?

“And during the few moments we have left, we wanna talk, right down to Earth , in a language that everybody here, can easily understand”


re0xduu.jpg


Nigel McGuinness: İşte şimdi başlıyoruz!

CM PUNK! Nasıl yani! PUNK BURADA! Goldberg, Lesnar'ı havaya kaldırmadan yere bırakıyor. Goldberg şaşkın! Gözlerine inanamıyor! Girişe bakıyor! Fakat Punk yok.

m9x2221.jpg


Punk bir anda pis pis sırıtarak arkasında beliriyor! Goldberg arkasını dönüyor Punk ani bir low blow geçiriyor! Punk nefretle Goldberg'ün üstüne atlıyor ve yumruklamaya başlıyor! Hakem maçı diskalifiyeyle Goldberg'e veriyor!

Diskalifiye ile kazanan: Goldberg

dwsjcb1.jpg
hgb4w8w.jpg


Punk, Goldberg'ü hızla sırtına alıyor ve GTS! Punk, Goldberg'ün tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar vuruyor! Otunga, Punk'a müdahale etmeye geliyor fakat Punk onu hızla sırtlıyor ve ona da bir GTS! CM Punk Takeover şovunda yaşadığı sakatlığı tamamen atlatmış gibi görünüyor! Şimdi Goldberg'ü tutuyor ve SHARPSHOOTER! OMG! Punk, Bret'i unutmuyor! Goldberg yerde acı içinde kıvranıyor! Punk sıkmaya devam ediyor. Fakat o da ne!?

jlgbowd.jpg
impdk3i.jpg


BROCK LESNAR! Lesnar, Punk'ın arkasından sandalye ile geçiriyor! Punk acı içinde kıvranırken Lesnar sandalyeyle vurmaya devam ediyor! Punk'ın sırtına sırtına vuruyor! Lesnar maçı kaybetmenin verdiği sinirle Punk'ı haşat ediyor resmen. Ardından sandalyeyi kuruyor ve F5 için sırtlıyor!

ge21jmg.png
qdhkvqp.png


FAKAT YAPAMIYOR! ÇÜNKÜ CHRIS JERICHO BURADA! Jericho, Lesnar'ın bacağından çekerek onu düşürüyor. Ardından birkaç tekme geçirdikten sonra iplere tutunan Lesnar'ı kendine çekiyor ve CODEBREAKER! Seyircilerden mükemmel bir destek var! Y2J iplere yaslanıyor ve seyircileri gazlıyor. Onun dışında herkes yerde!

Punk sırtını tutarak iplere tutunuyor ve kalkmaya çalışıyor. Jericho arkasını dönüyor ve Punk'ın durumuna bakıyor. Ardından onun sırtını sıvazlıyor ve arkasını dönüyor.

rxlqd61.jpg


FAKAT PUNK ONU KENDİSİNE ÇEKİYOR VE GO TO SLEEP! Jericho yerde!

4ov1zuq.jpg


Punk ayağa kalkıyor ve kameralara doğru bakarak "bundan sonra kimse benim spot ışığımı çalamayacak" diye bağırırken NOW #2 bu görüntülerle sona eriyor.

NOW #2
NEW ORDER WRESTLING, LLC
2024™ & ©
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: