RPG Payback 20'24

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
597
Beğeni sayısı
1,405
PG Nakit
0
k6xp0hh.png


PYRO.jpg


Pyrolar patladı ve PAYBACK başladı! Herkes bir an önce şovun açılışının başlamasını bekliyor. Bu esnada kameralara birkaç farklı seyirci yansıyor. İnsanların ilgisi en yüksek seviyede. Fazla zaman geçmeden insanların beklediği meydana geliyor. Arenadaki sessizliği, yoğun bir uğultulu alıyor. Tüm ortamı inleten bir şarkı duymaya başlıyoruz, herkes ayakta ve stage'ye doğru dönmüş durumda. İnsanlar gelen kişiyi görüntüleyebilmek için telefonlarına yapışmış durumdalar. Peki gelen kişi kim?


will-ospreay-june-9-a-1.png


WILL OSPREAY! Will Ospreay burada! Şarkının belli bir müddet ilerlemesiyle birlikte arka alandan gelen isim o oluyor! Üzerinde güreş kıyafetlerinin olmaması dikkatimizi çekiyor. Siyah bir tişört ve pantolon var üzerinde, bir de gözlük takmış. Will, ellerini havaya kaldırarak tauntunu gerçekleştirdikten sonra ringe ilerliyor ufak ufak. Ringe vardıktan sonra çelik basamaklar yardımıyla apron'a çıkıyor ve orada fazla oyalanmadan iplerin arasından ringe giriveriyor. Will ringe girer girmez köşeye doğru hareketleniyor ve Second-rope'ye çıktıktan sonra aynı tauntu bir kez daha yapıyor. Tauntunu yaptıktan sonra bir müddet şovu izlemeye gelen kitleyi gözlemledikten sonra oradan iniyor ve ring dışındaki görevlilerden kendisine bir mikrofon verilmesini istiyor. Kendisine hızla bir mikrofon uzatılıyor, Will mikrofona eliyle birkaç kez vurduktan sonra, mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

gq.JPG


Will Ospreay: Dinleyin folks, amacım buraya çıktıktan sonra çeşitli ''savaş'' kalıplarını kullanarak akılları bulandırmak değil. Buradan kendisine sormak lazım, üzerinde durduğun bu saçmalıkları söyleyip, karşıma çıktıktan sonra ne yapacaksın? Elindeki mızrağı göğsüme mi saplayacaksın? Arkamdan saldırdıktan sonra kendini buraların en güçlüsü olarak mı göreceksin? Bana böyle yaklaşma lad, karşıma çıktıktan sonra yumruğu senin yüzüne indireceğim demeni yeğlerim. Kendini tehlike olarak mı görüyorsun, değilsin fool. İşler daha komplike bir hal alsın istemem, sanırım ne olacaksa daha uysal bir şekilde olmalı çünkü işler çıkmaza girdiğinde herkes ne olacağını çok iyi bilir, herkes şunu çok iyi bilir ki: OSPREAY HAS FUCKIN' NO LIMITS!

Seyircilerden yoğun bir destek var! Will kendisine gösterilen reaksiyonları bir süre gözlemledikten sonra konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

pbnegnapej.JPG


Will Ospreay: Kendini büyük köpek olarak mı görüyorsun? Sen hastalıklı bir kuduz köpeksin! Kendini masanın başı olarak mı görüyorsun bruv, masada yoksun! Hiçbir şeyi istemediğim kadar seni istiyorum ve istediğimi alana kadar bu kararlılığı sürdüreceğim. Kaçacak delik ara çünkü Will Ospreay ile aynı ringe çıktığın anda işler senin için hiç iyi olmayacak, bunun garantisini sana veriyorum! Şovumu berbat etmenin bedelini ödeyeceksin! Will Ospreay'in ışığını çalmanın bedelini en ağır şekilde ödeyeceksin! Will Ospreay'in sınırları aşmasını engel olan zincirleri kırdın, şimdi ne yapacaksın, fool? Üstelik benim başımda Paul Heyman da yok. Seni benzetme konusunda özgürüm, seni orospu çocuğu! Bana borçlusun, bana bir yüzleşme borçlusun!

Bu konuşma yarıda kesiliyor! Tüm arenada yankılanan bir müzik var! Kim bu?


image.png


Bu Christopher Daniels! Stage'de belirdikten sonra biraz ilerliyor ve sorasında elini havaya kaldırıyor. Elini havaya kaldırmasıyla birlikte şarkı kesiliyor. Diğer elindeki mikrofonu ağzına doğru tuttuktan sonra konuşmasına başlıyor, kimse neden buraya geldiği hakkında fikre sahip değil. Sadece Christopher'a kulak vermiş durumda herkes.

Christopher Daniels: Seni bilmem ama ben bunu düşünmekten uyuyamıyorum. Profesyonel güreş adını koyduğumuz bu spor gitgide bir eğlence ögesi haline geliyor ve herkes şov yapmak adına sınırlarının sınırsızlığından bahsediyor. Bu konuda okların bana da döneceğinin farkındayım fakat şunu söylemem lazım. Ricardo için her şeyi felakete gitmesinin bir altyapısı vardı. Ben kavgada ilk yumruğu atan asla olmadım. Her zaman kavganın içerisine çekilen oldum. Sen şimdiye ne kadar ne sorunla karşılaştın da buraya geldikten sonra çeşitli itirazlarda bulunuyorsun. Sen tehlike ile hiçbir zaman karşılaşmadın Will, hiçbir zaman! Şimdi ne olacak?

Will Ospreay: Ne ne olacak? Anla...

Christopher Daniels: Sözümü kesme!

gjoqwp.JPG


Will Ospreay: Bana soru sordun?

Christopher Daniels: Sözümü kesme!

Christopher anlamsız çıkışlarda bulunuyor. Sağlıklı bir ruh halinin içerisinde olmadığı kesin. Konuşmayı sürdürüyor.

image.png


Christopher Daniels: Ne sen, ne de Roman... İkiniz de kimsenin umurunda değilsiniz. Bu yaptıklarınızın ilgi çekici olduğuna sahiden inanıyor musunuz? Ya da, şovun başlamasıyla birlikte kendini bir an önce ringe atmanın seni daha yukarıya taşıyacağına mı inanıyorsun? Sen bu ringe benden önce çıkacak kalibrede değilsin. Şovu açan kişi sen değil, ben olmalıydım! Kafayı yemek üzereyim, artık yeter! Kafam patlamak üzere! Bu insanların buraya toplanmasında ve insanların ekranları başında bu şovu seyretmesindeki payının yadsınamaz olduğunu mu düşünüyorsun? Reytinglerin kırılması senin sayende mi? ASLA DEĞİL! HERKES, HEPİNİZ BENİM İÇİN, BENİM SAYEMDE BURADA DURUYORSUNUZ! BEN BU ŞİRKETİ, BU FORMA SOKTUM. PGW'Yİ BEN PGW YAPTIM! SEN NE YAPTIN? O ESNADA BAŞKALARIYLA DİDİŞMEKLE MEŞGULDÜN! BEN OMZUMDA TAŞIDIĞIM KEMERİ ANA KEMER SEVİYESİNE GETİRDİM, SEN İSE ONU ÇÖPTEN AŞAĞI HALE GETİRDİN! BEN REYTİNG MAKİNESİ DEĞİLİM, BEN BİR REYTİNG İLAHIYIM! İLAHIM!

Herkes şaşkına dönmüş durumda, kendi kendine parlıyor. Anlamsız patlamaları var. Kin bürümüş gözünü. Kafayı yemiş, delirmiş gibi davranıyor. Öfke kontrolü sağlayamıyor. Will, konuşmaya giriyor çünkü kıpkırmızı olmuş durumda Christopher.

bnwnbow.JPG


Will Ospreay: Bu ruh hastasını buraya kim getirdi? Oi! Sana kim olduğumu bahsetmeme gerek var mı? Bunu senin için yapacağım, bruv. PGW Şampiyonluğunu en uzun süre taşıyan kişi benim! Karşıma çıkan onca ismin üstesinden geldim. Ana kemer seviyesine getirdiğini düşündüğün o kemeri kimlere karşı korudun? Ben kime karşı korudum, bir tane örnek vermemi ister misin? Nigel. Nigel'ın kafasını yardıktan sonra bu ringe tekrardan çıkamadı. Onun sonunu getirdim. Karşıma çıkan herkese, Will Ospreay'in isminin ne kadar ağır olduğunun farkında olmasını sağladım. Benim ana olaylarını süslediğim şovların, orta sıralarında çeşitli ucubelerle mücadele eden bir bunaktın. Şu anda seni hiç iyi görmüyorum. O kemeri kaybettikten sonra seni özel kılan bir olayın kaldığına da inanmıyorum. Formsuz bir veteran olmaktan başka ne olayın var senin? Seni daha fazla ayaklar altına almak istemiyorum çünkü benim de sakinliğimi koruyamadığım durumda, kötü şeyler yaşanabilir. İnan senin gibi ihtiyara kötü şeyler yaşatmayı hiç istemem. Benim işim Roman ile. Şimdi bu meselede beni yalnız bırak ve hedefim ile ilgilenmeme müsaade et. İnan seninle oyalanacak hiç vaktim yok.

Christopher kafayı yemiş durumda! Gözleri kocaman! Konuşmaya giriyor.

Christopher Daniels: Madem beni özel kılan hiçbir şeyin olmadığına inanmıyorsun, bunu sınamaya ne dersin? Beni bir teste tabii tut, bunu kaldırabilir misin? Buraya iki ağır taş oldukça fazla. Bu şekilde devam edemeyiz. Herkesin bu tartışmanın ardından gerçekten de daha iyi olanın kim olduğuna en doğru biçimde karar vermesi gerekiyor. Sana bir fırsat tanıyorum. Kimin kimden daha iyi olduğunu ispatlayacak bir maça çıkalım, insanlar da bunu görsünler. Oldukça basit. Tek celse, tek vuruş.

Seyircilerden ''YES! YES! YES!'' chantleri geliyor. Will etrafını izliyor bir süre, sonrasında mikrofonu ağzına doğru götürüyor ve...

''I'M IN!''

diyor. İkili uzak mesafeden birbirlerine öfkeyle bakarken reklamlar giriyor ve şovumuz araya gidiyor.

9puq4fz.gif

Entrance%2B7.gif


AL COMPAS DE MI CABALLO! PGW'nin en tehlikeli güreşçisi Angel Garza girişte beliriyor. Seyircilerin ona olan nefreti ve sevgisi daha önce eşi benzeri görülmemiş bir seviyede. Garza, seyircilerle uğraşarak ringin yolunu tutuyor.

Michael Cole: Angel Garza'nın en tehlikeli versiyonuna şahit oluyoruz. Ne dersin JBL, sence bugün o çantayı alıp ikinci defa dünya şampiyonluğunu garantiler mi?

JBL: Bu dediğin şey bizim bildiğimiz PGW'nin sonu olur Cole.

angl.jpg


Garza ringdeki yerini alıyor ve kudurtucu bir ifadeyle geçen hafta oyuna getirdiği Wes Lee'yi beklemeye başlıyor.


wes.jpg


STARBOY! Mr. Money in the Bank Wes Lee girişte. Geçen hafta Angel'dan alamadığı hıncını bugün almak üzere ringin yolunu tutuyor. Angel ise çoktan top rope'a uzanarak Wes'i aşağılar bir şekilde onu izliyor. Wes Lee çantasını hakeme teslim ediyor. Son kontroller yapılıyor ve zil çalıyor.

Briefcase on the Line
Wes Lee vs. Angel Garza


angl2.jpg


Maç başlıyor. Angel gülerek yatış pozisyonunu bozup Wes'in karşısına dikiliyor. İkili hızla Elbow And Collar Tye Up'a girişiyor. Lee arkasına geçiyor. Garza bacağından tutarak yere çekiyor. Arkasını dönünce Lee yerden bir anda Kip Up şeklinde headscissors'la kavrayıp hurricanrana vuruyor. Garza, Lee'ye doğru koşuyor. Lee hızla bir arm drag. Ardından Garza tekrar kalkıyor bir tane daha. Sonrasında arm dragle kitliyor. O şekilde kaldırıyor ve irish whipe yolluyor. Garza tersine çeviriyor. Lee hızla iplerden sekiyor. Garza'nın apış arasından kayıyor. Garza iplerden sekiyor. Lee gelişine bir dropkicki oturtuyor. Garza kafasını sallayarak kalkıyor. Hızla Lee'nin üstüne koşuyor. Lee gelişine bir Roundhouse Kick'i geçiriyor! Fakat Garza eğiliyor. Lee hızla arkasını dönüp bir tekme daha sallıyor. Garza bunu tutup Lifting Knee Strike! Yatırıp Tuşa gidiyor. 1.. 2.. hızla Kickout! Garza sonrasında chinlocka alıyor. Lee kalkmaya çalışıyor. Seyirciler alkış tutuyor. Lee, Garza'nın karnına karnına üst üste yumruklar vuruyor ve kurtuluyor! İplerden sekiyor ve Tilt A Whirl pozisyonunda Garza'yı kavrıyor fakat Garza bunu Swinging Wheelbarrow Facesbusterla karşılıyor! Tuş 1.. 2.. Kickout! Garza, Lee'yi Scoop Slam şeklinde kaldırıyor ve Tree Of Woe pozisyonunda köşeye koyuyor. Geri geri çekiliyor ve Tree Of Woe Punt Kick!

Put%2BOpponent%2BIn%2BThe%2BTree%2BOf%2BWoe%2B%252B%2BPenalty%2BKick%2BTo%2BThe%2BChest.gif


Hayır! Lee bundan kaçıyor. Garza köşeye tekme atıyor hafif sekiyor! Lee top rope'a çıkıyor. Missile Dropkick'le üstüne atlıyor! Garza ring dışına çekiliyor. Lee iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından gaza geliyor ve barikatları tokatlıyor. Sonrasında aprona geçiyor. Garza'nın üstüne Crossbody'le uçuyor! Fakat Garza bunu Scoop Powerslam'le karşılıyor! Sonrasında hızla aprona çıkıyor. Aprondan da Top Rope'a çıkıyor. Lee'nin kalkmasını bekliyor. Lee kalkar kalkmaz Diving Moonsault Plancha! Ardından Garza ringe giriyor. İplerden sekiyor ve Top Con Hilo! Fakat Lee bundan kurtulmayı başarıyor! Hızla aprona geçiyor! Aprondan bir penalty kick vuruyor! Garza sersemliyor. Lee koşarak bir Senton! Ardından tekrar ringe giriyor! İplerden sekiyor ve Sasuke Special! Hiç vakit kaybetmeden ringe atıyor. Sonrasında aprona aprondan da top rope'a çıkıyor. Hurricanrana'yla uçacakken Garza bunu Powerbombla counterlıyor! Lee dizlerinin üstünde kalıyor. Basement Dropkick'i çakıyor! Tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout! Garza hızla kalkıp Camel Clutch'a alıyor! Lee pes mi edecek!? Lee iplere sürünüyor! Lee iplere sürünürken onu geri geri çekiyor ve Rings of Saturn bağlıyor! Lee pes mi edecek!? Hakem pes mi diye soruyor fakat Lee direniyor! Lee bir süre sonra kilidi çözüp kurtulmayı başarıyor! Üst üste headbuttlar vuruyor! Hızla kalkıyor. Garza sersemlemiş bir şekilde yumruk sallıyor fakat Lee eğiliyor ve iplerden sekip bir Sling Blade!

Slingblade.gif


Ardından bir takla atıyor ve Handspring Cutter! Wes Lee tuşa gidiyor! 1........ 2........

Kickout! Lee şaşkın. Lee kaldırıyor ve Butterfly Suplex şeklinde tutuyor. Butterfly Suplex vuruyor! Peşindende ters takla atarak kaldırıyor ve Falcon Arrow'la yatırıyor! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Lee kalkıyor. Erratic Static! Sonrasında aprona geçiyor. Oradan Top Rope'a çıkıyor. Frog Splash'le atlıyor! Fakat Garza bunu dizleriyle karşılıyor! Lee karnını tutarak kalkıyor. Garza tersten kavrıyor ve Slingshot Inverted Suplex! Sonrasında hızla iplere doğru koşuyor ve Springboard Moonsault! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Garza tersine çeviriyor ve La Campana bağlıyor! Lee acı içinde bağırıyor! Lee pes mi edecek!? Lee kurtuluyor ve bir takla atıyor! Bu taklayla Garza bodoslama orta turnbuckle'a kafasını çarpıyor! Garza sersemleyerek kalkarken Lee hızla arkasından bir front dropkick atıyor! Garza kafasını ringposta çarpıyor! Lee iplerden sekiyor ve Tiger Feint Kick! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor ve Shooting Star Press'le atlıyor! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Lee köşeye geçiyor ve The Jocay-Le! Fakat hayır! Garza onu havada yakalıyor ve Tombstone Lungblower!

Tombstone%2BLungblower.gif


Angel tuşa gidiyor! 1............ 2....

ATTI! Garza ardından kaldırıyor ve Wing Clipper için kavrıyor! Fakat Lee bundan kurtuluyor ve çeviriyor! Bir tokat! Ardından Garza buna bir Palm Chopla karşılık veriyor! Lee bir Back Chop! Garza'da karşılığında bir Back Chop! Lee bir Roundhouse Kick! Garza karşılığında bir Enzuigiri! Garza bir Superkick sallıyor fakat Lee eğiliyor! Lee'de bir Superkick sallıyor fakat bu sefer de Garza eğiliyor! Sonrasında ikisi de Double Superkick! Geri geri geri çekiliyorlar! İkisi birbirine koşuyor Lee bir anda Tornado Kick! Ardından ikisi de yerde kalıyor! Lee sürünerek zorla Top Rope'a çıkıyor! Fakat çıkar çıkmaz Garza ayaklanıp ipi çekiyor! Lee Top Rope'ta kalıyor! Garza'da top rope'a çıkıyor! Spanish Fly! Garza gazla bağırarak kalkıyor! "We Are Ready!" diye bağırıyor!

angl3.jpg


JBL: Adam sadece kendi şirketinin başındaki adama bela olmakla yetinmiyor.

Wing Clipper'la kaldırıyor! Fakat o da ne! Bir anda Wing Clipper'ı Pedigree'ye çeviriyor! PEDIGREE! "I said, WE ARE READY!" diye bağırıp tuşa gidiyor! 1..................... 2......................

WES LEE YİNE ATIYOR! Garza çıldırıyor! Garza kaldırıyor ve tekrar Wing Clipper'a alıyor! Lee bundan kurtuluyor! Fakat yere yığılıyor! Garza tutuyor ve Package X-Factor! Peşinden kaldırıyor ve WING CLIPPER! BU SEFER YAPTI! BU SEFER YAPTI! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. SON SALİSEDE KICKOUT GELDİ! Son anda atıyor! Son anda atıyor! İnanılmaz! Garza çıldırıyor! Garza ardından kaldırıyor ve tekrar Wing Clipper'a alıyor! Fakat Lee bundan dönerek kurtuluyor. Garza'ya doğru koşuyor Garza bir yumruk sallıyor yumruğundan eğiliyor köşeye geçiyor ve THE JOCAY-LE!! BU SEFER YAPTI! BU SEFER YAPTI! Tuşa gidiyor! 1............ 2............ Kickout! Garza da atıyor! İki inanılmaz Kickout! Lee Top Rope'a çıkıyor! FINAL FLASH! Fakat hayır! Garza bundan kaçıyor! Zorlanarak kalkıyor ve WING CLIPPER POZİSYONUNA ALIYOR TEKRARDAN!

Wing%2BClipper%2B3.gif



BİR TANE DAHA WING CLIPPER! BAŞARILI! Lee darbenin etkisiyle kendini ring dışına yuvarlamak istiyor. Resmen ringin dışına çıkmışken Garza hızlıca kendine doğru çekiyor onu ve tuşa gidiyor! 1.............2.............

3!

Kazanan ve Yeni Mr. Money In The Bank: Angel Garza

Celebration%2B3.gif


İNANILIR GİBİ DEĞİL! ANGEL GARZA ÇANTANIN YENİ SAHİBİ OLUYOR! HAKEM ONUN ELİNİ KALDIRIYOR VE ÇANTASINI TESLİM EDİYOR. SEYİRCİLER ŞOK İÇERİSİNDE! ARENADAKİ KİMSE BU GECE ÇANTANIN SAHİBİNİN DEĞİŞECEĞİNİ BEKLEMİYORDU!

angel-garza.jpg


ANGEL GARZA ÇANTANIN YENİ SAHİBİ OLUYOR! WES LEE YERDE YATIP HAKEME İTİRAZ EDİYOR ANCAK HAKEM ONA ALDIRIŞ ETMİYOR. ANGEL KÖŞELERE ÇIKIP ÇANTASIYLA KUTLAMA YAPIYOR...

???: ANGEL!

Titus_O8217Neil_Trips_and_Totally-e61a11446ab2113712d3265874733500


Angel girişe bakıyor! Bu Mr. O'Neil! Elinde bir mikrofon var ve konuşmaya başlıyor!

Mr. O'Neil: Bunu görmelisiniz...

Led ekran açılıyor ve Wes Lee'nin tuş sırasında tek ayağının ring dışında olduğu görülüyor! Wes kendini ringden yuvarlarken Angel'ın onu son anda tutmasına rağmen bir ayağı ringin dışında. Hakem bunu fark etmemiş olsa da her şey ortada!

RAW_04292019hm_2062--c4f373b5fd18352ce739c7ab486d6b79.jpg


Mr. O'Neil: Teknolojinin bazen böyle büyük yararları olabiliyor... Gördüğünüz gibi tuş geçersiz. Zili tekrar çalabilirsiniz. Bu müthiş maç devam ediyor!

Garza çıldırıyor! Ayağa kalkmaya çalışan Lee'nin üstüne çullanıp onu yumruklamaya başlıyor. Hakem onu ayırmaya çalışıyor ancak Garza durmuyor. Hakem tam maçı bitirme aşamasına gelirken Garza yumruk atmayı bırakıyor ve sinirle Lee'yi çekip WING CLIPPER LOCK BAĞLIYOR! Lee dayanmaya çalışıyor! Lee pes mi edecek!? Lee bayılmak üzere! Garza, Lee'yi yerde kitliyor! Hakem Lee'nin nabzını kontrol ediyor!

Butterfly%2BGuillotine%2BChoke.gif


Fakat Lee kafasıyla hayır işareti veriyor! Angel halen direndiğine inanamıyorken Lee ani bir manevrayla kurtuluyor... JACKKNIFE PIN 1...........2.......ANGEL SON ANDA ATTI. Lee bundan zaman kazanıp Angel'dan birkaç saniye önce kalkıyor ve o kalkar kalkmaz Dropkick'i yüzüne geçiriyor... Angel devrilmiyor ve darbenin etkisiyle kendini iplere bırakıyor, iplerden geldiği gibi Wes Lee'den bu sefer de çok sert bir Superkick geliyor! Angel Garza artık yerde. Wes Lee düşe kalka top rope'a doğru ilerliyor. Seyirciler onun çıkması için resmen destek tezahüratları atıyorlar. Wes Lee sonunda çıkmayı başarıyor. Yerdeki Angel'a bakıyor... FALLEN STARBOY GELİYOR!

Final%2BFlash%2B3.gif


FALLEN STARBOY! WES LEE KENDİNİ ANGEL'IN ÜSTÜNE BIRAKARAK TUŞA GİDİYOR! 1...........2...................

3!

Kazanan ve Halen Mr. Money In The Bank: Wes Lee

wwe-wes-lee-retain-vengeance-day.jpg


Wes Lee çantasını koruyor. Resmen bir kabustan uyanıyor Wes. Yüzünde resmen az daha her şeyini kaybedip kazanmanın sevincini yaşıyor.

titusoneil-1280x720.jpg


Çantasını alıp hemen kendisini ringin dışına atıyor ve girişe doğru ilerliyor. Yorgun bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor. Stage'de Titus O Neil ile Wes Lee birbirleriyle bakışıyorlar. TITUS O'NEIL ONA ELİNİ UZATIYOR. AYLAR ÖNCE AŞAĞILADIĞI VE ASLA YETERLİ OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİĞİ WES LEE'YE ELİNİ UZATIYOR! Wes Lee bir süre o ele bakıyor...

348p4y4.gifv


Ama sıkmıyor! O'Neil'ın eli havada kalırken Wes Lee arka alana gidiyor. O'Neil bunu beklemese de bozuntuya vermiyor. Ringde halen acı içinde yerde atan Garza'ya bakıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif
maxresdefault.jpg
la-knight-wwe-status-and-potential-push-backstage-insights.webp


Arka alandayız, Tiffany Stratton ve LA Knight biraz sonra gerçekleşecek maçın katılımcılarına bakıyorlar.

LA Knight: Senin oğlan pek dayanmaz gibi duruyor.

Tiffany Stratton: Tatlım çok ağır konuşuyorsun. Diğer 2 adama gününü göstermekle kalmayıp seni de dakikalar içerisinde yenebilir.

LA Knight: Öyle mi?

Tiffany Stratton: YEAH! (sarkastik bir şekilde söyler) Bunu kanıtlamamı ister misin? Senin gelecek hafta O'nunla maça çıkmanı istiyorum. Buna var mısın?

LA Knight: YEAH! Nerede ne zaman istersen o dummy'i yenmeye hazırım. Peki sen sevdiğin adamın LA Knight tarafından dayak yemesine hazır mısın?

LA Knight sözlerinin ardından oradan ayrılıyor.

Tiffany Stratton: Hiç o kadar emin olma.

Tiffany'nin sözlerinin ardından kameramız bir süre onun yüzüne odaklanıyor. Tiffany, O'nun LA Knight'ı yenme hayallerini kurarken ringe dönüyoruz...

9puq4fz.gif



Fear No Evil duyuluyor! Bron Breakker tek başına girişte görünüyor, önce klasikleşmiş tauntunu yapıyor, sonrasında da kükreyerek şimdiden rakiplerine gözdağı veriyor. Hızlıca ringe ilerleyen Bron Breakker ringe girdikten sonra köşesine geçip rakiplerini beklemeye koyuluyor.

Entrance%2B1.gif




Sher! Jinder Mahal müziğinin çalmasıyla birlikte kafasındaki sarığıyla birlikte girişte gözüküyor. Seyircileri kendi yöresine ait bir şekilde selamladıktan sonra sakin bir şekilde ringteki Bron Breakker'ı süzerek ringe doğru yürüyor ve ringe girdikten sonra köşesine geçip rakibini bekliyor.

Entrance%2B1.gif





Symphony No. 9! Ludwig Kaiser, Dvorak'ın senfoni müziği eşliğinde girişte gözüküyor. Adımlamalarını müziğin ritmine göre ayarlayan Ludwig Kaiser hızla ringe yürüyor ve ringe girdikten sonra maçın başlamasını bekliyor.

Entrance.gif


Hakem şimdi ringdeki üçlüyü kontrol ederken bir müzik duyuluyor.



Entrance.gif


Miss Murder! Girişte Jon Moxley gözüküyor, girişte mikrofonla gözüken Jon Moxley mikrofonu kontrol ettikten sonra ringin önünde konuşmaya başlıyor.

Jon Moxley: Tamam, tamam, tamam... Buraya gelerek akıllarda çeşitli soru işaretlerine yol açmayı hiç istemezdim. Fakat bu benim kontrolümde olan bir durum değil. Beden, her zaman akla uymuyor. Burada bir şeyler olacağı gayet rahat bir şekilde anlaşılıyordu, ben de arka alanda oturarak burada olan biteni izleyemezdim. Bunu yapmak benim rehabilitasyonum ve kaçış yolum. O kötü yollardan bunu yaparak uzak duruyorum. Tadınız kaçmış olabilir, ama ben sadece ter atmak için değil, yaralı bedenimi düzeltmek için de sizinle bu maça çıkıyor olacağım. Şimdi... Fazla uzatmayalım ve şu işe bir an önce başlayalım!

PUREC #1 Contendership Match
Bron Breakker vs. Ludwig Kaiser vs. Jinder Mahal vs. Jon Moxley


Maça önceden duyurulan isimler maça sakin başlarken Moxley bir anda koşmaya başlıyor ve Mahal'i yumruklayarak köşeye kadar götürüyor. Kaiser ise onları izliyor fakat bir anda Breakker'dan sert bir Shoulder Block yiyor, şimdi Breakker hiç vakit kaybetmeden Kaiser'i kaldırıp iplere yolluyor. Kaiser ilk gelişinde Clothesline yapmak istiyor fakat Breakker onun kolunun altından eğilip iplerden sekiyor ve hızlı bir şekilde Shoulder Tackle yapıyor. Kaiser ne olduğunu anlayamadan ring dışına düşerken diğer yanda Moxley köşede tekmelediği Mahal'ın kafasını köşeye bastırıyor. Kaiser'in ringin dışına düştüğünü gören Moxley, Mahal'i bırakıyor ve ringin ortasına doğru geliyor. İkili sert bakışlar eşliğinde ringte tek başlarına bakışıyorlar. İlk hamleyi Moxley yapıp rakibine kolunu uzatıyorlar ve birbirlerine Collar and Elbow Tie Up bağlıyorlar. Moxley bu mücadeleden üstün çıkıyor ve rakibine Headlock bağlıyor, sonrasında rakibinin hemen arkasına geçiyor ve Ripcord Lariat! Tuşa gidiyor... 1! 2!

Ripcord%20Lariat.gif


KICKOUT!

Breakker tuşu atınca Moxley biraz gerilse de tekrar ayaklanıyor, Moxley şimdi ringin dışında ayaklanan Kaiser'i görüp ringin dışında iniyor ve indiği gibi Kaiser'den sert bir Chop yiyor. Chop'un sesi tüm arenada yankılanırken Moxley sinirli bir şekilde rakibine bir yumruk savuruyor fakat Kaiser eğilip kurtuluyor ve rakibine Two Handed Throat Chop vuruyor. Moxley bu hareketin etkisiyle hemen aprona tutuyor fakat Kaiser bunu avantaja çevirerek rakibinin kafasını defalarca aprona vuruyor. Bu sırada yerdeki Breakker'ı fırsat bilen Mahal tuş deniyor fakat Breakker kolayca tuşu atıyor, Breakker'ın yerden kalkmasını engellemeye çalışan Mahal rakibini defalarca tekmeliyor. Mahal rakibini içeride hırpalarken Kaiser'de Moxley'i içeri atıyor, Kaiser ile Mahal birbirlerini biraz süzdükten sonra Mahal Breakker'ı, Kaiser'de Moxley'i kaldırıyor ve ikisini kafa kafaya çarptırıyorlar. Brakker ile Moxley önce kafalarını tutarak yere düşüyorlar, sonrasında ise kendilerini dışarı bırakıyorlar. Kaiser bir tebessümle birlikte ikisini izliyor fakat Mahal, Kaiser'i sırtından itiyor ve iplerden seken Kaiser'in sırtına bir Jumping High Knee! Mahal hemen tuşa gidiyor... 1! 2!

Jumping%2BHigh%2BKnee%2Bto%2Bthe%2BBack%2Bof%2Bthe%2BHead.gif


KICKOUT!

Kaiser'in tuşu atmasıyla Mahal şaşkın bir şekilde bir hakeme bir de Kaiser'e bakıyor, şimdi yerdeki Kaiser'i saçından tutuyor ve kafasını defalarca yerden yere vuruyor. Sonrasında da Kaiser'e bağırmaya başlıyor, sonrasında Mahal ayaklanıyor ve Full Nelson Slam ile işi bitirmek için Kaiser'in ayaklanmasını bekliyor fakat Breakker bir anda Mahal'e arkadan Knee Chop Block ile giriyor. Bu sırada Kaiser kendini ring dışına atmaya çalışıyor ve onu gören Breakker eğilerek rakibini yakalamaya çalışıyor ama Kaiser hemen kendini ringin dışına atıyor. Bu sırada hemen ayaklanan Mahal rakibi Breakker'ı ayağından tutarak kendine doğru çekiyor ve Camel Clutch bağlamak istiyor ama Breakker rakibinin bacak arasından geçerek kurtuluyor. Ayaklanınca Mahal bu sefer Clothesline deniyor fakat Breakker rakibinin kolunun altından geçerek iplerden sekiyor ve rakibini kaldırıyor GORILLA PRESS POWERSLAM! Çok ani bir şekilde Gorilla Press Powerslam geliyor ve Breakker tuşa gidiyor... 1! 2!

Gorilla%2BPress%2BPowerslam.gif


MOXLEY, BREAKKER'I RİNG DIŞINA ÇEKİYOR! Herkes dikkatle olanları izlerken Moxley ile Breakker hiç hareket etmeden birbirlerine bakıyorlar derken ikisi aynı anda yumruklaşmaya başlıyor. Çok sert yumruklar ardı ardına gelirken Kaiser'den Breakker'a bir European Uppercut geliyor, Breakker sırtını aprona çarpıp yere yığılırken Kaiser hemen Mox'u da ensesinden tutup ring postuna fırlatıyor ve Moxley'de yere yığılıyor. Kaiser ikilinin yerde olmasını fırsat bilip ringe giriyor ama Jinder Mahal'dan Roll-Up! 1! 2!

KICKOUT!

Son anda! Son anda! Adeta 2.99'da tuşu atıyor Kaiser! Kaiser tuşu 3 olmadan atmasına rağmen hakeme olmadı diyerek bağırıyor, Mahal ne olduğunu anlayamadan arkasını dönüyor ve elinde muşta ile ringe giren Alexander Wolfe, Mahal'a bir Uppercut vuruyor! Alexander Wolfe dışarı iniyor, bu sırada Ludwig Kaiser hakemle tartışmasını bitiriyor ve olanları bilmiyormuş gibi şaşkın bir ifadeyle Mahal'a baktıktan sonra kendini hemen Mahal'in üstüne atıyor! 1! 2!

3!

Kazanan: Ludwig Kaiser

Ludwig Kaiser ring dışındaki rakiplerine nazire yaparmışcasına galibiyeti kutlarken bir anda girişte Akam ile Rezar gözüküyor ve koşarak ringin etrafına toplanıyorlar. Ludwig Kaiser müziği eşliğinde kendini arka alana doğru atıyor.

Akam ile Rezar koştur koştur ringin etrafına geliyorlar ve Moxley'i kaldırıyor. Akam bir koluna, Rezar ise bir diğer kolunu tutarak Moxley'i ayaklandırıyorlar, Bron Breakker şimdi Moxley'nin karnına karnına yumruklar vuruyor, Moxley bir süre ses çıkarmadan dayanıyor fakat bir süre sonra bağırmaya başlıyor. Breakker şimdi hızını alamıyor ve ringin altından bir kendo stick çıkarıyor, çıkardığı kendo stick ile Moxley'nin karnına vurmaya devam ediyor! HEM DE DURMAKSIZIN! KENDO STICK KIRILIYOR!

Bron Breakker, Moxley'nin kulağına bağırıyor! Sonrasında ise Akam ile Rezar onu barikatlara atıyor, şimdi tekrar kaldırıyorlar ve ikisi Moxley'i tutup havaya kaldırıyor, Bron Breakker ortalarına geçiyor ve APRONA POWERBOMB!

Moxley sırtını acı içinde tutarken Bron Breakker maçla alakalı bir şeyler söyleyerek bağırırken kameralar kapanıyor.

9puq4fz.gif

8457b788bd37e8b9f73d9c3df3f345fbbefd740c.gif


Christian Cage girişte görünüyor ve takım arkadaşını beklemeye başlıyor.


giphy.gif


Chris Jericho girişte görünüyor ve Christian Cage'in yanında yer alıyor. İkili ringe doğru yürüyor. Ringe giriyorlar ve en sonunda rakiplerini beklemeye başlıyorlar.


Entrance%2Bwith%2BTowel%2Band%2BTitle%2B1.gif


PGW Tag Team Şampiyonu Val Venis girişte görünüyor ve ringe doğru yürümeye başlıyor...

tyler-bate-mustache.gif


Tyler Bate, Venis'in arkasında beliriyor ve onunla birlikte ringe doğru yürüyorlar. Tyler Bate oldukça heyecanlı görünüyor. İki isim ringe giriyor. Artık maç için her şey hazır ve zil çalıyor...

PGW Tag Team Championship Match
The SEX (c) vs. Christian Cage & Chris Jericho


Maça ilk olarak Cage ve Bate başlıyor. İkili lock-up yapıyor. Ardından Bate rakibinin arkasına geçiyor ama Cage'den dirsek yiyor. Cage ardından rakibini Irish Whip'e yolluyor, Bate iplerden sekiyor ama tekme atıp Cage'e karşılık veriyor. Bate'den bir dropkick geliyor ve hemen tuşa gidiyor: 1....2.... Olmuyor. Bate bunun üzerine headlock yapıyor ve rakibini ardından turnbuckle'a çarpıp üzerine koşarak gidiyor ve diz darbesi ile vurup Venis'e tag veriyor. Venis ringe giriyor ve Cage'i köşede domine ettikten sonra Irish Whip'e yolluyor ama Cage iplerden sekip en sonunda cross body ile rakibinin üzerine uçuyor ve tuşa gidiyor: 1.....2..... Venis atıyor. Cage'den headlock ama bir süre sonra ayağa kalkıyorlar. Venis rakibini Irish Whip'e yolluyor. Cage iplere tutunuyor. Venis onun üzerine koşarak gidiyor ama back body drop ile kendisini ringin dışında buluyor. Cage de ardından iplerden sekiyor ve baseball slide yapıp Venis'i bariyerlere gömüyor. Cage ve Venis ringin dışındayken reklamlara gidiyoruz....

Baseball%2BSlide.gif


Reklamlardan döndüğümüzde ise Cage'in Bate'i headlock'a aldığını görüyoruz. Bate zor durumda. Venis ondan tag bekliyor ama İşi oldukça zor. Fakat bir süre sonra kalkıyorlar ve Bate'den back suplex geliyor. İki adam da yerde. Cage tag vermek için sürünüyor ve Jericho ringe giriyor. Venis ise Bate'ten tag istiyor ama Bate kendisini toparlayıp kendisine olan fazla güveni nedeniyle Venis'e tag vermiyor. Venis sinirleniyor. Bate ise arkasına döndüğü gibi Jericho'nun gazabına uğruyor. Jericho onu yumrukları ile domine ediyor. Ardından enzuigiri ile rakibini yere seriyor. Jericho tuşa gidiyor ama başarılı olmuyor. Jericho bunun üzerine rakibini turnbuckle'a yolluyor ve üzerine koşup forearm yapıyor ve Cage'e tag veriyor. Cage giriyor. Cage, Bate'i köşede yumrukluyor. Ardından da top turnbuckle'a yerleştiriyor ve Super-Plex deniyor ama Bate onu ittirirince Cage düşüyor. Bate kendisini toparlıyor, Jericho onun bacağını tutuyor ama Bate onu ittiriyor ve Jericho ringin dışına düşüyor. Ardından Bate, Cage'in üzerine CORKSCREW SENTON İLE ATLIYOR! Bate hemen tuşa gidiyor: 1.........2......

Spiral%2BTap.gif


Fakat tam 3 olacakken Bate, Cage'in omzunu kaldırıyor. Venis, Bate'e kızıyor.

tumblr_otal2nLAYX1wqwz7eo2_500.gif


Val Venis: Napıyorsun olm sen mal mısın?

Tyler Bate: Daha eğlence yeni başladı dayı!

Venis "şimdi s*çtık" bakışı atarken Bate Cage'i yerde tekmelemeye ve yumruklamaya başlıyor. Hakem, Bate'i ayırıyor. Bate hakeme de itiraz ediyor. Fakat sonra Cage'e yöneliyor ve onu ayağa kaldırıyor ama Cage'den headbutt ile karşılık geliyor. Bate başını tutarken Cage, Jericho'ya tag veriyor. Jericho ringe giriyor ve Bate'e yumruklar tekmeler atıyor. Ardından onu Irish Whip'e yolluyor ama Bate'den forearm geliyor. Venis, Bate'ten tag istiyor ama Bate tag vermiyor ve üzerine Jericho'ya yumruklarla karşılık veriyor. En sonunda Bate'den German Suplex denemesi ama Jericho yerinden kıpırdamıyor. Jericho rakibini köşeye çarpıyor ve Cage'e tag veriyor. Cage bir süre Bate'i köşede ve iplerde sıkıştırıyor. Ardından powerslam ile yere seriyor. Cage ardından Spear için işaretini veriyor. Venis ringe giriyor. Jericho da ringe girip Venis'e girişiyor ve İki adam ringin dışına düşüyor. Hakem onlarla meşgulken Cage şeytani bir şekilde sırıtıyor ve ayağa kalkan Bate'in bacağına arkadan saldırıp onu düşürüyor en sonunda da onun diz kapağına çok sert bir stomp yapıyor. Bate acı içerisinde kıvranıyor. Hakem Bate'i duyar duymaz arkasına dönüyor ve "X" işaretini veriyor! Bate sağlık görevlilerince maçtan alınıyor. Val Venis tek başına kaldı!

Down%2Bin%2Bthe%2BRing.gif



Entrance%2B2.gif


Michael Cole: Neden burada?

JBL: Cevabı basit. Ya dayanamıyor, ya da bu Tag Team Şampiyonluğu saltanatını kariyeri açısından düşünüp sürdürmek istiyor.

Bu gelen Johnny Mayhem! Val Venis şaşkın. Jericho ve Cage ise hararetli bir şekilde planlar yapıyorlar. Mayhem ringe kadar geliyor ve Venis ile yüzleştikten sonra ringe giriyor. Cage direkt onun üzerine koşuyor ama Mayhem ondan sıyrılıyor ve köşeye rakibini sıkıştırıyor...

01-johnny-tv-aew-2023.jpg


Cage'yi köşeye sıkıştırdıktan sonra avcunun içini sıkıp sert bir hale bürünüyor ve üst üste çok sert yumruklar vuruyor. Bunu yaparken, Cage'e değil Val'a bakıyor. Ondan gözünü ayırmıyor. Sanki... Bu yumrukları ona atmak istiyor.

Hakem, Mayhem'i ayırıyor. Mayhem tekrardan Cage'in üzerine gidiyor ama Cage'den back elbow geliyor. Cage ardından second turnbuckle'a çıkıp European Uppercut yapmak istiyor ama Mayhem çekilince boşa gidiyor. Mayhem iplerden sekip Running Knee Strike yapıyor ve tuşa gidiyor: 1.......2........

Running%2BKnee%2BStrike%2B1.gif


Fakat Jericho tuşu bozuyor. Venis tam yerinden kıpırdayacağı esnada Mayhem'den Pele Kick geliyor! Jericho yuvarlanarak ringin dışına düşüyor. Mayhem ve Venis yüz yüze geliyorlar. İkisi de birbirine içten içe öfkeli görünüyor. Cage bu arada sersemlemiş bir şekilde ayağa kalkıyor ve Mayhem ona MAYHEM BLAST yapıyor. Cage yerde. Mayhem'den STARSHIP PAIN! Mayhem direkt tuşa gidiyor: 1..........2..........

Starship%2BPain%2B2.gif


3!

Kazanan ve hala PGW Tag Team Şampiyonları: The SEX (Johnny Mayhem & Val Venis)

Michael Cole: The Sex, tam 112 gündür Tag Team Şampiyonu! Bu, şirketin en uzun saltanatı!

JBL: Üstelik dağılmış olmalarına rağmen...

Michael Cole: Bunun adı... Soğuk savaş. Soğuk Sex War!

2222.jpg
22.jpg


Johnny tuşu bulur bulmaz direkt kendisini ringin dışına atıyor ve yolunu tutuyor. Hakem ise kemerlerin ikisini de Val Venis'e vermek durumunda kalıyor. Mayhem bir anlığına arkasını dönüyor ve Venis ile anlık göz göze geliyorlar ardından yoluna devam ediyor. Val iki kemeri ile Mayhem'in arkasından bakakalıyor ve kameralarımız kapanıyor.

9puq4fz.gif


a50af-16959139555818-1920.jpg


Arka alandayız Cathy Kelley bizleri karşılıyor.

Cathy Kelley: Bayanlar ve baylar Cody Rhodes!

Cody-Rhodes-Angry-Face-Cathy-Kelley-Interview-WWE-RAW-May-8-2023-WrestleFeed-App.jpg


Cody Rhodes objektifte görünüyor.

Cathy Kelley: Cody geçen hafta Charlie Dempsey'e karşı almış olduğun mağlubiyet tüm PGW evrenini şoke etmişti. Bunun için neler söylemek istersin?

Cody Rhodes: Bu işin içerisinde kazanmak ya da kaybetmek de var. Ben mağlubiyetlerimle yüzleşebilecek olgunlukta bir insanım, bununla ilgili kesinlikle sorunum yok ama tüm PGW evreni gördü ki Charlie Dempsey hile yaptı. Bu durum benim ilk defa karşılaştığım bir durum değil elbette ancak sevgi dilinden bahseden bir adamın hileye başvurması ise ikiyüzlülüktür. Baylar maskeniz düştü ve bir daha yolumuz kesişirse...

Cody Rhodes'un sözlerini bölen birileri var.

20200312_SD_HardyExclu--7dc8843c7c8ec394af2d557daa82023f.jpg


Bu kişi PGW Şampiyonu Jeff Hardy. Cody Rhodes, Jeff Hardy'i gördüğü için memnun oluyor. İki adam öncelikle tokalaşıyor. Ardından Jeff söze başlıyor.

Jeff Hardy: Cody! Cody! Adamım senin azmine ve bu isteğine bayılıyorum. Mücadeleci bir ruha sahipsin. Tıpkı benim gibi. Ama benim yapmış olduğum hatalara düşmemiş temiz bir adam olduğun için de seni ayrıca tebrik ediyorum.

Cody Rhodes: Asıl ben seni tebrik ediyorum. Dönüştüğün kişilik olağanüstü. Senelerce seni destekleyen hayranlarına karşı onların yüzlerini kara çıkartmadan 'rehabilite' oldun ve şu anda hak ettiğin yerdesin kardeşim.

Jeff Hardy: Biliyorsun Cody onlar olmamış olsaydı sanırım içine düştüğüm bataklıkta kaybolup giderdim ama neyse ki buradayım ve PGW Şampiyonuyum. Elimde bulundurduğum unvanı tarihin en prestijli kemeri yapmaya ant içtim.

Cody Rhodes: Geçen hafta Alberto Del Rio'yu yenmen büyük bir olaydı ve artık şüphesiz şirketin en zirve şampiyonu da bizzat sensin. Böyle devam et kardeşim.

Jeff Hardy: Beni mahcup ediyorsun. Günün birinde senin de...

demp.jpg
sddsds.jpg


Olay yerine Joe Gacy ve Charlie Dempsey geliyor ve Jeff ile Cody'nin keyifleri kaçıyor.

Joe Gacy: Dostlar birbirinize karşı sevgi dilini kullanmanızı takdir ettim, beni duygulandırdınız demek isterdim ama ben aranızda saf bir sevgi göremiyorum ne yazık ki. Sen (Jeff Hardy) PGW Şampiyonu olarak arka alandaki hakimiyetin adına Cody'e bu sözleri söylüyorsun. Ve sen Cody! Sen de PGW Şampiyonu'ndan belki bir unvan maçı alırım diye ona tatlı sözler söylüyorsun. Bu üzücü. Bu durumda hangimiz ikiyüzlü oluyoruz?

Cody Rhodes, Gacy'e sinir oluyor.

Jeff Hardy: Ne var ne istiyorsun?

Joe Gacy: Hatırlıyor musun Nathan Jones senin düzenlediğin PGW Şampiyonluğu Open Challenge'ını maalesef kaybetmişti. Onun adına ve dolayısıyla benim adıma talihsiz bir sonuç olmuştu. Şimdi ise yanımda sevgi dilini daha iyi ifade edebilecek gerçek bir adam var ve bu adam da tıpkı babası gibi ring içinde rakibine karşı büyük üstünlük sağlayabiliyor. Geleceğin ring ustası. Eee bir tek sen (Cody'e) babanın oğlu değilsin... Demem o ki şimdi senden Charlie Dempsey için bir maç istiyorum!

Jeff Hardy birkaç saniyeliğine düşünüyor, Cody Rhodes'a bakıyor.

Jeff Hardy: Teklifin için teşekkürler Bay Gacy... (Gacy'i sarkastik bir şekilde taklit eder) İşin doğrusu karşıma alabileceğim bir rakibim yok ve bütün tekliflere bu yönden açığım. Fakat kendin itiraf ettin bir önceki temsilcin kaybetti ve bu işi bu sefer bu kadar kolay yapmak istemiyorum. Öncelikle temsilcinin bu sefer beni tatmin etmesi gerekiyor. O yüzden gelecek hafta Charlie Dempsey'nin Cody Rhodes ile maça çıkmasını istiyorum. Eğer Charlie Dempsey kazanırsa tebrikler PGW Şampiyonluğuna bir numaralı aday oldunuz. Eğer Cody kazanırsa sizin için üzgünüm çünkü Cody'i karşıma alırım.

Jeff oradan ayrılacakken Gacy ve Dempsey şeytani bir şekilde kendi aralarında gülüşüyorlar. Jeff Hardy geri dönüyor.

Jeff Hardy: Bu arada unutmadan şunu da eklemek istiyorum. Eğer geçen haftaki gibi hile ile maçı alırsanız ben şampiyon olduğum sürece hayallerinize veda etmeniz gerekecek.

Jeff sözlerinin ardından bu sefer tamamen gidiyor. Gacy ve Dempsey'nin suratı düşerken Cody onlara sırıtıyor ve bol şans dileyip oradan ayrılıyor...

9puq4fz.gif


Kameralar açıldığında ringi boş bir biçimde görüyoruz. Kameralarımıza şovun geri kalanını bekleyen birkaç farklı seyirciyi kadraja aldıktan sonra dev ekrana bir görüntü giriyor. Arenadaki herkes o tarafa dönüyor. Ekranları başında şovu izleyenler, bu görüntüleri tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. İzlediğimiz görüntüler, Kenny Omega ve Velveteen arasında yaşananlara dair. Bu ikilinin arasında olanları ele alan bu video, şova duyurulan maça ait bir promo videosu. Görüntüler sona erdikten sonra kameralar anonsöre dönüyor, anonsör bu maçın anonsunu gerçekleştiriyor! Anonsun sona ermesiyle birlikte, ilk güreşçinin buraya gelmek üzere şarkısını duymaya başlıyoruz!


image.png


Şarkının belli bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan gelen isim Kenny Omega oluyor! Kenny bir taraftan ağzındaki sakızı çiğnerken, diğer taraftan da ambiyansı uzun uzun seyrediyor. Sonrasında tauntunu yapıyor ve pyrolar patlıyor! Kendisinin anonsu gerçekleştiriliyor ve nameplatei ekrana çıkıyor. Hızlı adımlarla ilerleyen Kenny, ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor ve hiç durmadan iplerin arasından ringe giriyor. Ringe girdikten sonra üstündeki çıkartıp ringin dışına atıyor ve uzaktan çekim kamerasına doğru parmak işareti yaptıktan sonra ''Bang'' yapıyor! Sonrasında ise rakibini beklemek üzere kendi köşesine geçiyor.


hee.jpg


Arka alandan stage'ye gelen isim Velveteen oluyor! Ortam mosmor olmuş durumda, üstelik stage'den dumanlar çıkıyor. Velveteen'in birtakım el hareketleri yaptığını görüyoruz. Sonrasında iki elini de havada açıyor ve ortam aydınlatması bir miktar düzeliyor. Anonsu yapılan Velveteen'in, nameplatei ekranlara veriliyor. Velveteen ilerlemek yerine etrafındaki izleyicileri izliyor. Sonrasında da ortamın gürültüsünden kaynaklı ne dediğini anlayamasak da bir şeyler dediğini görüyoruz. Ringe vardıktan sonra çelik basamaklara gitmek yerine diğer tarafa hareketleniyor. Uzak çekim kamerasına bakan apron'un önüne geldikten sonra apron'a çıkıyor. Ringe girmek yerine insanları izliyor, sonrasında nihayet ringe giriyor. Kemerini havaya kaldırıyor ve köşesine geçiyor!

Anonsörümüz ringi terk ediyor. Hakem kemeri Velveteen'den aldıktan sonra ring dışındaki görevlilere teslim ediyor. Sonrasında önce Kenny'nin, sonrasında da Velveteen'in yanına giderek güreşçileri kontrol ediyor. Kontroller esnasında hiçbir sorun çıkmamış olsa gerek ki, hakem ringin ortasına geçiyor. Güreşçilere son bir kez bakış attıktan sonra elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. İşaretle birlikte zil sesini de işitiyoruz hemen, bu da maçın başladığını bize ifade ediyor! Maç başlıyor!

Non Title Match
Kenny Omega vs. Velveteen


077_NXT_11172018jg_2610--f1b5b0be995b4cd93a29506e9d035ebb.jpg


Maç başladıktan sonra bulundukları köşelerden birbirlerini izleyen güreşçiler, belli bir müddetin ardından ringin ortasına doğru ilerliyorlar ve Lock-up'a giriyorlar. İkilinin arasındaki mücadelede üstün çıkan Velveteen oluyor ve rakibini Headlock'a bağlıyor. Velveteen rakibinin kafasını tüm gücüyle sıkıştırıyor, fazla geçmeden Kenny'nin Back Suplex yaptığını görüyoruz! Ama hayır, Velveteen havadayken ağırlığını koruyor ve tekrardan eski pozisyona dönüyor. Kenny bu sefer Velveteen'i sırtından iterek iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sektikten sonra Kenny'e Shoulder Tackle yapıyor! Kenny bu hareketin etkisiyle yere düşüyor, Velveteen'e döndüğümüzde ise onu hedef alarak tauntunu yapıyor! Kenny buna bozulmuş gibi görünüyor ve derhal ayağa kalktıktan sonra onun üstüne koşuyor. Kenny'den Clothesline geliyor, başarısız. Velveteen bundan eğilerek kurtuluyor, Kenny'e döndüğümüzde koşmayı sürdürdüğünü ve iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. Kenny iplerden sekiyor ve Velveteen'den muazzam bir Big Boot izliyoruz. Bu hareketin ardından Hulk Hogan'ın tauntunu yapıyor ve iplere koşuyor. İplerden sektikten sonra Leg Drop yapıyor! Velveteen'den bir tuş, hakem sayıyor. 1...

2 olmadı, Kickout geldi. Velveteen vakit kaybetmeden ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor. Durmuyor, onu tüm gücüyle köşeye gönderiyor. Kenny sırtını sert bir biçimde köşeye çarptıktan sonra, sırtını yaslayarak orada dinleniyor. Diğer taraftan Velveteen'in koşmaya başladığını görüyoruz. Kenny'den kendisine doğru koşan Velveteen'e bir Back Elbow geliyor. Velveteen bu hareketin ardından geriye savruluyor, aynı esnada Kenny'nin Second-rope'ye çıktığını görüyoruz. Kenny rakibine doğru atlıyor, Tornado DDT! Velveteen bir taraftan kafasını tutarak, yuvarlanarak ringin dışarısına bırakıyor kendisini. Kenny'e döndüğümüzde ise tek dizinin üstüne çökmüş bir durumda, ritimli bir biçimde elini ringin zeminine vurduğunu görüyoruz. Ringin dışındaki Velveteen ayağa kalktığında Kenny harekete geçiyor ve Rise of Terminator yapıyor! Bununla yetinecek gibi durmuyor, saçından çekerek ayağa kaldırdığı Velveteen'i tüm gücüyle çelik basamağa doğru gönderiyor! Sırtını çelik basamaklara çarpan Velveteen, basamakların dağılmasına yol açıyor! Yerde uzanan Velveteen acı içinde sırtını tutuyor. Kenny ise ne mi yapıyor? O da Hulk Hogan tauntunu yapıyor, bu şekilde karşılık vermiş oluyor Velveteen'e!

e8acae3811fd3d45547d4b41140ecbbfaf785b7a_00.jpg


Bunun devamında, Kenny rakibini ayağa kaldırıyor ve ringin içine sokuyor. Sonrasında kendisi de ringin içine giriyor, Yerdeki Velveteen'i ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye kadar götürüyor. Sonrasında da Top-rope'ye oturtuyor. Kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu omzuna attıktan sonra Superplex'i yapıyor! Bir saniye, bir saniye! Velveteen buna izin vermiyor ve boştaki eli ile rakibinin karnına rastgele yumruklar savunuyor. Kenny buna en sonunda dayanamıyor ve sırtüstü bir biçimde ringe düşüyor. Velveteen kısa bir süre içerisinde toparlandıktan sonra Top-rope'ye çıkıyor ve orada ayağa kalkıyor. Sonrasında ise atlıyor, The Purple RainMaker! Velveteen rakibinin üstünden ayrılmıyor, hakem ise zaman kaybetmeden saymaya başlıyor. 1... 2...

032_NXT_08232018ca_2659-59e34c290d38bd947f0201cac9aedf3a.jpg


3 olmadı! Kickout! Çok hızlı bir başlangıç oldu! Velveteen hakem ile bir şeyler konuşuyor, bu esnada Kenny'nin iplerden destek alarak ağır bir biçimde ayağa kalktığını görüyoruz. Velveteen rakibini saçından tutarak ringin ortasına kadar getirdikten sonra Brainbuster yapıyor. Kenny acı içinde yerde, Velveteen ise köşeye geçmiş bir biçimde onun ayağa kalkmasını bekliyor. Kenny'nin ayağa kalkmasıyla birlikte Velveteen'in koşmaya başladığını ve rakibine Big Boot yaptığını görüyoruz! Kenny ayağa kalkmasından kısa bir süre sonra tekrardan yerde buluyor kendisini. Velveteen ipleri eline almış durumda, tekrardan köşeye geçiyor ve Kenny'i bekliyor. Kenny'nin uygun pozisyona geçmesiyle birlikte Velveteen tekrardan harekete geçiyor ve bu sefer de Famouser yapıyor! Kenny yuvarlanarak iplere kadar gidiyor, orada ipleri tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Kenny'nin ayağa kalkması sürecinde Velveteen ayağıyla onun yüzünü ittiriyor. Kenny oldukça kışkırmış durumda. Kenny tek dizinin üstüne çökmüş, bir eliyle de ipi tuttuğu durumdayken, Velveteen ayağıyla onun kafasını ittirmeyi kesiyor. Arka tarafında kalan iplere döndükten sonra oraya koşuyor, iplerden sekiyor ve V-TRIGGER YAPIYOR! V-TRIGGER!

image.png


KENNY OMEGA'DAN NO SELL! NO SELL GELDİ! Kenny bu harekete rağmen hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor. Velveteen rakibini direkt püskürtmek istiyor ve Powerline yapmak üzere rakibinin üstüne doğru koşuyor. Kenny eğilerek bundan kurtulduktan sonra kollarını yakaladığı rakibine Dragon Suplex yapıyor! Bu hareketin ardından iki güreşçi de ayağa kalkamıyor!

jan23dreamtopropenxt.png


Aradan belli bir müddetin geçmesiyle birlikte anca ayağa kalkmak üzere hareketlendiklerini görüyoruz. İkili aynı anda ayağa kalkıyor, Kenny rakibinin üstüne doğru koşuyor, ama o da ne? Back Body Droğ geldi! Maç bir o tarafta, bir bu tarafta! Sırtını tutarak ayağa kalkıyor Kenny. Velveteen'den Superkick! Kenny bu hareketin ardından iplere kadar savruluyor, iplerden sektikten sonra Velveteen'den bir de Spinebuster geliyor! Velveteen ensesini tutarak ayağa kalktıktan sonra rakibini bekliyor. Kenny ayağa kalktığında da onu sırtına alıyor ve Dream Valley Driver ile süslüyor maçı! Kenny acı içinde karnını tutuyor, Velveteen ise gözünü Top-rope'ye kestirmiş durumda. İplerin arasından aprona geçtikten sonra, Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalktıktan sonra derin bir nefes alıyor ve atlıyor, The Purple RainMaker! THE PURPLE RAINMAKER!

image.png


Kenny Omega çekiliyor! Velveteen boşa düşüyor! Kenny soluk soluğa, ama sırıtmayı ihmal etmiyor. Velveteen'i saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu sırtına alıyor ve Steam Roller yapıyor! Üstelik bu şekilde sonlandırmıyor, hemen karşısındaki köşede Moonsault yaparak kombosunu tamamlamış oluyor! Velveteen'in elini ipe attığı ve orada kendisini toparladığını görüyoruz. Bu maç iki güreşçiyi de çok yıprattı. Velveteen'in tek eli ipte, diğer eli de göğsünde. Tek dizinin üstünde duruyor, kendisini toparlamaya çalışıyor...

Kenny_Omega_performs_the_V-Trigger_02.jpg


V-TRIGGER!

Kenny-Omega-One-Winged-Angel-Okada.jpg


V-TRIGGER! BU KADAR DEĞİL, DEVAMI DA VAR! VELVETEEN'İ BİR KEZ DAHA KALDIRIYOR VE ONE WINGED ANGEL'I VURUYOR! ONE WINGED ANGELS GELDİ! RAKİBİNİN BACAĞINI BIRAKMIYOR, HAKEM DE SAYMAYA BAŞLIYOR. BU ESNADA SEYİRCİLER DE HAKEM İLE SAYIYORLAR! 1... 2...

3!

Kazanan: Kenny Omega

Kenny Omega kazanıyor! Kenny, bu maçta kemer ortada olmasa da, şampiyonu mağlup ediyor! Kenny, bu maçı kazanarak kendisini Velveteen Dream'e ispatlıyor diyebiliriz! Kenny'nin maçı kazandığının anonsu gerçekleştirildikten sonra ''Devil's Sky'' şarkısını işitmeye başlıyoruz! Kenny ringin tam ortasına gelip, tek dizinin üstüne çöküyor ve parmağını Velveteen'e doğrulttuktan sonra ''Bang'' yapıyor! Sonrasında da elini yumruk yaparak havaya kaldırıyor!

Bir süre boyunca galibiyetini kutlayan Kenny, gözünü ufak ufak ayağa kalkmakta olan Velveteen'e gidiyor ve onun başında dikilmeye başlıyor. Velveteen kafasını yukarıya doğru kaldırıyor ve onunla göz göze geliyor. Kenny'nin biraz eğilip ona bir şeyler söylediğini görüyoruz.

Kenny Omega: Ya şimdi? Şimdi oldu mu, Velveteen? (sırıtıyor)

Kenny, Velveteen'e elini uzatıyor! Kenny arkada bıraktıklarına rağmen ona elini uzatıyor! Velveteen'e döndüğümüzde kendisinin bir hayli öfkeli olduğunu görüyoruz. Bunun kendisini küçük düşürdüğünü ve aşağıladığını düşünmüş olmalı ki, Kenny'nin kendisine elini uzatmasıyla birlikte sert bir mizaca bürünüyor. Elini yumruk yaptıktan sonra birkaç sefer ringin zeminine vuruyor, sonrasında da dişlerini sıkarak elini Kenny'e veriyor. Kenny de onu çekiyor ve Velveteen ayağa kalkıyor böylelikle. Kenny olay yerini terk etmek üzere Velveteen'in elini bırakıyor! Bir saniye, Velveteen onun elini bırakmıyor. Kenny onun gözlerinin içine uzun uzun bakıyor ve ne yapmaya çalıştığına anlam vermeye çalışıyor.

E-pfSpcXsAIME7G.jpg


IŞIKLAR GİTTİ!

tumblr_pelzvvcDcG1rmv1vdo1_540.gifv


Titantron'da "The Dream" yazısı beliriyor. Işıklar açıldığında Kenny Omega olan biteni anlamaya çalışıyor. Kenny Omega arkasını dönüyor.

tumblr_pdpl8v7xXx1wc7xq1o6_r1_400.gifv


Velveteen? Hayır tamamen THE DREAM! Onun karşısında, Kenny Omega ürperiyor ve The Dream, Kenny'nin üzerine doğru geliyor. Kenny ise az önce tokalaştığı adamı geri istediğini belirten işaretlerde bulunuyor ve The Dream'in sakin olmasını istiyor. The Dream ise bir süre sonra kendisini geri çekiyor. Kenny rahat bir nefes alıp arkasını dönüyor.

Super.jpg


The Dream gelip ona arkadan saldırıyor ve onu yere seriyor. Kenny yerde. The Dream ise top turnbuckle'a çıkıyor ve

tumblr_piftm0E3GB1s05wxzo1_400.gifv


PURPLE RAINMAKER! Kenny yere iyice yığılıyor. The Dream ise onun tepesinde duruyor. Kameralarımız The Dream'in bakışları eşliğinde kapanıyor...

ooo.jpg


9puq4fz.gif


Bir bankanın içindeyiz. Bu bankanın sıra bekleme alanında biri hararetle telefonla konuşuyor.

ann4.jpg


Angelico: Anlamıyorum. Bir önceki hafta da aynı şey oldu. Size Muhterem ile konuşmak istediğimi belirttiğimde bana biraz beklemem gerektiğini söylediniz. Ve şimdi geçen haftanın aksine, durumun aciliyetini bildiriyorum. Muhterem ile bir an önce konuşup görüşmem gerek.

Bankanın içinde sıra bekleyen insanlar Angelico'ya şaşkın şekilde bakıp onu kulaklarının kenarlarıyla dinliyorlar.

aan.jpg


Angelico: Neden sürekli onunla arama müdahil olmak zorundasınız? Bu telefonu her aradığımda sizin çıkıyor olmanız bana umudumu yeterince kaybettiriyorken, bir yandan da işleri çıkmaz bir hale sokuyor. Bakın, Muhterem'in etrafında sürüyle ona fayda getirmeyecek insan var ve bazı fırsatları göremiyor. Bunun değişmesi için, onunla görüşüp gözünü açmam şart. (terlemeye başlıyor) Ve malesef! Siz de o faydasız insanlardan birisiniz! Evet siz! Her hafta bu telefonu açıp Muhterem'in yoğun olduğunu söylemekten başka bir işe yaramıyorsunuz! Bana zaman kaybettirmekten-

Telefon Angelico'nun suratına kapanıyor. Bunun karşısında neredeyse çılgına dönmesi gereken Angelico derin bir nefes alıp telefonu öylece sakince cebine koyuyor. Ardından ellerini ceketinin içine atıp bankayı insanların şaşkın ve tedirgin bakışları arasında öylece terk ediyor.

9puq4fz.gif




image.png


Christopher Daniels stage'de beliriyor. Gözlüğünü çıkartıyor ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenden tırmanıyor ve ringe giriyor. Ardından rakibini beklemeye başlıyor.



image.png


Etraf kararıyor. Sonrasında Ospreay'in PGW kariyerine dair bir video gösteriliyor. Ardından Elevated duyuluyor! Will Ospreay bir Assasins Creed cosplay kıyafetiyle stage'de beliriyor! Hidden Blade'lerini iki yana açıyor ve yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringin önünde duruyor. Önce Hidden Blade'lerini sonrasında kapşonunu açıp Assasin kıyafetini çıkartıyor. Sonrasında hızla koşarak Top Rope'a çıkıyor.

Michael Cole: Bu belki de onu PGW'da son görüşümüz. Will Ospreay'in kontratı yarın itibariyle sona eriyor.

Ospreay top rope'a çıkıp tauntunu atıyor ve oradan iniyor. İkili ringin etrafında dönerek birbirlerini süzüyorlar. Hakem ikiliyi kontrol ediyor. Tüm hazırlıklar tamam. Maç başlıyor!


Singles Match
Christopher Daniels vs Will Ospreay

image.png
image.png

Maç başladı. İkili zil çalar çalmaz Allah ne verdiyse birbirlerine giriyorlar! Bir süre yumruklaştıktan sonra ikisi de birbirlerine üstünlük kuramıyor! Dizlerinin üstüne çöküyorlar ve birbirlerine girişmeye devam ediyorlar! En sonunda bırakıyorlar Ospreay bir tekme sallıyor Daniels eğiliyor. Daniels bir Big Boot sallıyor Ospreay eğiliyor. Hızla bir Handspring Enzuigiri! Fakat Daniels bundan kaçıyor! Daniels Superkick! Ospreay eğiliyor! Ospreay hızla headlocka alıyor ve headlock takedownla yatırıyor! Daniels hızla bacaklarıyla kavrıyor! Ospreay üstünden atıyor. İkili bir anda ayaklanıyor. Ospreay Daniels'ın üstüne koşuyor fakat Daniels hızla bir Arm Drag! Arm Dragle kolunu kitliyor! Ospreay bir süre sonra kalkıyor. Kolundan çeviriyor. Takla atıyor. Ardından hızla bir Arm Dragle yatırıyor ve peşinde Daniels kalkar kalkmaz seri bir Dropkick vuruyor! Fakat Daniels bundan kurtuluyor. Enzuigiri! Ospreay aniden bacağından kavrıyor! Daniels boştaki ayağıyla üst üste tekmeler vuruyor! Kurtulmayı başarıyor. Ospreay köşeye çekiliyor. Daniels ayağa kalkıyor ve hızla Ospreay'in üstüne koşuyor. Ospreay aprona kaçıyor! Daniels kafasını köşeye vuruyor! Ospreay aprondan Forearmla uçacakken Daniels ipi çekiyor Ospreay aprona düşüyor. Daniels aprona geçiyor. Ospreay'i orada kaldırıyor fakat Ospreay bir anda Back Chop! Daniels'tan da buna karşılık bir Back Chop! İkili birbirlerine bir süre back choplar atıyorlar!


image.png
image.png

Sonrasında Ospreay geri geri çekiliyor ve Bicycle Kick! Daniels geri geri çekiliyor ondan da aynısı! Ospreay geri geri çekiliyor bir tane daha! Daniels geri geri çekiliyor o da bir tane daha! Daniels üstüne birde Big Boot vuruyor! Sonrasında geri geri çekiliyor ve Ospreay'in üstüne koşuıyor! Ospreay bunu Spanish Flyla karşılıyor! İkisi de acı içinde! Ospreay, Daniels'ı kaldırıyor ve aprona doğru koyuyor. Ardından kendisi de aprona çıkıyor. Oradan Top Rope'a koşuyor ve OSCUTTER! Fakat Daniels bunu Back Suplex şeklinde karşılıyor ve Blue Thunder Apron Bomb! Ospreay acı içinde sırtını tutuyor! Daniels, Ospreay'i iterek aprondan ringe sokuyor. Ospreay'i kaldırıyor ve Side Slamle tutuyor. Side Slam Backbreaker! Ospreay sırtını tutarak acı içinde kıvranıyor! Daniels üst üste diz darbeleri geçirdikten sonra Cutthroat Clutch! Ospreay pes mi edecek!? Ospreay dayanmaya çalışıyor! Ospreay bir süre sonra bundan kurtulmayı başarıyor! Hızla yerdeki Daniels'a hunharca yumruklar savuruyor ve ardından kalkıyor. Standing Shooting Star Press! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Kickout! Ospreay Daniels'ı kaldırıyor ve köşeye doğru götürüyor. Oradan Top Rope'a çıkartıyor. Fakat o da ne!? Daniels bir anda Suplexe alıyor ve SUPERPLEX! İkisi de ring dışına düşüyor! Yerde acı içinde kıvranıyorlar! Hakem Count Out'ı sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7- ikili ayaklanıyor. 8-9- Son anda ikisi de ringe giriyor! İkili bir süre soluklandıktan sonra birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Daniels bir yumruk sallıyor fakat Ospreay eğilip iplere doğru koşuyor ve OSCUTTER! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. KICKOUT! Ospreay şaşkınca bakıyor! Ospreay, Daniels'ı çenesinden tutarak kaldırıyor ve tekrar iplere koşuyor. Bir OSCUTTER daha! Fakat hayır! Daniels bunu LAST RITES ile karşılıyor! TUŞ! 1.. 2..


image.png
image.png

KICKOUT! Daniels şaşkın! Daniels çıldırıyor ve Boston Crab bağlıyor! Ospreay pes mi edecek!? Ospreay iplere sürünmeye devam ediyor ve ipleri tutarak kurtulmayı başardı! Daniels, Ospreay'e üst üste stomplar vuruyor. Daniels, Ospreay'in kalkmasını bekliyor ve iplerden sekiyor! Hızla aprona atlıyor ve Suicide Arabian Press! Ardından Ospreay'i kaldırıyor! Ringe sokacakken Ospreay bir anda Daniels'ı ringposta fırlatıyor! Daniels kafasını ringposta tosluyor! Ospreay hızla kafasından tutarak çelik merdivenlere vuruyor! Birkaç kere vurduktan sonra Daniels'ın kafasından kanlar akmaya başlıyor! Ospreay çelik merdivenin üstünü söküyor ve çıkartıyor. Ardından Daniels'ı tutuyor ve Powerbomb pozisyonunda alıyor. Fakat Daniels bir anda tersine çevirip Ospreay'i hızla ringposta itiyor! Ospreay sırtını çok sert bir şekilde ringposta çarpıyor! Ospreay sırtını tutarak acı içinde yerde kıvranırken Daniels ringe girip Count Out'ı sıfırlıyor! Sonrasında kaldırıyor ve çelik merdivenin üstüne getirip PILEDRIVER! Ospreay'in kafası da kanlar içinde kalıyor!


image.png
ce1d3e08fa57637a-600x338.gif


Daniels apronu tutarak kalkıyor ve masayı açıyor! Sonrasında Ospreay'i kaldırıyor. Fakat Ospreay hızla yumruklar savuruyor! Sonrasında Daniels'ın kafasını eğiyor kafasına kafasına üst üste tekmeler vuruyor! Ardından hızla masaya koşuyor ve masadan Tornado DDT! Ospreay gaza geliyor ve masayı söküyor! Sonrasında ringe giriyor! Daniels'ın kalkmasını bekleyip İplerden sekiyor ve Sasuke Special! Ospreay öfkeyle kendisini tokatlıyor! Sonrasında Daniels'ı masaya koyuyor! Kendisi de peşinden çıkıyor! Ospreay masanın üstünde STORM BREAKER için hazırlanıyor! Fakat Daniels bunu tersine çeviriyor ve diğer masaya URANAGE! MASA KIRILDI! OSPREAY SIRTINI TUTARAK ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! Daniels, Ospreay'i ringe sokuyor. Ardından kaldırıyor ve ANGEL'S WINGS! Fakat hayır! Ospreay Daniels'ın bacaklarından çekiyor ve tutup STYLES CLASH! Sonrasında köşeye doğru çekiliyor! Daniels dizlerinin üstüne kalkıyor! ROBINSON SPECIAL! ŞAAK diye bir ses çıkıyor! Ospreay öfkeyle bağırıyor! Sırtını tutarak köşeye geçiyor! Daniels dizlerinin üstünde tekrar kalkıyor! Ospreay Hidden Blade için kolluğunu çekiyor! Ve HIDDEN BLADE! HIDDEN BLADE! Vurdu! Tuş deniyor! 1.. 2..

Angel%2BWings%2Binto%2Ba%2BTitle.gif
Q3b2Ud.gif


KICKOUT! Ospreay şaşkınca Daniels'a bakarken çaresizce sırtını tutuyor! İpleri tutarak kalkıyor! Sırtını sıvazlayarak Daniels'a doğru yürüyor. Daniels'ı kaldırıyor. Storm Breaker deniyor fakat sırtı buna izin vermiyor! Daniels, Ospreay'in karnına üst üste yumruklar vuruyor! Fakat Ospreay bir süre sonra bu yumruklardan birini tutuyor ve hızla IRON OCTOPUS'a alıyor! Daniels pes mi edecek!? Daniels dayanmaya çalışıyor! Daniels iplere süründüğü sırada Ospreay bırakıyor ve üst üste dirsek darbeleri vuruyor! Daniels'ın boynuna boynuna dirsekler! Daniels'ı yere yığıyor ve üst üste diz darbeleriyle devam ediyor! Ardından aprona geçiyor! Sırtını tutarak Top Rope'a çıkıyor! Soluklanıyor ve LEAP OF FAITH! FAKAT O DA NE!? Daniels kaçıyor! Daniels kaçıyor! Ospreay acıyla sırtını tutuyor! Daniels bunu fırsat bilerek Ospreay'i kaldırıyor ve ANGEL'S WINGS! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor! BEST MOONSAULT EVER! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!!!

Kazanan: Christopher Daniels

image.png


Daniels maçtan sonra galibiyetini kutlamadan yorgun bir biçimde arka alanın yolunu tutuyor.

JBL: Ospreay'in kontatı yarın itibariyle sonlanıyor. Bu mağlubiyet onun için çok ağır olmalı.


Ospreay acı içinde sırtını tutuyor. Sırtını tutarak acıyla iplere doğru sürünüyor. Orta iplere tutunarak görevlilerden bir mikrofon istiyor. Şapka takan yaşlı bir görevli ona mikrofon verecekken o da ne!?

image.png
image.png
image.png

Görevli mikrofonu Ospreay'in kanlar içindeki kafasına geçiriyor! Bu Paul Heyman! Pis pis sırıtıyor! Ospreay kafasını tutarak yerde kıvranıyor sonrasında sersemleyerek kalkıyor ve bir SPEAR! BU ROMAN REIGNS! Roman, Heyman'dan bir sandalye istiyor! Sandalyeyi alır almaz Ospreay'in hasarlı sırtına geçiriyor! Roman'dan Ospreay'in sırtına çok sert darbeler! Roman resmen sandalyeyle Ospreay'i sakat bırakmaya gelmişçesine vuruyor! Ospreay sırtını tutarak acı içinde kıvranırken Roman bırakıyor ve Ospreay'in tepesine çıkıp Ospreay'in kafasını hunharca yumrukluyor! Sonrasında Heyman'a gidiyor. Heyman ona dikenli bir taç veriyor! Roman o tacı kafasına takıyor ve tekrardan Spear için hazırlık yapıyor!

SPEAR!

image.png
image.png
image.png


Fakat Daniels, Spear için koşan Roman'a yandan SHINING WIZZARD! Roman'ın tacı kafasından düşüyor. Sonrasında Roman'ın tepesine çıkıyor ve hunharca yumruklar vuruyor. Fakat o da ne!? Roman bir anda Daniels'ı GUILLOTINE'E alıyor! Daniels acı içinde yerde kıvranıyor! Roman sıkmaya devam ediyor! Daniels bayılmak üzereyken Ospreay yerdeki sandalyeyi Roman'ın kafasına geçiriyor! Üst üste sandalye darbeleri! Daniels bu hamleyle Guillotine'den kurtuluyor ve ikili Roman'a üst üste stomplar vuruyorlar! Yerde Roman'a kafa göz giriyorlar! Roman, Heyman'ın yardımıyla ring dışına kaçıyor! Ospreay, Roman'ın tacına bir tekme atarak tacı Roman'a yolluyor. Roman ve Heyman ikisine bir süre baktıktan sonra arka alana dönüyorlar. Daniels ve Ospreay ringde. Daniels, Ospreay'in elini havaya kaldırıyor.

Seyircilerden yoğun bir alkış var. Böylece şovun sonuna geliyoruz.

image.png


PGW PAYBACK #24
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account