Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
WM Main Event Tahminleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 173170" data-attributes="member: 91"><p>O dönem ki ana kemer sahiplerine bağlı olacağını düşünüyorum bunun. Günümüz ve WM'ye kadar olan gelecekte şampiyon olabilecek isimleri sıralarsak:</p><p></p><p>Jeff Hardy, Alberto Del Rio, Wes Lee, Angel Garza, Christopher Daniels, Johnny Mayhem, Val Venis gibi bir kadro muhtemelen ilk akla gelenler olur.</p><p></p><p>Şimdi buradan bence Jeff Hardy'i WM Main Event'inde göremeyiz. Oyuncusundan bağımsız o spota gelecek maçın geçmişten gelecek bir hikayenin devamı/tamamen bitişi niteliğinde olacağını düşünüyorum. Jeff Hardy içinse böyle bir hikaye işlenmedi, eğer booklanış şekli uygun olsaydı etkileyici bir Hardy vs. Moxley olabilirdi ama bu bence çok çok uç bir ihtimal ve pek mümkün gözükmüyor.</p><p></p><p>Geriye kalan isimlerin tamamının (Bir istisna hariç, en sonda yazacağım onu.) potansiyel maçları zaten kendi aralarında:</p><p></p><p><strong>Alberto Del Rio vs. Angel Garza II</strong> (Meksika Çıkmazı'nın tamamen kapanacağı epik bir final, maçın ardından NPC olarak da olsa Chavo Guerrero ve Humberto Garza gelebilir ve poz keserek şovu kapatabilirler.)</p><p><strong>Alberto Del Rio vs. Christopher Daniels III(?)</strong> (Bu bence pek mümkün değil. Ama One Night Stand'de kemeri kaptırdığı Daniels'tan intikamını almak isteyen ve bu yolda her yola başvurup en sonunda 1. sıradan girdiği Royal Rumble'ı kazanan Alberto Del Rio izlenebilir.)</p><p></p><p>Bu ikisinin alternatifi olarak <strong>Del Rio vs. Garza vs. Daniels</strong>'da bir ihtimal bu arada.</p><p></p><p><strong>Christopher Daniels vs. Wes Lee II</strong> (ONS'de kemeri kazanan Daniels eğer Cash-In yerse başarılı bir booking ile bu feudun devam mücadelesini izleyebiliriz. Geçmişte yetersiz ve başarısız gözüyle baktığı Wes Lee'yi bu sefer ciddiye almak zorunda kalan Daniels'a tanık olunabilir. Hatta bu gerçekleşirse ikilinin birbirine saygı duyarak geceyi kapatacaklarını düşünüyorum.</p><p></p><p><strong>Johnny Mayhem vs. Val Venis</strong> (Bu ikiliden birinin ana kemeri, diğerinin de Royal Rumble'ı aldığı bir senaryo elbet ki çok kişiyi ıslatacak cinsten olacaktır.)</p><p></p><p>Ve en başta istisna olarak bahsettiğim, açıkçası şahsi olarak bütün bunlar arasında en çok isteyeceğim mücadele belli:</p><p></p><p><strong>Christopher Daniels vs. Velveteen II</strong> (Velveteen'in ana kemere ulaşma yolunın Daniels'ın alması gereken intikamla kesiştiğinde yaşanabilecek mindfuckları kestiremiyorum.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 173170, member: 91"] O dönem ki ana kemer sahiplerine bağlı olacağını düşünüyorum bunun. Günümüz ve WM'ye kadar olan gelecekte şampiyon olabilecek isimleri sıralarsak: Jeff Hardy, Alberto Del Rio, Wes Lee, Angel Garza, Christopher Daniels, Johnny Mayhem, Val Venis gibi bir kadro muhtemelen ilk akla gelenler olur. Şimdi buradan bence Jeff Hardy'i WM Main Event'inde göremeyiz. Oyuncusundan bağımsız o spota gelecek maçın geçmişten gelecek bir hikayenin devamı/tamamen bitişi niteliğinde olacağını düşünüyorum. Jeff Hardy içinse böyle bir hikaye işlenmedi, eğer booklanış şekli uygun olsaydı etkileyici bir Hardy vs. Moxley olabilirdi ama bu bence çok çok uç bir ihtimal ve pek mümkün gözükmüyor. Geriye kalan isimlerin tamamının (Bir istisna hariç, en sonda yazacağım onu.) potansiyel maçları zaten kendi aralarında: [B]Alberto Del Rio vs. Angel Garza II[/B] (Meksika Çıkmazı'nın tamamen kapanacağı epik bir final, maçın ardından NPC olarak da olsa Chavo Guerrero ve Humberto Garza gelebilir ve poz keserek şovu kapatabilirler.) [B]Alberto Del Rio vs. Christopher Daniels III(?)[/B] (Bu bence pek mümkün değil. Ama One Night Stand'de kemeri kaptırdığı Daniels'tan intikamını almak isteyen ve bu yolda her yola başvurup en sonunda 1. sıradan girdiği Royal Rumble'ı kazanan Alberto Del Rio izlenebilir.) Bu ikisinin alternatifi olarak [B]Del Rio vs. Garza vs. Daniels[/B]'da bir ihtimal bu arada. [B]Christopher Daniels vs. Wes Lee II[/B] (ONS'de kemeri kazanan Daniels eğer Cash-In yerse başarılı bir booking ile bu feudun devam mücadelesini izleyebiliriz. Geçmişte yetersiz ve başarısız gözüyle baktığı Wes Lee'yi bu sefer ciddiye almak zorunda kalan Daniels'a tanık olunabilir. Hatta bu gerçekleşirse ikilinin birbirine saygı duyarak geceyi kapatacaklarını düşünüyorum. [B]Johnny Mayhem vs. Val Venis[/B] (Bu ikiliden birinin ana kemeri, diğerinin de Royal Rumble'ı aldığı bir senaryo elbet ki çok kişiyi ıslatacak cinsten olacaktır.) Ve en başta istisna olarak bahsettiğim, açıkçası şahsi olarak bütün bunlar arasında en çok isteyeceğim mücadele belli: [B]Christopher Daniels vs. Velveteen II[/B] (Velveteen'in ana kemere ulaşma yolunın Daniels'ın alması gereken intikamla kesiştiğinde yaşanabilecek mindfuckları kestiremiyorum.) [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
WM Main Event Tahminleri
Menü
Giriş yap
Kayıt ol