RPG WM Main Event Tahminleri


Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu şovda artık kemeri alacak gibi geliyor Daniels o yüzden Rumble kazananları arasında olması çok düşük ihtimal. Rumble'ı da Velveteen alabilir belki bilemiyorum şu an. Daniels vs. Velveteen gayet olası gözüküyor, çok da keyif verir.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
O dönem ki ana kemer sahiplerine bağlı olacağını düşünüyorum bunun. Günümüz ve WM'ye kadar olan gelecekte şampiyon olabilecek isimleri sıralarsak:

Jeff Hardy, Alberto Del Rio, Wes Lee, Angel Garza, Christopher Daniels, Johnny Mayhem, Val Venis gibi bir kadro muhtemelen ilk akla gelenler olur.

Şimdi buradan bence Jeff Hardy'i WM Main Event'inde göremeyiz. Oyuncusundan bağımsız o spota gelecek maçın geçmişten gelecek bir hikayenin devamı/tamamen bitişi niteliğinde olacağını düşünüyorum. Jeff Hardy içinse böyle bir hikaye işlenmedi, eğer booklanış şekli uygun olsaydı etkileyici bir Hardy vs. Moxley olabilirdi ama bu bence çok çok uç bir ihtimal ve pek mümkün gözükmüyor.

Geriye kalan isimlerin tamamının (Bir istisna hariç, en sonda yazacağım onu.) potansiyel maçları zaten kendi aralarında:

Alberto Del Rio vs. Angel Garza II (Meksika Çıkmazı'nın tamamen kapanacağı epik bir final, maçın ardından NPC olarak da olsa Chavo Guerrero ve Humberto Garza gelebilir ve poz keserek şovu kapatabilirler.)
Alberto Del Rio vs. Christopher Daniels III(?) (Bu bence pek mümkün değil. Ama One Night Stand'de kemeri kaptırdığı Daniels'tan intikamını almak isteyen ve bu yolda her yola başvurup en sonunda 1. sıradan girdiği Royal Rumble'ı kazanan Alberto Del Rio izlenebilir.)

Bu ikisinin alternatifi olarak Del Rio vs. Garza vs. Daniels'da bir ihtimal bu arada.

Christopher Daniels vs. Wes Lee II (ONS'de kemeri kazanan Daniels eğer Cash-In yerse başarılı bir booking ile bu feudun devam mücadelesini izleyebiliriz. Geçmişte yetersiz ve başarısız gözüyle baktığı Wes Lee'yi bu sefer ciddiye almak zorunda kalan Daniels'a tanık olunabilir. Hatta bu gerçekleşirse ikilinin birbirine saygı duyarak geceyi kapatacaklarını düşünüyorum.

Johnny Mayhem vs. Val Venis (Bu ikiliden birinin ana kemeri, diğerinin de Royal Rumble'ı aldığı bir senaryo elbet ki çok kişiyi ıslatacak cinsten olacaktır.)

Ve en başta istisna olarak bahsettiğim, açıkçası şahsi olarak bütün bunlar arasında en çok isteyeceğim mücadele belli:

Christopher Daniels vs. Velveteen II (Velveteen'in ana kemere ulaşma yolunın Daniels'ın alması gereken intikamla kesiştiğinde yaşanabilecek mindfuckları kestiremiyorum.)
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: