RPG One Night Stand 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


One Night Stand 2024'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

  • 8

    Oy: 0 0.0%
  • 7

    Oy: 0 0.0%
  • 6

    Oy: 0 0.0%
  • 5

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%
  • 0

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    10

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
8,854
Beğeni sayısı
2,556
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
hqdefault.jpg
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,483
Beğeni sayısı
768
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
10'dan başka bir sonuç verilemez gerçeken. Şimdi bahsetmek üç tane konu var, öncelikle:

Hastalığın nüksetmesi artı önemli bir telefon görüşmesi yüzünden olduğu kadar okumama rağmen yorum atmadığım tamamen dikkatli okuyamadığım kısımları inceledim. Garza'nın hediyesi o an pek anlam ifade etmese de şu an sadece sessiz kalabiliyorum. Dream vs. Omega maçı bence sonuç olarak doğru şekilde tamamlanmış oldu. Bence ne Dream ne Omega kaybetmeliydi çünkü, feudun bu tarz bir şeye dönecek olması güzel. Üstelik Daniels'ın Dream yüzleşmesinde yaptığı üçüncü kez göndermesi bence Dream'in reigninin yavaştan sonlanacağına işaret. Kaldı ki bu sonlanış Dream'in yükselişinin habercisi mi, ve WHC'ye bakmak istemesinin altında bu mu var onu da zamanla göreceğiz. Umarım diyelim. Sex War'da sonuç olarak beni çok tatmin etti. Val Venis'in turnü çok etkileyiciydi ve hem Mayhem'in momentumu savaşı kazandığı için düşmemiş oldu, üstelik duygularıyla hareket ediyor olmasının bedelini tekrar ödedi ve bunun öcünü muhtemelen kaset olaylarıyla fazlasıyla alacak.

Bunun ardından bahsedeceğim şey Main Event'in inanılmazlığı. Yağmur efekti zaten düşecek yıldırımların habercisiydi ama birbirimizi kandırmayalım kimse bunu bekleyemezdi. Ben bunu gezegendeki her ''kötü'' birey için gerçek hayatta da düşünüyorum, doğru açıdan bakıldığında kimsenin niyetinin sadece kötülük olmadığına inanıyorum daha doğrusu. Bu ayrı bir felsefi konu ama, burada bahsetmek istediğim şey karakterlerin aylarca yaşadıkları/yaşattıkları her şeyin bizde uyandırdığı hislerin sadece 45 dakikada tam tersine dönüşebiliyor olması ve bunu yaparken her şeyin gerçekçi tutulması inanılmaz bir kabiliyet. Ciddi ciddi kaç aylık mirasın seyri değişti, ve Angel gitmeden gerçekten bir miras bırakmış oldu muhattaplarına. Bu konuda başta asıl yazarı, ve payı geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz deneyimler için teşekkür ederim gerçekten.

Ancak benim teşekkür etmek istediğim bir konu daha var. Hastalık, main event, telefon derken GTW RPG'ye başladığım andan itibaren, 12-13 yaşımdan beri gerçekleştirmek istediğim bir şeyi bugün başarmış oldum. Nickler farklıydı, güreşçi isimleri belki farklıydı ama neticede ben bu dönemde oynarken benimle birlikte oynayanlar aşağı yukarı benzer isimlerden oluşuyordu. Yani siz olmasaydınız bugün bu da olmayacaktı benim için, ve çocuksu bir mutluluğa büründüm kemeri kazanmakla. Oyunu ciddiye almak bir yere kadar evet ama çocukluktan gelme bir durum olduğu için duygusal etkisi çok daha ham. Şu an, 19-20 yaşımdaki halim değil de o ilk günkü 12-13 yaşımdaki halim için sevindim biraz. Artık olgunlaşmakla, istenilen şeyler başarının daha ötesine geçebiliyor bazen ama o zamanlar kurduğum en büyük hayal cidden buydu. Çocukluğuma karşı olan bir sorumluluğu tamamlamışım gibi geldi bana biraz, belki text tabanlı bir internet oyununa fazla anlam yüklüyorumdur ama hayat bu şekilde bana hep daha eğlenceli geldi. Bugün de bu eğlenceyi dibine kadar yaşamış oldum. Öncelikle bu süreçte benimle oynayan herkese, ve yine bu texti karalayanlar olarak yaratıcı ekibe bir kez daha teşekkür ederim. Benim için önemi, ve anlamı sahiden büyük.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
984
PG Nakit
325
Ben bu şovu çok sevdim ve bunda en büyük pay sahibi her zamanki gibi ekip. Herkes elini taşın altına koyup şova çok güzel emek verdi. Özellikle bir tane adam var bu şovun her zerresinde izi var böyle bir yazar performansı şu oyunda hiç görmemiştim. Normalde pek böyle bir yorum yapmıyorum ama bu şovun büyük bir kısmı ona ve ekiptekilere yazar. Ben sadece sinematik maçı yazdım hep olduğu gibi çünkü ring içi böyle uzun uzun paragraflar pek yazamıyorum daha çok maçın sonlarında falan el atabiliyorum mevzuya. Ama arkadaşlarım öyle maçlar yazmışlar ki "acaba ben mi büyütüyorum" diye düşünsem de şovun yorumlarına baktım. Ben büyütmüyormuşum. Cidden büyük şov olmuş. Takip ederken, yorumları okurken çok zevk aldım.

İçeriğe gelirsek, Jey vs Ludwig maçının hiç başlamayıp seyirciler tarafından bölünmesi bence en baştan bizi atmosfere soktu. Ortada normal bir şov kitlesi yoktu ve Pure unvanının saf güreşi onlara çok sıkıcı gelebilirdi. Dolayısıyla maçın sabote edilmesi beni dışarıdan okuyucu olarak kesti. Velveteen vs. Kenny bilmem kaçıncı kez oldu ve orayı No Contest ile kapatmak biraz mecburiydi. Jinder ve Tiffanny gibi terör estiren bir çift de bu işe tuz biber oldu. Normalde Bron Breakker'ın yapacağı şeyi Jinder'a verdik. Daniels ve Venis'in ana kemer zamanı fazlasıyla gelmişti. Patron çok dominant bir reign çıkardı, Jeff'inki ise bana göre çok renkli ve keyifliydi. Tekli bir feudu yoktu ama Mox ile hep ilgi çekici göründü. Joe Gacy'e büyük şey kattı bence bu feud. En azından sevgi dilini kullanmadığında neler yapıyor gördük. Cody'nin galibiyeti bekleniyordu. Çok stabil ve emin adımlarla ilerliyor Cody. GBB pek vakit bulamasa da onun oynadığı bir karakteri hele Reigns'i yenmek her zaman olaydır. Angelico devam etti. Sinematik maç zaten kalbe zarar. Titus'un annesi gerçekten de tecavüz mağduru biri. Ve bunu kullanmayı buraya saklamıştık. Anca zaten Angel gibi biri kullanabilirdi. Fakat Angel benim aslında en sevdiğim karakterlerden biriydi ve Arda oynamayı bırakmak istediğini mesaj attığında da biraz zoruma gitti. Çünkü Garza'yı tıpkı PURE Ziggler'ı gibi sevmiştim. Arda'nın oynadığı karakterleri Oedipus gibi başına gelmedik şey kalmamış bir drama başrolü yapma fetişi var malesef bende. Ziggler'da aynı böyleydi. Survivor Series harici şirketi yine ikiye bölecek bir şovu her zaman seviyorum. Dolayısıyla Civil War dönemi çok keyifli olacaktır eminim. Gözlemlediğim kadarıyla RPG tayfa zaten bu ikiye bölünme olayını çok seviyor. Bunu PURE'da Gentlewoman ile iki sene önce yaptığımızda da çok tutmuştu. Aşağı yukarı aynı döneme denk geliyor. Bazen güreş dışına, mantık dışı olmayacak şekilde kaçacak senaryolar bence oyunu keyifli kılıyor. Saf güreş bir yere kadar. Bu Chairman hikayesi de biraz böyleydi en başından beri. İyi olduğuna herkesi inandırıp gözlerini boyamış, özünde kötü bir adam. Tek yapman gereken şey özünü fark etmek. Bunu Mayhem başardı. Çünkü bu oyunda duyguları en kuvvetli, en ağlak karakter o. Biraz WWE Ziggler tarzı. Val Venis ile olan hikayesinden bu defalarca anlaşıldı. Duygularını öyle yoğun yaşıyor ki, O'Neil'in ne olduğunu ta en başından çözdü. Hayali forumun hayali şovu Endgame'de 504 sayfa yorum, dile kolay. Ispatı olmasa da gören gözler oldu. Kim bilir, belki Civil War'da geçeriz. Belki karakter alımını Royal Rumble'dan önce açarız bilmiyorum. Ama şu kesin ki bu oyunu gerek yazmayı gerek oynamayı seviyorum. One Night Stand'de bunu çok iyi anladım. Takip eden ve şovda emeği geçen tüm arkadaşlarımın eline koluna sağlık.

Mayhem haklıydı. ✌️
 
Son düzenleme:
Katılım
3 Tem 2023
Konular
74
Mesajlar
5,717
Beğeni sayısı
1,411
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şov başından itibaren hep belirli bir tempoda gitti, yayın da oldukça hızlıydı yani en azından ben takip ederken sıkılmadım çok fazla. Onun dışında PURE Championship olayı iyi yedirilmiş, ben gerçekleşmeli diye düşünüyordum şovda ama vardır bir sebebi illaki ya böyle olması düşünülmüştür ya da yetişmemiştir diye düşünüyorum. Onun dışında ilk maçı Cody'in kazanmasını bekliyordum zaten, bence ağır ama iddialı adımlarla ilerliyor Cody. Uzun bir süre upper mid-carder kısmında kemik gibi durmasını bekliyorum. Roman Reigns'in ilerideki yolculuğu ne olur bilmiyorum, onu da bekliyorum sabırsızlıkla. Garza-Mayhem segmenti ilk takipte bir soru işareti bırakmıştı ama şov sonunda taşlar oturdu, orada değiniriz. Bu şekilde bir maç bekliyordum açıkçası Sex-War'da. Uzun, gerilimli, bol momentli bir maç olmuş. Ben beğendim maçı genel haliyle, sonundan da memnunum. Hem Mayhem kazanmış oldu hem de Venis, Venis buradan kemere uzanırken Mayhem'de şirketin en ağır feudunun bir tarafında başını çekecek. Bence çok ince bir çizgide Mayhem, eğer burası için seçildiyse bundan sonra arkasına bakmadan yükselmesi lazım aksi takdirde burası için seçilmesinin bir manası kalmaz bence. Umarım burada yükselişine başlar, önümüz Rumble zaten. Dream vs. Omega maçından net bir sonuç bekliyordum aslında ben daha çok. Maçın sonucu belli olup, saldırı ondan sonra yapılsa daha uygun olurdu bence. Sebebine bizim maçtan sonra değineceğim. Angelico'nun iş nereye gidecek bilmiyorum, akıl hastanesi gibi duruyor sonu. Bizim maçta kaybetmeyi zaten bekliyordum. Money in the Bank'e kadar karakter fena gitmiyordu, Daniels'le başa baş gidiyordu en azından. Daha sonrasında zaten hem kendi durumlarım hem de olması gerekenden dolayı iyice aşağıya ivmelendi karakter ve kaybettik kemeri. Daniels'i kutluyorum, hak ettiği bir galibiyeti aldı. Umarım iyi bir reign izletebilmişimdir dostlara ✌️. Kendi açımdan karakterin yeni yolunu merak ediyorum yaklaşık 4 aydır falan WHC potasında yükü çekiyordu. İç savaşa atarız bir şekilde kendimizi diye düşünüyorum ama keşke şu serüven bitmeden bir Angel vs. Humberto vs. Alberto görseydik. Nasip değilmiş. Onun dışında maç biraz erken bitti gibi geldi bana, belki iki üç paragraf daha dayanabilirdim. TVC'in temiz bitmesi gerektiğini düşündüğüm yer burasıydı. Bu ikilinin yolunun kesişeceği zaten başından beri belli hatta muhtemelen ikisi arasında dönen bir feuda Wes Lee cash-in'i gelecek. Bence Velveteen, Daniels'in karşısına çıkmadan temiz bir şekilde kazanmış bir durumda çıkmalıydı. Bu karşılaşma da direk eksi yazdım ben Velveteen'e mesela, bu karşılaşma bu şovda temiz bir galibiyet alan Velveteen veya haftalık şovların birini sağlam geçirmiş Velveteen'le gerçekleşmeliydi diye düşünüyorum. Onun dışında PGWC'i bu Sex-War'dan çıkanın kazanacağı belliydi zaten bence, muhtemelen Hardy potadan düştü Venis vs. Gacy arasında geçer diye düşünüyorum en azından ilk ay. Mayhem'in iç savaş mevzuları malum. Gacy'in yolunu merak ediyorum biraz daha diğerlerine nazaran, takipteyiz. Main-Event tek kelimeyle klasik olmuş. Velveteen vs. Dream, Patron vs. Cena ile birlikte klasiklere adını yazdırmış bence. Angel'in kaybetmesini bekliyordum ama bu şovun bir yerlerinde Humberto'yu bir şekilde görmek lazımdı hapishanede bile olsa. Ondan dolayı bir burukluk var. Onun dışında Angel Garza'nın yine kendine has bir şekilde veda etmesi de baya iyi olmuş bence. Bombayı bırakıp kaçtı, savaşı sabırsızlıkla bekliyoruz. Wes Lee hamlesi şaşırtsa da, bu mental ve bilgilerle Titus'a ne kadar sahip çıkabilecek emin değilim. Sonu Humberto'ya benzemesin diyelim. Genel değerlendirmem bu şekilde, memnun olmadığım dediğim gibi birkaç yer var ama puan kırmaya değmez hiçbir şekilde. İlk haftalık şovu bekliyorum sabırsızlıkla, savaş ilgimizi çekiyor şu aşamada. Yazanların eline sağlık, kazananları da tebrik ediyorum. 10/10.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: