Galatasaray - Tartışma Konusu

Baroš

unsettling differences
Konular
124
Beğeni sayısı
560
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Takımın eksik bölgelerine transfer için büyük bir çalışmaya gerek yok buna rağmen ‘’ daha iyisi için bekletiliyor’’ kolpasını duymaktan sıkıldım. 2 sene boyunca 8 alamadılar, Sol Bek ara sıra var yedeği yok. 10 milyon Euro verdiğin bek hazır değil. Takımın çekirdeği ve hoca en büyük şans. Her sene ilk 11 düzüyoruz kusura bakmayın da kadron en az 2 sene birlikte oynayıp otursun sonra avrupada başarı hayali kurarsın. Sonra iki tane ahrazsaraylı çıkıp hoca değişiklik yapmaya bilmiyor yaa deyip caz yapıyor. Kanat oyunu ve Leverkusen örneği önümüzde varken bizim ek sıkıntılı bölgemiz bekler. Kadronun, değerinin üstünde lanse edilmesi buradan belli.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,767
Beğeni sayısı
4,925
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
En az 4 takviyeye ihtiyaç var, hala 2 senedir dinlediğimiz hikayeyi dinliyoruz: “X topçu ile anlaşıldı ama daha iyisi için bekletiliyor” En iyisini, en doğrusunu ilk başta bulun madem neden istemediğiniz adamla anlaşıyorsunuz ki? Anlaştıklarından da değil maval okuyorlar işte. 23/24’te önümüzde Ndombele atılınca gördük neyi, kimi beklettiklerini. Şu rotasyon darlığında UEFA’da olur olmadık takımlardan dayak yiyip ligde de saçma sapan puan kayıpları yaşarsak o zaman göreceğim İbrahim Hatipoğlu editleri atıp Dursun’a başkanım başkanım çeken tipleri. Sanki Osimhen’i bunlar getirmiş gibi ilah kesildiler başımıza birden.
Üzgünüm renktolar Özgür Demirtaş triplerinde gezeceğim bugün çünkü ben milli ara dönüşünden beri oyunda sıkıntı var, geçen aylardaki gibi değiliz diye Galatasaraylı arkadaşlarımla konuşunca büyük çoğunluğu bana "kanka abartma olur arada böyle" diyorlardı ve bugün şimdi hepsi benim eksenimdeler. Galatasaray'ın kasıtlı vites düşürme oyunu olsa bunu bilirim, milli ara dönüşünden beri oynadığımız oyun o vites düşürme mevzusuyla alakalı değil; belki oyun çözüldü belki de başka sıkıntılar var bilmiyorum ama bunun olacağı 8 köy öteden belliydi, nitekim beni 10. köye kadar kovdular. Neyse iyi de oldu, transfer dönemi başlar başlamaz puan kaybı yaşamış olduk. Belki akılları başlarına gelmiştir de Barış ve Yunus'u alternatifsiz/rekabetsiz bırakmanın oyuncularda yaratacağı rehavet duygusunu bugün görmüşlerdir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,767
Beğeni sayısı
4,925
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
En az 4 takviyeye ihtiyaç var, hala 2 senedir dinlediğimiz hikayeyi dinliyoruz: “X topçu ile anlaşıldı ama daha iyisi için bekletiliyor” En iyisini, en doğrusunu ilk başta bulun madem neden istemediğiniz adamla anlaşıyorsunuz ki? Anlaştıklarından da değil maval okuyorlar işte. 23/24’te önümüzde Ndombele atılınca gördük neyi, kimi beklettiklerini. Şu rotasyon darlığında UEFA’da olur olmadık takımlardan dayak yiyip ligde de saçma sapan puan kayıpları yaşarsak o zaman göreceğim İbrahim Hatipoğlu editleri atıp Dursun’a başkanım başkanım çeken tipleri. Sanki Osimhen’i bunlar getirmiş gibi ilah kesildiler başımıza birden.
IMG_8663.jpeg

Daha haftası geçmeden 2/2 yaptık. Maalesef beyler…

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
288
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Galatasaray'ın hemen teknik direktör takviyesine ihtiyacı var. Bana gelip "14 maç üst üste kazandı, iki sene şampiyon oldu daha mı iyi biliyorsun?" diyecek varsa cevabım

Evet daha iyi biliyorum bra

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: