RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟓 "𝐸𝑔̆𝑒𝑟 𝑏𝑖𝑟 𝑒𝑧𝑖𝑘𝑠𝑒𝑛 𝑒𝑧𝑖𝑘𝑠𝑖𝑛𝑑𝑖𝑟. 𝐵𝑢 𝑑𝑒𝑔̆𝑖𝑠̧𝑚𝑒𝑧."


PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Mayhem'den gelen monologdan Venis'e de yazılması iyi olmuş, onun da içindekileri bilmemiz gerekiyordu. Arkadaşına bu kadar dolduysan bir yerde de konuşmak gerekirmiş diye düşünüyorum Venis ağabey. O yüzden doğru söylediğin yerler olsa da %100 hak veremedim sana. One Night Stand'de kemer maçlarını falan salalım bu maç main event olsun.

Angelico abdest suyunu yine bulamamış. Slammy yılın enayisi kategorisi açılmalı bu adam için.

Stratton'ın topukluları tekrar giymesine patladık. Tarzdan ödün vermiyor. Saçma sapan ama süper bir ikili.

OĞLUM ROMAN REIGNS SENİ ÖLDÜRECEĞİM. ÖLECEKSİN.

Çok uzun sürmemiş, öldürmüşüz. Yav oğlum Dempsey'i yarım saat yenememişsin bir de, değdi mi yaptığına bir düşün ya. Acun abi Survivor asıl şimdi başlıyor

YAV O'NEIL... Dempsey sakatlanmış hala üçüncü katılımcı falan diyorsun baba harbi senin gibi patron olmaz olsun ya. Geçen hafta maçın içinde olmayan adama maç kazandırttın, kafana göre VAR sistemi icat ettin, bu hafta da contenderlık maçından haberin yok. Beni alacaksın oğlum o maça.

O'Neil gerçekten hasta bir adam. ECW seyircisi senin gibi eşek değil ki güreşten anlamasın. İki adam da maç istiyor bu beyefendi kafasına göre ayarlamamaya falan çalışıyor. Neyse ki aklı yerine gelmiş son anda.

Alberto'nun racon maalesef bana geçmedi. Daniels her türlü bir adım önde gidiyor. Şampiyonsan şampiyonluğunu bil kemer gidiyor deriz.

Yaptığı duyuruya bak O'Neil'ın. Kankasını GM yapmış. Garza'yı takdir ettim bu sebepten ötürü. Ancak O'Neil'ı canlı canlı gömmeye de gerek yok. İkisinin birden mezara düşme ihtimali nedir diye araştırmaya giderek şovu kapatıyoruz.

Ellerinize sağlık.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Sex War'ın işlenişi cidden çok iyi. İki karakterin de çok sağlam tiradları var ve ikisi de kendince haklı. Venis söylediklerinde haklı ama Mayhem'in de haklı olduğu taraflar var. İçinde bulunduğum en sağlam ve gerçekten bir sona bağlanacak olan bir hikaye. Hikayenin sonlanacağı şovun da One Night Stand olması güzel oldu. Benim çarın başarısızlıkları yüzüme vurulunca harbiden moralim bozuluyor ama elbet bir gün.

Angelico hikayesinin başını kaçırdım maalesef, o yüzden pek yorum yapamayacağım. Bu kadar görüşmek istediğine göre geçerli biri olmalı muhterem denen arkadaş. Nereye bağlanacak en ufak bir fikrim yok ama hemen hemen her şov bir segmenti var bu hikayenin. Bakalım nereye bağlanacak.

Mahal - Tiff İKİLİSİ KIKIRDATIYOR KANKA YAAAA. Bu aşko kuşko kızların barzo sevdasını hiç anlamıyorum. Tiff'in promolar kısa kısa olduğu için okuyorum, Sef cidden güzel oynuyor karakteri. Bu adam aşko kuşko bir kızın reankarnesi olabilir, araştırılsın.

Roman, ikinci Goldberg olma yolunda emin adımlarla ilerliyor harbiden. Şu çarın hakkını versin artık biri.

Bu maçta Cody kazanır diyordum da bir anda maça Roman dahil oldu. Charlie kazansa da Jeff'i devirebileceğini sanmıyorum çünkü Charlie'nin sahibi ghost işinde. Charlie biraz daha aktif olsa Bursa lobisi bir kemer daha kazanacaktı, yazık oldu. Cody'nin müdahalesini canlı izleyen dostolar beklemiyordu muhtemelen çünkü bir önceki segmentte ağır sakatlanmış gibiydi. Bu ikilinin feudu çok sert geçer. Umarım iki tarafta ghostlamaz ve güzel bir feud izleriz.

PRIME TIME PLAYERS ŞEKLİ ŞEMALİİİ. Posterdeki Angel Garza simasından ana olayda olacakları tahmin edebiliyordum. Sex War'ın kazananı maça dahil olacakmış, güzel fikir. Sex War'dan sağ çıkan kemeri de alır muhtemelen. Ben Sex War'dan Venis'in sağ çıkacağını düşünüyorum. Ludwig'in kemer zamanı gelse de Jey'den alması çok zor bence. Ludwig'in kemeri Jey'den alması, Bron'dan almasından daha zor bana kalırsa. Jey korur diye düşünüyorum, kick-off olacak bir maç değil ama malum, ortada çok mevzu var.

Daniels, Alberto'dan alacak kemeri bence ya. Bu segmentte maçın ne derece sert olacağının infosu verilmiş gibi. Alberto'nun ne kadar sıkıntılı bir çar olduğu da iyi yansıtılmış.

OUYYYY MAÇA BAKK. İLK KEZ ANGEL GARZA SAFLARINDAYIZ YA. Evrenin en büyük adamıyla Chairman karşı karşıya. Buried Alive türünde olması merak uyandırdı. Bu maçın kaybedeni nasıl yüz bulacak şirkette bulunmaya acaba. Posterdeki detayı gören tahmin etmiştir zaten olacakları.

PPV öncesi son şov, gayet tadında olmuş. Her maç çok ortada, Pure maçı hariç. Bahis liginde çok kişi yatar. Ekibin eline sağlık, aniden çıkan bir iş yüzünden canlı olamadık. Yapacak bir şey yok. Tekrardan elinize sağlık ben buradan ehliyet sınavına gidiyorum.
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
3,037
Beğeni sayısı
1,204
PG Nakit
595
ONS'deki ana odağımız, maçımız Venis vs Mayhem olmalı cidden, ikisi arasındaki bu cinsel çekim bunu görmemizi istiyor.

Angelico segmentine mami özelinde ya sabır diyip geçiyoruz, pek yoruma ihtiyaç ve gerek yok. Onun haricinde ultra güzellikte yazılmış bir segment, FvK falan kullanılmış acayip duygusallaştık o kısımda...

La Knight hükmümüz baş ağrıtır cinsten, bizim Sef ile gidilecek epey bir yolumuz var. Şirketin tungsten teli ile oynayacağız yakındır.

GBB Reigns'ini seyretmeyi özlemişiz uzun zaman sonra. İkili de tam randımanlı oynarlarsa promolar konusunda vs, İlkayla birlikte harbi sağlam bir iş göreceğizdir.

Daniels'ın artık omzuna ana kemeri takmasının zamanı geldi bile Alberto'ya veda etmeli bir şov olur ONS.

Garza vs Chairman Buried Alive hem de... Ne diyelim kim olursa olsun, Garza'ya koyandan aro...


Ellere, emeklere sağlık PPV'den önce çok klas bir haftalık şovu çizilmiş.
 

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
4,521
Beğeni sayısı
1,202
PG Nakit
290
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
Şova yeni bakabildim öncelikle elinize sağlık.

Açılıştaki Venis'in içini dökme işi mükemmel. Başta Mayhem haklı mı diyordum ama Venis’in açısından bakınca pek haksız da sayılmaz. Bu iş ONS’de bitmez ama bence. ONS şovunda Venis’in ama genel olarak feudu Mayhem’ın kazanacağını düşünüyorum.

MUHTEREM YOK KENDİNE GEL.

Biraz inaktif kaldık ama güzel hikaye yazılacak gibi ONS için bakalım İlkay’la bir promomuz var garanti şov öncesi.

MAIN EVENT VE MAÇ TÜRÜ DELİRTTİ. Zamanında kuzeni öldürdük falan ama bu Mr. O’Neil denen herif yüzünden kariyerimiz bitti ve adam Prens yaptığı adama sahip bile çıkmadı. Ne kadar kırgın olsak bile aramız bozuk kanımız değil o yüzden kuzenin yanındayız. Göm şu pçi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: