(Spoiler Olabilir) Cody Rhodes İçin Çizilen Yol Haritası

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,629
Beğeni sayısı
6,194
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

PWInsider'ın haberine göre WWE'nin yaratıcı planlarında Cody Rhodes'un WrestleMania'da Seth Rollins'i yenip yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olması ve bu yılın sonunda gerçekleştirilecek bir unvan birleştirme maçında da Roman Reigns'i yenip iki kemeri de kazanmasına dair güncel tartışmalar varmış.​

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Kemer birleştirme muhabbeti ciddi manada sıkmaya başladı. Nereye kadar bunu devam ettirecekler? Yakın zaman sonra IC-USC kemerleri de birleşir.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
567
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Edge
Baba yine ne kemer birleştirmesi yuh ya. Cody'nin kemerinin içinde kaç kemer olacak en son 4 mü 5 mi 10 mu 100 mü yeter be. Hem ayrıca yıl sonu diyor ne yani 10 ay daha Roman'ı mı çekeceğiz biz??

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Ben dünya şampiyonluğunun 1 tane olması gerektiğine inanıyorum. O yüzden son birleştirmeyi savunuyordum. Ancak yeni kemer getirdiklerinde bunun içine ettiler. Şimdi tam yeni yeni öteki kemere itibar kazandırılırken birleştirme düşüncesi… Bir karar verin ulan!

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Anlamadıkları nokta insanlar tamamen Cody fanboy oldukları için Rock'ı boolamıyor veya Cody çıksın kazansın istemiyorlar. İnsanlar Cody WWEC olsun istiyor çünkü 2 senedir adamı Roman'a karşı hazırladılar ve bunun sonucunda da hikayenin tamamlanmasını istiyorlar. Hem Cody'nin hem de Roman'ın hikayesinin tamamlanmasını istiyorlar. Çünkü mevzu sakız gibi uzadı. Şu gerçekleşirse Cody de artık tepki almaya başlayacak.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt