Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rahmet eylesin hepsine. Mekanları cennet olsun. Ben de askerlik arkadaşımı kaybettim Antep'te. Depremden birkaç ay önce terhis olurken, sivilde evlenme planları yapıyordu. Hayat bu kadar kısa.
Hala hatırladıkça kötü hissettiriyor. Mekanları cennet olsun, İstanbul'da yaşayan biri olarak korkularımı anlatamam. Keşke deprem tehlikesi olan şehirlerimizde önlemler artırılsa.
Yazıp yazıp siliyorum gerçekten. Sadece Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, kalanlara Allah sabır versin diyebiliyorum. Çünkü o acıyı gerçekten de yaşayan bilir ve buraya ne yazsam manasız kalıyor. Yine de deprem bize siyasilerin gerçekten de halktan kopuk, onların acısından uzak insanlar olduğunu da bir kez göstermiştir.
Asla unutmayacağım bir gün. Evden sağlam kurtulduğuma ne kadar şükretsem az. Fazla konuşmanın manası yok, aklıma geldikçe travma etkisi yaratıyor maalesef. Hepimize tekrardan geçmiş olsun.
Yazıp yazıp siliyorum gerçekten. Sadece Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, kalanlara Allah sabır versin diyebiliyorum. Çünkü o acıyı gerçekten de yaşayan bilir ve buraya ne yazsam manasız kalıyor. Yine de deprem bize siyasilerin gerçekten de halktan kopuk, onların acısından uzak insanlar olduğunu da bir kez göstermiştir.