RPG One Night Stand 2024

PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Ofiste bayağı yoğun bir gün geçirdiğim için şov öncesi bir mesaj dışında hiçbir şey yazamadım, kusura bakmayın.

Kickoff çok güzel olmuş. Ben maçın bir şekilde yapılacağını düşünüyordum ama böyle bir aksiyon görmek de hoş oldu tabii ki.

Açılışı yapmışız, bayağı da sağlam yapmışız. Geri dönüşten beri en sağlam galibiyetim sanırım. Hem First Blood, hem PPV, hem de büyük sükse yaratan Roman'a karşı. Roman'ın şirketin ana karakterlerini o denli dağıtmasından sonra yenileceği kişinin benim karakter olmasını beklemezdim. O açıdan da sürpriz olmuş oldu bütün hikaye. Teşekkür ettim layık gördüğünüz için.

Mayhem ve Garza arasındaki muhabbet benim kaçırdığım döneme denk geliyor muhtemelen, o yüzden pek bir şey anlamadım ama eski oyuncular için okumanın keyifli olduğu bir segment belli ki. Hediye kutusundan sıkıntılı bir şey çıkmama ihtimali yok gibi geldi.

Mayhem ve Venis ikilisi hikayelerinin de maçlarının da hakkını vermişler. Sonucu hiç kestiremiyordum ancak maçın sonunda yaşananlar kaçınılmazdı sanırım. Bu hikayenin daha bayağı sayfası olur gibi. Çok güzel iş olmuş.

Venis boş yapmış maalesef. Maçı kaybeden adam kemer maçına girerse harbi ortalığı ateşe veririz.

Omega ve Velveteen'in çekişmesi mevzuyu kendi aralarında çözmelerini gerektiriyordu bence. Mahal ve Tiffany'ye on kat fazla sövdük o yüzden. Ayıp lan.

Angelico abdest suyuna ne zaman ulaşacak? Reklamlardan sonra...

Daniels baba... Hayırlı uğurlu olsun, sonunda almış hak ettiğini. Alberto'nun son zamanlarda bir şampiyon olarak karizması bayağı çizilmişti diye düşünüyorum hikayenin gidişatına bakınca, buna uygun olarak kemer de gitmiş. Buradan dönüşü de güzel bir hikaye şansı verecektir tabii.

Velveteen'in Daniels ile yüzleşmesi bayağı heyecan verici olmuş. Çok güzel maç olur eğer yollar buraya çıkarsa.

VAL BU MAÇA NASIL GİRİYOR AGA BENİ DE ALIN O ZAMAN. Bir de kemeri de almış... Ulan Jeff en son gaz verdiğimiz adam MITB kazandı yaptığın hareketlere bak az. Keşke Gacy alsaydı da şampiyona elendik makarası yapsaydım. Wes Lee uyuyanadam şekli uyuyakalmış herhalde. Göremedik ortalıkta.

Wes eşeği ağasını kurtarmaya gitmiş. Konuşmalarla birlikte çok güzel ilerliyordu maç buraya kadar da zaten. Buradan sonrası inanılmaz bir hal almış. O'Neil denen herifin ne büyük bir şerefsiz olduğunu söylüyordum da bu kadarını ben de tahmin etmemiştim. İnanılmaz bir son olmuş, okuduğum en güzel sonlardan. Bir an önce yeni şov gelsin diye beklentiye soktu.

Şovu canlı takip etsem kendimden geçmeli bir RPG atağı yaşardım muhtemelen, bayağı iyi olmuş her şey. Elinize sağlık.
 
Üst
Click here to login using your socials account