RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟓 "𝐸𝑔̆𝑒𝑟 𝑏𝑖𝑟 𝑒𝑧𝑖𝑘𝑠𝑒𝑛 𝑒𝑧𝑖𝑘𝑠𝑖𝑛𝑑𝑖𝑟. 𝐵𝑢 𝑑𝑒𝑔̆𝑖𝑠̧𝑚𝑒𝑧."


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
25.png


PAYBACK #25
16 Şubat Cuma - 21.00 - CANLI
Veterans Memorial Arena
Jacksonville

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


ONE NIGHT STAND ÖNCESİ SON ŞOV! CHAIRMAN'IN DOSTU DARREN YOUNG KONUK!


Sex War'da kılıç-... Penisler çekildi!

LA Knight vs. Jinder Mahal w/ Tiffany Stratton

Bron Breakker'ın saldırısı sonrası Jon Moxley'in durumu ne?

"Muhterem" ile Angelico bu sefer konuşabilecekler mi?

No 1. Contender's PGW Championship Match: Cody Rhodes vs. Charlie Dempsey (Joe Gacy)

Jey Uso, PURE Şampiyonu olmanın hakkını vereceğini PGW'e gösteriyor...

Alberto "El Patron" Del Rio. Bu kadar.


PYRO.jpg


Pyrolar patlıyor ve PAYBACK #25 başlıyor!



PGW Tag Team şampiyonu Val Venis şovu açan isim oluyor! İki kemer de belinde. Kendisi ciddi bir yüz ifadesiyle ringe giriyor ve beklemeden konuşmasına başlıyor.

venis_27.jpg


Val Venis: Ne şovdu ama! PAYBACK 20'24... Sanırım kimse hem vedaların hem de kusursuz bir seks kalitesindeki maçların dolu olduğu şovu unutmayacak. Ben de unutmayacağım. Fakat benim unutmama problemim şovun güzelliğinden kaynaklı değil. Unutmayacağım, çünkü o yine her zamanki hareketini yaptı. Bu haldeyken bile.

Venis'in kimden bahsettiğini herkes biliyor. Kendisi ilk defa onun hakkında konuşuyor.

Val Venis: Money in the Bank'de söylediklerinden sonra.. Sustum. Çünkü sizin aksinize ben bu tiradı Johnny'den ilk defa duymuyordum. Uzun zamandır onun gözlerine baktığımda içten içe bana beslediği nefreti görüyordum. Hepiniz şahitsiniz ki hiçbir şey yapmamama rağmen... Fakat yine de sustum. Daha önce yaptığım gibi onun peşinden koşmadım. Odama bu kemerin diğer yarısını da bıraktığında bile sustum. Çünkü onu karşımda istememekte ısrarlıydım. Sonuç olarak ikimiz de PGW kemerinin alanından çıktık değil mi? Eğer Johnny o kemer için şansını tekrar denemek istiyorsa Cody ve Dempsey'nin arasına girmeliydi. Fakat o bunu yapmadı. Peki ne yaptı? Money in the Bank'de yolumdan çekil dediği, artık dostum değilsin dediği, benim işim en tepesi ve karşıma çıkarsan seni de bitiririm dediği, odasına takım kemerini bıraktığı adamın ayağına geldi. YİNE VE YENİDEN TAKIM ŞAMPİYONLUĞU MAÇINA GELDİ! Ve her zamanki gibi günü kurtaran kahraman olup çekip gitti. Söylediklerin ve yaptıkların arasında yaşanan tüm bu saçmalık... Canımı sıkıyor.

Seyirciler bile Venis'e hak veriyor. Venis'in söyleyip söylemediği bir şeyler var gibi. Yüzündeki öfkeli ifadeyi gizlemeye çalışıyor.

Val Venis: Bunu ilk defa yapmıyor. Her şeyi saçma yapan şey de bu. Bunun onun karakteri haline gelmesi gerçeğini kabullenmek istemiyorum. Bu işi bugün bitirmek istiyorum çünkü Johnny... Tüm bu yaptıkların iyi bir yere çıkmıyor. Ben seni daha fazla böyle görmek istemiyorum. Bana birkaç kere daha yardım edip sonra trip atarak iyi arkadaşın sen, kötü arkadaşın da ben olduğunu kendince insanlara dayatmanı istemiyorum. The Sex'in Money in the Bank'de bittiğini söyledin ama geçen şov gösterdin ki bu bir palavraydı. Sen beni de Sex'i de başarısızlıkların için bir kılıf olarak kullanmak istiyorsun. Tanrı aşkına, geçen hafta isminin olmadığı bir maça geldin Johnny. O maçı kaybetseydim bir daha aynı ringde bile zor bulunabilirdik. Başından beri istediğin bu değil miydi? Ama sen bu toksik arkadaşlığı devam ettirmek için yardıma geldin ve yine artistliğini yapıp gittin. Ama artık buna daha fazla izin vermeyeceğim. Senin aksine ben cidden bu işi bitiriyorum.

Val Venis belindeki kemerleri söküp yere atıyor.

Val Venis: Kemerleri boşa çıkartıyorum.

ttc.jpg


The Sex'in efsanevi reign'i sona eriyor! PGW tarihinin en uzun saltanatının sonuna an itibariyle şahit oluyoruz.

Val Venis: Artık başarısızlıkların için suçlayacağın bir ekibin veya bir eski dostun yok. Senin aksine ben bu toksik durumu bitirdim. Başarılar Johnny.

Venis seyircilerin yoğun desteğini alıyor. Onları selamlayıp ringden inmeye yelteniyor...


johnny-impact-agent-libre.jpg


Johnny Mayhem girişte! Venis, ipleri bırakıyor ve ringin ortasına geri geri yürüyor. Bu sırada Mayhem'in ringe gelişini görüyoruz. Ringe girer girmez yanında getirdiği mikrofonla konuşmaya başlıyor.

Johnny Mayhem: Buraya o kemeri neden boşa çıkarttın demeye gelmedim. Mantıklı olanı yaptın. Şov başladığından beri benim hakkımda insanlara kanıtlamaya çalıştığın şeyler için buradayım. Bence birkaç dakikadır insanlara kanıtlamak istediğin şeyleri yüzüme söyleyebilirsin. Çünkü dostluğumuz boyunca yaptığın tek şey susmakken şimdi yüzüme konuşacak kadar cesaretinin olmaması her şeyi garip yapıyor.

Mayhem ilerliyor ringin ortasında. Sonra Venis'e yaklaşıyor.

Johnny Mayhem: Çünkü eski dostum... Senin aksine ben her zaman senin yüzüne karşı konuştum.

pqy8pjm.jpg


Mayhem soktuğu laftan sonra gülümsüyor. Seyircilerden ona da destek geliyor. Venis kafasını kaşıyor. Mayhem'in buraya gelmesinden rahatsız olduğu belli. Öfkesini göstermemeye çalışarak cevap veriyor.

Val Venis: İnsanlara kanıtladığım bir şey yok Johnny. İnsanlara bir şey kanıtlamak istesem bunu kanıtlarım. Fakat senin aksine ben The Sex'den ve iyi dost-kötü dost kavramlarından prim kasıp ilgi mastürbasyonu yapmak istemiyorum. Eğer beni sinirlendirip kendin hakkındaki gerçekleri duymak istiyorsan doğru yoldasın Mayhem. Çünkü ben Val Venis'im. Ben kötü bir dost değildim. Ama ben bir hafta önce hayatından sildiğin, yüz yüze kemerini teslim etmek yerine imalı bir şekilde odasına kemerini attığın o adam oldum. Ve sen tüm bu yaptıklarına rağmen geçen hafta gelip bana kendince yardım ettin. Sonrasında da yüzüme bile bakmayıp, mesajını verip orayı terk ettin. Şimdi söyle bana. Sahi kendinin nasıl bir adam olduğunu bilmiyor musun? O zaman sus ve dinle.

Johnny Mayhem: Nasıl bir adammışı-

vns.jpg


Val Venis: Dostluğumuz boyunca her zaman seni en yakınım olarak gördüm. Bana Kıtalararası kemerini kazandırdığında senin gibi bir kardeşe sahip olmanın ne kadar özel bir şey olduğunu düşünmüştüm biliyor musun? Çok geç bulduğum bir kardeş... Çünkü benim için buydun. Küçük bir kardeş. Yaptığın her iyilikte sana minnet ettim. Düştüğünde seni kaldırmaya çalıştım ama sen... Sen en başından beri beni dostun olarak görmedin. Bunu geç anladım. Belki de sırf bu yüzden dünyanın en aptal adamıyım. Fakat gerçekler acıymış Johnny. Sen küçük kardeşim falan değilmişsin. Sen içten pazarlıklı bir orospu evladıymışsın.

Arena bu kesin cümleden sonra sessiz kalıyor. Mayhem'in sinirlendiğini görüyoruz ama Venis daha da sinirli!

mv.jpg


Val Venis: Nasıl bir orospu evladısın biliyor musun? Dinle ve anla. En başında... Tyler Reks ile bu şirkete geldiğimde beni gördün. O zaman da büyük oynayıp dibe çakılmakla meşguldün. Sonra bir sığıntı gibi yanımıza geldin. Tabii iki tane seks bağımlısı gerizekalıyı görünce aralarına kaynamak çok da zor olmadı. Beni sen seçtin oğlum. Sen! Birlikte çıktığımız ilk maçı hatırlıyor musun? Yerde duran o kemerlerin ilk sahibi olmak için çıktığımız o maç. Garzalara karşı Sex ve kimsenin umursamadığı diğer bir takım. O maçta ne oldu Johnny? Her şeyin amına koydun. Garzalara karşı ikiye bir savaştım ve kaybettim. VE MAYHEM #6. O şov... Yanımızdaki kemerler için bir şans daha elde edecekken maça sen girdin ve her şeyi berbat ettin. Göz göre göre ikinci defa kaybetmemize neden oldun ve ben ne yaptım? SENİN ELİNİ TUTTUM OROSPU ÇOCUĞU. SENİN ELİNİ TUTTUM. SENİN O SİKİK ELİNİ TUTTUM VE SENİ NE OLURSA OLSUN DOSTUM OLARAK GÖRDÜM. Aynı şovda bir ordu toplayıp bana hayatımın en büyük galibiyetini kazandırdın. Bunun için minnet duyduğum zamanları düşündükçe kendimi aciz bir herif gibi hissediyorum. Bunu neden yaptığını biliyorum Johnny. Neden Intercontinental kemerini bana kazandırdığını... Çünkü kendini bir sülük gibi hissettin. Val Venis'in vücuduna yapışmış ve ona hiçbir faydası olmayan bir sülük gibi hissettin. Ona sürekli kaybedip duran bir sülük olduğunu anladın ve insanlara bir şeyleri kanıtlamak istedin. Buna eziklik psikolojisi de diyebilirsin. Sonuç olarak istediğini aldın. Bana o kemeri kazandırdığın anda sana yöneltilen o aşağılayıcı bakışları susturdun. Kendi ezikliğini, beni başarıya boğarak kapatmak istedin ve başardın. Team Mayhem'e bile girmeyi başardın. Sonra ne oldu? İçindeki narsist puşt açığa çıktı. Kaybetmekten götü sikilen jobber Johnny birden underrated olarak anılmaya başladı. Her zaman kaybedip durmana rağmen bunu başardın. Mayhem'in kapanmasına neden olan adam olmana rağmen! Ama sen burada bile kendini suçlamadın. Senin R-Truth'a yenilmenden dolayı kapanan bir brand'den bile prim kasmaya çalıştın. Bu şirkette Mayhem'e en çok emek veren kişi Will Ospreay iken bunun ekmeğini yiyen sen oldun. Ve bunu Mayhem sevdalısı insanların duygularını sömürüp onları kendi hayranın yapmak için yaptın. Çünkü sen etik değerleri olmayan narsist bir orospu evladısın.

JOHNNY MAYHEM DAHA FAZLA DAYANAMAYIP YUMRUĞUNU KALDIRIYOR! Ancak vurmuyor. Resmen kendine engel oluyor. Arkasını dönüp ringden inmeye yelteniyor ancak Venis susmuyor!

venis.jpg


Val Venis: Suçlayacak kimse kalmayınca şirketin yeni sahibini suçlamak istedin. Onun bir şeyler çevirdiği yalanını çıkardın ve benimle birlikte ona savaş açmak istedin. Fakat bunun ne kadar saçma bir plan olduğunu kendin de biliyordun. Ben de bir salak gibi senin götünün sikilmemesi için Chairman'e karşı savaşmamanı istedim. Ve sen tam da burada suçlayacak asıl kişiyi buldun. Beni! Bana karşı ilk hançerini sapladın. Çünkü artık insanlar seni bir sülük gibi görmüyordu. Beni başarıya boğarak ve benden bağımsız maceralarda savaşarak insanlara o kadar da ezik olmadığın hipnozunu vermiştin. Depresif adam ayakların... Hepsi işe yaradı Johnny. İnsanlar bunu iyi yedi. Bana attığın karı tripleri ve Chairman olayını aramızı açan şey olarak kullanman işe yaramıştı! Ben ise sadece senin iyiliğini düşünmeme rağmen hep NEDEN? sorusu ile karşı karşıya kalan adam oldum. Geçen hafta yaptığını Pure kemeri için savaştığımda yaptığını hatırlıyor musun? Bana dargınken o maça karışıp kemeri kazanmamı sağlamıştın. Sonra da yine klasik mağdur bakışını atıp kahramanı oynamıştın. O kadar fazla şey yaptın ki artık tekrara düşmeye başladın. Fakat bunu dert edecek kadar vicdanlı olduğunu sanmıyorum. İNSANLARI MANİPÜLE ETTİN. BENİ MANİPÜLE ETTİN.

Johnny sırtı dönük bir şekilde Venis'i dinlemeye devam ediyor. Her bir kelime onu incitse ve öfkelendirse de dinliyor.

vns1.jpg


Val Venis: Aylardır yaptığın tek şey bu. En çok da Money in the Bank'de söylediklerini dinlerken beni bile manipüle etmeni aşamıyorum. Haftalardır penisi büyük olan kazansın, ikimizden biri kazansın diyen sen o maçta ben Jeff'i pinlediğim anda tuşu bozmayarak buradan bile kendine bir mağduriyet yaratmaya çalıştın. KEMERİ KAZANAMAMAK UĞRUNA YAPTIN BUNU. Bunu yapacak kadar hasta bir adamsın sen. O kadar eziksin ki o tuşu bozmayıp buradan bile bir dram pornosu çıkarıp beni günah keçisi yapmak istedin. O maçı kazanamamak senin için sorun değildi ama o maçı dramsız bir şekilde kazanamamak senin için ölüm olurdu. AMA BEN BIKTIM AMINA KOYDUĞUMUN EVLADI. BEN ARTIK BIKTIM. BENİ KULLANMANDAN BIKTIM. BİZİ KULLANMANDAN BIKTIM. ÖNCE SENİ KARDEŞİM OLARAK GÖRDÜĞÜM İÇİN KENDİMDEN SONRA DA SENDEN NEFRET EDİYORUM. Halen nasıl biri olduğunu anlayamadın mı Johnny? O zaman yüzüme bak!

Johnny-Impact-6.jpg


Mayhem ringlerden inmek için tuttuğu ama dakikalardır bırakmadığı iplere tutunmayı bırakıyor. Resmen halen kavga etmemek için direniyor. Venis ise kustuğu nefretin eşliğinde kıpkırmızı kalıyor. Mayhem tekrardan ona dönüyor ve yüzüne bakıyor. Venis eliyle kendisine yaklaşmasını söylüyor. Yüz yüze geliyorlar!

Val Venis: Johnny Mayhem, sen ezik bir adamsın. Her zaman da öyle kalacaksın. Bunu asla kabul etmemiştim... Seni her zaman kardeşim, dengim olarak gördüm ama sen hiçbir zaman kendini benim seviyemde görmedin. Bu ucube sayılabilecek bir kızın eli yüzü düzgün sevgili yapmasıyla aynı hesap. O kız aşağılık kompleksi yüzünden o herifi eninde sonunda yanından atar değil mi? Çünkü hiçbir zaman denk olmadıklarını bilir ve ilk ayrılan olmak ister. Seninki de o hesap eski dostum. Ezik olarak geldin ve PGW kariyerini bir ezik olarak tamamlayacaksın. Hiçbir başarısı olmayan, manipülatif, narsist bir ezik olara-

5mjleo5.jpg


JOHNNY MAYHEM DAHA FAZLA DAYANAMIYOR VE VENIS'İ YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! İKİLİ BİRBİRLERİNİ DELİ GİBİ YUMRUKLUYORLAR.

eno37u2.gif


ŞİMDİ VENIS ONU DEVİRİP ÜSTÜNE ÇIKIYOR VE YÜZÜNE SERİ YUMRUK DARBELERİ VURMAYA BAŞLIYOR. FAKAT ŞİMDİ DE MAYHEM ONUN KARNINA SERT BİR YUMRUK VURUYOR VE VENIS'İ DEVİRİYOR. JOHNNY MAYHEM ONUN ÜSTÜNE ÇIKIP VENIS'İ YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR. SEYİRCİ KİMİ HAKLI BULACAĞINI BİLEMİYOR RESMEN.. MAYHEM, VENIS'I YUMRUKLARIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİYOR DERKEN GİRİŞTEN GELEN BİR UĞULTU VAR.

tyler-bate-august-20-a.webp
venis3.jpg


TYLER BATE! RİNGE GİRER GİRMEZ ELİNDEKİ MUŞTAYI MAYHEM'İN KAFASINA GEÇİRİYOR! Mayhem yere yığılırken Venis öksürerek ayağa kalkıyor. Bate, bıyıklarını düzelterek Venis'in onu tebrik etmesini bekliyor. FAKAT VENIS, TYLER BATE'İ KAVGAYA KARIŞTIĞI İÇİN AZARLIYOR! Bate özür dilese de onun için yaptığını söylüyor. Venis, öfkeli ve bir yandan da buruk bir şekilde eski dostunun yerde yatışını izliyor. Mayhem ise tam anlamıyla baygın. Venis şimdi bağırarak Bate'den ona mikrofonu getirmesini söylüyor. Bate ona mikrofonu verir vermez Venis konuşuyor.

venis.jpg


Val Venis: Madem problemin en başından beri bendim, o zaman istediğini aldın Johnny. Önümüzde hangi şovun olduğunu biliyorsun. İkimizin de en çok sevdiği o kavram, ONE.NIGHT.STAND. Başından beri istediğin bu savaşı ölümsüzleştirmemiz için daha iyi bir yer olamazdı.... One Night Stand'de The Sex'den sadece birisi ayakta kalan son adam olacak. Gördüğün üzere eski dostum, o da her zaman olduğu gibi karşında duruyor. Sen ise başarısızlığını kabul etmeyip suçlayacak bir şey bulacaksın... Her zaman olduğu gibi.

venis2.jpg


Venis, dediği cümleye söze kendi kendine gülerken Bate de ona eşlik ediyor. Venis ringden inerken Bate de onun peşinden gidiyor. Bu sırada sağlık ekipleri Johnny Mayhem ile ilgileniyorlar. Bu olağanüstü açılış sonrası reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif



83d9541f52dc796fedeff54145cca8e4.jpg


Angelico: Evet... Yaklaşık beş dakikaya kadar bana söylediğiniz barda olacağım. Burada çok ışık var o yüzden geciktim. Muhterem'e söylerseniz sevinirim. Ya da ben geldiğimde durumu ona anlatırım. Şimdilik kapatıyorum.

Angelico: (kendi kendine) Sonunda bu oluyor. İki haftadır oyalandığım bir mesele çözülecek.

4514226821_3ac8c4e54f_ojpg.jpg


Aracı bir barın otoparkına sokuyor. Park yeri aradıktan sonra bir yer bulup oraya giriyor ve stop ediyor. Angelico'nun heyecanını yüzünden anlayabiliyoruz. İçeri girmek üzere kapıyı açıyor ve çok kafa ütüleyen bir ortam görüyor. Burada Muhterem'i bulmayı geçin, telefonda sesini duymak bile mesele. Bunun bilincinde olduğu için garsonun birini durduruyor.

Angelico: Hey! Lütfen müziği biraz kısın! Birini arıyorum!

Rezerveniz var mıydı?

Elinde tepsiyle öylece cevap bekleyen garson Angelico'dan bir tepki alamıyor. Telefonunu ceketinin cebinden çıkarıp bir arama yapıyor. Garson oradan uzaklaşınca telefonu kulağına götürüyor... Bir süre sonra telefon açılıyor.

Angelico: Bana dediğiniz yere geldim. Ama burada sizi göremiyorum. Çok kalabalık! Tamam, tamam. Ama ben de olabildiğince elimden geleni yaptım. Burası bana uzak bir yerdeydi ve evden de en erken şekilde çıktım. Muhterem'i görmek için daha ne yapabilirdim?

Elinde içkisi ile bir kadın yaklaşıyor.

portrait-of-beautiful-young-bartender-woman-at-the-bar-counter-photo.jpg


Selam bal küpü...

Angelico: Hemen siktir git buradan.

Telefondaki sesi bir süre dinledikten sonra Angelico devam ediyor.

Angelico: Bakın, beni anlamıyorsunuz. Şu anda buradayım, Muhterem ile aynı nefesi soluyorum. Sadece kalabalık olduğunu söylüyorum, biraz yardımcı olup bir el falan kaldırsanız? Hey! Neyin hesabını istiyorsunuz? Kalkmayın! Kalkmayın! SİZE AYNI YERDEYİZ DİYORUM! (barda yeni bir müzik çalmaya başlar)


♫Sade boklu değneğim ve ben dokunma lütfen
Hangi dağda kurt ölürse orada kalma, istemem
Şimdi bana bir çare pulla yazmayıp neden?
Söyle muhterem, sen bilirsin hakkaten

Derdi nerede bağladın da gelemedin yeter♫

Angelico: Benimle dalga geçiyorsunuz öyle mi? O halde şimdi bunu izleyin.

17binge-articleLarge.jpg


Muhterem'in suratına bu kez kapatan Angelico'dur. Çünkü şu anda çok öfkeli. Bir hışımla barın etrafında hızlı adımlarla insanları döndürüp kendine doğru çevirir. Şarkı son ses çalmaya devam etmektedir ve devam ettikçe Angelico'nun başı dönmeye başlar. Barın içindeki insanlar şaşkınlıkla dolu bakışlarını ona dikmeye, ondan yavaş yavaş rahatsız olmaya başlamaktadır. Orta yaşlı bir adamı durdurup kendine doğru çevirir Angelico...

Angelico: Muhterem?

Adam şaşkınlıkla döndüğünde ve baktığında, Angelico'da hayal kırıklığına uğrar. Çünkü bu Muhterem değildir. Yine de ona bir şey sormak ister.

Angelico: Pardon... Ben... Bu şarkıyı nerede çaldırıyorlar biliyor musunuz? Kafam biraz... Kafam ağrıyor.

Yukarıyı işaret eder. Angelico adama teşekkür mahiyetinde kafasını sallayıp tahta merdivenlerden yukarı doğru çıkmaya başlar. Küçük bir stüdyo, koltuk ve sandalye onu karşılar. Ekrana bakmaya başlar. "Muhterem Hayalet" adında çalan şarkıyı görür ve derin bir nefes alıp iki elini de yüzünün ortasına alıp beklemeye başlar...

Angelico kenarda bulduğu bir gitarı eline alıp stüdyonun ekipmanlarını parçalamaya başlar... Şarkı durur. Ama bu sefer kafasında çalmaya başlar. Kameralar yavaş yavaş yukarı doğru bu bardan çıkar ve bir elektrik direğine odaklanıp kapanır.

9puq4fz.gif



80ee422a9a1d381d8633b7f1ae28e520.gif
E1rljG.gif


Sher duyuluyor! Girişte Tiffany Stratton var. Seyirciye resmen onlara acırcasına bakışlar atıyor. Sonrasında eliyle girişi gösteriyor. Jinder Mahal en sonunda görünüyor. Jinder tauntunu atıyor yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. Bu sırada Stratton, seyircilerle uğraşmakla meşgul. Jinder yerini aldıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor.


Entrance%2B1.gif


LA Knight gazlı bir şekilde stage'de beliriyor. Klasik tauntlarını atıp ringe doğru yürüyor. Sonrasında ringin altından kayarak ringe giriyor. İkili birbirlerine girişecekken hakem ikiliyi ayırıyor. LA Knight'ta Jinder Mahal'da köşesine çekiliyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve startı veriyor!

LA Knight vs Jinder Mahal w/ Tiffany Stratton

jinder-mahal-angry.gif
5d76abo.gif


Maç başladı. İkili birbirlerine kafa göz girişiyorlar. Bir Knight bir Mahal karşılıklı yumruklar. Knight, Mahal'ı köşeye taşıyor ve kafasını köşeye vurmaya başlıyor. Seyirciler sayıyor 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Ardından iplerden sekiyor Mahal bunu High Knee ile karşılıyor. Ardından Tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout. Sonrasında üst üste knee droplar vuruyor. Sonrasında tekrar Tuş deniyor. Dener denemez Knight atıyor. Mahal chinlocka alıyor. Knight seyircilerin desteğiyle ayaklanıyor. Mahal'ın karnına üst üste yumruklar atıyor. Sonrasında YEAH! tezahüratlarıyla beraber üst üste seri yumruklar vuruyor. Mahal sersemleyerek iplere çekiliyor. Knight üstüne koşuyor. Mahal back body drop. Knight ipte kalıyor oradan bir hotshot. Ardından bir yumruk sonrasında Battering Ram! Tuş 1.. 2..

wwe-la-knight.gif


Kickout! Mahal rahat atıyor. Knight kaldırıyor ve bir Scoop Slam vuruyor peşinden iplerden sekiyor ve Jumping Elbow Drop! Fakat Mahal bundan kaçıyor. Kolundan tutuyor ve çevirip Mahal'ın kolunu köşeye çarpıyor! Sonrasında tersten kavrayıp Neckbreaker'la yatırıyor! Tuş 1.. 2.. Kickout! Mahal ayağa kalkıyor ve üst üste stomplar vurduktan sonra köşeye geçiyor. Knight kalkıyor. Mahal bir Yakuza Kick! Fakat Knight eğiliyor ve tersten kaldırıyor. Burning Hammer! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Knight yavaşça Mahalın kalkmasını bekliyor. Mahal sersemleyerek kalkıyor. Tutuyor ve BFT! Mahal bundan kurtuluyor! Ve Khallas! Hayır vuramıyor! Üstünden Judo Throw benzeri bir şekilde atıyor. Mahal hızla kalkıp bodoslama bir şekilde Knight'a koşuyor. Knight, Skylord Slam'le yatırıyor! Tuş deniyor. 1.. 2..

20230707_SD_LA--bd794948de6c54d39d123fe8d5386d52.jpg


Kickout! Knight kaldırıyor. Mahal hızlıca donundan çekiyor ve Knight boynunu iplere çarpıyor! Mahal bunu fırsat biliyor ve Knight'a yerde Camel Clutch bağlıyor! Knight pes mi edecek!? Knight dayanmaya çalışıyor! Knight bir süre sonra kalkmayı başarıyor! Ayaklanıyor. Mahal tepesinde Sleeper Hold şeklinde sıkmaya devam ediyor. Knight geri geri gelerek Mahal'ı köşeye çarptırıyor! Mahal sersemleyip onu bırakırken LA Knight onu BFT ile tutuyor ve BFT- HAYIR JINDER KURTULUP ONU İPLERE DOĞRU İTİYOR VE O ARKASINI DÖNEMEDEN ROLL-UP 1.......................2..............

3 OLACAKKEN KNIGHT ROLL-UP'I TERSİNE ÇEVİRİYOR 1.............2........

JINDER'IN MAYOSUNU ÇEKTİ 3!

Kazanan: LA Knight

LA Knight tuşu bulur bulmaz gülüyor. Jinder inanamıyor bir süre. Hakem şimdi LA Knight'ın elini kaldırıyor. Knight, Jinder'a bakarak zaferini kutluyor. AMA KENDİSİNİ YERDE BULUYOR!

dsd.jpg


Tiffany'den LOW BLOW! LA Knight hayalarını tutarak yere yığılıyor. Tiffany topuklu ayakkabısının tekini çıkartıp Knight'ın kafasına kafasına vuruyor! Knight acıyla kafasını tutarken Mahal da ayaklanıyor ve üst üste stomplar vuruyor! Tiffany, Knight'ı bırakıyor. Mahal kaldırıyor ve KHALLAS!

jinder-mahal-angry.gif


LA Knight yerde acı içinde kalırken Mahal, Tiffany'e bakıyor. Eliyle centilmen bir şekilde ona yol açıyor. Tiffany gülerek diğer topuklu ayakkabısını da çıkarıyor ve köşelere çıkıyor!

Michael Cole: Yok artık!

cjjqGT.gif


JBL: Terör estirecek bir çift...

Leaves%2Bafter%2Ba%2BWin%2B3.gif


CORKSCREW STRATTON BOMB! LA Knight hareket etmiyor. Mahal ve Stratton gülerek ona bakarken Stratton topuklularını tekrar giyiyor ve makyajını tazeliyor. Sonrasında Mahal ringin ipini Tiffany geçsin diye açıyor ve ikili birlikte arka alana dönüyorlar. Bu görüntüler eşliğinde arka alana gidiyoruz.

9puq4fz.gif


PGWC için One Night Stand'de Jeff Hardy'nin karşısına çıkacak ismin belirleneceği maça dakikalar kalmışken arka alana döndüğümüzde resmen bir kaos ile karşı karşıya kalıyoruz. Cody Rhodes'un odasının kapısı kırılmış vaziyette! İçeriye girdiğimizde Cody'nin uğradığı saldırı sonrası üstünün başının yırtıldığını ve odasındaki dolabın onun üstüne devrildiğini görüyoruz. Cody, kolunun sıkışmasından dolayı çığlık çığlığa.

cody.jpg


Sağlık ekipleri odanın içine hücum ederken tüm bunların sorumlusu olan adam kapüşonunu takmış bir şekilde onun sandalyesinde oturup olanlardan keyif alırcasına ona bakıyor. Görevliler dolabı Cody'nin üstünden kaldırıyorlar.

cody2.jpg


Cody üstüne devrilen dolap kalkar kalkmaz biraz rahatlasa da aldığı darbelerden ötürü durumu hiç iyi durmuyor. Ayağa kalkmaya çalışsa da sağlık görevlileri ona izin vermiyor. Cody ayağ kalkmak için uğraşsa bile nafile. Tüm bunlara neden olan kapüşonlu adam bu duruma iyice güldükten sonra kendinden emin bir şekilde ayağa kalkıyor ve odadan çıkıyor. Odadan çıkar çıkmaz kapüşonunu da indiriyor ve giriş bölümüne ilerliyor...

c18eaf1d28ebf3f39567d74158fab21b.jpg


Bu isim Roman Reigns! Koridorda resmen bir titan gibi yürürken ona karşıdan gelen Paul Heyman eşlik ediyor. İkili yüzlerindeki pis gülüş ile birlikte ringin yolunu tutuyorlar.

9puq4fz.gif



maxresdefault.jpg
charlie-dempsey-entrance.gif


Joe Gacy ve Charlie Dempsey girişte görünüyorlar ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe doğru geliyor. Dempsey ringde pozunu veriyor ve rakibini beklemeye başlıyor....


Entrance%2B4.gif


Roman Reigns ve Paul Heyman girişte görünüyorlar. Roman'ın az önce Cody Rhodes'a saldırarak onun bu gece maça çıkmasına engel oluşunu bir kez daha izliyoruz. Roman ve Heyman ringe geliyorlar. Roman tauntunu yapıyor ve boo alıyor. Roman en sonunda maça hazır hale geliyor ve zil çalıyor.

No 1. Contender's Match for the PGW Championship
Charlie Dempsey (Joe Gacy) vs. Roman Reigns w/ Paul Heyman


Discussion%2Bwith%2Bthe%2BReferee.gif


İki isim birbirine baktıktan sonra lock-up ile ringin ortasında buluşuyorlar. Roman rakibini köşede sıkıştırıyor, hakem araya girince bırakıyor. Ardından Roman yeniden Dempsey'nin üzerine gidiyor ama Dempsey'den dirsek geliyor. Dempsey ikinci turnbuckle'a çıkıp Roman'ın üzerine atlıyor ama Roman onu yakaladığı gibi Guillotine Chock bağlamak istiyor ama Dempsey kurtuluyor ve headbutt ile karşılık veriyor ve rakibinin arkasına geçip German Suplex yapıyor. Dempsey hemen tuşa gidiyor: 1....2..... Olmuyor. Dempsey bunun üzerine rakibine Regal Stretch bağlamak istiyor ama Roman ivedi bir şekilde kendisini iplere atınca bırakmak zorunda kalıyor. Roman iplerden destek alıp ayağa kalkıyor. Joe Gacy ona bir şeyler söylerken Roman dikkatini kaybediyor ve Dempsey onu ringin dışına atıyor. Dempsey ardından iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE! İki adam da ringin dışına yerde. Reklamlara gidiyoruz....

Superman%2BPunch.gif


Reklamlardan döndüğümüzde Dempsey'nin Roman'a Double Leg Boston Crab bağladığını görüyoruz. Roman zor durumda. Heyman'dan Roman'a büyük bir destek geliyor. Roman yavaş yavaş iplere doğru sürünmeye başlıyor. Roman tam iplere tutunacağı esnada ise Joe Gacy aprona çıkıyor. Hakem onunla ilgilenirken Reigns iplere tutunuyor ama hakem görmüyor. Heyman, hakemi uyarıyor ama hakem farkında değil derken Dempsey tekrardan Roman'ı ortaya çekmek istiyor ama Roman onu ittirince Dempsey düşüyor. Hakem de maça dönüyor. Roman ayağa kalkıyor ve köşede Dempsey'i domine ediyor. Ardından da onu Irish Whip'e yolluyor ve iplerden sektiği gibi clotheslinelar yapmaya başlıyor. En sonunda Roman Reigns Spear için işaretini veriyor. Fakat bu esnada Joe Gacy aprona çıkıyor. Hakem yine Joe Gacy ile uğraşırken Roman'dan Gacy'e Superman Punch geliyor! Gacy ringin dışını boyluyor. Derken Dempsey'den schoolboy roll-up: 1...........2..........

Roman-Reigns-Angry-2022.jpg


Roman rakibini üzerinden atıyor ve kamera yüzüne odaklandığında çok sinirlendiğini görüyoruz. Roman ve Dempsey ayağa kalkıyor, karşı karşıya geliyor. Dempsey'den Roman'a German Suplex denemesi ama Roman sıyrılıyor ve üzerinden atıp rakibini yere seriyor. Ardından Roman, Dempsey'i çok sert bir şekilde turnbuckle'a çarpıyor. Roman, Dempsey'i köşede tekmelemeye başlıyor. Hakem araya gidiyor. Roman hakemi de tanımıyor ve Dempsey'nin üzerine gidiyor. Fakat hakem bu sefer onu sert bir şekilde ayırıyor. Roman hakemin de üzerine yürüyor ama Paul Heyman ringin dışında Roman'ı uyarınca Roman sinirlerine hakim oluyor. Dempsey kendisine geliyor ama Roman direkt ona saldırmaya başlıyor. Roman, Dempsey'i turnbuckle'a ters bir şekilde astıktan sonra top turnbuckle'a çıkıyor ve diving double foot stomp ile onun üzerine atlıyor. Dempsey acı içerisinde kıvranıyor. O kadar büyük bir acı çekiyor ki hakem Dempsey ile ilgilenmek zorunda kalıyor. Roman ringde sırıtıyor. Joe Gacy de kendisini toplamış bir şekilde Dempsey ile ilgileniyor.

JBL: Charlie Dempsey sakatlanmış olabilir.

Roman amacına ulaşmış bir şekilde sırıtırken seyirciler hareketlenmeye başlıyor. Paul Heyman, Roman'ı uyarıyor ama Roman ne olduğunu anlamaya çalışıyor ve arkasını dönüyor....

Beautiful%2BDisaster.gif
Middle%2BFinger.gif


BEAUTIFUL DISASTER! Cody Rhodes kaşla göz arasında Roman'a gelip Beautiful Disaster vuruyor. Heyman, Roman'ı uyarsa da Roman fark etmiyor. Gacy ise bu arada hakemi daha çok oyalayıp onun habersiz kalmasına neden oluyor. Cody ışık hızında ringi terk ediyor. Joe Gacy ise Charlie Dempsey'e maça dönmesi için gaz veriyor. Dempsey seke seke ayağa kalkıyor, Roman da bilincini kaybetmiş bir şekilde ayağa kalkıyor ve REGAL PLEX! Charlie Dempsey tüm gücünü bu hareket için harcadı! Charlie hareket sonrası direkt rakibinin üzerine kapaklanıyor ve tuşa gidiyor: 1............2...........

3!

Kazanan ve PGW Championship İçin #1 Contender Olan: Charlie Dempsey (Joe Gacy)

AVvXsEjpltNXj3u4wrUDbkBwgjVzYZv8sajJ7Vgoxrx8KaK3CDpCOavG6T7bXPthcL7b2ZXpT3t1maJ6nIAT4oBSNMtMRJtF1Fkwr4Ca4dncR1VduyIhVSc9gRGskWUAamNFqTb59_nlEmVbspu69vApC2foYK6f4803Z3YCrScAmgCdakUbi7Yvz7otYEsalg=s320


Charlie Dempsey kazanıyor ama Dempsey dizini acı içerisinde tutuyor ayağa dahi kalkamıyor. Gacy ona yardım ederken hakem "X" işareti yapıyor ve ringe hızla sağlık görevlileri geliyor.

JBL: Dempsey zaten sakatlanmıştı üstüne sakat hali ile çok zor bir hareket deneyince bu sonuç oldu.

Outside%2BCelebration.gif
Down%2Bin%2Bthe%2BRing.gif


Maçın kader anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde Roman Reigns'i sinirli buluyoruz. Başında ise Paul Heyman var. Roman yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve seyircilerin içindeki Cody Rhodes'a bakıyor. İki isim birbirlerine bakıyor. Bu arada sağlık görevlileri sedye ile Charlie Dempsey'i götürüyorlar. Joe Gacy ise onunla ilgileniyor. Bu görüntüler eşliğinde reklamlara gidiyoruz....

9puq4fz.gif


sssss.jpg


Mr. O'Neil: Dostum buraya gelmen beni fazlasıyla mutlu etti. Uzun zamandır görüşemiyorduk.

Darren Young: Senin gibi "İş İnsanı" olmasak da bilirsin bizim de kendimizce işlerimiz mevcut. Seni gördüğüm için çok mutluyum.

Muhabbetiniz bol olsun!

Jeff-Hardy-Interview.png


Kameramız sesin sahibini gösteriyor. Bu PGW Şampiyonu Jeff Hardy!

Mr. O'Neil: Ooo şampiyon burada! Gelmekle iyi ettin. Ben de sana Jon'ın durumunu soracaktım. Umarım durumu iyidir.

Jeff derin bir nefes alıyor.

Jeff Hardy: Durumu her geçen gün iyiye gitse de çok ağrı bir saldırıya uğradı ve doktorlar onun uzun bir süre aksiyonda olamayacağını söylüyorlar ne yazık ki.

Darren Young ve Mr. O'Neil duruma üzülüyorlar.

ssssasa.jpg


Mr. O'Neil: Tekrardan geçmiş olsun. Bu durum kesinlikle cezasız kalmadı. Bron Breakker'ı sırf bu yüzden bu gece yasakladım. Kimsenin sağlığını riske atma hakkı yok. Senin adına ve Jon adına çok üzgünüm. Oysa ki onun rehabilitasyon süreci çok iyi ilerlemişti yazık oldu. Belki bunlar olmasaydı kim bilir belki de senin rakibin olabilirdi.

Jeff Hardy: One Night Stand ve iki extreme uzmanı adam. Yapacaklarımızın sınırı olmazdı.

Mr. O'Neil: Neyse ki benim bununla ilgili güzel planlarım var. Sex War'ın gidişatından çok memnunum ve bu iki adamın trajik hikayesine biraz daha drama katmak istiyorum. Ortada bir amaç da olmalı. Bu işin sonu sana dokunsa da "İş için en iyisini" düşünmek zorundayım. Bunun için da Sex War'ın galibi PGW Şampiyonluğu maçının 3. katılımcısı olacak! Umuyorum senin için problem olmaz Jeff.

Jeff Hardy: Biliyorsun benim için problem olmaz. Çünkü o adamları en son üst üste koyup yendim. Bu trajediyi bir nevi ben başlattım ve... Belki de ben bitirebilirim.

Jeff ve O'Neil el sıkışıyor. Bu esnada ofise PURE Şampiyonu Jey Uso geliyor.

pickweek_jeyuso_01--a38e82f0c34aeb4a6b0b4883e9544fc8.jpg


Jey Uso: Ludwig Kasier'i One Night Stand'de karşımda istiyorum ve ona karşı PURE Şampiyonluğumu da korumaya hazırım!

Jeff Hardy, Jey Uso'yu takdir eden bakışlarla bakarken Darren Young ve Mr. O'Neil duruma şaşırıyor.

Mr. O'Neil: Açık yürekliliğin için seni takdir ediyorum Jey ama biliyorsun ki şovumuz One Night Stand ve Hammerstein Ballroom'da ECW seyircisinin önünde olacağız. PURE kuralları ile sunacağımız bir maç o seyirci için pek uygun olmaz ama başka zaman için sana garanti veriyorum ki bu maçı ayarlarız ama One Night Stand ne yazık ki olmaz.

NEIN! NEIN NEIN!

intro-1699859198.jpg


Kamerada Ludwig Kaiser görünüyor.

Ludwig Kaiser: Sahip olduğu şampiyonluğa erkenden kaybetmeye hevesli bu arkadaşa daha fazla mani olmamalısınız! Bu adam beni istiyor ben de onun saltanatına son vermek istiyorum! Bu kadar basit!

Jey Uso: Seni istiyorum hatta unvanımı da sana karşı koyuyorum. Neden biliyor musun çünkü senden çekinmiyorum ve çok açılan o çeneni kapatmak istiyorum!

Ludwig ve Jey tartışıyor.

Mr. O'Neil: Bu kadarı yeterli! Madem bu maçı ikiniz de istiyorsunuz o zaman ben de bu maçı resmi hale getiriyorum! PURE Şampiyonu Jey Uso, şampiyonluğunu Ludwig Kaiser'e karşı One Night Stand şovunda Hammerstein Ballroom'da koruyacak! Ancak maç ne yazık ki Kick-Off'ta olacak! Siz ikinizin bununla alakalı bir sorunu olmaz diye düşünüyorum!

Ludwig Kaiser bir süre düşündükten sonra Jey Uso'ya yöneliyor.

Ludwig Kaiser: Seni Hammerstein Ballroom'da barbar izleyicilerin önünde yenip PURE Şampiyonu olacağım! Buna hazırlan!

Kaiser sözlerinin ardından oradan ayrılırken Jey Uso kararlı bir şekilde onun arkasından bakarken bir yandan da unvanına sıkı sıkı sarılıyor. Biz de reklamlara gidiyoruz....

9puq4fz.gif


c0e5577d43e7d76ca8eb6ad17be092e9.jpg


Reklamların bitmesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların açıldığı yerde ring yok. Karşımızda yer alan yer arenanın içinde değil, arena dışında bir yerdeyiz. Bu görüntüler dev ekrana ve ekranları başından izleyen izleyiciler için tam ekran olarak veriliyor. Karşımızda etrafı güvenliklerle dolu bir villa bulunmakta. Ya da buna malikane mi demeli? Sanırım bu daha doğru olanı. Demir korkulukların ardındaki şelaleler ve kullanılmayı bekleyen arabalara baktığımızda, varlıklı bir kimseye ait bir alanda olduğumuzu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Kameralar bölgeyi göstermeyi kesiyor, görüntüler malikanenin içerisinden kaldığı yerden devam ediyor.

maxresdefault.jpg


Ricardo Rodriguez ile Alberto El Patron karşımızda. Ricardo'nun oldukça bitkin göründüğünü belirtmemiz gerekiyor. Alberto kendisinin başında oturmuş durumda, elinde sıvı bir karışımın bulunduğunu ve bunu Ricardo'nun zarar gören ses tellerine iyi gelmesi amacıyla, Ricardo'ya içirdiğini görüyoruz. Alberto sabırla ve yavaşça bu karışımı içiriyor Ricardo'ya. Alberto'nun, Ricardo'ya bu karışımı içirdiği esnada öfkesini saklayamadığını fark etmemek elde değil. Ricardo ile ilgilendiği esnada, Christopher'ın ona yaptıkları aklına geliyor olmalı. Alberto, Christopher'dan kaynaklanan öfkesini Ricardo'ya yansıtmamaya çalıştığını ama bunu yapmamaya çalışırken pek başarılı olamadığını söyleyebiliriz.

Alberto El Patron: Bu sana çok iyi gelecek... (derin bir nefes alıyor ve veriyor) İyi misin?

Ricardo yanıt vermek amacıyla kendisini zorluyor fakat bunu beceremiyor. Evet anlamına gelecek şekilde kafasını sallıyor.

Alberto El Patron: Tamam, kendini zorlama. İyi olacak mısın?

Ricardo tekrardan kafasını sallıyor.

5.jpg


Bir saniye! Ricardo'nun, Alberto'yu onaylamak için kafasını salladığı esnada ikiliyi yakından çeken kameralar görüntüleri genişten almaya başlıyorlar. Evet, Alberto'nun görkemli evinin içerisindeyiz fakat burada bir terslik var! Bu, bu evde çalışan iç mimarın yol açtığı bir terslik değil! Yerlerde kanlar var! Parkelerin üstü kana bulanmış durumda! Üstelik yerde kanlar içerisinde kalmış üç adamın olduğunu görüyoruz. Oldukça kötü durumda gözüken bu üç kel adam sadece yerde uzanıyor. Kötü de değil, berbat durumdalar! Her tarafları kan içerisinde! Perişan durumdalar! Bunlar, Christopher'ın akıl oyunlarının bir öğesi. Geçtiğimiz şovlarda Christopher'ın yaptığı akıl oyunlarında yer alan kişiler. Üç tane Christopher profili burada ve korkunç durumdalar!

Alberto sehpanın üzerinde duran beyzbol sopasını alıyor ve diğer eline birkaç kez çok yavaş bir şekilde vuruyor. Bunu yaptığı esnada bir şeyler de söylüyor.

Alberto El Patron: Bu uzun ve anlamlı gecede olduğumuz yerde oturmak bizlere yakışmaz. Eee... O zaman durmayalım, yeniden bu arkadaşların üzerinde çalışalım.

Alberto elindeki beyzbol sopası ile yerdeki kişilere saldırmaya başlıyor! Yaptığı şey oldukça kontrolsüz! Elindeki sopa ile rastgele ataklarda bulunuyor! Her seferinde daha da hızlanıyor, daha da hırslanıyor! Döne döne hepsini sopalıyor! Yerdekilerin yardım istemeye mecali kalmamış durumda, o kadar fena haldeler. Alberto onları rahat bırakacak gibi durmuyor çünkü hızını alabilmiş veya alabilecek gibi değil. Hepsine teker teker sopa ile vuruyor. En sonunda beyzbol sopası ortadan ikiye kırılıyor, Alberto da durmak durumunda kalıyor. Elindeki parçaları, yerdeki ikilinin üstüne fırlattıktan sonra tek dizinin üstüne çöküyor ve onları yumruklamaya başlıyor! Bunu da bir müddet yaptıktan sonra ayağa kalkıyor, bir kamera kendisinin tam karşısına bakıyor ve gözü dönmüş olan Alberto kameraya bakarak bir şeyler söylüyor.

maxresdefault_7.jpg


Alberto El Patron: Bu görüntüleri endişe içerisinde izlediğini çok iyi biliyorum. Peki şimdi ne yapacaksın? Başına neler geleceğini sana anlatacak değilim, bunu zaman gösterecek. Kendini toparla ve kendini One Night Stand'e en iyi şekilde hazırla. Zira One Night Stand'de sana yaşatacağım onca şeyin ardından kendine dair kopya bile bulamayacaksın!

Alberto gözünü kırpıyor. Oldukça bir badass görüntü olduğunu söyleyebiliriz. Alberto bu görüntülerin ardından kadrajdan çekiliyor, kameralar olan biteni izleyen Ricardo'yu yakından görüntüledikten sonra kapanıyor ve reklamlar giriyor.

9puq4fz.gif



Prime-Time-Players.jpg


MOVE GET IN IN! PRIME TIME PLAYERS! CHAIRMAN VE DOSTU DARREN YOUNG GİRİŞTE! BU GECELİK ÖZEL BİR GİRİŞ İLE, ESKİ GİRİŞ MÜZİKLERİ İLE GİRİŞTELER! Chairman seyircileri selamlayıp arkasında görevlilerle izleyicilere birtakım şeyler dağıtıyor. Darren Young'da yanında onu takip ediyor. İkili güleç suratlarla ringe giriyor. Mikrofon hemen geliyor. Chairman etrafı bir süre süzdükten sonra coşkulu bir şekilde konuşmaya başlıyor.

titus-oneil-2.jpg


Mr. O'Neil: BAYANLAR VE BAYLAR... ONE NIGHT STAND ÖNCESİ SON KEZ BİRLİKTEYİZ!

Seyircilerden "ECW" tezahüratlarını iyice duyuyoruz.

Mr. O'Neil: Biliyorum... Biliyorum. Buna hepimizin ihtiyacı vardı. Sonuç olarak bir yerden sonra güreş izlemeye dair isteklerimiz yoğunlaşıyor ve normal akıştaki şovlar bu tutkumuzu karşılamıyor... Bu yüzdendir ki One Night Stand, hepimize ilaç gibi gelecek. Şimdi, bu müthiş şova dair bir duyuru yapmama izin verin... Aslına bakarsanız bu büyük bir duyuru. En azından benim için. Ve sizin de bundan tatmin olacağınızı düşünerek açıklıyorum: ONE NIGHT STAND'DE KADİM DOSTUM DARREN YOUNG BİR GECELİĞE ÖZEL GM OLARAK BULUNACAK!

Seyirciler önemli bir duyuru beklerken bunun karşısında hayal kırıklığına uğrayıp yuhalamaya başlıyor. Darren Young'ın yüzü düşerken Chairman devam ediyor.

Mr. O'Neil: Onun bu sorumluluğu karşıla-

RR13_Photo_092.jpg


Arenada ışıklar gidiyor ve zifiri karanlık hakim oluyor. Seyirciler telefonun flaşını açarken girişten yavaş yavaş yürüyen biri olduğunu görüyoruz ama kim olduğunu kestiremiyoruz. Mr. O'Neil aşağı inip görevlilerle konuşmaya gidiyor.

angelgarza.jpg


ANGEL GARZA! Ringin içinde Darren Young'ın yanında! Mr. O'Neil dışarıda şaşkın şekilde ona bakarken Angel sırıtarak elini Darren'in omzuna koyuyor ve elindeki levyeyi Chairman'e doğru gösterip göz kırpıyor.

Angel Garza: Merhaba Darren. Ben Garza... Angel Garza.

grza.jpg


Chairman dışarıda halen tedirgin şekilde Angel'e bakmakta! Angel bir süre ağırdan aldıktan sonra tekrar konuşuyor.

Angel Garza: Ya da... Garza'lardan Angel. Chairman bana böyle seslenir. Bu da...

JBL: Olamaz...

07_WM30_Reactions.jpg


Angel Garza: Bu geceye özel sana hoş geldin hediyesi. Ya da... Bir veda busesi.

dsdsdsds.jpg
sss.jpg


ELİNDEKİ LEVYEYİ DARREN YOUNG'IN KAFASINA GEÇİRİYOR!

JBL: Tarihin gördüğü en büyük orospu evladı karşınızda. Angel Garza.

sssassasa.jpg
dasfafsafs.jpg


Darren Young öylece yere yığılırken Mr. O'Neil şok içinde ağır ağır ringe giriyor ve onun başına dikiliyor... Angel çoktan dışarı çıkıp girişe fırladı bile. Turnbuckle'a doğru sırtını yaslayıp ringin içindeki Chairman'e doğru sırıtırken güvenlik görevlileri ona doğru gitmeye yelteniyor. Fakat Chairman, görevlilere ağlamaklı bir yüz ifadesiyle durmalarını söylüyor. Angel, istediğini aldığının farkında olmanın verdiği rahatlıkla tekrar konuşuyor.

Angel Garza: Zeytinin dalı şelaleye düştü. Ben farkındayım, sen de farkındasın. Uzun süredir bu böyle. Birimiz buraya fazla geliyor. O kim bilmiyorum... Ama bu nehir... Artık doldu ve dışarılara taşıyor. Suçu olmayan insanları boğuyor. Bunu bitirmeliyiz. Farkındasın değil mi? İşte sana... Bitmesi için bir neden. Bunu ben seçtim ve sana vaat ettim. Benim seni öldürmek için sayısız nedenlerim, gayelerim var. Peki... Senin?

Angel Garza: Beni nerede bulacağını biliyorsun.

Garza mikrofonu atıp Chairman'e son bir kez bakıp arka alana gidiyorken Mr. O'Neil sessizliğini bozup ona sesleniyor.

Garza!

Angel dönüyor.

Mr. O'Neil: Cava tu propia... Tumba.

garza.jpg
sssss.jpg


Chairman, Garza'nın dilinde ona son sözünü söyledikten sonra Garza kafasını sallayıp gülmeye başlıyor. Ardından belki de son kez buraya, PGW'e bakıyor. Şov Garza ve Chairman'in bu olayıyla birlikte son buluyor. One Night Stand'de...

GARZA V CHAIRMAN
BURIED ALIVE (ENTERRADO VIVO) MATCH

PGW PAYBACK #25
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: