RPG Payback 20'24


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
596
Beğeni sayısı
1,401
PG Nakit
0
Mor olan biziz la işte her şeyi devletten bekleme

Mor olan zaten her zaman daha büyüktür.

Orduspor.png
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Tiffany Stratton & Goldust
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
İkinci bir şirket açılması ile açıkcası kafamı karıştıran durumlar oluyor benim adıma, ayrı ayrı sekmelere konulması mümkün müdür? Bu sorunu yaşayan tek ben isem alışırım elbette :( .

1707768934056.png
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Daniels vs. Ospreay kemer etrafında dönse kitlenip izleyeceğimiz bir feud. Şirketin başından beri sürekli göz önünde olan iki adamın yüzleşmesi güzel olmuş.

Wes Lee'nin koruyacağını tahmin ediyordum. Sülo dümenden sakatlık fotoları atıp akıl karıştırmaya çalışsa da emindim Wes Lee galibiyetinden. Angel'in kazanması şirketin sonunu getirirdi muhtemelen.

Ludwig'in bence kemer zamanı geldi ama Jey Uso'nun kemeri Bron'dan kazanıp Ludwig'e kaybetmesi abez kaçar. Muhtemelen korur Jey, Ludwig'e karşı.

Bizim maç da şunu anladık SEX MAYHEMSİZ HİÇBİŞİ ABİ YAAAAA. Maça Bate başlıyor ben bitiriyorum enteresan bir durum. En uzun kemer saltanatını da bünyemize geçirdik. Sex War'ın nereye bağlanacağını çok merak ediyorum. Hayırlısı.

Dembo'nun Jungle performansını kemer maçlarında da göstermesini bekliyorum. Güzel ikili, feudları keyif veriyor. Ne yalan söyleyeyim Velveteen, SS'den sonra eskisi kadar sarmıyor beni.

Taha dostoya güzel bir veda oldu. Daniels'a devir teslim yapmış bir nevi. Alberto'dan kemeri alacak kişi de muhtemelen Daniels olacak. ROMAN REIGNS NE ZAMAN MASANIN BAŞINA GEÇİYOR ABI YAAAAA.

Cuma akşamları genelde dışarıda oluyorum, yüksek ihtimal sonraki şova da canlı kalamayacağım. Ekibin eline sağlık şimdiden.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: