Beşiktaş - Tartışma Konusu

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Hasan Arat boşuna heyecanlandırmasın, Burak Elmas 2.0 yolda.
Neye göre haftalardır bu yorum yapılıyor? Kötü bir örnek yaşandı diye bir benzerini daha göreceğimizin garantisini kim verdi bu yorumu yaparken? Serdal Adalı gibi 23 senedir birbirinin kopya kağıdı misali isimler kulübün başında olacağına, yeni ve farklı pencerelere sahip üstüne de bunca güzel projeler sunan bir isme şans vermek daha iyi. Hasan başkan umuyorum ki yüzümüzü kara çıkartmayacak, ANÇ gibi bir ismin dört senelik performansından dolayı Arat'ın kendisinden de büyük beklentilerim yok, ideal bir yönetim anlayışına fitim ben.

Neyse kartaldaşlar safları sıklaştıralım...

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Neye göre haftalardır bu yorum yapılıyor? Kötü bir örnek yaşandı diye bir benzerini daha göreceğimizin garantisini kim verdi bu yorumu yaparken? Serdal Adalı gibi 23 senedir birbirinin kopya kağıdı misali isimler kulübün başında olacağına, yeni ve farklı pencerelere sahip üstüne de bunca güzel projeler sunan bir isme şans vermek daha iyi. Hasan başkan umuyorum ki yüzümüzü kara çıkartmayacak, ANÇ gibi bir ismin dört senelik performansından dolayı Arat'ın kendisinden de büyük beklentilerim yok, ideal bir yönetim anlayışına fitim ben.

Umarım yanılırım ama maalesef ki ben haklı çıkacağım.

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0

Serdal Adalı'nın hem TJK hem BJK yöneteceğim demesine fena patladık. Hasan Arat olmalı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: