BAB EVRENİ Night Wrestling Community


Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şov yok ama roster çok sağlam, şu ana kadar yorumladıklarım arasında en iyisi ne çıkacak bu ekipten bekliyorum sabırsızlıkla.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şova ne zaman niyetlensem olmuyor, evdeki yoğunluk dolayısıyla iki gündür son birkaç saat hariç bilgisayarı açamadım, o yüzden de şovu yazamadım. Taslak direkt hazır fakat onu düzenlemem gerekiyor, çarşamba yapmaya çalışırım gibi duruyor ama salı da olabilir.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Şova ne zaman niyetlensem olmuyor, evdeki yoğunluk dolayısıyla iki gündür son birkaç saat hariç bilgisayarı açamadım, o yüzden de şovu yazamadım. Taslak direkt hazır fakat onu düzenlemem gerekiyor, çarşamba yapmaya çalışırım gibi duruyor ama salı da olabilir.
Jet Fadıl gibi çarsın kral.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
1690525464883.png

Night Wrestling Community

27 July 2023
Start The Count
Minneapolis - Williams Arena


Kameralarımız 95 yıllık tarihi bir arena olan Williams Arena'da açılıyor. Arena ilk başta tamamen karanlığa bürünmüş şekilde kameralara yansıyor, sonrasında sadece ringi aydınlatan birkaç ışık açılıyor ve ringte üstü kırmızı bir örtüyle örtülü 4 tane masa duyuruyor. No Chance duyuluyor ve Vince McMahon ringe doğru yürüyor.

1690529634534.png


Ringe girdikten sonra konuşmaya başlayıp kemerler, kemer şampiyonlarının nasıl belirleneceği, ilk PPV ve rutin haftalık şov ismi hakkında duyuruları olduğunu söyledikten sonra seyircileri biraz gazlıyor ve lafları dolandırarak konuşup konuyu yavaş yavaş kemerlere getirecekken Hulk Hogan, Bret Hart ve Shawn Michaels'tan oluşan şampiyonluk komitesini çağırıyor ve konuyu onların da gelişiyle kemerlere doğru getiriyor.

1690526866672.png1690526873980.png1690526885807.png

NWC Tag Team Şampiyonluğu! Bu kemerin klasik bir tag team kemeri olacağını söylüyor ama contenderlık konusunda bir bilgi vermeden sadece kemerin sahiplerini PPV'de bulacağını söyleyip sonraki kemere geçiyor.

1690526981329.png

NWC Grand Şampiyonluğu! Vince McMahon, Grand Şampiyonluğu'nun her hafta bir open challenge ile korunacağını söylüyor, bu kemerin ilk sahibiyle haftaya olacak haftalık şovdaki Battle Royal'de buluşacağını söylüyor.

1690527026103.png

NWC Hardcore Şampiyonluğu! Vince McMahon bu kemerin klasik bir kemer olduğundan bahsediyor, bu kemerin sahibiyle ilk PPV'de buluşacağını söylüyor. Bu kemerin sahibinin nasıl bulacağını sonraki kemer ile açıklayacağını söylüyor.

1690527063145.png

NWC Progress Şampiyonluğu! Vince McMahon bu kemerin şirketin ana kemeri olduğunu ve bu kemerin de sahibiyle ilk PPV'de buluşacağını söylüyor. Bu kemer için şampiyonluk komitesinin seçtiği 8 kişiden oluşacak bir turnuva olacağını ve çeyrek finalde elenenlerin ise Hardcore Şampiyonluğu turnuvası için seçilen 4 kişi ile Hardcore Şampiyonluğu'nu belirleyecek turnuvayı oluşturacağını söylüyor. Vince McMahon, Hardcore Şampiyonluğu için seçilen 4 kişinin Bobby Lashley, Cameron Grimes, Jack Perry ve Rob Van Dam olduğunu, Progress Şampiyonluğu için yapılacak 8 kişilik turnuvanın katılımcılarının da Adam Page, AJ Styles, Bobby Roode, Edge, Hook, PAC, Sammy Guevara ve Seth Rollins olduğunu söylüyor. Sonrasında Vince McMahon, Progress Şampiyonluğu için yapılacak turnuva kapsamında bugün Adam Page vs. Hook ile AJ Styles vs. PAC maçlarının yapılacağını söylüyor.


1690527139866.png
Şimdi de Vince McMahon herkesin haftalık şov ismini ve ilk PPV'yi çok merak ettiğinden bahsederek lafı uzatıyor ve en sonunda her hafta yapılacak olan Night Explosion şovunu duyuruyor, sonrasında ise 20 Ağustos'ta yapılacak olan Genesis Glory PPV'sini duyuruyor. Seyircilerden reaksiyonlar alırken kamera kapanıyor.

UP NEXT: Adam Page vs. Hook


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ghost Town Triumph duyuluyor ve bu maçın ilk katılımcısı Adam Page ringe girdikten sonra gömleğini çıkarıp Hook'u beklemeye koyuluyor.

1690528561633.png

The Chairman's Intent arenada yankılanırken Hook stage'e Arn Anderson ile birlikte çıkıyor. Bu ikili seyircilerden boo alırken Hook ringe girerken Arn Anderson'ın da Hook'un hemen yanı başındaki köşeye geçiyor.

1690528671702.png 1690528681910.png

NWC Progress Şampiyonluğu Çeyrek Final Maçı
Adam Page vs. Hook w/Arn Anderson

Maç başlar başlamaz Hook hemen Arn Anderson'ın yanına eğilip ondan biraz nasihat alıyor ama Page'ten bir anda Roll-Up! 1! Hook hemen atıyor, Page ringin ortasına doğru gidiyor ve Hook hemen ona doğru koşuyor ama Page'ten Forearm Smash! Page şimdi Hook'u iplere yolluyor ve Hook gelince Atomic Drop yapıyor, Hook'un dizlerinin üstüne düşmesiyle Page'ten Shining Wizard of the Back!

Adam Page hemen köşeye tırmanıyor ve oradan Moonsault deniyor ama Anderson Hook'u kendine doğru çekip aşağı indiriyor. Adam Page Suicide Dive için koşarken Anderson Hook'u ringe atıyor ve Adam Page hareketi yapamıyor, şimdi Hook Page'e yaptığı art arda Shoulder Thrust'lar ile onu köşeye kadar getiriyor ve köşede devam ediyor. Biraz hareketi yaptıktan sonra Page ile kendisini ringin ortasına çekiyor ve Bridge Northern Lights Suplex!

Tuş...
1!
2!
Kickout!

Hook hemen Adam Page'i kaldırıyor ve iplerden sekip tekrar gelince de Adam Page'ten Leapfrog geliyor, Hook bu sefer diğer iplerden sektikten sonra da Adam Page'ten Spinning Back Kick geliyor. Hook yavaş yavaş ayağa kalkmaya çalışırken Adam Page'ten de yumruklar geliyor, sonrasında da kaldırıp iplere yolluyor, Hook kendisine doğru gelirken şimdi de Page Hook'un geldiği iplerden sekiyor ve Rebound DDT!

Adam Page, Hook'un kafası hala omuzlarının arasında tutarken Hook'tan karın boşluğuna doğru yumruk darbeleri alıyor ve şimdi de Hook, Adam Page'i altına alıp yumruklamaya başlıyor. Şimdi de Adam Page'i yüzüstü yatırdıktan sonra kafasını kaldırıyor ve Clubbing Blows yapıyor, sonrasında ise Adam Page'in yüzünü ringine vurup kaldırıyor ve High Collar Back Suplex!

Şimdi de hemen Adam Page'i yüzüstü yatırıp ona Sleeper Hold bağlamaya çalışıyor ama Adam Page Hook'u sırtından indirmeden ayağa kalkıyor ve geri geri köşeye gidip Hook'u birkaç kez köşeye vuruyor ve Hook yere düşüyor. Adam Page şimdi de Hook'a Deadlift Hip Toss yaparak gövde gösterisi yapıyor, şimdi Hook kalkınca Adam Page'e koşuyor ama Page'ten önce Kick to the Gut sonra da bir Suplex geliyor!

Tuş...
1!
2!
Kickout!


Hook pini attığı gibi en yakınındaki ipe uzanıp kendini dışarıda ayaklarının üstüne atıyor. Bir kolunu Anderson'ın omzuna attıktan sonra onla bir şeyler konuşurken Adam Page'ten Suicide Dive gelecek ama Anderson Hook'u ittirip kendini feda ediyor. Hook fırsattan istifade hemen ringe giriyor, o sırada ayaklanan Adam Page'e Baseball Slide yaparak dışarı çıkıyor. Hareketten sonra hemen kaldırıp kendisiyle birlikte ring içine atıyor ve Adam Page kalkınca da Bridge High Collar Front Suplex!

Tuş...
1!
2!
Kickout!

Hook sinirden ringi yumrukluyor ama çaresi yok. Hook ringi yumruklarken Adam Page bir anda Kip-Up atıyor ve Hook arkasını dönünce Superkick deniyor ama Hook kaçıyor derken Adam Page'ten şimdi de Spinning Back Kick geliyor. Adam Page seyircilere bakıyor ve gövde gösterisi yapmak için Hook'a Deadlift Death Valley Driver yapıyor!

Adam Page tuşa gidiyor fakat hakem 2'yi sayınca dışarıdan bir sandalye sesi geliyor. Arn Anderson yerde ve yüzünü tutarken seyircilerin birinin elinde sandalye var ve herkes şaşkın. Hakem dışarı çıkıp olayla ilgilenirken Adam Page sinirlense de sinirini çok belli etmemeye çalışıyor. Adam Page ayağa kalkıp dışarıdaki olaylara göz gezdirirken Hook Page'in ayaklarını kendine doğru çekip yere düşürdükten sonra Modified Toe Hold Sleeper bağlıyor!

Bunu gören hakem hemen ringe giriyor ve Page'i izlemeye başlıyor ama Page yakınındaki iplere zorlanarak olsa da uzanıyor.

Hook, Adam Page kalkınca ona doğru yönleniyor fakat Page onu Kick to the Gut ile karşılayıp yere düşürüyor. Sonrasında da bacaklarından tutarak göğüs kısmını iplerin altına getiriyor ve ipleri kullanarak Catapult yapıyor. Hook pek darbe almadan ona doğru koşuyor fakat şimdi de Rebound Discus Clothesline yapıyor, şimdi de vakit kaybetmeden Apron'a gidiyor. Arn Anderson onu engellemeye çalışıyor fakat Page tekmelerle Arn Anderson'ı yere düşürüyor ringin içinde ayaklanan Hook'a Buckshot Lariat!

Tuş...
1!
2!

3!

Kazanan ve Yarı Finale Çıkan: Adam Page

Maçtan sonra Anderson ve Hook'un yaptıklarına karşı Page hiçbir şey olmamış gibi 3 bira istiyor ve bir tanesini Anderson'a bir diğerini de Hook'a verdikten sonra kendine aldığı birasını içiyor fakat Adam Page onları farkedemeden Powerhouse Hobbs ile Ricky Starks ringe giriyor.

1690529366634.png1690529375759.png

Anderson yavaşça ringe girerken Hobbs & Starks, Page'i köşeye yollayıp köşede acımasızca tekmeleye başlıyor. Anderson ringe girip Hook'u kaldırıyor ve Hook'ta ikiliye katılıyor. Şimdi Page'i ring ortasına çekiyorlar ve Starks ile Hook onu kaldırıyor, ortadan da Hobbs onu yakalayıp Triple Powerbomb yapacaklarken Young Bucks'ın müziği duyuluyor.

1690529405789.png


Young Bucks hemen koşarak ringe giriyor, o sırada Hook & Starks, Adam Page'i Young Bucks'ın bulunduğu köşeye sürüklüyorlar. Jackson kardeşler Page'i en kısa sürede toparladıktan sonra bu 6 isim birbirleriyle laf dalaşına giriyor. En sonunda Anderson herkesin lafını bölüyor ve Genesis Glory'de Young Bucks ile Team Anderson'dan Powerhouse Hobbs & Ricky Starks'ın karşılaşacağı bir mücadele istiyor. Young Bucks bundan memnun gibi gözüküyor ve kabul ediyorlar, o sırada Arn Anderson bu konuyu Vince McMahon'a bildirip maçı resmileştireceğini söylüyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekranlara bir tanıtım geliyor, siyah bir ekran eşliğinde olimpik bir müzik duyulmaya başlar ve karanlık ekran gitgide aydınlanırken Gable Stevenson'ın Tokyo Olimpiyatlarındaki performansıyla alakalı bir video oynatılıyor, sonrasında ise NWC'nin sözleşmeli güreşçisi olan Gable Stevenson'ın 2024 Paris Olimpiyatlarında da olacağı duyuruluyor.

1690529502990.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralarımız Vince'in odasına doğru gidiyor.

1690529723339.png

Kapı çalıyor ve kapıyı tıklatan kişi hemen içeri giriyor, bu Arn Anderson. Anderson hemen kapıyı kapatmak istiyor ama kapı kapanmıyor, Anderson dışarı baktığında Mark Davis ayağını kapıya koymuş ve kapıyı kapattırmıyor. Aussie Open'da içeri girerken hemen arkalarından da Hardy Boyz giriyor. Vince şaşırmış bir şekilde bakıyor ve ne istediklerini soruyor. İlk olarak Arn Anderson söze giriyor ve Genesis Glory için Young Bucks ile Team Anderson'ın yapacağı ve takım kemerlerinin ortada olacağı bir maç istiyor. O sırada lafa hemen Kyle Fletcher giriyor ve bunun haksızlık olduğunu sırf menajerleri Anderson diye Anderson'ın dandik adamlarının bu maçı haketmediğini söylüyor. Ardından hemen Jeff Hardy söze giriyor ve gerçekten bu maçı hakediyorlarsa birbirleriyle 4'e 4 maç yapmaları gerektiğini söylüyor. Kim kazanırsa o takımın PPV'de birbiriyle karşılaşması gerektiğini söylüyor. Vince McMahon daha fazla laf dinlemek istemediğini seçenekler hakkında kafa yorup en son fikrini belirtip resmileştireceğini söylüyor ve kameralar odadan çıkıyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralarımız tekrar arenaya dönüyor ve The Next Big Thing duyuluyor. Gözler stage'e dönüyor ama stage'te sadece Don Callis görünüyor. Herkes şaşkın şekilde stage kısmına bakarken Don Callis bugün burada müvekkili Brock Lesnar'ın bulunmadığını ve Don Callis'in bugün burada müvekkili adına durduğunu söylüyor. Bu sırada seyircilerden karışık reaksiyonlar gelirken Don Callis yavaşça ringe doğru yürüyor ve ringe girip konuşmasına devam ediyor.


1690529663265.png

Don Callis bugün Brock Lesnar'ın burada olmayacağını ve seyircilerin boşuna bir beklenti içine girmemeleri gerektiğini söylüyor. Seyirciler olumsuz tezahüratlar yaparken Don Callis aslında Brock Lesnar'ın normal planda ana kemer turnuvasında olduğunu fakat Callis'in Lesnar'ı ikna edip ana kemer turnuvasından çektiğini söylüyor, Brock Lesnar gibi bir ismin kalitesi ana kemere yetmeyecek kişilere değil, direkt ana kemer sahibiyle karşılaşması gerektiğini söyleyip turnuvadaki herkese meydan okuyor. Son olarak Don Callis laflarını bitirmeden komite hakkında konuşmak istediğini söylüyor, bu 3'lünün işe yaramaz birer eski güreşçi kalıntısı olduğunu söylüyor. Hulk Hogan'ın zaten işe yaramaz herifin teki olduğunu ve güreşçilik zamanında yaptığı şeylere ve şirketini çokça kez yarı yolda bırakmasına rağmen müvekkili Lesnar'ın yaptığı bu mantıklı davranışa burun kıvırdığını söylüyor. Diğer 2 ismin zaten uzun yıllarda beri sıkıntılı olduğunu, şirketin GM'i Vince McMahon'ı da işin içine katıp 3'ünün yaşadıkları şeyleri anlatırsa şirketten kovulabileceğini söylerken mikrofonun kapandığını görünce tavrını bozmayıp küçük bir şekilde tebessüm ederek mikrofonunu takım elbisesinin iç cebine koyuyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralarımıza Vince McMahon yansıyor, odasından yeni çıkıp backstage kısmında yürüyor.

1690529791648.png

O sırada başka ayak sesleri duyuluyor ve Vince McMahon'ın önünden ABC, arkasından ise Top Flight geliyor. ABC'den Ace Austin burada olan kimsenin takım potasında olmadığı hakkında konuşurken Vince bir anda bağırarak onu susturuyor. ABC ve Top Flight'ın tüm üyelerinin haftaya Grand Şampiyonluğu için yapılacak Battle Royal'de olacağını duyuruluyor ve kameralar kapanıyor.

NEXT WEEK: 10-Man Grand Championship Battle Royal: Ace Austin vs. Chris Bey vs. Dante Martin vs. Darius Martin vs. TDB vs. TBD vs. TBD vs. TBD vs. TBD vs. TBD


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Demi Gods duyuluyor ve AJ Styles stage'de görünüyor. AJ Styles tauntunu yaptıktan sonra kapüşonunu açıyor ve yavaşça ringe hareketleniyor ve ringe girdikten sonra Turnbuckle'a oturup rakibini bekliyor.


1690529962163.png

Out of Time 2.0 duyuluyor, PAC seyirciler tarafından olumlu reaksiyonlarla ringe doğru geliyor, ring yakınında AJ Styles ile face to face yaptıktan sonra ringe girip AJ Styles'ın karşısındaki köşeye geçip maçın başlamasını bekliyor.

1690529990441.png

NWC Progress Şampiyonluğu Çeyrek Final Maçı
AJ Styles vs. PAC

Maç başlıyor ve ikili birbirlerine doğru yaklaşıyor, PAC maç için elini uzatıyor ama AJ Styles ona tokat atıyor. PAC sinirlenerek AJ'e bir Forearm Smash yapıyor, AJ ise buna karşılık olarak Enzuigiri Kick vuruyor. PAC Kip-Up ile ayaklanıyor ve AJ Styles'a odaklananıp onla face-to-face yapıyor. PAC, AJ Styles'ı köşeye yollamaya çalışıyor ama AJ Styles onu köşeye yolluyor ve biraz gerildikten sonra Running Corner Clothesline yapıyor ve yere düşen PAC'i kaldırdıktan sonra AJ bir Phenomenal Blitz yapıyor!

PAC dizlerinin üstüne düşüyor, AJ Styles geriliyor ve PAC'de doğru koştuktan sonra Shining Wizard yapacakken PAC eğiliyor ve AJ Styles boşa atlıyor. AJ Styles sinirleniyor ve kalkıp PAC'e doğru koşuyor ama PAC'ten Spinning Sole Kick yapıyor, AJ Styles karnını tutarken PAC tekme sekanslarına devam ediyor ve sonrasında Basement Dropkick yapıyor. AJ Styles Kip-Up yapıyor ve sinirli şekilde PAC'e koşup bir Clothesline deniyor ama PAC eğiliyor ve AJ Styles arkasını dönünce PAC'ten Bicycle Kick!

AJ Styles Bicycle Kick'ten sonra yere düşmeyip iplere geriliyor ve iplerden sektikten sonra tekrar toparlanıp PAC'e doğru koşup Lariat yapıyor. Lariat'tan sonra AJ Styles PAC'i saçlarından tutarak yavaşça kaldırıp Spinning Back Kick yapıyor ve PAC dizlerinin üstüne düşüyor, şimdi de AJ Styles PAC'i ayağa kaldırıp dışarı yolluyor ve PAC dışarı düşünce AJ Styles karşı iplerden sekiyor ve PAC'e Slingshot Sommersault Senton yapıyor!


PAC yerde yatarken AJ kendini hemen barikatlara doğru atıyor ve oradan tutunarak ayağa kalkıyor. AJ Styles hemen PAC'i kaldırıp içeri atıyor ve sonra kendi ringe giriyor fakat PAC yan taraftan tekrar ringten çıkıyor, AJ Styles ona doğru Plancha ile atlıyor ama PAC havada yakalayıp Backbreaker yapıyor. PAC AJ Styles'ı hemen kaldırıp ringe yolluyor ve kendisi Springboard Senton yapıyor, sonrasında Bridge Deadlift German Suplex geliyor!

Tuş...
1!
2!
Kickout!

PAC bitmemesine pek şaşırmadan ayaklanıyor ve AJ Styles'ı kaldırıyor, PAC bir Suplex yapacakken AJ ayağıyla engelliyor ve kendisi bir Suplex yapıyor. PAC hafiften sırtını tutarak kalkarken AJ bir Grounded Superkick deniyor ama PAC ayağını yakalıyor ve AJ'in ayağını bırakmadan kalkıp ringin ortasına kadar geliyor fakat AJ Styles'tan boştaki ayağıyla Enzuigiri Kick geliyor, PAC yerde yüzüstü yatarken AJ'den Deadlift Rack Bomb!

Tuş...
1!
2!
Kickout!

PAC tuşu atar atmaz sürünerek Turnbuckle'a doğru ilerliyor ve oradan destek alarak ayaklanıyor, o sırada AJ Styles şaşkınlıkla ayağa kalkıyor ve köşede ayaklanan PAC'i görüp ona doğru koşuyor fakat PAC çekiliyor ve AJ Styles kafasını Turnbuckle'a çarpıyor, AJ ters dönük bir şekilde köşeye yaslıyken PAC diğer köşeden sekiyor ve AJ Styles'ın ensesine doğru Running Corner Uppercut yapıyor, AJ darbeyle birlikte köşeden ortaya doğru giderken PAC'ten Roundhouse Kick!

PAC hemen Roundhouse Kick ile yere dağılan AJ'i Black Arrow ile bitirmek için köşeye çıkıyor ve atlıyor fakat AJ kendini can havliyle ring dışına atıyor, PAC bu sefer dışarıdaki AJ'e Senton ile atlamak istiyor fakat AJ dizlerini havaya kaldırıyor. PAC sırtında çok büyük bir acı hissediyor ve sırtını tutuyor, o sırada AJ Styles hemen PAC'i ring içine atıyor. PAC ringin içinde yatarken AJ Apron'a çıkıyor ve Apron'dan Springboard 450 Splash yapıyor!

Tuş...
1!
2!
Kickout!

PAC tuşu atıyor, AJ Styles adeta saçını başını yolarken PAC bir anda Kip-Up atıyor, dizlerinin üstünde duran AJ'e Grounded Superkick yapacakken AJ eğiliyor ve hemen kendini ringin dışına atıyor, PAC hemen Plancha ile ring dışındaki AJ'in üstüne atlıyor. PAC sonrasında Kip-Up ile ayaklanıyor, ellerini seyircilere uzatarak onlardan destek alıyor ve sonrasında AJ Styles'ı ensesinden tutarak kaldırıyor ve barikatlara vuruyor. AJ Styles toparlanana kadar Apron'a çıkıyor ve Asai Moonsault!

PAC şimdi vakit kaybetmeden maçı bitirmek istiyor ve AJ Styles'ı kaldırarak ringe atmaya çalışırken AJ yön değiştirerek PAC'i ring postuna yolluyor, PAC kafasını sert şekilde ring postuna vuruyor. PAC arkasını döndüğünde kafası kanıyor, AJ Styles PAC'in kafasının kanayan kısmında elini gezdiriyor ve hemen sonrasında Headbutt vuruyor, PAC yere düşünce birkaç kez tekme vurup Apron'a çıkıyor ve PAC ayaklanınca Stylin' DDT!

AJ Styles hareketten eğiliyor ve yerdeki PAC'in saçından tutarak ona bağırıp bir şeyler söylüyor, sonrasında kaldırıp Steel Steps'lere yolluyor ama PAC üstünden atlıyor, şimdi AJ Styles Steel Steps'in üstüne atlayıp PAC'e doğru atlıyor ama PAC'ten Superkick geliyor. AJ Styles sırtını Steel Steps'e vuruyor ve sırtını tutuyor, o sırada PAC hemen AJ Styles'ı kaldırıp ringe yolluyor, kendisi de Apron'dan Turnbuckle'ın en üstüne çıkıyor ve oradan Black Arrow!

Tuş...
1!
2!

BULLET CLUB 4 LIFE!

1690530480587.png

Shot'Em duyuluyor ve Bullet Club tişörtleriyle Ace Austin ile Chris Bey seyircilerin arasından çıkıp hakemi aşağıya çekiyor. Hakemi Ace Austin yumruklarken Chris Bey tekmeliyor, hakemi iyice hırpaladıktan sonra Steel Steps'lere yollayıp ringe giriyorlar, PAC onların karşısında duruyor. Sırayla ikisine de Forearm Smash geçiriyor, sonra iplerden sekiyor ve Chris Bey'i Dropkick ile dışarı yolluyor, Ace Austin ile face to face atarlarken PAC'in arkasından AJ Styles taştaşlarına bir tekme geçiriyor ve dizlerinin üstüne düşen PAC'i kaldırıyor ve Styles Clash! AJ tuşa gidiyor ve Backstage'den yeni hakem geliyor ve tuşu sayıyor.

Tuş...
1!
2!
3!


Kazanan ve Yarı Finale Çıkan: AJ Styles

PAC yerde yatarken AJ Styles takımıyla birlikte galibiyeti kutluyor, hakem AJ Styles'ın elini kaldırırken Ace Austin ring dışına çıkıp ringin altından 2 adet Bullet Club tişörtü çıkartıyor. İkisini de AJ'e veriyor, AJ birini üstüne giyerken diğerini elinde tutuyor ve 3'ü birlikte Too Sweet yaparlarken AJ Styles bir anda yerdeki PAC'e diğer elini uzatıp onu Bullet Club'a davet ediyor, yavaşça ayaklanan PAC seyirciler üstünde gözlerini gezdiriyor, seyircilerden inanılmaz şekilde olumsuz reaksiyonlar gelirken PAC bir anda AJ'in elini sıkıp Too Sweet'e katılıyor ve seyircilerin olumsuz reaksiyonları iyice artıyor. Too Sweet'ten sonra PAC üstüne tişörtü geçirip AJ Styles'ın elini kaldırırken kameralar kapanıyor.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: