Stardom Genel Tartışma Konusu

Netuno

Rise From Zero
Konular
226
Beğeni sayısı
2,354
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Dilinde piercing var diye mi... Utamimden uzak durun 😤 Şaka bi yana 5Starı kazanması hataydı ama potansiyelli bi isim bence Suzuki. Ben daha çok AZM, Mei Seira, SLK gibi gençleri izlemeyi sevsemde Suzuki'de kötü değil bence
Ben genelde direkt yüksek başlayan isimleri sevemiyorum. Mayu, Momo, AZM, SLK gibi Stardom'un bünyesinde başlayıp, zamanla yükselen isimlerin önüne direkt atlamalarından haz etmiyorum. Hatta bundan dolayı Giulia'nın başlangıçtan, White Belt'i kaybettiği dönemi hiç sevmedim. Suzu için de aynısı şu anda. Özellikle Maika gibi bir workhorse karşısında aldığı zafer çok can sıkıcıydı. Ring içi olarak bir şey diyemem, karakter olarak fena değil. Ama main event olması için daha zaman lazım.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
223
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Ağalar Dream Queendom'da dehşet şeyler olmuş twitterdan gördüklerim kadarıyla. Yatmadan izlemeye çalışacam bugün biraz boş vaktim var kesit atarım buraya

KAT

tsuji fan
Konular
331
Beğeni sayısı
587
PG Nakit
1,310
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Ağalar Dream Queendom'da dehşet şeyler olmuş twitterdan gördüklerim kadarıyla. Yatmadan izlemeye çalışacam bugün biraz boş vaktim var kesit atarım buraya
Sadece son iki maçını izleyebildim ben de, eğer bu iki maç dışında önerin varsa onlara da bakabilirim.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
223
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.

Bu arada bu youtube kanalı mükemmel birşey. İngilizcem zayıf olduğundan sıfır olduğum olayları izlemiyorum ama bilgi sahibi olduğum şeyleri kanaldan açtığımda akıp gidiyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: