- Konular
- 78
- Beğeni sayısı
- 6,402
- PG Nakit
- 2,415
- Favori Güreşçi
- John Cena
Aynen öyle reis. Daha anlatmadığım bir dolu sorunumuz oldu. Örnek vereyim bizim tartışmalarının ne kadar sert geçerse geçsin kim haklı olursa olsun 5 dakika sonra gidip sarılıyoruz ve unutuyoruz herşeyi. İlişkiyi kurtarmakta çok işe yarıyor bence. Biraz kalp kırdığımızı hissettiğimiz an hediye alıyor veya yemeğe çıkartıyoruz hem ben hem eşim misal iki gün önce çok romantik bir akşam yemeği hazırlamış telefonda istediğim bir yemeği yapamam gelse sen hazırla dediği için ve bunun için bile özür diledi ya.Ben de tekrar deneyelim istiyorum da dönüşü yokmuş gibi hissediyorum.. düşündüm de şimdi ne badireler atlatmışsınız. Belki ben de hanımla toparlayabilirim. Bazı raylar yerine oturacağı varsa engebeli yollardan geçse de oturuyor be.
Aynen öyle reis. Daha anlatmadığım bir dolu sorunumuz oldu. Örnek vereyim bizim tartışmalarının ne kadar sert geçerse geçsin kim haklı olursa olsun 5 dakika sonra gidip sarılıyoruz ve unutuyoruz herşeyi. İlişkiyi kurtarmakta çok işe yarıyor bence. Biraz kalp kırdığımızı hissettiğimiz an hediye alıyor veya yemeğe çıkartıyoruz hem ben hem eşim misal iki gün önce çok romantik bir akşam yemeği hazırlamış telefonda istediğim bir yemeği yapamam gelse sen hazırla dediği için ve bunun için bile özür diledi ya.
Bu sabaha kadar bitmeyecek tartışma. Şu an yanımda uyuyorsun mışıl mışıl. Senin o güzel nefes alman benim için çok huzur veren bir ses gibi. İyi ki varsın.Ya ben seni hak edecek ne yaptım çok merak ediyorum aşkım @Black Widow . Aşkımın da dediği gibi @Bero lütfen sabırlı ol bizim ilişkimiz o kadar engebeliydi ki milyon kez vazgeçecek noktamız oldu ama asla vazgeçmedik ailelerimiz bile engel olamadı. Olamazdı da. Sen de bir ablan olarak (yaşını bilmiyorum ama) bu naçizane tavsiyemi dikkate almanı isterim. İyi akşamlar.
Eyvallah reis çok teşekkür ederiz.bize allah ayırmasın demek düşer, mutluluklar reis!
Yapma şunu artık. Bazı cümlelerini sadece ben duymalıyım.Bu sabaha kadar bitmeyecek tartışma. Şu an yanımda uyuyorsun mışıl mışıl. Senin o güzel nefes alman benim için çok huzur veren bir ses gibi. İyi ki varsın.![]()