Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
One Night Stand 2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Gold Standard" data-source="post: 180927" data-attributes="member: 81"><p>Ofiste bayağı yoğun bir gün geçirdiğim için şov öncesi bir mesaj dışında hiçbir şey yazamadım, kusura bakmayın.</p><p></p><p>Kickoff çok güzel olmuş. Ben maçın bir şekilde yapılacağını düşünüyordum ama böyle bir aksiyon görmek de hoş oldu tabii ki.</p><p></p><p>Açılışı yapmışız, bayağı da sağlam yapmışız. Geri dönüşten beri en sağlam galibiyetim sanırım. Hem First Blood, hem PPV, hem de büyük sükse yaratan Roman'a karşı. Roman'ın şirketin ana karakterlerini o denli dağıtmasından sonra yenileceği kişinin benim karakter olmasını beklemezdim. O açıdan da sürpriz olmuş oldu bütün hikaye. Teşekkür ettim layık gördüğünüz için.</p><p></p><p>Mayhem ve Garza arasındaki muhabbet benim kaçırdığım döneme denk geliyor muhtemelen, o yüzden pek bir şey anlamadım ama eski oyuncular için okumanın keyifli olduğu bir segment belli ki. Hediye kutusundan sıkıntılı bir şey çıkmama ihtimali yok gibi geldi.</p><p></p><p>Mayhem ve Venis ikilisi hikayelerinin de maçlarının da hakkını vermişler. Sonucu hiç kestiremiyordum ancak maçın sonunda yaşananlar kaçınılmazdı sanırım. Bu hikayenin daha bayağı sayfası olur gibi. Çok güzel iş olmuş.</p><p></p><p>Venis boş yapmış maalesef. Maçı kaybeden adam kemer maçına girerse harbi ortalığı ateşe veririz.</p><p></p><p>Omega ve Velveteen'in çekişmesi mevzuyu kendi aralarında çözmelerini gerektiriyordu bence. Mahal ve Tiffany'ye on kat fazla sövdük o yüzden. Ayıp lan.</p><p></p><p>Angelico abdest suyuna ne zaman ulaşacak? Reklamlardan sonra...</p><p></p><p>Daniels baba... Hayırlı uğurlu olsun, sonunda almış hak ettiğini. Alberto'nun son zamanlarda bir şampiyon olarak karizması bayağı çizilmişti diye düşünüyorum hikayenin gidişatına bakınca, buna uygun olarak kemer de gitmiş. Buradan dönüşü de güzel bir hikaye şansı verecektir tabii.</p><p></p><p>Velveteen'in Daniels ile yüzleşmesi bayağı heyecan verici olmuş. Çok güzel maç olur eğer yollar buraya çıkarsa.</p><p></p><p>VAL BU MAÇA NASIL GİRİYOR AGA BENİ DE ALIN O ZAMAN. Bir de kemeri de almış... Ulan Jeff en son gaz verdiğimiz adam MITB kazandı yaptığın hareketlere bak az. Keşke Gacy alsaydı da şampiyona elendik makarası yapsaydım. Wes Lee uyuyanadam şekli uyuyakalmış herhalde. Göremedik ortalıkta.</p><p></p><p>Wes eşeği ağasını kurtarmaya gitmiş. Konuşmalarla birlikte çok güzel ilerliyordu maç buraya kadar da zaten. Buradan sonrası inanılmaz bir hal almış. O'Neil denen herifin ne büyük bir şerefsiz olduğunu söylüyordum da bu kadarını ben de tahmin etmemiştim. İnanılmaz bir son olmuş, okuduğum en güzel sonlardan. Bir an önce yeni şov gelsin diye beklentiye soktu.</p><p></p><p>Şovu canlı takip etsem kendimden geçmeli bir RPG atağı yaşardım muhtemelen, bayağı iyi olmuş her şey. Elinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Gold Standard, post: 180927, member: 81"] Ofiste bayağı yoğun bir gün geçirdiğim için şov öncesi bir mesaj dışında hiçbir şey yazamadım, kusura bakmayın. Kickoff çok güzel olmuş. Ben maçın bir şekilde yapılacağını düşünüyordum ama böyle bir aksiyon görmek de hoş oldu tabii ki. Açılışı yapmışız, bayağı da sağlam yapmışız. Geri dönüşten beri en sağlam galibiyetim sanırım. Hem First Blood, hem PPV, hem de büyük sükse yaratan Roman'a karşı. Roman'ın şirketin ana karakterlerini o denli dağıtmasından sonra yenileceği kişinin benim karakter olmasını beklemezdim. O açıdan da sürpriz olmuş oldu bütün hikaye. Teşekkür ettim layık gördüğünüz için. Mayhem ve Garza arasındaki muhabbet benim kaçırdığım döneme denk geliyor muhtemelen, o yüzden pek bir şey anlamadım ama eski oyuncular için okumanın keyifli olduğu bir segment belli ki. Hediye kutusundan sıkıntılı bir şey çıkmama ihtimali yok gibi geldi. Mayhem ve Venis ikilisi hikayelerinin de maçlarının da hakkını vermişler. Sonucu hiç kestiremiyordum ancak maçın sonunda yaşananlar kaçınılmazdı sanırım. Bu hikayenin daha bayağı sayfası olur gibi. Çok güzel iş olmuş. Venis boş yapmış maalesef. Maçı kaybeden adam kemer maçına girerse harbi ortalığı ateşe veririz. Omega ve Velveteen'in çekişmesi mevzuyu kendi aralarında çözmelerini gerektiriyordu bence. Mahal ve Tiffany'ye on kat fazla sövdük o yüzden. Ayıp lan. Angelico abdest suyuna ne zaman ulaşacak? Reklamlardan sonra... Daniels baba... Hayırlı uğurlu olsun, sonunda almış hak ettiğini. Alberto'nun son zamanlarda bir şampiyon olarak karizması bayağı çizilmişti diye düşünüyorum hikayenin gidişatına bakınca, buna uygun olarak kemer de gitmiş. Buradan dönüşü de güzel bir hikaye şansı verecektir tabii. Velveteen'in Daniels ile yüzleşmesi bayağı heyecan verici olmuş. Çok güzel maç olur eğer yollar buraya çıkarsa. VAL BU MAÇA NASIL GİRİYOR AGA BENİ DE ALIN O ZAMAN. Bir de kemeri de almış... Ulan Jeff en son gaz verdiğimiz adam MITB kazandı yaptığın hareketlere bak az. Keşke Gacy alsaydı da şampiyona elendik makarası yapsaydım. Wes Lee uyuyanadam şekli uyuyakalmış herhalde. Göremedik ortalıkta. Wes eşeği ağasını kurtarmaya gitmiş. Konuşmalarla birlikte çok güzel ilerliyordu maç buraya kadar da zaten. Buradan sonrası inanılmaz bir hal almış. O'Neil denen herifin ne büyük bir şerefsiz olduğunu söylüyordum da bu kadarını ben de tahmin etmemiştim. İnanılmaz bir son olmuş, okuduğum en güzel sonlardan. Bir an önce yeni şov gelsin diye beklentiye soktu. Şovu canlı takip etsem kendimden geçmeli bir RPG atağı yaşardım muhtemelen, bayağı iyi olmuş her şey. Elinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
One Night Stand 2024
Menü