BAB EVRENİ Championship Wrestling from Mid-South

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Jones yarmasının Theory'i yenmesini beklemiyordum. McAfee ise iyi demiş. Samoa Joe ölme karabaş. :( James Ellsworth kekosunun yenilmesine sevindim. FTR vs Pillman Jr tayfa akar. Mance Warner ise fanların yeni nefreti olacak sanırım. Lja da tam fan favorite olacak gibi. Cal Bloom ise iddiasını ortaya koymuş. jones'u yener umarım. Joe maşallah işim bitti diyor birkaç saat sonra Frankie Kazarian pataklıyor. xD Joe'yu destekliyorum. Felfena bir adam.

Güzel bir başlangıç şovu olmuş senaryolar ve feudlar kesinleştikçe heyecan yükselecektir.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Joe bu şirkette yargı dağıtacak. Bu net. Ayrıca Theory'nin şamar oğlanı olması biraz üzdü. Bunun yanında FTR'ın takımlar divizyonunu taşıyacağını düşünüyorum. Kadro çok fazla şey vaat ediyor. Sıradaki şovu merakla bekliyorum. Son olarak Odysjglslf Jones nedir aga ya? Adamın adını bile yazamıyorum.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Joe bu şirkette yargı dağıtacak. Bu net. Ayrıca Theory'nin şamar oğlanı olması biraz üzdü. Bunun yanında FTR'ın takımlar divizyonunu taşıyacağını düşünüyorum. Kadro çok fazla şey vaat ediyor. Sıradaki şovu merakla bekliyorum. Son olarak Odysjglslf Jones nedir aga ya? Adamın adını bile yazamıyorum.
Odyssey Jones; Keith Lee'yi Keith Lee yapan bütün iyi özellikleri taşıyan, abartılı spotlar yerine güreş psikolojisini yansıtan ve harika bir babyface karizmasına sahip tonton bir abimiz. 2 metre boya 200 kilogram kütleye sahip. Böyle bir hidden gem adam karşı Theory'nin pek bir şansı yok anlayacağın.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Odyssey Jones; Keith Lee'yi Keith Lee yapan bütün iyi özellikleri taşıyan, abartılı spotlar yerine güreş psikolojisini yansıtan ve harika bir babyface karizmasına sahip tonton bir abimiz. 2 metre boya 200 kilogram kütleye sahip. Böyle bir hidden gem adam karşı Theory'nin pek bir şansı yok anlayacağın.
Mark Henry'nin Çin Malı versiyonu yani.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: