Öven adamın akıl sağlığından şüphe ederiz. 5 veren kamilleri görünce anında blokluyoruz.Feminazi filmi değildir, feminizmle alakası olmayan gizli bir pedofili yutturma filmidir. Feminizm düşüncesine zarar vermek dışında hiçbir işe yaramayan kopuk bir film, neredeyse her şeyinden nefret ettim. Teknik olarak hala çocuk olan birinin cinselliğini iğrenç vıcık vıcık komikliklerle yansıtmak kadar rezil bir şey görmedim.
Neymiş renkler iyiymiş kostümler iyiymiş çekimler iyiymiş. Ulan 2024'te çekilen filmde de bir zahmet iyi olsun bunlar. Emma Stone'un performansı dışında filmde iyi denilecek hiçbir şey yok.Öven adamın akıl sağlığından şüphe ederiz. 5 veren kamilleri görünce anında blokluyoruz.
Emma Stone Oscar'ı alsın kafi.Neymiş renkler iyiymiş kostümler iyiymiş çekimler iyiymiş. Ulan 2024'te çekilen filmde de bir zahmet iyi olsun bunlar. Emma Stone'un performansı dışında filmde iyi denilecek hiçbir şey yok.
Alamasın istiyorum ben bu filmi kabul ettiği için. Diğer adayların filmlerini izleyemedim vakit bulamadım ama onlardan biri alsın.Emma Stone Oscar'ı alsın kafi.
O kadar iyi aday bi Oppenheimer'dan var.Alamasın istiyorum ben bu filmi kabul ettiği için. Diğer adayların filmlerini izleyemedim vakit bulamadım ama onlardan biri alsın.