- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
Mutfağı banyoya katıp ketçap mayonez de koyalım?Sezon başında hem Şenol Güneş hem de Aboubakar gelmiş olsaydı bu durum çok daha net anlaşılacaktı.
Aga Aboubakar bu lige daha önce 2 kere geldi ve 2 sezonda da şampiyon yaptı Beşiktaş'ı. Daha ne kadar kanıtlayabilir kendisini mesela? Kariyerlerini ve geçmişlerini karşılaştırırsak Icardi zaten daha önde ama mevcut durumlarına baktığımız zaman Aboubakar bana göre gücü, çalımları, tekniği ile Icardi'den daha iyi bir futbolcu. Hele hele siz bu konuşulan paraları Icardi'ye verecekseniz f/p olarak da Aboubakar tokatlayacaktır her türlü.Mutfağı banyoya katıp ketçap mayonez de koyalım?
Abuş'un kalitesinden bahsetmedim ki ben orada, o olsa bu olsa diye bir sürü olasılık sıralamışsın yani e yapsaydı madem yönetiminiz...Aga Aboubakar bu lige daha önce 2 kere geldi ve 2 sezonda da şampiyon yaptı Beşiktaş'ı. Daha ne kadar kanıtlayabilir kendisini mesela? Kariyerlerini ve geçmişlerini karşılaştırırsak Icardi zaten daha önde ama mevcut durumlarına baktığımız zaman Aboubakar bana göre gücü, çalımları, tekniği ile Icardi'den daha iyi bir futbolcu. Hele hele siz bu konuşulan paraları Icardi'ye verecekseniz f/p olarak da Aboubakar tokatlayacaktır her türlü.![]()