RPG Payback 20'24


PGW: Son Eklenen Parta Git

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
1,514
Beğeni sayısı
592
PG Nakit
200
@Sikiru abi senin sevgi dili temsilcisi yine mı inaktif oldu

fatih-terim-galatasaray-a-veda-edip-bodrum-a-gitti_1621230908.jpg
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Daniels'ın kafa fena yanmış. Ospreay ile arasındaki maç PPV maçı büyüklüğünde aslında, sonucu bayağı merak ediyorum.

Süloakdemir mal olduğu için çantayı kaybetmiş. O'Neil bu kadar adalet istiyorsa benim geçen haftaki maça el atsaymış. Garza'nın çantası çalınmış diye düşünüyorum. 👍

Contenderlık maçını Bron alır diye bekliyordum açıkçası, şampiyonla arasında yarım kalan bir mevzu var gibiydi. Kaiser o açıdan şaşırtıcı oldu. Performansları takip etmiyorum, muhtemelen onunla ilgilidir. Şampiyonla yüzleşmesini bekleyelim bakalım.

ULAN O'Neil... Maça Bate ile başlanıp Mayhem ile nasıl bitiriliyor oğlum senin adalet terazin bir tek Wes Lee'ye mi çalışıyor? SEX maalesef güreşin kuralları üzerine uygulanmış bu gece. O'Neil'ı protesto ediyorum. Mayhem'in kemerleri kurtarması şaşırtıcı oldu şaka bir yana. Rakibin kemerleri alacak kadar momentum sahibi olduğunu düşünmüyordum, onun sonucu da bu oldu sanırım. Mayhem ve Venis arasındaki hikaye main eventi çalabilecek potansiyelde bir hikaye, öyle de ilerliyor.

TEAM ASYALOGIC kurulmuş arka alanda iki al-ver ile. Sonra maymunlar keyif kaçırmış. Sonra ayarlanan maça bakılırsa TEAM ASYALOGIC biraz çabuk dağılacak çünkü agadan kemeri alacağız maalesef. O'Neil düzgün izle maçı belki müdahale etmen gerekir ağabey. 👍

Bir tur daha bineriz sorun yok 👍 @The Gold Standard

Senin oğlanı İngiliz atı olarak kullanacağız dostum maalesef bu tur ben biniyorum. 👍

Omega şifreyi çözdüyse ışık mışık dinlemez kemeri alır şampiyonluk maçında. Geçmiş olsun Velveteen'e.

Angelico'nun muhterem cidden Pensilvanya'da yaşayan eşek bence. Tekrarlıyorum bu teoriyi.

Daniels öfke kontrolü öğrenmiş açılıştan main evente kadar. Büyük galibiyet almış. Roman'a da sağlam girmişler. Bu hikayeye bayağı fazla insan dahil oldu son şovlarda, işin ucu nereye gidiyor bilemedim. Del Rio'dan gelecek atağı da görmek lazım ilerleyen şovlarda.

Ellerinize sağlık.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,684
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Karakterin gösterdiği gelişim çok hoşuma gidiyor, O'Neil'ın yaptıklarını unutmaması ve karşısında kalmaya devam etmesi. Çantayı kaybetsem çok üzülürdüm harbi bir-iki hafta pek aktiflik gösteremedik ama. Bu hafta güzel bir fikir var aklımda promo için bir şeyler karalayacağız.

Şirketin yüzü konumuna resmen geçti Christopher Daniels bu şovla birlikte, çok güzel düşünülmüş Will Ospreay'in son maçının onunla olması. Bildiğin bayrağın devir teslimi gerçekleşti. En doğru tercih de yapılmış, Taha gibi stabil üst düzey performans RPG'nin başından beri geliyor zaten Daniels'ın sahibinden de. Elinize sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Maçlara yoğunluk verilen hoş bir şov olmuş açıkcası. Şovun ortalarında SEX ekibinin işlenişini görmüş olmak tahminimce şova olan meraka anlık bir artış sağlamıştır. Sonrasında klasik bir face konuşması ile ve herhangi bir hedef göstermeden ilerlediğimin mesajı var. Şampiyonluğum için elimden geleni yapsam da henüz net bir düşman edinememiş olmak benim oyunculuk şeklinden bile kaynaklanıyor olabilir. İleriki şovlarda ne olacağını merak etmemizi de sağladığını düşünüyorum ama. Buraya kadar gayet iyi yazıldık sonrasındaki akıbeti bilemiyorum. (Eski iş arkadaşım ile de dostane konuşmak iyidi <3)

Bu arada Wes Lee senaryosunu atlamış olmayayım, bu şekilde çantasını tutan koruyan bir hikaye uzun zamandır görmüyordum (kişisel olarak). Soğutup bir anda ısıtılan olaylar fena olmuyor. ME gayet iyidi, isimlerin hiçbiri sırıtmıyordu, unvan koruması olmadan ME yapılabilmeyi hak eden oyunculardı. Ağabeyin vedası üzdü, vermiş olduğu emek ve hikayeleri getirdiği nokta için bir oyuncu olarak ben de teşekkür etmek istiyorum. Oyuncu olarak bu kadar uzun süre düzenli ve aktif oynamak zordur. Döndüğü zaman tekrar oynayabilmek dileği ile...

İkinci bir şirket açılması ile açıkcası kafamı karıştıran durumlar oluyor benim adıma, ayrı ayrı sekmelere konulması mümkün müdür? Bu sorunu yaşayan tek ben isem alışırım elbette :( .
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: