NOW RPG: NOW is Jericho


KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
1,713
Beğeni sayısı
210
PG Nakit
120
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Kameralar açıldığında karşımızda prova yapan bir band görüyoruz. En önlerinde Chris Jericho bulunmakta. Kendisi bu prova esnasında kısa bir süre ara istiyor ve sahneden inip ilerlemeye başlıyor biraz. Sonrasında boş bulduğu bir sandalyeye oturuyor ve cebinden çıkardığı cep telefonundan bir video başlatıyor. Sonrasında da konuşmasına başlıyor.

Chris Jericho: Orada yaşananlardan sonra burada çalışmak istememin anlamının farkındayım. Arkama dönüp baktığımda içi su almaya başlamış olan gemiden son anda ayrıldığımı anlayabiliyorum. İçerisinde düşmüş oldukları kaostan sıyrılarak NOW’a gelmiş olmak harika. 53 yaşına gelmiş olan Chris Jericho’nun buraya gelmek istemesi, hiçbir şeyden çekinmeden kariyerine yeni bir sayfa açması çok şey ifade ediyor. İlk maçıma çıkacak olmamın yarattığı heyecanını aldığım mesajlardan biliyorum. Burada yüzde yüzümü vermeye hazırım… Gün geçtikçe kendimi yeniliyorum ve bu işin dinamiklerine yön veriyorum. Ben Chris Jericho’yum ve başkalarına rağmen kendimi sürekli yeniden icat ediyorum! Zamanla birlikte dönüşüyorum ve gelişmeye devam ediyorum! Chris Jericho olmanın sırrı bu! Geçen yıllara rağmen zirvede olmanın tek olayı bu! Eğer yerinizde sayarsanız, unutulursunuz. Ben ise unutulmayan olmayı ve benzersiz olmayı sürdüreceğim, folks!

Kafasını sallayarak güldükten sonra konuşmasını kaldığı yerden sürdürüyor.

01-chris-jericho-wwe-money-in-the-bank-commentary.jpg

Chris Jericho: Sanırım konuşmanın nereye doğru gittiği rahatlıkla anlaşılıyordur. Buradan kendisine birkaç şey söylemeden edemeyeceğim. Sizlere hitap ettikten sonra o güreşçi müsveddesine buradan bir şeyler söylememek büyük bir aptallık olurdu. Nitekim kendisi ile bir gün karşı karşıya geleceğimi biliyorum, fakat bu yüzleşme öncesinde kendisinde birkaç şey söylenmeli. Brock, buraya ne yapmak için geldiğine dair hiçbir fikrim yok. Müsvedde… Evet, müsvedde! Öyle anlaşılıyor ki, Brock müsvedde olmaktan rahatsız olmuyor. Bu işi bir spor olarak yapmak yerine, parayı tercih ederek WWE’ye giden Brock, kendisinden aşağıda gördüğü güreşçiler ile ‘’dövüşmüş’’. Sen buraya ait değilsin zavallı. Yaptığın iş asla profesyonel güreş olmadı ve sen de asla profesyonel güreşçi olmadın. Dolayısıyla sana yaptığım mesleğin jargonuyla konuşmayacağım çünkü biz bir değiliz (sırıtıyor). Senin için üzülüyorum çünkü ne olduğun belli değil, nesin sen? Bununla ilgilenmiyorum. Geçmişin, ne yaptığın benim hiç umurumda değil. Bu hiç umurumda değil. Senin ne olduğun ve ne olmak istediğinle hiç ilgilenmiyorum. Sen... Sen ise benim kim olduğumu daha yakından bilme durumunda olacaksın. Benimle aynı ringi paylaştığın anda, Chris Jericho isminin ağırlığını anlayacaksın! Bana ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın dedin, ben de seni yakmaya geliyorum. Ben dünyanın en iyi güreşçisiyim! *Benime aynı ringe çıkıyor olmak, bir güreşçi için kariyerinin sonlanışını hızlandırmaktan başka bir şey değildir. Ben bir efsaneyim, ben bir demi-god’um! Ya sen? Sen hiçbir şeysin, hiçbir şey! Beni alt etmek mi istiyorsun? Beni alt etmek için doğmuş olan hiçbir kimse yok çünkü ben kusursuzun ta kendisiyim, stupid idiot!

Bir süre durakladıktan sonra sürdürüyor.

Burası New Order Wrestling. Sen bir güreşçi değilsin, bu işin profesyoneli değilsin. Farkında mısın bilmiyorum ama, burada ev sahibi benim. NOW is Jericho, bebeğim!

Video görüntüleri burada son buluyor, Chris Jericho elindeki telefonu tekrardan cebine koyduktan sonra ekibinin yanına geri dönüyor ve kaldıkları yerden devam ediyorlar. Böylelikle görüntüler de son buluyor.​
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: