10'dan başka bir sonuç verilemez gerçeken. Şimdi bahsetmek üç tane konu var, öncelikle:
Hastalığın nüksetmesi artı önemli bir telefon görüşmesi yüzünden olduğu kadar okumama rağmen yorum atmadığım tamamen dikkatli okuyamadığım kısımları inceledim. Garza'nın hediyesi o an pek anlam ifade etmese de şu an sadece sessiz kalabiliyorum. Dream vs. Omega maçı bence sonuç olarak doğru şekilde tamamlanmış oldu. Bence ne Dream ne Omega kaybetmeliydi çünkü, feudun bu tarz bir şeye dönecek olması güzel. Üstelik Daniels'ın Dream yüzleşmesinde yaptığı üçüncü kez göndermesi bence Dream'in reigninin yavaştan sonlanacağına işaret. Kaldı ki bu sonlanış Dream'in yükselişinin habercisi mi, ve WHC'ye bakmak istemesinin altında bu mu var onu da zamanla göreceğiz. Umarım diyelim. Sex War'da sonuç olarak beni çok tatmin etti. Val Venis'in turnü çok etkileyiciydi ve hem Mayhem'in momentumu savaşı kazandığı için düşmemiş oldu, üstelik duygularıyla hareket ediyor olmasının bedelini tekrar ödedi ve bunun öcünü muhtemelen kaset olaylarıyla fazlasıyla alacak.
Bunun ardından bahsedeceğim şey Main Event'in inanılmazlığı. Yağmur efekti zaten düşecek yıldırımların habercisiydi ama birbirimizi kandırmayalım kimse bunu bekleyemezdi. Ben bunu gezegendeki her ''kötü'' birey için gerçek hayatta da düşünüyorum, doğru açıdan bakıldığında kimsenin niyetinin sadece kötülük olmadığına inanıyorum daha doğrusu. Bu ayrı bir felsefi konu ama, burada bahsetmek istediğim şey karakterlerin aylarca yaşadıkları/yaşattıkları her şeyin bizde uyandırdığı hislerin sadece 45 dakikada tam tersine dönüşebiliyor olması ve bunu yaparken her şeyin gerçekçi tutulması inanılmaz bir kabiliyet. Ciddi ciddi kaç aylık mirasın seyri değişti, ve Angel gitmeden gerçekten bir miras bırakmış oldu muhattaplarına. Bu konuda başta asıl yazarı, ve payı geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. İnanılmaz deneyimler için teşekkür ederim gerçekten.
Ancak benim teşekkür etmek istediğim bir konu daha var. Hastalık, main event, telefon derken GTW RPG'ye başladığım andan itibaren, 12-13 yaşımdan beri gerçekleştirmek istediğim bir şeyi bugün başarmış oldum. Nickler farklıydı, güreşçi isimleri belki farklıydı ama neticede ben bu dönemde oynarken benimle birlikte oynayanlar aşağı yukarı benzer isimlerden oluşuyordu. Yani siz olmasaydınız bugün bu da olmayacaktı benim için, ve çocuksu bir mutluluğa büründüm kemeri kazanmakla. Oyunu ciddiye almak bir yere kadar evet ama çocukluktan gelme bir durum olduğu için duygusal etkisi çok daha ham. Şu an, 19-20 yaşımdaki halim değil de o ilk günkü 12-13 yaşımdaki halim için sevindim biraz. Artık olgunlaşmakla, istenilen şeyler başarının daha ötesine geçebiliyor bazen ama o zamanlar kurduğum en büyük hayal cidden buydu. Çocukluğuma karşı olan bir sorumluluğu tamamlamışım gibi geldi bana biraz, belki text tabanlı bir internet oyununa fazla anlam yüklüyorumdur ama hayat bu şekilde bana hep daha eğlenceli geldi. Bugün de bu eğlenceyi dibine kadar yaşamış oldum. Öncelikle bu süreçte benimle oynayan herkese, ve yine bu texti karalayanlar olarak yaratıcı ekibe bir kez daha teşekkür ederim. Benim için önemi, ve anlamı sahiden büyük.