RPG One Night Stand 2024

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,407
PG Nakit
0
ECW-WWE-2006.jpg
giphy.gif


PYROLAR PATLIYOR VE ONE NIGHT STAND BAŞLIYOR!

maxresdefault.jpg


One Night Stand KICKOFF başlarken izleyicilerin Hammerstein Ballroom'u resmen doldurduklarını görüyoruz.

Joey_Styles_bio.png


Joey Styles: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç PGW Pure Championship için!

EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR YUHALAMA GELİYOR! STYLES BİLE BU KADARINI BEKLEMİYORDU. HAMMERSTEIN BALLROOM İZLEYİCİSİ SAF GÜREŞ KURALLARINI TEMSİL EDEN BİR KEMER DEĞİL, KAN VE KAOS GÖRMEK İSTİYOR.

Joey Styles: İzninizle, maç öncesi hatırlatmam gereken Pure kuralları...

"1- Şampiyonluk diskalifiye ve count-out yolu ile el değiştirebilir.
*BOOOO*

2- Dışarıdan müdahale, müdahale eden güreşçinin otomatik olarak kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanacaktır.
*BOOOOOO*

3- Her güreşçinin submission hold ve pinfall'ları durdurmak için üç rope break hakkı vardır.
*BOOOOO*

4- Bel altı vuruşlar hariç olmak üzere vücudun geri kalanına yumruk atılmasına izin verilir.
*BOOOOO*

5- Yüze kapalı yumruk atılmasına izin verilmez.
*BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*

6- Yüze açık elle tokat veya chop atılmasına izin verilir.

7- Yüze ilk kez kapalı yumruk kullanıldığında uyarı verilir.
*BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*

8- Yüze ikinci kez kapalı yumruk kullanılması diskalifiye ile sonuçlanır.
*BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*

9- Eğer maça verilen süre (her maçtan önce maç şartlarına bağlı olarak yönetim tarafından farklı sürelere karar verilir) zaman sınırına ulaşırsa gerçekleşen maç sonuçsuz olarak sonuçlanır ve sonuçsuz biten maç bir sonraki şov tekrardan yapılmak zorundadır. Bugünkü maçın süre sınırı 20 dakikadır."

*BOOOOOO*

ludwig-kaiser-smackdown-27-de-mayo-2022.jpg


Ludwig Kaiser girişte görünüyor ancak yuhalamalar durmuyor.

Ludwig Kaiser: Heute werde ich meinem geliebten Vater zuliebe die Zivilisation an diesen verrotteten Ort bringen.

Kaiser kendi sesini bile zor duyduğu için seyircilere susmalarını söylüyor. Fakat kimsenin onu dinlediği yok.

hq720.jpg


Ludwig Kaiser: SİZE SUSUN DEDİM OROSPU ÇOCUKLARI!

Kimsenin sustuğu yok! Kaiser en son pes ediyor ve bu sefer de onları yok sayma tribine girerek ringin yolunu tutuyor. Yerini aldıktan sonra rakibi, şampiyonu bekliyor.


*BOOOOOOO*

JUSO.jpg


PGW'nin tartışmasız en sevilen şampiyonlarının başında yer alan Jey Uso girişte görünür görünmez şirketin en nefretilen adamıymışcasına yuhalanıyor.

Michael Cole: Sorun Jey değil. Sorun Pure şampiyonunun o olması! Bu insanların gözünde o unvan omuzunda olduğu sürece kendisi bir deccal.

Jey, Pure kemerine sıkı sıkıya sarılırken seyirci onun kemeri bu kadar sahiplenmesine daha fazla ayar oluyorlar. Hatta öndeki çoğu izleyici içeceklerini ona doğru fırlatmaya başlıyor. Jey Uso resmen üstüne gelen çöplerin arasından geçip hızlı adımlarla ringe giriyor. Hakem son kontrolleri yapıp maçı başlatmak istiyor ancak izleyiciler gerek yuhalamalarıyla gerek küçük küçük çöpleriyle buna izin vermiyor. Kaiser ve Jey, birbirlerine olan odaklarını bir kenara bırakıyor.

Ve en sonunda Jey Uso görevliden mikrofon alıp bağırmaya başlıyor!

juso2.jpg


Jey Uso: Sizi gidi şiddet pornosu bağımlısı piç kuruları! Sizin aksinize ben sizi seviyorum ama bugün istediğiniz olmayacak. Omuzumda duran kemer sizin hastalıklı beyinlerinizin panzehiri bunu biliyorum. Sesiniz kısılana kadar yuhalayın çünkü bu maç şimdi başlayacak ve siz Pure kemerinin temsil ettiği saf güreşin karşısında küçücük kalacaksını-

0N3tJ7H.gif


SEYİRCİLER JEY'İN SÖZLERİNE İYİCE KAFAYI YİYORLAR VE NEREDEYSE HEPSİ OTURDUĞU SANDALYEYİ ALIP RİNGE FIRLATMAYA BAŞLIYOR! KAFALARINA SANDALYE DARBELERİ GELEN JEY USO VE LUDWIG KAISER YERE YIĞILIYORLAR VE BİR SÜRE SONRA ÜST ÜSTE GELEN DİĞER SANDALYELERDEN DOLAYI GÖZLE GÖRÜLMÜYORLAR. HAKEM KENDİNİ ÇOKTAN KURTARSA DA DURUM İKİ GÜREŞÇİ İÇİN DE ÇOK VAHİM! GİRİŞTEN KOŞARAK GELEN GÖREVLİLER SEYİRCİLERE DURMALARINI SÖYLÜYOR. BU SIRADA KICKOFF MECBUR OLARAK SONA ERİYOR!

tlt86hd.png


aaaa.jpg


ŞOVLARIN BÜYÜĞÜ ŞİMDİ BAŞLIYOR! ARENANIN DÖRT BİR TARAFINDAN PYROLAR PATLAMAYA BAŞLIYOR! ONE NIGHT STAND'İN ANA ŞOVU BAŞLIYOR!


_oIysd.gif


EXTREME! Chairman'in bu gece burada olmayacağından mütevellit onun yerine şovu yönetecek olan, One Night Stand'in özel yöneticisi Paul Heyman girişte. İzleyiciler HEY MAN diye bağırıyorlar. Heyman'ın üzerinde her zamanki gibi takım elbisesi yok. Resmen eski günlerdeki gibi burada. Ringe girer girmez seyircilere saygısını gösteriyor ve konuşmasına başlıyor.

j9DCUx.gif


Paul Heyman: Şu an bu arenada dişi sinek bile olmadığından emin olsam da yapmam gereken bir giriş var... Bayanlar ve baylar, benim adım Paul Heyman ve One Night Stand'e hoş geldiniz! Biliyorum hepiniz öfkelisiniz, hepiniz aksiyona açsınız ve itiraf etmeliyim ki haklısınız.

Paul Heyman: Ancak her şeyden önce, Kickoff sırasında neler yaşandığına değinmem gerekiyor. Hammerstein'in sadık izleyicileri, o "saf güreş" saçmalığından hiç hoşlanmadıklarına karar verdiler ve kim onları suçlayabilir ki? En azından ben suçlayan tarafta olmayacağım. Çünkü biliyorum... Hepiniz buraya bir neden ve sadece bir neden için geldiniz: KAOS!

Ballroom'daki herkes coşuyor. Heyman resmen kalabalığı iyice ayaklandırıyor.

Paul Heyman: Bu yüzden, ayağa kalkıp en azından birer sandalye bile fırlatan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü One Night Stand'in ne anlama geldiğini hatırlattınız bize. Artık tam anlamıyla başlıyoruz Bu gece hiçbir şeyi geride tutmayacağız. İhtiyacınız olan kanı, teri ve gözyaşlarını size sunacağız.

Heyman mikrofonu birkaç saniyeliğine kendisinden uzaklaştırıyor ve sonra tekrardan yaklaştırıyor.

paul-heyman-ecw-one-night-stand.jpg


Paul Heyman: O halde oturun, rahatlayın ve şovun tadını çıkarın, çünkü bu gece... AŞIRIYA KAÇACAĞIZ!

İnanılmaz bir destek geliyor Heyman'a. Ringden iniyor ve PGW'daki müvekkilinin maçını izlemek üzere spiker masasına geçiyor. O, masadaki JBL ve Cole ile selamlaşırken ilk maçın katılımcısının müziği duyuluyor.

tlt86hd.png



cody-rhodes.gif


Cody Rhodes geliyor! Tauntunu atıp seyirciyi coşturuyor sonrasında hızlı adımlarla ringe yürüyor. Çelik merdvenlerden tırmanıyor. Sonrasında gel gel diye stage'i işaret ediyor.



roman-reigns-waiting-tribal-chief-entrance.gif


Roman Reigns geliyor. Yavaş adımlarla stage'de beliriyor. Cody "gel gel" diye işaret ediyor. Roman yavaş adımlarla yürüyerek geliyor. Sonrasında ringin altından kayarak ringe giriyor. Cody bir anda Roman'ın üstüne fırlıyor!

First Blood Match
Cody Rhodes vs Roman Reigns


Dropping%2BDown%2BPunch.gif


Cody üstüne çıkartmadan hızla Roman'ın suratına sağlam bir yumruk çakıyor! Maç böylece başlıyor! Roman sersemleyerek kalkıyor. Cody, Roman'ı üst üste yumruklarla köşeye taşıyor. Köşede üst üste stomplar vuruyor. Fakat Roman stomplar esnasında Cody'nin bacağından kavrıyor. Sağlam bir Throat Trust! Cody yüzünü tutarak kalkıyor. Roman üst üste yumruklar vurarak Cody'i iplere doğru taşıyor. Ardından irish whipe yolluyor. Fakat Cody tersine çeviriyor. Roman gelişine bir Leaping Lariat fakat Cody bunu hızla bir tekmeyle karşılıyor. Roman eğiliyor. Cody yere yatıp bir uppercut koyuyor. Roman sersemleyerek iplere çekiliyor. Cody oradan bir clothesline ile ring dışına yolluyor. Ardından Cody seyirciyi gazlıyor! Roman bariyerleri tutarak kalkıyor. Cody köşeye doğru koşuyor ve top rope'a çıkıp Crossbody'le atlıyor! Crossbody sonrası yerde hunharca Roman'ı yumrukluyor! Sonrasında Roman'ı kaldırıyor ve kafasını bariyerlere vuruyor! Ardından tutuyor ve aprona vuruyor. Sonrasında tutuyor ve tekrar bariyerlere sonrasında tutuyor ve tekrar aprona! Kafasından tutuyor ve defalarca kez aprona vurarak Roman'ı sersemletiyor! Sonrasında çelik merdiveni yerinden çıkartıyor. Çelik merdiveni Roman'ın kafasına fırlatıyor!

roman-reigns-con-chair-to.gif


Fakat hayır! Roman bundan kaçıyor! Cody, Roman'ın üstüne koşuyor fakat Roman hızla bir big boot! Sonrasında kaldırıyor ve bariyerlere doğru hızla fırlatıyor! Bariyerlerin orada Cody'nin kafasına kafasına stomplar vuruyor! Sonrasında bacaklarından çekiyor ve ringposta bir Catapult! Cody acı içinde yüzünü tutuyor! Roman ringin altından bir sandalye alıyor ve sandalyeyle Cody'nin sırtına sırtına vurmaya başlıyor! Cody acı içinde yerde kıvranıyor! Roman sandalyeyi ringe atıyor. Sonrasında Cody'i de kaldırıp ringe sokuyor! Peşinden bir sandalye daha alıyor ve ringe sokuyor. Cody sırtını tutarak acıyla kalkmaya çalışıyor. Roman sırtına sandalyeyi sağlamca geçiriyor! Cody yerde karaya çıkmış balık gibi çırpınıyor! Roman sandalyeyi yere atıyor ve Superman Punch için hazırlık yapıyor. Cody sırtını tutarak acıyla kalkıyor. Roman koşarak bir Superman Punch! Yere yığılıyor! Roman Cody'nin üstündeki kıyafeti yırtarak çıkartıyor! Sandalyeyi Cody'nin kafasına koyuyor! Sonrasında diğer sandalyeyi de alıyor. CON-CHAIR TO!

QaOwCt.gif


Fakat Cody bundan kaçıyor! Hızla kalkıyor Roman'a doğru koşuyor. Roman elindeki sandalyeyi Cody'nin kafasına geçiriyor fakat Cody bundan eğiliyor ve ipe doğru koşup Cody Cutter! Cody bu hareketten sonra sırtını tutarak köşeye geçiyor. Birazcık soluklandıktan sonra üst turnbuckle'ı yerinden söküyor! Üst turnbuckle'lla Roman'ın suratına çakıyor! Fakat hayır! Roman bundan kurtuluyor ve Cody'i sırtlıyor! Samoan Dropla sandalyelerin üstüne yatırıyor! Cody acıyla sırtını tutuyor! Roman hızla ipleri tutup Cody'nin boğazına bağlıyor! Cody acı içinde yerde kıvranıyor! Roman, Cody'e kan kusturmaya çalışıyor! Cody boğuluyor! Roman öfkeyle sıkmaya devam ediyor! BU RESMEN CİNAYETE TEŞEBBÜS! Roman kus diye bağırıyor!

cody-rhodes-bionic-elbow.gif
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f51736736594a5144495f612d49773d3d2d313135393035353033302e313662623333353831666161643365323134313432333730303135342e676966


Cody buna direniyor! Güçlükle kalkmayı başarıyor ve Roman'ın karnına üst üste yumruklar vuruyor! İpi boynundan çıkartmayı başarıyor! Roman sağlam bir yumruk sallıyor fakat Cody eğiliyor ve Flip, Flop, N'Fly! Üst üste yumruklar sonrasında Bionic Elbow! Cody sonrasında Roman'ı kaldırıyor ve ring dışına doğru fırlatıyor! Roman'ın kalkmasını bekliyor ve aprondan Bionic Elbow'la Roman'ın üstüne uçuyor! Roman kendini spiker masasına doğru atıyor! Cody kafasından tutuyor ve Roman'ın kafasını spiker masasına doğru vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Roman sersemliyor. Cody spiker masasının üstünden Disaster Kick! Ardından Cody spikerlerin oraya geçip bir su alıyor. Suyu içip ağzını çalkalayıp yere tükürüyor. Sonrasında kafasını sallıyor. Ringin altından bir Bullrope çıkartıyor! Bullrope'u eline geçiriyor ve Roman'a doğru koşuyor! Roman'ın kafasına Bullrope'la bir yumruk! Sonrasında Bullrope'la Roman'ın sırtına sırtına darbeler! Roman acı içinde yerde kıvranıyor! Cody, Bullrope'la Roman'ı kırbaç manyağı ediyor! Sonrasında Bullrope'u yere atıyor! Roman'ın kafasına doğru çıkıyor ve üst üste yumruklar! Fakat o da ne! Roman yumrukları sallayamadan GUILLOTINE! Roman'ın Cody'e kan kusturma çabaları devam ediyor! Fakat Cody ayaklanıyor ve Roman'ın tepesine çıkıp üst üste yumruklar! Sonrasında Roman, Cody'i üstünden itiyor. Cody hızla bariyerlerin orada duran çelik merdiveni tutuyor ve kalkmaya çalışan Roman'ın kafasına geçiriyor!

roman-reigns-spear.gif


Roman'ın kafası hala kanamıyor! Cody, Roman'ı kaldırıyor ve ringe atıyor. Peşinden ringe bir çöp kutusu sokup giriyor. Ringde Roman'ı kaldırıyor ve Sandalyenin üstüne VERTEBREAKER! Ardından kafasına çöp kutusu geçiriyor ve tersten kaldırıyor. CROSS RHODES! Fakat hayır! Roman, Cody'nin kafasına üst üste yumruklar vuruyor! Cody sersemliyor! Roman çöp kutusunu kafasından çıkartıyor! Cody'nin kafasına geçiriyor. Ardından hiç beklemeden bir SUPERMAN PUNCH! Hakem çöp kutusunu çıkartıyor fakat Cody'de bir kanama yok! Roman ring dışına çıkıyor ve bir Lighttube alıyor! Lighttube ile Cody'nin suratına vuruyor fakat hayır! Cody SUPERKICK! Ardından Cody Lighttube'un üstüne Cross Rhodes yapmak istiyor fakat Roman bundan kurtuluyor! Tersine çeviriyor ve üstünden itiyor! Roman koşarak bir SPEAR! Fakat Cody bunu DDT ile karşılıyor! İkili Lighttube'un üstüne
düşüyor pat diye bir ses geliyor!

WWE-Wrestlemania-34-Brock-Lesnar-Roman-Reigns-elbow-blood-gif.gif


Hakem ikiliyi kontrol ediyor. Roman acıyla yerden kalkarken kafasının kanlar içinde olduğunu görüyoruz! Roman'ın kafası Lighttube'a isabet etmiş! Hakem Cody'nin kollarını kontrol ediyor fakat kan belirtisi yok! Hakem maçı bitiriyor!

Kazanan: Cody Rhodes

a3de519752df5618da1f4cc86e61bdd0d039c2c1.gif


Bu maçı kazanıp Roman'ı alt eden Cody adeta PGW alemine bir göz dağı verip daha yukarılara göz kırpmaya başlıyor! Seyircilerin yoğun tezahüratları arasında kutlamasını gerçekleştirirken kameralarımız kapanıyor.

tlt86hd.png


one night stand'den 1 gün önce
midtown manhattan

joma.jpg


Arka alanda antrenmanını tamamlayan Johnny Mayhem'i görüyoruz. Mayhem dışında görünürde kimse yok. O da işini bitirmiş bir şekilde çıkışa doğru ilerlerken karşıdan gelen kişiyi görünce duraksıyor.

?: Sakin ol, seni de felç bırakmaya gelmedim.

jomangel3.jpg


Bu Angel Garza! Angel sırıtarak ona yaklaşırken Mayhem de gülüyor.

Johnny Mayhem: En son seni gördüğümde felç bırakılan taraf yanılmıyorsam sendin. Hatta kuzenin seni öldüresiye dövmeye gelmeden önce götünü kurtarmaya ben gelmiştim diye hatırlıyorum.

Angel Garza: Hay aksi, ben seni hiç karşımda gördüğümü hatırlamıyorum. Geçen yaz Summerslam'de ex aşkınla sana çakıp şirketin ilk şampiyonları olma anımız hariç tabii.

Johnny Mayhem: Tarihin en uzun saltanatını yaptığımız, bizimle birlikte ciddiyet kazanan kemerlerin ortada olduğu ilk maçtan mı bahsediyorsun? Evet, o gün şanslıydınız.

Angel ve Johnny esprili bir şekilde birbirlerine soktukları laflardan sonra ciddileşiyorlar.

jomangel.jpg


Angel Garza: Sana hiç teşekkür edemedim.

Johnny Mayhem: Ne için? Aylar önce o piç kurusunun seni ilk defa haklı çıkardığı anda yardıma geldiğim için mi? Teşekkürlük bir şey yapmadım Angel. Herkes bunu yapardı.

Angel Garza: Ese, o gece kendi kanımdan olan adam bile manipüle edilip bana sırtını çevirmişti. Herkes bunu yapmazdı, yapmadı. Bu da demek oluyor ki seninle kel dostundan başka saygımı hak eden başka bir varlık bu şirkette yok.

Mayhem, Angel'ın Venis'den bahsettiği anda bakışlarını kaçırıyor.

Angel Garza: Probleminizi anlıyorum. Uzun süren dostluklar bazen iki tarafa da zarar verir. Hatalar yapılır. Emin ol bunu benden daha iyi anlayacak başka birisi yoktur. İyi bir kardeş olma konusunda büyük hatalar yaptım ve inatçılığımın bedelini ödedim. Aynısını yaşamanızı istemem. Humberto, sizden çok bahsetti. O defalarca kez burada tek başınayken sizin dostluğunuza imrenmekten başka bir seçeneği olmamış. Bir Garza'nın ağzından bu itirafları duymak zordur Johnny ama bunu acı bir şekilde onun ağzından duydum. Diyeceğim o ki, yarın ona olan öfkeni o ringde yeterince kus. Öyle bir kus ki zil çaldığında ona karşı tek bir kelime edemeyecek hale gel. İşte o zaman içinden attığın öfkenin yerine çıkan hissi dikkate al ve onu yerden kaldır.

Mayhem, bir şey diyemiyor. Sadece Angel'ı dinlediğini belli ediyor. Sonra konuyu değiştirmek için yine durumu makaraya vuruyor.

jomangel2.jpg


Johnny Mayhem: 8 ay boyunca insanları böcek gibi ezen, her türlü illegal işle şirketin tepesine geçen bir adamdan beklenmeyecek derecede olumlu tavsiyeler... Sahi bunun için mi geldin yanıma?

Angel gülüyor.

Angel Garza: Aslında hayır... O piçten en az benim kadar nefret ettiğini bildiğim için geldim. Benim onu yarın diri diri gömmem için tonlarca nedenim varken senin tek nedeninin ondan aldığın "kötü hisler" olduğunu bildiğim için geldim. Sonuç olarak Johnny, sana müjdeyi vermek için geldim. Şüphelerinde haklıymışsın.

Mayhem anlamıyor.

Angel Garza: Yarın O'Neil'ı Monterrey'e gömdükten sonra sıradaki PAYBACK şovunun açılışında olacağım. Bahsedeceğim şeylerden sonra emin ol benim kadar sen de takdir edileceksin. Fakat dediğim gibi, tüm hislerinin doğru çıktığını bilmeyi televizyondan görmektense bizzat önceden izlemen daha keyif verici olur. Bu yüzden demin odana bir hediye kutusu bıraktım. Valizlerini çoktan topladığına göre eğlenceyi bu gece izleyemeyeceksin ama üzülme. Yarın işini bitirip eve döndüğünde ilk işin o kaseti çalıştırmak olsun. Emin ol hayatında aldığın en iyi hediye bu olacak.

Mayhem meraklı gözlerle Angel'a bakıyor ancak Angel çok geçmeden onun omuzuna dokunduktan sonra ilerleyip kadrajdan çıkıyor. Mayhem fazla suskun ve düşünceli olsa da en sonunda onun arkasından sesleniyor.

joma2.jpg


Johnny Mayhem: Kendine dikkat et Angel... Önce sen git. Ben arkandan geleceğim.

Angel'ın uzaktan gelen kahkaha sesleri sonrası kayıt sonlanıyor.

tlt86hd.png


Reklamların bitmesiyle birlikte şov kaldığı yerden devam ediyor. Kameralar açıldığında karşımızda ringi görüyoruz. İçerisinde bir hakem ve bir de anonsör bulunmakta. Birkaç farklı seyirci görüntülendikten sonra, dev ekrana bir görüntü giriyor. Herkes o tarafa dönüyor, ekranları başından şovu izleyenlerin de tam ekran olarak karşısına veriliyor bu görüntüler. Bu görüntülerde Johnny Mayhem ile Val Venis arasında yaşananlara yönelik bir video. Bu, görüntülerdeki kişilerin arasında; One Night Stand'de gerçekleşeceği duyurulan maçına dair bir Promo. Üstelik bu maçın Last Man Standing oluşunun altı da bu Promoda önemle çizilmiş. Promonun tamamlanmasıyla birlikte kameralar tekrardan ringe dönüyor, anonsör kadrajımızda. Kendisi maç duyurusunu gerçekleştiriyor. Maçın duyurusunun yapılmasıyla birlikte herkesin ''hype''landığını ve pozitif reaksiyonlar gösterdiğini gözlemleyebiliyoruz. Bu esnada maçın ilk katılımcısına ait olan şarkıyı da işitmeye başlıyoruz.


intro-1691136094.jpg


OH MY GOD!

Val Venis stage'de beliriyor. Dansını yapmaya başlıyor. Bir süre dansını yapıyor. Sonrasında seyircilerden bir kadının göğsüne MJF'in yaptığı gibi kafasını koyup kafasını sallıyor. Ardından hızla koşarak ringe giriyor. Bugün en yakın dostuna karşı mücadele edecek. İkisinin yakaladığı kimya PGW ringine yansımıştı. Bugün hangisinin bir adım öne çıkacağını göreceğiz. Ringde tekrar dansını yapıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


John_Morrison_bio.png


Mayhem. MAYHEM!

JoMa geliyor. Tauntunu yaparken yavaş çekim geliyor. JoMa havalı bir şekilde ringe yürümeye devam ediyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıyor oradan da Top Rope'a çıkıyor. Tauntunu atıp rakibini süzüyor. İkili bir süre bakışıyor. Ardından JoMa ringden iniyor. Bugün onun için kritik bir maç. Bu ikili aylarca PGW'de almadık başarı bırakmadı. PGW tarihinin en iyi Tag Teami bugün birbirlerine karşı. Ayakta kalan kişi Dünya Şampiyonluğu maçına girmek için bir fırsat kazanacak.

Güreşçiler karşılıklı köşelere geçmiş durumdalar. Göz göze gelmeleriyle birlikte ring içinde bir yoğunluğun oluştuğundan bahsedebiliriz. Anonsör sırasıyla iki güreşçinin anonsunu yaparken bile tauntlarını yapmak yerine birbirlerine uzun uzun bakıyorlar. Aradan belli bir müddet geçiyor ve anonslar sona eriyor. İkili gözlerini birbirlerinin üzerinden bir an bile olsun ayırmıyorlar. Tamamen birbirlerine odaklanmış durumda olduklarından söz edebiliriz. Anonsör ringi terk ettikten sonra hakem sırasıyla iki güreşçinin yanına gidiyor ve maç öncesi kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerini tamamladıktan sonra ringin orta noktasına çekiliyor. Güreşçilere uzaktan sonra birer kez daha göz attıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve maçı başlatan işareti veriyor. Bu işaretle eş zamanlı olarak zil sesini işitiyoruz, böylelikle maç başlamış oluyor!

SEX WAR!

Last Man Standing Match

Kazanan PGW Championship Maçına Katılır
Val Venis vs. Johnny Mayhem

Already%2Bin%2Bthe%2BRing%2B1.gif
51k3gzj.gif


Hakemin aradan hızla çekilmesiyle birlikte güreşçiler ağır adımlarla ringin ortasına ilerliyorlar. Karşı karşıya geldikleri anda Johnny'nin soğukkanlılığını korumakta zorlandığını görüyoruz, Val'de ise hiçbir değişiklik yok. Yaklaşık 1 dakika boyunca süren bu face to face, Val'in ilk tokatı atmasıyla son buluyor! Johnny bu tokatın ardından kendi elini yanağına koyuyor ve geri doğruluyor. Val'den bir tokat daha geliyor, Johnny karşılık vermiyor. Val bu sefer de Johnny'nin kafasını ittiriyor, onu iyice kışkırtıyor. Johnny kafasını iki yana salladıktan sonra sırtını dönüyor ve iplere doğru gidiyor. Oraya vardığında, ellerini beline koyduktan sonra yeri izliyor; kendi içinde bir çatışma yaşadığı kesin. Nasıl bir yol izleyeceğini herkes merak ediyor. Johnny arkasını dönüyor ve Val'in üstüne atlıyor! Johnny attığı hızlı ve rastgele yumruklarla Val'i zora sokuyor. Val kendisini korumakta zorluk yaşıyor, Johnny'nin yumrukları Val'in sırtını iplere dayamasıyla son buluyor çünkü Johnny karşı taraflarında duran iplere gönderiyor. Val iplerden sektikten sonra rakibine Clothesline yapıyor! Başarısız, Johnny eğilerek bundan kurtulduktan sonra rakibini serbest bırakmıyor ve bunu STO Backbreaker'a çeviriyor! Bununla bitirmiyor, devamında bir de Russian Legsweep yapıyor.

ZK9pOlQ.gif


Johnny yere düşen rakibini saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra köşeye gönderiyor. Val sırtını köşeye sert bir biçimde çarptıktan sonra sırtını oraya yaslayarak dinlenme fırsatı buluyor. Bu esnada gerilen Johnny koşmaya başlıyor ve Stinger Splash yapmak üzere rakibinin üstüne doğru koşmaya başlıyor. Hareketini gerçekleştirmek üzereyken, Val'den Back Body Drop geliyor. Johnny ipleri tutarak apronda kalmayı başarıyor. Bu esnada rakibinin yere düştüğünü zanneden Val, seyircilerin sinirlerini bozacak şekilde tauntunu yapıyor. Arkasını döner dönmez Johnny'den Springboard Crossbody geliyor, ama o da ne? Val rakibini yakalıyor, yere devrilmiyor! Val kahkahasını attıktan sonra Backbreaker yapıyor. Johnny acı içinde yerde. Hakem sayıyor, 1... 2... 3... Johnny ipleri tutarak ayağa kalkıyor, Val onu direkt köşeye gönderiyor. Sonrasında kendisi de oraya gidiyor ve Johnny'i, Top-rope'ye oturtuyor. Val maçı henüz başından kızıştırıyor diyebiliriz! Kendisi de, Second-rope'ye çıktıktan sonra rakibinin kolunu omzuna atıyor. Superplex gelmek üzere! Hayır, Johnny'den tepki var. Val'in karnına bir yumruk, bir yumruk ve bir yumruk daha. Val rakibini bırakmak zorunda kalıyor fakat Second-rope'deki yerini koruyor. Johnny'den, Val'e Headbutt geldi! Val ringin içine düşüyor, burnundan kan geldiğini görüntülüyor kameralar. Bu esnada Johnny kendisine gelmiş durumda, atlıyor!

maxresdefault.jpg


CUM SHOT! VAL'İN SILAHIYLA VURUYOR VAL'İ! JOHNNY RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN ÇEKİLİYOR, HAKEM İSE SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2... 3... 4... 5...

Hakemin altıya kadar saymasıyla birlikte Val iplerden destek alarak ayağa kalkmış oluyor. Arkasını döner dönmez Johnny'nin Clothesline yapmak üzere koştuğunu görüyor. Back Body Drop ile tehlikeyi savuşturduğunu düşünüyor ama bu bir yanılgı, Johnny bu harekete tekrardan iplerden destek alarak apron'da tutunarak karşılık veriyor. Val arkasını döndüğünde, Johnny yapacağı springboard hareket için sıçrıyor ve Val hızla en üstteki ipe tekme atıyor ve Johnny'nin kötü bir biçimde apron'a düşmesine yol açıyor. Apron'a ters bir biçimde düşen Johnny kendisini ringin dışına atıveriyor. Val de ringin dışına çıkıyor, hakem de. Val yerde uzanan rakibini ayağa kaldırdıktan sonra onu bariyerlere doğru sert bir biçimde gönderiyor! Johnny sırtını kötü bir biçimde çarptıktan sonra yerde kıvranıyor! Val ise ne mi yapıyor? Ringin altını kurcalamaya başlıyor. Oradan bir çöp kutusu alıyor ve ringin içine atıyor. Üst üste duran sandalyeleri de alıyor ve ringin içine atıyor. En sonunda da bir Kendo Stick alıyor fakat bunu ringe atmıyor, elinde tutup Johnny'nin üstüne doğru gidiyor. Sırtını köşeye yaslayarak yerde oturan Johnny kafasını sağa sola sallamaya başlıyor. Val, Johnny'nin tam dibine geldikten sonra onu bir müddet izliyor; sonrasında da ortak geçmişleri yokmuşçasına saldırmaya başlıyor! Üst üste, art arda! Neredeyse soluklanmadan! Elindeki Kendo Stick ile acımasızca darbelerde bulunuyor Johnny'e!

Johnny'nin vücudunun her tarafında izler kalıyor, ayrıca her tarafı kızarmış durumda! Val'in gözü o kadar dönmüş durumda ki, elindeki Kendo Stick'in kırılmasıyla birlikte duruyor. Hakem saymaya başlıyor, 1... 2... 3... 4... 5... 6... Johnny bariyerlerden destek alarak ayağa kalkıyor fakat ayakta oluşu onun iyi olduğuna işaret etmiyor. Val rakibinin elini tuttuktan sonra onu tüm gücüyle anonsörün bulunduğu bölgenin bariyerlerine doğru fırlatıyor! Johnny korkunç bir hızla çarpmakla kalmıyor, üstüne bariyerlerin arka tarafına; anonsörün üstüne düşüyor! Hakem saymaya başlıyor tekrardan, bu esnada Val'in etrafındaki insanlarla diyaloğa girdiğini görüyoruz. 1... 2... 3... 4... 5... 6... Hakem ''7...'' diye bağırmadı, bunun sebebi nedir? Val bunu fark ettikten sonra Johnny'i bıraktığı noktaya doğru gidiyor. OHA! Ayağa kalktıktan sonra bulunduğu konumda eğilerek bekleyen Johnny, Val'in o bölgeye yaklaştığı anda; anonsörün altından kaptığı çelik sandalyeyi Val'e fırlatıyor! Val sersemliyor, Johnny ise hızla bariyerin üstüne çıktıktan sonra Val'in üstüne atlıyor! Sonrasında üstünden çekilmiyor ve onu yumruklamayı sürdürüyor! Bu durum, Val'in rakibini üstünden atmasıyla son buluyor. İkili aynı anda ayağa kalkıyor ve Johnny'den direkt bir Spear görüyoruz. Oldukça güzel bir Spear hem de! Johnny hakemin saymasına müsaade etmeden rakibin ayağa kaldırıyor ve ringin içine sokuyor, sonra kendisi de giriyor.

Big%2BBoot.gif


Johnny ringin içinde duran sandalyelerden bir tanesini aldıktan sonra, o sandalyeyi Val'in yüzünün üstüne koyuyor. Sonrasında da Breakdance Legdrop yapıyor! Ağh! Bu oldukça sert oldu! Val acı içerisinde yüzünü tutuyor! Johnny bununla yetinecek değil, rakibini saçından çekerek oturur pozisyona getiriyor. Sonrasında da çöp kutusunu Val'e yerleştiriyor! Hayır, yapma! Johnny iplere kadar koşuyor, iplerden sektikten sonra Running Knee Strike yapıyor! Çöp kutusu içeriye göçtü! Yok artık daha neler! Val berbat durumda! Johnny ise acı içerisinde dizini tutuyor, ikisi de yerde. Hakem ikisi için de eş zamanlı olarak saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... 5... 6... Johnny sendelemesine rağmen ayakta. 7... Kafasında burkulmuş bir çöp kutusu bulunan Val, iki eliyle ortanca ipi tutarak tek dizinin üstünde duruyor. O tarafa giden Johnny, çöp kutusunu kaldırıyor! O da ne? VAL VENIS TÜKÜRÜYOR! VAL DİREKT TÜKÜRÜYOR! Johnny eliyle yüzünü siliyor, bunu fırsat bilen Val hızla ayağa kalkıyor ve Big Boot yapıyor! Bu durum seyirciler tarafından gelen yoğun bir tepkiye yol açıyor. Bu Val'i hiç de etkilemiş gibi gözükmüyor. Johnny ufak ufak ayağa kalkıyor ve Val'den bir Big Boot daha geliyor! Val bu hareketin ardından köşeye geçiyor ve rakibinin bir kez daha ayağa kalkmasını bekliyor. Johnny bir kez daha ayağa kalkıyor ve bir kez daha Big Boot geliyor! Val köşeye geçiyor, bir daha. Johnny ayağa kalkıyor ve bir kez daha Big Boot geliyor! BIG BOOT PARTY!

Outside%2BThrow%2BHeadfirst%2Binto%2Bthe%2BSteel%2BSteps.gif


Val şimdi de onu ayağa kaldırdıktan sonra iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor! Johnny sert bir biçimde yere düştükten sonra hareketsiz bir biçimde uzanarak dinleniyor. Val de oraya gidiyor, hakem de ardından takip ediyor onu. Hakem Johnny için saymaya başlıyor, diğer taraftan da Val'in çelik basamakların üstteki küçük parçasını aldığını ve uzağa attığını görüyoruz. Val arkasını dönüyor ve Johnny'i saçından çekerek çelik basamakların alttaki büyük parçasının olduğu noktaya kadar götürüyor. Sonrasında ne mi yapıyor, BIG PACKAGE! BIG PACKAGE! HEM DE ÇELİK BASAMAĞIN ÜSTÜNDE! JOHNNY ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! HAKEM İSE SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA EVET, JOHNNY HER ŞEYE RAĞMEN AYAKTA! VAL'DEN GELEN FOREARM SMASH İLE KENDİSİNİ TEKRAR YERDE BULUYOR JOHNNY. BİR SANİYE VAL, BUNU YAPAMASSIN, YAPMAMALISIN! VAL, YERDE UZANAN JOHNNY'İ AYAĞA KALDIRMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEDEN YERDE SAÇINDAN ÇEKEREK SÜRÜKLÜYOR ONU. UZAĞA ATTIĞI ÇELİK BASAMAĞA VARDIKLARINDA YAPTIĞI AKIL ALIR GİBİ DEĞİL, JOHNNY'NİN ALNINI ÇELİK BASAMAĞIN SİVRİ KISMINA DAYIYOR VE TÜM GÜCÜYLE İTTİRİYOR İÇERİYE DOĞRU! OLACAK İŞ DEĞİL! SEYİRCİLER BÜYÜK BİR UĞULTU YARATIYORLAR! VAL ARADAN BELLİ BİR MÜDDET GEÇTİKTEN SONRA RAKİBİNİ BIRAKIYOR, SIRTÜSTÜ JOHNNY'E DÖNDÜĞÜMÜZDE İSE... ALNINDAN YOĞUN BİR ŞİDDETLE KAN ÇIKTIĞINI GÖRÜYORUZ! KISA SÜRE İÇERİSİNDE YÜZÜNÜN TAMAMI KANLAR İÇERİSİNDE KALIYOR...

HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9...

Top%2BCorner%2BTaunt.gif


10 OLMADAN ÖNCE AYAKTA! KAMERALAR SPİKER MASASININ ÜSTÜNDEKİLERİ ETRAFA SAVUŞTURAN VAL'E DÖNÜYOR! JOHNNY ARKADAN ATLIYOR VAL'İN SIRTINA! BACAKLARINI SARIYOR VE ONA RASTGELE MÜDAHALELERDE BULUNUYOR! VAL SPİKER MASASINI ARKASINA ALIR POZİSYONA GEÇTİKTEN SONRA JOHNNY İLE SPİKER MASASININ ÜSTÜNE ATLIYOR VE JOHNNY'NİN SPİKER MASASININ ARASINDA SIKIŞMASINA YOL AÇIYOR. JOHNNY ACI İÇİNDE KARNINI TUTUYOR, VAL İSE ONUN KAFASINA BİRKAÇ YUMRUK ATTIKTAN SONRA GÖZÜNÜ TOP-ROPE'YE DİKİYOR! BUNU YAPMA! VAL VENIS TOP-ROPE'YE DOĞRU HAREKETLENİYOR, ÖNCE APRON VE SONRA DA TOP-ROPE'DE! ORADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA ARENADAKİ İZLEYİCİ KİTLESİNİ KISA BİR SÜRE BOYUNCA İZLİYOR VE SONRASINDA ATLIYOR, CUM SHOT! ATLADI!

JOHNNY ÇEKİLİYOR VE VAL VENIS BOŞ MASAYA ATLIYOR! SPİKER MASASI ÇÖKÜYOR! İKİ GÜREŞÇİ DE YERDEN KALKAMIYOR! UZUN SÜRE SAYMAYAN HAKEM, MAÇIN BİTMESİ İÇİN SAYMAYA BAŞLIYOR. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9...

glb6h66.jpg


İKİSİ DE AYAKTA! İKİSİ DE AYAKTA! Johnny bir eli apron'da kalkıyor, Val ise spikerlerin dizlerinden destek alarak... Sonuçta ikisi de ayağa kalkmayı başarıyor, ikisi de içinde bulundukları korkunç durumda rağmen maçı sürdürme kararlılığını barındırıyorlar içlerinde. İkili birbirlerine doğru yürüyorlar ve face to face yapıyorlar. Yüzü kanlar içerisinde kalan Johnny ve vücudunun çeşitli yerlerinde morarmalar oluşan Val... Tekrardan burun buruna geliyorlar, sonrasında da kavga kaldığı yerden sürüyor. Johnny'den Forearm Smash! Val hiç durmadan aynı şekilde karşılık veriyor! Johnny'den bir Forearm Smash daha! Val aynı karşılığı bir kez daha veriyor! İkili bunu uzun bir süre sürdürüyor fakat birbirlerini bu şekilde alt edemiyorlar. İşi daha da kızıştırma konusunda konuşmadan anlaşmış olmalılar ki, Forearm mücadelesini sürdürmek yerine ringin altını karıştırıyorlar. Val'in elinde bir ''Stop'' tabelası var, onunla birlikte ringe giriyor. Johnny ise ringin altından aldığı masayı iplerin altından sürükleyerek ringin içerisine soktuktan sonra bir de beyzbol sopası buluyor! O da ringin içinde! İkili karşılıklı köşelere geçiyorlar ve aynı anda birbirlerine doğru koşmaya başlıyorlar! Val aniden tabelayı kafasına doğru fırlatıyor! Johnny elindeki beyzbol sopası ile vuruyor tabelaya! Tabela bükülüyor! Val ''silah''sız kaldı! Johnny'nin elinde hâlâ beyzbol sopası var! Johnny ağır ağır rakibinin üstüne yürüyor. Val'den terler akıyor, terler... Johnny elindeki beyzbol sopasını havaya kaldırıyor...

Ve yere bırakıyor! Seyirciler bu hareketten tatmin olmuyor. Johnny ise sağlam bir mesaj veriyor rakibine. Val buna öfkeleniyor ve koşmaya başlıyor rakibinin üstüne doğru. Johnny eğilerek bundan kurtuluyor ve arkasını dönen Val'e, Pele Kick yapıyor! Sonrasında da tek elini yumruk yaparak ayağa kalkıyor! Ringin içerisinde bir sürü kullanılmamış sandalye mevcut, Johnny onları köşeye yakın bir noktaya getirdikten sonra rakibinin kalkmasını bekliyor. Val belli bir sürenin içerisinde ayağa kalkıyor. Johnny'den Clothesline geliyor! Val fazla geçmeden ayağa kalkıyor ve bir Clothesline daha geliyor. Val bir kez daha ayağa kalkıyor ve bu sefer de Calf Kick geliyor. Val bu hareketin ardından ayağa kalkmıyor ve Johnny'den Standing Corkscrew Senton geliyor. Yetmiyor, yetmiyor, yetmiyor. Ayağa kalktıktan sonra bir de Standing Shooting Star Press ile süslüyor kombosunu! Sırada ne var, Johnny gözünü yerdeki masaya dikiyor. Johnny masayı aldıktan sonra onu kuruyor. Sonrasında Val'i saçından çekerek ayağa kaldırıyor ve masanın üstüne yatırıyor. Bunun devamında ise iplerin arasından apron'a, oradan da Top-rope'ye geçiyor. İki eliyle ipleri tutarak ringe sırtını döndükten sonra bulunduğu yerde ayağa kalkıyor ve atlıyor CORKSCREW MOONSAULT! CORKSCREW MOONSAULT GELDİ! ÜSTELİK BAŞARILI! HAKEM SAYIYOR! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8...

200w.gif


JOHNNY RAKİBİNİ KOLUNDAN TUTARAK ÇELİK SANDALYERİ ÜST ÜSTE YIĞDIĞI YERE FIRLATIYOR! JOHNNY RAKİBİNE MÜDAHALE ETTİĞİ İÇİN HAKEM SAYMAYI KESİYOR! SANIRIM ANİ BİR KARAR OLDU! JOHNNY KENDİSİNDEN EMİN. VAL'İ ÇELİK SANDALYE YIĞININ ÜSTÜNDE SIRTÜSTÜ YATAR HALE GETİRDİKTEN SONRA KÖŞEYE GEÇİYOR! İKİ ELİYLE KÖŞEDEKİ TOPA VURDUKTAN ELLERİYLE İPİ TUTUYOR VE STARSHIP PAIN'İ VURUYOR!

BAŞARILI! HER TARAFI KAN İÇERİSİNDE KALMIŞ OLAN JOHNNY AYAĞA KALKIYOR VE KENDİSİNİ İPLERE YASLIYOR, AYAKTA DURMAK BİLE İYİCE ZOR HAL ALDI. HAKEM VENIS İÇİN SAYIYOR. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9...

KALKTI!!!! VAL VENIS! İPLERİN ALTINDAN YUVARLANARAK RİNGİN DIŞINA ANİ BİR ÇIKIŞ VE ZAR ZOR BİR ŞEKİLDE AYAKTA KALIŞ SERGİLEDİ! İNANILIR GİBİ DEĞİL! KAMERALAR TİTREYEN VAL VENIS'İ ÇEKİYOR! DERKEN... VAL VENIS DE YERDE! SPRINGBOARD 450 SPLASH GELDİ! VAL VENIS DARMADAĞIN OLMUŞ DURUMDA! JOHNNY NE Mİ YAPIYOR, VAL'İ AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONUN KAFASINI KOLUNUN ARASINDA SIKIŞTIRIYOR VE ONU BU ŞEKİLDE STAGE'YE DOĞRU GÖTÜRÜYOR. BU MESAFEYİ İKİ DAKİKADA KATEDEBİLİYORLAR. STAGE'YE GELDİKTEN SONRA JOHNNY RAKİBİNİN KAFASINI BİR ANLIĞINA RAHAT BIRAKIYOR FAKAT SONRASINDA HEMEN DDT YAPIYOR! JOHNNY ACI İÇİNDE SIRTINI TUTUYOR! VAL'IN DE ALNINDA AÇILMA VAR! HERKES MAÇIN BÜYÜSÜNE KAPILMIŞ DURUMDA, HERKES KENDİSİNİ BU MAÇIN İÇİNDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYOR. JOHNNY MAÇI BU SEFER BİTİRDİĞİNDEN EMİN. HAKEM SAYIYOR... 1... 2... 3... 4... 5... HAKEM SAYMAYA DEVAM EDİYOR AMA!

tyler-bate-mustache.gif


TYLER BATE! TYLER BATE! JOHNNY MAYHEM'A LOW BLOW YAPIYOR! DİSKALİFİYENİN OLMADIĞI BİR MAÇTAYIZ! TYLER BATE İNSAFSIZCA LOW BLOW YAPTI! JOHNNY YERDE! TYLER DİREKT VAL'E GİDİYOR VE ONUN OMZUNA GİREREK AYAĞA KALKMASINI SAĞLIYOR. ONA KISACA BİR ŞEYLER SÖYLEDİKTEN SONRA JOHNNY'E DOĞRU GİDİYOR VE ONU AYAĞA KALDIRIYOR.

SONRASINDA DA VERTICAL SUPLEX YAPIYOR! AMA O DA NE? JOHNNY AYAKLARI ÜSTÜNDE DÜŞÜYOR. TYLER ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE TYLER'IN GÖĞSÜNE BİR KNIFE EDGE CHOP! TYLER GÖĞSÜNÜ TUTUYOR. JOHNNY TAUNTUNU YAPIYOR, VAL'DEN ANİ BİR HAREKETLENME VAR... JOHNNY'NİN ÜSTÜNE DOĞRU KOŞUYOR VE BIG BOOT YAPIYOR! HAYIR, JOHNNY ÇEKİLİYOR VE VAL BU BIG BOOT'U, TYLER BATE'E YAPIYOR! TYLER YERDE! VAL DİREKT DÖNÜYOR VE DROPKİCK İLE DE ONU YERE SERİYOR JOHHNY! PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAK? TYLER BATE'İ BİR ŞEKİLDE BU MAÇIN DIŞINA ALMASI GEREKMEKTE. JOHNNY ANLIK BİR AYDINLANMA YAŞADIKTAN SONRA TYLER BATE'İ AYAĞA KALDIRIYOR. JOHNNY BİR ELİYLE EŞORTMANINDAN DİĞER ELİYLE DE ENSESİNDEN TUTUYOR TYLER'I...

6fKh.gif


SONRASINDA DA KOŞMAYA BAŞLIYOR VE TYLER'I STAGE'DEN AŞAĞIYA, MASALARIN ÜSTÜNE DOĞRU FIRLATIYOR! TYLER YÜKSEK BİR MESAFEDEN MASALARIN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR, ÜST ÜSTE KURULMUŞ OLAN BU MASALAR PARAMPARÇA OLUYORLAR! TYLER BATE İSE BAYGIN BİR ŞEKİLDE ORADA UZANIYOR! BİR SÜRÜ SAĞLIK EKİBİNİN ORAYA YIĞILACAĞI KESİN! AMA VAL VE JOHNNY ARASINDAKİ MÜCADELEDEN KİMSE ORAYLA İLGİLENEMİYOR BİLE! JOHNNY ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE VAL'İ İKİ DİZİNİN ÜSTÜNDE GÖRÜYOR. VAL RAKİBİNİN DİZİNE SARILIYOR. JOHNNY HİÇBİR ŞEY YAPMADAN BEKLİYOR. VAL VENIS'TEN LOW BLOW!

Outside%2BClimbs%2Bthe%2BStage%2B1.gif


JOHNNY BUNU BİLİYORDU! LOW BLOW YAPAMADAN TUTUYOR VAL'İN ELİNİ! İŞLER VAL İÇİN DAHA BERBAT BİR HAL ALACAK. JOHNNY RAKİBİNİ HIZLA AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA MOONLIGHT DRIVE YAPIYOR! YETERLİ Mİ? DEĞİL! JOHNNY NE? TITANTRON'A TIRMANMAYA BAŞLIYOR!

Outside%2BDiving%2BCrossbody%2Bfrom%2Bthe%2BStage.gif
caa9b06cb320bbd53d4086886d430726_w200.gif


STARSHIP PAIN'İNİ YAPIYOR! İKİSİ DE YERDE! İKİSİ DE AYAĞA KALKAMIYOR! HAKEM İSE SAYMAK DURUMUNDA!

1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... JOHNNY AYAKTA! VAL'DE DE AYAĞA KALKMA GİRİŞİMLERİ MEVCUT.

8... AYAĞA KALKMAK ADINA DOĞRULUYOR...

9... TAM KALKACAKKEN YERE DEVRİLİYOR TEKRARDAN....

Down%2Bon%2Bthe%2BOutside.gif


10!

Kazanan ve PGW Championship Maçına Katılan: Johnny Mayhem

Celebration%2B4.gif


Bu savaşın bir galibi var, o da Johnny Mayhem! SEX WAR'ı kazanan Johnny! Maçı Johnny'nin kazandığına dair bir anons geçildikten sonra 'Hanımefendi'' şarkısını işitmeye başlıyoruz. Hakem her tarafı kan içerisinde kalmış olan Johnny'i kaldırıyor ve onun elini havaya kaldırıyor! Johnny'nin bu galibiyeti kutlayacak hali bile yok! Kameralar masaların üstünde hala yatan Tyler'ı ve ayağa kalkamayan Val'i çekiyor. Ayakta olan Johnny ise elini yumruk yaparak havaya kaldırdıktan sonra arka alana gitmek üzere sendeleyerek yürüyor...

Ama duruyor ve arkasını dönüp, Val'e doğru gidiyor! Onu ayağa kaldırmak üzere elini uzatıyor...

Val elini ona veriyor ve Johnny onu ayağa kaldırıyor...

3340e6465f4388f2-600x338.jpg
r4xyzx9.jpg


Johnny'nin gözünden bir damla göz yaşı akıyor, bu dikkatimizden kaçmıyor. Duygularını saklamakta başarılı değil. Geçmişi silip atmak onun için hiçbir zaman kolay olmadı. İkili tamamen ayaktalar. Birbirlerine uzun uzun baktıktan sonra SARILIYORLAR! Herkes bu görüntülerden çok etkilenmiş durumda. Fakat olanlara rağmen, birbirlerine yaptıklarına rağmen tekrardan bir aradalar. Uzun bir süre ayrılmıyorlar birbirlerinden. Öylece sarılıyorlar. Aradan geçen uzun sürenin ardından sarılmayı bitiriyorlar ve el ele tutuşuş bir biçimde ellerini havaya kaldırıyorlar. Bu esnada flaşlar patlıyor. Herkes elindeki telefon ile bu anıyı ölümsüzleştirmenin peşinde. İkili tekrardan sarılıyor, bu sefer ikisinin de ağladığını görüyoruz. Ağlıyorlar, bu kadar duygu yoğunluğunu ikisi de kaldıramıyor. Mayhem önden arka alanın yolunu tutarken Venis'in de arkasından ilerlediğini görüyoruz. Seyircilerden hem ''This is Awesome'' hem de "This is so gay" chantlerini işitirken arka alana gidiyoruz-

Outside%2BBuckshot%2BLariat.gif


HAYIR VENIS, JOMA'YA SESLENİYOR VE JOMA DÖNÜNCE CLOTHESLINE!

KZ0DDi.gif


VAL'DEN ANİDEN SERT BİR CLOTHESLİNE GELİYOR! JOHNNY YERE SERİLİYOR! JOHNNY YERDE! HEEL TURN RESMİ OLARAK GERÇEKLEŞTİ! VAL İÇİNDEKİLERİ KUSTU! KUSMAYI DA SÜRDÜRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR ÇÜNKÜ YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE DURAN JOHNNY'E ÜST ÜSTE STOMPLAR YAPIYOR! YERDEKİ JOHNNY'NİN KAFASINA ÜST ÜSTE STOMPLAR GELİYOR! JOHNNY'NİN KANAMASI İYİCE ŞİDDETLENİYOR! JOHNNY GÖZLERİ KAPALI, BAYGIN BİR DURUMDA! VAL, JOHNNY'İ BOĞAZINI SIKARAK, SIKIŞTIRARAK AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONUNLA BİRLİKTE BU ŞEKİLDE KOŞUYOR!

4SWyYFS.gif
JxU6NN.gif


VE ONU SPOT IŞIKLARININ ÜSTÜNE FIRLATIYOR! JOHNNY SPOT IŞIKLARININ ÜSTÜNE DÜŞÜYOR VE SPOT IŞIKLARI PATLIYOR! VAL BUNU NASIL YAPABİLDİ? İNANILIR GİBİ DEĞİL! JOHNNY BİTİK DURUMDA! VAL İSE ÖFKESİNİ KUSMUŞ DURUMDA! BU HEEL TURNE ARENADAKİ MANYAKLAR POZİTİF REAKSİYONLAR VERİYOR!

664qtnz.gif


HER TARAF DUMANLAR İÇERİSİNDE! ARENADA GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR ÇÜNKÜ BÜYÜK BİR PATLAMA YAŞANMIŞ DURUMDA! ÜSTELİK BAHSİNİ YAPTIĞIMIZ BÖLGEDE UFAK ÇAPLI BİR ATEŞ DE MEVCUT! ARENA YIKILIYOR, HERKES CHEERLIYOR! MAÇI JOHNNY MAYHEM KAZANDI AMA BU YAŞANANLARDAN SONRA KENDİSİ NE KADAR GALİP ONU BİLEMİYORUZ. KAMERALAR KANLAR İÇERİSİNDE KALAN VAL'İ YAKINDAN GÖRÜNTÜLERKEN KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.

tlt86hd.png


heymn.jpg


Paul Heyman'ı dehşet içinde, biraz önce olanların tekrarını izlerken görüyoruz. Tam bu sırada odasına bu olayın başrolü giriyor.

vns.jpg


Val Venis: Nasıldı? Eminim senin gibi hayatının büyük bir kısmını manyaklarla geçirmiş bir herif bile böylesini görmemiştir.

Venis oldukça gevşek bir şekilde Heyman'a karşı gülüyor.

Paul Heyman: Ne bok yediğinin farkında mısın? Mr. O'Neil'a ne diyeceğim ha? Bizzat o maçtan galip olarak çıkan adamın kaybeden tarafından kasten sakatlandığını mı?

Venis gevşek gevşek gülmeyi bırakıp Heyman'a iyice yaklaşıyor. Havlusu ile iyice kendi terini sildikten sonra konuşuyor.

vns2.jpg


Val Venis: Gerizekalı bir herif değilsin Paul. O'Neil'ın, Johnny'den ne kadar nefret ettiğini sen de biliyorsun. Onun buradan sedyeyle ayrılma haberine üzüleceğini mi sanıyorsun? Öyleyse dert etmen gereken bir şey yok. Çünkü kurduğun cümlenin aksine kazanan adam ben oldum. Biraz dinlenip gecenin ana olayında o maça gireceğim.

Heyman, Venis'in ne saçmaladığını anlamaya çalışıyorcasına bakıyor.

Val Venis: Mayhem ile ben bu maçın türünü en başta "ayakta kalan son adam" olarak belirledik. 10'a kadar sayıp o kazandı bu kaybetti demekten daha büyük bir kavram bu. Ben de bu kavramın asıl anlamını ilk defa güreş izleyicilerine gösterdim. Johnny'i eski dostum demeden hep o aşık olduğu, uğruna her şeyi yaptığı spot ışıklarına fırlattım. Gördüğün üzere şu an ben ayakta olan adamım, o ise sedyede yatan adam. Önümüzdeki süreçte ise tekerlekli sandalyedeki adam olarak ismi değişebilir, orasını bilemiyorum. Bildiğim tek şey bugün PGW Şampiyonu olarak buradan ayrılacağım...

Venis oradan uzaklaşıyor. Heyman'ın resmen dili tutuluyor. Bu görüntüden sonra ringe dönüyoruz.

tlt86hd.png


Kameralarımız tekrardan arenaya dönüyor, arena karanlığa bürünmüşken bir anda ringin etrafında ışıklar yanarken ringin dışında yerde duran birkaç sopa, sandalye türevi eşyalar görüntüleniyor ve bunun eşliğinde seyircilerden cheer'lar gelmeye başlarken bir müzik duyuluyor.


Entrance.gif


Devil's Sky! Müzikle beraber cheer'lar daha da büyürken girişte Kenny Omega gözüküyor. Birkaç saniye hareketsizce yere bakan Kenny Omega yavaş hareketlerle tauntunu yapıyor ve pyrolar patlıyor! Kenny Omega pyrolar eşliğinde ringe doğru yürüyor ve ringe girip köşesine geçtikten sonra şampiyonu beklemeye başlıyor.


Entrance%2BAs%2BChampion.gif


Half Life! Mor ışıkların arenayı kaplamasının ardından şampiyon Velveteen Dream'in müziği duyuluyor, şampiyon girişte gözüküyor, sessizliğe ve mor renge bürünen arenanın girişinde yavaşça dansla karışık olan tauntunu yapıyor. Sonrasında ise yavaş adımlarla ringe giriyor, ringte kemeriyle gövde gösterisi yapıyor ve kemeri hakeme teslim ediyor.

Street Fight Match for PGW World Television Championship
Velveteen Dream (c) vs. Kenny Omega


Croyt%2527s%2BWrath.gif


Hakemin maçı başlatmasıyla birlikte ikili birbirlerini dikkatlice süzerek ringi turlamaya başlıyorlar, Omega bir anda yerde yuvarlanarak ring ortasına geliyor fakat rakibine atak yapmıyor. Omega ayaklanınca gülmeye başlıyor ama Dream'de mimik oynamıyor, Dream bir anda ilk adımı atıp rakibini boks yumruklarıyla köşeye doğru götürüyor. Rakibinin karnına karnına yumruk vurmaya başlıyor, Omega tam yere düşecekken Dream onu kafasından tutup kafasını köşeye defalarca vuruyor. Sonrasında Omega'yı tekrardan köşeye yaslayarak ikinci iplere çıkıyor, rakibinin kafasına yumruk darbeleri vuracakken Omega rakibinin bacak arasından eğilerek kaçıyor, Velveteen buna karşılık olarak Double Axe Handle yapmak istiyor fakat Omega rakibini havada yakalayarak Back Body Drop yapıyor. Velveteen sırtını tutarak oturma pozisyonuna geçerken Omega rakibine bir de Soccer Kick vuruyor, Soccer Kick'in ardından Velveteen iyice yere yıkılırken Omega kafasını rakibinin bacak arasına sokarak rakibini One Winged Angel pozisyonunda kaldırıyor, arena buna karşılık ayaklanırken Omega bir anda herkesi şaşırtıyor ve Croyt's Wrath! Omega hemen tuşa gidiyor... 1.. 2..

Rope%2BHung%2BFamouser.gif


Kickout! Omega maça pek iyi başlayamasa da çok geçmeden üstünlüğü eline alıyor fakat Velveteen maçın erken bitmesine izin vermiyor. Seyircinin desteği ile Omega tekrardan ayaklanıp ring dışına çıkıyor, yerden bir sandalye alıyor ve tam sandalye ile ringe girecekken Velveteen Omega'nın ringe sürüklediği sandalyeyi ayağı ile tutuyor. Omega bunu görünce tepkisiz kalıyor ama hızlı davranarak ringteki sandalyeyi bırakıp ringin altından bir sandalye de kendisine alıyor. Sandalye ile Omega'nın da ringe girmesiyle birlikte ikili ellerinde birer sandalye ile birbirlerinin karşısına geçiyor. İlk adım Velveteen'den geliyor ve rakibinin kafasına sandalyeyi sallıyor fakat Omega eğilerek sandalyenin altından geçip rakibinin karnına sandalyeyi geçiriyor, ardından karnını tutmaya yeltenen Velveteen'in sırtına da sandalyeyi geçiriyor. Velveteen elindeki sandalyeyle birlikte yere düşüyor, Omega yerdeki rakibinin sırtına doğru birkaç sandalye darbesi daha vurduktan sonra rakibinin yerdeki sandalyesini ayağıyla dışarı ittiriyor, kendisi de aprona gidiyor ve aprondan kendi elindeki sandalyesini de dışarı fırlatıyor. Şimdi Omega tekrar ringe girmek istiyor ama Velveteen'den bir anda Rope Hung Famouser! Velveteen hemen tuşa gidiyor... 1.. 2..

Double%2BUnderhook%2BPiledriver.gif


Kickout! Omega beklemediği anda bir saldırıya uğrasa da maçın bu noktada bitmesine izin vermiyor. Velveteen şimdi rakibini saçından tutarak kaldırıyor, sonrasında ise yavaş yavaş yürüyerek köşeye gelip Omega'nın kafasını köşeye vurup rakibini köşeye yaslıyor. Şimdi de rakibinin göğsüne Chop vurmaya başlıyor, Omega göğsünü tutup acı çektikçe Velveteen ona daha sert vuruyor. Omega'nın göğsü kızarmaya başlayınca Velveteen onu ringin ortasına doğru çekiyor ve Springboard Double Axe Handle yapıyor. Omega kendini dışarı doğru atmak isterken Velveteen Dream ringin dışına iniyor ve ring dışında bir şeyler arıyor, aradığı şeyi bulamamamış gibi gözükse de hemen bir masa kapıp ringe giriyor, fakat ringe girdiğinde Omega'da ayaklanmış şekilde onu bekliyor. Şimdi Velveteen derin bir nefes alıp koşarak rakibine doğru gidiyor fakat Omega rakibi yakalayıp kaldırarak bir Backbreaker Drop yapıyor. Velveteen sırtını tutarak rakibinden uzaklaşmaya çalışıyor fakat Omega rakibini bırakmaya pek niyetli değil, ilk önce rakibini ayağından tutarak ringin ortasına doğru çekiyor, sonrasında kaldırıyor ve Double Underhook Piledriver! Tuşa gidiyor Omega... 1.. 2..

KICKOUT!

Velveteen maçın bitmesine izin vermiyor, Omega buna sinirlenerek köşeye geçiyor, tauntunu yapıyor ve ayaklanan Velveteen Dream'e V-Trigger için geliyor...
Başarısız! Omega iplerden sekerken Velveteen şimdi onu Roll-Up'a alıyor! 1.. 2..

KICKOUT!

Bronco%2BBuster.gif


Omega bir anda neler olduğuna anlam veremese de maçın bu noktada bitmesine izin vermiyor. Şimdi ikili aynı anda ayaklanırken birbirlerine bakıyorlar, iyice yakınlaştıktan sonra ikili yüz yüze geliyor. Birbirlerine bir şeyler söylerlerken Velveteen bizi maçın başına götürerek yie rakibine boks yumrukları vurmaya başlıyor. Omega'yı iyice hırpaladıktan sonra rakibini kolundan tutup kendine çekiyor ve European Uppercut, bir daha, bir daha, ve bir daha! Velveteen rakibini bıraktığında Omega yere devriliyor, Velveteen adeta rakibini perişan ediyor. Velveteen şimdi seyircilere dönerek yuhalamalar arasında Omega'nın bir tauntunu yapıyor, Omega yavaş yavaş ayaklanmaya başlayınca da Rebound Knee Strike yapıyor. Omega bu hareketle birlikte kendini köşeye atıyor ve oradan tutunarak ayaklanmaya çalışıyor fakat Velveteen rakibinin sırtına doğru bir tekme yapıştırıyor. Sırtını tutan Omega köşede oturur pozisyona geliyor, bunu gören Velveteen seyircilere bakarak sırıtıyor, biraz geri gittikten sonra koşmaya başlıyor ve Bronco Buster!

Velveteen hemen ringin ortasına geri dönüyor, biraz önce içeriye aldığı masayı kendine doğru çekerek köşenin yakınına doğru getiriyor ve masayı kuruyor, şimdi Omega'yı saçından tutarak kaldırıyor ve Omega'yı masanın üstüne yatırıyor.

....VELVEETEN KÖŞEYE ÇIKIYOR VE...

Atlayamıyor! Çünkü spiker masasının yakınından gelen bir ses ona sesleniyor!

?: Patrick!

tiffany.jpg


Bu Tiffany Stratton! Omuzunda ise Velveteen Dream'e ait olan PGW World Television unvanı var. Dream şoka uğramış bir ifadeyle ona bakarken Stratton ona el sallıyor ve "artık çok geç tatlım" diyor. DREAM KENDİNİ BİRDEN YERDE BULUYOR!

jinder-mahal-angry.gif


JINDER MAHAL! O DA TIFFANY'NİN TAM KARŞISINDAKİ SEYİRCİ BARİYERİNDEN ÇIKAGELİYOR VE DREAM'I TOP ROPE'DAN İTİYOR. Dream acı içinde ring zeminine çakılırken Mahal öfkeli bir şekilde avını izliyormuşcasına ringe giriyor. İplerden destek alarak kalkmaya çalışan Dream'i yakalıyor ve Khallas!

jinder-mahal-the-khallas.gif


Dream hareketsiz bir şekilde yerde yatıyor. Mahal, onun yerdeki durumunu incelerken unuttuğu birisi var! Kenny Omega, Mahal'ın üstüne çullanıyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Mahal karşı koyamıyor resmen. Omega en sonunda Mahal'ı tam anlamıyla yere indirdikten sonra yumruk darbelerini bırakıyor ve kendi köşesine doğru çekiliyor. Seyirciler "V-TRIGGER" diye bağırıyorlar! Kenny onlara kafa salladıktan sonra KOŞUYOR VE...

c0qohyznmtg2qernutvk.jpg
abxngyo.gif


HAYIR! DAHA OMEGA TEKME POZİSYONUNA GEÇEMEDEN HIZLICA RİNGE TIFFANY STRATTON GİRİYOR VE KEMERİ JINDER'IN ÜSTÜNE KOŞAN OMEGA'NIN KAFASINA GEÇİRİYOR! Omega acı içinde yerde kıvranıyor ve kafasını tutuyor. Bu sırada Mahal'ın çok rahat bir şekilde ayaklandığını görüyoruz. Tiffany ona yerdeki Omega'yı gösterirken Mahal resmen daha öfkeli bir şekilde onu boynundan çeke çeke ayağa kaldırıyor...

jinder-mahal-the-khallas.gif


BİR KHALLAS DAHA GELİYOR VE BU SEFER OMEGA DA HAREKETSİZ KALIYOR. Ne Velveteen'den ne de Omega'dan bir yaşam belirtisi var. Hakemin maçı bitirmekten başka bir seçeneği yok.

jinder-mahal-raw-5-7.jpg


Kazanan: -

jinder-mahal-laughing.gif
tiffany-stratton-winner.gif


Michael Cole: İnanılır gibi değil.

JBL: Tanrı aşkına biri bu çifti durdursun!

Street Fight maçı resmen sabote ediliyor. Göründüğü andan beri öfke dolu olan Jinder Mahal'ın zil çalar çalmaz güldüğünü görüyoruz. Tiffany de ona eşlik ediyor. Sonrasında Omega'nın kafasına geçirdiği Television kemerini Velveteen ve Omega'nın yattığı yerin tam arasına bırakıyor. Hiçbir PGW mensubu bu olanlardan memnun değilken Hammerstein Ballroom izleyicisinin gayet hoşnut olduklarını görüyoruz. İkili ringden inip arka alanın yolunu tutarlarken biz de kısa bir reklam arasına gidiyoruz.

tlt86hd.png


HGA1_Inclusive%20patient%20room%20rendering.png


Kameralarımızı bir klinikte açıyoruz. Sedyede yatan Angelico'nun başında doktorlar onun bilincini kontrol ederken yavaş yavaş uyanıyor.

Angelico: Muht...

Dr. Eziel: Sakinleştiricilerin etkisinde yoğun sanrılar görmüş olabilir. Bilincini kazanması için vakit vermeliyiz. Aynı şey Mox ilk geldiğinde de yaşanmıştı.

Angelico: Muhterem.

Artık gözlerini açıyor ve etrafa bakmaya başlıyor.

Angelico: Ner... Neredeyim?

Dr. Eziel: Bir kriz geçirdin. Panik atak da olabilir, durumu gözlemlediğimizde net kanıya varacağız. Fakat şu anlık gözlem altındasın.

Angelico: (sayıklayarak) Muhterem ile görüşmek istiyorum.

Dr. Eziel: Şu anlık buradasın. Biraz iyi olduğunda bunu yapabilirsin.

Angelico: Bana... Bana dönüt vermiyor. Benimle konuşmuyor.

Dr. Eziel: Bu yüzden etrafa saldırıp her şeyi yakıp yıkmana gerek yoktu. Üstelik bundan güvenliklerimiz de zarar gördü.

Angelico: Bir şeyden... Anladığınız yok. Rahat bırakın beni.

Kalkıp gitmek istiyor fakat doğrulamıyor. Dr. Eziel masasına geçip bir reçete dolduruyor. Angelico etrafa öylece boş boş bakarken kameralarımız bir süre sonra kapanıyor.

tlt86hd.png



christopher-daniels.gif
christopher-daniels-entrance.gif


One More Step Before The End! Christopher Daniels girişte gözükür gözükmez seyircilerin büyük bir çoğunluğu ayağa kalkıyor. Kendisi oldukça emin ve son 2 aydır kazanmak için çabaladığı bu kemer için hiç olmadığı kadar iddialı. Hızlı bir şekilde ringe doğru geliyor ve seyircilere selamını verdikten sonra gözlüğünü çıkarıyor. Köşesine geçtikten sonra girişe doğru kitleniyor.


Entrance%2BAs%2BChampion.gif


FUERZA! World Heavyweight Champion Alberto "El Patron" Del Rio girişte. Alberto, Ricardo'nun ses tellerinin iyileşmesini bekliyor olsa gerek çünkü bugün burada tek başına. Kendisine her zamanki gibi çoğunluğu olumsuz tepkiler gelmiyor. Bunun yerine bu gece buradaki izleyicilerin resmen yarı yarıya bölündüğünü görüyoruz. Onlar da haklı çünkü bu adam sıradan bir adam değil. Karşılarında Angel Garza için Will Ospreay'in efsanevi saltanatını bitiren, Angel Garza'dan hakkı olan kemeri kazanan ve Humberto Garza'nın ondan çaldığı kemeri kendisinin kariyerini bitirerek ödeten bir adam var. Birazdan karşı karşıya kalacağı adamı ise bir ay önce maç içinde bayıltıp kemerini korumuş bir adam...

Alberto ringe girer girmez Daniels ile bakışıyor. Birbirlerine neredeyse aynı nefret dolu bakışlarla bakıyorlar. Ortam iyice kızışıyorken hakem Alberto'dan World Heavyweight Championship'i teslim alıyor ve iki ismin de son kontrollerini yapıyor. Zil çalıyor ve maç başlıyor!

Submission Match for World Heavyweight Championship
Alberto "El Patron" Del Rio (c) vs. Christopher Daniels

n9ppecc.gif
qs61zkq.gif


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tye Up'a girişiyor. Bir süre sonra Alberto üstünlük kurup arkasına geçiyor. Sırtından kavrayıp headlocka alıyor. Daniels bundan kurtulmayı başarıp Alberto'yu iplere doğru yolluyor. Gelişine bir shoulder block. Alberto sonrasında iplerden sekiyor. Daniels yere yatıyor. Alberto üstünden zıplıyor. Daniels gelişine bir Arm dragle yatırıyor ve kolunu kitliyor. Alberto bir süre sonra ayaklanmayı başarıyor fakat Daniels kolundan çeviriyor ve headlocka alıyor. Headlockla yere yatırıyor! Headlockla yerde kitliyor. Fakat Alberto bir anda bacaklarıyla Headscissorsa alıyor ve Headscissorsla Daniels'ın kafasından kitliyor! Daniels iplere doğru sürünüyor. Bacağını ipe atmayı başarıyor. Hakem ayırınca Alberto bırakıyor. İkili tekrar ayağa kalkıyor. Bir kez daha Lock up girişimi fakat Daniels, eğilerek Alberto'nun arkasına geçiyor ve Headlocka alıyor. Alberto onu iplere doğru yolluyor gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor. Daniels pes mi edecek!? Daniels kurtulmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor. Alberto oradan headlock gibi alıyor. Daniels iplere yolluyor gelişine bir Sleeper Hold'da Daniels bağlıyor! Alberto bundan kurtulmaya çalışıyor. Back Suplex şeklinde kaldırıyor fakat Daniels bir anda kurtulup arkasına geçiyor. Sonrasında iplerden sekiyor. Alberto elbow strike sallıyor Daniels eğiliyor iplerden sekiyor. Alberto gelişine bir Tilt A Whirl Backbreaker! Ardından hiç beklemeden Dragon Sleeper'a alıyor! Daniels pes mi edecek!?

6ab1hfu.gif
kzbg0i7.gif


Daniels bir süre sonra kalkmayı başarıyor! Snapmare'la Alberto'yu üstünden fırlatıyor. İkili birbirlerine doğru koşuyor. Daniels gelişine Alberto'yu tutup bir STO! Ardından chinlocka alıyor. Alberto bir süre sonra bundan kurtulmayı başarıyor ve kalkıyor. Alberto bir tekme sallıyor. Sonrasında bacağından kavrıyor ve Half Boston Crab'e alıyor fakat Alberto kilidi bağlayamadan kafasına kafasına stomplar vuruyor. Böylece kurtuluyor. Sonrasında ayaklanıyor. Alberto koşarak bir Jumping Armbreaker! Ardından oradan kaldırıp Cross Armbreaker'a almak istiyor fakat Daniels bundan kurtuluyor. Kolundan kavrayarak yatırıyor ve CROSSFACE! Alberto acı içinde! Alberto pes mi edecek!? Alberto iplere doğru sürünüyor! Daniels onu iplerden uzaklaştırıyor! Sıkmaya devam ediyor! Alberto bir anda kilidi bozuyor ve üst üste headbuttlar vuruyor. İkili tekrar ayaklandı. Birbirlerine koşuyorlar. Alberto gelişine bir Big Boot! Sonrasında kolunu yere sabitliyor ve üst üste stomplar! Ardından Cross Armbreaker'a almak istiyor fakat Daniels izin vermiyor. Vermeyince üst üste stomplarla devam ediyor! Tekrar Cross Armbreakar'a almak istiyor fakat Daniels izin vermeyince oradan Armlocka alıyor. Armlockla bir süre sıktıktan sonra yüzüstü çevirip Camel Clutch bağlıyor! Daniels pes mi edecek!? Daniels dayanmaya çalışıyor!

e7z8c38.gif


Daniels, Electric Chair pozisyonunda ayaklanıyor! Alberto üst üste dirsekler vurarak kurtuluyor ve Daniels'ı aprona yolluyor. Daniels'ı apronda kaldırmaya çalışıyor fakat Daniels bir anda Hotshot! Ardından tutuyor ve Hanging Legscissors! Alberto'yu boğuyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- Daniels bırakıyor ve sonrasında ringe giriyor. Daniels hızla Alberto'nun arkasından bir Chop Block! Alberto'nun bacağını hedef alıyor! Ardından oradan bir Ankle Lock bağlıyor! Alberto acı içinde kıvranıyor! Alberto tam iplere süründüğü sırada Daniels bunu Half Boston Crab'e çeviriyor! Alberto acıyla bağırıyor! Alberto bir süre sonra kurtuluyor ve ayaklarıyla Daniels'ı ittirerek üstünden atıyor! Daniels köşede kalkıyor. Alberto seke seke üstünde koşuyor. Daniels bir anda Alberto'nun bacağından kavrıyor ve CALF CRUSHER! DANIELS, ESKİ RAKİBİNE SELAM ÇAKIYOR! Alberto acı içinde kıvranıyor! Alberto bir solukta kendini iplere atıyor! İpe sarılıyor! Hakem ayırınca Daniels'ta bırakmak zorunda kalıyor. Daniels, Alberto'yu yavaşça kaldırıyor. Top Rope'a çıkartıyor. Fakat o da ne!? Alberto bir anda oradan Cross Armbreaker'a alıyor! Daniels acı içinde kıvranıyor!

8ro3nr7.gif


Daniels bacağına üst üste yumruklar vura vura kurtulmayı başarıyor! Alberto ring dışına düşüyor! Seke seke oradan kalkıyor. Daniels kolunu sallıyor. Sonrasında aprona geçiyor ve Suicide Arabian Press! Daniels kolunu tutarak kalkıyor. Sonrasında Alberto'yu kaldırıyor ve kafasından tutuyor. Sonrasında ringposta doğru fırlatıyor! Fakat Alberto tersine çeviriyor! Daniels kafasını ringposta tosluyor! Sonrasında kolundan tutuyor ve kolundan ringposta çakıyor! Daniels acıyla kolunu tutuyor. Kolunu ringposta sıkıştırıp oradan çekiyor! Daniels kafasını ringposta çarpıyor! Sonrasında bir kez daha çekiyor! Tekrar çarıpıyor! Ardından bir kez daha! Tekrar çarpınca Daniels'ın kafasından kanlar gelmeye başlıyor! Alberto ardından Daniels'ı ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor. Kafasına sağlam bir yumruk atıyor! Daniels yere yapışıyor. Sonrasında sendeleyerek kalkıyor. Alberto bir yumruk daha! Daniels tekrar yapışıp kalkıyor. Daniels gaza geliyor! Alberto sinirlenip bir Superkick sallıyor fakat Daniels tam vururken bacağından kavrıyor. Sonrasında köşeye doğru fırlatıyor! Alberto yüz üstü üst turnbuckle'a çarpıyor. Daniels ring dışına çıkıyor ve bacağından çekiyor. Köşeye bacaklarını sıkıştırıyor ve orada Figure Four Leglock bağlıyor! Alberto acı içinde bağırıyor! Alberto pes mi edecek!? Alberto acı içinde kıvranıyor! Alberto direnmeye çalışıyor! Hakem bir yandan pes mi diye kontrol ederken öte yandan count outı sayıyor. 1-2-3-4-5-6-7- Alberto elini havaya kaldırıyor!

e9cczq5.gif


Alberto direnince Daniels bırakmak zorunda kalıyor! Alberto acı içinde bacağını tutuyor. Daniels bir solukta kendini ringe atıyor! Sonrasında Alberto'nun bacağından tutuyor. Ringin ortasına çekiyor ve Figure Four Leglock! Fakat hayır! Alberto bundan kurtuluyor! Bacağıyla Daniels'ı ittiriyor! Daniels bodoslama bir şekilde ringposta giriyor! Alberto zorlukla kalkıyor ve School Boy Roll Up pozisyonundan hızla bir SUPERKICK! İkisi de yerde kalıyor! İkili bir süre yerde kaldıktan sonra birbirlerine sürünüyor! İkili birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Alberto bir yumruk! Daniels bir yumruk! Alberto üste üste yumruklar! Yumruk attıkça Daniels daha da gaza geliyor ve en sonunda kendi kafasını yumrukluyor! Alberto bir yumruk daha sallayacakken bunu Reverseliyor ve KOJI CLUTCH! ALBERTO PES Mİ EDECEK!? ALBERTO DAYANMAYA ÇALIŞIYOR! ALBERTO ACI İÇİNDE! ALBERTO İPE SÜRÜNÜP İPİ TUTMAYI BAŞARIYOR! Daniels bırakıyor. Zorlanarak Top Rope'a çıkıyor. BEST MOONSAULT EVER!

4qcgwhy.gif
7oljppr.gif


Fakat Alberto bir anda kalkıp ipi çekiyor! Daniels köşeye oturuyor! Alberto zorlanarak kalkıyor! Step Up Enzuigiri! Daniels sersemliyor! Alberto, Double Foot Stomp için köşeye çıkıyor! DOUBLE FOOT STOMP! Fakat hayır! Daniels bacağına bacağına tekmeler atıyor! Alberto seke seke köşeden iniyor. Ringe giriyor. Köşeden inmeye çalışan Daniels'ı tersten düzeltiyor ve bacağını zorlaya zorlaya Top Rope'a çıkıyor. Inverted Suplexle atlıyor! Daniels yerde kolunu tutarak acı içinde kıvranırken Alberto bir anda Cross Armbreaker'a alıyor! CROSS ARMBREAKER! DANIELS PES Mİ EDECEK! DANIELS DAYANMAYA ÇALIŞIYOR! DANIELS ACIYLA BAĞIRIYOR! DANIELS ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR!

g4qq4jd.gif


DANIELS DİRENİYOR! Alberto'nun bacağına bacağına yumruklar! Alberto acıdan bırakmak zorunda kalıyor! İkili kalkıyor! Alberto, Daniels'ın hasarlı kolundan kavrıyor! Bir CROSS ARMBREAKER daha! Fakat Daniels bundan kurtuluyor! Reverse STO ile yüzüstü çakıyor ve bir KOJI CLUTCH DAHA!

p8at5q1.gif


ALBERTO DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! DANIELS ÖFKEYLE SIKIYOR!

kqbrwen.gif


ALBERTO EN SONUNDA ELİNİ YERE VURUYOR! ALBERTO PES EDİYOR! CHRISTOPHER DANIELS, ARTIK DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONU!

Kazanan ve Yeni World Heavyweight Şampiyonu: Christopher Daniels

6rrxo3v.jpg


ZİL ÇALIYOR VE ANONS YAPILIYOR. CHRISTOPHER DANIELS ARTIK BİR DÜNYA ŞAMPİYONU. PGW ARENASINA ADIM ATTIĞI GÜNDEN BERİ SÜREN DOMİNASYONUN, GÖKTEN DÜŞÜŞÜNÜN VE ZİRVEYE TEKRAR ÇIKIŞININ SON PERDESİNİ AN İTİBARİYLE İZLİYORUZ. DÜŞEN MELEK, BU SEFER HİÇ OLMADIĞI KADAR YÜKSEKTE... HAKEM ONA KEMERİNİ GETİRİYOR VE KENDİSİ DOĞRULUR DOĞRULMAZ KEMERE SARILIYOR. İŞTE TAM BU ANDA KONFETİLER PATLIYOR!

be15occ.gif


CHRISTOPHER DANIELS NE KADAR YORGUN OLDUĞUNU UMURSAMADAN İPLERDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKIYOR VE O AYAĞA KALKAR KALKMAZ HAKEM KENDİSİNİN ELİNİ KALDIRIYOR. DANIELS DA BİR YANDAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNU KALDIRIP SEYİRCİLERE GÖSTERİRKEN HAMMERSTEIN BALLROOM'DAKİ NEREDEYSE HERKES ONUN BU GALİBİYETİNİ AYAKTA ALKIŞLIYORLAR. DANIELS, HAKEMİN ALBERTO İLE İLGİLENMEK İÇİN ORADAN UZAKLAŞMASINDAN SONRA İPLERE DOĞRU İLERLİYOR VE KEMERİNİ ÖPÜYOR. BU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA BİZ DE REKLAMLARA GİDİYORUZ.

287isni.gif


tlt86hd.png


cd2.jpg


Christopher Daniels, omuzunda World Heavyweight Championship ile arka alanda görünür görünmez prodüksiyon ekibi kendisini tebrik etmeye geliyor. One Night Stand'in özel yöneticisi Heyman ona yaklaşıyor ve elini uzatıyor.

CD.jpg


Daniels onun elini sıktıktan sonra omuzunun ağırısından dolayı elini omuzuna götürüyor. Bu sırada Heyman söze giriyor.

Paul Heyman: Elinde bir çanta dolusu para olan düşmanın bugün burada olmadığı için şanslısın desene.

Daniels, Wes Lee'den bahsedildiğini anlar anlamaz gözleri faltaşı gibi açılıyor ve omuzuyla ilgilenmeyi bırakıp Heyman'a bakıyor.

Paul Heyman: Maçı olmasa da buralarda dolanacağını düşünürdüm ama giriş bile yapmadı. Zaten senin için gelse de ona ikinci yıldızı her türlü çizerdin değil mi?

Heyman, elini Daniels'ın omuzuna tekrar koyup yerine geçiyor. Bu sırada Daniels'ın koridor boyunca ilerlediğini görüyoruz. Kendisi ilerlemeye devam ederken karşısında duran isim onun olduğu yerde kalmasına neden oluyor.

cd_.jpg


Christopher Daniels: Ne o? Tebrik etmeye mi geldin?

velveteen-dream.jpg


Bu isim Television Champion Velveteen Dream! Dream bugün maçı sırasında uğradığı saldırıdan dolayı oldukça yorgun gözükse de Daniels'a hafif bir gülümseme ile cevap veriyor.

Velveteen Dream: Hiçbir zaman birilerinin tebriğine ihtiyacın olmadığını benden daha iyi bilen birisi olduğunu sanmıyorum.

Dream şimdi TVC'yi iyice omuzuna yerleştiriyor ve Daniels'a yaklaşıyor...

Velveteen Dream: Ben... Sadece bir bakmak istedim.

Dream önce Daniels'a sonra da imalı bir şekilde onun omuzundaki World Heavyweight Championship'e bakıyor!

cd3.jpg


Christopher Daniels:
Biraz daha bakmaya devam edersen onunla değil, omuzundaki kemeri üçüncü defa kazanmakla uğraşmak zorunda kalacaksın.

Ortam iyice gerilirken ikili bu gerilimi yanıtsız bırakıyorlar. Daniels yoluna devam ederken Velveteen onun arkasından bakıyor. Biz de ringe dönüyoruz.

tlt86hd.png


Şov kaldığı yerden devam ediyor. Kameralar açıldığında karşımızda ringi görüyoruz. İçerisinde bir hakem ve bir de anonsör bulunmakta. Birkaç farklı seyirci görüntülendikten sonra, dev ekrana bir görüntü giriyor. Herkes o tarafa dönüyor, ekranları başından şovu izleyenlerin de tam ekran olarak karşısına veriliyor bu görüntüler. PGW Championship etrafında dönen olaylara ait bir video bu. Bu, görüntülerdeki kişilerin arasında; One Night Stand'de gerçekleşeceği duyurulan maçına dair bir Promo. Üstelik bu maçın Extreme Rules olduğu da gözümüze sokulmuş videoda. Promonun tamamlanmasıyla birlikte kameralar tekrardan ringe dönüyor, anonsör kadrajımızda. Kendisi maç duyurusunu gerçekleştiriyor. Maçın duyurusunun yapılmasıyla birlikte herkesin ''hype''landığını ve pozitif reaksiyonlar gösterdiğini gözlemleyebiliyoruz. Bu esnada maçın ilk katılımcısına ait olan şarkıyı da işitmeye başlıyoruz.


mqdefault_1.jpg


Psycho Joe!

Aradan uzun bir geçmesine rağmen gelen giden yok. Hakem ring dışındaki görevlilerle konuşma halinde.

Şarkı kesiliyor ve dev ekrana bir görüntü giriyor. Bu da kim?

Joe burada!

Backstage%2BTalk%2B2.gif


Joe Gacy: Şanslısınız. Birazdan yükselişime şahitlik etmeniz tek şansınız değil. Bugün, bugün... Sadece bugün özel Hammerstein Ballroom'daki herkese sevgiyi değil, katliamı getireceğim! Başlıyoruz.

Video ekrandan çekiliyor. Şarkı tekrardan çalmaya başlıyor.


Entrance%2B1.gif


NOT LOVE, BUT MASSACRE!

Arka alandan gelen isim Joe Gacy oluyor! Önünde bir alışveriş sepeti bulunmakta! İçerisinde birçok sayıda alet bulunuyor! Bir sürü alet bulunan bir alışveriş sepeti ile buraya gelmiş! Buraya dehşet saçmaya gelmiş! Arenadaki herkes ''cheer'' atıyor! Joe ise bu reaksiyonları izledikten sonra hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Bu esnada kendisini çeken kamera ters dönüyor. Ringe vardıktan sonra tekerlekli sepeti kenara bırakıyor ve ringin etrafında dönmeye başlıyor. Uzak kameranın çektiği bölüme geldiğinde koşuyor ve apron'a atlıyor. Orada kamera kendisini yakından çekiyor ve tekrardan eski haline geliyor. İplerin arasından ringe giriyor ve köşesine geçiyor hiçbir şov yapmadan.


Entrance%2B1.gif


OH MY GOD!

Bu şarkıyı üçüncü kez dinleyişimiz oluyor! Johnny Mayhem'ı mahvettikten sonra bir şekilde maça katılanVal Venis de burada! Kendisinden emin bir şekilde ilerliyor. Bu arada kendisinin kafası bandajla sarılmış durumda. Kendisinin Johnny ile arasındaki maç esnasında kafası kanlar içerisinde kalmıştı. Val çelik basamakları kullanarak apron'a tırmandıktan sonra iplerin arasından ringe giriyor. Havlusuyla bir çeşit danslar yaptıktan sonra havlusunu açıyor ve seyircilere fırlatıyor. İnsanlar o havluyu yakalamaya çalışırken, Val kendisine ayrılan köşeye geçiyor.


Entrance%2Bwith%2BTitle%2B1.gif


PGW CHAMPION!

Şarkının ritimli kısmının başlamasıyla birlikte tempolu bir şekilde arka alandan gelen isim, PGW Şampiyonu Jeff Hardy! Stage'in tam ortasında durduktan sonra dans etmeye başlıyor ve bununla birlikte pyrolar patlıyor! Bütün seyirciler alkışlıyorlar bu esnada! Jeff bunun devamında ringe doğru ilerlemeye, elini uzatan seyircilerin eline çakarak ringe ilerlemeye başlıyor. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor, iplerin arasından ringin içine giriyor. Sonrasında koşarak köşeye gidiyor, orada Second-rope'ye çıkıyor ve beline sarılı olan kemeri çözüp havaya kaldırıyor! CHEER! Sonrasında oradan iniyor ve köşesine geçiyor.

Bütün güreşçiler buradalar! Anonsör önce Joe Gacy'nin, sonra Val Venis'in ve son olarak şampiyon Jeff Hardy'nin anonsunu gerçekleştiriyor. Jeff kendisinin anons edildiği esnada kemerini havaya kaldırıyor. Ring içindeki güreşçiler dahil olmak üzere herkes gözünü kemerden alamıyor. Anonslar tamamlandıktan sonra anonsör ringi terk ediyor ve kendisine ayrılan noktaya doğru gidiyor. Hakem ring içindeki bütün güreşçileri kontrol etmek üzere teker teker yanlarına gidiyor. Kontroller sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor, hakem ise ringin ortasına çekiliyor. Ringin ortasına çekilen hakem, güreşçilere son bir kez bakış attıktan sonra elini havaya kaldırıyor. Maçı başlatan işareti veriyor ve bununla eş zamanlı olarak zil sesini işitiyoruz. Maç başlıyor!

Extreme Rules Match
PGW Championship Match

Jeff Hardy (c) vs. Joe Gacy vs. Val Venis


Punch.gif


Joe ile Val'in kısa bir bakışmanın ardından, eş zamanlı olarak Jeff'e doğru koşuyorlar! Birlikte Jeff'e Clothesline vuruyorlar ve Jeff'in kendisini yerde bulmasına yol açıyorlar. Fakat yaptıkları bununla son bulmuyor çünkü yerdeki Jeff'i tekmelemeye de başlıyorlar! Jeff'in yeterince yıprandığını anladıkları anda ise, Val'in Jeff'i ayağa kaldırdığını ve iplerin üstünden ringin dışına attığını gönderiyoruz. Şampiyonu aradan çıkartıyorlar ve baş başa kalıyorlar. İkili bir müddet bakışıyor, kafa kafaya tokuşturuyorlar ve birbirlerinin duyabileceği ses tonuyla bir şeyler söylüyorlar. Val bir adım geri çekildikten sonra kanamasından kaynaklı kendisine takılan bandajı çıkartıyor ve seyircilere fırlatıyor! Seyirciler buna pozitif reaksiyon verirken, ring içindeki ikili aksiyona başlıyorlar. Val'den bir yumruk! Joe geriye savruluyor, kendisini toparlıyor ve bir yumruk ile karşılık veriyor rakibine. Val dengesini kaybediyor, şovun başında yeterince yıpranmıştı zaten. Joe rakibini iplere gönderiyor, Val iplerden sektikten sonra koşmayı sürdüremiyor çünkü ringin dışındaki Jeff ayağından tutarak onun yüzüstü düşmesine sebep oluyor. Sonrasında da Val'i ayaklarından çekerek ringin dışarısına alıyor. Ringin dışarısına aldığı Val'e üst üste Forearm Smashler vuruyor. Bu esnada Joe'nun da ringin diğer bir tarafından çıktığını ve ikiliye doğru koştuğunu görüyoruz. Onların yanına vardıklarında ise...

Outside%2BPunch.gif


Clothesline vuruyor! Jeff de, Val de yerde! Joe, Jeff'i saçından çekerek ayağa kaldırdıktan sonra çelik basamaklara gönderiyor! Jeff çelik basamağın üstüne ayağını koyarak durmayı başarıyor, bunu gören Joe onun üstüne koşmaya başlıyor. Jeff aniden çekiliyor ve Joe çelik basamaklara tosluyor! Çelik basamaklar birbirinden ayrılıyor! Joe acı içinde yerde, göğsünü tutmakta. Jeff arkasını döndüğünde, Val'in ayağa kalkmış olduğunu görüyoruz. Val rakibine hamlede bulunduğu esnada, Jeff rakibinin kafasını yakalıyor ve Sitout Jawbreaker yapıyor! Val yüzünü tutarak geriye savruluyor ve ring-postuna kadar gittikten sonra sırtını yaslayarak dinleniyor. Bu esnada Jeff'in ringin altından bir çelik sandalye aldığını görüyoruz. Jeff elindeki sandalye ile, Val'in üstüne doğru gittikten sonra Val'e vuruyor! Hayır, Val çekiliyor ve sandalye ring-postuna çarptıktan sonra Jeff'in elinden düşüyor. Jeff sağında duran rakibine dönüyor, Val'den çok sert bir yumruk... Jeff bunun etkisiyle sersemliyor, kamera Val'e döndüğünde Joe'nun girişinde kendisiyle birlikte getirdiği alışveriş sepetini görüyoruz. Val içerisinde birçok tehlikeli aletin bulunduğu bu alışveriş sepetini hızla itmeye başlıyor, hem de Jeff'in üstüne doğru! Alışveriş sepeti ile Jeff'e çarpıyor! Jeff yerde kıvranıyor bu hareketin ardından. Val seyircilere doğru döndükten sonra tauntunu yapıyor. Bunun devamında ise diğer bir rakibi olan Joe'nun bulunduğu bölgeye gidiyor.

Headbutt.gif
Whisper%2Bin%2Bthe%2BWind.gif


Tek dizinin üstünde olup, ayağa kalkmakta olan Joe'nun ensesine elini koyar koymaz, dirsek hamlesi ile karşılaşıyor Val. Bu dirseğin etkisi ile eğilerek karnını tutuyor ve geriye savruluyor, bununla eş zamanlı olarak ayağa kalkmış olan Joe, Val'in tam karşısına geçtikten sonra ona Headbutt yapıyor! Val'in kanaması nüksediyor, tekrardan kanlar çıkmaya başlıyor alnından! Joe işi kendi istediği noktaya getirmeye başlıyor ufaktan. Yerdeki Val, elini alnına koyarak dinleniyor. Joe'nun onun dinlenmesine izin vermediğini ve saçından çekerek ayağa kaldırdıktan sonra onu ringin içine soktuğunu görüyoruz. Ama Joe'nun kendisi ringe hemen girmiyor, ringin altından bir merdiven alıyor ve onu ringin içine soktuktan sonra ringe giriyor! Joe, ringe girer girmez yerdeki merdiveni alıyor ve köşeye yaslıyor. Sonrasında arkasındaki rakibi kaldırıyor ve onu kafasını bacaklarının arkasına alıyor. Joe'nun tüm gücünü sarf ederek, Val'i kaldırdığını ve köşede duran merdivene doğru Powerbomb yaparak onu attığını görüyoruz! Val sırtını tutarak yere devriliveriyor, Joe'nun da pozitif reaksiyonlarla meşgul olduğunu görüyoruz. Jeff'i apron'da görüyoruz. Joe ona doğru koşuyor, Jeff çevik bir hareket ile iplerin altından ve Joe'nun bacak arasından geçerek ringe girdikten sonra iplere doğru koşuyor. Bu esnada Joe'nun da onun peşinden gittiğini görüyoruz. Jeff aniden yönünü değiştirerek köşeye hareketleniyor, Joe iplerden sekiyor. İplerden sektikten sonra yönünü direkt Jeff'e çeviriyor ve Whisper in the Wind'ı yiyor!

Powerbomb%2Binto%2Bthe%2BCorner.gif


Jeff ayağa kalktıktan sonra gözünü ringin dışına kestiriyor. Soluğu ringin dışında alıyor ve anonsörün bulunduğu noktaya gittikten sonra onun altındaki çelik sandalyeyi alıyor ve tekrardan ringin içine giriyor. Val'ın ayağa kalkmasını beklediği esnada sandalyeyi birkaç kez ringin zeminine vuruyor Jeff. Val ayağa kalktığında, Jeff direkt rakibinin kafasını hedef alarak sandalye ile vuruyor! Ama o da ne? Val'den ani bir atak, ani bir Big Boot görüyoruz; hem de sandalyeye doğru! Jeff'in elindeki sandalye, Jeff'in yüzüne çarpıyor. Jeff acı içinde yüzünü tutuyor, Val ise hiç ara vermeden rakibinin karnına tekme atıyor. Jeff eğiliyor ve Val rakibine Piledriver yapıyor! Jeff yerde, yüzünü tutuyor. Val ise ritim kaybetmiyor, iplere doğru hareketleniyor. İplerden sektikten sonra da Elbow Drop yapıyor! Hiç durmadan ayağa kalkıyor, tekrardan iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve bu sefer de Knee Drop yaptığını görüyoruz! Val bunun üzerine bir tuş denemesinde bulunuyor, 1... Hakem elini ikinci kez vurmadan, Joe'nun tuşu bozduğunu görüyoruz. Val'e tekme atıyor ve bu tuşa engel oluyor. Val sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Joe'nun da bunu beklediğini fark ediyoruz. Onu karşısına aldığında öfkesine hakim olamayan Val, hiç beklenmedik bir anda Clothesline vuruyor! Hayır, buna hazırlıklı olan Joe, eğilerek bundan kurtuluyor; buna ek olarak bir de Belly to Back Suplex vuruyor! Ringin bir köşesinde bulunan merdiveni iki eliyle tuttuktan sonra kafasını aradaki boşluklardan bir tanesine sokuyor. Sonrasında ise kendi etrafında dönmeye başlıyor! Ayağa kalkan Jeff, kendisine çok sert bir biçimde çarpan merdivenin ardından önce yere, sonrasında da ringin dışarısına bırakıyor kendisini!

Val ayağa kalktığında o da nasibini alıyor Joe'dan! Val da yuvarlanarak ringin dışına, Jeff'in bulunduğu noktaya bırakıveriyor kendisini. Joe iki elini tutarak kafasını merdivenin boşluğundan çıkartıyor ve elinde tuttuğu merdiveni, ringin dışındaki ikilinin üstüne fırlatıyor! Joe ipleri eline almış durumda! Şov yapıyor adeta! Ringin dışına çıktıktan sonra, kendisinin getirdiği alışveriş sepetinden bir torba alıyor. O torba eşliğinde ringe girdikten sonra, torbanın ağzını açıyor ve içindeki raptiyeleri ringe dökmeye başlıyor! Ringin her tarafında birçok raptiye bulunmakta! Maç iyice korkunç bir hal alacak, kesin. Joe ringin dışına tekrardan çıktıktan sonra ringin altından bir masa alıyor ve onu kuruyor. Sonrasında o masayı kurduğunu görüyoruz. Sepetinden aldığı ateşi, masanın üstüne vuruyor ve masa alev almaya başlıyor! Arena yıkılıyor adeta! Joe rakiplerine gitmek üzere arkasını dönüyor.

Swanton%2BBomb%2Binto%2Ba%2BSteel%2BChair.gif


KARNINA BİR TEKME, ÜSTÜNE DE TWIST OF FATE! BU KADARLA DA BİTMİYOR, JEFF RAKİBİNİ DİREKT AYAĞA KALDIRIYOR VE İPLERİN ALTINDAN RİNGİN İÇİNE SOKUYOR. KENDİSİ DE TEK ELİYLE İPLERDEN BİR TANESİNİ TUTARAK APRON'A TIRMANIYOR. SONRASINDA HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN TOP-ROPE'YE DOĞRU TIRMANMAYA BAŞLIYOR. KISA SÜRE İÇİNDE TOP-ROPE'DE OLUYOR, ORADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA TAUNTUNU YAPIYOR VE DEVAMINDA ATLIYOR! SWANTON BOMB! BAŞARILI! BAŞARILI OLDU! JEFF RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN AYRILMIYOR VE BÖYLELİKLE TUŞA GİDİYOR. HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR VE SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR. 1... 2...

VAL VENIS İKİ ELİNİ BİRLEŞTİREREK YUMRUK YAPIYOR VE JEFF'İN KARNINA VURARAK BUNU BOZUYOR!

Headlock.gif


Jeff karnını tutarak ayağa kalkıyor, Val de. Jeff'ten rakibinin karnına bir diz darbesi geliyor. Val karnını tutarak eğiliyor, Jeff iplere koşuyor. İplerden sektikten sonra Val'den bir Scoop Powerslam geldiğini görüyoruz. Jeff'in sırtına bir sürü raptiye saplanıyor! Val, rakibini ayağa kaldırdıktan sonra ona bir de Delayed Vertical Suplex yapıyor! Daha fazla raptiye, artık Jeff'in sırtında! Sonrasında da bir tuş denemesi görüyoruz. 1... Kickout geldi, Val tek ayağının üstüne çöküyor ve Choke Hold'a bağlıyor Jeff'i! Onu tüm gücüyle boğmaya çalışıyor! Ama seyircilerin de tuttuğu ritim ile, Jeff'in her geçen saniye daha da ayaklandığını görüyoruz. Nihayet ayaktalar, Jeff'ten rakibinin karnına bir dirsek, bir dirsek daha ve bir dirsek daha. Val rakibini bırakmak durumunda kalıyor, karnını tutarak geriye savruluyor. Jeff ise iplere koşuyor, iplerden sekiyor. Val'den Spinebuster! Val gözünü ateşli masaya kestiriyor! Jeff'i saçından çekerek ayağa kaldırdıktan sonra iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Ateşli masanın üstüne atıyor! Hayır! Jeff ipi tutarak apron'da tutunmayı başarıyor. Val ise rakibini bitirmek üzere, karşısında kalan iplere doğru koşuyor. İplerden sektikten sonra Val yok. Val yok oldu adeta! Val'in sonu geliyor!

Down%2Bon%2Bthe%2BOutside.gif


JOE BALYOZ İLE ONUN TAM KAFASINA VURUYOR! VAL'İN KANAMASI İYİCE ŞİDDETLENİYOR! JOE BALYOZU YERE FIRLATTIKTAN SONRA JEFF'İN ÜSTÜNE DOĞRU KOŞUYOR VE ONA BIG BOOT YAPIYOR! HAYIR, JEFF EĞİLEREK BUNDAN KURTULUYOR. KOLUYLA JOE'NUN KAFASINI ÇEKİYOR VE ONU DA APRON'A ALIYOR! İKİLİ APRON'DA, KARŞI KARŞIYALAR! BİRBİRLERİNİ YUMRUKLAMAYA BAŞLIYORLAR! JOE ÜSTÜN, JEFF'E SUPERKİCK VURUYOR! HAYIR, JEFF AYAĞINI TUTUYOR. SONRASINDA DA ONU RİNG-POSTUNA İTİYOR. RİNG-POSTUNA SIRTINI ÇARPAN JOE, SIRTINI TUTA TUTA TEKRARDAN JEFF'İN KARŞISINA DOĞRU GELİYOR VE JEFF HAMLESİNİ YAPIYOR! TWIST OF FATE, HEM DE YANAN MASANIN ÜSTÜNE DOĞRU! İKİLİ BİRLİKTE YANAN MASANIN ÜSTÜNE ATLIYORLAR! MASA KIRILDI! İKİLİ ATEŞİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ! TİTRİYORLAR! İKİSİNİ DE TİTREME TUTUYOR! OLACAK İŞ DEĞİL! SEYİRCİLERDEN ''This is Awesome'' CHANTLERİ GELİYOR! ŞU ANDA BÜTÜN GÜREŞÇİLER YERDE!

Chair%2BShot%2Bto%2Bthe%2BFace%2B1.gif


Aradan geçen uzun zamanın ardından ilk ayağa kalkan isim Val oluyor. Ringin dışına çıktıktan sonra yerdeki Val'i ensesinden tutarak kaldırıyor. Sonrasında onu tüm gücüyle, bariyerlere doğru fırlatıyor! Sırtını korkunç şiddette bariyere çarpan Joe, bariyerlerin üstünden anonsörün de bulunduğu bölüme düşüyor! Val sahiden korkunç durumda, sahiden! Val arkasını dönüyor ve kafasına sandalyeyi yiyor! Jeff o kadar sert vuruyor ki, sandalyenin oturak kısmı ayrılıyor! Val düpedüz yere devriliyor. Jeff, Joe'nun getirdiği sepetteki telle sarılı sopayı aldıktan sonra ringin içine sokuyor. Bunun ardından Val'i de kaldırıyor ve ringe sokuyor. Val sırtüstü vaziyette, köşeye yakın bir noktada. Jeff, iplerden destek alarak apron'a tırmandıktan sonra Top-rope'ye doğru hareketleniyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve tauntunu yaptıktan sonra atlıyor! Jeff'ten bir Swanton Bomb daha geliyor!

gifit_1708717282351.gif


VAL ÇEKİLİYOR VE JEFF SIRTÜSTÜ YERE DÜŞÜYOR! JEFF'İN SIRTINDA BİR HAYLİ FAZLA MİKTARDA RAPTİYE VAR! UFAK UFAK KANAMALAR DA MEVCUT. VAL İPLERDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKIYOR, TİTREYE TİTREYE İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇİYOR. ZAMAN KAYBETMEDEN TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR! ORADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA ARENAYI BİR SÜRE SÜZÜYOR, SONRASINDA CİNSEL ORGANINI AVUÇLUYOR! ARENA AYAĞA KALKIYOR! VAL İSE ATLIYOR! CUM SHOT! CUM SHOT'UNU VURUYOR! VAL SON SÖZÜ SÖYLÜYOR! HAKEM İSE SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

KICKOUT GELDİ! ŞAMPİYON KICKOUTLADI! VAL ÇILDIRIYOR! RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLEDİĞİ SÜREDE TAUNTUNU YAPIYOR! JEFF AYAĞA KALKTI, BIG PACKAGE GELDİ! TUŞA GİDİYOR VAL, HAKEM SAYIYOR! 1... 2...

Handspring%2BCutter%2B1.gif


JOE BURADA! KENDO STICK İLE VAL'İN KARNINA VURUYOR! TUŞU BOZUYOR BÖYLELİKLE! ELİNDEKİ KENDO STICK İLE KONTROLSÜZCE VURUYOR VAL'E! VAL ÇIRPINIYOR, KURTULMAYA ÇALIŞIYOR AMA NAFİLE. JOE'DAN ÜST ÜSTE, ART ARDA KENDO STICK DARBELERİ GELİYOR! JOE EN SONUNDA KENDO STICK'İ BIRAKIYOR. ÖNCE RAKİBİNİN KALKMASINI BEKLİYOR VE HANDSPRING LARIAT VURUYOR! SONRASINDA DA VAL VENIS'IN BACAĞINI YAKALIYOR VE EVERYTHING WENT BLACK YAPIYOR! VAL'IN PES ETMEMEK İÇİN ÇIRPINDIĞINI GÖRÜYORUZ! DAYANMAKTA ZORLUK YAŞIYOR! PARMAĞINI DİŞLERİNİN ARASINA KOYUYOR VE DİŞLERİNİ SIKIYOR! KIPKIRMIZI OLMUŞ DURUMDA! ELİNİ İPLERE UZATMAYA ÇALIŞIYOR AMA CİDDİ BİR MESAFE VAR ARADA! ARADAN EPEY BİR SÜRE GEÇİYOR, JOE BIRAKACAK GİBİ DEĞİL. VAL'İN GÜCÜ BİTMEK ÜZERE!

Twist%2Bof%2BFate%2B3.gif


TWIST OF FATE!

BİR TWIST OF FATE DAHA GELDİ! JOE YUVARLANARAK RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR. JEFF İSE BACAKLARINI TUTAN VAL'İN, İKİ BACAĞINI DA TUTUYOR VE MIDSECTION LEGDROP YAPIYOR! VAL ACI İÇİNDE TESTİSLERİNİ TUTUYOR VE OTURUR POZİSYONA GEÇİYOR. JEFF HEMEN AYAĞA KALKIYOR VE BİR DE DROPKICK VURUYOR. BÜTÜN GÜREŞÇİLERİN SIRTI RAPTİYE DOLU. VAL'IN HER TARAFI KAN İÇİNDE! HEPSİNİN VÜCUTLARINDA MORARMALAR MEVCUT. MAÇ ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR. KONTROLDEN ÇIKIYOR. JEFF TAUNTUNU YAPIYOR! TOP TEKRARDAN ONA GELİYOR! JEFF KÖŞEYE KADAR GİDEN RAKİBİNE BİR DE HARDYAC ARREST VURUYOR! VAL VENIS KÖŞEYE YAKIN BİR NOKTADA, KÖŞEYE ÇIKMAK YERİNE TAUNTUNU YAPIYOR!

Over-the-Shoulder%2BSingle%2BLeg%2BBoston%2BCrab.gif


HASSİKTİR! JOE GACY ELİNDEKİ PİZZA KESİCİ İLE JEFF'İN ARKASINDA! JEFF'İ ÇEVİRDİKTEN SONRA ALNINA ALNINA... JEFF KANLAR İÇERİSİNDE! JEFF ACIDAN İNLİYOR! JEFF'İN KAFASINDAN KANLAR FIŞKIRIYOR! VAL'DEN DE BETER BİR HAL ALIYOR ONUN KANAMASI! JOE ELİNDEKİ PİZZA KESİCİ İLE JEFF'E GİRİŞMEYE DEVAM EDİYOR! KANAMASI FAZLA OLAN JEFF BAYILDI DİYEBİLİRİZ! JOE ONU AYAĞA BİLE KALDIRMIYOR! BİR KEZ DAHA EVERYTHING WENT BLACK YAPIYOR! BAYGIN OLAN JEFF'TEN REAKSİYON YOK! ARADAN UZUN BİR SÜRE GEÇİYOR, JEFF'İN BAYGIN OLDUĞUNU GÖRREN HAKEM, JEFF'İN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! JEFF ELİNİ HAVADA TUTAMAZSA MAÇ BİTER!

Already%2Bin%2Bthe%2BRing%2B1.gif


VAL VENIS, TELE SARILI OLAN SOPAYI JOE'NUN KAFASINA GEÇİRİYOR! KAFASINA SAPLANIYOR! TEL KAFASINA SAPLANIYOR! JOE'DAN KANLAR AKMAYA BAŞLIYOR! JOE KAFASINA SAPLANMIŞ TELLE BİLE DEVAM EDECEK GİBİ! GÖZLERİNİ KOCAMAN ACMIŞ ŞEKİLDE VAL'E DÖNÜYOR! ONU PARMAĞIYLA İŞARET ETTİKTEN SONRA KENDİSİNİ BİLEREK YERE ATIYOR! JOE'NUN SIRTINA BİR SÜRÜ RAPTİYE BATIYOR AMA UMRUNDA BİLE DEĞİL! JOE NASIL BİR MANYAK OLDUĞUNU GÖSTERİYOR HERKESE! AYAĞA KALKIYOR VE VAL'İN ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİDİYOR, VAL DE TIRSMIŞ GİBİ. TERS ADIMLARLA GERİ GİDİYOR. JOE KOŞUYOR ONA DOĞRU!

Spinebuster%2B2.gif


SPINEBUSTER! RAKİBİNİ ÜSTÜNE ÇEKTİ VE ONU YAKALADI!

VAL RİNGİN DIŞINDA HIZLA ÇIKIYOR! MAÇIN BAŞINDA RİNGİN DIŞINA ATILAN MERDİVENİ ALIYOR VE RİNGE SOKUYOR. MERDİVENİ KURUYOR VE ADIMLARI TEKER TEKER ÇIKIYOR! MERDİVENİN EN TEPESİNDE! BÜTÜN ARENAYI İZLİYOR! KENDİSİNİ AŞAĞIYA BIRAKIYOR! CUM SHOT! SADECE CUM SHOT DA DEĞİL! BEST CUM SHOT EVER! MASSIVE CUM SHOT! CUM MONSTER! NEE?

OLDU! VAL KENDİSİNİ RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN ÇEKMİYOR, ZATEN BUNA MECALİ KALMADI. HAKEM SAYIYOR. RİNGİN TABANI KANA BULANMIŞ DURUMDA! HAKEMİN ELİNDE BİR ELDİVEN VAR. HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Yeni PGW Şampiyonu: Val Venis

Celebration%2Bwith%2BTitle.gif
Down%2Bin%2Bthe%2BRing.gif


THE PENIS, VAL VENIS! JOE GACY İLE JEFF HARDY İKİLİSİNİ ALT ETTİ! MAÇI VAL VENIS'İN KAZANDIĞINA DAİR ANONS GEÇİLDİ AMA KENDİSİ AYAĞA KALKABİLMİŞ DEĞİL! BÜTÜN GÜREŞÇİLER BAYGIN DURUMDALAR! ''OMG'' ŞARKISI TÜM ARENADA YANKILANIYOR! STAGE'DEN PYROLAR PATLAMAYA BAŞLIYOR! ONE NIGHT STAND, VAL VENIS'İN ŞOVU OLDU! UZUN SÜRE KENDİSİNDEN BU ŞOVLA BAHSETTİRECEK! ARKA ALANDAN BİR SÜRÜ SAĞLIK GÖREVLİSİ GELİYOR! VAL ANCA AYAĞA KALKABİLİYOR. HAKEMDEN KEMERİNİ TESLİM ALIYOR VE HAKEM ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR!

Outside%2BCelebration%2Bwith%2BTitle.gif


VAL RİNG İÇİ SEVİNCİNİ FAZLA TUTMUYOR, KENDİSİNİ RİNGİN DIŞARISINA ATIVERİYOR VE KEMERİNİ BÜTÜN GÜREŞ ENDÜSTRİSİNİN GÖZÜNE SOKUYOR ADETA! HER TARAFI KAN İÇERİSİNDE, ELİ DE KANA BULANMIŞ HALDE! KEMERİNİ HAVAYA KALDIRDIKTAN SONRA ÖPÜYOR! BÜTÜN FOTOĞRAFÇILAR ORAYA YIĞILMIŞ HALDELER, BİR SÜRÜ KARE ALINIYOR. JEFF İSE ACIKLI BİR ŞEKİLDE ORAYI İZLİYOR. SAĞLIKÇILAR JOE VE JEFF İLE İLGİLENİYORLAR. BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.

tlt86hd.png


oMWIL4B.jpeg


Kameralarımızı ringde açıyoruz fakat ringde hiç kimse yok. Spikerler tek kelime etmiyorlar. Bu sırada dev ekrandan bir görüntü giriyor ve arenanın tüm ışıkları kesiliyor. Koca bir sinema salonu modunda olan arenadan çıt çıkmıyor ve tüm seyirciler dev ekrana odaklanıyorlar.

Buried Alive Match
Angel Garza vs. Mr. O'Neil

XebeS7d.jpeg


Monterrey, Meksika

Angel Garza: Bienvenido... Chairman!

Mr. O'Neil: Oh! Garza'lardan Angel... Demek yine insanların Google Translate kullanmalarına neden olup onları iyice ağlatacaksın.

Garza, Chairman'in bu dediğinden bir şey idrak edemiyor ve ona öylece anlamsızca bakıyor.

nxe5oAE.gif


Angel Garza: Bunu senin için kazdım.

KV9wNGX.jpeg


Bu sefer İspanyolca yerine evrensel dili konuştuğu için onu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Bir mezar taşı gösteriyor Garza. Dedesinin onun bir güreşçi olduğunu anlatacak bir kabre sahip olduğunu görüyoruz. Tıpkı yakın zamanda hayatını kaybeden uzun sakallı, köylü ve tombul bir güreşçinin olduğu gibi.

Mr. O'Neil: Buna sığabileceğimi pek sanmıyorum. Ama bodur deden anlaşılıyor ki bundan içeri de fazlasıyla rahat girerdi.

H8Gd6VO.gif
DZJWAXU.gif


Chairman bu laf oyunlarını Garza'lardan Humberto olana yapsa belki şu anda işler çığrından çıkmıştı bile ama Angel buna gelecek biri değil. Chairman'e sadece basitçe sırıtarak karşılık vererek kolay gaza gelmeyeceğini gösteriyor. Bu sırada gök gürültüsü sesi geliyor ve yoğun yağmur başlıyor. Garza ve Chairman birbirlerine öylece bakıyorlarken kamera yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor...

Angel Garza: Bu gece, bu topraklar, bu otlar, bu ağaç, bu otlar... Ve bu yağmur. Hayatının son dakikalarının tadını çıkar Chairman. Bunlar, senin tadabileceğin son zevkler. Aldığın nefesi biraz daha derinden çekip, bunun kıymetini bil.

Chairman bir süre Garza'yı dinledikten sonra alaycı şekilde sırıtıyor.

Mr. O'Neil: İkimiz de biliyoruz ki, bunun burada olmasının bir sebebi var. Senin evinde, senin inindeyiz Garza. Bu mezarların altındakiler senin kanın. Senin canın. Onlar seni istiyorlar. Dur... Bu sesi duyuyor musun?

Garza'nın dedesinin mezarının önünde durup taşına elini atıyor.

Mr. O'Neil: Dedeciğinin aşağıdaki sesini işitiyor musun? Bunu hissetmelisin.

Angel Garza: O'Neil... Bunlar bana işl-

Chairman mezar taşının kenarına koyduğu balyozla Humberto Garza Sr.'nın mezar taşını ortadan ikiye ayırıyor! Taşlar öylece yere yuvarlanırken taştaki "Garza" kısmı Angel Garza'nın ayaklarının önünde bitiyor. Garza şok içinde, biraz da öfkeyle Chairman'e bakmaya başlıyor. Ve yerdeki taşa yavaş yavaş eğilip onu alıp Chairman'e doğru koşmaya başlıyor!

Chairman yerden avuçladığı bir çamur yığınını Garza'nın suratına yapıştırıyor! Garza sendelerken onun elinden düşen mezar taşı parçasını onun kafasında tuzla buz ediyor. Angel'ın kafasından kanlar akmaya başladı bile. Garza kafasına yediği darbeden sonra ayakta durmaya çalışsa da Chairman onun çenesini bir süre tutup aşağılayıcı şekilde baktıktan sonra çok sert bir aparkat vuruyor.

DhRjQ0b.gif


Mr. O'Neil: (nefes nefese) Git buradan Angel. Son şansın. Güreş dışında, PGW dışında bir hayatın olsun. Dara'yı ve Zaide'yi yanına al. Sana burada güzel bir ev vereyim. Kendi sonunu yazıyorsun.

TQvir1C.gif


Garza'dan bir tepki gelmiyor. Chairman buna sinirleniyor ve onu saçlarından tutup kaldırıyor... Garza'dan bir low blow! Chairman hayalarını tutarken Garza kenardaki bir kürekle onun bacağına vuruyor! Chairman bağırıp küfürler ederek yere yere yığılıyor ve mezarlığın hafif yokuş aşağı bir kısmından aşağı yuvarlanıp bir ağacın kenarına düşüyor. Garza seri adımlarla elinde kürek ile onun peşinden gidiyor. Kafasını ağaca yaslanmış şekilde duran Chairman'in kafasını kürekle denk getirip iyice geriliyor...

Ama Chairman oradan çekiliyor ve kürek ağaca çarpıp kırılıyor! Garza küreğin sapıyla Chairman'in karnına vurup onu tutuyor ve ağaca yüzünü sürtmeye başlıyor! Chairman acı içinde bağırıyor.

i5kdpgb.gif


Angel Garza: Kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Benim yüzüme çaldığın çamur, her yerimde. Ben bu bok püsürün vücut bulmuş haliyim. Gerçeğine gitmeden önce, sana burada cehennemi yaşatacağım. Gel benimle.

Garza, Chairman'i ağacın kenarından çekip itip kakarak onu diğer mezarların olduğu alana doğru itiyor. Chairman ayağa kalkmak için çalıştığında ise ona elindeki küreğin sapıyla seri darbeler vurarak ilerlemesine neden oluyor. Burada Chairman'in bir mezara çarparak durduğunu görüyoruz. Angel onun kafasını tutuyor ve mezarı görmesini sağlıyor.

Angel Garza: Amcam... Hector Garza. Senin gibi orospu çocuklarından çok çekti. O en iyimiz olacaktı. Ta ki akciğer kanseri onu bizden alana kadar. Bu mezarlıkta yatacaksan onun ölü bedenine bile saygı göstermen gerekiyor. İşte böyle diz çökeceksin piç kurusu.

Chairman onu zorla sabit tutan Garza'ya karşı gülüyor.

Mr. O'Neil: Size diz çökeceğime bacaklarımı keserim evlat.

O'NEIL ANİDEN KAFASINI ÇEKİYOR VE ANGEL'IN KARNINA VURUYOR. Angel öksürerek yere yığılırken elindeki küreği yere düşürüyor. Chairman şimdi hiç vakit kaybetmeden onun kafasını tutup çekiyor ve amcasının mezarına yaklaştırıp vurmaya başlıyor. Bir kere daha vuruyor! Hector'un mezar taşı kırılmıyor ancak Angel'ın kafasından damlayan kan damlaları amcasının mezar taşına geçiyor. Angel en sonunda yere yığılırken Chairman gülüyor.

Mr. O'Neil: Belki de amcanın kanserden öldüğüne üzülmek yerine sevinmelisin Angel. Yaşasaydı senin pek bir esprin olmayacaktı.

sFLXs4O.gif


Angel duyduğu şeyden sonra şok içerisinde ona bakıyor ve ayağa kalkmaya başlıyor.

Angel Garza: Seni orospu ço-

Angel cümlesini bitiremeden O'Neil onu çekiyor ve resmen ikisinden birisinin içine doğru gireceği mezara doğru fırlatıyor...

Angel ikisinden birinin gireceği mezarın çok yakınına düşüyor ve acı içinde yerde kıvranıyor. Chairman yavaş yavaş onun yanına doğru yürürken Angel'a sesleniyor.

Mr. O'Neil: Merak etme, bu maç biter bitmez burayı eskisinden güzel yapacağım. Yarın dedenin mezar taşını yenileyeceğim, amcanın adının üstüne düşen kanını temizleyeceğim ve en önemlisi Angel... Senin mezarının yanına ilk çiçek buketini ben koyacağım. Bunların hepsini ben yapacağım.

Chairman ona bayağı yaklaşıyor.

Mr. O'Neil: Çünkü o burayı ziyaret ettiğinde tüm aile bireylerinin benim tarafımdan meşhur edildiğini görmesini istiyorum. Yine de onu üzmek istemiyorum Angel... Belki de seninle tek ortak noktamız o. Humberto... Onun kalan son Garza olacak olması ne kadar garip değil mi? Ben nedense hep senin bir şekilde hayatta kalacağını düşünürdüm. Fakat çok da şaşırmamak lazım. Çocuk senin gibi değil. Ayağına fırsat gelmediği sürece kendini riske atmıyor. Sen ise Angel... Sen rahat durmuyorsun. Sökülüp atılması gereken toksik bir parçasın.

Chairman'in Garza'nın dibine kadar geliyor. Angel'ın hareket etmediğini görüyoruz. Chairman, resmen ayağının ucuyla onu itse açılan çukura düşecek vaziyette.

Mr. O'Neil: Elveda Garza'lardan Angel...

O'Neil ayağını kaldırıyor ve..

HAYIR ANGEL ELİNDE SAKLADIĞI TAŞ PARÇASINI ONUN DİZİNE GEÇİRİYOR. RESMEN ÖLÜ TAKLİDİ YAPIYORMUŞ! CHAIRMAN ACI İÇİNDE DİZİNİN ÜSTÜNE DÜŞERKEN ANGEL HEMEN ONUN BOĞAZINA SARILIYOR VE SLEEPER HOLD POZİSYONUNDA SIKMAYA BAŞLIYOR!

kyLucUu.gif


Angel Garza: KÖTÜ HABER OROSPU ÇOCUĞU! SENİ GEBERTENE KADAR HİÇBİR YERE GİTMİYORUM. Bugün ailesine kavuşacak olan birisi varsa o da sen olacaksın. Daha doğrusu bundan pek emin değilim. Annenin yaşadığını biliyorum ama tecavüzcü baban yaşıyor mu yoksa öldü mü?

O'Neil bunu duyunca beynine kan sıçrıyor! Resmen babasının bahsi geçince öfkeden ayağa kalkmaya çalışıyor ama Angel onu öyle bir sıkıyor ki en sonunda yere yığılıyor. Bilinci kapanacak hale geldiğinde Angel onu direkt bırakıyor ve hemen yüzünü tokatlamaya başlıyor.

Angel Garza: Sakın bayılayım deme. Dediğim her şeyi duymanı istiyorum. O mezara girerkenki her bir saniyeyi hissetmeni istiyorum... Babanın ismi geçince bu kadar sinirlenmeni anlıyorum. 11 yaşındaki bir kıza tecavüz eden hastalıklı bir piç kurusundan kim nefret etmez ki? Hele onun öz oğluysan. Hele onun kanındansan.

Angel şimdi kendine gelen ve yerde titreyen Chairman'in kafasına ayağıyla bastırıyor.

Angel Garza: Bu olayı yıllar önce televizyondan duyduğumda en çok annene üzülmüştüm. Yaşadığı şeye rağmen seni karnından söküp atmadı, seni doğurdu ve büyüttü... Ama şu an en çok annene kızıyorum. Kendisine 11 yaşında tecavüz eden bir adamdan daha aşağılık bir varlığı büyüttüğü için... Çünkü sen annene değil... Tıpkı babana benziyorsun.

Angel botunu Chairman'in kafasından çekiyor ve geri geri gidiyor. Chairman duyduğu laflardan sonra öfkeyle, titreyerek ayağa kalkmaya çalışıyor...

Angel Garza: Garza isminden neden nefret ettiğini şimdi çok daha iyi anlıyorum O'Neil. Biz senin imrendiğin aileyiz. Hiç sahip olamadığın o aile. Bu yüzden kızgınsın bu hayata. Belki de bu yüzden bu kadar aşağılık bir herifsin. Ama sorun değil... Seni affetmesem de acını sonlandırabilirim. Belki de sana bu iyiliği yapabilirim.

HDF4wZx.gif


ANGEL KOŞUYOR VE FRONT DROPKICK! O'NEIL TAM ANLAMIYLA HAREKETSİZ VE AÇILAN MEZARIN TAM DİBİNDE. Angel gülerek ona bakıyor ve ayağıyla onu itiyor!

ilgGVMC.gif


HAYIR- O İTEMEDEN BİRİ ANGEL GARZA'NIN ARKASINDAN GELİP ONU YERE YIKIYOR! Garza kafası kanlar içinde yere yığılıyor! Bu..

Z3VovOZ.gif


Wes Lee. Elindeki kanla sulanmış Money in the Bank çantasına bakıyor.

jWrDKlV.gif


Hemen Chairman'e doğru eğilip onu kendine getirmeye çalışan Wes Lee, bir yandan yerde yatmakta olan Garza'ya bakıyor. Chairman derin bir nefes alıp Wes Lee'nin sırtını sıvazlıyor. Wes buraya geldiği arabasının yanına gidip bagajı açarken yerdeki Garza yavaş yavaş ayağa kalkmak üzere... Chairman, onun kalkmaya çalıştığını görüyor ve Garza'yı boğazından tutuyor.

vvyq5TP.gif


BIG BOOT! (soundtrack susar ve sadece Garza'nın çukura düşme sesi derinden gelir)

Wes Lee önce şaşkınlıkla ağzı gözü kanlar içinde sırtını tutarak bu dip çukurun içinde yatmakta olan Garza'ya, sonrasında Chairman'e bakıyor.

XkIgaYa.gif


Mr. O'Neil: Küreği uzat evlat. Onun için vakit doldu.

Wes küreği uzatıyor. Chairman toprakları eşeleyip Garza'nın üstüne atmaya başlıyor. Fakat topraklar içeri gittikçe mezarın içinden bir gülme sesi geliyor. Chairman bunun iyice arttığını duyuyor ve küreği sıkıca tutup toprağın içine daldırıp duruyor. İçerideki Garza'ya doğru bakıyor.

Mr. O'Neil: Orada rahat mısın? Fırsatın varken, beni bitirecektin Angel. Ya da dinleyecektin... Ne vardı bana boyun eğip gitseydin? Ama şimdi... Ne olacak biliyor musun? Zaide senden başka birini bulacak, Dara hiçbir zaman babasıyla vakit geçiremeyecek, Humberto hangi çukurda canını verdiğini bile bilmediği için yanına uğramayacak. Angel Garza... Yelkovan da akrep de senin için durdu. Wes, buraya devam et. (küreği işaret edip kenara çekilir ve kendine bir sigara yakar)

uV3fDzC.gif


Wes küreği eline alıp Garza'nın üstüne toprağı atmaya devam ederken Chairman bir ağaca doğru yaslanıp sigarasını içmekte.

Angel Garza: (nefes nefese, olabildiğince bağırarak) Bu orospu çocuğu gitmişken biraz sohbete ne dersin Wes?

Garza'nın bu muhabbet isteğini Wes cevapsız bırakıyor.

XkIgaYa.gif


Angel Garza: Merak etme Wes. Burada olup ona yardım etmen benim için şaşırtıcı bir durum olmadı. O çantayı resmen senden koparmıştım. Gururunu incetecek şeyler söylemiştim. Bunu yaptığın için sana kızgın falan değilim. Tek istediğim biraz muhabbet etmek. Belki de son anlarımda. Fakat senin de bilmeni isterim ki... Senin hakkında söylediğim her şey gerçekti ve doğruydu. Her bir kelimesi.

Wes Lee: (isteksiz, bıkkın bir tonla) Ölüyorsun Angel. Son dakikaların. Ama yalnızsın.

Angel Garza: O halde belki de hayatımda ilk kez bu kadar acınacak haldeyim... Ölüyorum ve gördüğüm son yüze bak! Gerçekten çok çirkinsin Wes. Aster'in seni neden istemediği belli.

ZfQdFuB.gif


Wes bunu duymamazlıktan gelip toprak atmaya devam ediyor.

Angel Garza: Bazen izler kalır, bazen de izler kalırsın. Ama sende ikisi de var. Öyle değil mi? (Wes'in eline çizilmiş yıldız izine bakıyor) Hem izlerin var, hem de her şeyi öylece izleyip kalıyorsun. Sen burada orospu çocuğu Chairman'in kazma kürekçiliğini yaparken Aster kim bilir kiminle hangi yatakt-

Wes Lee: (nefes alış verişi hızlanıyor, sesi titriyor) Dünyayı senin gibi bir orospu evladından kurtaran adam olarak anılacağım. Bundan ötesi benim için yok. O yüzden bana oynamayı bırak Angel.

Angel Garza: Kendini kandır. Senden hiçbir şey olmayacak. Bu gece Hammerstein Ballroom'da değil de burada olmandan belli değil mi? Sen baştan kaybetmişsin ve buna rağmen, sanki her şey yetmezmiş gibi o çantayı kanımla suladın. Biliyor musun Wes... Garzaların kanının bulaştığı her ne varsa lanetlenir. Çantan artık lanetlendi ve sen bundan sonra başarısız olmaya mahkumsun. Onu hiçbir zaman başarılı şekilde kullanamayacaksın Wes. Çünkü sen benim gibi değilsin.

Wes Lee: Sen?

Angel Garza: Ben. Her şeyi kendim yaptım. Doğrularımla ve yanlışlarımla- (konuşurken ağzına toprak geliyor)

Wes Lee: Doğruların?

Angel Garza: Doğrularım. Senin O'Neil'in oğlanı olduğunu bildiğim gibi. Her ne kadar bunu inkar edip bir "Starboy" olmanın arkasına saklansan da, aslında hep onun desteğini almak için çabaladın. Sonunda da o elindeki çantayı kazanarak bunu başardın. Ben ise, her şeyi ailem için yaptım. Evet belki her zaman, (nefes alıyor) Her zaman doğrusunu yapmadım ama... Kendim... Yaptım.

Garza'nın bu söylediklerine Wes'den cevap gelmiyor. Wes birkaç saniye duraksayıp Angel'ın içinde olduğu çukura bakıyor. Sonrasında kürekle toprağı atmaya devam ederken Angel Garza'nın vücudunun yarısının toprakla kaplandığını görüyoruz. Bu sırada sigarasını bitiren Chairman oraya yaklaşıp aşağı doğru bakıyor. Garza onu görüyor.

rxr6nJB.gif


Angel Garza: (alaycı bir tonla) Wes'e neden boşu boşuna beni kapattığını söylemiyorsun O'Neil?

Mr. O'Neil: Yoksa orada nefes alabileceğini mi sanıyorsun?

Angel Garza: PGW'den iyi nefes alacağım kesin. Orası bana son zamanlarda ne kadar zor geliyordu tahmin edemezsin.

Mr. O'Neil: O halde mutlusun, daha ne?

Angel Garza: Dahası şu, ben iyi bir adam olmadım. Ama kimsenin de adamı olmadım. (kafasını sallayıp yana çeviriyor, kabullenme ifadesi) Tamam, tamam. Ne dediğimi anlatmaya yeterli gelmedi bu. Wes, beni şimdi iyi dinle. Boşuna çalışıyorsun. Çünkü O'Neil senin kazdığın ve kapattığın bu çukuru geri açacak.

O'Neil mimiksiz bir ifadeyle mezardaki Garza'ya bakmaya başlıyor.

Angel Garza: Merak ediyorum Chairman. Vücudumda gözüne özellikle kestirdiğin bir yerim oldu mu? En çok verim almayı tahmin ettiğin...

Wes anlamsız bir şekilde yorgun argın toprak atmaya devam ederken O'Neil biraz tedirgin bir ifadeye bürünüyor.

Angel Garza: Yoksa... Biraz klişeye kaçıp sadece böbreğimi mi alacaksın? "Tedavi ediyorum" deyip yurtdışına götürdüğün Afrikalı çocukların içini dışını iyice kazdığın gibi...

Angel Garza: Bir şey soracağım, benim yaşadığım dünyada sen böyle bir orospu çocuğu olmayı nasıl başardın?

X6c4nvs.gif


Yerde sadece kafası gözüken Angel Garza, bu durumda olmasına rağmen yukarı doğru bakıp bir zafer kazanmışçasına Chairman ve Wes'e bakıp gülüyor.

Angel Garza: Peki senin bundan haberin var mıydı Wes? Hiç sanmıyorum... Bu yüzden dikkatli olmanı öneririm. Çünkü bu adam paravanın arkasında öyle şeyler çeviriyor ki... Bunları bilsen gözüne uyku girmez. (kahkaha atıyor) Ama... (yine gülüyor) Ama merak etme. O daha çok çocukların organlarını seviyor. Çünkü onlar savunmasız ve mecbur. Ailelerine de biraz sus payı vererek yeri geldi susturuyor ve... Bingo! İşte karşınızda... Güreş dünyasının lideri, yoktan doğmuş olan, zorluklarla mücadele etmiş ve her şeyi kendi kazanmış olan Mr. O'Neil... Gündüzleri bir güreş şirketinin Chairman'i, geceleri organ avcısı. Söylesene, o SUPERSTARS şovlarını yorumlayıp puan veren Matty'nin neresini ald-

Wes kanı donmuş şekilde, çok ağır çekimde aşağı toprakları salarken Chairman, Wes'in tam tersine hızlı bir şekilde çalışmaya başlıyor. Ve Garza'nın artık neredeyse yüzü kapanacak kıvama geliyor.

Angel Garza: Ben de SUPERSTARS neden bir anda kapandı onu merak ediyordum. Sahi ya.. Son sorum... O küçük çocuğu da benim gibi böyle bir çukurd- (ağzının tam içine toprak giriyor, tükürüyor ve öksürüyor)

0pZNct4.gif


O'Neil o kadar hızlı mezarı kapatmaya çalışıyor ki resmen kan ter içinde kalıyor. Wes Lee elindeki küreği bırakıp resmen kanı donmuş bir şekilde yere çöküyor. Angel ise O'Neil'a karşı konuşmaya devam ediyor.

Angel Garza: (zorlukla konuşarak) Kendini bu kadar yorma. Benim işim bitti. Böyle sonlanabileceğini de düşünmüştüm doğrusu. Bu yüzden Mayhem'e senin hakkındaki her şeyi verdim... Muhtemelen şu an ona verdiğim kasetteki her şeyi yüzüncüye izliyordur... Ama bütün bunlar benden geçti. Seni ben bitiremedim... Ama bu savaşı başlattım. Koca bir alem... Güreş alemi, senin karşında olacak. Benimle bitmeyecek olsa bile, benimle başladı.

Angel birkaç saniye susuyor.

Angel Garza: Şimdi benim için önemli olan... Bir yerde okumuştum. İnsan ölürken, gözünün önünden bir film şeridi geçermiş. Acaba ben de... (öksürüyor) Görecek miyim? Ve gözümü kapamadan önce en son... Kimi göreceğim?

Chairman ve Wes donmuş kalmış şekilde öylece önlerine bakıyorlar. Chairman resmen Mayhem ismini duyar duymaz sayıklıyor sessizce. Angel ise kafasından dökülen kanları ve neredeyse ağzını kapatacak aşamaya gelen toprağı umursamadan tekrar gülmeye başlıyor.

sFLXs4O.gif


Angel Garza: Her neyse. Sanırım bu sadece beni ilgilendiriyor ve (kıkırdıyor) ben birazdan bunun cevabını alacağım. Senin ise artık oğluşun ile birlikte ilgilenmen gereken daha büyük bir sorun var.

Angel, gülmeye devam ederken yüzünü kapatacak son topraktan önce O'Neil'a bakıyor...

9Hk8pGz.gif


Angel Garza: Cehennemde görüşürüz orospu çocuğu.

...

ZoH8gzZ.gif


Ben Angel Garza.. Ya da "Garza'lardan Angel"... Çok büyük beklentilerim olmadı hiç.

e3vFotm.jpeg


Sadece... Başardığımda...


ko3a5xO.jpeg


En çok o görsün istedim.

xfYXwik.jpeg


Buraya geldiğimde neler yaşayacağımı bilmiyordum. Yanımda kimse yoktu.

sGsBsfI.jpeg


Şüphe insanı diri tutar derdi dedem. Ben de şüphe ettim ve onun ne yaptığını gördüm... İzleri gördüm.

jgwVILK.jpeg


Ben Angel Garza. Güreşi, güreşmeyi, ringi, arenayı, PGW'i... Belki, belli etmesem de;

wkgCclP.jpeg


Hepsini çok sevdim.

yt1QMdU.jpeg


Onu bile.

qNISIoQ.jpeg


Ben Angel Garza. Herkes gibi ben de bir zamanlar çocuktum. Ve büyüdüm...

U0S6aUz.jpeg


Hiçbir şey fena değildi. Kendim yazıp kendim çizdiğim bu hayatı yaşamamı sağlayan, bir yerlerde atıp duran kalbimin ana karasında; hep hayal ettiğim "o" kız" vardı.

Yanımda ise..

jFxzCW2.jpeg


Hep sen.
Hoşça kal. Bu dünyada seni çok sevdim.
"kuzen"


Kazanan(?): Mr. O'Neil

PGW: One Night Stand 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account