yani bunun burada lafını edecek bi adam değilim, hiçbir zaman özel hayatımı buraya taşımadım da. afedersin de, be ahmak herif sen benim özel hayatımın binde birine hakim misin de gelmiş burada zırıl zırıl zırlıyorsun? konuyu gerek özgüven, gerek kariyer, gerek akademik seviye gerekse de genel sosyal becerilere taşıdığın zaman bu forumdaki insanların, hele de bi ayın üyesi mevzusunu bu kadar ciddiye alıp havlayan heriflerin üstinden buldozer gibi geçerim. yaşadığım hayata, muhatap olduğum insanlara, senin çapın yetmez. burada iki makara çevirdik diye bal kabağı gibi konuşmadan önce haddini bileceksin.
abilerinin de abilerinin diye zırladığın heriflerin hepsi neredeyse yaşıtım, hepsiyle yüz yüze gelip oturup kalkmışlığım, kimilerini defalarca evimde ağırlamışlığım var. forumda kimseye yaşından dolayı saygı göstermedim, sevgi de saygı da hak edilir. yani bahsettiğin insanlar abilerim değil, arkadaşlarım.
gel gelelim, bugüne kadar bu forumda da eski forumlarda da eşşek olmayan kimseye sataşmadım. ama madem ben eşşeğim diye gezineceksiniz, üstünüze semer vurmaktan çekinmem. hak edene hak ettiği gibi. bir daha görmeyeyim, bu sefer bu kadar tatlı konuşmam.