Stardom Genel Tartışma Konusu

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,962
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Baylaz

Gifted Talent
Konular
3
Beğeni sayısı
13
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Muhtemelen AEW. Mark kitle ile orada daha kolay etkileşim kurabiceklerini bildikleri için denemek isteyecektir.
Umarım saçma bi gimmickle kadını çöp etmezler. Kadınlarda konu Aew olduğunda güvenemiyorum, neden bilmiyorum. Bu arada hocam Historic X-Over 2 şovunu izlediniz mi?

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,962
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Umarım saçma bi gimmickle kadını çöp etmezler. Kadınlarda konu Aew olduğunda güvenemiyorum, neden bilmiyorum. Bu arada hocam Historic X-Over 2 şovunu izlediniz mi?
Çok övündükleri gimmick projeleri Tony Storm bile sex sells. Genel olarak da öyle bookluyorlar. En çekici gözüken güreşçileri alıp bookluyorlar. Bir ay heel bir ay face takılıyorlar. Düzen yok, karakter yok. Anlık twitter etkileşim sayıları belirliyor ne yapacaklarını. O yüzden AEW güvenilmez bir şirket.

Maalesef benim saçma sapan çalışma düzeninden kaynadı arada X-Over. Ancak Stardom güreşçileri canla başla çalışırken, NJPW tarafının pek iplemediğini okudum. Cuma günü bakarım muhtemelen.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
3
Beğeni sayısı
13
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Çok övündükleri gimmick projeleri Tony Storm bile sex sells. Genel olarak da öyle bookluyorlar. En çekici gözüken güreşçileri alıp bookluyorlar. Bir ay heel bir ay face takılıyorlar. Düzen yok, karakter yok. Anlık twitter etkileşim sayıları belirliyor ne yapacaklarını. O yüzden AEW güvenilmez bir şirket.

Maalesef benim saçma sapan çalışma düzeninden kaynadı arada X-Over. Ancak Stardom güreşçileri canla başla çalışırken, NJPW tarafının pek iplemediğini okudum. Cuma günü bakarım muhtemelen.
Tamamen öyle oldu hocam. Ayrıca twitterdan okuduğum kadarıyla söylüyorum NJPW şova adam akıllı prodüksiyon ekibi bile göndermemiş, genel yük Stardom çalışanlarındaymış. Şov zevkliydi ama böyle olaylar tad kaçırıyor. Madem şirketlerden biri önem vermeyecek neden böyle bir şov var, 2 yılda bir yapılan birşey ayrıca.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,014
PG Nakit
330

Hala Suzu gömüyorsan izlememen daha iyi

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,962
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Hala Suzu gömüyorsan izlememen daha iyi
İzlediğin yok kızı, dilinde piercing var diye övüyorsun. 5Star'ı kazanması hataydı birader.
Tamamen öyle oldu hocam. Ayrıca twitterdan okuduğum kadarıyla söylüyorum NJPW şova adam akıllı prodüksiyon ekibi bile göndermemiş, genel yük Stardom çalışanlarındaymış. Şov zevkliydi ama böyle olaylar tad kaçırıyor. Madem şirketlerden biri önem vermeyecek neden böyle bir şov var, 2 yılda bir yapılan birşey ayrıca.
Aslında iplemedikleri çok belliydi. Sabre ve Tanahashi dışında duyurdukları çoğu kişi küçüktü. Promote etmekle de uğraşmadılar. İki bushiroad kardeş şirketi olmaları lazımken, NJPW tarafı sanki yardım projesiymiş gibi bakıyor işe.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
3
Beğeni sayısı
13
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
İzlediğin yok kızı, dilinde piercing var diye övüyorsun. 5Star'ı kazanması hataydı birader.
Dilinde piercing var diye mi... Utamimden uzak durun 😤 Şaka bi yana 5Starı kazanması hataydı ama potansiyelli bi isim bence Suzuki. Ben daha çok AZM, Mei Seira, SLK gibi gençleri izlemeyi sevsemde Suzuki'de kötü değil bence

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: