Neden laf söyleyemesin? Bize zarar verdiğine inandığımız, insanlığa hayrı gelmediğini düşündüğümüz birçok zehri tüketmekten çekinmiyoruz bugün. Kendine verdikleri zararın önüne geçemedikleri için mi toplumun iyiliğini düşünmemeli insanlar?
Bu sektör birçok insanda derin yaralar bırakıyor. Ben
@Prophet 'in saf ahlak girişine tam olarak katılmıyorum. Özellikle "hangi erkek böyle bir kadın ister" tarzı bakışlar bana ters. Ancak bu insanların oturmuş ahlak yapılarında kendilerine bir yer bulamamaları üzücü ve açık. Bunun tartışılması boşuna olur. Görünen köy kılavuz istemez.
Sektörün kendi içinde ödül törenlerinin olması çok anlam ifade etmiyor. Film ödülleri de veriliyor. Sinema sektörü bugün hala tecavüzden ve zorbalıktan geçilmiyor. Bu sektör kadın/erkek bedeni ve psikolojisi üzerinden sermaye elde ediyor. Bu insanların kişiliği, iyi kötü olmaları üzerine bir yorum yapmıyorum. Birçok kadın ve erkek istemeden de bu sektörün içine çekilmiş durumda. Ayrıca gerek kadın, gerek erkek bedeninin objeleştirilmesi oldukça anti-feminist bir şey. Objeleştirmek, adı üstünde insanlığından koparıp objeleştirmek. Bu sektörün, birçok sektör gibi saf zarar olduğuna inanıyorum. Milletin beynini de patlıcan etti özellikle gençlerin. Tabi ki herkesin fikri kendine.